PDA

View Full Version : Keskinspor'a Nijeryalı forvet!



SAİT71
12.Ekim.2010, 13:07
http://www.kalehaber.net/haberfoto/2910.jpg

Futbol camiasında bir ilk yaşanıyor. Keskinspor Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirmek için hareket geçiyor. Daha önce denendiği ancak gerçekleştirilemeyen ‘amatör kümede yabancı oyuncu oynatma’ denemesini Keskinspor yakında gerçekleştirecek.


BOMBA PATLAYACAK
Keskinspor ligin transfer bombasını patlatmasına az bir süre kaldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Cihat Mencet, Yakubu Agunbiade isimli futbolcuyu transfer edip yılın bombasını patlatacağını dile getirdi. Durum üzerine iki gün Ankara’da oyuncu ile masaya oturan Başkan Mencet, küçük pürüzlerin kaldığını ve en kısa zamanda Yakubu’ya Keskinspor formasını giydireceklerini söyledi.


HERKES GÖRECEK
Keskinspor, Nijerya'nın Bethelsports kulübünden santrafor olarak oynayan Yakubu Agunbiade'yi renklerine bağlamak üzere atakta bulundu. Başkan Mencet, “Kırıkkale’mize amatör kümeye başarılı bir santraforu transfer etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Anlaşmada bir kaç pürüz kaldı. Pürüzleri çözdüğümüz taktirde yeni transferimiz Keskinspor için ter dökecek. Allah izin verirse ilerleyen günlerde bu futbolcumuzu renklerimize katarak, Keskinspor'un yeni sezonda amatör ligde ne kadar iddialı olduğunu göstereceğiz” dedi.

www.kalehaber.net

Zekirdek
12.Ekim.2010, 13:13
Amatör kümede yabancı oynatma olayı Manisa'da olmuş olması lazım. Geçen sene Manisa Amatör Küme ekiplerinden Akgünspor yine bir Nijeryalı getirmişti.

di canio
12.Ekim.2010, 13:15
Antalya'da da oldu yabancı transferi daha önce.

SAİT71
12.Ekim.2010, 13:17
Sanırım sadece K.Kale için bir ilk demek istiyor orada :)


Keskinspor Kırıkkale’de bir ilki gerçekleştirmek için hareket geçiyor. Daha önce denendiği ancak gerçekleştirilemeyen ‘amatör kümede yabancı oyuncu oynatma’ denemesini Keskinspor yakında gerçekleştirecek.

barahir
12.Ekim.2010, 13:35
valla ilk deneme olmadığı açık.. bizzat amatör kümede canlı 2 afrikalı izledim:)

urwrdskkn
12.Ekim.2010, 14:05
oh maşallah yahu amatöre de yabancılar bascak yakında :D :D :D

A.FaruK
12.Ekim.2010, 20:02
Bizim burda Çayelisporda bir nijeryalı vardı ama halk benimsemişti adamı Ahmet diyodular adama :)

Volkan Şen
13.Ekim.2010, 00:40
Bizim burda Çayelisporda bir nijeryalı vardı ama halk benimsemişti adamı Ahmet diyodular adama :)

bunada yakup derler :n: Yakubu imiş adı :D

A.FaruK
13.Ekim.2010, 00:43
bunada yakup derler :n: Yakubu imiş adı :D

Olabilir yaa :). Bu arada haberde bomba olarak nitelemişler adamı çok umut vaad ediyor heralde. Geleceğin yıldızı olurmuş şimdi adam :)

SAİT71
13.Ekim.2010, 11:29
Bilmiyorumda herkesin bi 2. Emenike umudu var adamdan :D

Ya nede olsa amatöre yabancı forvet alıyorsun tabi bomba olur :D

deniz.91
13.Ekim.2010, 14:03
Amatöre gelen yabancıda amatördür bizim burdakilern farkı olduğpunu sanmıyorum adı yabancı