Log in

View Full Version : 20.45'te lig şampiyonu biziz

mertcan1304
09.Mayıs.2006, 21:41
http://www.spor3.com/haberimaj/adnanpolat0305.jpgGalatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat iddialı açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Turkcell Süper Ligi'nin sona ereceği 14 Mayıs Pazar günü, karşılaşmaların tamamlanacağı saat 20.45'te Galatasaray'ın şampiyon olacağını savundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Merkezi'nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, iddialı konuşarak, ''Galatasaray'ın şampiyon olacağını yine söylüyorum, pazar günü saat 20.45'te lig şampiyonu Galatasaray olacak, buna tüm kalbimle inanıyorum'' dedi.

Polat, bir soru üzerine, bu konuda gönlünden geçenleri söylediğini ifade ederek, Fenerbahçe yöneticilerin de aynı şekilde düşünüyor olabileceğini kaydetti. ''Pazar günü şampiyon olamazsanız yine de kutlama yapacak mısınız?'' şeklinde bir soruya Adnan Polat, ''Biz her halükarda kutlayacağız, çünkü ben tek alternatif görüyorum, ikinci alternatif yok'' yanıtını verdi.

''Kayserispor Çantada Keklik Değil''

Başkan yardımcısı Adnan Polat, şu anda tam anlamıyla Kayserispor maçına konsantre olduklarını da ifade ederek, ''Kayserispor çantada keklik değil. Sezonun en zor maçlarından birini oynayacağız'' dedi.

Kayserispor'un, Beşiktaş'ın ardından UEFA Kupası'na gitmeye aday 3 kulüpten biri olduğunu vurgulayan Polat, ''Bu maç onlar için de çok önemli. Sezonun en zor maçlarından biri olacak. Kimse Kayserispor'u çantada keklik görmesin. Nasıl Fenerbahçe kümede kalmak isteyen Denizlispor ile mücadeleye girecekse biz de öylesine zorlu mücadeleye gireceğiz. Ligde Fenerbahçe'ye 5 gol atan Vestel Manisaspor'a 7 gol atmış bir takımla oynayacağız'' diye konuştu.

''Yemek Nedeniyle Pişman Değilim''

Adnan Polat, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile geçtiğimiz hafta yediği yemek nedeniyle pişman olmadığını söyledi. ''Bugün olsa aynı şekilde davranırdım'' diyen Polat, şöyle devam etti: ''Bir yemek yedik, burnumuzdan getirdiler. O kadar çok spekülasyon yapıldı ama bunun cevabını Galatasaray ve Beşiktaş sahada gösterdi. Beşiktaş, Fenerbahçe maçındaki ilk devre ve bizim maçta sezonun en iyi futbolunu oynadı. Bizim galip gelmemiz Allah'ın lütfuydu. Son saniyede o top 10 santim sağa yönelseydi, dışarı da gidebilirdi. Bu konuda söylenecek bir şey yok, orada Beşiktaş ve Galatasaray camialarına büyük haksızlık ettiler. Bunlar, dimağlarında kötü zihniyetler bulunan kişilerin ürettiği şeylerdi. Beşiktaş ile çok zevkli, keyifli bir maç yaptık. Biz son saniyeye kadar ölüp ölüp dirildik.'' Adnan Polat, basın mensuplarının bu tür yemeklere alışması gerektiğini de vurgularken, gelecek sezon maç yapmaya gelmiş tüm takımların yöneticileriyle ve hatta getirebilmeleri halinde, hakemleri ve federasyon temsilcileriyle de bir yemekte bir araya gelmek istediklerini dile getirdi.

Bir basın mensubunun, ''Bugünlerde Aziz Yıldırım ile yemek yiyecek misiniz?'' diye sorması üzerine, ''Bugünlerde Aziz Yıldırım ile yemek yiyecek ortamımız olmayacak'' ifadesini kullandı

SeZeRinHo
09.Mayıs.2006, 21:49
yaw he he sizsiniz

EreN
09.Mayıs.2006, 22:23
Abi eğer GS şampiyon olursa ADnan polat kesin bişeyler yapmış demektir emin olun ! çünkü fenerliler bile bu kadar emin konuşamıyorlar

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 22:25
Abi eğer GS şampiyon olursa ADnan polat kesin bişeyler yapmış demektir emin olun ! çünkü fenerliler bile bu kadar emin konuşamıyorlar
Hayır ADNAN POLAT böyle bi sey yapmaz o galatasaraya gönülden inanıyo
onun için böyle konusuyo

Berkaiser
09.Mayıs.2006, 22:27

Ne gibi birşey yapmıştır mesela?Küme düşmemeye çalışan Denizli'ye teşvik primi mi göndermiştir Fenerbahçe'yi yenmeleri için?

Nedvedmania
09.Mayıs.2006, 22:41
böyle şeyleri hep kendileri yaptıkları için daha iyi biliyolar tabi:)

senderson
09.Mayıs.2006, 22:49
İnanıyorum(!) şampiyon(!) gs(!)

Burak Duran
09.Mayıs.2006, 22:53
adnan polat denizliye niye teşvik primi versinki anca antepe malatyayı yensin diye fener teşvik primi verirki denizli fenere yatsın

ibo
09.Mayıs.2006, 22:58
maç öncesi takımın motivasyonunu yüksek tutmak için yapılmış bir açıklama...

Aydin
09.Mayıs.2006, 23:04
şimdiden burada kışkırtıcı cümleleri yazan arkadaşları uyarıyorum:

Sezerinho: katılmıyorsan illa fikrini belirtmek zorunda değilsin.
Eren: Kışkırtıcı mesaj yazacaksan bence hiç yazma.
Berkaiser, cifaa: kışkırtılan tarafsınız. kurunun yanında yaşın yanmasını istemiyorsanız aynı şekilde karşılık vermemelisiniz.

emrecep
10.Mayıs.2006, 02:22
adnan polat denizliye niye teşvik primi versinki anca antepe malatyayı yensin diye fener teşvik primi verirki denizli fenere yatsın

Vallahi böyle bir komplo teorisi Aziz Yıldırım'ın bile aklına gelmemiştir.

paco
10.Mayıs.2006, 02:52
ya aziz yıldırım fb yi avrupa sıralamasında fb yi birinci yapıcam 400 milyon dolar gelir getiren bir takım olucağız avrupada kupa alıcaz diyo bunlara inanıyorsunuz adnan polat %30 da şansımız olsa şampiyon olucaz diye sadece ligin bitmediğini söylüyor buna inanmıyorsunuz ... o zaman ben sizin olaya objektif yaklaştığıınızdan şüphe duyarım ki fanatikliğin verdi duygularla böyle yazılar yazdığınız kesin ....

LeHeb
10.Mayıs.2006, 08:25
teşvik primi vermiş olabilir bence de. ama verirse de versin artık bizi yolumuzdan kimse döndüremez

RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 10:12
Haftasonu herşey belli olacak.

İnsalah oluruz ama ipler sadece bizim elimizde degil Denizli'ninde elinde.Bu arada FB'li arkadaslar sizin zaten bu sözlerde art niyet arayacagınızı bildigimden sizlere burada tek tek cevap yazmıyım ben MODERATÖR'ümüz İORİ'nin dedigi gibi herkesi sükünete davet ediyorum.

Burak Duran
10.Mayıs.2006, 10:49
herşey en geç pazar 21de belli olcak :D

Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 12:05
Teşvik Primi suç değildir. Şike suçtur. Neden derseniz bir takımın bir takımı yenmesini istiyorsunuz ve ona "inşallah yenersiniz" gibilerinden ifadeler kullanıyorsunuz bu suç değildir; tıpkı Yıldırım Demirören'in "Galatasaray'ın Şampiyon olmasını istiyorum" açıklaması gibi, tıpkı Adnan Polat'ın "Beşiktaş'ın kupası almasını istiyorum" gibi açıklaması gibi ...

Adnan Polay'ın dediklerine gelince bu açıklama; Şampiyonluk inancından ve futbolcuları motive etmek amacı ile söylenmiş bir açıklamadır..

zargı
10.Mayıs.2006, 14:49
yaa abi baosuna yorulamaya gerek yok hersey pazar gecesi belli olur

LaKe
10.Mayıs.2006, 15:09
yahu benim anlamadığım şu, teşvik primi verse ne olacakki? fenerbahçe dahamı kötü oynayacak, yada teşvik primi verdi diye denizlispor bir anda aslan kesilip fenere 5 mi atacak :) bence saçma bir düşünce.

inşaLLah adnan polatın dediği olur ;)

jacke
10.Mayıs.2006, 16:31
ya aziz yıldırım fb yi avrupa sıralamasında fb yi birinci yapıcam 400 milyon dolar gelir getiren bir takım olucağız avrupada kupa alıcaz diyo bunlara inanıyorsunuz adnan polat %30 da şansımız olsa şampiyon olucaz diye sadece ligin bitmediğini söylüyor buna inanmıyorsunuz ... o zaman ben sizin olaya objektif yaklaştığıınızdan şüphe duyarım ki fanatikliğin verdi duygularla böyle yazılar yazdığınız kesin ....

sen inanionmu şampionluğua kardeş :) bide şunu sölim gs nin inanmasıyla bu iş olmicak.istiosanız 20 sıfır istiosanız 1000000000000 sıfır yenin yine biz yendikten sora şampionuz.bunu anlayamadınız mı hala ?:D

Burak Duran
10.Mayıs.2006, 16:33
sen inanionmu şampionluğua kardeş :) bide şunu sölim gs nin inanmasıyla bu iş olmicak.istiosanız 20 sıfır istiosanız 1000000000000 sıfır yenin yine biz yendikten sora şampionuz.bunu anlayamadınız mı hala ?:D

sende %30 şansımızın olmasının sebebini anlayamadın galiba. Denizlinin sizden puan alma ihtimali %30 oldu mu şimdi???

jacke
10.Mayıs.2006, 16:43
sende %30 şansımızın olmasının sebebini anlayamadın galiba. Denizlinin sizden puan alma ihtimali %30 oldu mu şimdi???

sen şimdi mantıklı bişey mi söledin ben anlayamadm :) evet%30 şansınız var bu doğru.Ama %70 şansı olan bi takım açıklama yapmioken %30 şansı olan bi takımın başkanı çıkıp ve kesinlikle ve kesinlikle 20.45 te şampion olacaz gibi kesin cümleyle böle bi laf etmesi çok saçma..ben bundan kuşkulanırım yada bu adamda kafa yok derim.yani bi adaletsizlik kokuo sanki ulusoyla yemeğe mi çıktı bunlar :) ne böle kesin konuşuo orası çok saçma ve sinir bozucu..

paco
10.Mayıs.2006, 17:29
sen şimdi mantıklı bişey mi söledin ben anlayamadm :) evet%30 şansınız var bu doğru.Ama %70 şansı olan bi takım açıklama yapmioken %30 şansı olan bi takımın başkanı çıkıp ve kesinlikle ve kesinlikle 20.45 te şampion olacaz gibi kesin cümleyle böle bi laf etmesi çok saçma..ben bundan kuşkulanırım yada bu adamda kafa yok derim.yani bi adaletsizlik kokuo sanki ulusoyla yemeğe mi çıktı bunlar :) ne böle kesin konuşuo orası çok saçma ve sinir bozucu..
madem sana %30 şansı olan bir takımın kesin konuşması saçma geliyo ... a.yıldırım ın 2 veya 3 hafta önce ki fb yi avrupanın en iyi takımı yapıcam 400 milyon dolar gelir geitricez gibi bırak %30 u %0 bile şansı olmayan açıklamalarda böyle konuşmadınız ...
ayrıca sen hiç anlamamışsın ya da anlamak istemiyorsun a.polat bunu sadece ligin bitmediğini göstermek ve artı motivasyon için söylüyor ama o kadar ince düşünemiyorsun heralde ....

EreN
10.Mayıs.2006, 19:01
O saat gelince Her bir GSli arkadaşıma şunu sorucam :)
What's the time..?

Jesus_FB
10.Mayıs.2006, 19:09
What's the time..?

Okocha geldi aklıma şimdi Ali Şen hep sorardı ona "What's the time" diye hehe:D:D:D

Burak Duran
10.Mayıs.2006, 19:14

paco cvbı vermiş ama bende bir kaç şey ekliyim takıma + motivasyon +güven sağlamak için böyle açıklamalar yapılır. Fenerbahçenin böle bi açıklama yapmasına gerek yok çünkü futbolcular çıkıp şampiyonluk için oynayacak ama bizmkiler artık şampiyonluk gitti gözüyle bakmamaları için bu açıklama gayet normaldir.

Nedvedmania
10.Mayıs.2006, 19:19
ya allah allah aziz yıldırım hiç demiyomu bu sene şampiyon biziz diye ozaman ondada var bişey

SeZeRinHo
10.Mayıs.2006, 21:09
ölemi hayırlı uğurlu olsun

VoLkaN BaROs
10.Mayıs.2006, 21:26
Ne gibi birşey yapmıştır mesela?Küme düşmemeye çalışan Denizli'ye teşvik primi mi göndermiştir Fenerbahçe'yi yenmeleri için?
En çok bu cevap hoşuma gitti :)

Yani arkadaşlar akıl var mantık var, küme düşmemek için son şansı Fenerbahçeyi yenmek olan bir takıma "Yenin" diye teşvik primi mi verilir... (en azından işni diğer takımlara bırakmamak için galip gelmeli...)

Bu cümleyi birtek Adnan Polat kurmuyor ki, ben de aynı şeyleri söylüyorum. Zira Denizliye inanıyorum küme düşmemek için Fenerbahçe'den muhakkak puan alacaktır; Galatasaray'a inanıyorum kendi evinde son maçını muhakkak alacaktır...

paco
10.Mayıs.2006, 21:59
herkez olaya kendi açısından bakıyor .... ayrıca biz o saat kaçları çok iyi biliriz faruk süren 20.45 de şampiyonuz demişti o hafta olmadı haftaya antalyaspor deplasmanında oldu bende o maçtaydım şiişşt şişşt saat kaç diye bağırıyorduk ....
fb de kayseriye yenilmişmiydi berabere mi kalmıştı tam hatırlıyamıyorum ama benim şansıma antalya da galatasaray 2 kere şampiyonluğunu ilan etti .... bu herkeze nasip olmaz...

Burak Duran
10.Mayıs.2006, 22:01
Bu cümleyi birtek Adnan Polat kurmuyor ki, ben de aynı şeyleri söylüyorum. Zira Denizliye inanıyorum küme düşmemek için Fenerbahçe'den muhakkak puan alacaktır; Galatasaray'a inanıyorum kendi evinde son maçını muhakkak alacaktır...

AMİN 100 defa :D

enesao
10.Mayıs.2006, 22:03
adnan polat GS mize güveniyoorr... denizli de Fb yi yencek inşallah... yoksa düşecekk

Frank_Castle
10.Mayıs.2006, 23:05
şunu 21:00 yapalım ya.. sonra 90+3 de boliç atar falan :)

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 01:54
bende öle dedim zaten 21de şampiyonuz