View Full Version : Kayserispor - Beşiktaş [9. Hafta]
TR.CaPTaiN
19.Ekim.2010, 23:21
http://i53.tinypic.com/2qkj6t3.jpg
*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
Trabzonspor
22.Ekim.2010, 14:23
Beşiktaş bu maçıda kaybederse durum çok kötü olur onlar adına.Ben bir beraberlik bekliyorum bu maçtan.
footballer33
22.Ekim.2010, 16:52
Kayserispor'da Troisi ve Cangele yok sakat oldukları için, acaba defansımız bu maçta da gol yemeyi becerebilecek mi? http://forum.turksportal.net/vb/./images/smilies/icon_smile.gif Şaka bir tarafa en zor deplasmanlarımızdan birine hem de çok ters bir zamanda çıkıyoruz. 1-0 olsun, bizim olsun denilecek maç ve umarım öyle olur, rastgele.
bjk4ever
22.Ekim.2010, 19:42
Troisi ve Cangele'nin olmamasi iyi bizim icin, ama Moritz iyi paslar atabilen bir oyuncu ve Santana ve M.Eren de savunma arkasina iyi sarkabilen oyuncular, ki Kayseri'nin zaten Ertugrul Saglam'dan beri olusan belirli bir savunma disiplini var. Kolay mac olmayacak ama sakatliklarin bir kismi donerse tek farkli bir galibiyet bekliyorum ben.
deniz.91
22.Ekim.2010, 20:42
Maçta ayrıca zalayetada olmayacak forvette baya sıkıntılıyz maçta beraberlik olabilir
Varonil
22.Ekim.2010, 20:46
2 takımda da ciddi eksiklikler var,artı Beşiktaş Porto maçından moralsiz ve yorgun.Tam bir beraberlik maçı gibi duruyor.
Ahmet Göktaş
22.Ekim.2010, 21:00
Kayserisporun kazanacağını düşünüyorum bende çünkü sebebi çok moralsiziz ve sakatlıklar artık çığrından çıkmış durumda ,artı olarak kayseri iyi top oynuyor evinde.
sananes
22.Ekim.2010, 21:26
kayserinin kazanmasını umduğum bir maç aslında bizim için en iyisi beraberlik ama turksportal tahmin yarısmasında kayseriye oynadım diye hatırlıyorum:)
bjk4ever
22.Ekim.2010, 21:46
Kayserisporun kazanacağını düşünüyorum bende çünkü sebebi çok moralsiziz ve sakatlıklar artık çığrından çıkmış durumda ,artı olarak kayseri iyi top oynuyor evinde.
Porto macinda kimse sakatlanmadi, bu da bir ilerleme.:)
Guti ve Tekke sanirim donuyor ve Kayseri'de oynayabilirler, Holosko da yetisip kulubede oturur herhalde, onumuzdeki hafta Erhan ve Ekrem de doner, Quaresma zaten haftaya Istanbul'a donuyor, Porto deplasmanina yetisir buyuk ihtimalle, Aurelio da Porto'ya yetisecek galiba, geriye kalan sadece Ferrari, Ridvan ve Sivok.
izmer96
23.Ekim.2010, 02:41
iki takimdada eksiklikler mevcut , iki takimda pozitif futbol oynmaya calisan takimlar , zevkli bir mucadele olur 1-1 yada 2-2 biter diye dusunuyorum
anil luque
23.Ekim.2010, 03:25
Kısır bir maç olur. Tek golle kazanırız umarım.. Sakatlık çıkmasın yeter zaten varolanlar aldı basını gitti
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Ekim.2010, 22:48
Bir büyük takımın üstüste 3 maç yenilmeyeceğini düşünüyorum. En kötü beraberlik olur bence. Umarım kazanırız.
ozaniel
24.Ekim.2010, 01:54
İki takımın da ciddi sakatlık problemleri var. Fakat Beşiktaş, Porto maçındaki gibi oynar ve Hakan kesilirse Beşiktaş büyük ihtimalle maçı kazanır.
Universal
24.Ekim.2010, 01:59
Büyük bir takım üst üste bu kadar puan kaybetmez. Beşiktaş, Kayserispor maçını kazanır ve kendine gelir. Kayseri'de büyük sakatlık problemleri var.
deniz.91
24.Ekim.2010, 11:23
Şimdilerde hiçbirşey eskisi gibi değil 3 maç üst üste kaybetmesi çok normal artık:)
besiktas1903
25.Ekim.2010, 19:05
TAT: Kadir Has
HAKEM: M.Kamil Hatipoğlu
YAYIN: HABER1903 CANLI ANLATIM SERVİSİ
KAYSERİSPOR: Souleymanou, Önder, Serdar, Aleksander, Hasan Ali, Mehmet Eren, Santana, Selim, Furkan, Moritz, Ömer Şişmanoğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İ.Toraman, Ersan, İ.Köybaşı, Ernst, Necip, Guti, Fink, Nihat, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster
Crocodile1963
25.Ekim.2010, 19:12
Her iki takım içinde önemli bir maç. Beşiktaş bu maçı da kaybettiği takdirde son 4 resmi maçından da mağlup ayrılmış olacak. Kayserispor için de üst sıralarda yer bulma açısından önemi büyük. Beraberlik iyi sonuç olur her iki takım içinde. . .
besiktas1903
25.Ekim.2010, 19:15
Ersanin performansini merak ediyorum
uAburak89
25.Ekim.2010, 19:38
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Önder
Serdar
Aleksander
Hasan Ali
Mehmet Eren
Santana
Selim
Furkan
Moritz
Ömer Şişmanoğlu
YEDEKLER
Volkan
Eren
Abdullah
Hamza
Ali Bilgin
Abdulkadir
Savaş
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Hilbert
İbrahim Üzülmez
Zapotocny
İbrahim Toraman
Fink
Ernst
Necip
Nihat
Onur
Bobo
YEDEKLER
Cenk
İsmail
Holosko
Yusuf
Guti
Fatih Tekke
Ersan Gülüm
BaGa TaRKaN
25.Ekim.2010, 19:39
Pek Umudum Yok Açıkcası. Kayseri Her Zaman Tehlikeli Deplasmandır. Üstelik Bir Formda Kayserinin Neler Yapabileceği Malum.
KaRaBükLü KraL
25.Ekim.2010, 20:13
Sağ bek Hilbert mi:zuhahaBaşa yazmışlar:D
I3esiktas
25.Ekim.2010, 20:16
Bunda şaşılacak ne var anlamadım :)
Night_Mare17
25.Ekim.2010, 20:18
3 Maçtır mı ne sağ bek oynuyor o
barahir
25.Ekim.2010, 20:18
Sanırım porto maçını izlemedin :)
KaRaBükLü KraL
25.Ekim.2010, 20:20
Yok kardeşler Porto maçını bırakın sene başından beri BJK maçı 2-3'ü geçmez izlediğim:)Hilbert'in sağ bek oynadığını görünce şaşırdım:)
yunusgs
25.Ekim.2010, 20:24
Hiç kanat adamı yok Beşiktaş'ta.İşi zor Beşiktaş'ın.Beraberlik çıkacağını tahmin ediyorum bu maçtan.
Lucas Neill
25.Ekim.2010, 20:42
Besiktas seninle ölmeye geldik tezahürati son yillarda yapilan en iyi tezahüratlardan biridir tartismasiz.
BaGa TaRKaN
25.Ekim.2010, 20:56
İlk Net Golü Kaçırdık Ernst Süper Depar Attı. Önder Kendi Kalesine Atıyordu.
Lucas Neill
25.Ekim.2010, 21:13
Rüstü kalede pek güven vermiyor gibi.
Volkan Şen
25.Ekim.2010, 21:18
oyyy oyyy oyy kayseri %100 golü kaçırdı.
Suicider
25.Ekim.2010, 22:02
Guti ve fatih tekke girecek
Volkan Şen
25.Ekim.2010, 22:27
kayseri attı 90+2 de Furkan 1-0 geçmiş olsun beşiktaş tebrikler kayseri.
Universal
25.Ekim.2010, 22:30
Beşikaş'ı sezon başında açık ara şampiyon gösteriyordum şimdi ilk üç şansı bile vermiyorum. Kayserispor ise şampiyon olabilecek bir oyun oynuyor artık.
Crocodile1963
25.Ekim.2010, 22:39
İstanbul'un gururuyuz :D
1-Bursaspor 23
2-Trabzonspor 20
3- Kayserispor 20
4- Fenerbahçe 17
5- Antalyaspor 17
Böyle sıralamaya can kurban (::)
KaRaBükLü KraL
25.Ekim.2010, 22:39
Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi:)
1-Bursaspor 23
2-Trabzonspor 20
3- Fenerbahçe 17
4- Kayserispor 17
5- Antalyaspor 17
Ondan dedim ya zaten göz kırpmalar falan anlamadım :)
King_91
25.Ekim.2010, 22:45
son dakikada nasıl bir kademe anlayışıdır gözlerime inanamadım yenilen golde . müthiş bir arapas falan da yok bildiğin bomboş adam . schuster'in defansa acil bir çözüm bulması lazım . maçı izlemedim ama hem de son dakikada bu kadar bariz bir defans hatası kabul edilemez bence .. bu sonuçlarla Galatasaray ve Beşiktaş 9 haftada 10 puan geri düşmüş oldular . tek ümit verici yan daha 25 hafta olması .. ama 2 takımın da işi çok zor artık ..
enesx86
25.Ekim.2010, 23:14
Yeter Yıldırım Demirören Yeter :)
1-Bursaspor 23
2-Trabzonspor 20
3- Kayserispor 20
4- Fenerbahçe 17
5- Antalyaspor 17
Haftaya Bursaspor Fenerbahçe'yi yenerse ve üst sıralardaki anadolu takımları kazanırsa son yılların en ilginç lig tablosu çıkar ortaya. Net bir bilgim yok ama şu ana kadar 10. haftada ilk 4'te İstanbul takımlarının bulunmadığı bir tablo yoktur herhalde.
I3esiktas
25.Ekim.2010, 23:25
Quaresma falan gelmeden bu takım düzelmez.Tamam zor deplasman ama o kadar para dökende Beşiktaş.Hakkını vermeyenleri yollamayı unuttu BJK yönetimi:)
Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.
izmer96
Kayserispor deplasmani cidden cok zor bir deplasman fakat macin 91. dakkasindada kaleci ile defans arasi 15 metre acik olup orayada 2 adam kacirilmaz , Besiktas'in once yenilmemesini ogrenmesi gerekiyor hatta ondan daha once gol yemeden mac bitirmesini ogrenmesi gerekiyor
footballer33
Ne zaman şampiyonuz diye bağırsak, kursağımızda kalıyor.
Söylesene bize hoca, takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrrrr...
BİTMESİN DERTLER.!
Zekirdek
25.Ekim.2010, 23:34
Gol olup maçın 1-0 olduğunu yazdık mesaj silindi. İşe bak ne acayip dünya. Keşke atmasayadın be Kayseri ne de olsa haberimiz olmazdı.
Fearless Coward
25.Ekim.2010, 23:39
Gol olup maçın 1-0 olduğunu yazdık mesaj silindi. İşe bak ne acayip dünya. Keşke atmasayadın be Kayseri ne de olsa haberimiz olmazdı.
Ondan değil ben sana cevap yazmıştım ondan 2'side silindi. ;)
fm_monster
25.Ekim.2010, 23:52
maçı izlemedim ama önemli anlara baktım kayseri neler kaçırmış besiktasın sadece 1tane pozisyonu var.schuster in sonuda rijkaard gibi olabilir bu gidişle.
Fearless Coward
25.Ekim.2010, 23:55
maçı izlemedim ama önemli anlara baktım kayseri neler kaçırmış besiktasın sadece 1tane pozisyonu var.schuster in sonuda rijkaard gibi olabilir bu gidişle.
Schuster için kesin bir şey konuşmak doğru olmaz. :)
deniz.91
26.Ekim.2010, 00:12
Takımla gurur duyuyorum bakıyorum hepsi çok ucu maliyete alınmış ama hepside varını yoğunu ortaya koyan oyuncular.Bugün BJKye pozisyon vermedik sedec bir pozisyonları var onuda kayserispor verdi zaten.Maç berabere bitse çok üzülecektim zaten forvetimiz olmadığı için o kadar çok net fırsat kaçırdıkki neyseki futbol bugün adaletli çıktı.Kayserimi iyi günler bekliyor
edit:şotaya değinmeden geçmeyim sanki kulübede van gaali görüyorum ilerde ismini çok duyuracaktır
Kayseri bu sene çok can yakacak anlaşılan.İstikrarlarını bozmazlarsa, kim bilir şampiyonluk yarışında bile olabilirler ligin sonuna kadar.
BaGa TaRKaN
26.Ekim.2010, 00:32
Ne parası dökmüşüz biz. Boş insanlardan duydugunuz laflarla konuşmayın. Transferdemi fazla para vermişiz? Nede anlamıyorum. 3 Haftadır, Bu sene Transferde milyon dolar harcayan beşiktaş diye anılıyoruz.
Sadece Bu Sene Deil Tabatamız Var Bi Onu Unutuyormusun Daha Oynayacak da Göreceğiz 8M Euroya Az Dersen Bilmem Artık Artı Fazla Maaş Alanlarda Haddinden Fazla Karşılığını Veriyormu Hayır Vermeyenleri Görüyoruz. Ümit Doğru Bi Tespit Yaptı Q7 Guti Gibi Kaliteleri Aldık Ama Kulübede İçerde Temizleyemediğimiz Çok Adam Var Hepsi Zarar Veriyor Bunlarıda Temizleyip Güzel Operasyon Yapsaydık Yerlerinede Guti Gibi Kaliteli Adamlar Alsaydık Sallantıda Olmayız. Biraz Önümüzü Görelim Takımı Seviyorum Ama Böyle Yönetilmesine Hazmedemem Utanç Verici Bir Durum.
Maça Gelincede Baştada Dediğim Gibi Anadolunun En Zor Deplasmanlarından Biridir Puan Kaybetmemiz Mucize Olarak Görülmemeli Artı Zaten Formdalar Biz Dengeyi Henüz Kuramadık
World Hollow o1
26.Ekim.2010, 00:37
Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar.. :)
I3esiktas
26.Ekim.2010, 00:39
Her sene kaplasa bile Milyon dolarlık denilemez. Bizden daha uçuk paralara transfer yapan aynı şekilde şuan ellerinde patlayan onlarında oyuncuları var. Çok saçma düşünmeden forumda yine başka kişilerin agızdan cıkan lafları aynı şekilde yazıyorlar.
I3esiktas
26.Ekim.2010, 00:41
Adamlara verilen ücretler ücret değil hayır duasına oynuyor elemanlar.. :)
Bir hesapla bakalım hangi takımın oyuncularına verdigi yıllık para kimin fazla?
World Hollow o1
26.Ekim.2010, 00:44
Kardeşim sende biliyorsun Guti Quaresma gibi adamların ucuz paralara top oynamadığını..
Benim sezon başında bu transferler yaplırken bir düşüncem vardı bütün BJK'li arkadaşlar fesatlık olarak kabul ettiler, o adamlar artık futbola doymuş olanlara verilecek paralara futbol'a aç oyuncular alınsaydı belkide daha iyi olacaktı..
I3esiktas
26.Ekim.2010, 00:47
Quaresma futbola doymuş birisi lafını kullanıyorsan hiç konuşmayalım bile
World Hollow o1
26.Ekim.2010, 00:51
Tartışmana gerek yok ki zaten, medeni bi şekilde sohbet edersende problemleri bir spor sever olarak çözebiliriz, kaldı ki Quaresma gerçekden çok iyi karakterde vs. problemli biri olmasaydı Ronaldo ile hemen hemen aynı yerlerde olurlardı.. :)
I3esiktas
26.Ekim.2010, 01:14
Hayır benim anlamadıgım geçen seneye kadar Transfer şampiyonu, Milyon dolarlık transfer vs vs diye anılmıyorken. Bu sene 2 Tane yıldız alıyoruz, Abartılı fiyatlarada degil. 3 maç üst üste yeniliyoruz saçma saçma laflar söyleniyor.
besiktas1903
26.Ekim.2010, 01:15
Tartışmana gerek yok ki zaten, medeni bi şekilde sohbet edersende problemleri bir spor sever olarak çözebiliriz, kaldı ki Quaresma gerçekden çok iyi karakterde vs. problemli biri olmasaydı Ronaldo ile hemen hemen aynı yerlerde olurlardı.. :)
Quaresma'mi futbola doymus :S adam 90 dakika kosuyor daha ne yapsin. topu kaybettiginde birakmiyor geri almaya calisiyor.
gecen senelare ragmen bu sene az para harcadik transferlere. cogu oyuncu bedavaya geldi. takimda basariya ac oyuncularda var mesela Cenk, Necip, ridvan ve onur.
izmer96
26.Ekim.2010, 01:18
Niang yada Misimovic futbola ne kadar doymussa Quaresma onlarin yarisi kadar doymustur , boyle sacma yorummu olur sirf moral bozmak icin :)
World Hollow o1
26.Ekim.2010, 12:18
Quaresma'mi futbola doymus :S adam 90 dakika kosuyor daha ne yapsin. topu kaybettiginde birakmiyor geri almaya calisiyor.
gecen senelare ragmen bu sene az para harcadik transferlere. cogu oyuncu bedavaya geldi. takimda basariya ac oyuncularda var mesela Cenk, Necip, ridvan ve onur.
Gece NTVspor'da Sergen'in konuşmalarını dinledim Sergen BJK'nin içinden gelen bir vatandaş, o çok büyük meblaların döndüğünü söylüyor.. ;)
Niang yada Misimovic futbola ne kadar doymussa Quaresma onlarin yarisi kadar doymustur , boyle sacma yorummu olur sirf moral bozmak icin :)
Eğer ortamı bozcak bir mesaj atmış olsaydım yöneticiler gerekli açıklamayı yapardı sen rahat ol.
SAİT71
26.Ekim.2010, 13:06
Türkiye'de işler böyle yürüyor. 2 maç kaybettimi takım 2. lige düşecek hocada kovulacak 2 maç kazandım mı şampiyon olacak vs. Henüz ligin başı. Önemli olan ligin 2. yarısındaki maçlarda bu tür puanları toplayabilmek ve son maçlara avantajlı girebilmek. Sezon başında hocanın bileti kesilir mi?
GodfatheR
26.Ekim.2010, 13:33
Beşiktaş 2 senedir sezona ilk haftalar sonunda liderin 9-10 puan gerisinde başlıyor.
bjk4ever
26.Ekim.2010, 14:14
Gece NTVspor'da Sergen'in konuşmalarını dinledim Sergen BJK'nin içinden gelen bir vatandaş, o çok büyük meblaların döndüğünü söylüyor.. ;)
Eğer ortamı bozcak bir mesaj atmış olsaydım yöneticiler gerekli açıklamayı yapardı sen rahat ol.
Sergen'in dedikleri ne zamandan beri kanun oldu, bir lafi digerini tutmuyor.
Zekirdek
26.Ekim.2010, 14:55
Quaresma var Beşiktaş var.
Quaresma yok Beşiktaş yok.
Bunun üzerine konuşmak mantıksız. Bunların üstüne de Schuster'de hiç sıkmıyor kendini ya. Futbola doymuş olan kişi asıl Schuster'dir.
World Hollow o1
26.Ekim.2010, 14:58
Doğruları konuştuğu için zaten biri diğerini tutmuyordur eminim.. ;)
Quaresma var Beşiktaş var.
Quaresma yok Beşiktaş yok.
Bunun üzerine konuşmak mantıksız. Bunların üstüne de Schuster'de hiç sıkmıyor kendini ya. Futbola doymuş olan kişi asıl Schuster'dir.
Kardeşim sende biliyorsun Guti Quaresma gibi adamların ucuz paralara top oynamadığını..
Benim sezon başında bu transferler yaplırken bir düşüncem vardı bütün BJK'li arkadaşlar fesatlık olarak kabul ettiler, o adamlar artık futbola doymuş olanlara verilecek paralara futbol'a aç oyuncular alınsaydı belkide daha iyi olacaktı..
zaten ben isim olarak futbola doymuş kişiyi Quaresma olarak belirtmedim ki.
sadece futbola doymuş oyuncuları alacağına genç oyunculara paralar verilse ilerisi için hem bu adamdan maddi kazancın olur hemde başarı olarak kazancın olur diyerekden söyledim ama niyeyse yine çekilmek istendiği tarafa çekilmiş mesaj..
Ahmet Göktaş
26.Ekim.2010, 16:04
Kusura bakmayın ama Guti ve Q7 futbola doymuş o yüzden böyle BJK derseniz bildiğin fesatlıktır .
Kardeşim Q7 ve Guti mi var 1 aydır , Beşiktaşın Guti ve Q7 'li haline bakın, bir de onlar olmadan haline bakın.
Hangi mantıkla yada hangi fesatlık ile bu sonuçları oynamayan adamlara bağlıyorsunuz ?
Zekirdek
26.Ekim.2010, 16:09
Guti doymuş denemez Real Madrid'de ağırlıkla yedek oynadı. Quaresma hiç doygun değil. Bu kadar yeteneğin top oynayamaması şüpheli bir olay zaten. Quaresma bu yaşına kadar ülkesi dışında top oynayamamış biri. Bunlara doygun demek doğru olmaz. Üst mesajda belirttiğim gibi Schuster doygundur. Türkiye'yi kolay bir lig sanıyor. Hangi kadro ile çıkarsam Anadolu takımlarını yenerim düşüncesinde. Zaten Schuster'in gelirken 2 yıllık sözleşme imzalaması büyük hedeflerinin olmadığının göstergesidir.
besiktas1903
26.Ekim.2010, 17:31
Orta sahamiz iyi defansa sivok dönerse defansda toparlanir kanimca. Takimdaki tek eksik Quaresma gibi baska yaratici oyuncu olmayisi. Böylece top orta sahada dönüp kalıyor.
besiktas1903
26.Ekim.2010, 17:37
Tebrik etmeye unutmusum
Tebrikler Kayserispor, iyi oynadılar.
M.O.S.H
26.Ekim.2010, 18:08
Guti ve Quaresma futbola doymuş demek yanlış olur , Guti yaşından dolayı bi derecede Querasma ne kadar aç olduğunu oynadığı futbolla gösteriyor bence sorun bu oyuncular olmadığı zaman yerlerine benzer tarzda oyuncu konulamaması . Devre arasında Holosko'yla yollar ayrılıp yerine yaratıcı bi kanat oyuncusu alınabilir , Necip'ede zaman zaman Guti'nin görevi verilerek bu açık kapatılabilir.
izmer96
26.Ekim.2010, 18:11
Bence tartisilmasi gereken bir diger konuda Schuster'in Guti'nin yoklugunda Yusuf gibi bir adam varken neden 90 dogumlu Onur oynattigidir , eger bu cocuga guveniyorsan zaten sezon icinde oynatabilicegin bir cok mac olucak ama bence bunun yeri zorlu Kayseri deplasmani degil ki elinde Yusuf gibi gununde oldugu zaman mukemmel oyniyan bir Yusuf varsa
Zekirdek
26.Ekim.2010, 20:29
@izmer96
Schuster Yusuf'u kafadan sildi diye biliyorum. Zaten sadece ilk geldiği sezon iş yaptı diğer sezonlar yattı. Şuan A2 ile çıkıyor.
ozaniel
26.Ekim.2010, 21:07
Yusuf 90 dakika çıkaramaz zaten, en fazla 60. dakikada oyuna girer, öyle faydalı olur. Onur da daha önceki maçlarında umut veriyordu. Ayrıca futbolcunun futbola doymasında yaşın pek etkisi olduğunu düşünmüyorum, en yakında İbrahim Üzülmez örneği var.