Log in

View Full Version : TBL 2010 - 11 Play-Off Sezonu

Pages : 1 [2]

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 20:41
Kinsey yine yok. Saras oynayacak. Kasığında ağrılar bulunan Tomas'da oynayacak. Şu işe bak. Takımın yarısı sakat. Kalanların yarısı da sakat sakat oynuyor. Kaya, Saras, Tomas...

İç sahada oynadığımız son beş Galatasaray maçı:

2006-07 sezonu: 75-64
2006-07 sezonu: 76-70 (Play-off)
2007-08 sezonu: 76-72
2008-09 sezonu: 78-62
2009-10 sezonu: 81-77

Görüldüğü gibi bütün maçları kazandık ama iki maç hariç tam üç tanesi çok yakın farklarla bitmiş. Yani deplasman filan dinlemiyor, bizi oldukça zorluyorlar. Umarım bugün o kadar zorlanmayız. Sinan Erdem'i daha etkili kullanırız.

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 20:54
Potanın kraliçeleri de salona gelmiş. Şimdi anons edildi. Horakova başta olmak üzere diye anons ettiler ve alkış istediler. Gönül dilerdi ki, salon "ŞAAMPİYOOON" diye yıkılsın. Ama daha salonun yarıdan fazlası boş görünüyor. Maça 10 dakika bile kalmadı. Devre arası bir tur atsalar en azından. :)

Universal
20.Nisan.2011, 21:03
Fenerbahçe sayı ile maça başladı, haydi başarılar iki takımada. :)

Universal
20.Nisan.2011, 21:04
O değilde şu maç bana 1 km yakınlıkta bir yerde oynanıyor ve ben evdeyim. Şaka gibi...

BaFraLı
20.Nisan.2011, 21:05
Cim BOm BOm maçı kolay bırakmassa ben üst bekliyorum :D. Haydi Aslanlar.

Universal
20.Nisan.2011, 21:22
İlk yarıyı 20-15 Fenerbahçe kazandı, zevkli bir periyottu ve iyi bir oyun ile önde tamamladık.:)

furkan58
20.Nisan.2011, 21:28
Maç Güzel Ve Zevkli Geçiyor .

Universal
20.Nisan.2011, 21:31
Maça ağırlığımızı koyduk, yazacakken Galatasaray farkı indirmeye başladı ve mola geldi.

BaFraLı
20.Nisan.2011, 21:48
İlk Yarı Sonucu;

Fenerbahçe Ülker: 47
Galatasaray: 42

Gayet güzel. 50 misli girdiğime deydi :D İlk yarı 89 sayı oldu. 148 sayı olacak inşl.

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 21:56
Emir Preldzic Galatasaray'ı maçta tutmak için elinden geleni yapıyor.

47 sayı attık ama 2. devre bu rakamlara ulaşamayız. Zor yani. Öyleyse devre arası kendimize geleceğiz ve biz nasıl 42 sayı yedik diye sorgulayacağız. Rancik eşleşme problemi oluşturuyor. Evren karşısında Ömer Onan nasıl bu kadar açık verdi, inanamadım.

Mutlaka daha az top kaybı yaparak ve daha sert oynamalıyız. İkili oyunlara dikkat. Boş turnike yemeyelim.

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 22:10
Al şu Emir'i oyundan, al yaaa... Çocuğa da yazık, bize de... Bugün maça gelememiş işte koç! Israr etme artık.

Universal
20.Nisan.2011, 22:21
Üçüncü periyotuda kazandık; son periyota giriyoruz umarım zaferle ayrılırız.

Universal
20.Nisan.2011, 22:29
Hakemler futboldan sonra bura da görevine devam ediyor.

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 22:30
Kontrolü kaybettiler.

Lucas Neill
20.Nisan.2011, 22:37
Yine hakemin üzerine yürümeler teknik faul yok alistik artik her dalda böyle olmasina.

BaFraLı
20.Nisan.2011, 22:39
Pazar günü bi 50-60 lira aldım iddaadan. Kaybedersemde canımız sağolsun. Ama ben FB-GS Maçında 147.5 üst olacağını düşünüyorum.

http://ressim.net/s/upload/3ebff1af.jpg

76-74 oldu. Çok güzel oldu :D

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 22:45
Hele şu Emir'e çalınan faul...

Şu Ömer'e Tutku'nun yaptığı sportmenlik dışı değil mi?

Universal
20.Nisan.2011, 22:47
Digiturk Web TVye sonsuz teşekkürler görüntü gitti...

Universal
20.Nisan.2011, 22:48
83-80 son 4 saniye...

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 22:52
İşte bu! İşte bu! İşte bu!

Cuma, Pazar ve Çarşamba seansı...

Universal
20.Nisan.2011, 22:53
Kazandık, olası play - off eşleşmesinde durumu 1-1e getirdik. Tebrikler Fenerbahçe. :)

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 22:59
Kazandık, olası play - off eşleşmesinde durumu 1-1e getirdik. Tebrikler Fenerbahçe. :)

Kural değişti. Sanırım 3 veya 4 sene oldu. 0-0'dan başlayacak. :) Eskiden 1-1 başlardı.

Hugo
20.Nisan.2011, 23:02
Hakemler adam olsun yürütmesin. 1 hafta ağladılar. Hepsi bu maça yatırımdı. Karşılığını alıyorlar. İlk maçta Oktay nerdeyse hakemleri dövecekti, teknik bize çıkmıştı.

Tofaş maçında verdiklerini almışlardır bugün hakemler. Tofaş maçı kazanmaya gelirken aldılar ellerinden adamların.

Homer J.S
20.Nisan.2011, 23:04
Şampiyonluğumuz engellenemeyecek.

yaman76hakanFB
20.Nisan.2011, 23:06
Şampiyonluğumuz engellenemeyecek.

Helal hoş olsun kardeşim. Hep derim, Efes olacağına siz şampiyon olun! Ama şampiyonluğunuzu kim engellemeye çalışıyor? Yani bugün ne oldu?

Fearless Coward
20.Nisan.2011, 23:07
Yenseydik çok iyi olabilirdi ancak aslanlarımızı tebrik ediyorum ettikleri mücadeleden dolayı...Homer'in dediği gibi şampiyon olacağız inşallah.

yaman76hakanFB
21.Nisan.2011, 00:29
Tutku Açık soyunma odasına giderken... Yoksa bu davranış yeni çıkan "sporda şiddet" yasasının kapsamına dahil değil mi?

Eklentiler: http://forum.fenerbasket.com/download/file.php?id=289
tutku.jpg [ 41.24 KiB | 2 kere görüntülendi ]

KaPaLı
21.Nisan.2011, 00:50
Hakan abi Hürriyet yazarı Ahmet Ercanlar'ın haberi yokmuş bu olaydan. Durduk yere atanlar insan değil yazdı resmi ben yolladım ona, aynı şekilde Ömer Koçsan'da haber verdi aynı dakikalarda. Resimi gazeteye yolluyorum hemen dedi. Yarın Hürriyet gazetesinde olabilir bu resim.

yaman76hakanFB
21.Nisan.2011, 01:27
Aziz sağolsun, trübün bırakmadı ki... Gördük işte bugün maçı. Resmen light bir deplasmana döndük. Bu yetmezmiş gibi Tutku'nun parmağını da gördük. Trübünleri bu hale getirenlerdir muhatabı.

MeMo
21.Nisan.2011, 17:52
Tutku'nun yaptıkları engellenemez.

vego
21.Nisan.2011, 18:34
Demir:'Play-Off'a İyiy Yerden Girmeliyiz'

http://www.turkbasket.com/sayfa/images/stories/hakandemir-olin1.jpg

Bornova ve F.Bahçe Ülker deplasmanlarından eli boş döndükten sonra Olin Edirne'yi dış sahada yenmeyi başaran Pınar Karşıyaka'da coach Hakan Demir, ligde kalan maçlarını kazanıp, play-off’a iyi bir sıradan girmeyi hedeflediklerini söyledi. Sıralamada daha yukarı çıkabilmek için her maçı kazanmaları gerektiğini bildiren Demir, şunları dile getirdi:

“Yoğun bir atmosferde geçen Beşiktaş maçından sonra Olin Edirne deplasmanı zor olacaktı. Onlar da bizi yendiği takdirde sıralamayı değiştirme şansları vardı. Tabii ki bu zorluğu bilerek geldik. Takımımı tebrik ediyorum. Deplasmanda hem savunmada, hem hücumda son derece iyi bir oyun ortaya koydular. Olin Edirne’yi de bugüne kadar gösterdiği mücadeleden ve başarılarından ötürü ayrıca tebrik ediyorum. Ligin en başarılı takımları arasında yer alıyorlar. Bizim şimdi esas amacımız ligde kalan maçlarımızı kazanıp, play-off’a iyi bir sıradan girmek. Yukarı çıkabilme fırsatı için her maçı kazanmamız gerekiyor.”

Demir bir gazetecinin “Hakemler üzerine söyleyeceğiniz var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:“Hakemler hakkında konuşmak prensibim değil.Tabii zaman zaman onlar da hatalar yapabiliyorlar. Ama iyi niyetli oldukları ve bu ligin kalitesine yakışır bir biçimde maç yönettiklerini söyleyebilirim. Sadece bu maç için değil, ligin genelinden bahsediyorum. Bence Türkiye Ligi son dönemlerin en iyi günlerini yaşıyor. Türkiye’de oynanan basketbolun seviyesi yükseldikçe hakemlerin de seviyesi yükselecektir. Bugün sert bir atmosferde iyi bir maç oynandı. Ufak tefek hatalar olsa da bunları hoş göreceğiz. Bugün takımım iyi oynayarak bir maç kazandı. Hakem faktörünü konuşmak sanırım biraz takımıma haksızlık olur.”

Deneyimli teknik adam bir başka basın mensubunun “Birkan Batuk gibi genç ve gelecek vaad eden bir oyuncunun seyirciyi tahrik etmesine ne diyorsunuz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Birkan Batuk seyirciyi tahrik edecek bir hareket yaptıysa gençliğine vermek lazım. Ona da bunları yapmaması gerektiğini öğreteceğiz ve o da bunları öğrenecek.”

turkbasket

Sirius Black
21.Nisan.2011, 20:03
Maç çok güzeldi. Üçüncü çeyreğin sonunda karar vermiştim, skor ne olursa olsun bunu yazacaktım: zevkli oyun için Fenerbahçe'ye teşekkürler. Muhteşem bir maç oldu. :)

Maçtan sonra yazmadım buraya çünkü, çok üzüntülü ve hafif de olsa Jerry'e sinirliydim. Şimdi duygusallığım geçti ve yazıyorum.

Her iki takıma da tebrikler.

Edit : Şimdi aklıma geldi, maçı inceleyeyim biraz. Evren'i eski formunda görmek beni mutlu etti. Fena oynamadı. Rado da harika bir oyun çıkardı diyebiliriz. Andric ve Tutku her zamanki gibi hücumda efektiflerdi. Fenerbahçe'de ise Tomas ve Ömer'in iyi oyunu, Oğuz'un pota altındaki savaşçılığı ve Emir'in maç boyu berbat olmasına rağmen dördüncü çeyreğin sonlarına doğru attığı el üstünden üçlük galibiyette etkiliydi.

Hakem konusuna girmeyeceğim. Artık sportif olaylarda hakemleri konuşmak istemiyorum. Sürekli hata yapıyorlar çünkü. Herkesi doğramakta üstlerine yok. :)

Edit 2 : Yine aklıma geldi. Sertaç Şanlı bugün aldığı süreyi fena değerlendirmedi. Yine geçtiğimiz maçlarda da fena oyunlar oynamadı. Buraların bu konularda en tecrübelisi Hakan Abi'ye izlediği kadarıyla Sertaç'ı nasıl değerlendirdiğini sormak isterim. Tecrübesini yansıttığı değerli yorumlarını merak ediyorum. :)

Hehehe, birazcık spor programı sunucusu gibi oldum. :D

vego
23.Nisan.2011, 12:57
Potada dev maç: Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker

23 Nisan 2011 11:15 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile lider Fenerbahçe Ülker, Pazar günü karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maç saat 15.00'te başlayacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/137/efes_fenerbahce_600_481CZ.jpg
Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftası yarın İstanbul'da dev bir maça sahne olacak.
Efes Pilsen ile lider Fenerbahçe Ülker, Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Müsabaka Spormax ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Sezonun ilk yarısında kendi seyircisi önünde oynadığı karşılaşmayı Fenerbahçe Ülker 81-72'lik sonuçla kazanmıştı. Son şampiyon Fenerbahçe Ülker, yarınki maçı da kazanarak, olası bir play-off eşleşmesinde seriye avantajlı başlamayı hedeflerken, Efes Pilsen ise rakibinden rövanşı alarak yine olası bir play-off eşleşmesinde eşitliği sağlamanın hesaplarını yapıyor.
Beko Basketbol Ligi'nde geride kalan 27 hafta sonunda Fenerbahçe Ülker 24 galibiyet ve 3 mağlubiyet sonucu 51 puanla lider durumda bulunurken, Efes Pilsen ise 20 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile topladığı 47 puanla averajla üçüncü sırada yer alıyor.
İSTATİSTİKLER
Fenerbahçe Ülker, bu sezon rakip potalara toplam 2 bin 276 sayı bırakırken, potasında ise bin 960 sayı gördü. Efes Pilsen ise attığı 2 bin 251 sayıya karşılık potasında bin 910 sayıya izin verdi.
Fenerbahçe Ülker'de Ömer Onan, maç başına ortalama 14,9 sayı ile oynayarak takımın sayı lideri olurken, Roko Leni Ukic 10,2, Oğuz Savaş ise 9,8 sayı ortalamaları ile mücadele ediyor. Sarı-lacivertilerde Oğuz Savaş, 5 ribaund ortalaması ile pota altının en etkili oyuncusu olurken, Roko Leni Ukic de 3,9 asist ortalaması ile mücadele ederek sayı yollarının en etkili ismi olarak gözüküyor.
Fenerbahçe Ülker, maç başına 10'u hücum ve 24'ü savunma olmak üzere 34 ribaund ortalaması ile mücadele ederken, 17,3 asist ve 2,8'lik blok ortalamalarına ulaştı. Maç başına 84,3 sayılık bir ortalama ile oynayan sarı-lacivertli ekip, 11,9 top kaybı yaptı.
Puan cetvelinde üçüncü sırada yer alan Efes Pilsen'de ise 3 oyuncu çift haneli sayılara ulaşarak skor yükünü omuzluyor. Takımın sayı lideri olan Igor Rakocevic 13,4, Kerem Gönlüm 12 ve Bostjan Nachbar 10,1 sayılık ortalamalarla geride kalan maçları tamamladı.
Lacivert-beyazlı ekipte Kerem Gönlüm, maç başına aldığı 7,1 ribaund ile pota altının en etkili oyuncusu olarak göze çarparken, Kerem Tunçeri ise 3,9 asist ortalaması ile bu kategorinin lideri konumunda bulunuyor.
Efes Pilsen, 27 hafta sonunda rakip potalara maç başına ortalama 83,4 sayı bırakırken, 9,7'si hücum ve 23,9'u da savunma olmak üzere 33,6 ribaund ortalaması ile mücadele etti. Yine maç başına 18,3 asist ve 2,1 blok ortalamalarına ulaşan lacivert-beyazlı ekip, 9,7 de top kaybı yaptı.

yaman76hakanFB
23.Nisan.2011, 13:29
Başka zaman olsa Efes maçlarından önce burnumdan solumaya, avuçlarımı ovuşturmaya başlardım ama yarın için Efes maçının anlam ve önemi 3. sırada... Bu sebeple öyle pek dev bir kapışma havasında değiliz açıkçası... Önem sırasına göre:

1-Buca deplasmanı: Telafisi olmayan bir maç. Sezonun şu ana kadar en kritik maçı. Taraftar grupları akın akın İzmir yollarında.

2-Arkas maçı: FİLENİN ŞÖVALYELERİ şampiyonluk için Burhan Felek'te sahne alacak. Kazanalım ve bitsin bu iş. Şampiyonluk maçı ama kaybedersek telafisi var. Seri yeniden İzmir'e taşınacak. Telafisi olduğu için 1 değil, 2. sırada. Ama bunu düşünmek bile istemiyoruz. Yarın İnşAllah bu iş biter. Bir tarihe tanıklık etmek isteyenler, bir şampiyonluk coşkusunu canlı yaşamak isteyenler yarın 13:00'da Burhan Felek'e aksın.

3-Efes... Bu maç için neler yazmak istemezdim. Kaybedersek bir kaybımız olmayacak. Ama kazanırsak... Muhtelif bir play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacağız. Ayrıca tarihe bir Efes galibiyeti daha yazılacak.

Görüldüğü gibi "dev maçın" pek havasında değiliz.

vego
24.Nisan.2011, 14:06
Bursa'dan düştü, sıra İzmir'de!

24 Nisan 2011 12:01 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Baskebol Ligi'nde Oyak Renault'nun ardından düşecek ikinci takım ya Aliağa Petkim ya da Bornova Belediyesi olacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/bornovaaliaga_3SP6U.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde OYAK Renault'yu 96-64 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ligde kalmayı garantilemesiyle OYAK Renault'nun ardından lige veda edecek ekip, İzmir temsilcilerinden Aliağa Petkim veya Bornova Belediyesi olacak.
Ligde evinde ağırladığı OYAK Renault'yu 96-64 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, aldığı galibiyetle gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmeyi garantilerken, sıralamada Mersin temsilcisinin ardından gelen İzmir ekiplerinden Aliağa Petkim ve Bornova Belediyesi'nden biri lige veda edecek.
Bornova Belediyesi'nin deplasmanda dün Türk Telekom'a mağlup olduğu haftada Aliağa Petkim, bugün Banvit ile kendi evinde karşılaşacak. Maç eksiğine rağmen rakibinin gerisinde bulunan Bornova Belediyesi, ligde 9. haftayı 5 galibiyetle 7. sırada tamamladıktan sonra 18 haftada sadece 2 galibiyet alarak 15. sıraya kadar geriledi.
KALAN MAÇLAR
Bornova Belediyesi gelecek hafta evinde Banvit ile karşılaştıktan sonra deplasmanda Aliağa Petkim ile mücadele edecek.
Aliağa Petkim ise bugün oynayacağı Banvit maçının ardından deplasmanda Medical Park Trabzonspor ile oynadıktan sonra düşme hattındaki rakibini evinde konuk edecek.
İki takım arasındaki düşmeme mücadelesi son haftaya kadar devam ederse Aliağa'da oynanacak Aliağa Petkim-Bornova Belediyesi maçı, lige veda edecek takımı belirleyen müsabaka olacak. Ligin ilk devresindeki karşılaşmayı Aliağa Petkim, 70-64 galip tamamlamıştı.

vego
24.Nisan.2011, 14:06
Potada derbi heyecanı

24 Nisan 2011 12:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafer Crown ile Beşiktaş Cola Turka yarın karşılaşıyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/bjkgs_IROAW.jpg
Beko Basketbol Ligi'nin 28. haftasında Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka, yarın derbi maçta karşı karşıya gelecek.
İki ezeli rakip futbolda gelecek hafta yapacakları maçtan önce erkek basketbolda kozlarını paylaşacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak derbi maç, Spormax'ten canlı yayınlanacak.
Galatasaray Cafe Crown, 21 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 48 puanla ligde ikinci sırada bulunurken, Beşiktaş Cola Turka ise 18 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 45 puanla 6. sırada yer alıyor.
Ligin ilk yarısında siyah-beyazlıların sahasında yapılan karşılaşmayı 73-71'lik skorla kazanan Galatasaray Cafe Crown, rakibini yarın da yenerse olası play-off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak. Beşiktaş Cola Turka yarınki maçı kazanırsa olası play-off eşleşmesinde seri 0-0 beraberlikle start alacak.
Bu sezon Spor Toto Türkiye Kupası (D) Grubu'nda da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde siyah-beyazlılar, rakibini 89-80'lik skorla mağlup etmişti.
Geçen hafta ligde Galatasaray Cafe Crown, derbi maçta Fenerbahçe Ülker'e 83-80 yenilirken, Beşiktaş Cola Turka ise TOFAŞ karşısında 85-79'lık skorla galibiyet aldı.
Karşılaşmanın biletlerinin satışı 7 ile 12 liradan Biletix'te devam ediyor.

yaman76hakanFB
24.Nisan.2011, 14:50
Efes-Fenerbahçe maçı...

BJK-GS maçı...

Güzel bir hafta.

yaman76hakanFB
24.Nisan.2011, 16:48
Aklım voleyboldaki şampiyonluk coşkusunda ve bir yandan Ivan'a ödül vermemelerine çok üzüldüm. Basketbol maçına bir türlü giremiyorum. Belki de temposundan... (Bence en değerli oyuncu ödülünü Marshall değil, kesinlikle Milijkoviç hakediyordu. Sanki Federasyon'da onu bizden koparmaya çalışıyor.) Neyse, basketbola dönelim:

Yıllardır gördüğüm atmosferi en düşük Efes-Fenerbahçe maçı... Arkas maçındaki coşku, heyecan ve sevinçten sonra çekilmiyor gerçekten. Çok düşük bir tempoda, adeta "kardeşçe" oynanan maçın ilk devresini 30-27 önde kapattık. 19-12 önde olduğumuz dönem sonrası Ukiç kenara gelip Emir dümenin başına geçince 10-0'lık bir seri yiyerek 22-19 geriye düştük. Saras'ın olmaması epey başımızı ağrıtacak.

yaman76hakanFB
24.Nisan.2011, 17:12
Hücum ribauntlarıyla ayakta duruyoruz. Uzun süredir bu kadar ribaunt çektiğimizi hatırlamıyorum. Ama skora yansıtamadık. Ömer Onan biraz skor katkısı verse... Emir zaten iki maçtır çok tutuk...

yaman76hakanFB
24.Nisan.2011, 17:43
62-62 uzatmaya gitti. http://forum.fenerbasket.com/images/smilies/icon_e_smile.gif

Üfff... 3 periyot uyukladık, şu son saniyelere bak!

Kerem Gönlüm 5 saniye kala 0/2 attı, 1 tanesini bile soksa sanırım maç gidecekti.

Haydi artık, biraz kıpırdansak dağıtacağız.

MeMo
24.Nisan.2011, 18:00
72-70 aldık.Kerem'den Allah razı olsun :D

yaman76hakanFB
24.Nisan.2011, 18:05
NBA'in normal sezonunda böyle maçlara çok rastlarız. Her biri paçasından kalite akan oyuncular... Ama üç periyot rolanti takılırlar, fazla kasmazlar. Son periyot skor başa başsa birden sertlik dozu artar ve son saniyelerin tadına doyulmaz. Hatta birde uzatma olursa tadından yenilmez. Aynı senaryoyu yaşadık. :)

Birde dikkatinizi çekiyor mu, bilmiyorum. Mirsad sağlıklı olduğu dönemde "doğuştan Fenerbahçeli" Kaya efendi kendisini yerden yere atar, sahada kalmak için elinden geleniyapardı. Kaç zamandır saçma ve kolay faullerle daha maçın başında kenara gelmeyi tercih ediyor. Kaçak dövüşüyor kısacası. Bugünde eski takımına kıyamamış olacak ki, sorumluluktan yine kaçtı.

vego
24.Nisan.2011, 18:20
Fenerbahçe Ülker 72-70 Efes Pilsen

http://img534.imageshack.us/img534/7738/efes.png

http://img857.imageshack.us/img857/4188/fener.png

Play-off eşleşmesinde FBÜ 1-0 önde başlayacak.[/B]

vego
25.Nisan.2011, 15:11
"2 galibiyetle play-off'a çıkarız"

25 Nisan 2011 13:36 | NTV Spor ve Ajanslar
TOFAŞ Antrenörü Nihat İziç, 2 galibiyetle play-off'a kalabileceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/nihatizicntvsporda_4B5UL.jpg
Beko Basketbol Ligi takımlarından TOFAŞ'ın Antrenörü Nihat İziç, kalan maçlarda alacakları 2 galibiyetin kendilerini Play-off'a taşıyacağını söyledi.
İziç, hafta sonu sahalarındaki Olin Edirne maçından iyi mücadele ederek 68-63 galip ayrıldıklarını hatırlattı.
Rakiplerinin ligin güçlü takımlarından biri olduğunu belirten İziç, "Olin Edirne karşısında güzel oyun sergiledik. Farkı açmamıza rağmen bunu koruyamadık. Rakibimiz farkı kapatarak, bir ara oyuna ortak oldu" dedi.
İziç, maç sırasında zaman zaman sıkıntı yaşamalarına rağmen oyundan kopmadıklarını ve kazandıklarını ifade ederek, "Her şeye rağmen 2 puanı aldık. Kalan maçlarımızdan alacağımız 2 galibiyet bizi Play-off'a taşıyacak. Hedefimiz Play-off'a katılıp tur atlamak. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçları kazanarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

vego
25.Nisan.2011, 15:11
"Hakemler daha dikkatli olmalı"

25 Nisan 2011 13:56 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, hakem hatalarıyla kendilerinin de maç kaybettiğini ancak bundan sonra hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/nedimkarakasntvspor_UUN19.jpg
Derbi maçta Efes Pilsen'i yenerek Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider kapamayı garantileyen Fenerbahçe Ülker'in şube direktörü Nedim Karakaş, çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi.
Nedim Karakaş, eksiklerine rağmen oyuncularının sahada iyi mücadele ettiğini belirterek, "Muhtemel bir eşleşmeye 1-0 üstün başlamak, ayrıca ligi birinci sırada bitirmeyi garantilemek açısından önemli bir galibiyet aldık. Tüm sakatlıklara ve eksiklere rağmen aldığımız galibiyet, memnuniyet verici" diye konuştu.
Bu maçta her iki takımın daha önceki performanslarına göre üst düzey olmadığını dile getiren Karakaş, "Ama maçın ilk dakikadan son dakikaya kadar izleyenlere ve seyredenlere zevk verdiğini düşünüyorum. Mücadele her anda vardı" dedi.
Karakaş, galibiyetle artık ligi matematiksel olarak zirvede tamamladıklarını ifade ederek, "Bundan sonra artık play off'lara hazırlanacağız. Engin, Vidmar ve Mirsad'ın haricindeki oyuncularımızın play off'lara yetişeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.
HAKEMLER KONUSU
Nedim Karakaş, Efes Pilsen'in maçın hakemlerine yönelik eleştirileriyle ilgili bir soruya, "Kerem Gönlüm, iki faulü atıp da maçı kaybetseydik, belki biz de o pozisyona takılacaktık. Dünkü maçla ilgili olarak bizim de itiraz ettiğimiz birçok pozisyon var. Hakemlerimizin daha üst seviyeye gelmelerine çalışmamız lazım. Bunu yürekten söylüyorum. Biz de zaman zaman hakem hatalarına isyan ediyoruz. Bunun nedenini MHK ve federasyon araştırmalı. Bu tip maçların çok tecrübeli, üst düzey hakemler tarafından yöneltilmesini hep dile getirdim" şeklinde konuştu.
Herkesin maçları kendi takımının renkleriyle seyrettiğini anlatan Karakaş, "Bizim de hakem hatalarıyla kaybettiğimiz maçlar var. Önemli olan hakemlerin dikkatli olmalarını, konsantre olmalarını sağlamak. Hakemlerimiz bundan sonraki maçlarda çok daha dikkatli olmalılar" ifadelerini kullandı.

vego
25.Nisan.2011, 22:04
Turgay Demirel'e büyük tepki

25 Nisan 2011 20:45 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maçta, sarı kırmızılı taraftarlar Basketbol Federasyonu’na ve başkan Turgay Demirel'e büyük tepki gösterdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/demirel3_STPZN.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown ile Beşiktaş Cola Turka'nın karşı karşıya geldiği derbi maça, sarı-kırmızılı taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve anlaşma gereği konuk takım Beşiktaş Cola Turka'nın taraftarlarının alınmadığı maça, Galatasaraylı taraftarlar da fazla rağbet etmedi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 12 bin 500 kişilik salonun ancak dörtte birlik bir bölümünü doldurdu.
Bu arada iki kulübün bazı yöneticileri de karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

UYARI ANONSU YAPILDI
Galatasaraylı taraftarlar, maçın başında Basketbol Federasyonuna ve başkanı Turgay Demirel'e büyük tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, Turgay Demirel ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratta bulundu.
Tribünde, üzerinde ''Birileri hakemlere bağlamış bel, steps yapmadan oyna Turgay Demirel'' yazılı pankart açan taraftarlar, uzun süre yaptıkları tezahüratlarla Turgay Demirel'i istifaya çağırdı.
Sarı-kırmızılı taraftarların tezahüratları nedeniyle hakemler karşılaşmayı durdurup anons yaptırdı. Yapılan ilk anonstan sonra taraftarların tezahüratlarını devam ettirmesi üzerine, bu kez ikinci anonsla oyun durdu. Taraftarların sakinleşmesiyle karşılaşmaya bir kaç dakikalık aranın ardından devam edildi.

Fearless Coward
25.Nisan.2011, 22:42
Beşiktaş Cola Turka'yı 81-73 mağlup ettik...2.'liğimiz garantilendi sayılır artık...

http://img593.imageshack.us/img593/6035/88705917.png

vego
25.Nisan.2011, 22:51
Bench hiç katkı vermemiş.Tebrikler GSCC

Fearless Coward
25.Nisan.2011, 22:53
Valla bu sene ne varsa Erkek basketbolunda var...Umarım play-offlarda da böyle oluruz şampiyonluğu hakediyor bu takım :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2011, 23:18
Play-off eşleşmesinde Galatasaray'ın önde başlayacak olması kötü oldu.

vego
25.Nisan.2011, 23:45
Bozkurter hakemlere ateş püskürdü

25 Nisan 2011 22:43 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde oynanan derbi maçta Galatasaray Cafe Crown'a 81-73 mağlup olan Beşiktaş Cola Turka'nın şube sorumlusu Hasan Bozkurter, karşılaşmanın hakemlerine isyan etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/bozkurter3_5PCTZ.jpg
Beşiktaş Cola Turka'nın şube sorumlusu Hasan Bozkurter, Galatasaray Cafe Crown'a 81-73 mağlup oldukları maçın hakemlerine sert tepki gösterdi.
Maçtan sonra açıklamada bulunan Hasan Bozkurter, hakemlerin Beşiktaş'a karşı başarısız yönetimlerinin bedelini önce Türkiye Kupası'nı kaybederek ödediklerini belirterek, ''Şimdi de ligde bu kötü yönetimin bedellerini ödüyoruz. Galatasaraylı taraftarların federasyona yaptıkları hakaretler hakemleri etki altına aldı ve tek yanlı düdükler çaldılar. Bütün maçın kırılma noktalarında tercihini Beşiktaş'a karşı, Galatasaray'dan yana kullandılar. Biz de mi böyle yapalım. Bu derbi maçları kesinlikle hakemi eğitme amaçlı olamaz'' diye konuştu.
Bozkurter, yakında Play-off maçların başlayacağına işaret ederek, ''Daha büyük sorunlar ve olaylar çıkmaması için Beşiktaş maçlarına deneyimli hakemler atanmasını istiyoruz. Kulüplerin isimlerinden çekinen değil, gördüğünü çalan hakem istiyoruz. Emek hırsızlığı yapılmasın, herkesin alın terine saygı gösterilsin'' ifadesini kullandı.
Efes Pilsen'in yaptığı çağrının doğru olduğunu savunan Bozkurter, ''Bu hakemlerle lig yürüyemez, Beşiktaş olarak sustuysak, bu acizliğimizden değil, Türk basketboluna saygımızdan sustuk. Bu tür yönetimler Play-off'lara taşınırsa yaşanacakların sorumlusu federasyon ve MHK'dir'' dedi.

furkan58
26.Nisan.2011, 14:18
Daha Erken Bir Eşleşme Olmassa Finalde Fenerbahçe Ülker - GSCC Olabilir . 5'te 5 İstiyoruz ve Şuan En Güvendiğim Branş Erkek Basketbol :)

vego
26.Nisan.2011, 16:33
"Son düdüğe kadar mücadele edeceğiz"

26 Nisan 2011 14:57 | NTV Spor ve Ajanslar
Bornova Belediyespor Başkanı Adnan Hocaoğlu, ligde 15. sırada yer aldıklarını ve son düdük çalana kadar mücadelelerine devam edeceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/bornovabelediyesi3_EUQBL.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde son 2 haftaya düşme hattında giren Bornova Belediyesi'nde, kulüp başkanı Adnan Hocaoğlu, "Son düdük çalana kadar tüm gücümüz ve inancımızla Fair play çerçevesinde mücadelemize devam edeceğiz" görüşünü bildirdi.
Hocaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ligde son iki haftaya girildiğini ve kendilerinin şanssız bir şekilde 15. sırada yer aldığını belirtti.
Ligden düşecek ikinci takımı belirleyecek son iki hafta müsabakalarında, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun gerekli özeni göstereceğinden şüphelerinin olmadığını kaydeden Hocaoğlu, "Basketbol sitelerinde ve kulislerinde oynanacak maçlar ile ilgili olarak dolaşan çeşitli dedikoduların asılsız kalması ve herkesin bileğinin hakkıyla hak ettiği noktada ligi sonuçlandırması için ülke basketbolumuzu yöneten bu kurumlara çok ciddi iş düşmektedir. Biz Bornova Belediyesi olarak son düdük çalana kadar tüm gücümüz ve inancımızla Fair play çerçevesinde mücadelemize devam edeceğiz. Son dönemde oynamış olduğumuz müsabakalarda hiçbir iddiaları olmamasına rağmen takımların oyuncularına maddi manevi hedefler koymuş olmaları çok doğru bir davranıştır. Bundan sonra da iddiası olsun olmasın diğer takımların da tüm güçleriyle spor ahlakına yakışacak bir mücadele içinde olacağına inancımız tamdır. Geriye kalan müsabakalar için tüm takımlara başarılar dilerim" diye konuştu.

Sirius Black
26.Nisan.2011, 17:15
Dördüncü çeyrekte gerçekten iyi bir oyun ortaya koyduk. Beşiktaş savunmamıza yanıt veremedi. :)

vego
26.Nisan.2011, 17:45
"Iverson'ın gideceği haberleri asılsız"

26 Nisan 2011 16:35 | NTVSpor.net
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'dan yaptığı açıklamada, Amerikalı yıldız oyuncuları Iverson'ın ayrılacağı şeklinde çıkan açıklamaların gerçeği yansıtmadını paylaştı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/138/atamanerginntvspor_1ZSLM.jpg
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Amerikalı oyuncuları Allen Iverson'ın sözleşmesinin feshedileceği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi.
Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'da, bazı yerlerde bu tarz haberler çıktığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.
Allen Iverson, sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmiş ve play-off maçlarında sakatlığını tamamen atlatıp siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

Sirius Black
26.Nisan.2011, 18:06
Olin Edirne'de Seibutis kadro dışı bırakılmış sanırım. Hücum güçlerinin neredeyse %50'sini oluşturuyordu neredeyse Seibutis.

C h A o S
26.Nisan.2011, 19:52
Olin Edirne'de Seibutis kadro dışı bırakılmış sanırım. Hücum güçlerinin neredeyse %50'sini oluşturuyordu neredeyse Seibutis.

Seibutis'in kadro dışı kalması bizim maça gelene kadardı.Olin 7.olup bizimle eşleşmek için son maçlarını kasmadan oynadı.Seibutis olayıda bu yüzdendi.Çok istiyorlar bizle eşleşmeyi.Ve playoflarda büyük ihtimal Olin ile eşleşiceğiz.Siz bu kadar istersinizde biz sizi istemez miyiz?Peki Olin bizde seni istiyor ve bekliyoruz...

vego
26.Nisan.2011, 22:43
Beşiktaş'tan Iverson açıklaması

26 Nisan 2011 16:35 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Kulübü, Iverson'un sözleşmesinin feshedildiği yönündeki haberleri yaptığı basın açıklamasıyla yalanladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/139/ivers_XI36R.jpg
Beşiktaş Kulübü, sakatlığı nedeniyle ülkesinde bulunan basketbolcusu Allen Iverson ile sözleşmesinin sürdüğünü açıkladı.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bugün basın organlarında dünyaca ünlü basketbolcuları Allen Iverson'un sözleşmesinin feshi ile ilgili değişik haberler çıktığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
''Oyuncumuzun sözleşmesinin feshedildiği şeklinde şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bilindiği gibi Allen Iverson, yaklaşık 3 aydır tedavi için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır. Oyuncumuzun gelen sağlık raporlarına göre; ne zaman çalışmalara başlayabileceği konusunda Mayıs ayı sonunda doktoru ile yapacağı bir muayene sonucunu beklenmektedir. Oyuncumuzun bugüne kadar idman yapmasının dahi sakıncalı görülmüş olması, bu son muayeneyi daha da önemli kılmaktadır.
Allen Iverson'un en kısa sürede sıhhatine kavuşarak takımımıza geri dönmesini arzuladığımızı belirtirken, sözleşmesi ile ilgili bir feshin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.''

"IVERSON HABERLERİ GERÇEĞİ YANSITMIYOR"
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Amerikalı oyuncuları Allen Iverson'ın sözleşmesinin feshedileceği şeklinde çıkan haberlerin gerçek olmadığını söyledi.
Ergin Ataman, sosyal paylaşım sitesi twitter'da, bazı yerlerde bu tarz haberler çıktığını ve bunun kesinlikle gerçek dışı olduğunu belirtti.
Allen Iverson, sakatlığı nedeniyle ülkesine gitmiş ve play-off maçlarında sakatlığını tamamen atlatıp siyah-beyazlı takıma katılması bekleniyor.

vego
27.Nisan.2011, 18:20
Ahmet Kandemir'e iyi haber

27 Nisan 2011 15:30 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor'un antrenörü Ahmet Kandemir'in kendi takımının maçlarına bahis oynadığı iddiası gündemi uzun süre meşgul etmişti. İddiaya göre, Antalya Kulübü’nün iki karşılaşması da bahis bülteninden çıkarılmıştı. Ancak Spor Toto Teşkilatı’ndan Kandemir'in avukatına gönderilen resmi yazıda iki maçın bahis programlarından çıkarılmasında Ahmet Kandemir ile ilgili bir hususun bulunmadığı belirtildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/139/kandemir3_T7Q1H.jpg
Basketbolda bahis tartışmaları yeni bir boyut kazandı. Oyak Renault'nun antrenörü Yücel Platin ve Antalya Büyükşehir Belediye'nin koçu Ahmet Kandemir'in adı da bu tartışmalar içinde anılmıştı.
İddialar üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, konuyla ilgili araştırmaları başlattıklarını ve soruşturma sonuçlanana kadar antrenör Kandemir’in maçlara çıkmayacağını açıklamıştı.
Ancak Ahmet Kandemir'in takımın başında sahaya çıkmak için ısrar etmesi üzerine, kırmızı-beyazlı kulüp ayrılık kararı almıştı.
Tecrübeli antrenör Ahmet Kandemir, bu olaylar üzerine avukatı vasıtasıyla Spor Toto Teşkilatı'na hakkındaki iddiaları sordu.
Avukat Mertay Kupa'ya genel müdürlükten gelen resmi yazıda, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı’nın geçtiğimiz haftalarda bahis programlarında yer almamasının müvekkiliniz Ahmet Kandemir ile herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır" ifadesi yer aldı.
Ayrıca Spor Toto'dan gelen yazıda, "Teşkilat başkanlığımız ile Türkiye Basketbol Federasyonu veya Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü arasında, takımın bahis programlarında yer almamasının müvekkilinize bağlı sebepler olduğu konusunda herhangi bir görüşme yapılmamıştır" denildi.

http://media1.ntvspor.net//C/I//139/kandemir333_K4GOS.jpg

Sirius Black
30.Nisan.2011, 15:53
Sene boyunca savunmamızla övündük, son topta böyle bir hata olmaz... Yazıktır yahu.

furkan58
30.Nisan.2011, 15:54
Olin Edirne 76 - 75 Galatasaray CC

Sirius Black
30.Nisan.2011, 15:58
Muhtemel seriye 1-0 geride başlayacağız. Evimizdeki 2 maçı da alıp deplasmandaki 2 maçın 1 tanesini almalıyız.

Olin taş gibi takım yalnız. Deplasmanda çok zorlanırız bunlara karşı gibi. Eğer deplasmanda kaybedersek olası bir play off eşleşmesine 1-0 geride başlayacağız ve şu anki sıralamaya göre karşımıza onlar çıkacak.

Bu tehlikeyi 41 gün önceden görmüştüm malesef.

Fearless Coward
30.Nisan.2011, 15:58
Edit: 76-75 bitmiş...

Fearless Coward
30.Nisan.2011, 15:59
Pardon yav yenilmişiz sahadan yanlış yazmış :D

C h A o S
30.Nisan.2011, 16:07
Son 4 saniye 1 sayı öndeyiz ve yaptığımız hata inanılır gibi değil.Yazık oldu gerçekten.Engin Kennerman'ada diyecek söz yok zaten.Yaptılar yine yapacaklarını.

Fearless Coward
30.Nisan.2011, 16:32
Banvit şuan yeniyor eğer galip bitirirse karşılaşmayı(-ki bitirecektir) eşit olacak galibiyet mağlubiyet sayılarımız...Son maçı da yenilip 3. olabiliriz diye düşünüyorum...Beşiktaş ile eşleşmemiz daha iyi olabilir...

C h A o S
30.Nisan.2011, 16:37
2.olalım Olin ile eşleşelim.1-0 geriden gerip yarı finale çıkmak daha zevkli olucaktır.Hesapı kapatmalıyız Olin ile...

Lucas Neill
30.Nisan.2011, 16:50
Olin Edirne – Galatasaray Cafe Crown maçının ardından koç Oktay Mahmudi zehir zemberek açıklamalarda bulundu…

Mahmudi, maçın hakemi Engin Kennarman’ı hedef alarak ‘’İnsanların emeğe karşı saygısızlığını görmemek için en iyi buralardan gitmek’’ ifadelerini kullandı…

Mahmudi, ‘’İçin acıyor. İstifa etmek mi gerekir insanların uyanması için. Bu çirkefliği durdurmak için. Şu an burada bulunmaktan gerçekten tiksiniriyorum’’ dedi.

Sirius Black
30.Nisan.2011, 17:01
Sinirle söylenmiş olan sözler, hocamız bırakmaz bizi. :)

--

Ben de Olin'le eşleşmemizi istiyorum.

vego
30.Nisan.2011, 19:39
Oktay Mahmuti: "Tiksiniyorum!"

30 Nisan 2011 15:31
Beko Basketbol Ligi'nin 29'uncu haftasında Olin Edirne Gençlik'e son saniye basketiyle yenilen Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Oktay Mahmuti, maçın hakem üçlüsüne ateş püskürdü.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/oktay_mahmuti_600_AI551.jpg
Galatasaray Cafe Crown'un, Olin Edirne Gençlik deplasmanından 76-75 mağlup ayrılmasından sonra Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti, maçın hakem üçlüsüne ateş püskürdü.
SON SANİYEDE GÜLEN OLİN EDİRNE GENÇLİK OLDU (http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/39640/olin-edirne-galatasarayi-son-saniyede-avladi)
Beko Basketbol Ligi'nin 29. haftasında Galatasaray Cafe Crown'un deplasmanda Olin Edirne Gençlik karşısında son saniyede yediği basketle mağlup olmasından sonra çarpıcı açıklamalar yapan Oktay Mahmuti, sarı kırmızılı ekibin 13-0'lık bir seri yakaladığı sırada Ermal ile Andriç'ten yoksun kalmasına, basketbolcularının peş peşe fauller alarak oyun dışında kalmasına ve hakem kararlarına isyan etti.
"ÇİRKEFLİĞİ DURDURMAK İÇİN İSTİFA MI GEREKİR?"
NTV Spor'dan Irmak Kazuk'a açıklama yapan Mahmuti, "Benim canım acıyor. İnsanların emeğe karşı olan saygısızlığını görmemek için en iyisi buralardan gitmek. İstifa mı etmek gerekir?" dedi ve ekledi, "İnsanların uyanması ve bu çirkefliği durdurmak için istifa mı etmek gerekir? Şu anda burada bulunmaktan tiksiniyorum."

vego
30.Nisan.2011, 19:40
Bornova Belediyesi veda etti

30 Nisan 2011 17:53 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e 72-71 mağlup olan ve düşme hattındaki rakibi Aliağa Petkim'in Medical Park Trabzonspor'u yenmesiyle lige veda eden Bornova Belediyesi, maçın sonucuna itiraz etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/bornova3_57P6Z.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e 72-71 mağlup olan ve düşme hattındaki rakibi Aliağa Petkim'in Medical Park Trabzonspor'u yenmesiyle lige veda eden Bornova Belediyesi, maçın sonucuna itiraz etti.
Bu sezona iyi başlayan ve 9. haftayı 5 galibiyetle 7. sırada tamamladıktan sonra oynadığı 20 maçta sadece 2 galibiyet alan Bornova Belediyesi, 29. haftaya en yakın rakibi Aliağa Petkim'in 1 puan gerisinde girdi.
Halkapınar Spor Salonu'nda karşılaştığı Banvit'e 72-71 mağlup olmasının ardından Aliağa Petkim'in de deplasmanda Medical Park Trabzonspor'u yenmesiyle rakibini yakalama şansı kalmayan Bornova Belediyesi, bitime 1 hafta kala lige veda etti.

MAÇIN SONUCUNA İTİRAZ
Bornova Belediyesi Başantrenörü Aclan Kavasoğlu, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, maçla ilgili söyleyecek fazla bir kelime bulamadığını, bugünkü kazanma istekleri ve mücadelelerinin karşılığını alamadıklarını söyledi.
Bornova Belediyesi'nin 3 yıldır az bir bütçeyle geldiği noktanın belirli kesimleri rahatsız ettiğini savunan Kavasoğlu, ''Bugünkü maçta rakibimizin 7 saniye kalan hücumu, 12 saniyeye çıkarıldı. Buna itiraz ettik. Top, rakibe verildi. Rakip oyuncuların fevri itirazlarına, yatıştırma kelimeleriyle cevap verildi, teknik faul çalınmadı. Maçta bu kadar bariz hatanın olması nedeniyle, maçın sonucuna itiraz ettik.
Hafta içinde diğer maç için aldığımız duyumlar, bizim düşmemiz için hangi sonuçların gerektiğinin gündeme gelmesi, yaptığımız ikazlara rağmen değerlendirilmedi. Diğer müsabaka, bizim maçtan 15 dakika sonra neden bitiyor? Bunun bir açıklaması olmalı, elektrik kesintisi mi, konfeti mi atıldı. Nasıl bir sebep oldu da maç geç bitti. Bunu merak eden sadece biziz. Gelinen noktadan, her şeyi yoktan var eden bir organizasyon olarak üzgünüz. Bundan sonra herkes layığını bulur'' dedi.

vego
30.Nisan.2011, 19:40
Derbi Efes Pilsen'in

30 Nisan 2011 17:28 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde üst sıralar için mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka'yı 86-83 yendi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/efes_NG4N9.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde üst sıralar için mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği maçta Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka'yı 86-83 yendi.
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, ilk beşte Mustafa'yı, Efes Pilsen çalıştırıcısı Ufuk Sarıca ise Sinan'ı oynatarak savunma sertliğini ilk dakikadan itibaren rakibe hissettirmeye çalıştı. Mücadeleye hücumda iyi başlayan lacivert-beyazlı takım, 2. dakikada 7-2 üstünlük sağladı. Mustafa tercihinden çabuk vazgeçen Ataman, Bekir'i oyuna alarak hücum organizasyonlarını etkili kılmaya çalıştı. Hücumda daha verimli olmaya başlayan siyah-beyazlı ekip, alan savunmasında da başarılı oldu ve rakibini durdurmayı başardı. Ev sahibi takım, Ignerski ve Bekir'in üçlüklerinin ardından Ogilvy'nin basketiyle 5. dakikada 12-11 üstünlük yakaladı ve ilk çeyreği de 25-19 önde geçti.
Efes Pilsen, 2. periyodun başından itibaren alan savunması yaptı. Ancak Beşiktaş Cola Turka, Cüneyt'in üç sayılık basketiyle 13. dakikada farkı 10 sayıya (33-23) çıkardı. Bu dakikadan sonra önde rakibine baskı yapan ve geriye iyi koşan Efes Pilsen, iyi savunmasının karşılığını aldı.
Hücumda Ender ile iyi organize olan konuk ekip, 4 dakika içinde 15-4'lük bir seri yakaladı ve Rakocevic'in basketiyle 17. dakikada 38-37 öne geçti. Ancak ilk yarının son sözünü Bekir söyledi ve attığı üçlükle takımının soyunma odasına 48-47 önde gitmesini sağladı.
Efes Pilsen, ikinci yarıya kötü başladı ve ilk 2 dakika sayı üretemedi. Beşiktaş Cola Turka ise özellikle pota altında Ogilvy ile etkili oldu ve 35. dakikada bu oyuncunun basketiyle 7 sayılık üstünlük (60-53) yakaladı. Kerem Gönlüm'ün dördüncü faulünü almasıyla pota altında sıkıntı yaşayan ve çeyreğin son bölümünde tamamen kenardan gelen oyuncularla mücadele etmek zorunda kalan konuk ekip, Ender ve Cenk'in basketleriyle ayakta kalmaya çalıştı. Ancak Beşiktaş Cola Turka, Serkan'ın son saniye üçlüğüyle 3. periyot sonunda 9 sayılık üstünlük (72-63) yakaladı.
Son periyotta alan savunması yapan Efes Pilsen, rakibini dış şutlara zorladı. Beşiktaş Cola Turka Ogilvy'nin yokluğunda pota altında zorlanırken, tamamen dış atışlardan sayılar üretmeye çalıştı. Ancak üst üste üç sayılık atışları kaçıran siyah-beyazlı takım karşısında Efes Pilsen, Roberts'ın smaç basketiyle 38. dakikada 78-78 beraberliği sağladı. Bu oyuncuyla bir basket daha bularak 39. dakikada 82-80 öne geçti. Lacivert-beyazlı takım, son bölümde Rakocevic'in faulden attığı sayıyla skoru 84-80'e getirdi. Beşiktaş Cola Turka, Cüneyt ile üç sayılık basket bularak skoru 84-83 yaptı. Rakocevic bu sefer faulleri iyi değerlendirdi ve skor 86-83 oldu. Beşiktaş Cola Turka son hücumda Chatman ile top kaybı yapınca konuk ekip karşılaşmayı 86-83 kazandı.
BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 83 - EFES PİLSEN: 86
Salon: BJK Cola Turka
Hakemler: Rüştü Nuran xx, Kaan Büyükçil xx, Semih Vural xx
Beşiktaş Cola Turka: Chatman x 4, Mustafa x, Serkan xx 17, Ignerski xxx 17, Likholitov x 4, Bekir xx 8, Ogilvy xxx 22, Cüneyt xx 9, Kemp x, Cevher x 2, Serhat x, Hüseyin x
Efes Pilsen: Kerem Tunçeri xx 13, Sinan x 3, Thornton xx 4, Kerem Gönlüm xx 6, Vujcic x, Roberts xx 4, Rakocevic xxx 18, Ender xxx 12, Nachbar xx 9, Ersin Dağlı xxx 10, Cenk xx 7
1. Periyot: 25-19
Devre: 48-47
3. Periyot: 72-63

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2011, 12:18
2. oldu ya son topta Chatman'ın hatalarıyla Efes'e yenilmemiz. Malesef seriye 1-0 geride başlayacağız.

vego
01.Mayıs.2011, 21:31
"En az yarı final istiyoruz"

1 Mayıs 2011 14:47 | NTV Spor ve Ajanslar
Pınar Karşıyaka Şube Sorumlusu Nazım Torbaoğlu, bu sezon en azından yarı final oynamak istediklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/nazimtorbaoglupinarkafkaf_Q5W1P.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde 29. haftada deplasmanda Erdemir'i mağlup eden ve ligde 20. galibiyetine ulaşan Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Nazım Torbaoğlu, "Play-off'ta en az yarı final oynamak istiyoruz" dedi.
Torbaoğlu, Erdemir maçıyla Beşiktaş Cola Turka ve Olin Edirne maçıyla yakaladıkları başarılı ivmeyi devam ettirdiklerini, özellikle kenardan gelen oyuncuların verdiği katkıların play-off öncesi kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Ligdeki konumu gereği Erdemir'in bir hedefinin olmadığını hatırlatan Torbaoğlu, "Böyle takımlara karşı oynamak zordur. Genellikle yerli oyuncularla mücadele ettiler. 20. galibiyetimize ulaştığımız için mutluyuz. Gelecek hafta Medical Park Trabzonspor'u yenerek, ligi 21 galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Daha önce söylediğim gibi play-off'ta rakip ayırt etmiyoruz. Bu sene en az yarı final oynamak istiyoruz, hatta finale de çıkabiliriz. Buna teknik kadro, oyuncular ve bizler inanmış durumdayız. Şu anda performansımızın en üst noktasındayız. Sezonu kaçıncı sırada bitirmekten ziyade aldığımız galibiyet sayısının önemli olduğunu düşünüyorum. Yakaladığımız bu başarıda emeği olan teknik kadroyu, oyuncuları ve bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Bu sezon FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası'nda ve ligde başarılar sonuç alan Pınar Karşıyaka, 29. haftada Erdemir'i deplasmanda yenerek, bu sezon 20. galibiyetine ulaştı. Bu galibiyetin ardından normal sezonu 5. sırada bitirmeyi garantileyen Pınar Karşıyaka, play-off ilk turunda sezonu 4. sırada bitirecek ekiple mücadele edecek.
Normal sezonun son haftasında Medical Park Trabzonspor'u konuk edecek Pınar Karşıyaka, en son 14 takımın yer aldığı 2004-2005 sezonunda ligi 5. sırada tamamlamıştı.
Ligde şu ana kadar oynadığı 29 maçta yüzde 68,97'lik galibiyet oranına ulaşan Pınar Karşıyaka, 1983-1984 sezonundan bu yana play-off sisteminin uygulandığı ligde normal sezonlar içinde en iyi galibiyet yüzdesini elde etti.
Yeşil-kırmızılı ekip, en son 1999-2000'de normal sezonda oynadığı 26 maçta 17 galibiyet elde ederek, sezonu yüzde 65,38 galibiyet oranıyla tamamlamıştı.

vego
06.Mayıs.2011, 20:00
Resmen lider tamamladı: 92-79
Beko Basketbol Ligi'nde 30. haftanın açılış maçında lider Fenerbahçe Ülker deplasmanda Türk Telekom'u 92-79 yendi ve normal sezonu lider bitirdi.

06 Mayıs 2011 Cuma - 18:37
Sporx.com
Beko (http://www.sporx.com/basketbol/tbl/)Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi'nde 30. haftanın açılış maçında lider Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Ülker deplasmanda Türk Telekom (http://www.sporx.com/turk-telekom/)'a konuk oldu.

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi 92-79 kazanan sarı lacivertli ekip, normal sezonu lider olarak tamamladı.

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Ülker'de Roko Ukic (http://www.sporx.com/roko-ukic/) 12 sayı 14 asist ile double double yaparken, Oğuz Savaş 15 sayı, Lavrinovic 15 sayı 7 ribaund ve Sean May 13 sayı kaydetti.

Sakatlığı sebebiyle takımından uzak kalan Tarence Kinsey ise uzun bir aranın ardından sahaya çıktı. ABD'li oyuncu 10 sayı, 2 ribaund ve 2 asist üretti.

Türk Telekom (http://www.sporx.com/turk-telekom/)'da Can Uğur Öğüt 16 sayı ile sahanın en skoreriydi. Yunus Çankaya (http://www.sporx.com/yunus-cankaya/) ve Ceyhun (http://www.sporx.com/ceyhun/) Atay 12'şer sayı ile mücadele etti.

Beko (http://www.sporx.com/basketbol/tbl/)Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi'nde normal sezonun ardından play-off mücadeleleri ise 11 Mayıs tarihinde başlayacak. Maç saatleri daha sonra Ligler Direktörlüğü tarafından açıklanacak.

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 20:01
Sean May sezonun maçını oynadı. :D

Kinsey döndü.

İyi bir ter idmanı oldu. Rahat kazandık.

vego
07.Mayıs.2011, 00:07
Sarıca: Play-off'a odaklandık

6 Mayıs 2011 21:31 | NTV Spor ve Ajanslar
Efes Pilsen'de, antrenör Ufuk Sarıca, hedeflerinin sezonu en iyi yerde bitirmek olduğunu belirterek, yarından itibaren play-off maçlarına odaklanacaklarını söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/sarica_VQSWS.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde Olin Edirne'yi 86-41 yenen Efes Pilsen'de, antrenör Ufuk Sarıca, hedeflerinin sezonu en iyi yerde bitirmek olduğunu belirterek, yarından itibaren play-off maçlarına odaklanacaklarını söyledi.
Ufuk Sarıca, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada oyuncularının savunmada dirençlerinin üst seviyede olduğunu, hücum tempolarının da üst seviye olduğunu kaydetti.
Olin Edirne'nin ligde organize savunma yapan takımlardan biri olduğunu kaydeden Sarıca, ''İlk yıl iyi bir başarı elde ettiler. Bundan sonra da kendilerine başarılar diliyorum. Oyuncularımın ortaya koydukları performanstan son derece memnunum. Yarından itibaren play-off maçlarına konsantre olacağız. Çok büyük sürpriz olmazsa rakibimiz Pınar Karşıyaka olacak. Pınar Karşıyaka, Avrupa'da ve ligde aldığı sonuçlarla ligin en değerli takımlarından birisi. İyi bir kadroya sahipler. Bu yıl tüm play-off eşleşmeleri çok zorlu geçecek. Tüm takımlara, sakatlıklardan uzak bir play-off diliyorum. Efes Pilsen olarak, arzulu oyunumuzu play-off'larda da sürdürüp, ligi en iyi yerde bitirmeyi istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
TAŞTİMUR: EFES İLE ARAMIZDA BÜYÜK FARK VAR
Olin Edirne Antrenörü Gökhan Taştimur, lige bu yıl yükselen takımı ile Efes Pilsen arasında büyük farklar olduğunu belirtti.
Taştimur, şöyle konuştu:
''Ligin ikinci yarısından itibaren herkes bizden büyük beklentiler içinde. Ancak her maçta aynı konsantrasyonu sağlayamazsınız. Özellikle 3. periyotta hiçbir topumuz girmedi, Efes Pilsen ise çok yüksek bir yüzdeyle oynadı. Aradaki fark böyle oluştu. Takımımla gurur duyuyorum. Bizim için harika bir sezon geçirdik ve ligi 7. sırada bitirdik. Play-off'larda da şansımızı denemek istiyoruz.''

vego
Efes Pilsen çok farklı!

6 Mayıs 2011 21:28 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son haftasında Efes Pilsen, Olin Edirne'yi 45 sayı farkla, 86-41 yendi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/efesolin3_7QIYG.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son haftasında Efes Pilsen, Olin Edirne'yi 45 sayı farkla, 86-41 yendi.
Karşılıklı basketlerle başlayan maçta 4. dakika 7-6 Olin Edirne lehine geçildi. Kerem Gönlüm ve Thornton'un sayılarıyla üstünlüğü ele geçiren Efes Pilsen, Vujcic ile pota altından peş peşe sayılar bulup, ilk periyodu 22-16 önde tamamladı. Konuk ekipte Reha, dış şutlardan bulduğu 11 sayı ile ilk periyotta farkın daha fazla açılmasına izin vermedi.
İkinci periyotta Efes Pilsen, Rakocevic'in etkili oyunuyla farkı artırdı. Beşinci dakikayı 28-18 önde geçen lacivert-beyazlılar, son dakikada farkı 15 sayıya (40-25) kadar çıkarıp, devreyi 40-27 önde kapadı.
Üçüncü periyotta Efes Pilsen, etkili savunmasıyla rakibine, 7 dakika 22 saniye sayı izni vermedi. Lacivert-beyazlılar 19-0'lık seriye ulaşırken, Edirne temsilcisi, ikinci yarıdaki ilk sayısını 27. dakikada Seibutis ile bulabildi ve Efes Pilsen son periyoda 30 sayı (61-31) önde girdi.
Efes Pilsenli oyuncuların seyircilerden büyük alkış alan basketleriyle başlayan üçüncü periyotta 34. dakika 71-33'lük skorla geçildi. Farkı kapama umudu kalmayan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Efes Pilsen, karşılaşmayı 86-41 kazandı.
EFES PİLSEN: 86 - OLİN EDİRNE: 41
Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Recep Ankaralı xx, Fatih Arslanoğlu xx, Aydın Karaçam xx
Efes Pilsen: Kerem Tunçeri xxx 2, Thornton xxx 5, Sinan Güler xxx 8, Kerem Gönlüm xxxx 6, Vujcic xxxx 15, Ender Arslan xxx 1, Rakocevic xxx 11, Roberts xxx 4, Cenk Akyol xxx 10, Ersin Dağlı xxx 6, Murray xxx 13, Ali xxx 5
Olin Edirne: Can Akın x, Reha xx 11, Seibutis xx 8, Doliboa x 4, Samardjiski xx 11, Erdal x 3, Ginevicius x 2, Caner x, Ahmet x, Tufan x, Davud Kamer x 2
1. Periyot: 22-16
Devre: 40-27
3. Periyot: 61-31

vego
Beşiktaş Mersin'i deplasmanda geçti

6 Mayıs 2011 20:03 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 90-89 yendi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/142/besiktas_SALR5.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun son haftasında yapılan maçta Beşiktaş Cola Turka, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 90-89 yendi.
Normal sezonun son maçında sahasında Beşiktaş Cola Turka'yı ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, seyircisi önünde iyi mücadele ettiği karşılaşmayı son saniyelerde kaybetti. İlk periyottaki mücadelenin sonunda her iki takım da birbirine skorda üstünlük kuramayınca, ilk çeyrek 27-27 berabere tamamlandı.
Çekişmeli geçen ikinci periyotta, rakibine oranla daha etkili mücadele sergileyen Beşiktaş Cola Turka, soyunma odasına da 50-48 önde gitti.
Karşılıklı sayılarla her iki takımın öne geçme mücadelesi verdiği üçüncü periyotta, Mersin Büyükşehir Belediyesi, son çeyreğe 67-65 üstünlükle girdi.
Son periyotta etkili savunma yapan Beşiktaş Cola Turka karşısında Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin iki üçlük atış denemesi başarısızlıkla sonuçlandı. Beşiktaş Cola Turka'nın dışardan bulduğu sayılara karşın Mersin Büyükşehir Belediyesi oyundaki üstünlüğünü son 7 saniyeye kadar (89-88) sürdürdü. Beşiktaş Cola Turka, bitime iki saniye kala bulduğu sayı ile karşılaşmayı 90-89 kazandı.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 89 - BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 90
Salon: Edip Buran
Hakemler: Zafer Yılmaz, Ali Şakacı, Erman Erdemli
Mersin Büyükşehir Belediyesi: Asım 4, Nedim 20, Sacales 14, Grier 20, Grundy 16, Hazer, Mutlu 12, Kommatos 3, Pastal
Beşiktaş Cola Turka: Serkan 13, Likliholitov 11, Kemp 24, Chatman 7, Cevher 1, Cüneyt 10, Hüseyin 4, Ignerski 18, Bekir 2, Mustafa
1 Periyot: 27-27
Devre: 48-50
3. Periyot: 67-65
5 faulle çıkan: 31.03 Likliholitov (Beşiktaş Cola Turka)

Sirius Black
07.Mayıs.2011, 17:46
Buckman ve Henderson Kevin Durant gibiydi adeta.

Böyle bir şey yok yahu. İki insan evladı bu kadar yüzdeli oynayamaz ya, mantık dışı. 8/12 üçlük, 11/16 iki sayılık toplamda 19/28 saha içi isabetle oynadılar. Toplamda 54 sayı attılar.

Olin'le eşleşmek istiyordum!

Ancak kimse diyemez ki, Galatasaray bilerek yenildi.

C h A o S
07.Mayıs.2011, 19:44
Herkes gibi bende Olin ile eşleşmemizi istiyordum.İçime sinmedi bu olay.Her ne olursa olsun kazanmalıydık...

vego
07.Mayıs.2011, 20:36
Türkiye Basketbol Ligi’nde 2010-2011 normal sezonu yarın İzmir’de oynanacak Aliağa – Bornova Belediyesi maçıyla tamamlanacak. Bugün oynanan maçlarla birlikte şekillenen play-off eşleşmeleri şu şekilde:

F.Bahçe Ülker – Antalya BŞB (1-0)
Banvit – Olin Edirne (0-0)
G.Saray C.C – Beşiktaş C.T. (1-0)
Efes Pilsen – Pınar Karşıyaka (0-0)

salsabasket

Clayman
07.Mayıs.2011, 20:40
Antalya BŞB'nin her attığı girdi neredeyse. 6 kişiyle oynayarak bu maçı kazanmaları gerçekten takdir edilesi fakat şans faktörü bu maçta Antalya'nın yanındaydı ve olası spekülasyonlara zemin hazırladı. Bir gerçek de var ki Antalya'yı yensek 1-0 geride başlayacağımız bir Olin serisi yerine, 1-0 önde başlayacağımız bir Beşiktaş serisi var ve biz Beşiktaş'tan kat kat daha iyi bir takımız. Gerçi eşleşmeler sonucunda değişen birşey olmadı, finale kadar Fenerbahçe veya Efes'le eşleşmiyoruz.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 20:44
Her neyse... Bu hafta olanlar hakkında basketbol camiasında çok ağır şeyler konuşuluyor. Hatta Oktay Mahmudi'ye "şimdi de bizim midemiz bulanıyor" diyenler var. Ama bu sonuç BANA yaradı. Fenerbahçemi bir kere daha Antalya'da görebileceğim. :)

Sirius Black
07.Mayıs.2011, 20:56
Eh, o zaman inandırıcı olamıyorlar demek ki. Çünkü maçı izleyen herkes Antalya'nın nasıl mucizevi şut attığını görmüştür.

yaman76hakanFB
07.Mayıs.2011, 21:01
Maçı izlemedim. Sadece çeşitli platformlarda konuşulanları aktarıyorum. Hatta Beşiktaş cephesinden de bir açıklama gelmiş, zehir zemberek...

Dediğim gibi, bana çalıştılar. :)

vego
07.Mayıs.2011, 21:13
Şok! Karşıyaka’da Andre Smith Kadro Dışı | Salsa Basket

http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/05/andresmith.png (http://www.salsabasket.net/wp-content/uploads/2011/05/andresmith.png)

Normal sezonun son maçında evinde konuk ettiği Medical Park Trabzonspor’u farklı bir skorla geçen Pınar Karşıyaka’da kaptan Andre Smith maç sonunda kadro dışı bırakıldı. Trabzonspor maçının içinde ve sonunda yaptığı disiplinsiz hareketler nedeni ile bileti kesilen Amerikalı oyuncunun sözleşmesinin de feshedileceği gelen bilgiler arasında.

Clayman
07.Mayıs.2011, 21:14
merikalı oyuncunun sözleşmesinin de feshedileceği gelen bilgiler arasınd

Feshedilmiş zaten sözleşmesi. Biz alsak çok iyi olur. Rancik'in ayakları çok yavaş, Smith ilaç gibi gelebilir.

MeMo
08.Mayıs.2011, 01:36
Galatasaray'ın çıkıp kazanması gerekiyordu kendileri malzeme verdi.Özellikle bizim Bornova maçı bu kadar konuşulurken,böyle bir şeyin yaşanması garip oldu.

vego
10.Mayıs.2011, 20:10
Nedim Karakaş: “Tek Hedefimiz Şampiyonluk”

Beko Basketbol Ligi’nde normal sezonu zirvede tamamlayan ve playofflarda Antalya BŞB ile eşleyen Fenerbahçe Ülker’de Şube Direktörü Nedim Karakaş, “Tek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/4cbe7668a73237a5c225788c004aeff0/BS_Blob/0.1CA?OpenElement&FieldElemFormat=jpg
Sarı-Lacivertlilerin başarılı bir normal sezonu geride bıraktığını anlatan Karakaş, “Her türlü olumsuzluklara rağmen olmak istediğimiz yerde, birinci olarak bitirdik. Bu bize memnuniyet veriyor. Ligin de geçtiğimiz yıllara nazaran daha çekişmeli geçti. En azından şampiyonluk adaylarının bu sezon geçtiğimiz yıllara göre daha çok olduğuna inanıyorum. Yani şu anda herhangi bir takım için şampiyon olacaktır demek doğru değil. Tabii biz Fenerbahçe Ülker olarak tek hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Ama bizimle birlikte Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown, Banvit, Beşiktaş Cola Turka, Pınar Karşıyaka ve hatta Olin Edirne de iddialı. Kimin finale çıkacağını takımların önümüzdeki günlerde takımların göstereceği performans belirleyecek” şeklinde konuştu.

Nedim Karakaş, playoffların zevkli maçlara sahne olacağını belirterek, “İzleyenlere iyi maçlar seyrettireceğimizi düşünüyorum. Benim dileğim sezon boyunca yakamızı bırakmayan şanssızlık ve sakatlıkların bu dönemde sona ermiş olması ve sağlıklı bir play-off mücadelesi geçirmek” ifadelerini kullandı.

basketbolseverler

ShevAnil
11.Mayıs.2011, 02:47
Perşembe günü Abdi İpekçi'de olucak varmı?

yaman76hakanFB
11.Mayıs.2011, 10:57
İlk maçımız bugün... Şampiyonluk yürüyüşünün ilk adımı bugün 20:45'te atılacak. Ama Fenerbahçe taraftarının maça fazla ilgi göstereceğini sanmıyorum. Çünkü bir başka kulvarda, BAYAN VOLEYBOLUNDA ŞAMPİYONLUK YÜRÜYÜŞÜNÜN SON ADIMI için bugün 19:45'te Burhan Felek'te olacaklardır.

Fenerbahçeli olmak zor iş. Hangi maçı seçeceğinizi karıştırıyorsun.

C h A o S
11.Mayıs.2011, 12:47
Perşembe günü Abdi İpekçi'de olucak varmı?

Ben geliyorum arkadaşlarla.Playoflar kaçmaz...

vego
11.Mayıs.2011, 20:41
E.Pilsen rahat kazandı: 90-72
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Efes Pilsen sahasında Pınar Karşıyaka'yı 18 sayı farkla mağlup etti.

11 Mayıs 2011 Çarşamba - 19:39
Sporx.com
Beko (http://www.sporx.com/basketbol/tbl/)Basketbol (http://www.sporx.com/basketbol/) Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Efes (http://www.sporx.com/efes/) Pilsen sahasında Pınar Karşıyaka (http://www.sporx.com/pinar-karsiyaka/)'yı ağırladı.

Sinan Erdem Spor Salonu (http://www.sporx.com/sinan-erdem-spor-salonu/)'nda oynanan mücadeleyi Efes (http://www.sporx.com/efes/) Pilsen 90-72 kazanarak, seride 1-0 öne geçti.

Lacivert beyazlılarda Sinan Güler (http://www.sporx.com/sinan-guler/) 15 sayı, Edward Roberts 14 sayı 7 ribaund, Bootsy Thornton (http://www.sporx.com/bootsy-thornton/) da 10 sayı 9 ribaund ile oynadı.

Pınar Karşıyaka (http://www.sporx.com/pinar-karsiyaka/)'da ise David Holston (http://www.sporx.com/holston/) 19 sayı ile sahanın en skoreri olurken, Andre Smith (http://www.sporx.com/andre-smith/) 13 sayı ve Alper Saruhan 9 sayı ile mücadele etti.

Çeyrek final serisinde 3 galibiyete ulaşan takımlar play-offlarda yarı finale yükselecek.

C h A o S
12.Mayıs.2011, 23:09
Uzatmalara giden harika bir maç sonucu Beşiktaş'ı 94-90 yendik.Akatlar'a 2-0 ile gitmek büyük avantaj.Ah ulan ah biletimiz olduğu halde maça gidemedik.Atmosferde harikaydı.Taraftar görevini yine yerine getirdi...

Revolution
12.Mayıs.2011, 23:12
Giden maçı alıyorduk ki Kemp'in ekstra ekstra 3lüğüyle maç uzatmaya gitti. Gerçi Johnson'ınki de pek normal bir 3lük değildi :) Uzatmalarda sert savunmamızın meyvesini aldık, maçı koparan 3lüğü Joshua Shipp attı bence. 2-0 olması mükemmel oldu ama ben seride Edirne Olin'i istiyordum. Antalya BŞB eğer son maç Jordan kesilmeseydi, hayalim de gerçek olacaktı :)

C h A o S
12.Mayıs.2011, 23:20
Olin, Banvit'i uzatmalarda yenip seriyi 1-0'a getirdi.Bekliyoruz Olin sabırsızlıkla...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2011, 00:15
Hiç iyi olmadı serinin 2-0'a gelmesi. Sakat Sakat oynayan Kemp'in emeklerine yazık oldu. Tebrikler GSCC...

Sirius Black
13.Mayıs.2011, 15:42
Gel bakalım Olin gel...

MeMo
13.Mayıs.2011, 16:56
Keşke Olin'le bu turda karşılaşsaydınız.

Sirius Black
13.Mayıs.2011, 17:59
Onu biz de istiyorduk fakat şartlar izin vermedi malesef. Antalya'nın insanüstü oyunu mesela.

Edit : Umarım bilerek yenildiğimizi filan kastetmemişsinizdir. Az daha evinizde maç alacaklardı sizden. 4.çeyreğin sonlarına doğru Henderson'ın el üstü üçlüğü girseydi (bize karşı oynadıkları maçtaki üçlüklerin çoğu gibi) farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

vego
14.Mayıs.2011, 21:15
Fenerbahçe Ülker yarı finalde

14 Mayıs 2011 19:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 90-79 yendi. Seride durumu 3-0 yapan sarı-lacivertli takım, yarı finale yükseldi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/fener3_GHYW0.jpg
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyespor'u 90-79 yendi. Seride durumu 3-0 yapan sarı-lacivertli takım, yarı finale yükseldi.
Karşılaşmanın ilk 4 dakikası her iki takımın karşılıklı basketleriyle geçti (6-6). Daha sonra Fenerbahçe Ülker, iki uzun oyuncusu Lavrinovic ve Kaya'nın basketleriyle öne geçmeyi başardı (16-10). Ancak Antalya ekibi Christopher ve Henderson ile farkı kapatarak skoru eşitledi ve ilk periyot 20-20 berabere tamamlandı.
İkinci periyotta her iki takım da hücumda sayı bulmakta güçlük çekmedi. Fenerbahçe Ülker, Ömer, Oğuz ve Preldzic'in basketleriyle maçta tekrar üstünlük sağlarken, ev sahibi takım Prince, Muratcan ve Christopher ile karşılık vermeye çalıştı. Fenerbahçe Ülker, ilk yarıyı 50-39 önde kapattı.
Üçüncü periyotta Fenerbahçe Ülker, hücum ribauntlarında etkili oldu, ancak sayı bulmakta güçlük çekti. Antalya ekibi ise yabancı oyuncuları Christopher, Prince ve Henderson ile sayılar bularak ilk 4 dakikada farkı bir sayıya kadar indird: (51-52) Daha sonra Jasikevicius, Ömer ve Preldzic'in basketleriyle toparlanan Fenerbahçe Ülker, farkı tekrar açarak son periyota 62-55 önde girdi.
Son periyotta Fenerbahçe Ülker, maçın bitimine beş dakika kala Oğuz, Preldzic ve Jasikevicius'un basketleriyle oyunun kontrolünü eline geçirdi: (72-63). Antalya ekibi Prince, Polat ve Henderson ile rakibine karşılık vermeye çalışsa da Fenerbahçe Ülker mücadeleyi 90-79 kazandı.
Bu sonuçla Fenerbahçe Ülker, seride durumu 3-0 yaptı ve yarı finale yükseldi.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 79 - FENERBAHÇE ÜLKER: 90
Salon: Atatürk
Hakemler: Rüştü Nuran xx, Yener Yılmaz xx, Turgut Işık xx
Antalya Büyükşehir Belediyespor: Muratcan xx 10, Prince xxx 21, Christopher xxx 18, Henderson xxx 21, Polat xx 9, Gökper x, Erdinç x
Fenerbahçe Ülker: Ukic xx 8, Ömer xxx 12, Lavrinovic xx 3, Kaya xx 8, Tomas xx 4, Jasikevicius xxx 19, Oğuz xxx 18, May xx 4, Preldzic xxx 14
1. periyot: 20-20
Devre: 39-50 (Fenerbahçe Ülker)
3. periyot: 55-62 (Fenerbahçe Ülker)
5 faulle çıkanlar: 39.30 Jasikevicius (Fenerbahçe Ülker)

Homer J.S
14.Mayıs.2011, 21:28
Klasik Efes-FB eşleşmesi değil de FB-GS eşleşmesi görmek istiyoruz.

yaman76hakanFB
14.Mayıs.2011, 22:57
Yorucu bir gündü. Sabahın 09'unda salona geldim. Biletler 13:00'da satışa çıkacak dediler. Dalga geçer gibi... Dönsen başka dert... Sabahın 04'ünden beri (Thunder-Memphis maçı) ayaktayım. Sızıp kalma durumu... Bu defa bir saçma dedikodu: Kişi başı 1 bilet satılacak. Hoppalaaa... (Meğer uydurmaymış.) Eve gidip çocuğu aldım, sonra biletleri alırım sözü verdiğim arkadaşlarla buluştuk. Salonun ardındaki Karaalioğlu parkına indik. Dedim, bunlara belli olmaz, bir bakalım... Tahmin ettiğim gibi biletleri 1 saat erkenden satışa çıkarmışlar. Aldık. İçeride voleybol maçı varmış: İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası... Türkiye-Fransa maçı... Onu izledik. Fakat, haliyle oynanan voleybolun kalitesi lise düzeyinde... Fakat milli takıma piyango vurmuş gibi oldu. Dolu salon önünde oynadılar. 3-1 kazandık.

Oradan saate baktık. Daha 13:30. Ne yapalım? Bilardo oynayalım. Yakınlarda bir salona gittik. Saat 16:00 gibi tekrar salona döndük. 16:20 gibi trübünde yerimizi aldık.

Maçla ilgili çok konuşmayacağım. Ama rakip kısaların penetreleri karşısında çok zorlandık. Uzunlar yardım getirmekte gecikiyor. Henüz play-off sertliğinde değiliz. Hücumda ise zaman zaman çok güzel ışık parıltıları saçtığımız oldu. Jasikevicius'u yakından görünce bir hoş oldum. "Vay bee, zamanında USA Milli Takımının emdiği sütü burnundan getiren o Jasikevicius bu Jasikevicius mu" diye düşündüm. Karşımda gerçek anlamda büyük bir efsane vardı. Tuhaf oldum.

Kazandık. Çıktık ve eve geldik. Kafam kazan gibi olmuş.

Umarım sertlik düzeyini play-off standartına çekeriz. Kinsey bir an önce sahneye çıkar.

KaPaLı
14.Mayıs.2011, 23:37
Hakan abi daha dediğin gibi sahneye çıkmayan çok oyuncu var. As solist onlar. Kendilerini sanki kritik anlara saklıyolar.

vego
15.Mayıs.2011, 00:03
Banvit seriyi eşitledi

14 Mayıs 2011 22:28 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Banvit, Edirne Olin'i 77-59 yenerek seride durumu 1-1 yaptı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/banvit3_AYQKG.jpg
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Banvit, Edirne Olin'i 77-59 yenerek seride durumu 1-1 yaptı.
Oldukça çekişmeli geçen maçın 6. dakikasını Seibutis'in sayılarıyla konuk takım 10-11 önde geçti. Toparlanan Banvit, Williams'ın etkili oyunuyla periyot sonunda rakibine 16-14 üstünlük sağladı.
İkinci periyota iyi başlayan Banvit, Yiğitcan, Barış ve Golubovic ile bulduğu sayılarla 12. dakikayı 23-16 önde tamamladı. Konuk takım Edirne Olin, Seibutis ile etkili olmaya çalışsa da 18. dakikada durumu 34-28 yapan Banvit devreyi 41-30'luk skorla tamamladı.
Üçüncü periyottan itibaren oyuna iyice ağırlığını koymaya başlayan ev sahibi takım, farkın kapanmasına izin vermeyerek 22. dakikayı 45-34 önde geçti. Bandırma temsilcisi, Barış Ermiş'in basketleriyle periyot sonunda 17 sayılık farka ulaştı: 60-43.
Son periyotta savunmasını daha da sertleştiren Banvit, 35. dakikayı 68-54 önde geçerken sahadan da 77-59 galip ayrıldı.
Banvit, bu galibiyette play-off serisinde durumu 1-1 yaptı.

BANVİT : 77 - OLİN EDİRNE : 59
Salon: Banvit Kara Ali Acar
Hakemler: Engin Kennerman xx, İsmail Aydın xxx, Kaan Büyükçil xx
Banvit: Barış Ermiş xxx 15, Simmons xxx 12, Erol Can Çinko xx, Golubovic xxx 10, Williams xxx 15, Mutlu Akpınar xxx 9, Yiğitcan Turna xx 3, Dixon xxx 11, Bora Hun Paçun x 2, İzzet x
Edirne Olin: Can Akın xx 4, Seibutis xxx 18, Samardjiski xx 8, Reha Öz x 6, Doliboa xxx 11, Erdal Bibo x, Ginevicius x 5, Caner Ercan x, Mehmet x, Davud Kamer xx 6, Ahmet x 1
1. Periyot: 16-14
Devre: 41-30 (Banvit lehine )
3.Periyot: 60-43
5 Faulle Çıkanlar: 27.36 Davud Kamer, 37.39 Samardjiski ( Olin Edirne)

Sirius Black
15.Mayıs.2011, 16:20
Beşiktaş Galatasaray maçının ilk çeyreği 16-16.

Kemp son saniyede üçlük attı ancak verilen görüntülerde ışık yandığında top elinden çıkmamış gibi gözüküyor. 3 sayılığı geri alacaklar sanırım. Almazlarsa 19-16.

Edit : Basket geçersiz. 1.çeyrek sonucu : 16-16

22-16 üstünlüğümüzden 22-31'e getirdi Beşiktaş işi. 15-0 yedik. Oktay Hoca mola aldı. Basket bulmakta zorlanıyoruz.

2.çeyrekte 21 saniye var. Son top Beşiktaş'a kaldı fakat top bariz Ignerski'den çıkmış gözüküyor.

Durum 38-31 Beşiktaş lehine son 2 saniye. Krizden iyi çıktık. Fark bir ara çift hanelerdeydi. Son top Beşiktaş'ın.

Ergin Hoca boşuna mola almış gibi. Organizasyon havada kaldı. İlk yarı sonucu Beşiktaş 38 Galatasaray 31. Çok fena bir kriz içine girmiştik, iyi kurtardık paçayı.

İlk yarıyı şöyle bir düşünürsek, Kemp'i çok iyi savunduk. Hiç çıkmadan oynadı. Serkan Erdoğan olsaydı işler biraz değişirdi gibi. Kemp sürekli birebir oynamaya çalışıyor ve el üstü atışa mahkum kalıyor. Şu ana kadar ritmine kavuşturmadık. 0/2 üçlükle oynuyor.
Cevher harika bir oyun çıkardı. 10 sayı 4 ribaund 4/6 saha içi isabetle oynadı.
Ignerski'nin hücum ribaundları Beşiktaş'a çok yaradı.
Tutku Açık çok formsuz. 0/3 üçlük, 3 asist 3 top kaybıyla oynuyor.
Ermal erken faul problemi nedeniyle sadece 6 dakika süre alabildi. İkinci devrede onun oyunda olması tekrar pota altına topu indirip asıl hücum karakterimize ulaşmamıza sebep olacaktır.
60-58 öne geçtik 4.çeyrekte. Savunmamızı konuşturuyoruz!
5 dakika var farkı 7 yaptık. 65-58 öndeyiz.
2 dakika kaldı. 76-66 öndeyiz. Büyük bir avantajımız var!
38 saniye var. Fark 10 sayı. Süpürgeler hazır! 3-2-1, Süpüüüüürrr!
80-70 bitti maç. Seri 3-0 oldu yarı finaldeyiz.

vego
15.Mayıs.2011, 17:54
Aslan, Kartal'a göz açtırmadı

15 Mayıs 2011 16:42 | NTVSpor.net
Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş'ı 80-70'lik skorla yenerek seride durumu 3-0'a getirdi ve yarı finale yükseldi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/145/bjk600_YGOJG.jpg
Beko Basketbol Ligi çeyrek finali serisi ikinci maçında Galatasaray Cafe Crown Akatlar'da Beşiktaş Cola Turka'yı 80-70 yenerek, seride 3-0'lık sonuçla yarı finale yükseldi.

C h A o S
15.Mayıs.2011, 17:56
Takım ikinci yarı harika bir geri dönüş yaptı.Beşiktaş'ın Kemp ve Chatman'la maç alamayacağı belliydi.Kemp topu alıp 24 saniyeyi kendisi tüketiyor.Artık Olin'i bekliyoruz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Mayıs.2011, 19:21
Tebrikler GSCC... Yarı finalde rakipleri kim olursa olsun rahat geçeceklerdir bana göre.

Revolution
15.Mayıs.2011, 19:23
Yarı finalde Edirne Olin'in gelmesini çok istiyorum.

yaman76hakanFB
15.Mayıs.2011, 19:48
Beşiktaş-G.Saray maçı skor akışı:
16-9
16-22
33-22
58-54 (08.20)
58-66 (05.00)
70-80 (Maç sonucu)

Zafiyetin zihinsel olduğunu düşünüyorum. Geçen defa da önde oldukları maçı elleriyle teslim etmişlerdi, bu defa da... Özellikle 58-54'ten sonraki 12-0'lık seri, kazanmaya inanmış bir takımın yapacağı şey değil...

vego
16.Mayıs.2011, 23:07
Karşıyaka: 78 - Efes Pilsen: 85 (Maç Sonucu) Efes Pilsen seriyi 3-0 yaptı ve yarı finalde Fenerbahçe Ülker ile eşleşti.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Mayıs.2011, 00:03
Yalnız şu maçta gerçekten yazık oldu Karşıyaka'ya...

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 01:07
Efes-Karşıyaka serisi biraz uzasa da, keşke sakatlar bu arada biraz daha iyileşseydi. Kinsey filan... Duyduğuma göre 10 gün daha yokmuş. 10 gün içinde biz Efes'i geçer, Olin'le final maçına çıkarız. :D

Sirius Black
17.Mayıs.2011, 09:53
Bizi aradan çıkardınız hemen hocam. :D

Olin'le görülecek bir hesabımız var önce.

vego
17.Mayıs.2011, 18:25
"Esas hamle gelecek sezon olacak"

17 Mayıs 2011 10:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Galatasaray Cafe Crown'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş Cola Turka'nın antrenörü Ergin Ataman, gelecek sezon takımda çok ciddi değişikliklerin olacağını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/146/ataman3_CZZUE.jpg
Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Ergin Ataman, Beşiktaş olarak esas hamleyi gelecek sezon yapacaklarını, takımda çok ciddi değişikliklerin olacağını dile getirdi.
Kendisinin Beşiktaş Kulübü ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını ve daha bir yılının bulunduğunu hatırlatan Ergin Ataman, ''Yönetimle şu an için görüşme yapmadım. Her şeyden önce önümüzdeki sezon için sponsor belli değil. Takımın bütçesi de belli değil. Öncelikle bu idari konuların çözümlenmesi lazım. Ondan sonra yönetimle bir görüşme yapacağız. Şu an için beklemedeyim. Yönetimin önümüzdeki sezon için nasıl bir takım düşündüklerini söylemelerini bekliyorum'' ifadesini kullandı.
"KADRO DERİNLİĞİNE SAHİP OLMAMANIN SIKINTISINI YAŞADIK"
Ataman, play-off serisinde kadro derinliğine sahip olamamanın sıkıntısını fazlasıyla hissettiklerini belirterek, ''Rakibimizle yaptığımız serinin ilk maçı aslında kırılma noktasıydı. O maçın büyük bölümünü önde götürüp son dakika içinde maçı kaybettik. Bunun nedeni de oynayan oyuncuların son dakikalarda yorulmasıydı. İkinci maçta ise Serkan'ın sakatlığı bizi etkiledi. Maçtan bir saat öncesine kadar doktorlarımız Serkan'ın oynaması için her türlü çabayı gösterdi. Ancak dizindeki sakatlık çok ciddi olduğu için son dakikada oynayamayacağı ortaya çıktı. Bu bizim için büyük handikap oluşturdu. Zaten dar olan rotasyonda Serkan'ın eksikliğini çok hissettik'' dedi.
Seriyi kaybettiklerini ve söylenecek daha fazla şeyin olmadığına işaret eden tecrübeli antrenör, ''İkinci maçta da yine birinci dakikadan itibaren önde götürdük. Son periyotta bu sefer oyuncuları dinlendirirken maçın temposunu kaybettik. Bu sezon için bir hamle yapmaya çalıştık. Sezon ortasından itibaren bir hamle amacındaydık. Ama bazı detaylarla sürprizi gerçekleştiremedik. Sonuçta yukarılara çıkmamız sürpriz olacaktı, gerçekleştiremedik'' diye konuştu.

''FARKLI BİR BEŞİKTAŞ HAYAL EDİYORUM''
Gelecek sezon için farklı bir Beşiktaş hayal ettiğini vurgulayan Ataman, takımda ciddi bir revizyona gidileceğinin sinyallerini verdi.
Takımın başına sezon içinde gelen Ergin Ataman, ''Mevcut kadro Ergin Ataman kadrosu değildi. Ben sadece bir iki transfer yaptım. Gelecek sezon için planlarımda bambaşka bir kadro var. Ancak bunun için top yönetimde. Sonuçta planlamayı onlar yapacak. Kontratı devam eden oyuncular var. Yapılanmada en önemli nokta kadro derinliğinin ve kalitesinin olması. Gidecek veya kalacaklar konusunda bir şey diyemem, ama takımın yüzde 70-80'i değişir'' diye konuştu.

''BEN KAÇIP GİTME DURUMUNDA DEĞİLİM''
Ataman, Beşiktaş camiasına bir sözünün olduğunu, hiçbir şekilde bırakıp gitmeyi düşünmediğini söyledi.
Kontratını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Yönetimin farklı planları olursa onu bilemiyorum. Esas yapacaklarım bundan sonra olacak. Kendi takımımı kurup ve hazırlamak istiyorum. Sezonu beşinci, altıncı değil, birinci bitirecek bir takım kurma düşüncesindeyim. Kaçıp gitme gibi bir durumum yok. Galatasaray ile Akatlar'da yaptığımız maçtaki tablo da Beşiktaş camiasının basketbolda başarı istediğinin göstergesidir. Maalesef bu kadro buna yeterli olmadı. Çok çaba sarf ettik. 2-0 geride olmamıza rağmen inandık. Ancak hem Serkan'ın sakatlığı, hem de kadro derinliğinin olmaması bizi etkiledi. Ben kaçıp gitme durumunda değilim. Nasıl bir kadro kuracağımıza başkan ve yönetimle birlikte karar vereceğiz'' dedi

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 19:23
Banvit-Olin maçı başlıyor. Çok keyifli olacağını düşünüyorum. :)

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 19:38
Vay vay vay... Bunlar Edirne takımı mı, Litvanya takımı mı? Ne kadar hızlı hücum ediyorlar öyle? Helal olsun. :)

Olin fırtına gibi başladı.

Ben diyorum, bu sene finali Olin'le oynayacağız. İnanmıyosunuz kardeşimm... :D

15-4.

C h A o S
17.Mayıs.2011, 19:49
İlk çeyreği Edirne 23-15 aldı.

eng1n
17.Mayıs.2011, 19:59
Ben biraz TBL'ye uzak kalmışım birisi açıklarsa iyi olur Galatasaray ile Olin arasında ki olay ne ? neden Gs'li arkadaşlar Olin'le hesabımız var falan diyor ?

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 20:08
Olin ligdeki her iki maçı da Galatasaray'a karşı kazandı ve statüye göre play-off eşleşmesine 1-0 önde başlayacak. Olin'liler play-off'ta GS ile eşleşmek istiyorlardı ve bunun için olduğu düşünülen çok kolay bir maç kaybettiler. Ancak bir sonraki hafta GS kendi evinde Antalya'ya kaybedince Olin'le değil, 1-0 önde başlayacağı Beşiktaş'la eşleşti. Çeşitli söylentiler oluyor. Yok bizden kaçtınız; yok, bilerek yenildiniz. Kısacası herkes bir senaryo yazıyor. Beşiktaş kulübü bu arada zehir zemberek bir açıklama yaptı. Galatasaray Antalyayı yenseydi play-off'a Tofaş kalacaktı, orası tepkili... Tabii bunların hepsi varsayım. (Bu işten en kârlı ben çıktım. Fenerbahçeyi Antalyada yeniden izledim. :) ) Şimdi bu seriyi Olin geçerse yarı finalde yeniden Galatasarayla eşleşecek. Gözüne kestirmiş bir kere. :D

Sirius Black
17.Mayıs.2011, 20:25
http://www.fcnblog.com/2011/05/ozel-thy-euroleaguee-basvuruyoruz.html

Umarım böyle bir şey gerçekleşir. :)

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 20:30
Maçın 2. yarısına da Banvit süper başladı. 7-0'lık seri ile...

Night_Mare17
17.Mayıs.2011, 20:34
Olin gelsin bize Olin

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 20:55
3. periyot sonucu: 52-52.

Şu seri uzarsa bize şöyle bir faydası olabilir: Kinsey'in bu süreçte iyileşmesi.

Bu seri bitmeden yarı finaller başlamayacak.

yaman76hakanFB
17.Mayıs.2011, 21:14
Maçın sonuna Banvit savunması damga vurdu.

3. periyot 52-52 sona erdikten sonra 4. periyoda ev sahibi Olin Edirne 8-0'lık bir seriyle başladı: 60-52.

Fakat sonrasında Banvit savunması maça ağırlığını koydu. Son 8 dakikanın skoru: 16-2.

Maçın sonucu: 68-62.

Yanlış aklımda kalmadıysa o 2 sayıyı da serbest atıştan buldu Olin.

Maç sonu için şunu da diyebiliriz: Barış Ermiş Can Akın'ı çıtır çerez niyetine yedi.

vego
18.Mayıs.2011, 17:34
Johnson’ın büyük şanssızlığı

http://www.basketdergisi.com/wp-content/dosyalar/2011/05/jerryjohnsongs.jpg

Galatasaray Cafe Crown’da son dönemde gösterdiği performansla çıkışa geçen Jerry Johnson sakatlandı. Sarı – Kırmızılı oyuncu evinde yaşadığı ufak bir kaza sonucu elinden sakatlandı. Johnson’un idmana çıkamadığı belirtilirken oyuncunun tedavisine hemen başlandığı ve ABD’li guardın yarıfinal serisine kadar yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.
* Basketdergisi.com özel haberidir.

vego
19.Mayıs.2011, 23:11
Olin Edirne eşitledi

19 Mayıs 2011 21:32 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final maçında Olin Edirne, Banvit'i farklı mağlup ederek seride durumu 2-2'ye getirdi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/147/olinedirnebanvit_G0MXE.jpg
Beko Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final mücadelesinde Olin Edirne, Banvit'i 81-52 yenerek seride durumu 2-2'ye getirdi.
Play-off çeyrek final serisinin dördüncü maçında Olin Edirne, Mimar Sinan Spor Salonu'nda Banvit'i konuk etti.
Seyircinin desteğiyle maça iyi başlayan Olin Edirne, Samardjiski ve Reha Öz'ün basketleriyle sonuca giderken, Banvit ise Barış ve Williams'la karşılık vermeye çalıştı. Olin Edirne etkili oyununun sonunda ilk periyodu 23-15 üstün tamamladı.
Baskılı savunma yapmaya çalışan rakibi karşısında Olin Edirne, ikinci periyoda da hızlı başladı. Olin Edirne 13. dakikada skoru 27-16'ya getirerek aradaki farkı 11 sayıya kadar çıkarttı. Olin Edirne, Banvit'in top kayıplarını da iyi değerlendirerek ilk devreyi 40-31 üstün tamamladı.
Üçüncü çeyreğe Caner ve Ginevicius'un üçlük basketleriyle giren Olin Edirne, aradaki farkı açmaya başladı. Ev sahibi ekip, Seibutis ve Samardjiski'nin de isabetli şutlarıyla 25. dakikada durumu 51-35 yaptı. Seyircinin desteğini arkasına alan Olin Edirne, üçüncü periyodu 60-42'ye getirerek sayı farkını da 18'e çıkarttı.
Baskılı oyunuyla aradaki farkı 23 sayıya kadar çıkartan Olin Edirne, üçüncü periyodu 65-42 önde kapattı.
Konuk takım Banvit aradaki farkı kapatmakta zorlanınca, Olin Edirne karşılaşmadan 81-52 galip ayrıldı. Bu skorla Olin Edirne rakibi karşısında durumu 2-2'ye getirdi.
Serinin 5. maçı 22 Mayıs 2011 tarihinde saat 15.00'de Bandırma'da oynanacak.
OLİN EDİRNE: 81 - BANVİT: 52
Salon: Mimar Sinan Spor Salonu
Hakemler: Murat Biricik, Zafer Yılmaz, Semih Vural
Edirne Olin: Can Akın (6), Erdal, Ginevicius (14) Seibutis (24), Caner (15), Samardjiski (8), Doliboa, Davud (1), Ege, Ahmet, Reha Öz (13) Mehmet Tufan
Banvit: Şafak Edge, Barış Ermiş (7), Mutlu (3), Yiğitcan (2), Barış Özcan, İzzet (3), Simmons (8), Erol (3), Golubovic (8), Bora (7), Williams (8), Davis (3)
1. Periyot: 23-15
Devre:40-31
3. Periyot: 65-42

ForsakeN
19.Mayıs.2011, 23:15
Maçta taraftar çok ateşliydi. Tabiri caizse döve döve aldılar maçı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2011, 23:21
Olin yedi resmen Banvit'i... Play-off'larda izlediğim en iyi maçtı diyebilirim.

A.FaruK
19.Mayıs.2011, 23:36
Olin'e bak sen (: İlk seneden playoff finali oynuyormuş bide (:

yaman76hakanFB
19.Mayıs.2011, 23:40
Ben diyom, kimse ciddiye almıyo... Biz finali Edirne'de oynayacağız. Hele şu Banvit aradan bir çekilse, adamların tekerine taş koymasa... :D

A.FaruK
20.Mayıs.2011, 00:01
Final'i Edirnede oynasak iyi olur aslında Edirneye gitme durumum var bu vesile ile Final maçıda aradan çıkmış olur :D

Revolution
20.Mayıs.2011, 01:02
Allahim lutfen Olin gelsin yari finalde.

vego
22.Mayıs.2011, 17:37
Kusura bakmayın beyler Banvit geldi :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2011, 22:06
Banvit Olin'den daha fazla zorlayacaktır GSCC'u...

vego
22.Mayıs.2011, 22:08
Ki Saha avantajı Banvit'te

Hugo
22.Mayıs.2011, 23:04
Ah be Olin Edirne..

Revolution
22.Mayıs.2011, 23:32
Edirne gelseydi iyiydi ya. Neyse artik finalde Fenerbahce'yle guzel bir seri olacak.

Fearless Coward
22.Mayıs.2011, 23:35
Valla Banvit'i küçümsememek lazım onlar bile çıkabilir...

yaman76hakanFB
23.Mayıs.2011, 01:28
Kadın Basketbol: Şampiyon
Erkek Voleybol: Şampiyon
Bayan Voleybol: Şampiyon
Futbol: Şampiyon

Yıllardır hayalini kurduğumuz ve geçen yıl Trabzonla berabere kalarak kaçırdığımız BEŞİ BİR YERDE hedefine ulaşmak için geriye sadece burası, Erkek Basketbol kaldı. Allah mahcup etmesin. Şimdilik tek rakibimiz sakatlıklar gibi görünüyor. Ama yeni bir kurban vermezsek, Allah'ın izniyle az kaldı.

vego
23.Mayıs.2011, 22:16
Potada yarı final programı belli oldu

23 Mayıs 2011 20:19 | NTV Spor ve Ajanslar
Beko Basketbol Ligi'nde, Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen ve Banvit-Galatasaray Cafe Crown arasında yapılacak play-off yarı final serilerinin maç programı açıklandı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/149/efesfenerbahce3_8O4AC.jpg
Beko Basketbol Ligi'nde, yarın Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen arasında yapılacak maçla başlayacak play-off yarı final serilerinin maç programı açıklandı.
Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Ülker'in Efes Pilsen ile karşılaşacağı ve 1-0 önde başlayacağı seride, ilk maç yarın 20.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker, ikinci kez 27 mayıs Cuma günü saat 20.30'da aynı salonda karşılaşacak.
Yarı final serisinin diğer eşleşmesinde Banvit ile Galatasaray Cafe Crown seriye 0-0'dan başlayacak. İki ekip arasındaki ilk karşılaşma, 25 Mayıs Çarşamba günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda saat 20.00'de Bandırma'da yapılacak.
İki ekip, daha sonra 27 Mayıs Cuma günü Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda saat 18.00'de bir kez daha karşı karşıya gelecek. Galatasaray Cafe Crown-Banvit ekipleri seride 3. kez, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 30 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de oynayacak.
İki eşleşmedeki tüm maçların programı ise şöyle:
24 Mayıs Salı
20.00 Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen (Sinan Erdem SS.)
25 Mayıs Çarşamba
20.00 Banvit-Galatasaray Cafe Crown (Banvit Kara Ali Acar SS)
27 Mayıs Cuma
20.30 Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker (Sinan Erdem SS.)
18.00 Banvit-Galatasaray Cafe Crown (Banvit Kara Ali Acar SS)
29 Mayıs Pazar
17.00 Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker (Sinan Erdem SS.- Gerekirse)
30 Mayıs Pazartesi
20.00 Galatasaray Cafe Crown-Banvit (Abdi İpekçi SS.)
1 Haziran Çarşamba
20.00 Galatasaray Cafe Crown-Banvit (Abdi İpekçi SS.-Gerekirse)
2 Haziran Perşembe
20.00 Fenerbahçe Ülker-Efes Pilsen (Sinan Erdem SS.-Gerekirse)
4 Haziran Cumartesi
18.00 Banvit-Galatasaray Cafe Crown (Banvit Kara Ali Acar SS-Gerekirse)

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 01:56
Yıllardır basketbolla yatıp kalkan birisi olarak basketbol camiası içinde iyi kötü belli bir çevremiz var. Bazen o dostlar kanalıyla bazı bilgiler duyuyoruz. Genelde pek yanlış çıktığına şahit olmadım. Bakalım bu da doğru çıkacak mı? Yarı finale kalan 4 takımımızdan birisi ısrarla Federasyon'dan serinin ilk maçına Engin Kennerman-Murat Bilicik hakem ikilisini istiyormuş; 3. hakem mühim değilmiş...

Bakalım; Federasyon bu siparişi yerine getirecek mi, yoksa sağlam durabilecek mi? Biz not olarak bir kenara yazalım da...

vego
24.Mayıs.2011, 17:05
Derrick Alston Efes Pilsen'e güveniyor

24 Mayıs 2011 13:45 | NTVSpor.net
Türkiye’de bir dönem Efes Pilsen ve Türk Telekom’da forma giyen tecrübeli basketbolcu Derrick Alston, NTVSPOR.NET’in sorularını yanıtladı. Efes Pilsen’in Fenerbahçe Ülker karşısında ilk maçı kazanması durumunda seriyi çevirebileceğini söyleyen tecrübeli oyuncu, en beğendiği Türk oyuncunun ise Hidayet Türkoğlu olduğunu söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/149/alston3_WKOK2.jpg
RÖPORTAJ: İLKER ACUN - [email protected] ([email protected])
twitter.com/ilkeracun

Türkiye’de bir dönem Efes Pilsen ve Türk Telekom’da forma giyen tecrübeli basketbolcu Derrick Alston, NTVSPOR.NET’in sorularını yanıtladı
Türk basketbolunun lokomotifi Efes Pilsen, 1991-92 ile 1996-97 sezonu arasındaki süreçte üst üste 5 kez Türkiye Ligi’nde şampiyonluğa ulaşırken, ABD’li basketbolcu Derrick Alston da lacivert beyazlı ekibin 1996-97 sezonunda Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmasında önemli rol oynadı.
1994 yılında basketbol kariyerine başlayan tecrübeli oyuncu, Barcelona, Real Madrid gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarında forma giydikten sonra 2006-07 sezonunda Türk Telekom’da forma giydi. 38 yaşında olmasına rağmen Arjantin Ligi’nde basketbol oynamaya devam eden başarılı oyuncu, NTV Spor’un sorularını yanıtladı.
Efes Pilsen’de forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Hidayet Türkoğlu’nun en iyi Türk basketbolcu olduğunu düşündüğünü belirten Alston, Türkiye’nin 2010 Dünya Basktbol Şampiyonası’nda final oynayarak çok önemli bir aşama kaydettiğinin altını çizdi.
Türkiye Ligi’nde Efes Pilsen ve Türk Telekom takımlarının formasını giydin. Özellikle de Efes Pilsen forması ile büyük başarılara imza attın. Türkiye Ligi hakkında neler söylemek istersin?
Basketbol kariyerime Arjantin’de devam ettiğim için Türkiye Basketbol Ligi’ni çok yakından takip ettiğimi söyleyemem. Ancak Efes Pilsen ile Türk Telekom’u takip ediyorum.Efes Pilsen, yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker karşısında 1-0 geride başlasa da son maçlarında önemli bir çıkış yakaladılar. İlk maçı kazanarak bu seriyi çevirmeyi başarabilirler ise şampiyonluğun en güçlü adayı olurlar. Türk Telekom yarıtımlarında kısıntıya gittiği için beklentilerin çok altında kaldı.
Türkiye, ev sahipliği yaptığı 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nda büyük bir başarının altına imza atarak Amerika Birleşik Devletleri ile final oynadı. Türk basketbolu hakkında neler düşünüyorsun?
Avrupa’da birçok ülkede forma giydim ve büyük başarılara imza attım. Türkiye Ligi de oynadığım en iyi liglerden bir tanesiydi. Ancak benim forma giydiğim dönemden bu zamana kadar geçen süreçte Türk basketbolunun bu kadar büyük bir gelişme kaydettiğini görmek çok mutlu etti beni. ABD ile oynanan final maçı da izlemek gerçekten çok keyifliydi. Basketbol adına bir ülke için harika bir süreç gerçekten.
Profesyonel kariyerine NBA’de başladın ve NBA’i yakından takip ettiğini biliyoruz. Her geçen yıl NBA’de forma giyen Türk oyuncuların sayısı artıyor. ABD’de oynayan Türk oyuncular için neler söylemek istersin?
Evet, NBA’de Philadelphia 76ers ve Atlanta Hawks takımlarında forma giydikten sonra Avrupa’ya geldim. Ancak senin de söylediğin gibi NBA’i hala yakından takip ediyorum. Efes Pilsen’den eski takım arkadaşım Hidayet Türkoğlu, bu ligde yaptıklarıyla ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu bütün dünyaya kanıtladı. Eski takım arkadaşım olduğu için de favori Türk oyuncum Hido tabii ki. Mehmet Okur, Ömer Aşık, Ersan İlyasova ve Semih Erden gibi oyuncular da Türkiye’nin ne kadar güçlü bir basketbol ülkesi olduğunun açık bir kanıtı bence.
Şu anda 38 yaşındasın ve basketbol kariyerine Arjantin’de devam ediyorsun. Emekli olmayı düşünüyor musun, ya da daha ne kadar basketbol oynayabileceğini düşünüyorsun?
Aslında şu anda emekli olmaya hazır olduğumu söyleyebilirim. Ancak şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Beni kadrolarında görmek isteyen takımlar olduğu sürece oynamaya devem edeceğim ve bu oyunun keyfini çıkarmaya bakacağım.

vego
24.Mayıs.2011, 17:12
Yıllardır basketbolla yatıp kalkan birisi olarak basketbol camiası içinde iyi kötü belli bir çevremiz var. Bazen o dostlar kanalıyla bazı bilgiler duyuyoruz. Genelde pek yanlış çıktığına şahit olmadım. Bakalım bu da doğru çıkacak mı? Yarı finale kalan 4 takımımızdan birisi ısrarla Federasyon'dan serinin ilk maçına Engin Kennerman-Murat Bilicik hakem ikilisini istiyormuş; 3. hakem mühim değilmiş...

Bakalım; Federasyon bu siparişi yerine getirecek mi, yoksa sağlam durabilecek mi? Biz not olarak bir kenara yazalım da...

http://www.yukleresim.com/images/92782049774871772832.jpg

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 17:15
-Bu maç değil Vego. :)

vego
24.Mayıs.2011, 17:26
Serinin ilk maçı değil mi?İşte?

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 17:27
Neyse, sana özelden yazarım. :)

vego
24.Mayıs.2011, 17:31
Diğer serinin maçlarındaki hakemlerde onlar değil:)

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 17:36
Diğer serinin maçlarındaki hakemlerde onlar değil:)

İyi, buna sevindim. Sana özel mesaj attım.

vego
24.Mayıs.2011, 18:44
Banvit avantajını kullanmak istiyor

24 Mayıs 2011 16:57 | NTV Spor ve Ajanslar
Banvitspor'un genel menajeri Turgay Çataloluk, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçları kazanarak avantajlı duruma geçmek ve sonrasında bu seriyi kazanarak final serisine adımızı yazdırmak istiyoruz''dedi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/149/turgaycataloluk3_KF6WH.jpg
Banvitspor Genel Menajeri Turgay Çataloluk, play-off çeyrek finallerinde Olin Edirne'yi elemelerinin ardından yarı finalde Galatasaray Cafe Crown takımı ile eşleştiklerini hatırlattı.
Bu çerçevede serinin ilk maçını yarın akşam sahalarında oynayacaklarını dile getiren Çataloluk, ''Zor bir seriden çıktık. Bakıldığında yorgun gibi gözükebiliriz. Ancak takım ritmimizin devamı açısından önümüzdeki seride bunun olumlu katkıları olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.
Çataloluk, Galatasaray Cafe Crown serisinin de yine zorlu mücadelelere sahne olacağını ifade ederek, ''Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçları kazanarak avantajlı duruma geçmek ve sonrasında bu seriyi kazanarak final serisine adımızı yazdırmak istiyoruz. Tüm sezon boyu ve Olin Edirne serisinde olduğu gibi taraftarlarımızı centilmence destekleri için Galatasaray Cafe Crown maçlarına bekliyoruz'' dedi.

vego
24.Mayıs.2011, 21:44
FB Ülker: 37 - Efes Pilsen: 35 (Devre Skoru)

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 21:58
Oğuz'a o pozisyonda nasıl steps çaldılar, anlayamıyorum. Faul düdüğüğü almak için karnına vurdukları dirseğin midesini delmesi mi gerekiyordu? Neyse, umarım dizindeki esneme ciddi değildir.

vego
24.Mayıs.2011, 22:18
F.Bahçe Ülker: 55 - Efes Pilsen: 52 (3. çeyrek skoru)

Sean May'in içine Mirsad Kaçmış

Clayman
24.Mayıs.2011, 22:28
Ömer Onan'a çalınmayan steps sonrası Ufuk Sarıca'ya teknik faul verdi hakemler itirazdan dolayı.

vego
24.Mayıs.2011, 22:39
F.Bahçe Ülker: 79 - Efes Pilsen: 70 (Maç Bitti) / Seride durum 2-0'a geldi.

Revolution
24.Mayıs.2011, 22:40
Fenerbahçe Ülker finaldeki yerini aldı diyebiliriz. İnşallah Banvit'i eler güzel bir seri izleriz.

vego
24.Mayıs.2011, 22:54
Spahija: Antalya maçlarını iyi oynamadan kazandık ama Efes gibi bir rakibe karşı kazanmak istiyorsanız iyi oynamak zorundasınız.

http://a0.twimg.com/profile_images/1281204651/sbskt_normal.PNG
Salsa Basket

Spahija: Antalya farklı bir rakipti, 40 dakika boyunca zone yapan bir takımdı. Ama Efes serisi farklı bir seri.

Spahija: Maçtan hiç vazgeçmedik. İlk yarıda ve ikinci yarıda başlarda geriye düştük ama vazgeçmedik. Kazandık.

Spahija: Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. En iyi taraftara sahibiz ülkedeki.

Ömer Onan: Antalya ters takımdı, sistem yoktu, bizi de sistemden çıkarttılar, zorlandık biraz.

Ömer Onan: Takımın %30'u sakat, ben ve Tomas da yeni yeni toparlıyoruz.

Ömer Onan: Bu maç kırılma maçıydı iki takım adına da. Kazandık. Ama iş bitmedi. 2-0 büyük avantaj ama seriyi bitirmek için 3 olmak lazım.

O.Savaş: Kendimize güveniyorduk, bu seyirci önünde kaybetmeyeceğimizi biliyorduk. Cuma günü bu seriyi bitirmek istiyoruz.

Salsa Basket

O.Savaş: Bugün önemliydi, 2-0 avantajı yakalamak güzel oldu. Bir galibiyet uzaklıtayız finale. Euroleague sertliğinde bir maç oldu.

vego
24.Mayıs.2011, 23:00
U.Sarıca: Cuma günkü maçı tek maç olarak düşüneceğiz, 2-1 yapmak için çabalayacağız ilk olarak.

3 dakika önce (http://twitter.com/#%21/salsabasket/status/73100010211913728)
salsabasket (http://twitter.com/#%21/salsabasket) Salsa Basket

U.Sarıca: Saha avantajı diye bir şey yok bizim için. FB gibi mevcut bir taraftarımız yok, artı salonumuz da aynı.

3 dakika önce (http://twitter.com/#%21/salsabasket/status/73099881685848064)

U.Sarıca: Şu anda 2-0 gerideyiz, ama bu seri 3'te bitiyor. Her maçı ayrı ayrı düşüneceğiz. İşimiz zor ama şansımızı zorlayacağız.

4 dakika önce (http://twitter.com/#%21/salsabasket/status/73099700571607040)

U.Sarıca: Düşündüğümüz şeyleri yaptık aslında sahada ama böyle bir maçta kaldırılmayacak basitklikte hatalar yaptık. Kaybettik.

5 dakika önce (http://twitter.com/#%21/salsabasket/status/73099567029161984)

U.Sarıca: Basit hatalar yaptık, basit atışları kaçırdık. Ö.Onan'a yapılan gereksiz bir faul (üçlük atış esnasında) geri dönmemizi engelledi.

5 dakika önce (http://twitter.com/#%21/salsabasket/status/73099436443705345)

U.Sarıca: Güzel maç oldu. İki takım da yer yer oyundan düştü ama bırakmadılar.

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 23:05
Çok güzel oldu. Şutlar girmeye başlayınca tahmin ettiğim gibi kimyaları bozuldu. Maça damga vuran isimler:

-Marko Tomas: Soğukkanlılığı ve mücadelesinin yanında, insiyatif aldı.
-Sean May: Kimse ondan bu ekstra katkıyı beklemiyordu. Özellikle 3. periyotun kahramanıydı.
-Saras: Ukiç'in baskı altında boğulduğu dakikalarda, muhteşem kariyerini hatırlatan ufak pırıltılar sundu.
-Ömer Onan: Kötü başladığı maçın sonunu çok iyi getirdi.
-Ukiç: En büyük katkısı, bazı maçların aksine baskı karşısında inatlaşmaya gitmedi ve zorlamadı. Genellikle doğru tercihler yaptı ve fırsat buldukça boyalı bölgeyi delerek rakibin canını sıktı.

Çoğu gitti, azı kaldı ama daha kazanmamız gereken bir maç var

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 23:08
Ömer Onan'a çalınmayan steps sonrası Ufuk Sarıca'ya teknik faul verdi hakemler itirazdan dolayı.

O pozisyonda steps öncesi Ömer Onan'ın koluna takılan çengeli görmemek çok acımasızlık olur. Ufuk Sarıca'nın açısındaki sağ koluna değil, görmesinin mümkün olmadığı açıda sol koluna takıldı çengel... Akşam maçın tekrarını izleyince Ufuk Sarıca'da bunu görecektir. Orada steps çalınabilirdi, net konuşamıyorum, tekrarı yeterli yayınlanmadı. Ama kesinlikle öncesinde faul vardı. Faulü çalamayınca stepsi de çalamıyorlar.

vego
24.Mayıs.2011, 23:10
Çok güzel oldu. Şutlar girmeye başlayınca tahmin ettiğim gibi kimyaları bozuldu. Maça damga vuran isimler:

-Marko Tomas: Soğukkanlılığı ve mücadelesinin yanında, insiyatif aldı.
-Sean May: Kimse ondan bu ekstra katkıyı beklemiyordu. Özellikle 3. periyotun kahramanıydı.
-Saras: Ukiç'in baskı altında boğulduğu dakikalarda, muhteşem kariyerini hatırlatan ufak pırıltılar sundu.
-Ömer Onan: Kötü başladığı maçın sonunu çok iyi getirdi.
-Ukiç: En büyük katkısı, bazı maçların aksine baskı karşısında inatlaşmaya gitmedi ve zorlamadı. Genellikle doğru tercihler yaptı ve fırsat buldukça boyalı bölgeyi delerek rakibin canını sıktı.

Çoğu gitti, azı kaldı ama daha kazanmamız gereken bir maç var
Ek olarak Oğuz'uda beğendim.Gerçi sayılarının çoğunda Saras imzası varya :)

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 23:12
Antalya serisindeki standartlarının altındaydı. Yoksa Oğuz'da, Lavrinoviç'te az-buçuk katkı verdi. Kaya Peker hariç... Bugün oynamayacaksa ne zaman oynayacak?

vego
24.Mayıs.2011, 23:16
Sean May böyle oynasın Kaya'ya gerek kalmaz.

KaPaLı
24.Mayıs.2011, 23:35
Sean May her zaman böyle oynamaz ama. May'e güvenip Kaya'yı hazırlamamak gibi birşey yapmaz Spahija.

yaman76hakanFB
24.Mayıs.2011, 23:35
Kinsey dönerse May yabancı kontenjanına takılıp, trübüne gidecek ve 3 uzun kalacağız. Bu sebeple Kaya mühim. Ama oynar mı? Soru işareti.

vego
25.Mayıs.2011, 20:56
Banvit ilk beşi: Barış-Yiğitcan-Keith Simmons-Charles Davis-Lance Williams.

Galatasaray ilk beşi: Shipp-Johnson-Evren-Rancik-Ermal

vego
25.Mayıs.2011, 21:19
Banvit: 17 - Galatasaray: 15 (İlk Çeyrek Skoru)

vego
25.Mayıs.2011, 21:47
Banvit: 32 - Galatasaray: 40 (Devre Skoru)

vego
25.Mayıs.2011, 22:25
Banvit: 46 - G.Saray C.C: 61 - Final periyodu başlıyor.

Fearless Coward
25.Mayıs.2011, 22:27
67-46 oldu artık Banvitte saha avantajı da kalmadı :D

vego
25.Mayıs.2011, 22:44
Banvit: 57 - G.Saray C.C: 79 - Maç sonucu 1-0

C h A o S
25.Mayıs.2011, 23:58
Savunmamızla Banvit'i şaşkına çevirdik.Birde savunmada da düşünce maçı kopardık.Caner ve Ermal harikaydılar bugün.Artık 2.maçıda alarak evimizde finale çıkmalıyız.

di canio
27.Mayıs.2011, 21:42
Banvit, Galatasaray Cafe Crown'ı 85-74 yenerek 1-1'e getirdi seriyi.

SALON: Kara Ali Acar Spor Salonu

HAKEMLER: Engin Kennerman, Aytuğ Ekti, Halil Baldemir

BANVİT (85): Barış Ermiş 11 (2 ribaund-7 asist), Mutlu Akpınar 9 (2 ribaund-2 asist), Charles Davis 20 (11 ribaund-2 asist), Yiğitcan Turna 5 (1 ribaund), Keith Simmons 3 (5 ribaund-3 asist), Erol Can Çinko 5 (1 ribaund), Juan Dixon 19 (1 asist), Vladimir Golubovic 2 (1 ribaund), Baro Hun Paçun (5 ribaund), Lance Williams 11 (3 ribaund-1 asist).

GALATASARAY CAFE CROWN (74): Joshua Shipp 8 (8 ribaund-2 asist), Jerry Johnson 4 (1 ribaund-1 asist), Caner Topaloğlu 3 (5 ribaund), Preston Shumpert 11 (2 asist), Tutku Açık 15 (2 ribaund-5 asist), Luksa Andric 7 (2 ribaund), Radoslav Rancik 7 (1 ribaund-1 asist), Haluk Yıldırım, Evren Büker 11 (3 ribaund), Sertaç Şanlı, Ermal Kurtoğlu 8 (5 ribaund-1 asist).

1. PERİYOT: 19-20
2. PERİYOT: 23-21
3. PERİYOT: 31-14
4. PERİYOT: 12-19

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 21:46
Banvit bir ara abarttı işi. Her attığı girmeye başladı. Abdi İpekçi'de biter seri. Oraya gidiyolar yanlış hatırlamıyosam.

C h A o S
27.Mayıs.2011, 21:50
3.çeyreğin bitiminde Yiğitcan Turna potadan potaya salladı deliksiz girdi.O derece yani.Neyse Banvit'i bekliyoruz İpekçi'ye.İnşallah finale çıkan taraf oluruz.Yeterki Jerry ve Evren saçmalamasın.Çok kötüydüler bugün.

di canio
27.Mayıs.2011, 21:56
Efes Pilsen - Fenerbahçe Ülker maçı da harika bir tempoyla başladı. İlk çeyrek 27-26 Fenerbahçe Ülker'in üstünlüğüyle bitti.

di canio
27.Mayıs.2011, 23:26
Fenerbahçe Ülker 87-82 kazanarak finale yükseldi.

Sekopej
27.Mayıs.2011, 23:29
Efes'in bu sene bizle yarışamayacağı zaten belliydi, finale çıktık, 5'i 1 yerde yapmak için tek erkek basketbol kaldı, bu havayla finalde de seriyi fazla uzatmadan şampiyon oluruz diye düşünüyorum, umuyorum.

Revolution
27.Mayıs.2011, 23:31
Banvit'i elersek eğer Fenerbahçe'yle çok çekişmeli final serisi yaşayacağımızı düşünüyorum.

di canio
27.Mayıs.2011, 23:35
3-0'la bitmesi de iyi oldu. diğer serinin en az 2 maçı daha var. Sakatlardan ümidim yok ama daha rahat çalışır takım. Özellikle bu maçın ilk çeyreğinin iyi analiz etmeleri gerek.

RasAnt
28.Mayıs.2011, 00:36
Finaldede gösterin aynı performansı alalım kupayı

vego
30.Mayıs.2011, 23:07
Galatasaray Cafe Crown finale çok yakın

30 Mayıs 2011 21:46 | NTVSpor.net
Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Banvit’i 73-61 yendi ve seride 2-1 öne geçti.

http://media1.ntvspor.net/C/I/151/gsbanvit3_2VUIZ.jpg
Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Galatasaray Cafe Crown,evi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Banvit’i ağırladı.
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray Cafe Crown oldu. Seyircisinin de desteğini arkasına alarak maça hızlı giren sarı kırmızılılar, oyuna ağırlığını koydu ve farkı çift hanelere taşıdı. Banvit’in arayı kapatmasına izin vermeyen ev sahibi takım, ilk çeyreği de 27-15 önde kapattı.
İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başlarken, oyundan kopmayan Banvit arayı kapatmaya başladı. Çeyreğin bitimine 53 saniye kala skoru 39-33’e getiren konuk ekip farkı 6 sayıya kadar indirdi. Ancak rakibine Caner Topaloğlu’nun 3 sayılık basketiyle cevap veren Galatasaray Cafe Crown, soyunma odasına da 42-33 üstün gitti.
İkinci yarıya 5-0’lık seriyle başlayan Banvit, farkı 4 sayıya indirdi. Ancak Shumpert’ın üst üste kaydettiği basketlerle kontrolü yeniden ele geçiren sarı kırmızılılar, farkı yeniden 8 sayıya kadar çıkardı ve son çeyreğe de 53-47 önde girdi.
Son çeyreğe Tutku Açık’ın 3 sayılık basketiyle hızlı giren Galatasaray Cafe Crown, bitime 7.5 dakika kala skoru 61-51’e getirerek farkı çift hanelere taşıdı. Shumpert’ın sayılarıyla üstünlüğünü maçın sonuna kadar koruyan sarı kırmızılılar, salondan da 73-61 galip ayrıldı.

Galatasaray Cafe Crown'da Shumpert 22 sayı, 8 ribaund ve 2 asistle maça damga vuran isim olurken, Jerry Johnson 16 sayı, 5 ribaund, 3 asistle, Andric ve Caner da 7'şer sayıyla oynadı.

Konuk ekipte ise Simmons'ın 16 sayı, 3 ribaundu ile Davis'in 13 sayı, 8 ribaund ve 2 asisti mağlubiyeti engelleyemedi.
TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ
Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Banvit'i konuk eden Galatasaray Cafe Crown'u coşkulu bir taraftar grubu destekledi.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın oynandığı Abdi İpekçi Spor Salonu'nu önemli ölçüde doldurdu. Salonda ''Sen şampiyon olacaksın'' yazılı pankart dikkati çekerken, Galatasaraylı taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla takımlarını motive etti.
AYSAL VE POLAT BİRLİKTE İZLEDİ
Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Ünal Aysal, maçı eski başkan Adnan Polat ile yan yana izledi.
Taraftarlar önce Aysal, daha sonra da Polat lehinde tezahüratlarda bulundu. Her iki başkan da tribünlerin tezahüratlarına alkışla karşılık verdi.
Bu arada yaklaşık 150 kadar Banvit taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden karşılaşmayı takip etti.

E.Cartman
30.Mayıs.2011, 23:25
Shumpert Reyiz son periyotta dağıttı :D

C h A o S
31.Mayıs.2011, 00:03
Maça baya bir ilgi vardı.Taraftar inanılmazdı.Bu sezon bir Fenerbahçe maçında bir bugünki maçta bu kadar kalabalık vardı.Artık çarşamba günki maçı alıp finali bekliyoruz.Shumpert reyiz harikaydı.Maç sonunda dağıttı kendini.İlk defa öyle gördüm onu.
Bu arada Adnan Polat ve Ünal başkanda yan yana izlediler maçı.

Clayman
31.Mayıs.2011, 01:43
Maçtan geliyorum. Maça ilgi had safhadaydı gerçekten. Salonun atmosferi müthişti. Başta Başkan Ünal Aysal olmak üzere oyunculara, koça, Hakan Üstünberk'e müthiş sevgi gösterileri yapıldı. Takım çok inanmış gerçekten. Sene başındaki Fenerbahçe maçından sonra takımı ateşleyen tarafın taraftar olduğunu düşünüyorum ki Tutku ve Shumpert attıkları üçlüklerden sonraki hareketlerinden belliydi. Ayrıca Spormax'te maçı sunan spiker ve yorumcu da Türkiye'de basketbolu en iyi bilen taraftar grubu olarak Galatasaray taraftarını gösterdiler ki haklılar :) Buna dayanarak da basın tribününde maçı izleyen ve Galatasaray'ın Eurolegue'e gitmesine karşı olan Kaan Kural ve İsmail Şenol'un asık suratlarını görmek bana ayrı bir zevk verdi :)

Maça gelirsek, Banvit topu her pota altına indirmek isteyişinde ikili sıkıştırmalarla boyalı alandan sayı bulmalarnı engelledik. Zaman zaman bu durum savunmamızın dengesini bozarak dış atışlarla sonuçlansa da pek fire vermedik. Hücumda da ilk başlarda Jerry Johnson, ardından da Shumpert'ın olağanüstü performansı ile maçı kazandık. Hakemlere de değinmek gerek. İlk yarıda fark çok açılacakken hakem 3lüsü oyuna direkt etki eden birçok yanlış karar çaldılar veya çalmadılar.

Sonuç olarak mutheşem bir atmosferde muhteşem bir oyunla bu maçı kazandık. Çarşamba günkü maça finallerimden ötürü gidemeyeceğim fakat o takımın Banvit'i bir kez daha yenip finale çıkacağından hiç şüphem yok. Bu takım bu sene .... :)

GodfatheR
31.Mayıs.2011, 02:10
Kaan Kural G.SarayLı değil mi yahu niye karşı çıkmış ki :)

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 02:13
Yahu sanki adam haksız Galatasaray'ın A lisans olmasına karşı çıktığı için. A lisansı olayı çok farklı. Yanlış hatırlamıyosam her sene EuroLeague yaapan Partizan'ın bile hala daha A lisansı yok. Sapla samanı karıştırmayın.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 02:19
http://www.in-the-game.org/wp-content/uploads/2011/05/aprokom.png

A lisansa sahip takımlar.

Clayman
31.Mayıs.2011, 02:21
Yahu sanki adam haksız Galatasaray'ın A lisans olmasına karşı çıktığı için. A lisansı olayı çok farklı. Yanlış hatırlamıyosam her sene EuroLeague yaapan Partizan'ın bile hala daha A lisansı yok. Sapla samanı karıştırmayın.

Dinime küfreden Müslüman olsa.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 02:29
Dinime küfreden Müslüman olsa.

Zaten senin anlayacağını sanmıyorumda, eğer olurda EuroLeague Pro Licence olayını anlayan varsa diye yazdım sorun yok yani. Takılıyoruz öyle. Liste yukarıda. Eğer gözüne çarpan takım olursa " google " dan bulursun. " find it gugıl yeaaa " . 8. sıradaki takımın EuroLeague sıralamalarına özellikle dikkat et. EuroCup değil aman karıştırma.

Clayman
31.Mayıs.2011, 02:36
Zaten senin anlayacağını sanmıyorumda, eğer olurda EuroLeague Pro Licence olayını anlayan varsa diye yazdım sorun yok yani. Takılıyoruz öyle. Liste yukarıda. Eğer gözüne çarpan takım olursa " google " dan bulursun. " find it gugıl yeaaa " . 8. sıradaki takımın EuroLeague sıralamalarına özellikle dikkat et. EuroCup değil aman karıştırma.

Pro Lisans almak için gerekli kriterlerin ne olduğunu, nasıl alındığını emin ol senden daha iyi biliyorum, senden daha fazla araştırdım. Sanırım senin biraz daha araştırman gerekiyor eleştiri yapmadan ve Pro Lisans almamıza karşı çıkmadan önce.

GodfatheR
31.Mayıs.2011, 13:32
G.Saray Eurocup için iyi bir kadro kurup önümüzde ki sezon o kupayı alarak paşalar gibi Euroleague bileti kapabilir. Eurocup çok uzak bi hedef değil , alan takımları görüyoruz sonuçta.

Clayman
31.Mayıs.2011, 13:49
G.Saray Eurocup için iyi bir kadro kurup önümüzde ki sezon o kupayı alarak paşalar gibi Euroleague bileti kapabilir. Eurocup çok uzak bi hedef değil , alan takımları görüyoruz sonuçta.

Banvit'i eleyip finale kalırsak da gidiyoruz Euroleague'e. Ön eleme oynayacağız gruplara kalmak için ama onda da çok zayıf rakipler gelecek. Gruplara kalabiliriz.

GodfatheR
31.Mayıs.2011, 13:53
Banvit'i eleyip finale kalırsak da gidiyoruz Euroleague'e. Ön eleme oynayacağız gruplara kalmak için ama onda da çok zayıf rakipler gelecek. Gruplara kalabiliriz.

Ben finale kalamazsa diye söylemiştim.

Umarım da hem finale kalır hem de Euroleague'e. Güzel olur.

Clayman
31.Mayıs.2011, 13:56
Ben finale kalamazsa diye söylemiştim.

Onu kastettiğini anlayamamışım, pardon.

vego
31.Mayıs.2011, 17:41
Amaç 21 yıl sonra final oynamak

31 Mayıs 2011 15:16 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde yarın Banvit'le yapacakları maçı da kazanarak 21 yıl sonra finale kalmak istediklerini söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/152/ustun1_0I7P3.jpg
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk, Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisinde yarın Banvit'le yapacakları maçı da kazanarak 21 yıl sonra finale kalmak istediklerini söyledi.
Hakan Üstünberk, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray Cafe Crown takımının sezon boyunca gösterdiği mücadele gücünden ve sergilediği takım ruhundan ötürü büyük saygıyı hak ettiğini vurgulayarak, "Galatasaray;a her zaman destek veren taraftarımız, takımımızın hakkını bir kez daha teslim edecektir. Ligde 21 sene sonra final oynama fırsatını değerlendirmek istiyoruz ve bu amaç doğrultusunda taraftarımızın desteği bizim için itici güç olacaktır" dedi.
Galatasaray taraftarını yarınki maçta destek vermeye çağıran Üstünberk, "Yarın akşam centilmenlik çerçevesinde geçecek bir karşılaşmanın ardından finale yükselen taraf olmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

furkan58
31.Mayıs.2011, 22:00
Ayrıca Spormax'te maçı sunan spiker ve yorumcu da Türkiye'de basketbolu en iyi bilen taraftar grubu olarak Galatasaray taraftarını gösterdiler ki haklılar :)

Bazen olaylara gönül işi taraftar işi bakmamak lazım . At gözlüğünü çıkarıp etrafa bi bakmak lazım hangi takımın seyircisi her branşa gidiyo hangisi daha biliyo vs. vs.

Bu takım bu sene .... :)

İkinci :0:

C h A o S
31.Mayıs.2011, 22:09
Bazen olaylara gönül işi taraftar işi bakmamak lazım . At gözlüğünü çıkarıp etrafa bi bakmak lazım hangi takımın seyircisi her branşa gidiyo hangisi daha biliyo vs. vs.

Hangisi daha iyi biliyormuş merak ettim.Ya da neye göre ...

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:11

Şu kısmı çok anlamsız buldum. Kim at gözlüğü takıp birşey yazmış ki? Fenerbahçe'nin tüm branşlardaki seyirci ortalaması bizden yüksektir doğru ama biz takımlarımızı yalnız bırakmadık. Neye göre Fenerbahçe taraftarı basketbolu daha iyi biliyor onu da merak ettim açıkçası. Sana göre Fenerbahçe taraftarı daha iyi bilir, bana göre Galatasaray taraftarı, Beşiktaşlı bir kardeşime göre Beşiktaş taraftarı... "Bence Fenerbahçe taraftarı daha iyi biliyor." deseydin keşke. Talihsiz bir cümle yazmışsın. Yok yere insanlara dokunabilecek bir cümle olmuş. At gözlüğü filan, yakışmıyor. Kimsenin kanlı canlı bir iddiada bulunduğu yok burada.

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:12
Hangisi daha iyi biliyormuş merak ettim.Ya da neye göre ...
Kardeşim hemen çıkar gözlüklerini :p

Şaka bir yana çok yanlış bir kelime o, umarım hatanı anlayıp gerekeni yaparsın Furkan.

C h A o S
31.Mayıs.2011, 22:13
At gözlüğü demişte kendisi onları söyleyerek acaba ne gözlüğü taktı merak ettim.

uAburak89
31.Mayıs.2011, 22:14
Basket maçında gol gol gol diye tezahürat yapanlar şüphesiz ki daha iyi biliyor.

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:16
Basket maçında gol gol gol diye tezahürat yapanlar şüphesiz ki daha iyi biliyor.
Abi boşver lütfen, gerilmesin ortam boşuna.

furkan58
31.Mayıs.2011, 22:25

Basket basket basket yada sayı sayı sayı gibi saçma bir bağırıştansa gol gol gol daha iyi emin olabilirsin . Ayrıca tezahüratlara giriceksek Okey Let's go gibi bir tezahüratta ne kadar mantıklıdır o da şüpheli neyse ..

Sirius Black
31.Mayıs.2011, 22:27
Basket basket basket yada sayı sayı sayı gibi saçma bir bağırıştansa gol gol gol daha iyi emin olabilirsin . Ayrıca tezahüratlara giriceksek Okey Let's go gibi bir tezahüratta ne kadar mantıklıdır o da şüpheli neyse ..

İyi de o bahsettiğiniz tezahürat futbol maçında yapıldı. Ayrıca illa basket basket basket ya da gol gol gol çerçevesinde olmaz bu iş. Mesela bizimkilerin güzel bi tezahüratı var "Bu sene baskette tarih yazalım." ile başlayan.

furkan58
31.Mayıs.2011, 22:27
Şu kısmı çok anlamsız buldum. Kim at gözlüğü takıp birşey yazmış ki? Fenerbahçe'nin tüm branşlardaki seyirci ortalaması bizden yüksektir doğru ama biz takımlarımızı yalnız bırakmadık. Neye göre Fenerbahçe taraftarı basketbolu daha iyi biliyor onu da merak ettim açıkçası. Sana göre Fenerbahçe taraftarı daha iyi bilir, bana göre Galatasaray taraftarı, Beşiktaşlı bir kardeşime göre Beşiktaş taraftarı... "Bence Fenerbahçe taraftarı daha iyi biliyor." deseydin keşke. Talihsiz bir cümle yazmışsın. Yok yere insanlara dokunabilecek bir cümle olmuş. At gözlüğü filan, yakışmıyor. Kimsenin kanlı canlı bir iddiada bulunduğu yok burada.

Tamam kardeşim o zaman onu yazan arkadaşta "Bence Galatasaray daha iyi biliyor ." demeli yoksa bana göre kendi düşüncemi savunurum ve bende aynı soruyu sorarım neye göre Galatarasay daha iyi ?

furkan58
31.Mayıs.2011, 22:29
İyi de o bahsettiğiniz tezahürat futbol maçında yapıldı. Ayrıca illa basket basket basket ya da gol gol gol çerçevesinde olmaz bu iş. Mesela bizimkilerin güzel bi tezahüratı var "Bu sene baskette tarih yazalım." ile başlayan.

Tamam zaten bizimkilerde her maçta full gol gol gol demiyor . Yeri geldiğinde arada kaynıyor . Bizimde başka tezahüratlarımız var tabikide ama orda onun verdiği örnekle o uyuşuyor . Gol gol gol demicekte basket basket basket mi dicek yanı onu demek istemiştim . Tamam gol de saçma da arada kaynıyor takımı ateşliyor vs.

Revolution
Tamam kardeşim o zaman onu yazan arkadaşta "Bence Galatasaray daha iyi biliyor ." demeli yoksa bana göre kendi düşüncemi savunurum ve bende aynı soruyu sorarım neye göre Galatarasay daha iyi ?
Onu yazan arkadaş zaten spikerlerin söylediği cümleye katıldığını belirtmiş. Ortalığı bu kadar galeyana getirmene gerek yoktu. İstemeden yaptın belli ki ama öyle oldu artık :)

uAburak89

Çok yaratıcı fikirlerin varmış, illa aynı kalıp ile tezahürat yapma zorunluluğunuz mu var ? OK Let's go tezahüratı bence de saçma, yanlız konu futbol değil, basketboldu, saptırmaya gerek yok.

C h A o S
31.Mayıs.2011, 22:31
Turnuvalardan hatırladığım kadarıyla genç bir kardeşimiz.Fazla yüklenmemek lazım.Zira baya saçmaladı...

Fearless Coward
31.Mayıs.2011, 22:36
Furkancım yaşına veriyorum bunları at gözlüğü falan yakışmıyor sana...He bu arada Fenerbahçe'nin başarısında Ülker'in payının büyük olduğunu asla unutma...Biz ise bu sene çok iyiyiz ve sizin şampiyonluğunuz kesin değil bunu da bilmeni isterim...

furkan58
31.Mayıs.2011, 22:37
Turnuvalardan hatırladğım kadarıyla genç bir kardeşimiz.Fazla yüklenmemek lazım.Zira baya saçmaladı...

Tamam saçmaladım . Kendi renkdaşınız "En iyi taraftar bizde " deyince düzgün cümle . Ben " En iyi taraftar bizde " deyince saçmalamış oluyorum . Neyse uzatmaya gerek yok ne desemde kendinizin hep en iyi hep en doğru kabul ediceksiniz .

C h A o S
31.Mayıs.2011, 22:40
Haklısın kardeşim katılıyorum sana:icon_wink:

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:40
Tamam saçmaladım . Kendi renkdaşınız "En iyi taraftar bizde " deyince düzgün cümle . Ben " En iyi taraftar bizde " deyince saçmalamış oluyorum . Neyse uzatmaya gerek yok ne desemde kendinizin hep en iyi hep en doğru kabul ediceksiniz .
Furkan kimse böyle birşey iddia etmedi. Clayman spikerin söylediği lafa katıldığını belirterek kendi görüşünü söyledi ve sen daha sonra "kim hangi branşa daha çok gidiyor kim daha iyi biliyor at gözlüklerinizi çıkarın" dediğin için ortam bu kadar gerildi. Sana attığım ilk cevap da hatanı anlayıp, ortamı yumuşatman içindi ama sen bu mesajı pek anlamamış gibisin. Kimsenin en iyi egosu da yok burada, bunu bilmeni isterim. İş işten geçti zaten artık, daha fazla uzamasın :)

yaman76hakanFB
31.Mayıs.2011, 22:53
Şöyle bir durum var: Galatasaray taraftarı bizim 90'lı yılların sonundaki Caferağa'daki taraftar profilini hatırlatıyor. Salon sporlarında başarıya müthiş bir açlık var. 2000 yılından beriye salon sporlarında hiç şampiyonlukları yok. Bu sebeple çok ateşli olmalarını ve ışık gördükleri branşa fazlasıyla ilgi göstermelerini anlıyorum. Malesef bizim cephede bir doygunluk var.

Bir başka örnek vereyim: Bu sezon Kadınlar Voleybol Ligi'nde yarı finalde Fenerbahçe-Galatasaray eşleşti. Serinin Galatasaray ev sahipliğinde oynanan maçta anlaşma gereği Fenerbahçe seyircisi olmayacaktı. Fenerbahçe 3-0 kazandığı maçın son sayısını atarken salon alkıştan yıkılıyordu. Meğer sivil kıyafetle gelenlerin hepsi Fenerliymiş ve nerdeyese bir tane Galatasaray taraftarı gelmemiş.

Fenerbahçe yönetiminin biletler konusundaki fırsatçı yaklaşımı da taraftarın ayağını soğutuyor. Biraz ilgi gördüler mi hemen fırsatçılık yapıyor ve zaten salon sporlarına yeni yeni alışan gençliği kaçırıyorlar. İşte son Efes maçında en ucuz bilet 20 liraydı. Salon haliyle boş kaldı tabii.

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:56
Salon sporlarındaki açlığa katılıyorum abi. Uzun zamandır bu kadar iddialı takımımız olmamıştı. Jason Kipp'in Daçka maçındaki attığı faulle ligde kaldığımızı hatırlıyorum. Play-outlar filan...

KaPaLı
01.Haziran.2011, 02:41
http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=8008

Avrupa'nın 100 büyük kulubu.. Eurobasket'in araştırması..

Revolution
01.Haziran.2011, 10:37
Gurur verici bir tablo ama Banvit'in bile Partizan'in uzerinde olmasi beni dusundurdu.

Clayman
01.Haziran.2011, 14:57
Partizan kaçıncı sırada ? Çok dikkatli bakmama rağmen göremedim listede.

Eğer bu sıralama resmi ve doğru bir sıralama ise "Pro Licence A" almamızda hiçbir sakınca yok.

Revolution
01.Haziran.2011, 15:09
NoTeam1.Panathinaikos (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=92) (GRE)2.Montepaschi (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=298) (ITA)3.Olympiakos (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=93) (GRE)4.Maccabi T-A (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=159) (ISR)5.Regal Barca (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=100) (ESP)6.Real Madrid (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=86) (ESP)7.Unics (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=1846) (RUS)8.Zalgiris (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LTU&Team=183) (LTU)9.Fener.Ulker (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=327) (TUR)10.Valencia (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=145) (ESP)11.Caja Laboral (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=108) (ESP)12.Benetton TV (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=96) (ITA)13.Lietuvos Rytas (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LTU&Team=683) (LTU)14.Efes Pilsen (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=99) (TUR)15.PAOK (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=269) (GRE)16.Bennet Cantu (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=83) (ITA)17.Unicaja (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=138) (ESP)18.Armani MI (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=4) (ITA)19.Budivelnyk (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=UKR&Team=411) (UKR)20.Cajasol (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=603) (ESP)21.Aris (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=186) (GRE)22.Galatasaray (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=328) (TUR)23.Cedevita (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=CRO&Team=2320) (CRO)24.Khimky (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=2099) (RUS)25.Karsiyaka (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=190) (TUR)26.Brose Baskets (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GER&Team=132) (GER)27.CSKA (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=89) (RUS)28.Lokomotiv (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=4661) (RUS)29.Gran Canaria (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=1312) (ESP)30.Banvit (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=4718) (TUR)31.Cholet (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=337) (FRA)32.Estudiantes (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=198) (ESP)33.Spartak SP (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=392) (RUS)34.Gravelines (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=341) (FRA)35.Hapoel J-M (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=434) (ISR)36.Asseco Prokom (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=POL&Team=1589) (POL)37.Besiktas (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=1035) (TUR)38.Krka (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SLO&Team=1145) (SLO)39.Nancy (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=421) (FRA)40.Ventspils (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LAT&Team=1433) (LAT)41.BC Donetsk (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=UKR&Team=4709) (UKR)42.Bizkaia Bilbao (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=1324) (ESP)43.Lottomatica (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=84) (ITA)44.Rudupis (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LTU&Team=3772) (LTU)45.Fuenlabrada (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=1993) (ESP)46.Pepsi Caserta (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=283) (ITA)47.Partizan (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SRB&Team=170) (SRB)48.ALBA (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GER&Team=10) (GER)49.Air AV (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=2109) (ITA)50.Galil Gilboa (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=85) (ISR)51.Olin Edirne (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=13377) (TUR)52.Marousi (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=366) (GRE)53.ASVEL (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=340) (FRA)54.Valladolid (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=321) (ESP)55.Dinamo Sassari (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=294) (ITA)56.CS Bologna (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=6177) (ITA)57.Cimberio VA (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=88) (ITA)58.Chalon (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=878) (FRA)59.CAI Zaragoza (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=1998) (ESP)60.VAP Kolossos (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=375) (GRE)61.Peristeri GS (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=66) (GRE)62.Kavala (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=8937) (GRE)63.Le Mans (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=346) (FRA)64.Vanoli CR (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=4474) (ITA)65.VEF Riga (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LAT&Team=11680) (LAT)66.Dt.Bank SKY (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GER&Team=3361) (GER)67.PGE Turow (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=POL&Team=130) (POL)68.Bnei Hasharon (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=607) (ISR)69.Antalya (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=3820) (TUR)70.Lukoil Academik (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=BUL&Team=2648) (BUL)71.KK Zagreb CO (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=CRO&Team=82) (CRO)72.Maccabi Haifa (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=2732) (ISR)73.Maccabi Rishon (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=435) (ISR)74.DKV Joventut (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=95) (ESP)75.Juventus (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=LTU&Team=9212) (LTU)76.Azovmash (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=UKR&Team=2392) (UKR)77.Roanne (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=417) (FRA)78.Lagun Aro GBC (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=6645) (ESP)79.Szolnok (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=HUN&Team=635) (HUN)80.Buducnost (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=MNT&Team=1671) (MNT)81.Goettingen (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GER&Team=214) (GER)82.Panellinios (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=357) (GRE)83.Maccabi Ashdod (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=2555) (ISR)84.Elitzur Netanya (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=1630) (ISR)85.Kalev/Cramo (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=EST&Team=2763) (EST)86.CEZ Nymburk (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=CZE&Team=3842) (CZE)87.Hemofarm (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SRB&Team=1746) (SRB)88.Scavolini PS (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ITA&Team=161) (ITA)89.Hapoel Holon (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ISR&Team=436) (ISR)90.Krasnie Krilya (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=RUS&Team=1756) (RUS)91.Manresa (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=318) (ESP)92.Union Olimpija (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=SLO&Team=628) (SLO)93.Zadar (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=CRO&Team=188) (CRO)94.Hyeres-Toulon (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=FRA&Team=429) (FRA)95.Turk Telekom (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=TUR&Team=196) (TUR)96.Panionios (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=GRE&Team=273) (GRE)97.Meridiano (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=ESP&Team=2004) (ESP)98.TU/Rock (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=EST&Team=724) (EST)99.ZZ Leiden (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=NED&Team=1183) (NED)100.Levski (http://www.eurobasket.com/team.asp?Cntry=BUL&Team=697) (BUL)

Revolution
01.Haziran.2011, 15:09
Takımların Avrupa Kupaları ve kendi liglerindeki performansları, kupalara katılma sayısı, hangi kupaya katıldığı, play-offa katılma sayısı, ülke basketbolunun başarısının göz önünde alınarak yapılan çalışmada Yunanistan’ın Panathinaikos takımı 171 puanla liste başı oldu.

Buna göre yapılmış sıralama.

Revolution
01.Haziran.2011, 15:51
Akşam hakem Murat Biricik.....

Clayman
01.Haziran.2011, 20:14
Akşam hakem Murat Biricik.....

Niyet belli.

vego
01.Haziran.2011, 20:58
İlk beşler: Jerry - Shipp - Göksenin Köksal - Shumpert - Kuqo vs Barış - Erol Can - Simmons - Chuck - Lance Williams

yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 21:26
Sanırım rakibimiz bugün belli olacak. Galatasaray Banvit'i darmadağın ediyor. Böyle giderse tarihi bir fark olacak.

Night_Mare17
01.Haziran.2011, 21:28
42-16 öndeyiz bu iş bitti . 21 senelik bu çile bitsin artık bu sene.

Revolution
01.Haziran.2011, 21:28
İnanilmaz oynuyoruz gercekten inanilmaz. Taraftar super oyuncular super. Su an skor 42-16 2. periyodun bitmesine 6 dk var. Bunlari yasadikca insanin basketbola tutunasi geliyor iyiden iyiye. Allah insallah bir gun bana bu formayi giymeyi nasip eder.

yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 21:36
Yalnız bu maç filan değil. Resmen katliam. Boks maçı olsaydı kenardan Orhun çoktan havluyu atardı. Şimdiden 49-19.

vego
01.Haziran.2011, 21:38
G.Saray C.C: 53 - Banvit: 19 - Devre skoru!

Revolution
01.Haziran.2011, 21:38
53-19 bitti ilk yari, allah nazarlardan korusun.

uAburak89
01.Haziran.2011, 21:49
Helal olsun aslanlara...

Rerererarara!

yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 22:21
Şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ile Galatasaray'a yakışır.

Bu konunun 3. sayfasında, 19 Aralık 2010 tarihinde, yani tam altıbuçuk ay önce yazmışım. İçime doğmuş. :D

Night_Mare17
01.Haziran.2011, 22:25
Şoktayım :O Neler oluyor öyle yahu.

yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 22:30
Vego; ayrı bir konu açalım. Final bitimi birleştiririz. Final serisini oradan konuşalım.

Night_Mare17
01.Haziran.2011, 22:31
Play-off tarihinin en farklı skorunu elde ettik.

Clayman
01.Haziran.2011, 22:37
Muhteşem oynadık muhteşem. Şüphesiz bu senenin finale kalması gereken iki takımı finalde. Başta Oktay Mahmuti ve Hakan Üstünberk olmak üzere bu takımın kurulmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek lazım. Harikasınız aslanlar harika !

yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 22:40
Final serisini konuşmaya buradan devam edebiliriz:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=2003455#post2003455

KaPaLı
01.Haziran.2011, 23:04
Banvit'i daha güçlü sanıyodum ben. Dağıldı adamlar.

uAburak89
01.Haziran.2011, 23:11
3 yaşında çocuk musun ? Birisi falan. :)

Aynı şey değil, anlamanı beklemiyorum ama, o yüzden uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Eğlenmene devam et sen. ;)

Clayman
01.Haziran.2011, 23:14
http://www.youtube.com/watch?v=_dwwQfQpYUU

Evvvet dün birisi ne demişti ? Gol Gol gol . Hı hıım evet : )

Ne desem suç olacak, o yüzden cevap vermemek en iyisi.

Revolution
01.Haziran.2011, 23:26
İsmail abi yalniz kopmus gitmis bir mactan sonra baskana tezahuratin hemen ardindan dunyaca unlu bir futbolcuyu istemekle basketbol takimini gazlamak icin "Gol gol gol" demenin cok farki var bence. Yine gereksiz ve yanlis bir tezahurat bence ama ikisinin arasindaki fark da bir hayli var.

Clayman
01.Haziran.2011, 23:30
İsmail abi yalniz kopmus gitmis bir mactan sonra baskana tezahuratin hemen ardindan dunyaca unlu bir futbolcuyu istemekle basketbol takimini gazlamak icin "Gol gol gol" demenin cok farki var bence. Yine gereksiz ve yanlis bir tezahurat bence ama ikisinin arasindaki fark da bir hayli var.

Boşuna anlattın, anlamaz o.

KaPaLı
01.Haziran.2011, 23:33

Adam olmak başka şey kardeşim :) Gereksiz olduğu için eklemiştim zaten. Diğeri gereksizde buda gereksiz. Ama işte anlamayan insan çok :icon_biggrin:

Yinede ben " ADAM "lığımı ortaya koyup kaldırdım videoyu.

furkan58
01.Haziran.2011, 23:35
Basketbol Maçında Dünyaca Ünlü Bir Futbol Oyuncusunu İstemekle Gol Gol Gol Demek Farklı Şey He . Ne Diyim :)

C h A o S
01.Haziran.2011, 23:36
Yine harika bir atmosfer vardı salonda.Zorda olsa yine gidebildim maça.Maç başlar başlamaz Banvitliler resmen şaşkına döndü.Jerry bugün mükemmeldi.Aslında kötü oynayan biri yoktu sahada.Artık finali bekliyoruz.

Night_Mare17
01.Haziran.2011, 23:39
edit ......

Clayman
01.Haziran.2011, 23:57
Basketbol Maçında Dünyaca Ünlü Bir Futbol Oyuncusunu İstemekle Gol Gol Gol Demek Farklı Şey He . Ne Diyim :)

Bak güzel kardeşim, Kaan yukarıda açıkladı. Belli ki anlamamışsın, ben yine de sana anlatayım. Sizin o yaptığınız "Gol gol gol" tezahüratı takımı ateşlemek için yapılmış birşey. Bir daha söylüyorum, takımı ateşlemek için yapılmış bir tezahürat. Fakat bizim bugün yaptığımızsa halihazırda salonda olan başkanımızdan, gündemde olan bir oyuncunun transferini istemek. Yani amaç farklı ? Anladın mı ? Ha buna rağmen diretiyorsan illa aynı şey diye, söylenecek sözler bitmiş demektir.

Night_Mare17
02.Haziran.2011, 00:05
Tezhaurat olurken maçın bitimin 1 dakika kalmıştı ve rekor fark vardı.

Aydin
02.Haziran.2011, 00:50

Maçtaydım. Ünal Aysal'a tezahuratlar başladı ilk başta. Sonra da "taraftar çıldırdı drogba'yı istiyor" tezahuratı başlandı. Konu drogba olunca, basket, voleybol falan farketmez, sokakta görsen başkanı yakasına yapışırsın "drogba'yı al diye". Basket maçında gördük ve yakasına yapıştık "drogba'yı al" diye.

İkisinin arasında fark varsa o farkı sanırım tek sen görüyorsun .)

Revolution
02.Haziran.2011, 00:53
Adam olmak başka şey kardeşim :) Gereksiz olduğu için eklemiştim zaten. Diğeri gereksizde buda gereksiz. Ama işte anlamayan insan çok :icon_biggrin:

Yinede ben " ADAM "lığımı ortaya koyup kaldırdım videoyu.
Anladim abi sagolasin acikladigin icin.

Gercekten bu 2 seyi birbiriyle es mi tutuyorsun? Hic unutmam altyapidayken Fenerbahce bizi maclara gotururdu hangi mac hatirlamiyorum. 6 Kasim'a denk gelmisti o gun ve Fenerbahce taraftari o macin rahatligiyla alkislatmak icin benche alinan Mrsic'e 6 isareti yaptirtmislardi tezahuratla. Bununla takimi ateslemek icin macin kritik yerinde soylenen "Fener Gol Gol"u karistirmaya benzer iste senin bu yaptigin.