View Full Version : "Aziz Yıldırım'ı Vuracaktım ! "
Rick Nelson
24.Ekim.2010, 17:16
“Rambo” lakaplı Fenerbahçeli taraftardan şok sözler.
Kadıköy'de bir polisin MP5 silahını çaldıktan sonra bir köpek kulübesinde yakalanan 'Rambo' lakabıyla bilinen Okan Güler tutuklandı.
Emniyet'ten çıkarıldığı sırada, gazetecilerin "Neden yaptın?" sorusuna, "Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi için. Geçen sene Sivas maçında bana tokat attı. Yakalanmasaydım Aziz Yıldırım'ı vuracaktım." dedi.
Güler, derbi maçı ile ilgili de, "İnşallah Fener alır." dedi.Adliyeye girişinde de "Aziz Yıldırım'ı istifaya davet ediyorum. "Pişman değilim" şeklinde konuştu.
Kaynak : Habertürk Spor
Night_Mare17
24.Ekim.2010, 18:16
Hayda bu kadar fanatik olmamalı bir insan , takım için adam öldürülmez.
bySilver
24.Ekim.2010, 18:18
rambo öldürür.
BaGa TaRKaN
24.Ekim.2010, 18:19
Kendini Komik Zanneden Bi Şahsiyat. Açıklamalarını Ciddiye Alanlara Şaşıyorum Ne Olduğunu Biliyorsunuz Daha Ne Diye Haber Yapıyorsunuz.
Flawless Victory
24.Ekim.2010, 20:42
6 ay boyunca her gün yanımdaydı, kafası müthiş çalısıyor.
Nedvedmania
24.Ekim.2010, 22:06
Kafasına sıksın gitsin. Tövbe tövbe ya :D
Zekirdek
24.Ekim.2010, 22:44
Abi nasıl ya Rambo ile 6 ay. Süper ötesi olur resmen.
Flawless Victory
24.Ekim.2010, 23:19
Valla iyi muhabbeti vardı ama ben GS'lı olduğum içim çok kızdırıyordum. :D Asla para sıkıntısı çekmeyen biri, Aziz Yıldırım ve futbolcular para veriyormuş sürekli. :)
A.FaruK
25.Ekim.2010, 19:52
Çok farklı bir adam Rambo. Bi arada bir çorba parasına Z. Zeman'ı öldürecekti. Fanatiklikten öte bir durum bu Rambo :)
KaRaBükLü KraL
25.Ekim.2010, 19:54
Bu adamın akli dengesi yerinde değil diye biliyorum ama öyle mi
Zekirdek
25.Ekim.2010, 19:54
5 Lira için 2 tane poşet yediği söylenir.
BaGa TaRKaN
25.Ekim.2010, 19:55
Emrah Bilir:D Yediği İçtiği Ayrı Gitmemiş:zuhaha
Galatasaraylı Yapamadınmı Hocam Ramboyu:p
Zekirdek
25.Ekim.2010, 19:56
Bu adamın akli dengesi yerinde değil diye biliyorum ama öyle mi
Diğer konuda deli raporu olduğunu söylemiştim. Yoksa bu yaptıklarının üstüne müebbet gelirdi. :) Adamın yemediği halt yok. :)
Ama haberi başka bir kaynakta Fenerium'a girip kendimi rehin alacaktım Aziz Yıldırım'ı protesto edecektim yazıyordu. Kaynakta Ntvmsnbc olması lazımdı. Haber çarpıtılmış olabilir.
Clayman
25.Ekim.2010, 22:14
Ben de öyle duydum. Fenerium'a girip, bütün çalışanları dışarı çıkararak, kendimi rehin alacağım demiş :D
şimdi her şey daha iyi anlaşılıyor. :D
izmer96
26.Ekim.2010, 00:32
Haber carpitilmisdir , Aziz Yildirim'i vurucam falan demiyor adam , kendini rehin alicakmis Sukru Saracoglu'nda buyrun buda linki
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/39976/i-love-you-ali-koc-uuuu---rambo-okan
RaSenGan
26.Ekim.2010, 00:34
Kendini nasıl rehin alacakmış :D
barahir
26.Ekim.2010, 00:54
Kendini nasıl rehin alacakmış :D
Rambo okandan bahsediyosun :) Senin haberin olmadan seni bile rehin alır o :D
Bursaspor
26.Ekim.2010, 09:37
Bayrak değildi, Avrasya Maratonu'ndaydı diye hatırlıyorum.
Hatta sonra telefon bağlantısı yapmışlardı, kestirmeden gittiğin için kupayı getir demişlerdi, kupayı denize attım demişti.
Flawless Victory
26.Ekim.2010, 13:49
Emrah Bilir:D Yediği İçtiği Ayrı Gitmemiş:zuhaha
Galatasaraylı Yapamadınmı Hocam Ramboyu:p
Adam 1 Fener 2 beslenmek diyen biri. :)
Universal
26.Ekim.2010, 13:56
Rambo'ya sorarlar:
Baba Adı?
Uche
Ana Adı?
Uche
Her dediğine inanmamak lazım.
Uche bizim baba.
yaman76hakanFB
26.Ekim.2010, 14:03
Rambo 90'lı yıllarda çok popülerdi. Onun damga vurmadığı iç saha maçı ve Galatasaray deplasmanı olmazdı. Aynı yıllarda bir gece önceden Ali Sami Yen'e girmiş, tam maç başlarken -yanlış hatırlamıyorsam- elinde bıçakla meydana çıkmıştı. Daha sonra uzuuuun yıllar -2000'ler boyunca- görmedik onu, uzun bir süre unutturdu kendisini. Saraçoğlu stadının yenilenmiş yıllarında kapılar Rambo ve benzerlerine de kapandı. Taaa ki geçen yıl bir maçta stada girip Emre Belezoğlu'nun dizlerine sarıldığı dakikaya kadar. Daha görür görmez, spiker "bir taraftar sahaya girdi" edebiyatı yaparken "ula bu Rambo Okan değil mi" tepkisini vermiştim. 10 yıl olmuştu, unutmuştuk kendisini. 2000'li yıllarda Fenerbahçeyi takip eden genç arkadaşlar pek tanımaz ama 90'lı yılları hatırlayanlar Rambo Okan'ı çok iyi bilir. Ali Şen'li ve Uche'li dönemin en renkli taraftar figürüydü. Her maç sahaya girer ve Uche'nin dizlerine sarılırdı. Hatta bir defa mahkemeye çıkmıştı, baba ve anne adını soran hakime "benim anamda babamda Uche hakim bey" diye herkesi güldürmüştü.
Universal
26.Ekim.2010, 14:08
Rambo 90'lı yıllarda çok popülerdi. Onun damga vurmadığı iç saha maçı ve Galatasaray deplasmanı olmazdı. Aynı yıllarda bir gece önceden Ali Sami Yen'e girmiş, tam maç başlarken -yanlış hatırlamıyorsam- elinde bıçakla meydana çıkmıştı. Daha sonra uzuuuun yıllar -2000'ler boyunca- görmedik onu, uzun bir süre unutturdu kendisini. Saraçoğlu stadının yenilenmiş yıllarında kapılar Rambo ve benzerlerine de kapandı. Taaa ki geçen yıl bir maçta stada girip Emre Belezoğlu'nun dizlerine sarıldığı dakikaya kadar. Daha görür görmez, spiker "bir taraftar sahaya girdi" edebiyatı yaparken "ula bu Rambo Okan değil mi" tepkisini vermiştim. 10 yıl olmuştu, unutmuştuk kendisini. 2000'li yıllarda Fenerbahçeyi takip eden genç arkadaşlar pek tanımaz ama 90'lı yılları hatırlayanlar Rambo Okan'ı çok iyi bilir. Ali Şen'li ve Uche'li dönemin en renkli taraftar figürüydü. Her maç sahaya girer ve Uche'nin dizlerine sarılırdı. Hatta bir defa mahkemeye çıkmıştı, baba ve anne adını soran hakime "benim anamda babamda Uche hakim bey" diye herkesi güldürmüştü.
Ben tribünde olan birisiyim. Rambo yeni stadda çok fazla maç izlemiştir. Eski adı Telsim, şimdiki adı Telekom tribünde çok fazla derbide görmüşümdür.
yaman76hakanFB
26.Ekim.2010, 14:23
En azından maç izlemek için gelmiş. Yani Rambo"luk yaparken görmedik onu. Mustafa Denizli döneminden itibaren, (2000) geçen yıla kadar bir defa bile sahaya inme teşebbüsünde bulunduğuna şahit olmadık, görmedik. Yoksa sürekli stadın etrafındaki parklarda zaten.
Zekirdek
26.Ekim.2010, 14:59
Çok dehşet adam ya.
Avrasya Maraton'unda kupayı alıp gittikten sonra bunu arıyorlar ve meslek ve adrese bakıyorlar.
Meslek: Amigo
Adres: Fikirtepe - Trabzon Kıraathanesi
Babasının evini yaktıktan sonra ben babamı tanımam. Benim için üç tane baba vardır. 1- Uche 2- Atatürk 3- Cengiz Kurtoğlu demiştir.
Telegol figürüydü kendisi yahu :D
Sanırım Aziz Yıldırım stada sokmamış onu, o yüzden yapıyor.
A.FaruK
26.Ekim.2010, 18:24
Çok renkli bir kişilik bence. O kazandığı Avrasya maratonundan sonra herkes deli gibi onu ararken o Texasla maça gitmiş Bursalılarla beraber tezehürat ediyordu. O Uche konusu gerçekten onun için ayrı bir hastalık. Ben dünyada iki adam tanırım diyordu biri Atatürk diğeri Uche :). Birde o Olimpiyat stadındaki 2-2 lik Ayhanada bıçak çekmişti. Maça nasıl girdiğini soranlara bir gün önceden reklam panolarına saklandım zaman geçsin diye sabaha kadar çekirdek yedim falan yedim demişti. Aynı zamanda o bayrak dikmeninde rovanşını alarak taraftarın gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştur Rambo her zaman.