Log in

View Full Version : Bülent Uygun istifa etti!



Trabzonspor
04.Ekim.2010, 12:50
Bülent Uygun istifa etti!

Bucaspor'un teknik patronu, görevini bıraktığını açıkladı...

Bir süredir görevi bırakıp başka bir takımla anlaşacağı yönünde haberler çıkan Bülent Uygun, az önce yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı.

NTVSpor'un yayınına katılan Uygun, "İyi bir takım kurmuştuk, zamana ihtiyacım vardı. Yönetime teşekkür ediyorum" şeklinde konuşurken uygun bir ortam bulursa başka bir yerde çalışabildiğini ifade etti.

Bucaspor, ligde geride kalan 7 haftada, bir galibiyet ve 3 beraberlik sonucu 7 puanla 13. sırada bulunuyor.

-------------------------------------------------------------------------------

Bu adamı çok abartmışlardı Sivas'taken.Yok çok iyi taktisyen felan,bide milli takımın başına geçsin deniyordu o zamanda diyordum hala diyorum bence hiçbir +sı yok bundan sonrada pek başarılı olacağını sanmıyorum.

BaGa TaRKaN
04.Ekim.2010, 13:28
İfla Olmaz Artık Bülent Uygun. Buca Senin İstediğin Her Türlü Oyuncuyu İlk Sezonu Olmasına, Ligde Yeni Olmasına Rağmen Yinede Yaptılar Sonra Sudan Ucuz Sebeblerle Takımı Yüzüstü Bıraktı. Ortamı Beğenmiyorum Dese En Büyük Gafı Olur İzmir Dünyanın En Yaşanılacak Güzel Yerlerinden Biri. Eğer Es Es'in Başına Geçerse Ahlak ve Etik Olarak Bülent Uygun Biter.

World Hollow o1
04.Ekim.2010, 14:01
Bir FM klasiği gibi geldi bana, ilk sezon şampiyon olur süper lige çıkartırsın takımı ondan sonra tonla oyuncu alırsın büyük hayallerin olur..

İşte ligde galibiyetler beraberlikler az mağlubiyetler ama istediğin gibi çıkmaz ne oyuncu ne takım nede LİG ya da takımın pozisyonu..

sonrasında bu işin altından çıkamayacağını anlamak ve istifa..
hayırlısı olsun.. :)

Since-1907
04.Ekim.2010, 16:24
Eskişehirspor'a getireleceği söyleniyordu bu istifa ile bu iddalar dahada gerçeklik payı kazandı.

Suicider
04.Ekim.2010, 18:16
Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a ve Eskişehirspor'a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Üstündağ sert çıktı! Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ Bülent Uygun'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Aydın Cingöz'le Gündem Programı'nda konuşan Üstündağ, "Bülent Uygun için araya girenlerin kim olduğunu biliyoruz" dedi.

Bülent Uygun'la yolları ayıracak bir durum olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan Bucaspor başkanı Şeref Üstündağ, " Her şey normal gidiyordu ve istemediğimiz bir durum. Eskişehirspor kulübünün Bursaspor maçından sonra Bülent Hoca'yla görüşme yaptıklarını duymuştum.

Herhalde araya giren hatırı kırılmayacak kişiler Bülent Hoca'nın kafasını karıştırdılar. Eskiheşirspor'un, Bucaspor'la anlaşması olan hocaya el atması, her iki taraf için de etik olmayan bir şey. Bizim yaşam biçimimizde böyle şeyler yok. Bizler Bucaspor yönetimi olarak özü sözü bir olan yapıya sahibiz" dedi.

-ESKİŞEHİRSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM-

"Bülent Uygun'la konuştunuz mu?" Şeref Üstündağ şu cevabı verdi; "Bursa maçından sonra görüşmelerin başladığını çok iyi biliyorum. Kimlerle görüşüldüğünü de çok iyi biliyorum. Tabi Eskişehirspor yarın Bülent hocayla anlaştığı zaman, Bülent hoca istifa etti ondan sonra biz anlaştık diyecekler. Ama istifanın öncesini biliyorum, Eskişehirspor'a yakıştıramadım. Süper Lig başkanlarıysak, Süper Lig'de 18 tane kulüp varsa, başkanların etik olmayan davranışlara girmemesi lazım.

Bucaspor Süper Lig'de Bank Asya'da bu tür şeylere tenezzül etmemiştir. Hoca mı yoktu. Ancak hiç hoca olmasa bile bir takımla anlaşması olan teknik direktöre telefon bile açmak etik değil. Böyle bir düşünce araya kim girerse girsin bizim aklımızdan bile geçmez. Türk spor tarihinde ismi olan kişiler de araya girdi. Kimlerin olduğunu söylemeyeyim: ama onlar kendilerini çok iyi biliyorlar. Bursaspor maçından sonra bu olayın başladığını hangi yöneticinin kimlerle görüştüğünü biliyorum."

"Eskişehirspor ve Bülent Uygun'u yetkili mercilere şikayet edecek misiniz?" soursuna Şeref Üstündağ, "Kimi kime şikayet edeceksiniz ki?" cevabını verdi.

-BUNLAR BİZİM ÖRF VE ANANELERİMİZİ TERS ŞEYLER -

Bülent Uygun'un istifasını etik değil şeklinde değerlendiren Üstündağ, "Bunlar Eskişehirspor'a yarayacak mı? Bu durum ne Bülent hoca'ya ne de Eskişehirspor'a uygun şeyler. Bunlar bizim örf ve ananelerimize ters şeyler. Biz hiç bir zaman bu tür davranışlara gitmedik. 18 kulüp başkanı kendi içinde anlaşamıyorsa veya bu etik olmayan davranış gelenek haline gelmişse Türk futbolu adına ters şeyler. Bülent Hoca'nın istifa etmesi için önden hazırlık yapılmış. Bülent hoca da artık boşa çıkmıştır. Eskişehirspor'a hayırlı olsun diyeceğiz artık" şeklinde konuştu.

-BUNDAN SONRA BÜLENT HOCA'YLA BİR DAHA ÇALIŞMAYIZ-

Bülent Uygun'a gönül kırgınlıkları olduğunu kaydeden Şeref Üstündağ, "Bir insana güvenip yola çıkıyorsunuz. Takımın başına getiriyorsunuz, sonra yarı yolda kalıyorsunuz. Bülent Hoca'yı kulübün başına getirdik, transferlerimizi yaptı. Takımı kurdu, takım çok iyi. Mücadele eden bir takım. En son Eskişehirspor başkanı bile yanımdaydı ve dünyaları kaçırdınız dedi.

Eskişehirsporlu oyuncular da aynı şeyleri ifade etti. Gerçekten iyi takımız. Yola çıkmışsınız, o yolu götürebildiğiniz kadar bu şekilde gitmesi gerek. Gönül kırgınlığımız olacaktır. Bundan böyle Bülent Uygun'la bir daha kesinlikle çalışmayız. Bunu düşünmeyiz bile. Daha önce Antep'e gitti geldi, biz kabul ettik. Şimdi sen Buca'ya da aynı hareketi yaptın. Yarın Eskişehir'e de yaparsın" ifadelerini kullandı.

Şeref Üstündağ istifa haberini de basından duyduğunu belirtirken, "İstifa konusunda bizi aramadı. İstifa ettim dedi gitti" şeklinde konuştu.

Kaynak:radyospor

sakary Ali
04.Ekim.2010, 18:20
Eğer böyle bir şey olursa Bülent Uygun ülkeyi terk etsin.Zaten kendisi Sakaryalı olmasına rağmen ( sadece nüfüs kağıdında yazıyor ama) hiç sevmiyordum..

Tamamen ne oldum delisi olan bir adam.

BeeTLeJuiCe
04.Ekim.2010, 18:27
Bucasporada yusuf kenan gelecekmiş =) Twitterda kampanya başlatmışlar.

RasAnt
04.Ekim.2010, 18:56
Çok ahlak dışı bir hareket bülent uygun,eskişehir kulübününde can havliyle yaptğı bu transferi kınıyorum umarım bülent uygunda kurtaramaz sizi

Bordo61Mavi
04.Ekim.2010, 19:40
Bulent Uygun haberlerini bile gormek istemiyorum :) Yonetici olsam konuya kilit vururum hatta Bulent Uygun diyene ceza veririm

Varonil
04.Ekim.2010, 19:42
Çok yazık gerçekten.Bülent Uygun Bucaspor'u resmen yüzüstü bırakmıştır Eskişehirspor'un yaptığı da etik birşey değil o da var tabi.

Kage
04.Ekim.2010, 19:55
En nefret etiğim t.d ve antipatim daha bi artı.

Zekirdek
04.Ekim.2010, 21:05
Artık gözümde zırnık kadar değeri yok. 30 tane futbolcu transfer ettir bir o kadarda yolla 7. haftada kaç. Düşman yapmaz bunu. İnsan da az vicdan olur.

Aşk-ı Şehir
04.Ekim.2010, 21:10
Çok ahlak dışı bir hareket bülent uygun,eskişehir kulübününde can havliyle yaptğı bu transferi kınıyorum umarım bülent uygunda kurtaramaz sizi

Burası birbirine kan kusma yeri değil.Zaten zor bir deplasmanız hoşunuza gider düşmemiz. :) Önce şunları bir okuyun bakalım. Alıntıdır;


1-) Şeref Üstündağ kim? Buca başkanı olan Mehmet Bektur yönetiminde görev yapıp taraftarı Mehmet Bektur'a karşı kışkırtan ve küfür ettirip istifa ettiren kişi.Mehmet Bektur istifası sonrasında yönetimin normalde kongreye gitmesi gerekirken kongreye gitmeyip yönetim içinden başkan olan kişidir.Ne zaman oldu bu olaylar.İki hafta önce.
2-)Şeref Üstündağ Buca'ya başkan olunca ilk işi eski başkanın bedava bilet vermediği ve durmadan küfür eden taraftara bedava bilet vermek oldu.Bizim maça bakın.Neredeyse stadın tamamını doldurdular.Buca'nın hangi maçına bu kadar taraftar gelmiş.Ve maçta durmadan toplu halde bize küfür ettiler.
3-)Yine bu Şeref Üstündağ,Buca'nın sağlık heyetini çok para istiyorlar diye kovdu.Amaç belki eski başkanın izlerini silmek belki Bülent Uygun'u yıpratmak.Netice de basına yansımasa da masör'de dahil 9 kişilik sağlık heyeti kovuldu.
4-) Buca'nın alt yapısının iyi olduğu biliniyor.Ama sezon başı 19 tane (Bi gazeteci yazmıştı)
dışarıdan yeni adam alınınca kulübün alt yapısı isyan bayrağı çekti.Bir de bu alınanlar çok basit golleri kaçırınca Bülent Uygun hedef adam haline geldi.Her yerde Bülent Uygun hakkında senaryolar yaratılmaya başlandı.Çok ciddi bir şekilde komisyonculukla suçlandılar. Bu suçlamalar üzerine Başkan hafta içinde Bülent uygun'la toplantı yaptı.Düşünün bir Başkan Hoca'sına komisyon aldınmı diye hesap soruyor.
5-) Buca maçında Buca'nın yedek kulübesinin arkasındaki taraftarlar Bülent Uygun ve yardımcı hocalara durmadan küfür ettiler.Hatta yardımcı hocaları Toprak kulübeden çıkarak taraftarla tartışınca Bülent Uygun müdahale etti.
6-) Yine hafta içinde menajer Olgun Peker ile görüşen Bülent Uygun Eskişehir maçı öncesi istifa edeceğini söyledi.Olgun Peker, Eskişehir maçını kazan öyle istifa et diyerek kararından vazgeçirdi.

Bülent Uygun'u bende istemiyorum. Hele böyle gelmesini hiç istemiyorum. Sanki başka takım böyle şeyler yapmamış gibi Eskişehirspor'a kan kusmana gerek yok. :) Zaten Zico olmazsa Bülent Uygun gelecek...

Addolorato
04.Ekim.2010, 21:15
Buca için daha iyi oldu. O kadroyla daha iyi sonuçlar alabilirler..

Aşk-ı Şehir
04.Ekim.2010, 21:38
Çok ahlak dışı bir hareket bülent uygun,eskişehir kulübününde can havliyle yaptğı bu transferi kınıyorum umarım bülent uygunda kurtaramaz sizi

Ayrıca araştır Eskişehirspor Taraftar Forumlarını bakalım. :) Bülent Uygun'un gelmesini isteyen kaç kişi bulacaksın. Bu şekilde geldiğini gördükten sonra keşke alt liglerde kalsaydık bu rezalet durumları hiç görmeseydik diyen üye sayısı ise müthiş bir şekilde artıyor. Haberi gören böyle düşünüyor. Siz merak etmeyin Eskişehirspor Taraftarı yeri geldiğinde kendini, takımını, yönetimini en iyi şekilde cezalandırır.. :)

RasAnt
05.Ekim.2010, 20:58
Ben eskisehir taraftarına bülent uygunu istiyorsunuz demedim ki,eskisehir yönetimine dedim yönetim devam edecekse takımı küme düşsün sonucta onlar yönetiyor bu takımı,ancak yönetim gitsin öyle kümede kalın :)

bursa_mc
06.Ekim.2010, 12:12
Bülent Uygun Bugün Eskişehir'de!

Eskişehirspor, Bülent Uygun'a resmen talip oldu.

Kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal'ın daveti üzerine bugün Eskişehir'e gidecek olan Bülent Uygun, bu görüşme ve Bucaspor'dan istifa süreci hakkında NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor'un dün kendisine telefonla ulaştığını belirten Bülent Uygun, "Beni arayıp 'İstifa gerçekten oldu mu?' diye sordular. Evet yanıtını verince, görüşmek istediklerini ilettiler. Zaten başkan, "Bülent hoca istifa ettiyse, ne yapın edin anlaşın' demiş. Allah başarılı olmayı nasip etsin. Düşündüklerimizin hepsi olursa görüşmeden anlaşma çıkma ihtimali yüksek" dedi.

Bülent Uygun, Bucaspor'dan istifa süreci hakkında ise "13 trilyona kısa sürede herkesin takdir ettiği güzel bir takım ortaya çıktı. Elimizden gelen herşeyi yaptık. Bundan sonra Bucaspor'a başarılar diliyorum. Bir teknik adam istifa etmişse, doğru bir nedeni vardır. Yaşananlar herkes için büyük problemdir. Sorunlarla ilgili konuşmak istedim, ama kimse bbana dönmedi. Bundan sonra tek taraflı istifamı açıkladım" diye konuştu.

BaGa TaRKaN
06.Ekim.2010, 12:47
Haketten Merak Ediyorum Ne Sorunu Vardı Acaba???