PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Galatasaray - Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası -

KaF KeF
21.Ekim.2010, 22:06
Maçta son çeyrek oynanıyor,Fenerbahçe 71-42 önde ..

Neron_FB
21.Ekim.2010, 22:16
hayırlı olsun o zaman sezonun ilk kupası..

sananes
21.Ekim.2010, 22:21
olay çıkmış yine sahayı sis kaplamış vs yazıyordu hürriyette

barahir
21.Ekim.2010, 22:32
Meşale yakılacağı söyleniyodu forumlarda meşale şov falan.. Açıkçası bi anlam verememiştim salonda meşale çok abes olurdu.. Lakin yakmışlar hakkaten..

KaF KeF
21.Ekim.2010, 22:42
75-58. 7.Kez Kupa bizde..

barahir
21.Ekim.2010, 22:47
Tebrikler Bayanlarımıza.. Bu haftaki ilk GS galibiyetimizi alık.. Darısı Pazara...

Sekopej
22.Ekim.2010, 01:09
Nedense hiç şaşırmadım sahaya atılan maddeler sebebiyle maçın uzamasına.

Geçen hafta 2 takımımız bu kupayı alamamıştı, bu kupa da kaçsa çok üzülecektim. Tebrikler kızlarımıza. Bu haftanın ilk galibiyetini aldılar, darısı futbolcularımın başına.

Since-1907
22.Ekim.2010, 02:02
Maçı rahat kazanacağımızı düşünüyordum nitekim öyle oldu.Baştan sona üstün götürdüğümüz maçı kazandık.Tebrikler Fenerbahçemize.

yaman76hakanFB
22.Ekim.2010, 02:16
Sevindiğim nokta şu: Bu takım sadece Taurasi'ye dayalı ve onun eline bakan bir takım değil. Onun kötü olduğu bir günde bile rakibi ezebiliyoruz.

Sevindiğim nokta şu: Yerlilerin attığı sayı yabancılardan fazla... Bunun ne demek olduğunu anlatmaya gerek yok. Biz tam sekiz yabancıyla oynuyoruz diyelim. (İşte Nevriye'nin rakamları... Başka takımlarda Amerikalıların yaptığı double double'ları bizim Nevriye'miz yapıyor.)

Ve asıl sevindiğim nokta şu: Bu takım istediği kadar hücum takımı olarak lanse edilsin savunmanın ve yardım savunmasının farkında ve maçların kilidini savunmayla açacaklarının işaretini bugün gösterdiler. İlk 20 dakika sadece 20 sayı yedik, Fowles'ın ilk yarı aldığı 8 veya 9 ribaunt olmasa onuda yemeyecektik. Savunmada işler yolundaysa hücumda işler iki misli iyi oluyor. (Savunmada işler kötü olursa hücumdaki krizin ikiye katlayacağının altını çizeyim bu bahaneyle...) Kimse merak etmesin; bu takım savunmayı boşverecek bir takım değil... Belki nisbeten yumuşak oyuncular gibi görünse de, herkes elinden geleni yapıyor ve bazı fiziki dezavantajları yardım savunmasıyla aşıyor. Fowles'a getirdikleri yardımlar ve önden almalar, top inmesine engel olmalar vesaire...

Sevindiğim nokta şu: Işıl "biz daha inançlı bir takımız" demişti. Ziya Paşa'da "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; Her kişinin rütbe-i aklı bellidir eserinde" demiş.

Sezon iyi başladı, 2007'den beri alamadığımız Cumhurbaşkanlığı Kupasını yeniden kucakladık; laneti kırdıkta diyebiliriz. Ama asıl önemli olan iyi başlamak değil, iyi bitirmek... Umarım playoff sezonunun son maçını kazanan takımda biz oluruz. Yeter ki potansiyelimizi tam olarak sahaya yansıtalım; herşey bizim elimizde... İnşallah herşey yolunda gider.

Universal
22.Ekim.2010, 19:18
Sezonun ilk kupasını aldık, amatör branşlarda edim adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

IcedEarth
23.Ekim.2010, 20:20
Sevindiğim nokta şu: Işıl "biz daha inançlı bir takımız" demişti. Ziya Paşa'da "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz; Her kişinin rütbe-i aklı bellidir eserinde" demiş.

"Bi yerde de laf sokmadan duramam." diyorsunuz yani..

yaman76hakanFB
23.Ekim.2010, 20:50
İlgisi yok. Sadece oyuncuların maça odaklanmak yerine beyanat vermeye odaklanmasını sevmiyorum. Geçen yıl Necati Ateş Galatasaray'ın durumu hakkında olumsuz şeyler söylemiş, onuda eleştirmiştim: "Sana ne Necati, sen işine bak" diye.

Kazanacağız demek başka, biz daha inançlı, daha yürekliyiz filan demek başka. Biz inançlıyız demek, onlar daha inançsız gibi bir mantığa çıkar ki, parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler vesaire... (İman derken, Işıl'ın ne demek istediğini anlıyorum. Yani örnek olsun diye o atasözünü kullandım.) Bunu Işıl söylese de, bizim kızlar söylese de yanlıştır. Kimse rakip takımın ne kadar inançlı olup olmadığını bilemez, herkes kendi işini yapacak. Bir oyuncu sık sık beyanat vermeye başlıyorsa bilin ki, yeteneklerinde körelme veya formunda paslanma vardır. Benden söylemesi...

Clayman
23.Ekim.2010, 21:42
İlgisi yok. Sadece oyuncuların maça odaklanmak yerine beyanat vermeye odaklanmasını sevmiyorum. Geçen yıl Necati Ateş Galatasaray'ın durumu hakkında olumsuz şeyler söylemiş, onuda eleştirmiştim: "Sana ne Necati, sen işine bak" diye.

Kazanacağız demek başka, biz daha inançlı, daha yürekliyiz filan demek başka. Biz inançlıyız demek, onlar daha inançsız gibi bir mantığa çıkar ki, parayla imanın kimde olduğu belli olmaz derler vesaire... (İman derken, Işıl'ın ne demek istediğini anlıyorum. Yani örnek olsun diye o atasözünü kullandım.) Bunu Işıl söylese de, bizim kızlar söylese de yanlıştır. Kimse rakip takımın ne kadar inançlı olup olmadığını bilemez, herkes kendi işini yapacak. Bir oyuncu sık sık beyanat vermeye başlıyorsa bilin ki, yeteneklerinde körelme veya formunda paslanma vardır. Benden söylemesi...

Baştan yanlış yorumlamışsınız siz o sözü :) Işıl, "Biz daha inançlıyız" demiş. Burdan sizin inançsız olduğunuzu söylediği anlamını çıkarıyorsanız sizi tebrik etmekten başka birşey düşmez bize.

yaman76hakanFB
23.Ekim.2010, 22:11
Neyse, öyle olsun... Işıl Alben'in takımı daha inançlı... Onları son 34 maçın 29'unda mağlup eden, son beş sezonun şampiyonu olan kadrodan daha inançlı, daha yürekli... Kabul... Demek ki, inançlı ve istekli takım olmak bir yere kadar... Başarı için başka şeylerde lazım. Böyle diyelim ve böyle bağlayalım.

MeMo
23.Ekim.2010, 22:14
Işıl'ın şu lafının eleştrilmesini bile hazmedemeyenler var.Hem de Hakan abi gibi birinin yazdığına.Valla çok ilgin.

IcedEarth
23.Ekim.2010, 23:24
Işıl'ın şu lafının eleştrilmesini bile hazmedemeyenler var.Hem de Hakan abi gibi birinin yazdığına.Valla çok ilgin.

İsimler üzerinden yorum yapmam. Yorumlar üzerinden değerlendirme yaparım. Işıl veya herhangi birinin lafının eleştirilmesine karşı bizim bir eleştiri sunmamız neden hoş karşılanmadı anlayamadım doğrusu.

Universal
24.Ekim.2010, 01:04
Şu maç hakkında kimse birşey konuşmuyor, herkes Işıl'ın dediği ile ilgileniyor. Bu konu maç konusudur, Işıl'ın söyledikleri konusu değil. Lütfen konunun gereği gibi konuşalım. Basketbol konuşalım.