View Full Version : Konyaspor - Fenerbahçe [8. Hafta]
TR.CaPTaiN
13.Ekim.2010, 18:28
http://i53.tinypic.com/28lxa8l.jpg
Varonil
13.Ekim.2010, 19:06
Volkan,Gökhan Gönül ve Emre gibi kilit oyuncularımız milli takımdan moralsiz ve üzgün dönüyorlar,bu hafta Aykut Kocaman'ın en önemli yapması gereken şeylerden birisi bu futbolcularla ilgilenerek onların Milli takım moral bozukluğunu üzerinden atmak olacak.
Maça gelirsek,Konyaspor tipik bir Ziya Doğan takımı.Önce Fenerbahçe'yi durdurmak,ondan sonra Montano,Gracjar gibi hızlı futbolcularıyla gol aramak isteyecekler.İssiar Dia bu maçta kilit bir rol oynayacak.Zorluk seviyesi ortada olan bir maç.2-1 veya 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.Stoch milli takımda sakatlandı fakat dün akşamki İrlanda maçında son 20 dakikada oynadı.Aykut Kocaman onu tam iyileşmeden oynatıp riske etmek istemez,derbiye saklayacaktır muhakkak.Fakat bu maçta da 2.yarı oynar.
Volkan Demirel
G.Gönül-Lugano-Yobo-Caner
Mehmet-Baroni-Emre-Dia
Alex
Niang
Sekopej
13.Ekim.2010, 19:15
Batman Karması ile yapılan maç ne derece ölçü olur bilinmez ama Mehmet Topuz ve Kazım bana iyi gözüktü o maçta. Selçuk'un yokluğunda, kadroya bakıldığında ilk tercih edilecek isim Cristian olacak elbette. Ama Cristian geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi oynarsa, Mehmet ondan daha iyi bir seçim olabilir.
Emre'nin çok moralsiz ve yorgun geleceğini düşünüyorum ben de. Yedek kalmayacaktır ama 2. devre oyundan alınabilir, Mehmet ortaya geçebilir. Stoch'un da 2. devre gireceğini ve Kazım'ın ilk 11 başlayabileceğini düşünüyorum.
Yine de maça kadar milli takımdan gelen oyuncuların durumunu görmek gerek, kadro için yorum yapabilmek adına.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ekim.2010, 22:32
Konyaspor evinde çok dirençli,klasik Ziya Doğan Takımı. Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini,hatta Konyaspor 1 gol bulursa üstüne iyi yatıp maçı sürpriz şekilde kazanabileceğini düşünüyorum.
A.FaruK
14.Ekim.2010, 00:21
Varanil arkadaşında dediği gibi bazı oyuncularımız morali bozuk olarak takıma katılacaklar. Umarım Emre'nin milli takımdaki kararı bu kafa karışıklığı oyununu etkilemez. Emre oynamadığı zaman orta saha otamatikman çöküyor zaten.
Serkan abi gibi düşünüyorum bende Niang ve Stoch riske edilmeyecektir. Gerçi sakat olmadığındada pek izleyemedik Stoch'u ama olsun. Tekrar takıma kazandırılan Kazım oynar gibi geliyo bana. Çok farklı bir takım kadrosuyla maça çıkacağı kesin. Aykut Kocamanın takım seçimini önceden kestirmek oldukça güç.
Stoch ve Niang'ın olmaması etkilemez, bu takım çıkar yine kazanır.
Ziya Doğan sadece sert oynamaya çalışıyor, ortada futbol diye bir şey yok.Amaç birilerinin ayaklarını kırmak..
Bordo61Mavi
14.Ekim.2010, 04:08
Supriz beklemem, Fenerbahce farkli alcak :)
Varonil
14.Ekim.2010, 07:59
Niang da milli takımdan sakat dönmüş,Galatasaray maçı düşünülerek oynamayacakmış bu maçta.Semih ilk 11'de başlayacaktır Niang yerine.
sananes
14.Ekim.2010, 13:51
cristian ne olursa olsun tribunden indirilmemeli.forvette semih olacaktır hatta kazımda olabilir çünkü sadece fizik gücüne dayanarak oynayacaktır konyaspor o yüzden gökhan ünal oynarsa çok sıkıntı yaşar.Pazartesi maçlarıda gerçekten olmuyo
Fearless Coward
14.Ekim.2010, 15:43
Niang'ın yokluğunu hissedeceğini düşünüyorum Fener'in.Maç 0-0 ve ya 1-1 beraberlikle sonuçlanır.
Estranged
14.Ekim.2010, 19:35
Niang'ın yokluğu büyük bir kayıp olsa da, Antalyaspor maçından farksız bir maç olacaktır. Skor tahminim 3-1.
Suicider
14.Ekim.2010, 20:47
Fener Fikstür avantajını iyi kullanıyor son 2 haftadır kullanmayada devam edecektir bu hafta..
Since-1907
15.Ekim.2010, 01:34
Niang forma giyemeyecek.Lugano'da hastalanmış fakat maç saatine kadar iyileşir gibi.Çok zorlanacağımızı zannetmiyorum.Derbi öncesi 3 puanı hanemize yazdırırız.
goosfraba
15.Ekim.2010, 23:40
gökay'ı ilk 11'de görebileceğimiz bir maç olabilir.
Sekopej
16.Ekim.2010, 01:03
Aykut Kocaman, Niang'ın oynama ihtimali daha yüksek dedi. Düzelmezse Kazım'ı izleyeceğiz sanırım forvette.
Since-1907
16.Ekim.2010, 14:48
Alex'de yırtık tespit edilmiş.Maçta oynayamayacak.
Sekopej
16.Ekim.2010, 15:06
O zaman ileride Kazım-Niang ya da Kazım-Semih izleyebiliriz. Stoch ve Dia'nın durumuna göre, ikisi de oynayacak durumda olursa tek forvet arkalarında Mehmet-Stoch-Baroni-Emre-Dia şeklinde bir 5'li yer alabilir. Tahmin edemiyorum, Aykut Kocaman'ın da işi zor olacak.
Stoch oynar artık herhalde..
Sanırım böyle çıkarız:
------------------------- Semih -------------------------
Stoch ------------------------------------------- Dia
----------------- Emre -------- Topuz -----------------
------------------------- Cristian -------------------------
Santos ------- Yobo ------- Lugano ------- Gökhan
------------------------- Volkan -------------------------
Yaşasın 433'e dönüyoruz :)
A.FaruK
16.Ekim.2010, 18:41
Kazım'ı 11de düşünüyomuş. Acaba Dia'yı sola çekip Kazım'ı sağda oynatırmı acaba ?
Kazım'ı forvet oynatıcak galiba
attirson
16.Ekim.2010, 22:07
En az 2 fark bekliyorum bursa ve bjkde puan kaybetmisken 3 puana garanti olarak bakıyorum :)
TR.CaPTaiN
17.Ekim.2010, 12:58
Bu maçtan sonra zorlu bir viraja giriyoruz. Haftaya Galatasaray derbisi, ardından Bursa deplasmanı, Kadıköy'de Eskişehir ve deplasmanda Gaziantepspor maçları var. Konya maçı kağıt üzerinde bu maçlardan daha kolay. Bu zorlu döneme girmeden önceki bu maçtan 3 puanla ayrılmalıyız ki önümüze daha rahat bakalım.
Eksik oyuncular takımı etkileyecektir. Şuan en skora en fazla katkı yapan 2 oyuncumuz olan Niang ve Alex bu maçta yok. Alex kesin yok, Niang belki oynayabilir ancak benim tahminim riske edilmeyecek, derbiye saklanacak. Bu maçta büyük ihtimalle şans bulacak isimlerden Kazım ve Semih ise yakaladıkları bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyeceklerdir. Bu seneki geniş kadroda formayı kapmak daha zor. Dolayısıyla bu oyuncuların da limitlerini zorlayacağını düşünüyorum.
Konyaspor maça sert başlayıp Fenerbahçe'yi yıldırmak isteyecektir. Konyaspor'un sertliğine aynı şekilde cevap vererek erken bir gol bulmalıyız. Erken bir gol bulursak bu maçtan 3 puanla rahat ayrılırız. Ancak kısır, golsüz bir şekilde kitlenmiş bir oyuna dönerse; bu durum Fenerbahçe aleyhine olur.
Zekirdek
17.Ekim.2010, 16:28
Takımımızın 19 Kişilik Konya Kadrosu
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-23_futbol446.jpg
Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde sabah saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 10 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.
Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 3’erli gruplar halinde top kapma ve pas çalışmasının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.
Antrenmana tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile tedavi süreçleri devam eden Alex de Souza, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Berk Elitez katılmazken, Mamadou Niang takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını tamamlayarak Konya yolculuğuna başladı. Kafilemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek. Takımımızın 19 kişilik Konya kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Diego Lugano, Andre Santos,Caner Erkin, Bekir İrtegün, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Gökay İravul, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Kazım Kazım.
www.fenerbahce.org
TR.CaPTaiN
17.Ekim.2010, 16:51
Cristian kadroya dahi girememiş, İstanbul'da bırakılmış. Selçuk olmamasına rağmen Cristian'ın kadroya alınmamasından yola çıkarak; 4-3-3 oynayacağız diye tahmin ediyorum. Aksi halde; solda Stoch, göbekte Emre-Mehmet, sağda Dia baya ofansif olur.
http://www.footballuser.com/Formations/2010/10/26865_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/26865/Fenerbahçe_SK)
Zekirdek
17.Ekim.2010, 16:59
Dia ve Stoch hafif sakat olarak gidiyorlar. İnşallah sakatlanmazlar. Niang ise yedek klübesinde oturacak ve durum kötüye gitmez ise gireceğini düşünmüyorum.
Varonil
17.Ekim.2010, 17:07
Stoch ve Özer ilk 11'de başlayacak gibi.Alex'in yokluğunu pek fazla hissetmeyiz bence.Fakat erken bir gol bulmamız lazım,çünkü Konyaspor kapanarak bizi durdurmak isteyecek.
bjk4ever
17.Ekim.2010, 17:09
Onliberosuz FB puan kaybederse hic sasirmam. Emre-Topuz'un iyi oynayabilecegini dusunenler icin guzel mac olacak bence, bende cok merak ediyorum bu takimi, hele Z.Dogan takimina karsi.
sananes
17.Ekim.2010, 17:41
puanda kaybetsek helal olsun şimdiden Kocaman.Disiplisinsiz oyunculara neşteri vuruyor misal Cristian.Zaten faydasızın önde gideniydi Baroni.çok hoşuma giden bir yönetim sergiliyor Aykut Hoca.Özer güçlenirse mükemmel işleyen bi takım hali alabiliriz
KaRaBükLü KraL
17.Ekim.2010, 18:18
Bu maçta Niang ve Alex olsa Fenerbahçe %99 kazanır derdim ama bu iki oyuncuda Fenerbahçe'nin en önemli silahları.Fenerbahçe çok zorlanır bu maçta ve sırf Niang ve Alex olmadığı için beraberlik çıkar diyorum.1-1 biter:)
Suicider
17.Ekim.2010, 18:26
ilk 20 dk da bir gol atarsa fener maç ı 3-5 farkla alır
SAİT71
17.Ekim.2010, 21:52
Yenilsekte çok birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Sadece Bursa ve Trabzon kazanmış olacak. Bu maçtada zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer Niang oynarsa rahat alırız.
Universal
17.Ekim.2010, 21:53
Hadi Fenerbahçe'm yen şu maçı. Çok güzel bir haftayı geride bıraktık, zirve ile aramızı kapatabilir, rakiplerimiz ile farkımızı açabiliriz.
Zekirdek
17.Ekim.2010, 22:07
Yenilsekte çok birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Sadece Bursa ve Trabzon kazanmış olacak. Bu maçtada zorlansakta kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer Niang oynarsa rahat alırız.
Bursa berabere kaldı diye hatırlıyorum Sait abi. Ama Niang'ın oynaması taraftarı değilim. Her ne kadar 9. haftadaki rakibimiz bizi zorlayacak bir rakip olmasa bile bu maçta 60.dakikaya kadar klübede beklemeli. Ters giden bir durum olursa alınmalı eğer maç kazanacağımız bir şekilde giderse hiç oynatılmayıp riske edilmemeli.
Sekopej
17.Ekim.2010, 22:58
Cristian'ın yaptığı yanına kalmadı, Selçuk'un yokluğunda orada oynayacak ilk isim Cristian olmasına rağmen, sane muhtaç değilim dedi Aykut Kocaman ve hakedene formayı veriyor. Üstelik de Aykut Kocaman'ın sezon başında en çok ısrar ettiği oyunculardan biriydi Cristian. Ama böyle devam ettiği için, performansını arttırmadığı için oynayamıyor, yabancı sıkıntısı olmamasına rağmen, kadroya giremiyor. Aykut Kocaman'ın yerli yabancı ayrımı yapmadığının göstergesi.
Emre ve Mehmet'in yan yana çok iyi olmayacağını düşünenlerdenim ama Cristian'ın bu halinden daha fazla katkı sağlar Mehmet.
4-4-2 oynayabiliriz ama erken gol atamazsak zor bir maç olur. Semih'in önünde Kazım var diye düşünüyorum, bu hafta çok önemli hale geldi. Zorlu maçlar öncesi mutlak galibiyet şart.
Cristian'ın yaptığı yanına kalmadı, Selçuk'un yokluğunda orada oynayacak ilk isim Cristian olmasına rağmen, sane muhtaç değilim dedi Aykut Kocaman ve hakedene formayı veriyor. Üstelik de Aykut Kocaman'ın sezon başında en çok ısrar ettiği oyunculardan biriydi Cristian. Ama böyle devam ettiği için, performansını arttırmadığı için oynayamıyor, yabancı sıkıntısı olmamasına rağmen, kadroya giremiyor. Aykut Kocaman'ın yerli yabancı ayrımı yapmadığının göstergesi.
Emre ve Mehmet'in yan yana çok iyi olmayacağını düşünenlerdenim ama Cristian'ın bu halinden daha fazla katkı sağlar Mehmet.
4-4-2 oynayabiliriz ama erken gol atamazsak zor bir maç olur. Semih'in önünde Kazım var diye düşünüyorum, bu hafta çok önemli hale geldi. Zorlu maçlar öncesi mutlak galibiyet şart.
Cristian'ın gönderilmesi ve yeni bir önlibero transferi ihtimallerini güçlendiriyor bu tutumu.
Umarım bu şekilde gerçekleşiyor, Alfred N'Diaye gibi genç potansiyelli bir önlibero transferine kesinlikle karşı çıkmam.
Herkes Özer yazıyor ama Gökay ilk 11'de çıkacak bence.
barahir
18.Ekim.2010, 00:01
Geçen Perşembe Okuldaki Unifeb Grubumuzla Antremanı izlemeye gitmiştik.. Fenerbahçe basın sorumlusu daha doğrusu basın müdürü ile sohbet etme fırsatı buldum.. Matuidi'inin izlendiğini, ve beğenilmesi takdirde fiyatta da anlaşılırsa transfer edilme olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi..
Ayrıca.. "Seneye Alex yok zaten.." lafını da ağzından kaçırdı.. Sonra toparlamaya çalıştı ancak anlayan anladı tabii :)
Deus Dominus
18.Ekim.2010, 00:02
Güzel bir ikramda bulundular Fenerbahçe'ye, geri çevireceklerini zannetmem. Galatasaray, Beşiktaş ve Bursa puan kaybetmişken. Tek sorun Ziya Doğan'ın takımlarının sert oyun tarzı. Sıkıntı yaratabilir yetenekli, teknik oyunculara.
GodfatheR
18.Ekim.2010, 00:04
Bu maçı kazanırsak 11 puan kazanmış olucaz. Kesinlikle kazanmalıyız.
Sekopej
18.Ekim.2010, 01:28
Cristian'ın gönderilmesi ve yeni bir önlibero transferi ihtimallerini güçlendiriyor bu tutumu.
Umarım bu şekilde gerçekleşiyor, Alfred N'Diaye gibi genç potansiyelli bir önlibero transferine kesinlikle karşı çıkmam.
Herkes Özer yazıyor ama Gökay ilk 11'de çıkacak bence.
Eğer sezon başı işler iyi gitseydi ve takım daha erken belli seviyeye gelseydi, devre arasında bile Alex ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılıp, iyi bir orta saha alınırdı ama şu aşamada sezon sonuna kadar Alex bizimle ve devre arasında Cristian yerine dediğin gibi genç bir isimle takviye yapılabilir.
Ve ben de Gökay'ı bekliyorum ilk 11'de. Henüz şu mevkinin oyuncusudur diyebilecek durumda değil Gökay, ortada da, kanatlarda da oynayabilir. Ve yarın orta sahada görev alırsa ilk 11'de kesinlikle şaşırmayacağım.
İlk 11 çıkmasa bile maça sonradan gireceğine ise kesin gözüyle bakıyorum.
Varonil
18.Ekim.2010, 08:14
Geçen Perşembe Okuldaki Unifeb Grubumuzla Antremanı izlemeye gitmiştik.. Fenerbahçe basın sorumlusu daha doğrusu basın müdürü ile sohbet etme fırsatı buldum.. Matuidi'inin izlendiğini, ve beğenilmesi takdirde fiyatta da anlaşılırsa transfer edilme olasılığının çok yüksek olduğunu söyledi..
Ayrıca.. "Seneye Alex yok zaten.." lafını da ağzından kaçırdı.. Sonra toparlamaya çalıştı ancak anlayan anladı tabii :)
Hasan Çetinkaya ile konuştunuz sanırım.Matuidi çok güçlü bir oyuncu.Hem FM'den hem de Fransa Liginden biliyoruz.Çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.Ayrıca geçen ay ilk kez Fransa Milli Takımının formasını giymişti Bosna-Hersek maçında.
Maç ile ilgili birkaç şey daha söylemek gerekirse;bu hafta şampiyonluk yolundaki bütün rakiplerimiz puan kaybetti.Bu maçtan alınacak bir 3 puanın stratejik önemi çok büyük.Alex'in yokluğunda Stoch ve Dia'nın yapacakları önemli olacak.Niang'ın riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum,Kazım ile başlamalıyız.2.yarı işler zora girerse maçı kurtarmak için Niang'ı kullanırız.
bjk4ever
18.Ekim.2010, 12:05
Matuidi cok onemli oyuncu, Ingiltere'deki buyuk takimlar da takip ediyor bildigim kadariyla. Ama sol ayakli sanirim, bu Emre'den dolayi sikinti yaratabilir. Ama Fener'in iyi bir onliberoyla ihtiyaci var ve Matuidi tam aranan tarzda adam.
fm_monster
18.Ekim.2010, 19:32
---------------volkan---------------
gokhan-lugano-yobo--caner
-----------topuz---emre----------
-----------------özer---------------
dia-------------niang-------stoch
ligtv kadroyu böyle verdi
Zekirdek
18.Ekim.2010, 20:08
1. Orkun Uşak
55. Adnan
3. Basem
44. Kere
38. Hakan
8. Ramazan
5. Emre Toraman
15. Burak
20. Veli
27. Grajciar
39. Lietava
------------------
1. Volkan
77. Gökhan Gönül
2. Lugano
3. Yobo
88. Caner
38. Mehmet Topuz
5. Emre
11. Stoch
92. Dia
20. Özer
7. Niang
---------------------
BleedingMoon
18.Ekim.2010, 20:39
alex'in bu maçtaki sakatlığı aykut hoca'nın hayalindeki 4-3-3 adına hayırlı olur umarım. ayrıca özer hurmacı'nın son şansları artık, kendini göstermesini bekliyoruz hala. özer için aykut hoca'nın umudu varsa, benim de umudum var.
ön libero olarak emre oynayacak gibime geliyor. defansif yönü kuvvetli bir oyuncu. tek başına ön liberoyu taşıyacağına şüphem yok. fm tabiriyle mehmet box to box, özer de çok yönlü oyun kurucu (advanced playmayker sanırım) olarak oynayabilir.
tek sorun takımın çok kısa olması. hava hakimiyeti olan oyuncularımız sadece lugano ve yobo. biraz da niang diyelim. çok kısayız.
Suicider
18.Ekim.2010, 21:05
özer çıkıp semih girmiş sakatlık mı var ?
uAburak89
18.Ekim.2010, 21:14
Sakatlanıp çıktı Özer.
26'de öne geçti Fenerbahçe, 30'da 1-1 oldu skor.
RaSenGan
18.Ekim.2010, 21:14
1-1 oldu Konyaspor attı.Umarım maç sonuna kadar iyi dayanırlar ve 3 puanı vermezler.
RaSenGan
18.Ekim.2010, 21:16
2 dk geçmedi yedi adamlar :D 2-1 oldu Semih.
3-1 oldu, Miroslav Stoch.İyi oynuyoruz.
barahir
18.Ekim.2010, 21:32
Hasan Çetinkaya ile konuştunuz sanırım.Matuidi çok güçlü bir oyuncu.Hem FM'den hem de Fransa Liginden biliyoruz.Çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.Ayrıca geçen ay ilk kez Fransa Milli Takımının formasını giymişti Bosna-Hersek maçında.
Maç ile ilgili birkaç şey daha söylemek gerekirse;bu hafta şampiyonluk yolundaki bütün rakiplerimiz puan kaybetti.Bu maçtan alınacak bir 3 puanın stratejik önemi çok büyük.Alex'in yokluğunda Stoch ve Dia'nın yapacakları önemli olacak.Niang'ın riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum,Kazım ile başlamalıyız.2.yarı işler zora girerse maçı kurtarmak için Niang'ı kullanırız.
Yok hasan çetinkaya değildi.. o sahadaydı antremanda aykut hocanın yanında.. Ben onu İdari menajer olduğunu biliyorm hem.. Bizim konuştuğumuz, Oyuncuların basınla ilişkilerini idare eden kişiydi..
Maça gelecek olursak, Beklediğimden iyi oynuyoruz.. Haftaya da bu oyunu oynarsak Galatasaray için hiç de kolay bi maç olmayacak inş.
BleedingMoon
18.Ekim.2010, 21:34
iyi ne kelime? uzun zamandan beri bu kadar iyi bir takım izlememiştim. yediğimiz gol konsantrasyon ve adam paylaşımı hatası. tek aksayan oyuncu caner olarak gözüme çarptı. o da sol bekte zamanla pişer umarım. soru işareti mehmet topuz defansif anlamda beklediğim gibi görevini iyi yaptı. takımın geri kalanı zaten iyi. zorunlu özer-semih değişikliğinin takımı defansif olarak olumsuz etkileyeceğini düşünmüştüm. ancak mehmet topuz harika oynuyor. baroni? selçuk? peh. gerçek orta saha oyuncusu görsün gözümüz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ekim.2010, 21:44
Bu hizla devam edersek ligi 100 golun uzerinde bitiririz :D
BleedingMoon
18.Ekim.2010, 21:45
ayrıca oyuncuları sakatlamak üzerine kurulu oyunuyla konyaspor'a, futbolculara ve tüm teknik ekibe yazıklar olsun. böyle canilik olmaz. özer'in ayağı kırıldı. ne geçti ellerine? sırada kim var acaba? emre? dia? niang? derbiye götüremeyeceğimiz oyuncular olacak konya böyle devam ederse ve hakem de kart göstermekte cimri davranırsa.
Bu Ziya Doğan'ın yıllardır bu ülkede teknik direktörlük yapması ağrıma gidiyor.Özer'in ayağı kırılmış.Maçtaki pozisyonlardan bahsetmiyorum bile...
attirson
18.Ekim.2010, 21:50
5-1 Alırız.:)
attirson
İnsanlıktan Cıkmıs Durumda Konyalı Futbolcular .
Zekirdek
Ama Özer'in ayak tarak kemiği kırılmış. Tarak kemiğinin kırılması ayak kadar ciddi değil.
Universal
18.Ekim.2010, 22:03
Elde ettiğimiz her zafer, Aykut'a karşı olan içimizde ki düşmanları öldürüyor. Bu yüzden şuan bu maçta daha farklı bir galibiyet bekliyorum.
Universal
18.Ekim.2010, 22:04
Özer eski kırığından sakatlanmış. Ne kadar süre oynamıyacağı belli değil.
RaSenGan
18.Ekim.2010, 22:04
Ama Özer'in ayak tarak kemiği kırılmış. Tarak kemiğinin kırılması ayak kadar ciddi değil.
Geçen sezon FB maçında Baros'un da kırılmıştı.Adam kaç maç oynayamadı.
Universal
18.Ekim.2010, 22:07
Gol be Lugano. Emre maçın adamı olmayı hak ediyor. :)
attirson
18.Ekim.2010, 22:15
Özerin Durumu İyiye Benziomus Kırık Değil Çatlak Olabilirmis .
Deus Dominus
18.Ekim.2010, 22:39
normalde Emre'yi pek sevmem ama bu maçta gerçekten muhteşemdi. Galibiyeti her türlü hak etti Fenerbahçe tebrikler. Tek aksayan isim Caner gibi geldi bana.
Universal
18.Ekim.2010, 22:42
Yoruma gerek yok skor ortada..
BleedingMoon
18.Ekim.2010, 22:45
yine son dakikalar rölanti geçti. bunu zamanla azaltmamız lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ekim.2010, 22:47
normalde Emre'yi pek sevmem ama bu maçta gerçekten muhteşemdi. Galibiyeti her türlü hak etti Fenerbahçe tebrikler. Tek aksayan isim Caner gibi geldi bana.
Bu Caner napacak da sizin gozunuze girecek anlamadim valla. Cocuk agziyla kus tutsa yaranamiyo.
Bence herkes gorevini yerine getirdi. Caner de begendiginiz bekimiz Gokhan Gonul kadar hucuma pozitif katki sagladi ki Konya gibi bi takima karsi da defansif ozelligini sorusturmaniz manasiz. Boylesine teknik ve hirsli bi sol bekimiz oldugu icin cok sansliyiz.
barahir
18.Ekim.2010, 22:48
Ben caneri beğendim..
KanaKe
18.Ekim.2010, 22:54
Takim bugün cok iyi oynadi fakat konyanin durumu ortada süper ligde 4 büyükleri zorlayacak takim degil konya galibiyeti fazla havaya sokmaz insallah takimi.
Sekopej
18.Ekim.2010, 22:56
Santos'un şu halinden daha iyi durumda Caner.
Mehmet Topuz ve Emre iyi anlaştı, Mehmet geriyi sağlama aldığında Emre'yi daha önde gördük, hücuma çok destek verdi. Maçın adamı oldu.
4-1'den sonra zaten bir anda frene basılmış gibi oynamaya başladılar, bu da normaldir. Mehmet'in tekniğini de kullanması, Selçuk ve Baroni'den daha fazla katkı yapmasını sağladı.
Yine de orta sahası daha dirençli takımlara karşı bu ikili zorlanabilir. Alex ile yollar ayrıldığında ve sağlam bir orta saha alındığında, Emre ve Mehmet yan yana daha faydalı olacaktır ve 4-3-3 sistemine daha uygun hale gelecektir takım.
Dia ve Stoch'un daha güçlenmesi ve savunmaya daha destek vermeleri yönünde çalışmaları gerekir.
Ziya Doğan'ın oyun anlayışından nefret ediyorum, ayrıca Konyalı taraftarlar da Mevlana torunları diye yazmışlar ama yaptıkları tezahuratlar iğrençti, takımın sahada yenemiyorsa niye küfürler edersin ki rakip takıma?
Maç maçı 3 gol ortalamasıyla devam ediyoruz. Gol atmak artık zor değil, üstelik öyle karambol golleri de değil, çalışılmış pozisyonlarla gelen goller var, takımın savunma yönü arttıkça zirveye yavaş yavaş yerleşeceğimizi düşünüyorum.
Sekopej
18.Ekim.2010, 22:58
Takim bugün cok iyi oynadi fakat konyanin durumu ortada süper ligde 4 büyükleri zorlayacak takim degil konya galibiyeti fazla havaya sokmaz insallah takimi.
Derbi için bundan korkuyorum, Galatasaray çok kötü durumda, Fenerbahçeli futbolcular biz nasılsa her türlü yeniyoruz havasında maça hazırlanırlarsa, bu sene geleneğin bozulacağı maç olur. Biz hep kötü dönemdeyken Galatasaray'ı yenip çıkışa geçiyorduk, iyi dönemde zaten yeniyorduk. Şimdi 1 hafta boyunca Galatasaray yerin dibine sokulup, Fenerbahçe şişirilecek, umarım etkilenmezler bunlardan ve derbiye iyi hazırlanırlar.
barahir
18.Ekim.2010, 23:02
Derbi için bundan korkuyorum, Galatasaray çok kötü durumda, Fenerbahçeli futbolcular biz nasılsa her türlü yeniyoruz havasında maça hazırlanırlarsa, bu sene geleneğin bozulacağı maç olur. Biz hep kötü dönemdeyken Galatasaray'ı yenip çıkışa geçiyorduk, iyi dönemde zaten yeniyorduk. Şimdi 1 hafta boyunca Galatasaray yerin dibine sokulup, Fenerbahçe şişirilecek, umarım etkilenmezler bunlardan ve derbiye iyi hazırlanırlar.
İşte 1 haftadır bende bundan korkuyorum ya zaten...
EndoplazmiK RetikuluM
18.Ekim.2010, 23:09
Özer'in yine ayak tarak kemiğinde kırık var...
sananes
18.Ekim.2010, 23:19
Kolay geçen bir maçtı takımımızı tebrik ediyorum darısı derbinin başına.Her sene derbiden önce rehavetten korkuyoruz ama çok iyi hazırlanıyor oyuncularımız yine öyle olacaktır ve ilk yarım saatte öne geçip maçı koparacağız bence.
Sadece Mehmet Topuz hakkında yorum yapmak istiyorum geldiğinden beri en iyi maçını oynadı bence tek iyi maçıydı hatta umarım yeni mevkisinde böyle oynamaya devam eder.
Bu sezon ilk kez bir lig maçını izledim takımımızın ve beğendim.Kimse 4-1 öne geçince takımın rölantiye almasını eleştirmesin, haftaya oynayacağımız bir derbi maçımız var.Ve skor 4-1.Yalnız şunu da gözardı etmemek gerek, defansta biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor.Skor 4-1 iken ve kısmen takım daha rölantide oynarken "bence" defans daha güvenli hamleler yapmalı, bu maçı daha fazla gol yiyerek bitirebilirdik.
Yobo-Lugano ikilisi zaman geçtikçe birbirlerine daha iyi alışacaklar gibi gözüküyor.Birbirini tamamlayan tarzda iki stoper.Yobo gerçekten özellikle boyuna rağmen Lugano'ya göre daha hızlı ve atletik bir oyuncu.Caner'e gelince, genel olarak bugün ben de beğendim.Ama bazı pozisyonlarda yerini iyi alamıyor, 2 pozisyonda futbol tabiriyle "pide almaya " gönderdiler Caner'i.Bunlara dikkat etmesi gerekiyor.
Topuz bugün süperdi.Benim hep bahsettiğim şekilde oynattı Aykut hoca.Emre ile yan yana.Yalnız Serkan'ın da dediği gibi daha zorlu rakiplere karşı zorlanabilir bu ikili.Önümüzdeki yıl Alex'in gönderilmesiyle Emre-Topuz ikilisinin arkasına sağlam bir ön libero alabilirsek takımımız müthiş olur gerçekten.Emre bugün de mükemmeldi ve maçın adamıydı tabiki.Geçen hafta Emre'yi "bal yapmayan arı" olarak nitelendirip, milli takımı bırakması gerektiğini düşünen arkadaşları bu denli utandırmasına gerek yoktu.
Konyasporlu futbolcular özellikle ilk yarı futbolu katlettiler.Bildiğim kadarıyla net bir gelişme yok ama Özer'in ayak tarak kemiğinde kırık yada çatlak var, Dia'yı yerden kaldırmadılar, Lietava nasıl bir forvettir? sanki Lugano forvetmişcesine müdahaleler yaptı ona, Emre'ye kalkan taban da dediklerimi pekiştirir türde bir hareket zaten.Eğer Konyaspor bütün maçlarda böyle oynuyorsa bu ligi hak etmiyorlar.Yazık.
Gollerimizin hepsi çok güzeldi.En çok Emre'nin golünü beğendim.Ama ilk yarıda Stoch'un soldan yaptğı müthiş dribbling ve Semih'le (sanırım) girdiği verkaç golle sonuçlansaydı bence en güzeli o olurdu.Takımımız gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.Yalnız kornerleri çok boş kullanıyoruz.Bilmiyorum ben mi dikkat etmedim ama hiç çalışılmış gibi durmuyor kornerler.Sanki rastgele orta yaptılar her kornerde.
İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız.Önümüzde kritik bir derbi mücadelesi var.Derbilerin favorisi olmaz.Onun için ne Gs'nin ne bizim bu hafta ve geçen ligin geride bıraktığımız bölümündeki formunu değerlendirmemek lazım.Adı üzerinde; derbi.İnşallah iyi futbolla galip gelen taraf biz oluruz.
World Hollow o1
18.Ekim.2010, 23:32
Yeter AYKUT KOCAMAN Yeter..
Spor Toto Süper Lig Haziranda biter...
Tebrikler..
GodfatheR
18.Ekim.2010, 23:34
İşte benim takımım bu ya :) Isıran , basan, arzulu, aç harika bir ilk yarı oynadık o da yetti zaten :)
Stoch ve Niang'ın olmaması etkilemez, bu takım çıkar yine kazanır.
Ziya Doğan sadece sert oynamaya çalışıyor, ortada futbol diye bir şey yok.Amaç birilerinin ayaklarını kırmak..
Daha ne yazayım!!!
İlk haftalarda Aykut hocaya saydıranları ben görmek istiyorum diyeceğim ama daha erken konuşmayayım.Sezon sonunda konuşurum :)
BeeTLeJuiCe
19.Ekim.2010, 00:14
Özerde şimdilik ödem tespit edilmiş. Eski röntgen ile yeni röntgen karşılaştırıldıktan sonra net bir teşhis konulacakmış. Eğer ödem varsa 1-2 hafta içerisinde tekrar sahalarda.
Hadi inşAllah
Zekirdek
19.Ekim.2010, 00:17
Yeşil formalı futbolcular futbolcumuydu? Ya da daha doğrusu insan mıdı? İnsan da az vicdan olur be kardeşim.
Özerde şimdilik ödem tespit edilmiş. Eski röntgen ile yeni röntgen karşılaştırıldıktan sonra net bir teşhis konulacakmış. Eğer ödem varsa 1-2 hafta içerisinde tekrar sahalarda.
Hadi inşAllah
Yumuşak doku zedelenmesi çıkmış.
RasAnt
19.Ekim.2010, 00:27
Çok iyi takım ya ben önümüzdeki hafta fenere handikabı gs ye verip 50 misli basacağım gelsin paralar :D
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2010, 01:22
45-55 arası haricinde tamamen Fenerbahçe'nin üstünlüğünde geçen bir maç oldu. Özer çok çalışkan bir oyuncu olması sebebiyle oyun şablonumuz 4-2-3-1'den ziyade 4-3-3'e yakındı. Fakat Özer'in sakatlığı durumu değiştirdi ve 4-2-2-2/ 4-2-3-1 karışımı birşey oynadık.
Konyaspor beklenildiği gibi sert oynayarak başladı. Dia'yı doğru düzgün ayakta göremedik. Sanki sistematik şekilde üzerine oynandı gibi geldi bana. Ayrıca sadece bu maça özgü değil, tüm maçlarda çok fazla olan çekme olayı var. Rakibin formaya yapışıp adamı bırakmıyorlar. İşin garibi bu pozisyonların çoğunda da faul çalınmıyor. Özellikle Niang formasından çok fazla çekiliyor.
Maçtan önce Mehmet o mevkide yapar mı yapamaz mı şeklinde endişeler vardı ancak en orada şu şartlarda oynatılacak en mantıklı adam Mehmet'ti. Her ne kadar Konyaspor maçını önemli bir baz olarak alamasak da Mehmet'i baya beğendim. Fenerbahçe'nin en fazla koşan oyuncusuydu(11 km) sahada basmadık yer bırakmadı. Emre'nin hücuma daha fazla çıkmasını sağladı vs. Emre maçın yıldızıydı. Gerek hücum gerekse defansta üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Kalitesine yakışır golle de oyununu süsledi. Fenerbahçe'nin en önemli taşlarından biri olduğunu tekrar tekrar gösterdi.
Önemli bir sakatlık geçirmezse Yobo'nun bonservisi hiç düşünülmeden alınmalıdır. Çok temiz oynuyor, izleyenlere büyük güven veriyor. Normalde Fenerbahçe defansı denildiğinde akla gelen ilk isim Lugano'dur ancak Yobo hakkaten Lugano'yu bile gölgede bırakabiliyor. Muhteşem ikili oldular.
Sol bekte Caner tercihi doğru. Sol bekte oynamak için bazı eksiklikleri var ancak mücadelesiyle bu açığını kapatıyor. Hazır olmayan Santos'a her türlü tercih edilir. Santos'un hazır olduğu dönemde de ilerde kendine yer bulabilir.
Stoch'un rakiplerini ekarte ederek duvar pasıyla içeri katetmesini izlemek kadar büyük bir keyif yok. :}
Özer'i hastanede kontrol eden doktor önemli birşeyi yok dedi. Ancak İstanbul'da yapılacak kontrollerden sonra durumu netleşecek. Umarım kırık yoktur. Çok yetenekli bir oyuncu olmasına rağmen yaklaşık 2 yıldır sakatlıklarla boğuşuyor. Büyük şanssızlık.
Rakiplerin puan kaybettiği haftada 3 puan güzel oldu. Takımımıza tebrikler.
Since-1907
19.Ekim.2010, 01:32
Güzel maç oldu.Özer'in sakatlığı hariç tabiki.Yetenekli oyuncu olmasına rağmen çok şanssız.Tam form tutacakken , sakatlık geçirip sahalardan uzak kalıyor.
Maçın ilk yarısını çok iyi oynadık.Güzel ataklar gerçekleştirdik.Konyasporlu futbolcular Dia'yı çok yıpratmasa daha da pozisyona girebilirdik ama olmadı.Emre çok iyi oynadı bugün onun iyi oynamasında Mehmet Topuz'unda büyük katkısı var tabi.Hem defansif yönü hem ofansif yönü çok iyi yaptı Mehmet.Stoch sakatlıktan yeni yeni kurtulmasına rağmen faydalı bir oyun sergiledi takım adına.Caner sol bekte çok mücadele etti.Formayı kesinlikle hakediyor ki Aykut Kocaman da yabancı problemi olmamasına rağmen onu oynatıyor.Semih yine takımın ihtiyacı olan zamanda gereken golünü attı.
Yobo'ya ayrı değinmek lazım.Müthiş müdahaleler yapıyor , çok soğukkanlı oynuyor.Büyük güven veriyor gerek takım arkadaşlarına , gerek taraftara.Bir aksilik olmazsa bonservisini alırız diye düşünüyorum.
Gerek derbi öncesi , gerekse rakiplerimizin puan kaybı yaşadığı bu haftada kazanmamız güzel oldu.Tebrikler Fenerbahçemize.
Bordo61Mavi
19.Ekim.2010, 06:03
Ziya Dogan = Kasap
Varonil
19.Ekim.2010, 08:10
Beklediğim gibi bir maç oldu.İlk yarıda 5-10 dakikalık bir ısınma süresinin ardından oyuna ağırlığımızı koyup kontrolü elimize aldık ve çok rahat bir maç çıkardık.Özer'in sakatlığı üzücü,inşallah kısa zamanda tekrardan takıma katılır.Sonradan oyuna giren Semih çok önemli işler yaptı.Özer oyundan çıkana kadar top rakipteyken geriye dönüp rakibe basıyordu bu yüzden de atağa çıkarken Emre ve Mehmet Topuz daha bir güvenle çıkıyorlardı.Mehmet Topuz'a ayrı bir parantez açmak lazım.Oyunun hem defansif yönünü hem de ofansif yönünü çok iyi oynadı,görevlerini başarıyla yerine getirdi.Mehmet Topuz'un iyi bir performans sergilemesi yanında oynayan Emre'yi de rahatladı,o da hücuma katkı sağlayarak güzel bir gol attı.
Semih girdikten sonra hücum anlamında takımı ileriye taşıyarak çok önemli işler yaptı,2 farkı bulduk ama Dia-Semih-Niang-Stoch 4'lüsünün geriye dönerken yaşadığı sıkıntılar sebebiyle Konyaspor Gracjar ve Montano işbirliğinde pozisyonlar buldu.Topu kaptırdıkları zaman da kanat oyuncularımız Stoch ve Dia da çok hızlı atağa çıktıkları için oyun bıçak sırtı bir hal aldı.4'ü bulduktan sonra da derbiyi düşünerek oyunu rölantiye aldık ve rahat bir galibiyet ile sahadan ayrıldık.
Rakiplerin puan kaybettiği haftada kazanmak önemliydi.Ayrıca bu maçta oynanan futbol beni derbi öncesi mutlu etti.Derbilerin havası başkadır,Galatasaray ne kadar kötü durumda olursa olsun Galatasaray'dır.Bu maçı çıkış maçı görecekler ve tamamen kazanmak için sahaya çıkacakları için farklı bir psikoloji ile oynayacaklardır.
SAİT71
19.Ekim.2010, 11:15
Ziya Doğan gibi hocalar kaldı mı daha ya bu nasıl bir anlayış nasıl bir yürek hiç mi için sızlamıyor?
Maçtan çok Özerin şanssızlığına üzülüyorum. Büyük takımlara karşı böyle kör kurşun gibi çıkan takımlardan nefret ediyorum. Böyle hocalara ve takımlara karşı hakemler daha acımasız olmalı. Ziya ve saz ekibini protesto ediyorum...
KanaKe
19.Ekim.2010, 12:57
Hadi inşAllah
Özer cok sanssiz geldigi günden beri sakatliktan kurtulamadi yetenegini yapabileceklerini hepimiz biliyoruz fakat kendisini bir türlü gösteremedi 2. kemal aslan olma yolunda ilerliyor.
William Rookwood
19.Ekim.2010, 13:14
Bir zahmet yensin artık o kadronun hakkını versin yani Fenerbahçe ligin en kötü takımlarından birinle oynuyor sonuçta.Önemli olan Trabzon gibi dişli takımları yenmeli ki Aykut Kocaman'ın gerçek yüzünü görelim. (:
SAİT71
19.Ekim.2010, 15:03
Aykut Kocaman bir kaç haftadır yüzünün bir kısmını göstermeye başladı ve çok zevk veren bir takım izliyoruz. Hepsinide inşallah 2. yarıda gösterir futbola doyarız. Şampiyon olamasakta önemli değil..Yeterki bu kafa yapısını herkese aşılayabilsin. Son 10 dakikada da olsa genç oyuncuları izleyebilelim..
Bence Kocaman'ın şansıda yanındaydı. Transferler çok çabuk uyum sağladı. Özellikle Niang. Ve bir çok maç aldılar. Bu maçlarda tam kötü gittiği zamanlarda kazanıldı. Yoksa Aykut Hocanın üzerinde bir çok eleştiri ve baskı olacaktı. Allah'tan kendine kredi oluşturabilecek ortamı yarattı.
Onliberosuz FB puan kaybederse hic sasirmam. Emre-Topuz'un iyi oynayabilecegini dusunenler icin guzel mac olacak bence, bende cok merak ediyorum bu takimi, hele Z.Dogan takimina karsi.
Güzel maç oldu gerçekten de.
Özere gecmiş olsun, Özer 3 ay yok.
Alex De Souza