Log in

View Full Version : Rijkaard'ın görevine son verildi

TR.CaPTaiN
18.Ekim.2010, 19:53
http://www.yukleresim.com/images/76703796103111990970.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Frank Rijkaard'ın geleceği hakkında ser verip sır vermedi.

Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine son verilecek mi? İşte tüm gün boyunca bu sorunun cevabını bekledik. Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan kulüp binasında yaptığı görüşmelerde Frank Rijkaard'ın geleceğini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir ifade kullanmazken, ""Bugün futbolla ilgili ne varsa hepsi bu akşam konuşuldu. Nihai kararları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Alınan bazı kararlar var ancak, bunları şu anda açıklamıyoruz." dedi.

Ayrıntılar birazdan...

Sporx

Edit:

Kamuoyuna Açıklama

20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız tecrübe ve birikimini bizimle paylaşmaktan kaçınmayan sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.

Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

William Rookwood
18.Ekim.2010, 19:54
Bugun Ntvspor'da Liverpool'un Rijkaard'a teklif yaptığını söyledi.

Sirius Black
18.Ekim.2010, 20:08
Bileti kesilmiş, yerine adam aranıyor bence. Gidince direkt geleni açıklayacaklar.

LadroN
18.Ekim.2010, 20:23
Anladığım kadarıyla derbi maçı bekleniyor.

Sirius Black
18.Ekim.2010, 20:24
O da olabilir. Derbiden yüzyılın sürprizi çıkmazsa biter bu iş.

Suicider
18.Ekim.2010, 20:33
Fenere her halukarda yenileceğiz en azından yeni gelen teknik direktör fener yenilgisiyle başlamasın diye o maçı bekliyecekler bence o maçta 4-5 yedikten sonra reykard gidecek anlaşılan yeni hoca gelecek..

RaSenGan
18.Ekim.2010, 20:37
Fenerbahçe maçı sonucu ne olursa olsun Rijkaard gitmemeli.Umarım Rijkaard'la yolları ayırmak gibi saçma bir harekette bulunmazlar.

LadroN
18.Ekim.2010, 20:40
Tek korkum yılardır kazanamadığımız derbiyi Mustafa Sarp gibi bir kazmanın attığı uzaktan şutla 1-0 kazanmamız.Rijkaard sonra kovsan gitmez:D

RaSenGan
18.Ekim.2010, 20:41
Rijkaard kararı açıklanmadı!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Frank Rijkaard'ın geleceği hakkında ser verip sır vermedi.

Rijkaard kararı açıklanmadı! Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın görevine son verilecek mi? İşte tüm gün boyunca bu sorunun cevabını bekledik. Galatasaray Yönetim Kurulu, bugün Ali Sami Yen Stadı'nda bulunan kulüp binasında yaptığı görüşmelerde Frank Rijkaard'ın geleceğini masaya yatırdı.

Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Mehmet Helvacı yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik adamın Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusunda bir ifade kullanmazken, "Nihai bir karar oluşmamakla beraber bazı kararlara varıldı. Ama bu kararları şu an için açıklayacak durumda değiliz. Bunları hafta içerisinde kısım kısım göreceksiniz. Zaten zamanı geldiğinde tüm bunları sizinle paylaşmış olacağız. Dün akşam da dediğim gibi futbolla ilgili ne varsa hepsi bu akşam konuşuldu. Ve hepsine ilişkin kararlar alındı" dedi.

Helvacı, dün Ankaragücü maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Fenerbahçe maçı öncesi önlemler alacaklarını kaydettiğinin ve bugün aldıkları kararların bu karşılaşma öncesi uygulamaya girip girmeyeceği şeklindeki bir soruya, ''Bu maçı süre olarak alabilirsiniz. Burada görüş alışverişleri tamamlandı. Herkes kendi fikrini beyan etti. Nihai karar oluşmamakla beraber, bazı kararlara varıldı. Bu hafta içinde kısım kısım göreceksiniz. Zamanı geldiğinde size yine geniş bir açıklama yaparız'' yanıtını verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın görevinden alınmasının, bugünkü kararlar içinde olup olmadığının sorulması üzerine Helvacı, ''Futbolla ilgili ne varsa hepsi konuşuldu ve hepsiyle ilgili kararlar da alındı. Kararların hepsi sonuç itibariyle alınmış durumda. Uygulamalarını önümüzdeki günlerde açıklayacağız'' ifadelerini kullanırken, Hollandalı teknik adamla kendisinin şahsen bir görüşmesi olmadığını da aktardı.

''FENERBAHÇE MAÇININ SONUCU, KARARLARI ETKİLEMEZ''

Önlerindeki Fenerbahçe derbisinde alınacak sonucun, aldıkları kararların uygulanmasında bir değişikliğe gitmelerine neden olup olmayacağının sorulması üzerine Mehmet Helvacı, ''Hayır değiştirmez. Genel olarak yapılmış bir görüşme. Alınan kararlar da maçlara bağlı olarak değil, genel olarak alındı'' şeklinde konuştu.

Aldıkları kararları açıklamama gibi bir düşüncelerini bulunmadığını da yineleyen Helvacı, zamanı geldiğinde bu kararların duyurulacağını sözlerine ekledi.

Sporx

BaGa TaRKaN
18.Ekim.2010, 20:54
Liverpool'a İlaç Olur İlaç Eğer Liverpool Alırsa Rijkaardı İstediği Oyuncular Mevcut Tam Sistem Takımı.

Suicider
18.Ekim.2010, 20:56
Bazı kararlar derken tek reykard konusunda değil başka konulardada karar almışlar sanırım ama hangi konular???

M.Scofield
18.Ekim.2010, 21:22
düne kadar her severinde Rijkaardı destekliyordum ama dün akşam anladımki olmayacak kesinlikle göndermek lazım yerine de Fatih Terimin gelmesi lazım

uAburak89
18.Ekim.2010, 23:08
LigTV son dakika gelişmesi olarak Rijkaard %99.9 gitti dedi.

Bence derbide takımın başında Tugay olacak.

RaSenGan
18.Ekim.2010, 23:14
Lig TV öyle diyorsa Rijkaard kalıyor demek :)

King_91
18.Ekim.2010, 23:20
Rijkaard giderse bugune kadar savunduğu herşeye , hepsi doğru olan herşeye ihanet eder polat . istersek fener'e 9-0 yenilelim rijkaard gitmemeli . herşey günü kurtarmak değil . önemli olan sistemi olan bir takım olmak . 3 sene de 5 sene de sürse beklenmeli . tabi bu sisteme uygun adamlar alınacaksa .

RaSenGan
18.Ekim.2010, 23:22
Rijkaard giderse bugune kadar savunduğu herşeye , hepsi doğru olan herşeye ihanet eder polat . istersek fener'e 9-0 yenilelim rijkaard gitmemeli . herşey günü kurtarmak değil . önemli olan sistemi olan bir takım olmak . 3 sene de 5 sene de sürse beklenmeli . tabi bu sisteme uygun adamlar alınacaksa .

Kesinlikle katılıyorum abi çok haklısın.

Rsa
19.Ekim.2010, 00:10
Lig TV'nin haberine göre Rijkaard gönderilip yerine Hikmet Karaman getirilecekmiş.

Fearless Coward
19.Ekim.2010, 00:12
Hikmet Karaman Manisa'da değil mi? nasıl gelecek.

M.Scofield
19.Ekim.2010, 00:13
hikmet karaman geleceğine hakan şükürü getirsinler

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:14
Bu Hikmet Karaman lafı 2 gündür ortada dolaşıyor, kim çıkarıyor anlamadım. Herhalde kendisi söylenti oluşturuyor.

Fatih Terim diyen var, Hikmet Karaman diyen var, Abdullah Avcı, Gerets geri gelsin diyenler var, Abdullah Avcı TD yardımcısı da Tugay olsun diyen var.

Tabii bir de klasik Lucescu. :D

Rijkaard kesin gitti herhalde bu kadar söylenti türediğine göre.

Ben inanmıştım Rijkaard'a onun bir şeyleri değiştireceğini düşünüyordum, ama olmuyor nedenini tam olarak çözemedim şahsen ama tutmadı, uyuşmadı. Rijkaard sistem hocası, futbol oynatmak istiyor, bizim kadro yapımız, mantalitemiz buna müsait değil.

Bu sene Galatasaray yüzünden futboldan soğuma noktasına geldim resmen, yazık oluyor, bir sezon daha heba olmak üzere.

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:29
LigTV son dakika, Hikmet Karaman - hakan şükür göreve gelecek.

Umarım kolpadır, doğru olduğuna inanmıyorum pek ama tırsmıyor da değilim istemiyorum ikisini de şaka gibi yahu.

Rijkaard - Neeskens'den hikmet ile hakana mı geçiyoruz. Yönetimin vizyonu bu kadar da dar olamaz herhalde.

RaSenGan
19.Ekim.2010, 00:31
Kolpadır yahu öyle bir şey olamaz.Olur da Rijkaard giderse Fatih Terim,Tugay falan gelir ne işi var Hikmet Karaman'ın kim uydurduysa artık.

Sekopej
19.Ekim.2010, 00:34
NTVSpor'da da canlı yayında Hikmet Karaman ve Hakan Şükür'e somut teklifler yapıldığı söyleniyor. Hikmet Karaman'ı Manisa bırakmıyormuş ama Hakan Şükür büyük bir ihtimalle Sportif Direktör olacağız diyebiliriz.

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:36
hakan şükür bu takımın içine eder.

Ayrıca o kadar saçma ki, hakan şükürün kabul etme durumundan öte ben Adnan Polat'a şaşırıyorum. hakan şükür sağda solda sana salladı, saçma sapan yazılar yazdı, sen adamı kulübe üye yaptın davet ettin adam gelmedi. Bir de üstüne göreve getireceksin. Kendi ipini çekiyor başkan, böyle olmaz bu iş, koca kulübü çiftliğe çevirdiler.

Sekopej
19.Ekim.2010, 00:38
Şunu da söylemişlerdi, Adnan Sezgin'in de görevine son verilebilirmiş, en azından bu da sevindirici bir nokta.

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:42
Adnan Sezgin'e bende kızıyorum, herkes kızıyor ama o adam kulübün maaşlı çalışanı yönetim ne derse onu yapıyor zaten vizyonsuz bir insan. Yerine gelecek kişinin belirli kriterleri karşılaması gerek, ben basında çıkan isimlere bakıyorum yerli hoca gelecekse Abdullah Avcı gelsin, yabancı olacaksa ne yapsınlar etsinler Gerets'i getirsinler.

Gidip saçma sapan isimleri getireceklerine Rijkaard kalsın daha iyi.

Tam bir kaos ortamı var, yönetim resmen çuvalladı.

Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2010, 00:42
Hikmet Karaman'a somut teklif yapılmış. Hani yok etik mesajları? Hani nerde etik değerler? Sadece Anadolu Kulüplerine mi etik değerler yoksa? İşte böyle olur. Keser döner, sap döner. Bir gün gelir hesap döner...

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:46
Bu ülkede etik nerede var ki zaten..

Etik olmayan bir şekilde hoca getireceksek Abdullah Avcı gelsin, ne karamanı.. Adam Belediye'ye istikrar sağladı, kadrosu belli, taraftarı yok, imkanları kısıtlı. Gerçi daha önce teklif yapılmıştı reddetmişti, düzgün adam takımını yarı yolda bırakmıyor.

RaSenGan
19.Ekim.2010, 00:49
"Şu anda böyle bir teklif yok. Olsa da doğru olmaz. Beş yıldır çalıştığım bir takım var ve onları başkalarının yaptığı gibi yarı yolda bırakamam. Günü kurtarmak adına yapılacak bir şeyin içinde asla olmam. Uzun süreli bir proje ile doğru bir zamanda gelecek teklifi ise değerlendirebilirim. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil."

Abdullah Avcı'nın Sporx'le yaptığı röportajda verdiği cevap.

Sekopej
19.Ekim.2010, 00:49
Eğer bir sportif direktör gelecekse bu Hakan Şükür olur ya da başkası, Fenerbahçe'nin Daum döneminde yaptığı hatayı yapmamalı. Orada Aykut Kocaman gidip Daum ile anlaşmamıştı, ikisi beraber geldi, sonra da Daum ben anlaşmayı başkan ile yaptım diyerek Aykut Kocaman'ı takmıyordu. Hocayı yönetim belirlemiş olsa da, sportif direktör önce gelmeli, sonra hocaya teklifi o iletmeli.

Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2010, 00:50
Bu ülkede etik nerede var ki zaten..

Etik olmayan bir şekilde hoca getireceksek Abdullah Avcı gelsin, ne karamanı.. Adam Belediye'ye istikrar sağladı, kadrosu belli, taraftarı yok, imkanları kısıtlı. Gerçi daha önce teklif yapılmıştı reddetmişti, düzgün adam takımını yarı yolda bırakmıyor.

Bülent Uygun Eskişehirspor'un başına geçti diye neden kıyamet kopardı medya o zaman? Kaldı ki Hakan Şükür olayın gerçeğini açıkladı dün gece. Bülent Uygun istifa ettiğinde ona bir teklif yapıldığını ama reddettiğini açıkladı. 1 satır haber yapıldı mı bugün? Yazık yazık. Ölmüş Türk Futbolu, Türk Futbol Medyası...

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:51
Bence de sportif direktör ile teknik direktör arasında bir uyum olmalı ve sportif direktör bir nevi yedek teknik direktör durumunda kalmamalı.

Bizim ülkemiz için bu sistem pek uygun gözükmüyor, herkes tek adam olmak isteyeceği için yürümez bence. Ayrıca hakan şükür hangi vasıflarıyla sportif direktör adayı oluyor, sinirden gülüyorum yahu. :D

RaSenGan
19.Ekim.2010, 00:54
Rijkaard giderse Hagi gelsin Hagi :) Şimdi aklıma geldi o :)

uAburak89
19.Ekim.2010, 00:56
Bülent Uygun Eskişehirspor'un başına geçti diye neden kıyamet kopardı medya o zaman? Kaldı ki Hakan Şükür olayın gerçeğini açıkladı dün gece. Bülent Uygun istifa ettiğinde ona bir teklif yapıldığını ama reddettiğini açıkladı. 1 satır haber yapıldı mı bugün? Yazık yazık. Ölmüş Türk Futbolu, Türk Futbol Medyası...

Medya zaten sorunlu dostum, haber değeri var mıdır diye düşünmeden her önüne gelen şeyi haber yapıyorlar. İnternet medyası çok vahim durumda, sitelerde başlık başka birşeyi anlatıyor içerik bambaşka. Hocanın getirilişi etik değil diye haber yapan sitelerin, gazetelerin kendi haberlerinin kaçı etik sorgulamak lazım ama çark dönüyor işte..

Facx
19.Ekim.2010, 01:02
Adnan Sezgin'e bende kızıyorum, herkes kızıyor ama o adam kulübün maaşlı çalışanı yönetim ne derse onu yapıyor zaten vizyonsuz bir insan. Yerine gelecek kişinin belirli kriterleri karşılaması gerek, ben basında çıkan isimlere bakıyorum yerli hoca gelecekse Abdullah Avcı gelsin, yabancı olacaksa ne yapsınlar etsinler Gerets'i getirsinler.

Gidip saçma sapan isimleri getireceklerine Rijkaard kalsın daha iyi.

Tam bir kaos ortamı var, yönetim resmen çuvalladı.

+1905

gerets yada lucescu(shaktar bırakmaz orası ayrı :D ) gelsin

uAburak89
19.Ekim.2010, 01:06
Lucescu'yu kulübü bıraksa bile kendisi gelmiş, adam takımı şampiyon yaptı biz adamı gönderdik kimin için Fatih Terim için. O ne yaptı, zarar zarar zarar. Hem yanılmıyorsam Lucescu 6 yıldır Shaktar'da istikrarlı bir şekilde kariyerine devam ediyor. İmkansız şu aşamada.

Aygün ne yapıcan Hagi'yi. Çıkıp oynayacaksa gelsin o ayrı. :D

Lucas Neill
19.Ekim.2010, 02:25
Ertem Şener 48 saat içinde açıklanacak yeni hoca Hikmet Karaman dedi.Sanırım futbol devrimi yapmaya çalışıyoruz Rijkaard'ı gönderip Hikmet hocayı getirerek.

Rijkaard gidince bazıları mutlu olcak özellikle babası öldüğünde şebeklik yapanlar ve bunun yanında Servet.

Yıllar sonra mücadelesiyle değil Ankaragücü maçında Rijkaard'ı göndermek adına oynamadığı futbolla anılacak.

Helal olsun bu duruma düşürdükleri için.

Rijkaard'ı gönderip mustafa sarp servet gibi gereksizleri kadro dışı bırakmayacaksa bu yönetim çektirsin gitsin...

KanaKe
19.Ekim.2010, 12:49
Hikmet Karaman Yilmaz Vural'in Fatih Terim'e benzer versiyonu gibi birsey.. tam bir shovmen bu kafayla hayatta 3 büyükleri calistiramaz gecen telegole ciktiginda da atip tutuyordu mimikleride ayni fatih hoca bilerek mi yapiyor acaba yoksa farkinda degilmi

BeeTLeJuiCe
19.Ekim.2010, 12:52
Hakan Şükür Sportif Direktör, Hagi Teknik Direktör diyorlar.

Nedvedmania
19.Ekim.2010, 12:59
İmparator , İmparator , İmparator Fatih Teriim :)

Bence iş T.D de değil futbolcularda. Ara transfer dönemine kadar aynı Galatasarayı izleyeceğiz. Ara transferde çok iyi adımlar atılmalı ki şampiyon olalım.

KanaKe
19.Ekim.2010, 13:01
Hakan Şükür Sportif Direktör, Hagi Teknik Direktör diyorlar.
Hakan'in Adnan Polat varken takima gelecegine inaniyormusun sen :) adam her hafta trt1 de Adnan Polat'i elestiriyor.

jarosik_61
19.Ekim.2010, 13:05
türkiyede sportif direktörlük taraftarın gözünü boyamaktır...aldanmayın sakın....
eğer hakan şükü sportif direktör olursa takımın başında bir abi olsun düşüncesi...galatasarayın abileri meşhurdur....
aldanmayın gs li arkadaşlar hagi hiç bişe yapamaz bu takıma...
gatasarayın aradığı adam hiç sevmesemde lucescudur yada abdullah avcıdır...
hagi ve hakan şükür taraftrın tepkisinden kurtulmak için alınmış olan bir karar olur kısa vadede....

William Rookwood
19.Ekim.2010, 13:10
Biz bir sene daha Rijkaard'a sabredemeyiz.Yazık Galatasaray taraftarına , giden paralara.Galatasaray'a yakışmayan sonuçlar alıyoruz.Bir sene dayandık ama bu sene %100 gitmesini isteyenlerdenim.Bu arada Ntvspor'un haberine göre adayalar ; Hikmet Karaman , Tugay Kerimoğlu , Hagi , Hakan Şükür , Tolunay Kafkas , Christoph Daum ve yıllar önce Galatasaray'ı çalıştırmış İskoçyalı bir hoca (ismini unuttum).

Flawless Victory
19.Ekim.2010, 14:28
Şükür tamam, Hagi yolda

19 Ekim 2010 00:52 | NTV Spor
Galatasaray'da sıcak gelişme. Sarı-kırmızılılar sportif direktörlük için Hakan Şükür ile kesin anlaştı. Teknik direktörlüğe ise efsane futbolcu Gheorge Hagi getiriliyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/73/hagihakan600_P8PO1.jpg
Galatasaray'da sıcak gelişmeler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların sportif direktörlük için Hakan Şükür'ün %100 anlaşıldığı, teknik direktörlük için en önemli adayın ise Gheorge Hagi olduğu bildirildi.

NTV SPOR'da yayınlanan Spor Servisi programına telefonla bağlanan NTV SPOR haber müdürü Haluk Yürekli, Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe kesin olarak getirileceği bilgisine ulaştıklarını, teknik direktörlük için ise Hagi'yle büyük oranda anlaşma sağlandığını söyledi. Yürekli ayrıca bir başka efsane futbolcu A2 takımı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun ise herhangi bir görev almayacağını söylerken, Hagi'de son dakika pürüzü çıkması halinde ise Tolunay Kafkas'ın düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

Ntvspor'dan alıntı...

Zekirdek
19.Ekim.2010, 15:12
@William Rookwood

İskoçya'lı Grame Souness namıdeğer Ulubatlı Souness.

uAburak89
19.Ekim.2010, 15:29
hikmet karaman takımında kalmış.

Zekirdek
19.Ekim.2010, 15:54
hikmet karaman takımında kalmış.

Evet. Kenan Yaralı 14-16 programına bağlandı ve Hikmet Karaman'ın sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığını belirtti.

Suicider
19.Ekim.2010, 16:07
Hakan şükür teklif aldığını doğrulamış

Aşk-ı Şehir
19.Ekim.2010, 16:13
Zaten Hakan Şükür; "Galatasaray'dan başka bir takım çalıştırmam." diyerek Eskişehirspor'u reddetti. Teklifi kabul edecektir bence...

Fearless Coward
19.Ekim.2010, 16:16
Hakan Şükür direk Teknik Direktörlüğe getirilsin bence.Aykut Kocaman gibi oda rahat başarılı olur.

William Rookwood
19.Ekim.2010, 16:32
Bence Galatasaray efsaneleri kurtarıcı olarak getirilmemeli.Çünkü yazık oluyor onlarada Bülent Korkmaz aynı şekilde devre arası sonrasında geldi haksızlık edildi.Çünkü çok kötü bir dönemde geldi Hakan Şükür içinde aynı şekilde onlara lig başladığında takım emanet edilse hem bir özgüven gelir hemde uzun vaadeli olur , Guardiola gibi.Bana kalırsa Rijkaard gitmeli ve tecrübeli bir teknik direktör gelmeli.Hakan Şükür gelicekse sportif direktör veya asistan olarak gelmeli.Gelecek teknik direktörden birşeyler kapmalı tecrübe edinmeli.

TR.CaPTaiN
19.Ekim.2010, 16:49
Hagi Galatasaray'dan gittikten sonra ne başarı kazandı ki tekrar getirilmek isteniyor ? 10 sene önce kovduğunuz bir hoca bu 10 sene içerisinde kendini geliştirmiştir, başarılar kazanmıştır; tekrar getirmek istersiniz. Ancak 3-4 sene önce gönderdiğiniz bir teknik direktörü bu süre boyunca pek birşey yapmamasına rağmen geri getirmek çok ilginç karar olur.

Tugay'ın da teknik direktör olarak herhangi bir tecrübesi yok. Kısa bir süre önceki Bülent Korkmaz getirildi ve başarılı olamadı. Dolayısıyla eğer Galatasaray yönetimi ders almışsa Tugay'ı da teknik direktör yapmaz.

Hikmet Karaman'ı dinlerken insan hakkaten adamın teknik-taktik bilgisi üst düzey diyor, bazı maçlarda da bunu gösteriyor ama büyük takımda çalışmak ayrı birşey. Yine de Hagi ve Tugay'a göre daha iyi bir seçim olur.

Eğer Galatasaray yerli bir teknik direktör getirmek istiyorsa; gideceği adres Abdullah Avcı olmalıdır. Daha önce teklif götürüldüğünde takımımı yarı yolda bırakmam diyerek kabul etmemişti fakat bu sefer daha sıcak bakacağını düşünüyorum. Sonuçta İBB yönetimi de Abdullah Avcı'yı anlayışla karşılayacaktır. İBB yönetimi Abdullah Avcı'dan 2. kez Galatasaray'ı reddetme fedakarlığını beklememeli.

E.Cartman
19.Ekim.2010, 17:00
Hikmet Karaman resmen yalan oldu :D Manisa 2 yıl daha uzattı sözleşmesini. Abdullah Avcı'da hala aynı düşünce de dün SporX'te röportajında okudum, yine yarı yolda bırakmam takımımı demiş.

http://www.sporx.com/ozel/roportaj/g-saraydan-bugun-teklif-gelseSXHBQ210086SXQ

G.SARAY'DAN BUGÜN BİR TEKLİF GELSE...

-Galatasaray'da Frank Rijkaard'ın gönderilmesi gündemde ve teknik direktörlük için adı geçen isimlerden biri de sizsiniz. Şu an böyle bir teklif gelse Galatasaray'a yanıtınız ne olur?
"Şu anda böyle bir teklif yok. Olsa da doğru olmaz. Beş yıldır çalıştığım bir takım var ve onları başkalarının yaptığı gibi yarı yolda bırakamam. Günü kurtarmak adına yapılacak bir şeyin içinde asla olmam. Uzun süreli bir proje ile doğru bir zamanda gelecek teklifi ise değerlendirebilirim. Ama şu an için böyle bir şey mümkün değil."

Bu arada Hakan Şükür'de sportif direktörlük teklifi aldığını doğrulamış ama karar vermemiş hala

http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/hakan-sukur-dogruladiSXHBQ210213SXQ

RaSenGan
19.Ekim.2010, 17:04
Aygün ne yapıcan Hagi'yi. Çıkıp oynayacaksa gelsin o ayrı. :D

Bilmiyorum abi aklıma geldi :D Hikmet Karaman'dan falan iyidir :D Bak bugün de haberi çıkmış :D

ozaniel
19.Ekim.2010, 17:16
Abdullah Avcı bence kurduğu düzeni bozup enkaz bir takım almaz. Galatasaray'ın ihtiyacı olan hoca kısa vadede takımı toparlayacak bir hoca. Zor zamanlarda sistem hocası veya tecrübesiz hoca getirmek intihar olur.

Sirius Black
19.Ekim.2010, 17:16
Gerets'i düşünüyorum ben en çok ama yönetim düşünmüyor sanırım.

Zekirdek
19.Ekim.2010, 17:32
Abdullah Avcı'nın röportajı dikkatli okunursa Galatasaray'a şu an gelmem takımımı yarı yolda bırakmam fakat sezon sonu gibi olursa daha sıcak bakabilirim dedi.

KanaKe
19.Ekim.2010, 19:14
Gerets'i düşünüyorum ben en çok ama yönetim düşünmüyor sanırım.
Gerets'i göndermekle cok büyük hata yaptilar zamaninda. Geri getirirseler Galatasaray'i tekrar sahlandirir.

Fearless Coward
19.Ekim.2010, 19:21
Gerets sanırım bi takım çalıştırıyor.

Deus Dominus
19.Ekim.2010, 19:37
Otoriter, sözünü oyunculara geçirebilecek, motive edebilecek birisi lazım. Rijkaard'ın tam zıt karakteri :)

Night_Mare17
19.Ekim.2010, 20:14
Bize modern futbol oynatacak değil böyle sert koşturtan bastırtan ruhla oynatacak lazm

TR.CaPTaiN
20.Ekim.2010, 12:02
Sarı kırmızılılarda resmi teklif yapılan Fatih Terim'in yanıtını öğle saatlerinde vermesi bekleniyor! Kulüpten sızan haberler, Terim ile anlaşmanın büyük ölçüde sağlandığı yönünde. Ancak tecrübeli hocanın olmazsa olmazları var!

Futbolun tek patronu Fatih Terim olacak!

Tüm ekibini kendi seçecek!

Başkan Adnan Polat'a bağlı çalışacak!

Fatih Terim'in görevi kabul etmesi durumunda yardımcılığına Tugay Kerimoğlu'nu düşündüğü de sızan haberler arasında.

Kısacası Galatasaray'da nefesler tutuldu.

Teknik direktör değişikliği konusu -büyük bir aksilik olmaz ve Terim hayır demezse- bugün 13.00'ten sonra netleşecek.

Ligtv

Since-1907
20.Ekim.2010, 12:38
Frank Rijkaard'ın sözleşmesi karşılıklı feshedildi.

Ntvspor Son Dakika

Nedvedmania
20.Ekim.2010, 12:47
Ve Frank Gitti. Bizi futboldan soğuttuğun için teşekkürler Frank.

GodfatheR
20.Ekim.2010, 12:53
Fatih Terim hayırlı olsun.

Uchiha Itachi
20.Ekim.2010, 12:53
Oynattığı futbol u hiç beğenmesemde kişiliğini çok beğendiğim bir teknik drektördü.Aslında onun pekte suçu yok, bizim futbolcularımız Çağdaşlıktan, çağdaş futboldan ne anlar, bunu bile bile kendisini buraya getirende suç.Yolu açık olsun.

Nedvedmania
20.Ekim.2010, 12:58
Fatih Terim - Hagi - Hakan Şükür - Tugay Kerimoğlu. Bu 4 lüden kim gelirse gelsin çok sevinirim ve çok heycanlanırım. Beni futbola yeniden ısıtırlar. Çünkü Hepsi gerçek Galatasaraylı. Futbolcunun halinden çok iyi anlayan adamlar. Baba , Abi rolünü çok iyi yapabilecek kişiler. İnşallah bu 4 lüden biri gelir.

uAburak89
20.Ekim.2010, 13:00
Kamuoyuna Açıklama

20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz...

Bugüne kadarki çalışma sürecimizde iş disiplini, çalışkanlığı, insanlığı, kimlik ve kişiliği ile karşılıklı ilişkilerimizde hiçbir sıkıntı yaşamadığımız, tecrübe ve birikimini bizimle paylaşan Sayın Frank Rijkaard’a Galatasaray’a verdiği emek ve mesaisi için teşekkürü borç biliriz.

Çalışması ve beyefendi kişiliğiyle birlikte olduğumuz süreçte futbol adamlığı ve ustalığını, bu konuda deneyimlerini ve görüşlerini aynı ortamlarda soluduğumuz antrenörümüz Johan Neeskens’e Galatasaray camiasına katkıları, emeği ve çalışması için müteşekkir olduğumuzu belirtiriz.

Her iki ustanın yanısıra teknik heyetimizde yer alan Alberto Roca Pujol ve Carlos Quadrat’a da bugüne kadar kulübümüz bünyesinde vermiş oldukları mesaileri için teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü

uAburak89
20.Ekim.2010, 13:01
4.5 milyon euro tazminat verilmiş Rijkaard'a...

Sekopej
20.Ekim.2010, 13:05
Fatih Terim'e dün gece gidilmiş ve o da hocayı gönderin öyle gelin demiş sanırım ki sabah ilk iş hoca gönderildi, şimdi yeniden Galatasaray'ı kurtarmak için Fatih Terim geliyor, üstelik geçen sefere göre daha fazla yetkiyle sanırım. Galatasaray'ın ekonomisini çok etkilemişti Fatih Terim, bakalım şimdi ne yapacak, takıma bir çok takviye isreyeceği kesin.

Hagi teknik direktör olarak ne yaptı da yeniden isteniyor, onu da anlamıyorum, Galatasaray'dan sonra bir yerde çalışıp, bu yönde iyi olduğunu gösterdi mi?

Hakan Şükür'e Sportif Direktör teklifi yapıp, sonra Fatih Terim'e gidiliyor. Demek ki Hakan Şükür reddetmiş yoksa Terim'in böyle bir şeyi asla kabul edeceğini sanmam, kendisi patron olmak isteyecektir, Adnan Sezgin'in de adını pek duymayız artık.

Fatih Terim kabul etmezse de, Hakan Şükür-Hagi olacak sanırım, gündemde dolaşan sadece bu isimler kaldı.

kasım akdemir
20.Ekim.2010, 13:07
Ben Fatih Terim'in Galatasaray'da görev aldığı son dönemden tek birşey hatırlıyorum oda ;Galatasaraylı her futbolcu çok basit bir pası bile attıktan sonra dönüp kulübeye Fatih Terim'e bakıyordu.Bu futbolcuların ne kadar tedirgin ve rahatsız bir futbol oynadığının kanıtıydı, zira başarılı olamadı ve hüsrana uğradı.Eğer Fatih Terim başa geçicekse bu hatalarını tekrarlamaz diye umut ediyorum.

Nedvedmania
20.Ekim.2010, 13:08
Bu arada Abdulrahim Albayrak'a ne oldu bilgisi olan var mı ?

urwrdskkn
20.Ekim.2010, 13:30
arkadaşlar inşallah hayırlısı olur benim teknik kadro da beklediğim isimler HAGİ KRAL HAKAN VE İMPARATOR

Hugo
20.Ekim.2010, 13:35
Galatasaray camiası hareketli saatler yaşıyor! Artık gözler Fatih Terim'in göreve gelişinin resmen açıklanmasını bekliyor!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile 3. kez Galatasaray'ın başına geçmeye hazırlanan Fatih Terim bugün saat 14.00'te bir araya gelecek!

Terim saat 18.00'deki idmanda da takımın başında olacak.

Resmi açıklama ise her an her dakika yapılabilir!

Ligtv.com.tr

jarosik_61
20.Ekim.2010, 13:46
emre tilev twiitter hesabından hoşgeldin fatih terim yazdı...faith hocayla anlaştılar herhalde

Flawless Victory
20.Ekim.2010, 13:47
Fatih Terim dışında hiçbir seçenek doğru değildir. Rijkaard'ı gittiyse başka şansları kalmadı, Terim gelecek. Aksi halde çok yanlış bir hamle olur. Bir kere daha söylüyorum Rijkaard'ın hiçbir suçu yoktu ama sorumluluk her zaman teknik adamda olduğu için önce o gitti, eğer takım böyle kötü gitmeye devam ederse Polat da gider, Memati de.

Night_Mare17
20.Ekim.2010, 14:39
Okuldan geldim ve en mutlu oldugum haber oldu başlayacağız artık 4 sene üst üste şampiyon olduk Avrupa'nın kralı olduk. İmparatoor Fatih Teriim

Aşk-ı Şehir
20.Ekim.2010, 14:41
Hıncal Uluç'un söylediğine geldi herkes iyi mi? :D

uAburak89
20.Ekim.2010, 15:02
Bu Nezih Ali Boloğlu da gitsin artık, adamın kariyerinde 42 maç var 17si alt ligde. Galatasaray'da hep yedek olmuş birisi. 2.5 senede 6 hoca gitti bu adam niye gitmiyor !

Kaleci antrenörümüzün 2 Türkiye kupası maçına çıkmışlığı var, antrenör olarak 3 zaferi...

uAburak89
20.Ekim.2010, 15:07
Adnan Polat hakan şükür'ün evine gidiyor, yardımcı antrenör oluyor diyor hakan geri çeviriyor. Rezilsin Adnan Polat, rezil...

Sekopej
20.Ekim.2010, 15:19
Hakan Şükür ile yaşanan sorunlar, sonrasında gel futbolun başına geç, Sportif Direktör ol de, Fatih Terim'in üzerinde herhangi bir isim istememesi üzerine de yardımcılık teklif et.

Bu sadece Adnan Polatla da alakalı değil bence, böyle kriz anlarında yöneticilerde akıl tutulması mı oluyor acaba? Çünkü normal zamanda düşündüğünde çok saçma gelecek fikirlerin bu tür kriz dönemlerinde uygulandığını görüyoruz.

Suicider
20.Ekim.2010, 15:19
Benim anlamadğım hakan şükür sportif direktör oldu fatih terim le görüşülüyor diyor..Fatih gelirse üstünde başka kimseyi istemezki..Tek başına hakim olmak ister herşeye bunu biliyoruz ozaman hakan sportif direktör diye getirilcek boş boş dolaşak ortada..

KanaKe
20.Ekim.2010, 15:21
Bu basin Fatih hocayida yollar merak etmeyin.

Varonil
20.Ekim.2010, 16:13
Fatih Terim hayırlı olsun.Gelişi Galatasaray'da futbolcuların Fenerbahçe derbisine daha bir hırsla hazırlanmalarına neden olacaktır.

maxsleox
20.Ekim.2010, 16:15
Bizim yönetimde suç var ama Rijkard'ında bir o kadar suçu var.Geçen seneki transferlerle Türkiye liginde rahat şampiyon olunurdu.Transferler açıklandığında kim bu transferlere kötü dedi.Bir tane oyuncudan bile verim alamadı kendisi.Skibbe bile ondan önceki sene daha kötü kadroyla takımı Avrupada Üst turlara taşıdı.Kim ne derse desin Rijkard'ın elinde Türkiye standartlarının üstünde oyuncular vardı bunları kullanamadı.Brezilya'da döktüren Elano'dan %1 lik verim alamadı kendisi.Jo'dan verim alamadı, Dos Santos'dan verim alamadı.Hatta Arda bile Rijkard'ın gelmesiyle düşüşe geçti farkındaysanız.Bir sistemdir tutturuyor Rijkard ancak o istediği sistemi anca Xavi ve İniesta gibi oyuncularla oynar.Rijkard Barcelona'dan başka hiç bir takımda başarılı olamaz burayada yazıyorum.2 yıllık bir süreçte kendisi ne yaptı ne katkısı oldu takıma ? İlk geldiği zaman 9 hafta takım top oynadı oda yeni teknik adam geldi diye o kadar.Galatasaray'ın maçlarını izlediğimde bana umut vermiyorki takım yemişim sistemini.

Yönetim suçsuz mu tabikide değil ancak Rijkard bey kusura bakmasın Barça kadar parası yok bu klübün.Bu sene çok fazla yanlışı oldu geçen seneye göre çok daha kötü bir kadro var orası doğru.Ancak şu kadro ile bile bu kadar rezil sonuçlar alınamaz.

Aykut(Ufuk)
Sol Bek: Hakan, Çağlar, İnsua
Sağ Bek:Sabri
Defans: Servet, Ali Turan
Defans:Neil
Orta Saha:Ayhan
Orta Saha:Misimoviç ( Elano )
Orta Saha:Cana, Mustafa Sarp
Sol:Arda, Aydın
Sağ:Kewell, Pino
Forvet: Baros (Batdal)

Bu kadro o kadarda kötü değil, iyimi değil ama Türkiye standartlarının üstünde bir kadro.Bu kadro ile şu anki durumumuz hiç ama hiç normal değil.

Uchiha Itachi
20.Ekim.2010, 16:29
Fatih Terim ailevi nedenlerden dolayı teklifi red etmiş.

Night_Mare17
20.Ekim.2010, 16:30
Hiç beklemiyordum ama görüşme devam edecektir bence göreve gelecektir.

kasım akdemir
20.Ekim.2010, 16:34
Fatih Terim olmadıysa süpriz bi isim olacaktır.

urwrdskkn
20.Ekim.2010, 16:38
benim gönlüm fatih hocadan yana

Sirius Black
20.Ekim.2010, 16:42
Fatih Hoca reddetmiş sanırım.

Night_Mare17
20.Ekim.2010, 16:51
Görüşme devam edecek mi detay falan yok mu ya

Suicider
20.Ekim.2010, 16:51
Reykard gitti Hagi gelirse yönetimde gider..

Sirius Black
20.Ekim.2010, 16:56
İŞTE TERİM'İN KABUL EDİLMEYEN ŞARTLARI:
1- Adnan Sezgin'i istemem

2- Tek yetkili ben olurum

3- Siz Tugay Kerimoğlu'nun yardımcım olmasını istiyorsunuz ama bu konuda kesin kararımı vermedim. Önce başlasın sonra bakarız.

4- Florya'da her kuralı ben belirlerim. Malzemeciden çaycıya kadar her şeyi ben belirlerim.

(ligtv.com.tr)

Bilmem ne kadar doğru..

vego
20.Ekim.2010, 17:01
Bence şu fener maçı savuşturulmadan takımın başına kimse geçmez.

Night_Mare17
20.Ekim.2010, 17:07
Şimdi M.Helvacı çıkar;" Daha zaman var en iyi t.d getiririz der",
Adnan Polat;"2012 geyiği ile başlar,Ömür biter transfer bitmez"ile bitirir.

Allah sonumuzu hayır etsin.Herşeyde bi hayır var diyecem amma...

maxsleox
20.Ekim.2010, 17:09
Terim gelmezse Kalli gelebilir, nede olsa Adnan Polat'ın kankası.

Sirius Black
20.Ekim.2010, 17:20
Kalli Galatasaray'la sadece gönül bağım var artık külliyen yönetmem demişti. :)

IcedEarth
20.Ekim.2010, 17:27
Emekleriniz için teşekkür ederiz Frank Rijkaard ve Johan Neeskens.. Oynatmaya çalıştığınız futbol maalesef Türkiye'de oynanabilecek olan futbol değil..

Artık 2 taraf da kendi önüne bakacak. Bizde sanırım derbiden önce hoca açıklanmaz, derbiye Tugay'la filan çıkılır. Derbiden sonra yeni hoca belirlenir. Keşke Gerets gelse ama imkansız Gerets.. Bir Graeme Souness sürprizi de gelebilir eğer bu isim boşta ise.

RaSenGan
20.Ekim.2010, 17:31
Ciddi ciddi gönderdik ya adamı şaka gibi.Gelsin Terim gelsin.

KanaKe
20.Ekim.2010, 17:32
Tugay gelecek galiba bu gidisle. Hikmet hocada sözlesme yeniledi ya Tugay ya Hakan gelir.

urwrdskkn
20.Ekim.2010, 17:40
derbide tugay hocanın 11 olcak benden sölemesi

Varonil
20.Ekim.2010, 17:41
Tugay'ın teknik direktörlük kariyerine böylesine stresli bir maçla başlaması büyük bir risk,genç ve potansiyel vadeden bir antrenörü ateşe atmak gibi olur diye düşünüyorum.Fakat bunun yanında camianın derbi ile ilgili beklentileri bu durumu nötrleştirebilir.

uAburak89
20.Ekim.2010, 17:42
fatih terim alacağı parayı beğenmemiştir.

E.Cartman
20.Ekim.2010, 17:54
Gelecekse Souness gelsin ama TD'liği bıraktı :D Beni heyecanlandıracak bir takımdan teklif gelirse geri dönebilirim demişti bırakırken o da bizden başkası olamaz heralde :n::n:

C h A o S
20.Ekim.2010, 18:02
Bu saatten sonra önümüzdeki yılın planlanması yapılmalı.Bu sene artık F.Terim'de geçse,Mourinho'da gelse bir şey farketmiyecek.Bana göre sezon sonuna kadar Tugay yönetsin.Sene sonuda başka birini getirmeliyiz.

Suicider
20.Ekim.2010, 18:30
Galatasaray'ı Tugay Kerimoğlu çalıştırıyor

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğu şu anda boşta. Takımın bugünkü idmanında ise oyuncuları çalıştıran isim Tugay Kerimoğlu oldu.

Lig TV

Galatasaray'ı Tugay Kerimoğlu çalıştırıyor Galatasaray'da sıcak saatler devam ediyor. 17.30'da başlayan idmanda takımın başında kimin olacağı merakla bekleniyordu. Sarı-kırmızılı takımı bugünkü idmanda altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırıldığı görüldü.

Bu gelişme eğer Galatasaray bir teknik direktörle 1-2 gün içinde sözleşme imzalamadığı takdirde eski Galatasaraylı ismin Kadıköy'de Fenerbahçe maçında takımın başına olacak isim olarak belirlendiği şeklinde yorumlanıyor.

RaSenGan
20.Ekim.2010, 18:35
Olur da Tugay Kerimoğlu derbide takımın başında olur ve kazanırsak ertesi gün yaparlar 2 yıllık bir sözleşme.

Facx
20.Ekim.2010, 18:43
inşallah gerets gelir

Homer J.S
20.Ekim.2010, 18:57
Bekliyoruz Hagi'yi.

I love you Hagi.

Bordo61Mavi
20.Ekim.2010, 19:33
Tugay pazar gunu supriz yapar demedi demeyin

deniz.91
20.Ekim.2010, 19:40
Tugaydan bende süpriz bekliorum böyle kaoslar genelde galatasaraya pozitif yönde tepkiler verdiriyo ama galibiyet gelirse kesinlikle takımın başında durmamalı yazık olur henüz erken şuanda gheorge hagiye bir şans verilmeli gibi

yunusgs
20.Ekim.2010, 19:56
Güzel oldu bu gelişme.Takımın başında derbide Tugay olsa dahi,hiç değilse ateşleyici güç olacaktır.Hatırlayınız;Cevat Güler.

ozaniel
20.Ekim.2010, 20:00
Herkes eski isimleri düşünüyor. Neden hiç Galatasaray'ı çalıştırmamış biri gelmesin ki.

Sirius Black
20.Ekim.2010, 20:10
Yeni macera arayacak gücümüz yok malesef ki.

cimboom
20.Ekim.2010, 20:13
Herkes eski isimleri düşünüyor. Neden hiç Galatasaray'ı çalıştırmamış biri gelmesin ki.

Derbiden önce yeni bir maceraya luksumuz yok. Takimi yakindan taniyan biri olmali. Ama Rijkaardi o mactan sonra gönderselermis belki diye dusunuyorum ama nafile.

Lucas Neill
20.Ekim.2010, 20:25
Son yillar bakimindan sportif basari anlaminda gördügüm en kötü Gs yönetimi bunlar gitmeden bu takim bisey olmaz.

Sporxde okuduguma göre transfer istemis ve gönderilcek oyunculari söylemis Fatih Terim haksiz da degil isteklerinde ama yönetim kabul etmemis.

Bu takima 5-6 oyuncu alinmadan ve 3-4 gereksiz futbolcu gönderilmeden basari gelmez.

Simdi de Daum diyorlar iyice sasirdilar.

Crocodile1963
20.Ekim.2010, 20:26
Daum geliyor Daum :D

Ziya38
20.Ekim.2010, 20:26
Saka gibi..

EndoplazmiK RetikuluM
20.Ekim.2010, 20:36
Gelsin gelsin Lucescu gelsin :zuhaha

deniz.91
20.Ekim.2010, 20:42
Türk yöneticelirn vizyonu bu kadarmı dar ya dünyada sadece daum var biizm yöneticelre göre

KaRaBükLü KraL
20.Ekim.2010, 20:50
Ya her habere inanmayalım ne Daum'u ya:)

C h A o S
20.Ekim.2010, 21:00
Daum'mu?Aman aman bizden uzak dursun.Ülke sınırlarına bile gelmesin.Eğer yönetim böyle bir hata yaparsa ertesi gün kulüp binasının önünde protestolar olur.Bende seve seve giderim.

Lucas Neill
20.Ekim.2010, 21:06
Lig Tvde haberi Pinar Argun yapmis gecen gün de sanirim Hagi ve Hakanla kesin anlasmaya varildi falan diyodu.Gerci ben bu yönetim varken herseyi beklerim.

Zekirdek
20.Ekim.2010, 22:00
Daum Galatasaray'ın tek kurtarıcısı olur. Daum gelirse bu Galatasaray taraftarınının Daum'un kapısında yatması gerekir.

uAburak89
20.Ekim.2010, 22:03
Aragones gelmeli.

KaRaBükLü KraL
20.Ekim.2010, 22:07
Tabi tabi hepsi toplansa 1 Gerets bi Hagi etmez bunların.Daum gelirse Galatasaray o adam gidene kadar benim için biter

Lucas Neill
20.Ekim.2010, 22:18
Hagi geldi deniyor bu sefer de :)

Zekirdek
20.Ekim.2010, 22:20
Tribündergi

Hagi'nin geldiğini son dakika olarak verdi ama NtvSpor'da böyle birşey göremedim.

Clayman
20.Ekim.2010, 23:38
Daum Galatasaray'ın tek kurtarıcısı olur. Daum gelirse bu Galatasaray taraftarınının Daum'un kapısında yatması gerekir.

Kafan güzel herhalde ?

Fearless Coward
20.Ekim.2010, 23:44

Genç yaşta ne içtin dostum. :)

IcedEarth
21.Ekim.2010, 00:04
http://twitpic.com/2z8y5o

Lucas Neill
21.Ekim.2010, 00:24
http://twitpic.com/2zb83g

Bugünkü idmandan bi kare

ozaniel
21.Ekim.2010, 00:26
Daum krizi yönetebilir ve takımı kısa vadede bir yerlere getirir. Sene sonuna kadar anlaşma yapılırsa gelmesi mantıklı olur(zaten Galatasaray Avrupa'da da yok). Trabzon maçında Fenerbahçe 35 şuttan bir gol daha çıkarabilse Daum hala Fener'de olur ve gelmesinin konusu bile olmazdı.

Clayman
21.Ekim.2010, 00:30
http://twitpic.com/2zb83g

Bugünkü idmandan bi kare

Resimden okunduğu kadarıyla oyuncular Rijkaard'ın gidişinden çok mutlular.

KanaKe
21.Ekim.2010, 00:37
Daum'un bence hocaligini tartismamak lazim eger bir yabanci hoca Türkiye'de bir takimi sampiyon yapiyorsa onun hocaligi tartisilmamali.. yabanci hocalarin üstünde yerlilerden daha cok baski var nedense..

barahir
21.Ekim.2010, 00:39
Daum'un düzlüğe çıkartamayacağı takım yoktur.. Ancak Daum'un takımları hiçbir zaman ilerleme kaydedemez.. Tecrübeyle sabittir..

TR.CaPTaiN
21.Ekim.2010, 00:49
Daum Stuttgart'a gidecektir diye tahmin ediyorum. Daum'un küçümsendiği kadar kötü bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Hatta kötü bir hoca olduğunu da düşünmüyorum. Daum'un rakibimiz olan Galatasaray'a gitmesini kesinlikle istemem.

Hagi'yle büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Ntvspor son dakika

nannar
21.Ekim.2010, 01:08
Rijkaard insanlık olarak da oynatmaya çalıştığı futbol olarak da çok begendiğim biriydi fakat Galatasaray'da insan yönetimini iyi yapamadı. Bir türlü takımı bir arada tutarak arkadaşlık bağlarını geliştiremedi. Bence oyuncuların da ona inancı azaldıktan sonra çöküş hızlandı.Artık bu saatten sonra bence Fatih Terim gelmemeli. Çünkü onun devri de kapandı... Kapanmalı!!!!! Kapanmalı ki Galatasaray gibi bir camia kendi içinden yeni bir kahraman çıkarabilsin.Rijkaard'a 2 sene katlandık. 2 sene de kendi evlatlarımızdan birine katlanmamız lazım. Tugay Kerimoğlu yabancı ülkede yıllarca profesyonelce mücadele etmniş ve bence türk futbolunu yurt dışında en iyi temsil eden türk oyuncusu olmuştur. Bu yönüyle yabancılarla iletişimi iyi kuracaktır. Galatasaray'ın içerisinden çıktığı için de türklerle dialoğu iyi kuracağını düşünüyorum.Kısa vadede en azından devre arasına kadar sözleşme imzalanmadan biraz devam edilmeli bence onunla. Hakan Şükür sportif direktör olarak neler yapar bilemem ama Hagi teknik direktörlük açısından bizim aradığımız kişi değil bence :) Almanya ve İngiltere'de temaslar var diye haberler çıktı. İnşallah yine Skibbe gibi bir hoca falan bulmazlar. Ben artık yabancı hoca falan da istemem açıkcası. Hiddink gibi bir dünya markası bile milli takımı rezil ediyorsa "Türk futboluna Avrupalı hoca gitmez" gerçeği kafamıza "dan" diye inmiştir... Bence ya Tugay ya da yerli bir teknik adam getirilmeli....

footballer33
21.Ekim.2010, 01:14
Ha Hagi, ha Fatih Terim, ha Tugay, ha Hakan Şükür. G.Saray bu isimlerle bir yere varamaz, kimse kendini kandırmasın. Hagiyle anlaşan Adnan Polat ve ekibi bu yolda kendilerini harcıyorlar farkında değiller. Zaten bu zihniyetleri sürerse kendi sonları da yakındır, ama karşılarına cesur ve sağlam birisi çıkarsa. Bu ülkede de hiç kimse Ferguson falan beklemesin başımızda böyle zihniyetler olduğu sürece, lafım genel sadece G.Saray için değil. Aykut ve Schuster de aynen bu zihniyetler oldukça fazla barınamayacaklar ne yazık ki ve ne yazık ki. :(

King_91
21.Ekim.2010, 01:26
Rijkaard'a 2 sene katlanamadık ya bişey demiyorum . Kuyusunu kazan futbolcular çeşitli yerlerine kına yakmışlardır artık .. İnşallah Tugay gelmez . 2 sene içinde 2. efsanemizi harcamayalım . O kalsın bari 1-2 sene daha . Hakan Şükür falan da gelmesin hiç bir mevkiide . Top toplayıcı bile olmasın .. Gitsin trt'de Galatasaray'a sallasın .. Gelecekse Hagi gelsin de , kanser olacaksak onun yüzünden olalım .. Belki saha kenarında top ona gelince 1-2 hareket yapar da yine heyecanlanırız ..

M.O.S.H
21.Ekim.2010, 02:34
Türkiye'de Sportif Direktör modeli bu şartlarda işlemez idarecilikten anlamayan Şükür Sportif Direktörlüğe getirilmemeli sırf göz boyamak için . Teknik Direktörlüğe gelirsek Terim işi yattığını varsayarsak geriye Hagi , Daum ve Tugay kalıyor . Hagi'den pek başarılı Teknik Direktör olamayacağını daha önce gördük bunu Romanya'da gördü , Daum kısa vadede takımı düzlüğe çıkarabilir ama takım hiç bir zaman belli bi seviyenin üstüne çıkamaz ve güzel futbol oynayamaz . Geriye Tugay kalıyor bence ona bi şans verilebir tabi Bülent Korkmaz'a sabır gösterilmemişti aynı şey Tugay'a yapılmamalı.

Flawless Victory
21.Ekim.2010, 12:55
Hagi GS'da başarılı olamaz bence. Bir teknik adam yetenekliyse zaten kendini belli eder. Tugay doğru seçim olacaktır bu durumda.

Night_Mare17
21.Ekim.2010, 14:07
Hagi geldi NTVSPOR'da yazdı bu arada 2005 de yine gelmişti Hagi ve 2.olmuştu Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 5-1 yenerek kazanmıştık.

Sekopej
21.Ekim.2010, 15:04
Günü kurtarıyorlar, kim gelirse gelsin Galatasaray bu sezonu kaybetti, hafta sonu Fenerbahçe'yi yenseler de, şampiyonluk yarışında olmaları zor. Bu nedenle sevilen birisini getirip, kendilerine yönelen tepkiyi azaltmak ve hocayı yönetmek derdindeler. Hagi'ye kolayca laf geçirebilirler, iddia edildiği gibi, Rijkaard'ı dinlemeyip, onun istediği oyuncuları almayan/göndermeyen yönetim, Hagi'yi bu konuda hiç takmayacaklardır.

Umarım sezon sonunu görür de seneye kendi kuracağı takımla yoluna devam edebilir Hagi, şu aşamada başarısız olursa, en az suçlu o olur ama fatura yine ilk ona kesilir. Hayırlı olsun, yarın imza atacakmış ama derbiyi trbünden izleyebilir.

Uchiha Itachi
21.Ekim.2010, 15:06
Kamuoyuna Açıklama

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.

22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır.

İmza törenini takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın (22 Ekim 2010) saat 12.00'ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.

Galatasaray Sportif AŞ.

maxsleox
21.Ekim.2010, 15:18
Hagi o kadarda başarısız bir antrönör değildi, Fenerbahçe'yi 5-1 yendiğimizde takımın başında Hagi vardı, Ali Sami Yen'de yendiğimizde yine takımın başında Hagi vardı.Oynattığı oyun göze hoş geliyordu daha çok ofansif bir sistemi var Hagi'nin.Çok başarılı demiyorum hatta başarılı bile demiyorum ama kötü bir hoca değil diyorum.Tecrübe kazandı tüm bu olaylarladan sonra eğer o tecrübelerini iyi kullanırsa başarılı bir hoca olabilir.Neden bunu diyorum çünkü Hagi oyun yeteneğini çok iyi bilen bir hoca.Arda'yı ve Aydın'ı Galatasaray'a asıl kazandıran Hagidir.Arda'yı a takıma çıkarıp Manisaya kiralamıştır.Ofansif bir takımımız var zaten Hagi'den oyunculardan çok iyi verim almasını bilen ve ofansif bir oyun oynatan teknik direktör olduğu için ilaç gibi gelecektir bizim şuanki takımımıza.Elano ve Misimioviç'i 11'de sürekli göreceğiz 2 sini birdende saha sürecektir.

TR.CaPTaiN
21.Ekim.2010, 15:24
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92047

Burdan devam edelim.