Log in

View Full Version : Gaziantepspor - K.Karabükspor [10. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2010, 11:17
http://i56.tinypic.com/24qjwqf.jpg

Since-1907
30.Ekim.2010, 14:32
Hazır Gaziantepdeyken maça gitmeyi düşünüyorum.Zevkli bir maç olabilir , Gaziantepspor kadro kalitesine rağmen düşük performans gösteriyor.Karabük daha iyi takım görüntüsünde fakat Karabükspor'da Bursaspor maçında sakatlanan Cernat'ın eksikliği hissedilecektir her ne kadar Karabük takım olarak iyi de olsa.Gaziantepspor bu zorlu maçta bence bir adım önde.

Since-1907
30.Ekim.2010, 21:51
Gidip izlediğime pişman olduğum maç oldu.Gaziantepspor müthiş kötü oynadı , defanstan top çıkarmakta zorlandı,ileride Beto çok yalnız kaldı.Sistemli oyundan çok uzak ne yaptığını bilmeyen bir Gaziantep vardı

Karabük ise daha düzenli oynuyordu İlhan Parlak ve Emenike ile etkili ataklar gerçekleştirdi.Bu kadar kötü bir Gaziantepspor bulmuşken kazanması gerekirdi fakat onlarda beraberliğe razı şekilde oynadılar.

Tatsız tutsuz bir maçtı açıkçası.Gaziantepspor taraftarı son dakikalarda Karabüklü oyuncuları alkışladı.Tolunay Kafkas'ı istifaya çağırdı.

di canio
30.Ekim.2010, 21:54
0-0 berabere bitmiş maç. Eksik kalmasın skor. :)

deniz.91
30.Ekim.2010, 21:55
Tolunaya ancak bu kadar dayandılar demek maçı bende izledim antepte taktik falan yok topu alan ileriye dolu sallıyor topu bu sene pek birşey yapacaklarını sanmıyorum

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 15:19
Gaziantepspor acaba ne zaman kadrosunun hakkını verebilecek...