PDA

View Full Version : Pardon!

vego
01.Ekim.2010, 18:33
1 Ekim 2010 17:40 | NTVSpor.net
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı NTV SPOR'un sorularını yanıtladı ve "Gururumu çok incittiler. Daha çok inceleme yapıp basına sızdırmadan görevlerini yapmalıydılar. Dava açıp açmama konusunda kararımı vermedim" dedi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/69/pardon600_6WN44.jpg
Bursa'da yaşananlar akıllara "Pardon" filmini getirdi. Gerçek hikayeden esinlenen filmde başrol oyuncusu Ferhan Şensoy, isim benzerliği nedeniyle hapse atılıyor ve yıllarca dört duvar arasında yattıktan sonra suçsuz olduğu anlaşılıp "Pardon" ile çıkartılıyordu.
Böyle bir hikaye az kalsın Bursapsor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın başına gelecekti. İsim benzerliğinin kurbanı olan İbrahim Yazıcı ilk olarak ihale soruşturması kapsamında gözaltına alındı daha sonra da "Pardon" denilerek serbest bırakıldı.
Bir anda bu olayla Türkiye'nin gündemine oturan İbrahim Yazıcı NTV SPOR'un sorularını yanıtladı. Gururunun kırıldığını açıklayan Yazıcı "Tüm Bursa beni iyi tanır. Beni burada herkes bilir. Ben şampiyon bir takımın başkanıyım. Böyle bir durumda ismim geçiyor olsaydı bile daha iyi incelenmesi gerekirdi, böyle bir durumla benim gibi biri karşılaşmamalıydı" açıklamasını yaptı.
Bursa'ya ayak basar basmaz hemen polisler tarafından emniyete götürülen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı kendinden emin bir şekilde emniyete gittiğini söylerken burada en büyük yanlışın basına haber sızdırmak olduğunu ifade etti. Yazıcı bu konu hakkında "Basının böyle bir flaş haberi hemen duyurması doğal bir olaydır. Ama bu durumu basına neden sızdırdılar? Bu işlerin gizlilik içinde yapılması gerekmiyor mu? O haberlerden sonra telefonlarım kilitlendi ve hep kendimi savunmak durumunda bırakıldım" dedi.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı "Gururumu çok incittiler" açıklamasını yaparken dava açıp açmamak konusunda henüz bir karar vermediğini söyledi.