Log in

View Full Version : Samet Aybaba Bucaspor'da

Since-1907
07.Ekim.2010, 12:04
Bucaspor, deneyimli teknik adam Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı...

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucasporyönetimi, Bülent Uygun'un istifasının ardından başlattığı teknik direktör arayışlarını sonlandırdı.

Samet Aybaba, Reha Kapsal, Rıza Çalımbay ve Giray Bulak ile görüşmelerde bulunan kulüp başkanı Şeref Üstündağ'ın, Samet Aybabaile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, Aybaba'nın yardımcılıklarını eski Beşiktaşlı futbolculardan Recep Çetin ile Bucaspor'dan bir antrenörün yapacağını duyurdu.

Yaykıran, deneyimli teknik adamla bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşmaya varıldığını ve resmi imzaların bugün öğle saatlerinden sonra atılacağını ifade etti.

Samet Aybaba, son olarak 2008-2009 sezonunda Gençlerbirliği'ni çalıştırmıştı.

Goal

bursa_mc
07.Ekim.2010, 13:01
Yazık oldu Bucaspor'a!

GeNç KaRTaL
07.Ekim.2010, 14:42
Samet Aybaba genclere onem veren bir hoca. Bucaspor'un da alt yapisinin saglam oldugu soyleniyor.Bu yuzden iyi bir birliktelik olabilir 2 taraf adina.

urwrdskkn
07.Ekim.2010, 15:39
gerçekten samet aybaba genclere önem veren bir teknik drektör bence bucaya sezon başında gelseymiş daha yararlı olurmuş neyse hayırlısı olsun ne diyelim

Varonil
07.Ekim.2010, 18:56
İşi çok zor.Mucizeyi başarması gerekecek.Takıma uyum sürecinde yaşanacak puan kayıpları Bucaspor'a çok sıkıntı çektirecektir ligin 2.yarısında.Bülent Uygun'un bu gidişi Bucaspor'a büyük zarar vermiştir.

attirson
07.Ekim.2010, 19:28
buca aslında iyi takım ama bi turlu seri yakalıyamadı

EndoplazmiK RetikuluM
07.Ekim.2010, 21:02
Başlığı Bursaspor diye okudum Allah Allah n'oluyor dedim.

Zekirdek
07.Ekim.2010, 22:09
Bir iki senedir piyasa da yoktu. Samet Aybaba'ya iyi gelmiştir.

A.FaruK
07.Ekim.2010, 23:40
Samet Aybaba'nın futbolcularla ilişkilerinin iyi olduğunu düşünmüyorum? Rizespordan da bu yüzden daha bir kaç hafta içinde yollanmıştı. Tek iyi yanı Brezilya pazarından iyi futbolcular bulması. Vederson,Tita , Jaba , Leandro ve Riberio gibi düşük maliyetlere Türkiyeye iyi oyuncular getirdi. Bu işleri iyi yapan bir Teknik adam. Ama dediğim gibi oyuncularla ilişkilerinin hiç iyi olmadığı kanaatindeyim.