View Full Version : Emre Bırakıyor !
Night_Mare17
12.Ekim.2010, 22:41
Emre milli formayı bırakıyor
12 Ekim 2010 20:47 | NTVSpor.net
Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Azerbaycan maçı sonrası NTV Spor'a çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/71/emre_milli_uzuntu_600300_YT41T.jpg
NTV Spor canlı yayın ekibinden Haluk Yürekli'nin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, Azerbaycan yenilgisinin önüne geçecek açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli futbolcu, golün kendi hatasından olduğunu belirterek, "Benim tuttuğum futbolcu golü attı. Üzerimize düşen görevi ne kadar yaptığımızı sorgulamamız lazım. Yaşımız da ilerledi, artık bazı şeylerin kararını verme zamanı. Kazandığımızın 20'de birini kazanmayan rakipler karşısında bu duruma düşmemeliyiz. Kendi aramızda toplantılar yaptık, demek ki konuşmayla da olmuyor. Herkesten çok özür diliyoruz. Ne kadar iyi oyuncu olduğumuzu böyle maçlarda ispatlamamız gerekiyor. Bu işi irdelemeliyiz ama büyüklerimiz de bu işi irdelemeli" dedi.
Milli formaya veda etmek istediğini ifade eden milli futbolcu, "Bu şampiyona sonrası milli takımı bırakmayı çok ciddi şekilde düşünüyorum. Üzerimde çok büyük bir baskı hissetmiyorum. Kimseye ispat edecek birşeyim yok. Hem fiziken hem de ruhen yorgunum. Zamanı geldiğinde herkes bırakmalı. İnşallah EURO 2012'ye gideriz. Ben de güzel bir veda yaparım diye düşünüyorum. Arkadaşlarım ve ailemle görüştükten sonra kesin kararımı vereceğim. Bu düşüncem yaklaşık 2 yıldır var" diye konuştu.
Fearless Coward
12.Ekim.2010, 22:42
Bıraksın bence de 30'undan sonra fazla katkısı olmaz.Gençlerin önü açılmalı.
Zekirdek
12.Ekim.2010, 22:45
Yeri kolay kolay dolmaz ama en azından onun mevkiisinde oynayabilecek bir oyuncumuz geliyor. Necip'ide yavaş yavaş Milli Takıma monte etmeliyiz.
Sheriff
12.Ekim.2010, 22:58
Emre milli takımda ayakta durabilen 1-2 oyuncudan biri. Oda giderse biz bitmişiz demektir.
TR.CaPTaiN
12.Ekim.2010, 23:02
Bu formunu 2 yıl sonra yani Euro2012 sonrasına kadar devam ettirebilirse bırakmamalı. En iyi kararı kendisi düşünüp, taşınıp verecektir.
Emre milli takımda ayakta durabilen 1-2 oyuncudan biri. Oda giderse biz bitmişiz demektir.
Bence artık oda bıktı tek başına ayakta durmaktan.
Sheriff
12.Ekim.2010, 23:09
Tahminen, bırakmak isteme sebebide bu.
M.O.S.H
13.Ekim.2010, 00:36
2012 den sonra demiş o zamana kadar Nuriyle Necip ne durumda olur bilmiyorumda yeri kolay kolay dolmaz.
Sekopej
13.Ekim.2010, 02:03
Fenerbahçe'de her zaman ayakta kalan nadir isimlerden aynı şekilde milli takımda da bazı şeylere isyan edip yıkılmamaya çalışanlar arasında. Zaten açıklamasında fiziksel durumla beraber zihinsel yönden de yorgun olduğunu söyledi. Hem Fenerbahçe'de takıma liderlik etmek hem milli takımda liderlik etmek, sürekli 90 dakika sahada kalmak etkilemiştir elbette.
Emre şu durumda yeri kolay kolay doldurulacak bir oyuncu değil, Nuri en büyük aday, uzun yıllar o bölgeyi rahatlıkla doldurur, Emre'nin bırakmasıyla Nuri'nin de milli takımda önü açılmış olur.
Sheriff
13.Ekim.2010, 02:06
Nuri Şahin, şu görüntüsüyle takıma liderlik edemez. Biraz daha oyunu yönetmesi oyuna girmesi gerekir. Yetenek var, işlev yok..
GodfatheR
13.Ekim.2010, 11:42
Baroni gibi oynuyor Nuri =/ Sürekli 2 metre yanındaki adama tek top yapıyor. Milli takımda sorumluluk alacak kapasitede değil daha.
urwrdskkn
13.Ekim.2010, 13:22
arda gerçekten bu takımın dinamosuymuş bunu anlamış bulunmaktayım arda nın sakatlığı hepimizi derinden etkiledi ve emrenin açıklamalrına gelcek olursam bence emre sadece o anki sinir den üzüntüden yaptığı bir açıklamaydı bence 2012 den sonra emre bırakmaz milli takımı
Trabzonspor
14.Ekim.2010, 22:40
İnşallah bırakır hatta beklemesin o kadar yahu ne gerek var hemen bırak.
GodfatheR
14.Ekim.2010, 22:42
İnşallah bırakır hatta beklemesin o kadar yahu ne gerek var hemen bırak.
Dimi Selçuk İnan var o oynar olmadı Serkan Balcı Ceyhun Gülselam filan Emre'ye ne gerek var :icon_lol:
Fearless Coward
14.Ekim.2010, 22:45
Evet GodfatheR ne gerek var Emre'ye gençlerin önünü açsın biraz Necip oynasın Mehmet Ekici eğer seçerse bizi o oynasın ;) demi güzel kardeşim ;)
GodfatheR
14.Ekim.2010, 22:48
Emre her maç afedersiniz bi yerlerini yırtan tek adam ! Gençlerin önünü açması gerekn o kadar çok adam var ki Emre'Ye daha sıra gelmez. ;)
RaSenGan
14.Ekim.2010, 22:53
Şu an için çok kötü fakat 2012'den sonra bırakması normaldir.Yaşı ilerliyor.Ama o zaman da faydalı olur milli takıma.
Fearless Coward
14.Ekim.2010, 23:05
Emre her maç afedersiniz bi yerlerini yırtan tek adam ! Gençlerin önünü açması gerekn o kadar çok adam var ki Emre'Ye daha sıra gelmez. ;)
Ya bırak Allah aşkına Emre'yi anlatmayı biliyoruz Emre'nin ne olduğunu.
Sekopej
15.Ekim.2010, 00:39
Emre hem Fenerbahçe hem de milli takımda yeri kolay kolay doldurulmayacak bir oyuncu durumunda şu anda. Hele ki bu sezon geçen sezon yükselen form grafiğini daha da yukarılara taşıdığını görürken, kolay kolay vazgeçilmesi zor bir oyuncu.
barahir
15.Ekim.2010, 02:02
Bana 1 tane Emre'nin yaptığını yapan oyuncu söyleyin Türkiye'de..
nesta07
15.Ekim.2010, 02:04
bal yapmayan arı ısabetlı karar..
Ne Necip, ne Nuri nede bir başkası.Şuan Milli takımda Emre'nin yaptığı işi yapabilecek başka bir oyuncumuz yok.Gerek liderlik vasfı, gerek oyun tarzı bakımından.2012'den sonra bırakması ise gayet mantıklı geliyor.2012den sonra fiziken kaldırabileceğini düşünmüyorum.Zaten şuan tam olarak çıkaramıyor maçları.O zamandan sonra Necip, Nuri, Mehmet Ekici.. artık kimi monte edebilirsek.
Emre Newcastle'de oynarken Milli takıma seçilince iyiydi ama Fenerbahçe'ye gelip seçilince mi "bal yapmayan arı", 29 yaşında olmasına rağmen gençlerin önünü açsın muamelesi yapılan bir adam oldu?Bu kadar belli etmeyin içinizdeki taraflı niyetleri.
Bordo61Mavi
15.Ekim.2010, 03:54
Emre'yi zerre kadar sevmem ama milli takimda yaptigi ise saygim var. Ondan baska topu defanstan alip ileriye tasiyan futbolcumuz yok suanda. Olana kadarda Emrenin bu takimda oynamasi lazim
Trabzonspor
15.Ekim.2010, 14:41
Dimi Selçuk İnan var o oynar olmadı Serkan Balcı Ceyhun Gülselam filan Emre'ye ne gerek var :icon_lol:
Senin okumanda sorun mu var yada anlamanda?Ben isim verdim mi yerine?Hayır.Peki bu adam vazgeçilmez mi?Hayır.Bu adamların oynadığı maçlarıda görüyoruz dimi nasıllar.Sevmiyorum bu adamı,ülkemin takımında görmek de istemiyorum.Bu benim düşüncem,kendi düşünceni yaz benim düşünceme saygılı ol,olmayacaksan alıntı yapma.
di canio
15.Ekim.2010, 14:42
Şu an milli takımımızda uluslararası tecrübesi ve kalitesi en fazla olan 2 oyuncudan birisidir Emre. Diğeri de Hamit Altıntop. Emre'nin kişiliği beğenilmeyebilir, oyun tarzı, hırs seviyesi beğenilmeyebilir. Ancak sırf bu yüzden, ha belki de oynadığı takım yüzünden milli takımı bıraksın demek, gereksiz adam muamelesi yapmak hak değildir. Benzer şeyler Hakan Şükür için de yapıldı. Şimdi de Emre için yapılıyor.
Necip potansiyeli olan bir oyuncu. Ama sadece o şu an. İleride önemli bir yere geleceğine ben de inanıyorum. Ama takımı sürükleyecek, yönlendirecek, oyun kurucu olabilecek kapasitede değil henüz. Nuri Şahin saydığım konularda Necip'e göre daha etkili. O düşünülebilir ama o da, Emre'nin yaptıklarını yapma konusunda yetersiz kalacak gibi bir izlenim bırakıyor maalesef. Emre'nin 2012'de bırakması kendi fiziki yapısı itibariyle doğru olur sanırım. Ama şu an için Emre gibi ülkemiz futbol standartlarının çok çok üstünde bir oyuncuyu kaybetmek milli takımı kötü etkiler.
A.FaruK
15.Ekim.2010, 17:04
Farklı birilerinden mi bahsediyoruz yoksa. Bizim gözlerimiz başka şeyler mi görüyor yoksa ? Her maçta ciğerleri patlayıncaya kadar koşan mücadele eden adamdan bahsetmiyorumuyuz ya. Bazılarına antipatik geldiği için böyle konuştuğunu düşünüyorum. 2012 de bırakabilir tamam ama şimdi bırakmalı falan denmesine bi anlam veremiyorum gerçekten.
SAİT71
15.Ekim.2010, 17:18
2012 yılına kadar Necip'i o bölgeye alıştırmalıyız. Emre gidince üzerinde büyük bir yük olacak. Tek umut bağladığım adam o şuan için...
RasAnt
28.Ekim.2010, 13:00
Emrenin futboluna bakmayıp sevmiyom bu adamı dienleri kınıyorum sanki o sizi çok seviyor,sizin sevmenize ihtiyacı yokki şu konuda bari holiganizm yapmayın
Varonil
28.Ekim.2010, 13:48
Emre'ye kadar milli takımı bırakması gereken o kadar çok isim var ki.Genç oyunculardan Necip Uysal'ı o mevkiye yerleştirebilirsek yerini doldurabilecektir.