View Full Version : İlk Bomba Kayserispor'dan
Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 16:51
http://img218.imageshack.us/img218/6769/deliocesartoledo7ya.jpg (http://imageshack.us)
Kayserispor ilk bombayı patlattı..
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, İspanya'nın Real Zaragoza takımından sol kanat oyuncusu Paraguaylı Delio Cesar Toledo Rodas ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı..
Bu arada, sarı kırmızılı yönetimin ismi gizli tutulan İranlı bir futbolcuyu Kayseri'ye getirdiği öğrenildi.
Recep Mamur, ''Önceki gece İstanbul üzerinden Kayseri'ye getirdiğimiz Rodas'ı sağlık kontrolünden geçirdik. Herhangi bir sorun çıkmaması üzerine, tesisleri gezdirdiğimiz futbolcu ile masaya oturduk. Görüşmelerimiz olumlu sonuçlanınca Rodas'ı iki yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladık'' dedi.
30 yaşındaki tecrübeli sol kanat oyuncusunun ülkesi Paraguay'a döndüğünü ve Dünya Kupası maçlarının ardından takımla antrenmanlara başlayacağını ifade eden Mamur, iyi bir transfer yaptıklarını düşündüklerini anlattı.
Kaynak : Ajansspor
LeHeb
10.Mayıs.2006, 16:53
waayt kayseriye bak
Burak Duran
10.Mayıs.2006, 17:00
helal seneye daha renkli ve çekişmeli bir lig izlicez galiba
Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 17:05
Özellikle Dünya Kupası tecrübesi katmış ve üstelik bu seneki Dünya Kupası'nda oyanayacak Tecrübeli kanat oyuncusunu almak Kayserispor için çok iyi bir başlangıç ama...
Ama sol kanatta Fatih vardı, yetenekli bir çocuk.. Fatih sol açığa geçip Toledo sol beke geçerse çok iyi olur; Kayserispor transferleri yerinde yapmöalı ve elindeki yetenekleri tutmalı ..
Uefa'ya gitme şansları da var; bu sene olmasa bile bir dahaki sene yine bu oyunu ve iyi takviyeleri ile Uefa'ya bir dahaki sene gidebilirler ...
zargı
10.Mayıs.2006, 17:09
vay bee helal olsun ne diim
helal olsunda bu adam mı tanıyan bilen varsa bizimle paylaşsın ne kadar doğru bir iş yaptığını bizde anlayalım ....
Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 17:26
Paraguay Milli Takımında oynuyor sol bek. Hatta ilk devre Fenerbahçe ilgileniyor haberleri de vardı.
EDİT : Biraz bilgi buldum ;)
30 yaşında; 1976 doğumlu ve 1.79 boyunda olan Paraguaylı oyuncu Delio Cesar Toledo 30 yaşında ve ülkesinin en onemli milli oyuncularından biri. 1999-00 sezonunda Paraguay in Cerro Porteno takımından Espanyol'a transfer olan Toledo, burada iki sezon futbol oynadıktan sonra Real Zaragoza'ya geldi. Halen Zaragoza'da forma giyen milli oyuncunun sözleşmesi bu yıl bitiyor.
Paraguay Milli Takımında oynuyor sol bek. Hatta ilk devre Fenerbahçe ilgileniyor haberleri de vardı.
EDİT : Biraz bilgi buldum ;)
30 yaşında; 1976 doğumlu ve 1.79 boyunda olan Paraguaylı oyuncu Delio Cesar Toledo 30 yaşında ve ülkesinin en onemli milli oyuncularından biri. 1999-00 sezonunda Paraguay in Cerro Porteno takımından Espanyol'a transfer olan Toledo, burada iki sezon futbol oynadıktan sonra Real Zaragoza'ya geldi. Halen Zaragoza'da forma giyen milli oyuncunun sözleşmesi bu yıl bitiyor.
teşekkürler ...
ülkesinin en önemli milli oyuncular biri olması onun iyi olduğunu gösterir ...
hayırlı olsun kayseri halkına
mustang
10.Mayıs.2006, 17:55
vaybe kayserim benim helal olsun bu daha başlangıc kayseri önümezdeki sezon ligin tozunu dumanını attırcak
kavara
10.Mayıs.2006, 18:12
bu adam gecen sene fenerbahceninde gündemine geldi.kayserispora hayırlı olsun.
mustang
10.Mayıs.2006, 18:36
sıra iranlı futbolcu
Berkaiser
10.Mayıs.2006, 20:38
Kayseri iyi bir transfer yapmış.Gökhan Ünal'ı takımda tutarlarsa gelecek sene de en az bu sene kadar iddaalı olur.
RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 20:42
DELİO TOLEDO Zaragoza formasıyla Gecen sene UEFA'Da FENERBAHCE'ye karsı cok basarılı maçlar cıkarmıstı.
Neron_FB
10.Mayıs.2006, 20:43
Hayırlı olsun Kayserispor'a ve tabii Türkiye'ye :) Şahsen sevindim bu transfere..
RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 20:50
her takım umarım bu ayarda transferler yapar böylelikle ligimizin kaliteside artmış olur.
SeZeRinHo
10.Mayıs.2006, 20:58
ya ii güzelde bana göre daha farklı bi futbol kültürünü benimsemiş oyuncu alsalar daha ii olurdu...Ülkemizde bi Brazilyadır gidiyo...Ne zaman italyanı ingilizi ispanyolu hadi hollandalısı gelecek bekliyoruz ama bence öle daha ii olur
Universal
10.Mayıs.2006, 21:00
kayseri revizyon yapıp çok iyi ve avrupa çapında kaliteli oyuncular alırsa türkiyedende 5-6 tane kaliteli oyuncu alıp seneye şampiyonluğa oynayabilirler çünkü klubte bu kapasite var zaten para sorunlarıda yok
Berkaiser
10.Mayıs.2006, 21:00
ya ii güzelde bana göre daha farklı bi futbol kültürünü benimsemiş oyuncu alsalar daha ii olurdu...Ülkemizde bi Brazilyadır gidiyo...Ne zaman italyanı ingilizi ispanyolu hadi hollandalısı gelecek bekliyoruz ama bence öle daha ii olur
Söylediğin ülkelerden olan oyuncular zaten kendi liglerinde oynuyorlar.
emirduman
10.Mayıs.2006, 21:03
Bu tür bir transferi gördükten sonra çok mutlu oldum, çok iyi bir transfer yapmış Kayserispor...
Anadolu takımlarının böyle iyi transfer yaptığını görünce insn mutlu oluyor, lige renk geliyor...
Arkadaşlar biraz zihninizi zorlayın FM'de Cesar Toledo diye duymuş olabilirsiniz, ben görmüştüm birçok kez... ;)
Vieri
10.Mayıs.2006, 21:07
hayırlı olur inşallah alışır Türkiyeyede kaçmaz inşallah
süper bir transfer yapmışlar tebrikler kyseri...
TüMeR_yAğıZ
10.Mayıs.2006, 22:46
kayseri için iyi olur inşallah kayseri böyle devam ederse benim oyundaki gibi şampiyon olacak :)
J.M SaLas
10.Mayıs.2006, 22:47
İyi Transfer Valla
beyler iyi veya kötülüğünden öte ispanya la liga dan anadolu klüplerine oyuncu getirmek bence daha anlamlı ....
Cengo
11.Mayıs.2006, 01:02
Çok iyi transfer :)
ewrim_FB
11.Mayıs.2006, 01:10
güzel transfer adam cok hızlı ve ortaları iyi kesiyor
paceywitter
11.Mayıs.2006, 04:27
kayseri iyi bir transfer yapmış gibi gözüküyor zaten iyi bir kadroya sahipler işallah bi kaç iyi yerli transferde yaparlar ve ilk 4'ü zorlarlar