PDA

View Full Version : A Milli Takım'ın Almanya ve Azerbaycan maçlarının aday kadrosu ile programı açıklandı

Crocodile1963
02.Ekim.2010, 17:37
Kaleciler
1 Volkan Demirel Fenerbahçe
2 Hakan Arıkan Beşiktaş
3 Onur Recep Kıvrak Trabzonspor
4 Cenk Gönen Beşiktaş

Savunma Oyuncuları
5 Gökhan Gönül Fenerbahçe
6 Sabri Sarıoğlu Galatasaray
7 ömer Erdoğan Bursaspor
8 Ibrahim Toraman Beşiktaş
9 Servet çetin Galatasaray
10 Ceyhun Gülselam Trabzonspor
11 Ismail Köybaşı Beşiktaş
12 Hakan Kadir Balta Galatasaray

Orta Saha Oyuncuları
13 Hamit Altıntop Bayern Münih
14 Mehmet Aurelıo Beşiktaş
15 Necip Uysal Beşiktaş
16 Selçuk şahin Fenerbahçe
17 Emre Belözoğlu Fenerbahçe
18 Nuri şahin Borussıa Dortmund
19 Selçuk Inan Trabzonspor
20 Arda Turan Galatasaray
21 özer Hurmacı Fenerbahçe

Hücum Oyuncuları
22 Tuncay şanlı Stoke Cıty
23 Halil Altıntop Eıntracht Frankfurt
24 Semih şentürk Fenerbahçe
25 Mevlüt Erdinç Parıs Saınt-germaın
26 Nihat Kahveci Beşiktaş
27 Sercan Yıldırım Bursaspor

King_91
02.Ekim.2010, 17:44
kadro fena değil ama mehmet topal volkan şen gibi isimler hala yok .. 4 kaleciyi de anlayamadım :D 1-2 futbolcu eksilecek liste sanırım

Suicider
02.Ekim.2010, 17:45
hayret kazım gökhan zan ı falan çağırmamışlar..

BaGa TaRKaN
02.Ekim.2010, 17:45
Nuri Kesin Yedek Olacak:D

Sinan'ı Çağırmamak Ne Demek:)

Sol Kanatta Oynayacak Hiçbir Adam Yok.

Sanırım 3lü Ortasaha Oynatacaklar.

Suicider
02.Ekim.2010, 17:57
arda ve sabri yine milli takımda sakatlanmazlar umarım..gs den çok milli takımda oynadılar..

zemlinskis
02.Ekim.2010, 17:57
Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal,Nihat Kahveci'nin yerine Colin Kazım,Cenk Gönen'in yerineyse Volkan Şen alınsaydı bu kadroyu yenecek bir takım göremiyorum ben....

King_91
02.Ekim.2010, 18:04
galatasaraydan çağrılan 4 futbolcundan 3ünün haftalardır , 1inin de geçen hafta oynamaması garip bi ayrıntı olmuş :D

Trabzonspor
02.Ekim.2010, 18:17
Yuh diyorum başka birşey demiyorum ya.Tuncay niye çağrılıyor mantıklı bir tane sebep bulamıyorum ben.

EndoplazmiK RetikuluM
02.Ekim.2010, 18:23
Yuh diyorum başka birşey demiyorum ya.Tuncay niye çağrılıyor mantıklı bir tane sebep bulamıyorum ben.

+1. Stoke City'de kadroya alınmayıp rezerv takımda oynama psikolojisiyle Milli takıma çağrılıyor.

Ayrıca 4 kaleciyi çözmedim. Cenk'i çıkarıp Hakan'ın yerinede Sinan alınmalıydı. Defans'ta ise Sabri veya Ömer çıkarılıp yerine Ömer Toprak konmalıydı. Nihat veya Selçuk'un yerine ise Kazım veya Volkan Şen'i beklerdim.

Flawless Victory
02.Ekim.2010, 18:26
4 kaleciye ne gerek var yahu.

fbdevil190737
02.Ekim.2010, 18:28
Yine yanlış yine yanlış ! 4 kaleci mi ? Azmış!. Bir kaleci çıkarılıp Mehmet Topal olmalıydı kadroda adam formunun zirvesinde Valencia gibi bir takımda . Bunun dışıdna Nihat yerine Volkan Şen savunma da da Ömer Toprak çağırılmalıydı .

BaGa TaRKaN
02.Ekim.2010, 18:30
Zannetmem Ömeri Alacaklarını O Adam Oynarsa Almanyada Oynar Bizimkiler Sittin Sene Çağırmazlar.

deniz.91
02.Ekim.2010, 18:36
Kadro yavaş yavaş temizleniyor yalnız topal neden yok anlayamadım selçuk şahinin yerine topal alınmalıydı kaleye 4 kişi çok fazla onun yerine orta sahaya volkan şen alınabilirdi

Zekirdek
02.Ekim.2010, 19:34
Avrupa'da oynayan adam bu Milli Takıma giremiyor anlamıyorum kardeşim. Topal nasıl çağrılmaz, Nuri zaten yedek. Normalde bizim ülkemize gelen adamlar Milli Takımlarında pek oynayamazlar hocaları ligimizi yeterli bulmaz fakat biz La Liga'yı BundesLiga'yı takmayacak kadar matah bir ligimiz mi var yahu.

RaSenGan
02.Ekim.2010, 19:39
Selçuk yerine Topal olmalıydı.Nihat bitmiş hala kadroya alıyorlar.Nihat ve bir kaleci çıkarılıp Volkan Şen ve bir isim daha alınabilirdi.

bjk4ever
02.Ekim.2010, 21:29
Sanirim uzun bir aradan sonra ilk defa en cok adam gonderen takim biz olduk. Topal ve V.Sen de olmaliydi kadroda bence, ayrica Nihat, Ozer, H.Balta biraz garip olmus. Semih'i ve Selcuk'u ayri tutuyorum, onlarin durumu anlasilir yine de, hatta Nihat'i da katabilirim bu gruba. Birde Hiddink yaslilara nasil bakiyor bilmiyorum, ama Uzulmez su formuyla kesinlikle oynamali, ciddiyim.

Crocodile1963
02.Ekim.2010, 22:22
Emre Güngör, Galatasaray'da yedek beklerken Milli Takıma gidiyordu G.Antep'te banko oynuyor Milli Takımda değil. Aynı şekilde Selçuk Şahin, Anadolu takımlarından birinde oynuyor olsaydı Milli Takımda olur muydu merak ediyorum ?

KaRaBükLü KraL
02.Ekim.2010, 22:25
Selçuk Şahin'in yerine Mehmet Topal,Nihat Kahveci'nin yerine Colin Kazım,Cenk Gönen'in yerineyse Volkan Şen alınsaydı bu kadroyu yenecek bir takım göremiyorum ben....
Bende bunu yazmak için gelmiştim içimi okumuşsun resmen:)Tek ters düştüğümüz yer Colin Kazım konusu:)

A.FaruK
02.Ekim.2010, 22:59
4 Kaleci ve Selçuk konusunda herkes hem fikir galiba ama Tuncay ve Nihat konusunda farklı düşünüyorum.

Tuncay milli takımda önemli bir parça koşan mücadele eden yeri geldiğinde ortasahada ileri top taşıyan biri kendi takımında oynamasa bile Hiddink'in Türkiyeye gelirken eminim kafasında var olan bir kaç futbolcudan biriydi. Nihat ise milli takımda daha farklı oynadığını düşünüyorum. Her ne kadar Beşiktaşta o eski Nihat olmasada milli takımda daha istekli arzulu oynuyor. Oda Tuncay gibi Hiddink'in Türkiyeye gelmeden önce kafasında milli takıma çağıracağı bir isim olduğunu düşünüyorum.

Birinin Premier Lig'de oluşu diğerininde La Liga da ki performansı burdaki başlıca nedenler.

Sheriff
03.Ekim.2010, 00:46
Selçuk Şahin ve 4. kaleci konusunda bende herkese katılıyorum. Nihat'ta Tuncay'da her ne olursa olsun milli takımın önemli bir parçasıdır. İkiside Türk futbolu için önemli oyunculardır. Mehmet Topal'ın neden çağrılmadığını çok merak ediyorum.

zemlinskis
03.Ekim.2010, 01:05
Bende bunu yazmak için gelmiştim içimi okumuşsun resmen:)Tek ters düştüğümüz yer Colin Kazım konusu:)

Colin Kazım her daim bu takımda yer alması gereken tek oyuncudur bence...Mehmet Topal ve Volkan Şen'in alınmaması çok sinirlerimi bozdu.Ayrıca 4 kaleci olması ayrı bir komedidir.Küçük çocuğun birine mi kurduruyorlar kadroyu anlamıyorum ki ? Bu arada Selçuk Şahin sakatlanmış sezonu kapatmış...Şimdi de Topal ı almasınlar da göreyim...

Suicider
03.Ekim.2010, 02:28
Herkes Selçuk a yüklendi adam sakatlandı maçta sanırım çıkarılacak milli takımdan..

M.O.S.H
03.Ekim.2010, 02:41
Tuncay bu takımın temel taşlarından takımında oynayamaması performansından değil , hocasıyla olan sorundan dolayı o yüzden çağrılması kadar doğal birşey yok . Ek olarak Topal ve Volkanda bu takımda olmalı.

RaSenGan
03.Ekim.2010, 02:45
Colin Kazım her daim bu takımda yer alması gereken tek oyuncudur bence...

Neden böyle düşündüğünü çok merak ediyorum açıklayabilir misin :)

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2010, 11:00
Bu kadro azaltılacaktır.4 kaleci olmasının başka bir açıklaması olamaz çünkü.Ben artık şu neden yok,bu neden var diye sorgulamalardan vazgeçtim.Gerçi bu kadroda eskiye oranla daha az böyle yorum yapılacak seçimler var.Bu iş için görevlendirilmiş insanlara saygı duymayı tercih edeceğim.Adamların bir bildikleri var ki o mevkideler.Bu seçimleri başarısız olursa o zaman eleştirmek daha mantıklı diye düşünüyorum.

C h A o S
03.Ekim.2010, 11:56
Oğuz Çetin artık kadroya Mehmet Topal'ı ve Volkan Şen'i de almalı...

nekop
03.Ekim.2010, 12:07
Alınması gerekirken alınmayan isimler hala var ama en azından Necip ile Mevlüt alınmış.

Varonil
03.Ekim.2010, 14:01
Yine her zaman olduğu gibi kadro seçimleri beğenilmemiş,şaşırmadım.4 kaleci konusuna katılıyorum ben de.Selçuk sakatlandığı için kadrodan çıkartılacak zaten,fakat Valencia'da formda olan Mehmet Topal'ı bekliyordum açıkcası.

fm_monster
03.Ekim.2010, 14:07
selçuk sakatlandı topal alınmalı
ayrıca özer de sakat çıkarılıcak mı acaba

MeMo
03.Ekim.2010, 14:11
Topal niye alınmıyor merak ediyorum.

Addolorato
03.Ekim.2010, 14:13
Gökdeniz , Mehmet Topal bu adamlar neden alınmıyor da Selçuk , Özer alınıyor anlamıyorum.

Zekirdek
03.Ekim.2010, 15:02
@Addolorato

Gökdeniz şike konusunda ceza aldıktan sonra bir daha A Milli Takımımıza çağrılmadı. Mahmut Özgener'de bir daha çağırılmayacağını söyledi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ekim.2010, 15:27
Aslında öncekilere göre çok daha iyi bir kadro fakat bende 4 kaleci olmasını anlayamadım. Hakan ya da Cenk'ten biri çıkarılmalı (bence Hakan, çünkü Cenk daha formda), ayrıca Mehmet Topal konusuna gelince,adam Valencia gibi bir takımda bile üst düzey performans sergileyip Milli Takıma çağrılmaması gerçekten ilginç geliyor ama o işinde bir gerçeği var, şöyle ki; Mehmet Topal'ında Oğuz Çetin'le sorunları varmış ve bu yüzden Oğuz Çetin onun çağrılmasını istemiyormuş. (Kaynak: NTVSpor Muhabiri Haluk Yürekli),Volkan Şen çağrılmalıydı ayrıca.

footballer33
03.Ekim.2010, 15:31
Aslında öncekilere göre çok daha iyi bir kadro fakat bende 4 kaleci olmasını anlayamadım. Hakan ya da Cenk'ten biri çıkarılmalı (bence Hakan, çünkü Cenk daha formda), ayrıca Mehmet Topal konusuna gelince,adam Valencia gibi bir takımda bile üst düzey performans sergileyip Milli Takıma çağrılmaması gerçekten ilginç geliyor ama o işinde bir gerçeği var, şöyle ki; Mehmet Topal'ında Oğuz Çetin'le sorunları varmış ve bu yüzden Oğuz Çetin onun çağrılmasını istemiyormuş. (Kaynak: NTVSpor Muhabiri Haluk Yürekli),Volkan Şen çağrılmalıydı ayrıca.

Hoşgeldin Fatih Terim. :mad: :icon_mad: Koskoca milli takımı, milyonlarca insanın desteklediği bir takımı kendi egolarının gerisine atıyorlar, kendi kişisel sorunlarını, egolarını milli takımın önünde görüyorlar bu nedir ya? Sonra bu takımın hocası kim Oğuz mu Hiddink mi? Selçuk sakatlandığı için yerine Topal alınsın işte, Cenk ya da Hakan da kadrodan çıkarılıp yerine başka bir isim alınabilir, Volkan Şen gibi.

di canio
03.Ekim.2010, 17:32
Hoşgeldin Fatih Terim. :mad: :icon_mad: Koskoca milli takımı, milyonlarca insanın desteklediği bir takımı kendi egolarının gerisine atıyorlar, kendi kişisel sorunlarını, egolarını milli takımın önünde görüyorlar bu nedir ya? Sonra bu takımın hocası kim Oğuz mu Hiddink mi? Selçuk sakatlandığı için yerine Topal alınsın işte, Cenk ya da Hakan da kadrodan çıkarılıp yerine başka bir isim alınabilir, Volkan Şen gibi.

Oğuz Çetin'in egosu nedeniyle alınmadıysa eğer; aralarında ne geçtiğini bilmeden yorum yapmak doğru olmaz. Farzedelim ki Mehmet Topal'ın hoca-oyuncu mesafesinin ötesine geçen bir davranışı oldu. Mehmet Topal çağrılmalı mıydı? Çağrılsaydı bu duruma rağmen; Mehmet Topal'ın egosu tatmin olmuş olacaktı. Varsayımlar üzerine konuşmayı sevmem. Ama Oğuz Çetin'in egosunu tatmin için çağırmadığını söylemek de bir varsayımdır. Mehmet Topal'ın çağrılmaması Oğuz Çetin'in isteği üzerine ise eğer, Hiddink de çağrılmamasını uygun görmüş demektir. Türkiye gibi oyuncu kalitesi açısından sıkıntı yaşayan bir ülkede; İspanya'nın üst seviye takımındaki bir oyuncuyu, özellikle de düzenli oynamaya başlamışken çağırmaması önemli bir sorun olduğunu da gösterir sanırım. Herşeyi Oğuz Çetin'in takımı yaptığına getirmeyelim. Takımın başında dünya çapında kalitesi ve kariyeri belli bir hoca var. Sadece 1 sezonu bile tamamlayamadığı takımın kaptanlığını yapmış birisi için kariyerine leke sürdürmez sanırım.

C h A o S
03.Ekim.2010, 17:40
Mehmet Topuz alınmış kadroya.(::)Artık kadroyu Oğuz Çetin'in seçtiğine adım gibi eminim.Takımlarımızın maçlarını izlemeye tenezzül etmeyen Hiddink heralde sadece maçlarda takımın başında.

zemlinskis
03.Ekim.2010, 20:43
Ya diyecek söz bulamıyorum nasıl hala Topal'ı düşünmüyorlar sinirimden gidip TFF yi basacam neredeyse...4 Kaleci komedisi hala sürüyor.Ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım gitti ?

Deus Dominus
03.Ekim.2010, 22:08
Volkan Şen ve İbrahim Öztürk'ü görmeyi beklerdim. Nihat'ı, Hakan Balta'yı değil...

Suicider
03.Ekim.2010, 22:23
Fenerli sakatlandı diye yerini fenerli bir oyuncuyla doldurmak zorunda değilsin Oğuz çetin..1 kişi az olabilir yani fenrden sorun değil..Mehmet topal,volkan şen dururken hele..

TR.CaPTaiN
03.Ekim.2010, 23:07
Sabri -> Serkan Balcı

Selçuk -> Mehmet Topal

Nihat/Özer -> Volkan Şen

KaRaBükLü KraL
03.Ekim.2010, 23:15
Bu kadroya Mehmet Topal alınmaz mı yahu.Adam gitmeden önce bana göre STSL'deki en iyi ön libero'ydu.Valencia kaç kere Türk oyuncu aldıda bu adamı aldı.Adamın kalitesi ortada hala kişisel problemler yüzünden en kaliteli oyunculardan birini kadroya almıyosa Oğuz Çetin milli takıma zarar veriyodur demektir.Hayır FB-GS muhabbeti ile alakası yok diyeceğimin ama illaki Fenerli bi oyuncu sakatlandı diye yerine FB'li bi adam almalı mı bu adam.Kim faydalı olacaksa o alınmalı bu takıma.Selçuk defansif ağırlıklı sakatlandı yerine M.Topal'ın gelmesi lazım ama adamlar M.Topal'ı almamak için gittiler Selçuk ve M.Topal'a göre daha ofansif bi adam olan M.Topuz'u aldılar.Böyle teknik heyet sadece alkışlanır...

BaGa TaRKaN
03.Ekim.2010, 23:33
Mehmet Topuz alınmış kadroya.(::)Artık kadroyu Oğuz Çetin'in seçtiğine adım gibi eminim.Takımlarımızın maçlarını izlemeye tenezzül etmeyen Hiddink heralde sadece maçlarda takımın başında.

Şuan TRTde Söyleniyor Mehmet Topuz Çağırılmamış Kadroya Daha Belli Değilmiş. Sadece Medyada Söylenenler Mehmet Topuz'muş. Ama Oğuz Çetinin Teknik Kabiliyeti ! Hakkında Ciddi Şüphelerim Var.

King_91
04.Ekim.2010, 00:33
nuri bugun de gol atmış artık oynasın şu adam banko ..

zemlinskis
04.Ekim.2010, 20:55
Mehmet Topuz alınmamış...Daha doğrusu kimse alınmamış...Napmaya çalışıyorsunuz ?