PDA

View Full Version : Hasan Kalmak İstiyor

Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 16:27
http://img205.imageshack.us/img205/1431/9797bhasansas0040zp.jpg (http://imageshack.us)

Hasan kalmak istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, tecrübeli futbolcu Hasan Şaş'ın menajeri ile masaya oturdu. Başkan yardımcısı Adnan Polat, sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Hasan Şaş'ın menajeri ile biraraya gelerek, transferini görüştü.

Polat, Hasan Şaş ile olan sözleşmelerini yenilemek istediklerini yıldız futbolcunun menajerine belirtirken, Hasan'ın ise önümüzdeki sezonda da sarı kırmızılı formayı giymek istediği öğrenildi. Hasan Şaş'ın, sarı kırmızılı kulüpten sadece geçen yıl aldığı ücretin biraz artırılmasını talep ettiği ifade edildi.

Galatasaray kulübünün, Hasan Şaş ile Kayserispor maçından sonra masaya oturacağı, büyük ihtimalle yıldız futbolcunun önümüzdeki sezonda da takımda kalacağı belirtildi.

Kaynak : DHA

Burak Duran
10.Mayıs.2006, 16:32
oh be!!! valla rahatladım bi hasandan korkuyodum. gerisini rahat elimizde tutarız. Hayırlı olsun inşallah anlaşırlar

Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 16:33
İnşallah ;)

zargı
10.Mayıs.2006, 16:51
anlaşsın bakalım ama belliydi zaten sacma sapan bi takıma gitmektense Galatasarayda kalması en normali:D

Nedvedmania
10.Mayıs.2006, 17:52
valla bu adnan polat başkan olucak adam ya seneye aday olursa kesin seçilir

Frank_Castle
10.Mayıs.2006, 18:13
kalmak istiyor ama yıllık 2,5 milyon $a ..

RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 20:15
kalmak istiyor ama yıllık 2,5 milyon $a ..

bence hakediyor ama.

Berkaiser
10.Mayıs.2006, 20:27
Hasan'ın takımda kalmayı istemesi iyi olmuş.Çok önemli bir oyuncu.Umarım futbolu Galatasaray'da bırakır.

emirduman
10.Mayıs.2006, 21:06
Umarım takımda kalır, Gerets ile birlikte çok faydalı bir oyuncu oldu takımda, yeteneklerini olumlu kullandı...

comandante
10.Mayıs.2006, 21:32
işte buna sevindim...

dinaMYt
10.Mayıs.2006, 21:38
en olgunlaştığı dönemde gitmesi bizim için büyük kayıp olurdu.

11
10.Mayıs.2006, 21:59
hasan gider mi ya hiç.takımdan gidecek son adamdır belki de.hasan ne emreye ne de okan a benzer arkadaşlar,bunu iyi belleyin :) .zaten adnan polat ımız da söyledi ya :hasan benden bile daha iyi GALATASARAYlıdır!

paco
10.Mayıs.2006, 22:05
valla hasanın futbolu tartışılmaz ama benim hasanda en çok beğendiğim özelliği maçta oyundan çıktıktan sonra bile bir taraftar gibi veya bir hoca gibi maçı hırsla izlemesi ... adam saha kenarında daha çok terliyor diyecem ama sahada da öyle bir hırsla mücadele ediyor ki bunu dememe izin vermiyor .... trabzon fb maçından biz ankaraspor ile oynarken hasan tribünde gol haberini alınca ayağa kalkıp bağırmıştı bence bizim başarımızın sebebi hakan hasan gibi yürekten oynayan oyunculardan geliyor gitmesi beni çok üzerdi...

Frank_Castle
10.Mayıs.2006, 22:27
yahu mart ayına kadar adam gibi oynamıyordu ki, martta o küfür olayında sonrane olduysa oldu coştu .. parayı alınca yatacak gibime geliyor, çünkü 3 sene boyunca yatma işini yaptı, gene yapar gibi .. sırf fiyat yükseltmek için son zamanlarda iyi oynadı kısacası.. ben o paraya kalacaksa yol verelim , gidip yattarayı alalım daha iyi ..

LaKe
10.Mayıs.2006, 22:32
ohh be. rahatladım :) en doğru kararı vermiş ;)

ibo
10.Mayıs.2006, 22:36
kalması iyi olmuş. en azından o 2.5 milyon dolar ı christian,ali lukunku gibi saçma adamlara vereceklerine hasan gibi adama veriyorlar...

lazyboy7
10.Mayıs.2006, 23:02
hasan takıma kesınlıkle lazım olan bı futbolcu..hem abılıgı hem futbolu hem bıtmeyen enerjısı hemde hırsıyla galatasaray'da cok ısler yapıcak.