View Full Version : Bülent Uygun ve Eskişehirspor, TFF Etik Kurulu'na sevk edildi
Crocodile1963
12.Ekim.2010, 13:37
Bucaspor eski teknik sorumlusu Bülent Uygun'un kulübü ile sözleşmesi devam ederken Eskişehirspor'un teknik sorumlusuyla yollarını ayırmasının hemen akabinde, sözleşmesini tek taraflı feshedip Eskişehirspor ile sözleşme imzalamasının, Etik Kurulu Talimatı'nın "Genel Yükümlülük" kenar başlıklı 10. maddesinin "Futbol camiasındaki tüm gerçek ve tüzel kişiler, evrensel "fair play" kurallarına uygun olarak; Türkiye'nin bağlı olduğu ulusal ve uluslararası futbol kuruluşları ve TFF tarafından konulan ve gözetilen bağlılık, dürüstlük ve sportmenlik prensiplerine bağlı kalmak ve buna göre davranmak, futbolun marka değerini korumak zorundadır" hükümlerine aykırı olması nedeniyle; teknik sorumlu Bülent Uygun ve Eskişehirspor Kulübü'nün haklarında, gerekli incelemenin yapılması için Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na sevk edilmelerine karar verdi.
Aşk-ı Şehir
12.Ekim.2010, 13:39
Çok doğru bir karar...
Böyle bir kurul mu varmış?Haberim yoktu...
Clayman
12.Ekim.2010, 17:46
İyi olmuş o adama. Herşey müstehak ona...
Aşk-ı Şehir
13.Ekim.2010, 23:38
Çok doğru bir karar...
Böyle demiştim. "Ama keşke herkese uygulansa" diyede ekleyeyim. :)
Aşk-ı Şehir
18.Ekim.2010, 12:40
Hakan Şükür; "Bülent Uygun istifa ettiğinde Eskişehirspor bana teklif yapmıştı. Kabul etseydim ben geçecektim Eskişehirspor'un başına. Kabul etmedim Bülent Uygun'a yönelmişler."
Ahmet Çakar; " Eskişehirspor'u ve Bülent Uygun'u etik kuruluna sevketmiş TFF. İyi hoş güzel tamam. Ama adama sorarlar; 'Hiddink'i nasıl milli takımın başına getirdin?' diye."
Artık konular açıklığa kavuşmuştur....
BaGa TaRKaN
18.Ekim.2010, 13:11
Ahmet Çakar; " Eskişehirspor'u ve Bülent Uygun'u etik kuruluna sevketmiş TFF. İyi hoş güzel tamam. Ama adama sorarlar; 'Hiddink'i nasıl milli takımın başına getirdin?' diye."
Eğer Ahmet Çakar Hiddinkle Bülent Uygun Olayını Aynı Kefeye Koyuyorsa Aklından Zoru Vardır Demekki. Zaten Hiddink Rusyayı Bırakacağını Devam Etmeyeceğini Defalarca Açıkladı. Hatta Dünya Kupasında Olan Bir Takımla Dünya Kupasında Görev Yapmak İstediğini Kaç Defa Açıkladı. Nasıl Bülent Uygunla Aynı Olabiliyor Onu Anlamak Güç.
Aşk-ı Şehir
18.Ekim.2010, 13:24
Eğer Ahmet Çakar Hiddinkle Bülent Uygun Olayını Aynı Kefeye Koyuyorsa Aklından Zoru Vardır Demekki. Zaten Hiddink Rusyayı Bırakacağını Devam Etmeyeceğini Defalarca Açıkladı. Hatta Dünya Kupasında Olan Bir Takımla Dünya Kupasında Görev Yapmak İstediğini Kaç Defa Açıkladı. Nasıl Bülent Uygunla Aynı Olabiliyor Onu Anlamak Güç.
E tamam abi işte Bülent Uygun'da bazı sorunlar olduğunu ve istifa ettiğini açıkladı zaten. :D
BaGa TaRKaN
18.Ekim.2010, 13:27
Ne Zaman İstifa Ettikten Sonra mı? Hiddink Ta 5-6 Ay Öncesinden Hatta Dünya Kupasına Katılamadığından Beri Söylüyordu.