Log in

View Full Version : Arda'nın sakatlığı üzerine saçmalıklar

Börk
13.Ekim.2010, 20:04
"Arda çok sek..s yapıyor"

Usta yorumcu Erman Toroğlu'nun milli futbolcu Arda Turan ile ilgili sözleri gündeme yine bomba gibi düştü.

Önceki gün Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına konuk olan ünlü yorumcu Arda Turan'ın sakatlığını çok sek..s yapmasına bağladı.

Hatamdan kaynaklandı

Arda'ya Osteitis pubis teşhisi konulmasını değerlendiren Toroğlu, "Ben bu sakatlığı zamanında geçirdim. Ve o dönemde tamamıyla benim hatamdan kaynaklandı. Fazla sek..s yapmak ve dinlenmemek buna sebep olur" diye konuştu.

Muhabir de doğruladı

Bu arada Almanya-Türkiye maçını İstanbul'da rakı içerek Türkler'le birlikte izleyen Alman Bild gazetesinin muhabiri Claudia Weingartner de Erman Toroğlu'nu doğrulayan açıklamalar yaptı. 14 numaralı Arda formasıyla poz veren muhabir Arda'nın sakatlığını çok fazla sek...s yapmasından kaynaklanabileceğini öne sürdü.

Artık yok artık demekten başka bir şey diyemiyorum.Özel hayatına dikkat etmiyor dese tamam da ne demek bu ?

Arda'nın da bir cevabı var :

Benim bir ailem yokmus kız arkadasımın bir arkadası yokmus gibi davranıyorlar. Basında şerefsizlik ahlaksızlık dizboyu..
Arda Turan

Del Piero_10
13.Ekim.2010, 20:07
Öyle bile olsa insan bunu söylerken utanır.

Sekopej
13.Ekim.2010, 20:09
NTVSpor'da Arda'nın röportajı var, tamamı izlenebilir, o cevabı çok güzel veriyor. Ama bunlar da bir deneyim, medya ülkemizde maalesef böyle, cevabını verdi Arda, artık onları mutahhap bile almamalı. Emre'ye yapılan linç girişimi vardı, her hareket her lafı medyada oldukça abartılıyordu, Hakan Şükür örneği var mesela, sürekli eleştirilirdi, siyasi görüşü ya da inancı sebebiyle alakasız şeyler yazılırdı.

Medya düşen birini gördüğünde üzerine gitmeyi çok seviyor, Arda bugün patlamış, bunu bir çatışma gibi görmeden, işini yaparak devam etmeli artık yoksa kendisine faydası olmayan bir kavgaya sürüklenir.

Crocodile1963
13.Ekim.2010, 20:42
Arda, Türkiye sınırları içerisinde top oynamaya devam ettiği sürece bu tür söylemlerin odağı olmaya devam edecektir. 2-3 sene daha Türkiye'de durursa yeni bir Hasan Şaş'ımız olur. . .

deniz.91
13.Ekim.2010, 21:31
Arda artık avrupaya gitmeli kanımca yoksa bitirecek bazı ahlaksızlar adamı sanane ya adam isterse s... yapar ki bende hiç sanmıyorum nasıl başkasının özel hatayını bit tv kanalında açıklarsın yazık ya röportajda ardanın gözleri doldu

SAİT71
13.Ekim.2010, 21:36
İlk günden bu yana diyorum, Erman Toroğlu kovuldu ve psikolojisi yerinde değil. Dengesizce laflar söylüyor. Bu adamı ailenizle birlikte seyretmeyin sakıncalı. Ciddiyede almayın.. Nasıl konuşacağını, terbiyeyi bilmiyor. Çok patavatsız..Herşeyin bi adabı var..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ekim.2010, 22:15
''Şerefsizlik diz boyu...'';) Cevabı yapıştırmış Arda,çokta iyi söylemiş.

di canio
13.Ekim.2010, 22:38
Arda'nın söyledikleri belki hoş değil ama söylenmesi gereken başka da bir ifade kalmıyor bu tarz haberler karşısında. Röportajında diyor ki Arda; 'yönetimimden habersiz konuşuyorum. Belki de ceza alacağım bu yüzden'. Bu tarz bir haber karşısında ben de olsam dinlemezdim yönetim falan. Daha ağır ifadeler de kullanırdım sanırım. Terbiyesizlik, ahlaksızlık diz boyu. 23 yaşındaki bir adamın röoportaj yaparken gözleri doluyorsa yapılanlar yüzünden; ona bunu yaşatan, Arda'nın söylemiyle şerefsizlerin vicdanları sızlar mı acaba?

ozaniel
13.Ekim.2010, 22:42
Erman Toroğlu geçen sene Bobo ile ilgili de saçmalamıştı. Sokakta geçen bir adamdan fazlası olmayan bir adamın spor yorumcusu olmasına şaşırıyordum, fakat Erman Toroğlu bu seviyenin de altında olduğunu anladım, Arda ne dese haklı.

GodfatheR
13.Ekim.2010, 23:18
İlk günden bu yana diyorum, Erman Toroğlu kovuldu ve psikolojisi yerinde değil. Dengesizce laflar söylüyor. Bu adamı ailenizle birlikte seyretmeyin sakıncalı. Ciddiyede almayın.. Nasıl konuşacağını, terbiyeyi bilmiyor. Çok patavatsız..Herşeyin bi adabı var..

Kovulmasıyla ilgisi yokk bu adamın ruhu hasta.

Maraton programında Ümit Karan'a yaptığı espiriyi(!) daha unutmadık. :0:

uAburak89
14.Ekim.2010, 01:16
Sanmasınlar seni yalnız, biz buralARDAyız...!

erman için çok güzel bir şey derdim de, neyse..

Sheriff
14.Ekim.2010, 02:49
Konuda şahsa yapılan hakaretler oluyor sürekli, bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Düşünceleriniz vardır ama her düşüncenizi her ortamda yansıtamazsınız. Forumlarımızda her ne durumda olursa olsun herhangi bir kişi, kurum veya kuruluşa hakaret etmek yasaktır. Ettiğiniz takdirde ceza vermek durumunda kalırız.

Kullandığınız "şerefsiz, ruhsuz" gibi ithamlar hakaret içerekli olduğu için silinmiştir ve yazan arkadaşlara cezalar verilmiştir.

Lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım.