PDA

View Full Version : Teofilo 3 yıl top oynayamaz

Suicider
26.Ekim.2010, 16:19
"Teofilo 3 yıl top oynayamaz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teofilo'nun Trabzon'dan izinsiz bir şekilde ayrılmasına sert tepki gösterdi. Şener, "Teofilo'ya istediğimiz parayı getirir ya da üç yıl top oynayamaz" dedi. Radyospor'da Aydın Cingöz ile Gündem Programı'na katılan Trabzonspor Başkanı çarpıcı açıklamalar yaptı.

"BİZ DE TEOFILO ÇOK"

Sadri Şener, Teofilo'nun takımdan izinsiz olarak ayrılışına şaşırdığını belirterek, "Teofilo, hocadan izin almadan gitmiş ya istediğimiz parayı getirir ya da üç yıl top oynayamaz. Üçüncü bir seçeneği yok. Şenol Güneş, Teofilo'yu kadro dışı bıraktı. Teofilo hasta olduğunu ileri sürerek menajeriyle birlikte İstanbul'a gitmiş. Trabzonspor büyük kulüp, bu olaylar bizi etkilemez. Kolombiya'nın ABD ile oynadığı maça gitti ve bizden izin aldı. Sonra geldi bir gün kaldı ve şimdi de bizden izin almadan gitti. Trabzonspor büyük kulüp. Yedek kulübesinden bir sürü Teofilo var" dedi.

"JAJA REKLAM PANOLARINI YIKIYOR"

Jaja'nın çok iyi bir golcü olduğunu söyleyen Şener, "Jaja çok iyi bir futbolcu. Kendi ifadesiyle, ben kötü oynasam bile benden 90 dakika faydalanın diyor. Müthiş bir sol ayağı var. Antremanlarda reklam panolarını yıkıyor, sonra yerine konuluyor" diye konuştu.

"HIDDINK 'TÜRK YAPALIM MI?' DEDİ. YAPABİLİRİZ"

Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink'in Jaja'yı beğendiğini ve aralarında esprili bir konuşma geçtiğini söyleyen Şener, "Hiddink ile Jaja konusunda aramızda espirili bir konuşma geçti. Ben Hiddink'e; 'Jaja'yı beğendiniz mi?' dedim. O da espirili bir yanıt verdi ve 'Türk yapabilir miyiz?' dedi. Jaja eğer Türk olmak isterse biz elimizden geleni yaparız" şeklinde konuştu.

"ARALIK'TA ADAYIM"

Aralık ayındaki kongrede aday olduğunu söyleyen Şener, haksız eleştirler aldığını söyledi. Şener sözlerine şöyle devam etti: "Aralık ayında başkanlığa adayım. Bu kararım değişmedi. Bazen durup düşünüyorum 'tekrar aday olmalı mıyım?' diye. Çünkü hak etmediğim sözler söyleniyor. Trabzonspor'u çok farklı bir yere taşıdık. Daha iyiye götürmek için çalışıyoruz.

Ligde iyi gidiyoruz ve keyif veren bir takımız. Herkes mutlu ve uyumlu bir şekilde çalışıyor."

Radyospor

Zekirdek
26.Ekim.2010, 16:25
Teofilo'dan adam olmaz. Az zoru görünce kaçtı buradan belli.

Ama Sadri Şener inşallah seçilemez Aralık'ta. Selçuk'un bir demecinde anca Sadri Şener sözleşme imzalarsa takımda kalırım söylemi vardı. Sadri Şener seçilemeyip Selçuk'u renklerimize bağlarsak süper ötesi olur.

Trabzonspor
26.Ekim.2010, 16:40
Büyük ihtimalle Sadri başkan devam eder.Selçukta bizden ayrılmaz kolay kolay

Teo da gitsin takım zaten şuan ıyı ona ihtiyac olacağını sanmıyorum ama umarım takımın uyumunu bozmaz.

ForsakeN
26.Ekim.2010, 21:40
Teofilo izinsiz ayrılmış vs. başkan o konularda haklı. Ama birşeye takıldım. Madem dolu Teofilo vardı neden transfer edildi?

Flawless Victory
28.Ekim.2010, 11:50
Peki Jaja'yı bu kadar övüyor, yarın Jaja da izin almadan başka bir şehre gitse bu kez de "Bizde Jaja çok, yedek klübesinde bir sürü Jaja var" mı diyecek? Bence başkan kötü duruma düşürmüş kendini.

Bordo61Mavi
28.Ekim.2010, 13:49
takim arkadaslarina bukadar saygisizlik yapan biri kalmasin bı zahmet :)

Crocodile1963
28.Ekim.2010, 14:05
Trabzonspor totem yapıyor.

Geçen sene Shin, Bursa'dan kaçmıştı şampiyon olduk, Trabzon'da bunu deniyor olabilir :D

izmer96
28.Ekim.2010, 15:31
Teofilo perişan oldu!

Tedavisi için ülkesine dönmek isteyen Trabzonspor'un golcü oyuncusu Teofilo, bordo mavili kulübe veryansın etti.

Ailesiyle beraber üç gündür İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yatıp kalkan Trabzonspor'un Kolombiyalı oyuncusu Teofilo Gutierrez, kulübünün kendisine yardımcı olmadığından yakındı.

Tedavi olmak üzere ülkesine gitmek isteyen Teofilo, "Geçtiğimiz ocak ayında kulüple bir sözleşme yaptık. Rahatsızlığım var ve tedavi görmem gerekiyor. Hiçbir şekilde bana yardımcı olmadılar. İlgi göremediğim için ayrılmaya karar verdim ancak üç gündür buradayım. Bir bilet bile almadılar" şeklinde konuştu.

Dış hatlar terminalinde banklarda uyuyarak günlerini geçiren Trabzonsporlu golcü, "Perişan hâlde ülkeme dönmeye çalışıyorum. Tedavi için gittiğimi bildirmeme rağmen kimse benimle ilgilenmedi" dedi.

Bordo61Mavi
28.Ekim.2010, 16:23
Kendisini Trabzonda ozel bi hastanede baktırmıslar, futbol oynamasına engel yokmus :)

Flawless Victory
28.Ekim.2010, 17:50
Niye parası yok mu banklarda yatıyor? Yazık ya, artık futboldan da para kazanılmıyor.

nekop
28.Ekim.2010, 18:40
Teofilo'nun kulüpten alacağı olmadığı açıklandı. Zaten Şenol Hoca oyuncuların alacakları konusunda oldukca ilgili bir hoca.

Bordo61Mavi
29.Ekim.2010, 15:22
Teo nun menajeride soyledi futbolcunun kulupten alacagi yokmus :) saglık raporlarındada sorun yokmus, iş FIFAYA giderse savunulcak bi yanı yokmus :)