View Full Version : Manchester United - Bursaspor [Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maç]
Bordo61Mavi
20.Ekim.2010, 05:31
Kimse acmicaksa ben acim :)
Bursa icin cok zor mac, gerci ara sira su kirmizi seytanlara sansimiz tutuyor :)
Varonil
20.Ekim.2010, 08:08
Çok zor maç olacak.Bursaspor iyi mücadele edecektir,fakat 2-0 veya 3-0 gibi bir skorla Manchester United kazanır diye düşünüyorum.
SAİT71
20.Ekim.2010, 10:54
Man U güçlü bir takım. Rooney felan oynamasa bile etki edeceğini tahmin etmiyorum. Temennim bir beraberlik ama zor görünüyor. Man. U'nun kazanacağını düşünüyorum..
KanaKe
20.Ekim.2010, 10:55
Beraberlik süper olur fakat Manchester farkli kazanacaktir.
Bordo61Mavi
20.Ekim.2010, 14:27
Ankete eklenirse bi zahmet :)
raymonda54
20.Ekim.2010, 15:41
alex ferguson rangers maçında gençlere şans verdim berabere kaldık,bursaspor maçında asları oynatıcam demiş.bursaspora allah güç kuvvet versin ne diyelim..
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 16:10
Maçtan çıkacak sonuç zerre kadar umrumda değil. 76.000 kişilik Old Trafford stadyumunda "Bursaspor" sesleri yükselecek ya o bana yeter.
ManU'da birçok oyuncunun eksiliği varmış diyorlar, yerine oynacak adamlar en az oynamayanlar kadar değerli.
Mucizelere inanmak lazım. Eğer Manchester United'i orada yenerse bizi Aborjinler bile tanır. . .
A.FaruK
20.Ekim.2010, 17:09
Yaa olmayacak bişey değil. İmkansız değil bence. Biz zamanında orda yapmıştık bunu. Yenilmez ManU'yu yenmiştik. Demekki inanınca yapılabiliyor. Sadece futbolcuların oraya çıkarken ayaklarının titrememesi yere sağlam basmaları gerekiyor vede inanmaları gerekiyor. Bencede kazanması zor ama imkansız değil. Fatih Terim'inde dediği gibi imkansız diye birşey yoktur mucizeler zaman alır.
Bordo61Mavi
20.Ekim.2010, 17:14
Maca cok sayida taraftar gidiyor :) liverpoolu bize her yer Trabzon diye inletten gencler bu sefer manchesteri bursa diye inletcek. Isten izin alamadim gidim ama kafile resimlerini bulurum arkadaslardan
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 17:33
http://footballuser.com/Formations/2010/10/28067_Bursaspor.jpg
Böyle bir kadro bekliyorum . . .
KanaKe
20.Ekim.2010, 17:48
Volkan kadro disi kalmadimi?
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 17:52
İstanbul yerel basını Manchester United - Bursaspor maçına çok geniş yer ayırdığı için (!) bilmemen normal. Volkan kadroda büyük ihtimalde ilk 11'de. . .
Timsah ilk peşinde
19 Ekim 2010 19:49 | NTVSpor.net
Spor Toto Süper Lig'de 8. haftayı 1 puanla kapatan lider Bursaspor, gözünü Devler Ligi'ne çevirdi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/73/bursaspor_sevinc3_600300_XORZV.jpg
Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Bursaspor, C Grubu 3. hafta mücadelesinde Manchester United deplasmanına çıkacak.
Old Trafford Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Gianluca Rocchi düdük çalacak. Rocchi'nin yardımcılıklarını Elenito Di Liberatore ve Luca Maggiani yapacak.
Yeşil-beyazlı takım, İngiliz ekibi karşısında Şampiyonlar Ligi'ndeki hem ilk puanını kazanmaya hem de ilk golünü atmaya çalışacak. Bursaspor, gruptaki ilk maçında Valencia'yı konuk etmiş ve sahadan 4-0 gibi beklemediği farklı bir yenilgiyle ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar, Glasgow Rangers ile deplasmanda oynadığı maçı da 1-0 kaybetmişti.
VOLKAN KADRODA
Yeşil-beyazlı takım, Manchester United ile oynayacağı maç için bugün İngiltere'ye gitti.. Disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodışı bırakıldıktan sonra affedilen Volkan Şen de kafilede yer aldı.
Yeşil-beyazlı ekibin bugünkü maça; Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, Stepanov, Vederson, Volkan Şen, Svensson, Ergiç, Ozan İpek, Batalla (Insua) ve Sercan Yıldırım onbiri ile çıkması bekleniyor.
ROONEY, OWEN VE GIGGS YOK
Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Bursaspor maçı öncesinde Wayne Rooney'nin son durumuna ilişkin bilgiler verdi. Kameraların karşısına geçen İskoç teknik adam, golcü oyuncunun bileğindeki sakatlık nedeniyle Bursaspor'a karşı forma giyemeyeceğini açıkladı.
İngiliz temsilcisinde sakatlıkları olan Michael Owen ve Ryan Giggs'de kadroda yer alamayacak.
YAZICI'YA GRİP ENGELİ
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle İngiltere'ye gidemedi.
Yazıcı, doktorların seyahat etmesine izin vermediği için İstanbul'daki evinde istirahat ediyor.
Zekirdek
20.Ekim.2010, 19:27
Göstermelikti o. 1 hafta geçmeden affedildi.
bursa_mc
20.Ekim.2010, 19:28
Rüyamda gördüm 3-2 Bursaspor galip gelecek..Bir golümüzde sayılmayacak :D :D
Ahmet Göktaş
20.Ekim.2010, 20:16
Sezon öncesi çok yükseklerden uçan Bursasporlular artık gol atmaya yada stadda Bursa sesini duymaya tav olmuşlar :) Baştan söylemiştik ama o zaman Bursasporu çekemiyor oluyorduk. Neyse maç için tahminime gelince Manchster'ın çok farklı kazanacağını düşünüyorum.
Keşke yenebilseler de Bjk ve FB'den sonra MANU'yu yenebilen 3. takım olsalar ama malesef o kalitede bir takım değil Bursaspor. Bu yüzden Manchester rahatça kazanır. Güzel maç olur bu akşam.
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 20:24
Ertem Şener: Manchester'da hava güneşli ve 1 derece soğuk bayaa,ve manchester resmen yeşil beyazzzzzzz
EndoplazmiK RetikuluM
20.Ekim.2010, 20:29
Rüyamda gördüm, 3-0 kazanır ManU.
Rüyamda gördüm maç iptal beyler.
sakary Ali
20.Ekim.2010, 20:45
Olmayacak birşey değil.Ben inanıyorum.Temsilcimiz inşallah puanlar ile dönecek.
LeqenDary
20.Ekim.2010, 21:06
Manchester zorlanmadan kazanır .Bursa puan çıkarması şu oyunla mucize .
Night_Mare17
20.Ekim.2010, 21:09
2 gündür sıradan maç gibi geliyordu bana şimdi heyecan arttı iyi mi :n:
raymonda54
20.Ekim.2010, 21:11
ozan ipekle insua ilk 11de olursa yine bol stresli dakikalar bekliyo bizleri
KanaKe
20.Ekim.2010, 21:26
Ben herkesin aksine defansif bir dizilis bekliyorum Bursa'dan, Ertugrul hocada defansif oynatacaktir büyük ihtimalle.. kimse deplasman Manchester'a karsi ofansif bir kadro sahaya sürmez.
Volkan Şen
20.Ekim.2010, 21:27
kazanmamız zor görünüyor en azın beraberlik almalıyız.
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 21:42
BURSASPOR : Ivankov, Ali - Ömer - Stepanov - Vederson, Volkan - Ergiç - Svensson - Ozan, Insua - Sercan
Crocodile1963
20.Ekim.2010, 21:57
Hoca beklediğim kadroyu çıkarmış. Erken dakikalarda şok bir gol yemezsek ilerleyen dakikalarda direncimizin artıcağını düşünüyorum. Volkan ve Sercan bu sene bulamadığı boş alanları bu maçta bulacaklardır. . .
C h A o S
20.Ekim.2010, 22:22
Manu'nun kadrosu bakıyorumda öyle ahış şahım değil bana göre.Rahat bir galibiyet alıcaklarınıda sanmıyorum.Ancak Bursa'nın üstünde tribün baskısı çok olucaktır.Ayaklar yere sağlam basarsa Bursa kendini ezdirmez.Ayrıca nedense içimden bir his Bursa'nın gol yada goller bulacağını söylüyor.Bakalım neler olacak.
Suicider
20.Ekim.2010, 22:29
pas hatalarna dikkat etmek gerek
RaSenGan
20.Ekim.2010, 22:32
Nani mükemmel bir gol attı dakika 7.Bursaspor'da değişen hiçbir şey yok ne yazık ki.
Suicider
20.Ekim.2010, 22:33
Bursa nin kaderinde hep jeneriklik gol yemek var
deniz.91
20.Ekim.2010, 22:35
İvankov kalede çok yetersiz nanin şu sert değildi öyle kurtarabilirdi iyi bir kaqleci olsa
Universal
20.Ekim.2010, 22:50
Ertem Şenerin iyi niyeti süper olacak diyor. Maçın sonucu belli.
Suicider
20.Ekim.2010, 22:52
:D naninin çoçukluğu çok sıkıntılı geçmiş halası büyütmüş
EndoplazmiK RetikuluM
20.Ekim.2010, 23:50
Mustafa Keçeli sağda ısınmaktan buharlaşacak - Ertem Şener
:D
RaSenGan
20.Ekim.2010, 23:51
"Mustafa Keçeli kenarda ısınmaktan buharlaşacak" :D
Dk 70 oldu 1-0 devam ediyor.Belki bir ümit berabere bitebilir.
Fearless Coward
20.Ekim.2010, 23:53
Aslında böyle bir skor bekliyordum Man.U ligdede çok zorlanıyor diğer rakiplerine karşı ha birde sanki Ferguson Bursa'yı küçümsüyor Rooney yok Berbatov yok.Sakat falanlarmı?
footballer33
21.Ekim.2010, 00:03
Minik bezelye girdi oyuna, babası da esas büyük bezelyeymiş. Ulan Ertem Şener seni spiker diye keşfedenin ben yaa. :zuhaha Tam numunelik, karikatürlük bir konuşma adamdaki, ne tür bir muhabbet anlayışı varsa artık. :D
Maça gelirsek; Manu hem kadrodan hem de oyundan anlaşıldığı üzere kasmıyor kendini, Bursa biraz akıllı oynasa puan çıkartabilir, ancak o imkanı yakalayamadılar ve Manu da bırakmıyor zaten, izin vermiyor.
RaSenGan
21.Ekim.2010, 00:03
Aslında böyle bir skor bekliyordum Man.U ligdede çok zorlanıyor diğer rakiplerine karşı ha birde sanki Ferguson Bursa'yı küçümsüyor Rooney yok Berbatov yok.Sakat falanlarmı?
Rio Ferdinand,Scholes falan da yok.
Sheriff
21.Ekim.2010, 00:23
Gerçekten çok kötü bir futbolla sadece bir gol yedik. Hiç bir oyuncumuz iyi değildi, ayakta bile duramadılar, forvetlerin ayağına top bile değmedi doru düzgün. Belki çift forvet çıksak ileride baskı kurup daha fazla boş alan bulabilirdik ama taktiksel anlamda bir değişikliğe gitmedi Ertuğrul Sağlam. Farklı yenilebilirdik, herşeye rağmen iyi skor bence..
RaSenGan
21.Ekim.2010, 00:27
Bu futbola göre iyi bir skordu.Umarım Bursaspor kalan maçlarda gol bulur ve puanlar alır.
Crocodile1963
21.Ekim.2010, 00:29
Ali Tandoğan'ın sakatlanması Nunez'in oyuna dahil olmasına engel oldu yoksa çift forvet dönüyorduk zaten.
Oyun adına pek bişi yapamadık, denedik ama başaramadık. Old Trafford da bizi destekleyen taraftarımıza,oyuncularımıza ve Ertuğrul Sağlam'a teşekkür ediyoruz.
Maçtan önce fark olsa da keyfimiz yerine gelse diyen zihniyete de selam olsun.
Herkese iyi forumlar. . .
Ahmet Göktaş
21.Ekim.2010, 00:30
Bursasporda İnsua çok iyiydi soğukkanlıydı , Volkan ve Sercan arasında sürekli bir rekabet seziyorum ve bu da bencilliğe yol açıyor. Sanki Bursaspordan çok kendilerini Avrupaya atmak için oynuyorlar gibi. Ozan İpek keşke biraz daha iyi olsaydı bu akşam Bremen scoutları izlemiş. Ömer'i de beğendim ayrıca.
KanaKe
21.Ekim.2010, 00:46
. Ozan İpek keşke biraz daha iyi olsaydı bu akşam Bremen scoutları izlemiş.
dogruluk payi oldugunu sanmiyorum almanya 2. liginde ozan gibi oyuncular sürüyle var neden yabanci bir oyuncuyu tercih etsinler? su haliyle bundesliga gibi fiziksel ve mental güc gerektiren bir ligde kolay kolay oynayamaz
nannar
21.Ekim.2010, 01:16
Bugün türk futbolunun fiziksel anlamda oyuncu yetiştirmede ne kadar başarısız olduğunun en büyük kanıtıydı bu maç :) Teknik ya da zeka değil artık en önemli unsur fiziksel olarak sahada çok sağlam olmak. Sen Türkiye'nin en diri takımı olarak lanse edilirken eğer 90 dk rakip kaleye 1 kere gidemiyorsan zaten söylenecek laf yok... Ama dediğim gibi bu maç Bursa'nın değil Türk futbolunun ayıbıdır....
raymonda54
21.Ekim.2010, 01:20
tamam bursanın mutlaka açık oynamaması defans yapması gerekiyodu ama dk 90a gelmiş hala bursa kendi yarı sahasında.ertuğrul sağlam ın çıkın demesi gerekiyodu özellikle 80den sonra.maç 2-0 bitse nolur zaten takım yeniliyo şuursuzca saldırması gerekirdi diye düşünüyorum bursanın.maçın tamamında en ufak bi heyecan bile yaratmadı takım olarak bursa.birazda oyuncu değişikliklerini konuşmak gerek.turgayı almanın mantığı nedir?skora aldanmamak gerektiğini düşünüyorum.futbol hiç umut vermedi daha önceki maçlar gibi.ama sonuçta şu an ligimizin en iyi takımı bu.diğerlerinin ne durumda olduğu daha net anlaşılıyo.
TR.CaPTaiN
21.Ekim.2010, 01:29
Nani'nin attığı gollerin yarısı jeneriklik oluyor.
bursa_mc
21.Ekim.2010, 11:19
Keşke 5 yeseydikde böyle rezil futbol oynamasaydık..
urwrdskkn
21.Ekim.2010, 12:11
yok yaaaa 5 yememekte başrolde 3 yada 4 oyuncu var en başta VOLKAN ŞEN ardından ÖMER ERDOĞAN ve aklıma gelemeyen 2 kişi
barahir
21.Ekim.2010, 13:09
İvankov ile bu iş yürümez.. Adam gibi bi kaleci olsaydı şimdi ne Rangers yenebilirdi, ne de Nani'nin şutu gol olurdu..
bjk4ever
21.Ekim.2010, 13:40
Bugün türk futbolunun fiziksel anlamda oyuncu yetiştirmede ne kadar başarısız olduğunun en büyük kanıtıydı bu maç :) Teknik ya da zeka değil artık en önemli unsur fiziksel olarak sahada çok sağlam olmak. Sen Türkiye'nin en diri takımı olarak lanse edilirken eğer 90 dk rakip kaleye 1 kere gidemiyorsan zaten söylenecek laf yok... Ama dediğim gibi bu maç Bursa'nın değil Türk futbolunun ayıbıdır....
Benim yillardir anlamadigim ve tersini dusundugum birseyin kanitiydi dunku mac. Hep denir, iyi oyuncu geldiginde ve basarisiz oldugunda 'bizim lig cok sert, fiziksel guc on planda ' vs. Alakasi yok, bizim ligde sadece faul yapmaktan ve kasitli tekme atmaktan baska birsey bilmeyen kasaplar var, ki sakatliklar ortada. Ama bizim ligde guclu oyuncular, tempolu futbol oynanmiyor. Dun Bursa'li oyuncular ayakta bile duramadi, kac omuz omuza mucadelede yerde kalip faul beklediler, hakem devam ettirdi. Bizim milletimiz fiziksel guc olarak tekme atmayi, faul yapmayi anliyor, ama fiziksel guc bu demek degil, oyun kurallari cercevesinde mucadelelerde rakibe ustunluk saglamaktir, gerek kas gucu gerek kosu anlaminda. Sonra da yildizlar bizim ligimizde oynamiyor! Tabii oynayamaz, sen kasaplik yapip bicersen herifi nasil oynasin? En komik olani da hakemlerimizin bu kasaplara goz yummasidir.
bjk4ever
21.Ekim.2010, 13:43
İvankov ile bu iş yürümez.. Adam gibi bi kaleci olsaydı şimdi ne Rangers yenebilirdi, ne de Nani'nin şutu gol olurdu..
Bursa'nin 3 mac sonunda birakin golu, neredeyse net pozisyonu yok. 3 mac ust uste pas yapmisligi yok neredeyse, Ivankov'a sucu yuklememek lazim. Bursa cok cok kotu takim, demistim bu transferlerden sonra puan almasi mucize olur, buyuk ihtimalle puansiz veya 1 puanla kapatacaklar maclari. Adam gibi 2-3 yabanci alinsaydi bu durumda olmazdi Bursa. Svensson'un Huseyin'den farki yok, Nunez ve Steinert sahada dokulen Sercan ve Volkan'i kesemiyor, yerli oyuncularin cogu zaten yetersiz. Kimse para yok falan da demesin. Makukula, Zalayeta, Cernat, Santana nasil alindi peki?
sakary Ali
21.Ekim.2010, 14:20
Böyle bir anlayışla gol falan atamazdık zaten.Ertuğrul Hoca'nın şu Avrupa Maçlarında ki alışkanlığından vazgeçmeli.
Fearless Coward
21.Ekim.2010, 17:38
Ertuğrul hoca anlamak istemiyor galiba.Bu taktikle anca ligde başarılı olur her takımda.Biraz daha farklı şeyler denemeli.
Crocodile1963
21.Ekim.2010, 23:35
Türk futbolunun genel sorunu bu.
Bursaspor son şampiyon ve lider Şampiyonlar Ligin'deki 3 karşılaşmada da herhangi bir varlık gösteremedi.
Fenerbahçe, İsviçre'nin baş altı bir takımı Young Boys a yenilip CL'den elendi, üstüne PAOK'a mağlup olup UEFA'da varlık gösteremedi.
Galatasaray, adını birçok kişinin kuradan sonra duyduğu vasat bir takıma elendi.
Trabzonspor, belkide tarihinin en formsuz ve kötü dönemini yaşayan Liverpool'a elendi.
BJK milyon dolarlık transferler yaptı yükseliş içerisindeydi ancak onlarda hem ligde hem Avrupa'da düşüşte.
Sorun Türk futbolunun temelinde bunu ne şahıslar üzerinden ne de takımlar üzerinden halledebiliriz. Bazı olayların kökten halledilmesi gerekiyor. . .
I3esiktas
22.Ekim.2010, 00:16
Son 2 Haftadır Beşiktaş'ın Puan kayıplarında, Milyon dolarlık transfer şampiyonu diye anılıyoruz benmi transferleri kaçırdım gizlice transfer felanmı yaptık anlamış degilim.
attirson
22.Ekim.2010, 00:26
Bursaspor Şampiyonlar Ligini Golsüz Ve Puansız Kapatır Bence.Zaten Baştanda Bursanın Avrupada Bir Yere Gelemeyeceği Belliydi. Bursalı Arkadaşlar Şampiyonluktan Sonra Bayağı Coşmuştu Zafer Sarhoşluğundan Olsa Gerek Diye Düşünüyorum Bursa Gruptan Çıkar Filan Bile Diyen Vardı Ama Unutmayın Burası Türkiye Ligi Değil Şampiyonlar Ligi Kolay Bir yer Değil ...
ozaniel
22.Ekim.2010, 01:30
Bursa heyecandan oynayamıyor. Ben bir tek sakin, soğukkanlı Vederson'u gördüm.
Bordo61Mavi
22.Ekim.2010, 03:05
http://www.facebook.com/video/video.php?v=127336550655379
Benim arkadaslardan biri video eklemis, izliyebilirmisiniz bilmem ama yine link koyim
Crocodile1963
22.Ekim.2010, 17:22
http://www.facebook.com/video/video.php?v=127336550655379 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2 Fvideo%2Fvideo.php%3Fv%3D127336550655379)
Benim arkadaslardan biri video eklemis, izliyebilirmisiniz bilmem ama yine link koyim
Ortak arkadaşlarımız var galiba :)