PDA

View Full Version : Oğuz Çetin varsa ben yokum

Crocodile1963
06.Ekim.2010, 14:07
A Milli Takım'a yine alınmayan Sinan Bolat, sonunda isyan bayrağını çekti...

"Belçika çok istedi, ben Ay-Yıldızlı formayı tercih ettim. Ancak aday kadroya alındığım dönemde hiçbir resmi maçta 1 dakika oynamadım"

"Beni hiç izlemeden, ‘Seni takibimiz sürüyor’ diyen Oğuz Çetin olduğu sürece takımda yokum. Son kadroda da dördüncü kaleci bile olamadım"

"Anderlecht’i devirdik, Standard Liege’de kahraman ilan edildim. Arkadaşlarım, milli takıma seçilmeyince benimle dalga geçti"

Belçika Ligi’nde Standard Liege’in kalesini koruyan ancak A Milli Takım’a seçilmesine rağmen henüz milli formayı hiçbir resmi maçta giyemeyen Sinan Bolat’tan şok karar... Ay-Yıldızlı ekibimizin daha önce Romanya ile oynanan maçında aday kadroya alınmayan ardından Kazakistan ve Belçika maçlarında yer alan Sinan, Beşiktaş’tan yedek Cenk Gönen’in alındığı 4 kalecili milli takımda yine olmayınca sonunda isyan bayrağını çekti. Milli kadronun sakat ya da kulüplerinde oynamayan oyuncularla oluşturulduğu ve seçimlerde de yardımcı antrenör Oğuz Çetin’in baskın olduğu dedikodularının yaşandığı bir dönemde genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor. Ben burada her hafta en iyi 11’deyim. Ama Milli Takım’da 4’üncü kaleci bile olamadım” dedi.

‘Burada geleceğim yok’

Takımdaki arkadaşlarının, 5-1 kazandıkları son Anderlecht maçı sonrasında kadroya alınmayınca kendisiyle esprili bir şekilde dalga geçtiklerini belirten 21 yaşındaki Sinan, “Kaleciler sakatlanınca alınıyorum, ardından 1 dakika bile oynatılmadan yedek bile olamıyorum. Beni bu sezon hiç izlemeden Kazakistan ve Belçika maçlarında takıma aldılar. Şimdi ise sakat kaleciler iyileşti ve sonrasında Oğuz hoca arayıp, ‘Bu seferlik yoksun, seni takibimiz sürüyor’ dedi. Beni hiç takip etmedi ki... Neye göre takımda yer buluyorum, bunu anlamış değilim. Bu da şunu gösteriyor; Demek ki şu an takımda geleceğim yok” ifadelerini kullandı.

‘Yapılanlar hoş değil’

Sinan Bolat’ın menaceri Kısmet Eriş, şu an milli takımın adil bir şekilde oluşturulmadığını düşündüklerini vurgulayarak, “Teknik direktör Guus Hiddink’e saygımız sonsuz. Ancak Oğuz Çetin’in, Guus Hiddink’in seçimlerine doğru şekilde yardımcı olmadığına inanıyoruz. O, Çetin’in oyuncağı değil. Liege’in stadında Türk bayrakları dalgalanırken, oyuncumuzun gördüğü bu muamele hiç hoş değil. Avrupa’daki oyuncular nasıl takip ediliyor?” açıklamasını yaptı.

Hürriyet

SAİT71
06.Ekim.2010, 14:09
Bence Oğuz Çetin milli takıma zarar veriyor gönderilmeli..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ekim.2010, 14:25
genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor.

buradan da anlaşılıyor ki Oğuz Çetin,bizim tahmin ettiğimiz gibi seçimlerde oldukça etkili...

deniz.91
06.Ekim.2010, 14:26
Sinan Bolata yazık ediliyor bencede en azından hazırlık maçlarında denenmeliydi yetenekli bir kaleci

Aydin
06.Ekim.2010, 14:30
Kaynak hürriyet olunca haberin doğruluğuna pek inanasım gelmedi.

Trabzonspor
06.Ekim.2010, 14:31
Adam haklı Volkan Volkan adamı hazırlık maçlarına bile almıyorlar oda isyan eder tabi.Daha da arkası gelir bunların yakında.

KaRaBükLü KraL
06.Ekim.2010, 14:31
Böyle bi kaleci nasıl oynatılmaz ben anlamış değilim.Adam Avrupa'da oynuyo önemli bi kaleci Türk Milli takımını Belçika çok istemesine rağmen seçti ama adam oynatılmıyo saçma bi durum

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ekim.2010, 14:34
Sonra da diyoruz ki neden bizi seçmedi,adamlara sövüyoruz...

Lusage
06.Ekim.2010, 14:54
Kaynak ne olursa olsun. Hatta yazılan yazı yalan bile olsa Sinan'ın ağzından yazılmış bile olsa doğru şeyler.. Daha dünkü kaleci Onur Sinan'ın önüne geçip kaleyi koruyabiliyor; Daha dünkü çocuk Cenk Sinan'ın önüne geçip 4. kaleci oluyorsa ve biz Sinan dan yararlanamıyorsak adam UGANDA milli takımınıda seçse, Milli Takımı reddetse yerden göğe kadar haklıdır...

Sonra da diyoruz ki neden bizi seçmedi,adamlara sövüyoruz...

Seçmesinler zaten. Seçenin aklına tüküreyim.

Ahmet Göktaş
06.Ekim.2010, 14:58
Volkan form olarak en dip zamanlarında bile kalede olunca haklı adam tabi. Türkiye'deki bir takımda olsa kesin her maç ilk 11di adam.

RaSenGan
06.Ekim.2010, 15:02
Şu an milli takıma kaleci veremeyen takım biziz 4 büyükler içinde.Sinan bizde olsaydı kesinlikle şu an en azından yedek kaleci olurdu milli takımda.

vego
06.Ekim.2010, 15:07
Bunları görüpte bundan sonra bizim milli takımı seçen gurbetçilerimizin aklına şaşayım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ekim.2010, 15:11
Zaten bende hala neden Hamit gibi dünya çapında (bence) bir oyuncunun Almanya'yı değilde bizi seçtiğini anlamış değilim.Çünkü Hamit kalitesiyle Almanya Milli Takımında da banko oynardı bence.

RaSenGan
06.Ekim.2010, 15:38
Zaten bende hala neden Hamit gibi dünya çapında (bence) bir oyuncunun Almanya'yı değilde bizi seçtiğini anlamış değilim.Çünkü Hamit kalitesiyle Almanya Milli Takımında da banko oynardı bence.

Hamit kendi vatanında oynamaktan dolayı mutlu.Zaten banko oynuyor.Milli takımda oynamasa tamam da banko oynuyor adam ne işi var Almanya'da.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ekim.2010, 15:48
Hamit kendi vatanında oynamaktan dolayı mutlu.Zaten banko oynuyor.Milli takımda oynamasa tamam da banko oynuyor adam ne işi var Almanya'da.
Yani demek istediğim,Hamit bizim için bir şans. Almanya'yı değil,bizi seçmesi bizim için bir şans. :)

Zekirdek
06.Ekim.2010, 17:41
Yerden göğe kadar haklı. Adamı pişman ediyoruz.

GodfatheR
06.Ekim.2010, 17:51
Nuri'ye Ay-YıldızLı formayı giydirene kadar tersimiz döndü adamı hangi maçta adam gibi oynattık. En akıllıları Mesut'muş valla.

King_91
06.Ekim.2010, 18:10
biraz araştırdım daha hiç milli takımda oynamamış .. küstürün adamları seneye belçika maçında maçın adamı olunca vatan haini ilan edersiniz adamı .. yazık ya . hamit hariç türkiyeyi seçenlerin hali ortada . nuri formunun zirvesinde oynadığı yok .. genç gurbetçileri alıp bi maç koyamıyoruz 11e güvenip . sonra oğuzhan hollanda'da 10 numara giyiyor biz aurelio'yu oynatıyoruz .. mesut'a artık kızamıyorum

yazı doğru mu yalan mı o bilinmez ama oğuz çetin'in bu işten anlamadığı kesin .

RasAnt
06.Ekim.2010, 18:12
Sinan Bolat şuan 3.kaleci olur milli takımda boşuna heveslenmesin

M.O.S.H
07.Ekim.2010, 02:34
Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum Oğuz Çetin'le ilgili bi karalama kampanyası başlatılmış gibime geliyor bende Çetin'in çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama Sinan'a yapılan haksızlığın Oğuz Çetin'de değilde Hiddink'te aranması gerekiyor.

bursa_mc
07.Ekim.2010, 13:08
Milli takıma seçilmesine rağmen hiç maç yapmadığı için başka bir milli takımı seçebiliyor diye biliyorum.Belçika milli takımını seçsin onun için daha iyi olur.

urwrdskkn
07.Ekim.2010, 13:25
en doğrusu da belçika milli takımı olur neden bizim yönetim gurbetcilere gereken önemi vermiyor

BaGa TaRKaN
07.Ekim.2010, 14:32
Sinan Bolat Yoksa Bende Yokum:)

hsyn0618
07.Ekim.2010, 20:10
Böyle giderse ilerde dünya devlerinde oynayan oyuncular için "Türk Oyuncu" değil "Türk Kökenli Oyuncu" diye gururlanırız.. tabi şimdi olduğu gibi..

Aşk-ı Şehir
07.Ekim.2010, 20:25
Oğuz Çetin varsa ben de yokum...

footballer33
07.Ekim.2010, 22:48
Ondan sonra da Türk asıllı futbolcular neden bizim milli takımı seçmiyor diye giydiririz o adamlara. Mesut'a 'Mes(it)' diyenleri bile gördüm sırf bizi seçmedi diye. Al işte bizi seçen gurbetçileri de görüyoruz. Nuri ve Sinan en basit 2 örnek. Daha kıyıda kenarda ne isimler var ne isimler, böyle çağrı bekleyen. Önder Turacı da vardı mesela, Belçika mı Türkiye mi diye günlerce haftalarca meşgul etmişti gündemi, sonunda bizi seçti, sonuç ne yine kocaman bir 0. En formda dönemlerinde bile girememişti milli takıma. Bunlar yakın örnekler olduğu için verdim, fazla uzaklara gitmeye gerek yok yani.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ekim.2010, 23:05
Bence Sinan Bolat'ın Belçika Milli Takımını seçmesi kuvvetle muhtemel... Çünkü Sinan'ın Menajeri Eğer Leekens'ten teklif gelirse Sinan Belçika'da forma giyer dedi.

A.FaruK
07.Ekim.2010, 23:36
Haberin doğruluğu tartışılır bence. Olsa bile böyle sıkıntılarla ilk kez karşılaşılmıyor. Zamanında Halil'de Fatih Hoca için öyle demişti ama Fatih Terim'in son maçından bi önceki maç hatırlamıyorum hangi maçtı o maçta gol atıp Fatih Terim'e koşmuştu.

Her olayı Mesut'la bağdaştırmak çokda mantıklı gelmiyor bana. Uğur Yıldırım'da bi frikik yarışmasından sonra yıldızı parlamıştı milli takıma çağrıldığında yıldız muamelesi gösterilmesini beklemişti bir çok ayrıcalık istedi sonra Hollanda milli takımıyla maçlara çıktı sonuç ne ? Şu an hangi takımda oynuyor haberim yok.

Mesut konusuna gelince mantığımın almadığı bir olay var. Diyorki Türk Milli takımı bana ilgi göstermedi çağırmadılar beni falan fıstık. Yaa geleceğin yıldız adayı bir adam çok şey beklenen bir isim Almanyada yaptıkları ortada ve Mili Takıma uzun yıllar hizmet verebilecek bir isim. Fatih Terim'in yada her kimse bunları hiç mi düşünmedi onların aklı mı yoktu. Böyle bir saçmalığı tepki almamak için söylediğine inanıyorum. Gökhan İnler'de İsviçre milli takımını seçti ama hiç böyle olaylar yaşanmadı çünkü böyle bahanelerin arkasına saklanmadı. En son burda bi haberi okumuştum Gökhan'la ilgili. Doğruysa haber adam diyor ki ben İsviçreliyim burda doğdum büyüdüm kendimi İsviçreli hissediyorum. Yinede gönül isterdi bizim Milli Takımımızda oynasın ama en azından böyle laf kalabalığı yapıp Mesut gibi kimseyide zan altında bırakmadı.

Bordo61Mavi
08.Ekim.2010, 03:46
Formayi istiyen sonuna kadar savasir ve bekler. Bunlar kariyer yapmak pesinde, 27-28 yaslarinda kadroya ilk defa cagrilanlar var.

Zekirdek
08.Ekim.2010, 08:06
A.Faruk

Mesut bir frikik yarışmasında değil Dünya Kupası'nda parladı. Hemde Almanya Ligi'nde de ki düzgün performansıda buna eklenebilir.

Cengo
08.Ekim.2010, 10:42
Sinan Bolat ne yaptığının farkında değil, Nuri sesini çıkarttı mı?
Milli Takım oyuncak değil, kafana göre değiştiremezsin.

bjk4ever
08.Ekim.2010, 11:26
Ondan sonra da Türk asıllı futbolcular neden bizim milli takımı seçmiyor diye giydiririz o adamlara. Mesut'a 'Mes(it)' diyenleri bile gördüm sırf bizi seçmedi diye. Al işte bizi seçen gurbetçileri de görüyoruz. Nuri ve Sinan en basit 2 örnek. Daha kıyıda kenarda ne isimler var ne isimler, böyle çağrı bekleyen. Önder Turacı da vardı mesela, Belçika mı Türkiye mi diye günlerce haftalarca meşgul etmişti gündemi, sonunda bizi seçti, sonuç ne yine kocaman bir 0. En formda dönemlerinde bile girememişti milli takıma. Bunlar yakın örnekler olduğu için verdim, fazla uzaklara gitmeye gerek yok yani.

Tek tarafli bakiyorsun. Kani yerine dogrudu yeri secip kenara atilan oyuncular yok mu peki? Ilk aklima gelenler mesela S.Tasci ve U.Yildirim, Kuranyi de var vs, uzar gider. O.Turaci zaten asla milli takimda banko oynayacak yetenekte bir oyuncu olmadi, olamayacak da. FB'de yedek kulubesine laik gorulmeyen adamin milli takima alinmamasini elestirmek sacma. S.Bolat da madem milli takimi secmis, o zaman mecburen bekleyecek, ne kadar hakli olsa da (bence de hakli zaten). Eger milli takimi zaten sevgisi icin degil de baska seyler icin secmisse defolsun gitsin zaten, bu milli takimda yeri yoktur.

footballer33
09.Ekim.2010, 01:03
Tek tarafli bakiyorsun. Kani yerine dogrudu yeri secip kenara atilan oyuncular yok mu peki? Ilk aklima gelenler mesela S.Tasci ve U.Yildirim, Kuranyi de var vs, uzar gider. O.Turaci zaten asla milli takimda banko oynayacak yetenekte bir oyuncu olmadi, olamayacak da. FB'de yedek kulubesine laik gorulmeyen adamin milli takima alinmamasini elestirmek sacma. S.Bolat da madem milli takimi secmis, o zaman mecburen bekleyecek, ne kadar hakli olsa da (bence de hakli zaten). Eger milli takimi zaten sevgisi icin degil de baska seyler icin secmisse defolsun gitsin zaten, bu milli takimda yeri yoktur.

Tek taraflı baktığımı da nereden çıkardın. Önder sadece bir örnekti orda belirttim bunu da zaten, milli takıma kimlerin alındığını da biliyoruz ayrıca. Önder de alınıp en azından hazırlık maçlarında bakılabilirdi durumuna. Verdiğim örnekler aklıma ilk gelen isimler, oraya fazla takılma. Benim belirtmek istediğim sırf kişisel sorunlar ya da belli oyunculardan vazgeçememe sevdası yüzünden başka yetenekleri harcıyoruz.

E.Cartman
09.Ekim.2010, 01:35
Ya Sinan'ı bırakın da biz hala 32'lik Aurelio'yu görüyoruz sahada Mehmet Topal varken ya da 70 milyonluk ülkede adam bulamıyoruz sağ kanatta bile şüphe duyduğumuz Sabri sol bek oynuyor. Böyle bi durumda Sinan'a forma gelme şansı yüzde kaçtır hesaplayın artık. Mesut'u burdan tebrik ediyorum ben. En doğrusunu yaptı hem Alman vatandaşlığını kaptırmayıp transferini kolaylaştırdı, hem de bizimkilere iyi bir ders verdi.

IcedEarth
09.Ekim.2010, 10:12
Oğuz Çetin varsa Türkiye EURO 2012'de yok.. Sinan'dır, Ahmet'tir, Mehmet'tir problemi değil artık bu.

eGowiCh
10.Ekim.2010, 14:56
Mesut neden bizi seçmedi, işte bu yüzden. Mesut eğer bizi seçmiş olsa ne R.Madrid'in banko oyuncusuydu ne de şu an dünyada bu kadar konuşulan bir oyuncuydu. Sinan Bolat gibi yetenekli bir kaleci, milli takımın 2. kalecisi olması gerekirken kadroya dahi alınamıyor.