Log in

View Full Version : Galatasaray - Antalyaspor [10. Hafta]

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2010, 11:19
http://i55.tinypic.com/vhf8gh.jpg

TR.CaPTaiN
27.Ekim.2010, 11:28
İki-üç kelimelik dandik yorumlara yer yok. "Sivas kazanır" gibi. Bu 2-3 kelimelik yorumların gelmemesi için maç konularına anket eklenmektedir, ankete oyunuzu vermeniz yeterlidir. Alt biter, üst olur gibi yorumlarınızı da, 2 takımın defansında sıkıntılar var bu nedenle gollü maç olur gibi bir nedene dayandırmalısınız.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593

izmer96
27.Ekim.2010, 12:23
Antalya en iyi baslangiclarindan birisini yapti bu sezon , kolay lokma degil , ama Galatasaray gecen hafta yakaladigi havayi bu macda devam ettirip 3 puani alir diye dusunuyorum , ama yinede hala icimde ufak bir ses acaba yine bir kaza olurmu diyede soruyor :) , umarim rahat alip cikisa gecicegimiz bir mac olur , skor tahminim 3-1

King_91
27.Ekim.2010, 14:35
Kesinlikle kazanmamız lazım artık puan kaybına hişbir şekilde tahammülümüz yok . Fenerbahçe maçına dayanarak bir yorum yapmak çok güç çünkü derbi çok farkı olur motivasyon vs. açısından . kaldı ki değişik taktikle oynayacağız . sakat oyuncuların 1i belki 2si gelicek . bakalım Hagi nasıl bir sistemle oynayacak .. Bu maç Haginin sezon içindeki gerçek planını da göstermiş olacak . umarım kazanırız , kazanmalıyız ..

Suicider
27.Ekim.2010, 16:40
Eğer fener maçından aldığımız puanın önemi olması gerekiyorsa bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Baros ve Arda yine yok.Kewell ise şüpheliymiş.Antalya şuan iyi durumda kazanmayı alışkanlık haline getirmiş takımlar her zaman tehlikeli olur.Antalya şuan o durumda ama yeni teknik ekibimiz ve Elano pino misimovic gibi oyuncularla sonuca gideceğimizi umuyorum..

Homer J.S
27.Ekim.2010, 19:31
Antalyaspor benim için her zaman korkulması gereken bir takım olmuştur ama; gelgelelim Hagi'nin gelişiyle takım farklı bir havaya büründü. Elano'yu, Pino'yu gördük geçen maç, harika bir oyun ortaya koydular.

Fakat bu derbi motivasyonu muydu yoksa genel bir şey miydi onu bu maçta göreceğiz..

Kazanırız diye düşünüyorum.

Trabzonspor
27.Ekim.2010, 19:54
Hagi Galatasaraya daha deüğişik bir anlayış getirdi.Antalyaspor herhalde tarihinin en iyi başlangıcını yaptı zevkli bir maç olmasını bekliyorum.Maçta az gol olur diye düşünüyorum ama Galatasaray kazanıp bir çıkışın başlangıcını yapacaktır.

Aynı oyuncular farklı hocalarla farklı performans sergileyebilir(TS Şenol Güneş örneği).

deniz.91
27.Ekim.2010, 20:38
GS bir hava yakalamışken antalyaya puan vereceğini sanmıyorum

ozaniel
27.Ekim.2010, 23:14
Derbideki motivasyon sağlanamasa da Hagi'nin takıma getirdiği bir hava var. Ama Antalya da kolay takım değil. Galatasaray ya 1-0 gibi bir galibiyet koparır ya da berabere biter maç.

IcedEarth
27.Ekim.2010, 23:22
Gerçek formunu yakalamış oyuncularımız yeni hocalarına ilk galibiyetini hediye etmek isteyeceklerdir. Galatasaray'ın 2-0 gibi bir skorla kazanacağını düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ekim.2010, 23:35
Antalya bu sezon çok iyi fakat Galatasaray'ın kendi sahasında maçı kazanacağını düşünüyorum.

nannar
27.Ekim.2010, 23:58
Antalyaspor geçen sene özellikle hızlı kontralarla başımızı çok ağrıtmıştı. Fakat Hagi takımı eğer Fenerbahçe maçındaki gibi bir sistemle sahaya çıkarırsa kontra yemeyiz. Ama ne gariptirki Antalyaspor da deplasmanda olduğu için savunmaya gömülü oynarsa maç uzun süre 0-0 gider. Eğer forvette Baros dönerse ve arkalarında Elano-Kewel ikilisi görev alırsa o kiliti açarlar. Fakat formsuz Misimoviç ve açık alanda çok daha başarılı olan Pino ile başlanırsa Misimoviç zaten yokları oynar, Pino ise gömülü savunmayı zor aşar... Umudum Baros-Kewel ve Elano 3'lüsü ile hücum hattının kurulması :) Başarılar Aslanım....

Nedvedmania
28.Ekim.2010, 00:00
Maça gidiyorum. Fener maçında çok iyi oynadığımızdan bu maç tribünler coşacaktır. Bu gazla kazaniriz

yunusgs
28.Ekim.2010, 00:31
Yıllardır yenemediğimiz Eskişehirspor'u deplasmanda devirdik.10 senedir puan alamadığımız Kadıköy deplasmanından puanla döndük.Şimdi ise 2001 yılından beri evimizde yenemediğimiz Antalyaspor ile karşılacağız.Bu maçı kazanıp,bir tabuyu daha yıkacağımıza inanıyorum.

Sirius Black
28.Ekim.2010, 16:47
Hagi yönetimiyle bu engeli aşacağımızı düşünüyorum. 1-0 olsun bizim olsun. İçimde çok ufak bir kötü fikir var, umarım gerçek olmaz ve puan kaybetmeyiz.

Night_Mare17
28.Ekim.2010, 16:50
Maça gidiyorum. Fener maçında çok iyi oynadığımızdan bu maç tribünler coşacaktır. Bu gazla kazaniriz
Kapalı üst bilet kalmış mıdır ? :icon_eek:

Nedvedmania
28.Ekim.2010, 17:00
biletixden baktım biletler zaten bugün satışa çıkıyormuş.

- 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5 adettir.

Bi biletix şubesine gidip sorabilirsin. Yada daha kolayı biletix'in sitesine üye ol ordan bak. :)

Night_Mare17
28.Ekim.2010, 17:21
biletixden baktım biletler zaten bugün satışa çıkıyormuş.

- 28 Ekim 2010 Perşembe günü saat: 11:00'da genel satışa açılacaktır. Kişi başı bilet limiti 5 adettir.

Bi biletix şubesine gidip sorabilirsin. Yada daha kolayı biletix'in sitesine üye ol ordan bak. :)

Sen hangi tribünde gidecen uA'nın oldugu tribünü düşünüyorum.

Nedvedmania
28.Ekim.2010, 17:23
ultrAslan heryerde :D Kapalıda da var eski açıkta da var yeni açıkta da var. Sana tavsiyem ya eski açığa git ya kapalıya. Kapalıya gideceksen kapalının ortasına git. Eski açığa gideceksen her tarafına gidebilirsin :) Ben Eski açığa gicedeğim.

Night_Mare17
28.Ekim.2010, 17:29
ultrAslan heryerde :D Kapalıda da var eski açıkta da var yeni açıkta da var. Sana tavsiyem ya eski açığa git ya kapalıya. Kapalıya gideceksen kapalının ortasına git. Eski açığa gideceksen her tarafına gidebilirsin :) Ben Eski açığa gicedeğim.

Kapalı alta gitmiştim küçük bölümdü maçta 1 ses cıkmadı o tribünden.
Birde göremezsem kötü olur maçı boy o kadar uzun degil 8.sınıf ogrencisi icin :D

Nedvedmania
28.Ekim.2010, 17:34
Kapalı alta gitmen büyük hata olmuş :D Orası parası olanların sadece maç izlemeye gittiği bir bölüm. Kapalı üste bilet al maçıda izlersin tezahuratınıda yaparsın. Eski açığa geçersen bi kaleyi çok iyi görürsün diğer kaleyi zar zor görürsün (Uzak olduğu için). Ama Eski Açıkta 10 numara bağırırsın. Ben şahsen maça gittiğimde maçı izlemiyorum. Sadece bağırıyorum. Ara ara maça bakıyorum. Genelde golleri kaçırıyorum :D Ama maça gitmenin zevki öyle çıkıyor. Hele maç Galatasaray - Antalyaspor maçıysa çok bağrışmalı bir maç bizleri bekliyor (Ömer Çatkıç saolsun:))

Night_Mare17
28.Ekim.2010, 17:38
Kapalı alta gitmen büyük hata olmuş :D Orası parası olanların sadece maç izlemeye gittiği bir bölüm. Kapalı üste bilet al maçıda izlersin tezahuratınıda yaparsın. Eski açığa geçersen bi kaleyi çok iyi görürsün diğer kaleyi zar zor görürsün (Uzak olduğu için). Ama Eski Açıkta 10 numara bağırırsın. Ben şahsen maça gittiğimde maçı izlemiyorum. Sadece bağırıyorum. Ara ara maça bakıyorum. Genelde golleri kaçırıyorum :D Ama maça gitmenin zevki öyle çıkıyor. Hele maç Galatasaray - Antalyaspor maçıysa çok bağrışmalı bir maç bizleri bekliyor (Ömer Çatkıç saolsun:))
Özel show falan varsa kaçırmayayayım yani :n:

Nedvedmania
29.Ekim.2010, 00:29
Eski açık bilet kalmamış ama kapalı ve yeni açık hala var.

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 12:37
Antalyaspor öne gecerse ve kalede Ömer olursa mac 75-80 dk oynanir.Antalya öne gectigi takdirde mac ya berabere biter ya da yeniliriz.Ilk dakikalardan itibaren baskili oynamaliyiz Misimovic'in biraz daha topla bulusmasini saglamaliyiz.Fb macinda ki kadroyu bekliyorum ama Sarpin yerine Battal'i alip daha ofansif de oynayabiliriz.

sentugo
29.Ekim.2010, 20:16
Antalyaspor öne gecerse ve kalede Ömer olursa mac 75-80 dk oynanir.Antalya öne gectigi takdirde mac ya berabere biter ya da yeniliriz.Ilk dakikalardan itibaren baskili oynamaliyiz Misimovic'in biraz daha topla bulusmasini saglamaliyiz.Fb macinda ki kadroyu bekliyorum ama Sarpin yerine Battal'i alip daha ofansif de oynayabiliriz.

Aynı kadro olamaz çünkü Ayhan kart cezalısı..

Lucas Neill
29.Ekim.2010, 21:47
Aynı kadro olamaz çünkü Ayhan kart cezalısı..

Evet yazdiktan sonra hatirladim belki Ayhan yerina sol aciga Insua'yi alabilir.

sentugo
29.Ekim.2010, 21:52
Bence öyle birşey yapacağına Serdar Özkan'ı oynatsın.. Ben hiç beğenmiyorum Insua'yı :D BU maçta barış oynayacak bence..

uAburak89
29.Ekim.2010, 22:01
Sarı-kırmızılı ekipte Baros, Arda, Kewell ve Aydın'ın sakatlıkları bulunurken, Ayhan ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Ankaragücü maçında kırmızı kart gören kaleci Ufuk'un, Fenerbahçe maçıyla birlikte 1 maçlık cezasını tamamladığı ve Hagi'nin görev vermesi halinde forma giyebileceği öğrenildi. Muhtemel 11 şöyle: Aykut, Sabri-Neil-Servet-Hakan, Cana-Mustafa-Insua-Elano, Misimoviç-Pino

sporx

C h A o S
29.Ekim.2010, 22:40
Elano son antrenmanlara katılamadı.Umarım yarın oynar.

Night_Mare17
29.Ekim.2010, 22:42
Elano grip olmuş :(

attirson
29.Ekim.2010, 22:57
Antalya harika bir seri yakalamıs durumda Antalya maclarını izlemesi gercekten cok zevkli oluyor bu mactanda puansız donucegini sanmıyorum Titadanda show bekliyorum :)

uAburak89
30.Ekim.2010, 00:18
An itibariyle twitter sayesinde maça bilet kazandım, yarın tribünde olacağım uzun bir aradan sonra. :) Memleketimin takımı olmasına rağmen gıcık olduğum Antalyasporu kesin yeneceğiz artık, çünkü gittiğim maçların hiçbirinde puan bile kaybetmedik. :D

Nedvedmania
30.Ekim.2010, 00:21
Hangi tribündesin ?

uAburak89
30.Ekim.2010, 00:37
Hangi tribündesin ?

Bileti alınca öğreneceğim, detay vermediler.

Nedvedmania
30.Ekim.2010, 00:42
Eski açıktaysa haberleşelim :)

uAburak89
30.Ekim.2010, 01:06
Çadır Store'dan gidip alacağım bileti valla, yarın belli olacak yani. :)

Nedvedmania
30.Ekim.2010, 01:15
Yüzünü hatırlıyorum zaten yarın çadırın oraya bakarım bulurum belki seni :)

Homer J.S
30.Ekim.2010, 10:47
Antalya harika bir seri yakalamıs durumda Antalya maclarını izlemesi gercekten cok zevkli oluyor bu mactanda puansız donucegini sanmıyorum Titadanda show bekliyorum :)

Tita sakat.

yunusgs
30.Ekim.2010, 11:20
Maça da tam hakemini vermişler,Bünyamin Gezer :rolleyes:

DisCo
30.Ekim.2010, 11:23
Antalyaspor bize ters gelse de kalecisi sayesinde Antalya maçlarını 70 dk oynasakta bunun üzerine Arda, Baros, Kewell,Ayhan olmasa da Galatasaray'ın yakaladığı hava ile bol gollü bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

urwrdskkn
30.Ekim.2010, 11:48
yalçın varmı antalyada halen varsa bizim işimiz çok zor :D :D :D :D :D :D

Aşk-ı Şehir
30.Ekim.2010, 12:06
yalçın varmı antalyada halen varsa bizim işimiz çok zor :D :D :D :D :D :D

Yalçın G.Antepspor'a transfer oldu. :)

Galatasaray zor da olsa kazanacaktır diye düşünüyorum.

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 15:24
Insua ilk 11 de yokmus twitter'ina yazmis. Elano da grip bildigim kadariyla, oynamazsa Serkan'i sag beke Sabri'yi sag aciga koyabilir Hagi.

King_91
30.Ekim.2010, 17:32
ligtv'ye göre :

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Cana, Mustafa Sarp, Emre Çolak, Misimoviç, Pino, Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Gheorghe Hagi

ANTALYASPOR: Ömer, Erkan, Radeljic, Musa, Yenal, Ali Zitouni, Kerem, Uğur İnceman, Tita, Necati, Djiehoua
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

-----------------

şu hagi'nin gelişinde tek üzüldüğüm nokta insua , olan insua'ya oldu .. umarım formayı kapar ..

Nedvedmania
30.Ekim.2010, 17:34
Hani tita sakattı ?

Night_Mare17
30.Ekim.2010, 17:36
Fenerbahçe maçındaki kadro bozulmuş .
Forvete pino sağ kanada Elano geçmeliydi.

King_91
30.Ekim.2010, 17:38
Fenerbahçe maçındaki kadro bozulmuş .
Forvete pino sağ kanada Elano geçmeliydi.

Elano hasta ..

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 18:47
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lucas Neill, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Barış Özbek, Lorik Cana, Mustafa Sarp, Misimovic, Pino

Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Insua, Mehmet Batdal, Musa Çağıran, Emre Çolak, Serdar Özkan

yunusgs
30.Ekim.2010, 18:52
Aykut'un da mı bir sakatlığı var acaba?18'de bile yok.Ayrıca Elano olmayınca kadro defansif gibi görünüyor.

izmer96
30.Ekim.2010, 18:52
Bu arada Romanyada Digisport Plus kanali Hagi geldiginden beri Galatasaray'in maclarini canli yayinlamaya basladi , bu isde bana yaradi :)

barahir
30.Ekim.2010, 18:58
Galarasaray'da Forvet yokken, Antalyaspor 3 forvetle sahada.. İlginç bi maç bizi bekliyor gerçekten.. Sonucu merakla bekliyorum :)

TR.CaPTaiN
30.Ekim.2010, 18:59
Galatasaray'ın kadrosu fazla defansif duruyor. Maçta erken bir gol olmazsa kısır bir maç izleriz.

Night_Mare17
30.Ekim.2010, 19:09
Misimovic ' i önde kullanacağız anlamına geliyor

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 19:53
Mustafa Sarp'in futbol oynanmasi yasaklansin ne dogru pozisyonda duruyor ne pas veriyor ne top kapiyor Emre Colak girer umarim yerine

Homer J.S
30.Ekim.2010, 20:08
Servet Çetin, gol. 31.dakika.

LadroN
30.Ekim.2010, 20:09
Şükür Misimovic duran topunu gördük.Dakika 31 Servet.

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 20:09
Harika bir orta ve güzel bi kafa Servet hayatinin golünü atti bence :D

LadroN
30.Ekim.2010, 20:11
Sabri gene topu futbolculara nişanladı:D

Night_Mare17
Servet , Hakan Balta , Barış kendine çeki düzen vermiş Pino o bir sihirbaz.

Zekirdek
Bu arada Romanyada Digisport Plus kanali Hagi geldiginden beri Galatasaray'in maclarini canli yayinlamaya basladi , bu isde bana yaradi :)

Frekans alalım.

Zekirdek
Pino attı bu arada. 2-0.

LadroN
30.Ekim.2010, 20:12
Juan Pablo Pinooooooooooooooooooo 2-0

Night_Mare17
30.Ekim.2010, 20:13
ah pino ://(

LadroN
30.Ekim.2010, 20:13
ayyyy Pino 3 ü atıyodu:DSami Yen de Sen Var ya Sen sesleri.

Zekirdek
30.Ekim.2010, 20:14
Maçı Canlı Anlatım olarak takip edeceklere söylüyeyim Eurosport'un Canlı Anlatımını kullansınlar çok kalite olmuş.

Addolorato
30.Ekim.2010, 20:28
İlk yarı genel olarak iyi oynadık ama Antalyaspor'un da yakaladığı bir kaç net pozisyon var. Serkan Kurtuluş sakatlandı çıktı umarım önemli bir şeyi yoktur. Pino'da gerçekten çok iyi oynuyor nazar deymesin valla..

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 20:32
Ali Turan girecegine al Emre Colak'i oyuna veya Musa'yi.

izmer96
30.Ekim.2010, 20:40
Frekans alalım.

vallahi bu digisport plus u bende digi diye bir kutu var onunla izliyorum ayni digiturk gibi para verip izliyorum ama bir deneyin belki olur

tp 12,687
polar horizontal 18v
symbol 27.500

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 20:53
Hücumda top yapabilcek oyuncu sokmazsak 2 yi de yeriz

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 20:59
Hayda Lorik Cana cikti Emre girdi bu mustafa sarp ne yapti da bu macta hala sahada anlamak mümkün degil macin berabere bitme olasiligi oldukca yüksek

Facx
30.Ekim.2010, 21:00
acayip baskı kurdular

Facx
30.Ekim.2010, 21:10
sabri reyisten beklediğimiz şutlar gelmiyo :D

Facx
30.Ekim.2010, 21:13
servet aştıkendini :D

Night_Mare17
30.Ekim.2010, 21:33
2.yarı rezalet top oynadık.

MeMo
30.Ekim.2010, 21:33
Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.

Aydin
30.Ekim.2010, 21:36
Galatasaray'ın dönüşü sadece bizim maçlıkmış şu an için yorumlara bakarsak.

İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı geçen haftayı saymazsak öbür haftalarla aynıydı.

Maç hakkında fazla yorum yapmayacağım ama bu barış'ı bi 10 maç dinlendirmek lazım ya da psikologla falan görüşmesi lazım. futbolla alakası yok yaptığı müdahalelerin. kırmızı kart görmeliydi mutlaka bu maçta. bünyamin gezer gibi sözde sert yapılı bir hakem nasıl olur da barış'ı sahada tutabiliyor anlamıyorum.

Night_Mare17
30.Ekim.2010, 21:38
İlk yarı şampiyon takım gibi oynadık hatta Barış kendini düzenlemiş dedim 2.yarı herkes ölmüş enerji yok

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 21:38
Ömer'in son dklardaki futbol oynama aski beni sevindirdi her topu hizli oyuna soktu :)

Ilk yarida iyiydik pozisyonlar bulduk ama ikinci yari kötüydük bi ara Antalya cok baski kurdu bunun bence nedeni hücumda top tutabilecek orta saha oyuncusunun olmamasiydi.

Ali Turan'in girmesi takima kötü etki yapiyor ne savunma ne hücum hic bi katkisi yok.

Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!

deniz.91
30.Ekim.2010, 21:40
İlk yarı sahada iyi bir galatasaray vardı daha baskın pozisyon arayan taraftı ama ikinci yarı pino dışında iyi olan oyuncu yoktu.Antalya çok baskılı oynadı biraz şanssızlardı iki takımada tebrikler iyi bir maçtı

nannar
30.Ekim.2010, 21:44
hücumda o kadar yetenekli ayakların eksikliğine rağmen sadece Pino ve Misimoviç ile yapılabilecek en iyi varyasyonlar yapıldı ve haklı bir galibiyet aldık. Bu takıma birilerinin "pozisyon bitmeden hakeme itiraz etmeyin, el kol kaldırmak yerine topa basın ya da rakibinizi takip edin" demesi lazım :D Bugün en az 3-4 pozisyonda aynı türden şeyler yaşandı ve zaten biri de gol oldu....

Facx
30.Ekim.2010, 21:47
ali turan gibi boş bi adam yok ya hiç bi işe yaramıyo abi sadece zarar oraya kimi koysan ondan iyi oynar bence sabri geri çekilmeliydi yerine sağ açk olarak başkası geçmeliydi takımın havasını acayip bozuyo bu arada insua nın neden oynamadığını bi kez daha anlayabilmiş değilim

Aydin
30.Ekim.2010, 21:50
Ayrica Mustafa Sarp oynamasin artik ben sinir krizleri geciriyorum izlerken.Dikkatlice bakin sadece Mustafayi izleyin macta adamin faydasi yok yemin ediyorum neden oynuyor anlamiyorum.Ne savunmadan pas almaya geliyo ne bosa cikiyo ne bi orta saha oyuncusunun kapmasi gerektigi kadar top kapabiliyo kisacasi oyunun hic bi yönünü oynayamio tamam iyi bi Gsli severim ama yetenek yok sadece hirs da bi yere kadar artik günümüz futbolunda.Haftaya Cana yedek oturur yine Mustafa oynar!!

Maçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümde Mustafa top kapıp gol pozisyonuna soktu Emre Çolak'ı. Ardından dönen topu gitti koşarak takip etti ve adamın ayağından topu söktü. Yaptığı tek hareket bu muydu bilmiyorum da maç boyunca bunu yapan da yoktu.

di canio
30.Ekim.2010, 21:50
Mehmet Özdilek'in değeri bilinmeli. İzlediğim hemen hemen her maçta Antalyaspor'u korkmadan, rakipten çekinmeden hücum eden bir takım olarak gördüm. Geçtiğimiz sezon da iyi bir takımı vardı ama şanssızdı. Bu sezon o takımın savunması tamamen, orta sahası da yarı yarıya değişti. Takımın iskeletinin yarısı değişti. Daha iyi bir takım oldular. Uyum sorunu yaşanmadan. Birkaç aksaklık var, düzeltilirse Antalyaspor'u daha iyi yerlerde görebiliriz. Bu sezon canlı izleme fırsatım olmadı henüz. En kısa zamanda canlı olarak da takip edeceğim. Küçük-büyük ayrımı kalmadı artık futbolumuzda. Daha önceki sezonlarda Gaziantepspor'la, Gençlerbirliği ve Sivasspor'la başlayıp, Bursaspor'la zirveye çıkan Anadolu isyanının devamı da gelecek umarım. Bu da futbolumuzu olumlu yönde etkileyecektir. Yeterki cesur hocalara destek verebilecek cesur yöneticiler olsun takımlarda.

Lucas Neill
30.Ekim.2010, 21:53
Maçın tamamını izlemedim ama izlediğim bölümde Mustafa top kapıp gol pozisyonuna soktu Emre Çolak'ı. Ardından dönen topu gitti koşarak takip etti ve adamın ayağından topu söktü. Yaptığı tek hareket bu muydu bilmiyorum da maç boyunca bunu yapan da yoktu.

Valla mac boyunca bence yaptigi tek olumlu hareket oydu galiba baska da bi numarasini göremedim. Bu arada Mustafanin sözlesmesi bu sene mi sona eriyor?

izmer96
30.Ekim.2010, 22:08
Arda , Baros , Kewell , Elano , Ayhan yokken bu kadar forumda olan bir Antalya karsisinda iyidir , biraz sabretmek lazim , en azindan mucadele ediyor takim su anda , sakat oyuncular dondukce yavas yavas Hagi'de istedigi oyunu oynatabilicekdir , bugun sahada gercekten atak oyniyan 2 oyuncu ile ciktik bunu unutmamak gerekli

TR.CaPTaiN
30.Ekim.2010, 22:11
Durgun başlayan maçta Galatasaray, duran toptan Servet'le golü buldu. Antalya golün şokunu atlatamadan 2. golü yedi, hatta 3. golü de yiyebilirlerdi fakat devre arası imdatlarına yetişti. İkinci yarıya kaybedecek birşeyi olmadan çıkan Antalyaspor, 45 dakikalık dilimde daha etkili olan taraftı. Galatasaray'ın iyice geriye yaslanmasıyla golü bulan Antalya daha fazla yüklenmeye başladı. Cana yerine Emre Çolak'ın girmesiyle Galatasaray, Antalya'yı bir nebze olsun kalesinden uzak tutmayı başardı. Buna rağmen birkaç ciddi pozisyon yakalayan Antalya sürpriz yapabilirdi fakat son vuruşlarda iyi değillerdi.

Bünyamin Gezer'in kararları çok tutarsızdı. Çok fazla eyyama kaçtı. Bir tarafta verdiği yanlış kararı başka yanlış kararla örttü. Zaman zaman sertliğe gereğinden fazla izin verdi. Kart konusunda cimriydi.

Tebrikler Galatasaray.

yunusgs
30.Ekim.2010, 22:12
Tahmin edildiği gibi bir şekilde galibiyeti aldık.Gol atma konusunda sıkıntı yaşadığımız aşikar.Pino tam bir forvet oyuncusu olsa,çok daha fazla gol atar.

Yediğimiz gole dönecek olursak,yine bir çıkmama hatası görüyoruz.Beşiktaş,kalecilerinin yan topları hatalı çıkışlarından ne kadar çekiyorsa,biz de bizim kalecilerimizin toplara çıkmamasından o kadar çekiyoruz.Ufuk,hakeme ofsaytı göstereceğim diye kolu kırılacak,bunu yapacağına 2 adım atsa da topu alsa tehlike bile olmayacak.

Haftaya TS maçı var.Sakatlar dönmezse işimiz çok zor.En azından Baros dönerse,galibiyet için umutlu konuşabiliriz.

Bu arada kornerden gol attık.Demekki bizim takım da,arada kornerden gol atabiliyormuş.

E.Cartman
30.Ekim.2010, 22:19
yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama galiba bu Servet'in Galatasaray kariyerindeki 3. veya 4. kafa golü adam her tarafıyla atıyor kafayla atamıyor :zuhaha:zuhaha

yunusgs
30.Ekim.2010, 22:20
yanlış biliyorsam kusura bakmayın ama galiba bu Servet'in Galatasaray kariyerindeki 3. veya 4. kafa golü adam her tarafıyla atıyor kafayla atamıyor :zuhaha:zuhaha

Aynen öyle.Bu kadar uzun olup da,kafa toplarında bu kadar başarısız başka bir oyuncu yok herhalde.

Börk
30.Ekim.2010, 22:36

Maçı tam izlemedim diyorsun maç boyunca da yapan yoktu diyorsun abi :)

Önde bastık,top kovaladık.İlk yarı 1-2 tane daha atabilirdik olmadı.Tebrikler Galatasaray.

Sirius Black
30.Ekim.2010, 22:45
Oyunu ben şöyle gördüm:

0-15 arası Galatasaray baskısı.
15-30 arası Antalya oyunu dengeleyip pozisyon buluyor.
30-45 arası Galatasaray goller, afallayan Antalya.
45-65 arası Antalya saldırıyor, bir de gol buluyor.
65-85 arası Emre Çolak'ın girişiyle Antalya'yı kaleden uzak tutuyor Galatasaray. Her iki tarafın da 2-3 pozisyonu var.
85-95 arası Antalya dominasyonu.

Rijkaard döneminden farkı,
-433 başlayıp 433 bitirmiyoruz. Oyunda, taktik açıdan değişiklikler yapıyoruz ve işe yarıyor.
-Oyuncular, baskıyı rakibe hissettiriyor, şu yarım saatlik insanüstü Antalya baskısını saymazsak, ileride ve geride iyi bastık.
-Herkes potansiyeli kadar oynuyor, kimse Servet'ten oyun kurmasını beklemiyor örneğin.

Dipnot: Insua oyuna girdikten sonra 2 tane filan pas kesti ve birinde takımı kontraya kaldırdı. Hakan Balta'dan çok daha kaliteli olduğu belli bence, Hakan'ın defansif özelliklerinden dolayı oynatılmasını istemiyorum.

Facx
30.Ekim.2010, 22:45
Aynen öyle.Bu kadar uzun olup da,kafa toplarında bu kadar başarısız başka bir oyuncu yok herhalde.
elle bile atmıştı yani :D

yunusgs
30.Ekim.2010, 22:46
Bir de eklemek istediğim şey;Misimoviç Wolfsburg'da nasıl şutlar atardı,burada nasıl atıyor?Bu kadar etkisiz de vurulmaz ki topa.Pino'ya baksın biraz.

Nedvedmania
30.Ekim.2010, 22:49
Maçtaydım. İlk yarı golden sonra çok güzel bağırdık. Baya sesimiz çıktı. 2. yarıya çok suskun başladık ama antalyalı futbolcular sağolsun maç içinde yaptıklarıyla tribünler tekrar coşturdular :) Maç sonu sabri yine 3 lü çektidi :D Maçtan sonra baya bi süre çıkmadık tribünden :)

Antalyayı uzun bir süre sonra yenmek güzel oldu :)

Teşekürler Pino.

KaRaBükLü KraL
30.Ekim.2010, 22:53
Böyle yarım yamalak bi kadro ile Antalya gibi formda gibi bi takımı yeniyosak konuşmaya bile gerek yoktur.Takım Hagi'nin gelişinden beri daha derli toplu oynuyo istediğimiz Galatasaray'ı imkanlar dahilinde oynamaya çalışıyo ve kazanıyoruz.2 zorlu maçta böyle kadrolarla 4 puan çok iyi bir neticedir.Pino,Servet gibi oynamayan oyuncular Hagi ile birlikte şaha kalktı maşALLAH.Böyle devam ederlerse Arda,Baros,Kewell,Elano gibi oyuncularımızda gelince çok çok iyi maçlar çıkaracağımıza eminim.Yalnız biraz daha sabır etmek gerek

E.Cartman
31.Ekim.2010, 02:01
Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer Çatkıç, Galatasaray taraftarının maçlarda kendisine olan tepkisinin hatırlatılması üzerine, sitem dolu ifadeler kullandı.

Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'dan hep puan almaları nedeniyle taraftarın kendisine tepkili olduğunu savunan Ömer, ''Bana küfredenler, evlerine gidip annelerinin yüzlerine baktıklarında, hepsinin akıllarına ben geleyim'' dedi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/antalyaspor/eve-gittiklerinde-annelerinin-yuzuneSXHBQ211542SXQ

o nası laf yav sövseymiş daha iyiymiş...

uAburak89
31.Ekim.2010, 02:14
Sabah 11'de evden çıktım daha yeni gelebildim, acayip bir gün oldu. Ben maça gitmesem alamazdık bu maçı, ne zaman gitsem kazanıyoruz yahu. :D

Galatasaray Futbol A.Ş bana vere vere yeni açık alt'tan bilet verdi, bütün tribün zevkime limon sıktı. :D Çekirdeği olmayanı almıyorlar öyle bir yer, sıfır tezahürat ile maçı noktalayan insanlar. Necati ısınmaya çıktı, alkışlayan da oldu küfür edende ıslıklayanda anlamadım. :D Yanımda bir adam dk. 60'a kadar Ayhan'ı sahada sanıyormuş vs vs çok olay vardı. :) Tribün açısından bir diğer talihsizlik bütün goller Eski Açık tarafındaki kaleye atıldı, net göremedim.

Genel olarak değerlendirme yaparsam, açıkçası ben ne oynadığımızı anlamadım tam olarak. İlk 15-20 dakika sürekli rakip sahadaydık ama, kanatlar arası paslaştık falan garip bir oyun oynadık. Duran toptan gelen golden sonra maç çözüldü gibi oldu, ikinci golden sonra dedim fark olacak herhalde çünkü antalyalı oyuncular saçma saçma işler yapmaya başladılar. 3ü atamadan devre arası oldu, sonrasında antalya aynı bizim maça başladığımız gibi oyunu sahamıza yıktı, attıkları garip golden sonra maç tam bir sinir harbine dönüştü benim açımdan. Neyse ki kazasız belasız bitirdik maçı, fark da atabilirdik iyi kontra atak şansları bulduk ama golü bulamadık. Takımda taşlar daha yerine oturmamış, kadroda da eksik çok zaten. Umarım ilerleyen haftalarda daha iyi oynarız.

Sistem açısından dikkatimi çeken nokta duran top organizasyonları oldu, neredeyse tamamını Servet'e ortaladılar maç boyu.

Antalyaspor açısından dikkatimi çeken nokta tabii ki kaleci ömer, skor 2-0 olduktan sonra o klasik zaman geçirmelerini göremedik nedense.. :D Bir de Antalyaspor takımı birazcık (!) çirkef oynuyor, 80de falan bir pozisyon oldu yerde sakat oyuncumuz vardı antalyalı bir oyuncu topu kapalıya doğru öyle bir attı ki, uyuyan tribünler uyandı resmen. Herkesi çıldırttı.

Oyuncu bazında;

Ufuk, yediği golde hatalı ofsayt var yada yok elini kaldıracağına topu tutsana sen! Genel olarak iyi oynamasına, ısınırken bile hırslı olmasına rağmen öyle golü yiyen adam durmasın kalede... Serkan çıkana kadar vasattı, umarım sakatlığı ciddi değildir. Ali Turan mümkünse gönderilsin, takımda kimse ile anlaşamıyor, pas alışverişi yok, bir faydasını göremedim. Servet'in hatası yoktu hiç, golünü de attı, bir tane daha duran toptan atabilirdi olmadı. Neill, duruşu yeter. :) Aynı zamanda duran toplardaki görünmez kahraman, çok hareketli, rakip savunmayı karıştırıyor. Hakan Balta, bence iyiydi bugün. İnsua sanki biraz denge sorunu var gibi. Tutarsız oynuyor. Barış çok fazla sert, rakibe acıdım o derece. Mustafa için el freni diyordum, bugünden sonra geri vites diyeceğim, rakibe versek 12-10 oynayasak daha az zararı olur, son 15 dakikadaki performansı yanıltmasın, bir cacık olmaz, düz ve ezbere oynuyor. Cana, bence bugün hayal kırıklığıydı. Emre, ikinci Aydın vakası olacak gibi umarım yanılırım. Misimoviç, Hakan ile uyumlu mu uyumsuz mu çözemedim, sorumluluktan kaçıyor saha içinde. 70'den sonra pili bitti. Pino, hakikaten hızlıymış. :) Takımın en iyisiydi, çok koştu çok yoruldu. Zorunlu değişiklikler olmasa 90 dk oynamazdı herhalde.

Hakem berbattı, çift taraflı hata yaptı maç boyunca. Bir ara kontrolü tamamen kaybetti, hatalı kararını hatalı başka bir kararla telafi etmeye çalıştı. Bünyamin ne oluyor diye giden tezahüratı gerçekten haketti yani.

Son olarak, I love you Hagi diye bağırmak, oynamasa bile Harry Kewell'ı görmek güzeldi. :)

Fearless Coward
31.Ekim.2010, 02:16
Böyle yarım yamalak bi kadro ile Antalya gibi formda gibi bi takımı yeniyosak konuşmaya bile gerek yoktur.Takım Hagi'nin gelişinden beri daha derli toplu oynuyo istediğimiz Galatasaray'ı imkanlar dahilinde oynamaya çalışıyo ve kazanıyoruz.2 zorlu maçta böyle kadrolarla 4 puan çok iyi bir neticedir.Pino,Servet gibi oynamayan oyuncular Hagi ile birlikte şaha kalktı maşALLAH.Böyle devam ederlerse Arda,Baros,Kewell,Elano gibi oyuncularımızda gelince çok çok iyi maçlar çıkaracağımıza eminim.Yalnız biraz daha sabır etmek gerek

Ümüt haklı bu kadroda 2 hücum oyuncusu ile oynadık desek daha doğru olur Pino forvet oyuncusu olmamasına rağmen orda hemen uyum sağladı hızlı olmasıda çok büyük bir avantajdı bizim için.Ona yapılan fauller Baros'a olsa şimdi çoktan sakatlanmıştı iyi dayandı Pino.Rijkaard olsa Antalyaspor'a kesinlikle yenilirdik bunuda sölim.

RaSenGan
31.Ekim.2010, 02:53
Pino Monaco'da zaman zaman forvet oynamış.

3 puan almak güzel.Fakat bir an önce sakatlarımız iyileşse çok iyi olacak.Az daha berabere kalıyorduk.

King_91
31.Ekim.2010, 02:01
Ömer masum'u ne güzel oynamış .. yemezler koçum yaptıklarını unutmadık .. bu maçta bile azıcık fırsatı değerlendirdin ..

nannar
31.Ekim.2010, 09:43
Galatasaray'da herşeyden önemlisi sistem başladığı gibi 90 dk değişmden devam etmiyor. Skora ya da rakibin taktiğine göre Hagi de hamle yaparak birşeyleri kurcaladı dün. Bir de gerçekten bu kadar eksikle gayet iyi top oynadık ve pozisyonlar bulduk. Son 2 maçta Servet dahil oyuncuların % 90ı oyunlarına artı eklerken geriye giden tek oyuncumuz Sabri sanırım :D Misimoviç geçen hafta FB maçında çok etkisizdi ama dün daha canlıydı. Fakat henüz Wolfsburg'taki lider kimliğini yansıtmış değil. Zaten yansıtmasını çok da beklememek lazım bence. Çünkü bana kalırsa Hagi tüm sakatlar döndüğünde Kewel-Arda ve Elano-Misimoviç ikililerinden sadece birer tanesini sahaya sürecek. Ve eğer Misimoviç daha çok gayret göstermezse şu haliyle Elano'yu kesemez. Gerçi hoş kesmese de olur fakat en azında 70. dakikadan sonra oyundan düşen Elano'nun yerine Barış değil de Misimoviç girer ve sahada oyunumuz bozulmadan devam ederiz. Yani aslında en güzeli sahada artık çıkanların yerine iyi isimler girecek. Arda çıkar Kewel girer, Elano çıkar Misi girer, Baros'a da iyi bir alternatif lazım artık. Ve Pino eğer kanata kayacaksa ona da sağlam bir yedek bulunması lya da Serdar Özkan'ın artık göze görünür işler yapması lazım...

yunusgs
31.Ekim.2010, 11:33
Galatasaray'da herşeyden önemlisi sistem başladığı gibi 90 dk değişmden devam etmiyor. Skora ya da rakibin taktiğine göre Hagi de hamle yaparak birşeyleri kurcaladı dün. Bir de gerçekten bu kadar eksikle gayet iyi top oynadık ve pozisyonlar bulduk. Son 2 maçta Servet dahil oyuncuların % 90ı oyunlarına artı eklerken geriye giden tek oyuncumuz Sabri sanırım :D Misimoviç geçen hafta FB maçında çok etkisizdi ama dün daha canlıydı. Fakat henüz Wolfsburg'taki lider kimliğini yansıtmış değil. Zaten yansıtmasını çok da beklememek lazım bence. Çünkü bana kalırsa Hagi tüm sakatlar döndüğünde Kewel-Arda ve Elano-Misimoviç ikililerinden sadece birer tanesini sahaya sürecek. Ve eğer Misimoviç daha çok gayret göstermezse şu haliyle Elano'yu kesemez. Gerçi hoş kesmese de olur fakat en azında 70. dakikadan sonra oyundan düşen Elano'nun yerine Barış değil de Misimoviç girer ve sahada oyunumuz bozulmadan devam ederiz. Yani aslında en güzeli sahada artık çıkanların yerine iyi isimler girecek. Arda çıkar Kewel girer, Elano çıkar Misi girer, Baros'a da iyi bir alternatif lazım artık. Ve Pino eğer kanata kayacaksa ona da sağlam bir yedek bulunması lya da Serdar Özkan'ın artık göze görünür işler yapması lazım...

Devre arası 20 yaş civarında bir yabancı forvetin alınacağını söylemişti Adnan Polat,hocam.

di canio
31.Ekim.2010, 14:05
Ömer masum'u ne güzel oynamış .. yemezler koçum yaptıklarını unutmadık .. bu maçta bile azıcık fırsatı değerlendirdin ..

Ömer masum değil mi? Ne yaparsa yapsın kimsenin kimseye bırakın anasını bacısını, küfretmeye bile hakkı yoktur. Milletimiz herşeyi kendi çıkarına göre değerlendiriyor. Kendi takımımızın kalecisi aynı şeyleri yapmıyor mu yeri gelince? Türkiye'de olmuyor belki ama Avrupa maçlarında görmüyor muyuz vakit geçirmeye çalışan oyuncularımızı? Ömer'in yaptığı futbolun içinde olan birşey. Daha geçen hafta hakem kart gösterebilirdi, ama bunlar futbolun içinde olan hareketler diyen epey bir çoğunluk vardı. Ömer'in yaptığı futbolun dışına mı çıktı şimdi? Ben de yaptıklarını tasvip etmiyorum Ömer'in ama küfredenlere en güzel ayarlardan birisini vermiş Ömer bence. Biz Ömer'e geçmişte böyle yaptı diye küfredersek yarın biz de aynı küfrü yeriz. Sebebin ne olduğu da önemli değil. Belki yere çöp atmışızdır, belki çimleri ezmişizdir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Ekim.2010, 15:18
Tebrikler Galatasaray. Zorda olsa kazanmayı bildiler.

King_91
31.Ekim.2010, 15:20
Ömer masum değil mi? Ne yaparsa yapsın kimsenin kimseye bırakın anasını bacısını, küfretmeye bile hakkı yoktur. Milletimiz herşeyi kendi çıkarına göre değerlendiriyor. Kendi takımımızın kalecisi aynı şeyleri yapmıyor mu yeri gelince? Türkiye'de olmuyor belki ama Avrupa maçlarında görmüyor muyuz vakit geçirmeye çalışan oyuncularımızı? Ömer'in yaptığı futbolun içinde olan birşey. Daha geçen hafta hakem kart gösterebilirdi, ama bunlar futbolun içinde olan hareketler diyen epey bir çoğunluk vardı. Ömer'in yaptığı futbolun dışına mı çıktı şimdi? Ben de yaptıklarını tasvip etmiyorum Ömer'in ama küfredenlere en güzel ayarlardan birisini vermiş Ömer bence. Biz Ömer'e geçmişte böyle yaptı diye küfredersek yarın biz de aynı küfrü yeriz. Sebebin ne olduğu da önemli değil. Belki yere çöp atmışızdır, belki çimleri ezmişizdir.

kimsenin annesine edilen küfürü savunmadım . ömerin yaptıklar sadece zaman geçirmek değildi .. bu maçta fazla yap'a'madı ne yazıkki . kimsenin annesine bacısına küfür edilmesi doğru değil ama ömer de masum değil .. on binlerce kişi durup dururken kimseye küfür etmez . herkes zaman geçiriyor ama dediğim gibi ömer'in yaptıkları sadece zaman geçirmek değil . hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama galatasaray-antalya maçlarını bi izle geçen senelerdeki . izlediysen de bi daha izle ..

edit : zaten hem antalya'da oturup hem de fenerliymişsin avatardan anladığım kadarıyla .. olaya sadece bu açıdan bakman gayet normal ..

Lucas Neill
31.Ekim.2010, 15:26

Küfretmek tabi ki yanlis ve cirkin ama gecen seneydi yanlis hatirlamiyorsam Ömer taraftari cok tahrik etmisti belki kupa maci olabilir, tepki o yüzden bir de ne zaman Antalya maci oynasak ömer hep bi ilginclik pesinde kosuyo.

Zekirdek
31.Ekim.2010, 15:31
Küfretmek tabi ki yanlis ve cirkin ama gecen seneydi yanlis hatirlamiyorsam Ömer taraftari cok tahrik etmisti belki kupa maci olabilir, tepki o yüzden bir de ne zaman Antalya maci oynasak ömer hep bi ilginclik pesinde kosuyo.

Hatırladığım kadarıyla bir maçta kendine küfür edenlere kıçını dönmüştü.

yunusgs
31.Ekim.2010, 16:43
Hatırladığım kadarıyla bir maçta kendine küfür edenlere kıçını dönmüştü.

Aynen öyle.Futbolcuysan biraz adaplı davranacaksın ki;karşındaki takımın ve o takımın taraftarlarının antipatisini değil,sempatisini kazanacaksın.

di canio
31.Ekim.2010, 19:40
kimsenin annesine edilen küfürü savunmadım . ömerin yaptıklar sadece zaman geçirmek değildi .. bu maçta fazla yap'a'madı ne yazıkki . kimsenin annesine bacısına küfür edilmesi doğru değil ama ömer de masum değil .. on binlerce kişi durup dururken kimseye küfür etmez . herkes zaman geçiriyor ama dediğim gibi ömer'in yaptıkları sadece zaman geçirmek değil . hangi takımı tutuyorsun bilmiyorum ama galatasaray-antalya maçlarını bi izle geçen senelerdeki . izlediysen de bi daha izle ..

edit : zaten hem antalya'da oturup hem de fenerliymişsin avatardan anladığım kadarıyla .. olaya sadece bu açıdan bakman gayet normal ..

Onbinlerce kişi durup dururken de küfür edebiliyor birilerine. Olmamış şey değil. Üstünde durmak istediğim nokta Ömer'in yaptıklarını taraftarı olduğumuz takım oyuncuları da defalarca yapmıştır. Hatta milli takım maçlarında da yapmıştır oyuncularımız. Şimdi Ömer'in en kutsallarını ağızlarında oyuncak edenler, o zaman kendi oyuncularına da aynı şeyleri yapıyorlar mı? Yoksa; benim oyuncum yaparken benim yararıma, Ömer yaparsa zararıma o zaman söveyim Ömer'e mi?

Ayrıca Antalyalı ve Fenerbahçe taraftarı olmam düşüncemi değiştirmiyor. Belki hatırlamazsın ama Fenerbahçe taraftarının Ömer hakkındaki düşünceleri, Galatasaray-Ömer ilişkisinden çok önce, Ömer Gaziantepspor'dayken bozuldu. Ben o zaman, taraftarı olduğum takıma karşı yaptığında da Ömer'e küfür edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyordum, en büyük rakibimize karşı yaptığında da. Düşüncelerim Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı yapıyorsa savun, Fenerbahçe'ye karşı yapıyorsa söv kadar sığ değil. Elimden geldiğince objektif bakmaya çalışıyorum, inan bana. Meselem Galatasaray-Fenerbahçe meselesi değil.

Aynen öyle.Futbolcuysan biraz adaplı davranacaksın ki;karşındaki takımın ve o takımın taraftarlarının antipatisini değil,sempatisini kazanacaksın.

Bunu da anlamıyorum. Futbolcuysa insan değil mi bu adam? Tribünler edepli davranmıyor, futbolcu tepki gösterince edepli davranmak zorunda. Arda geçen haftalarda ağladı bu yüzden. Futbolcuların da insan olduğunu unutmamak gerek. Tribünler hep bir ağızdan küfür ediyorsa bir oyuncuya o oyuncu da tribünlere küfür edince kimse edepten, adaptan bahsetmesin.

King_91
31.Ekim.2010, 19:51
Onbinlerce kişi durup dururken de küfür edebiliyor birilerine. Olmamış şey değil. Üstünde durmak istediğim nokta Ömer'in yaptıklarını taraftarı olduğumuz takım oyuncuları da defalarca yapmıştır. Hatta milli takım maçlarında da yapmıştır oyuncularımız. Şimdi Ömer'in en kutsallarını ağızlarında oyuncak edenler, o zaman kendi oyuncularına da aynı şeyleri yapıyorlar mı? Yoksa; benim oyuncum yaparken benim yararıma, Ömer yaparsa zararıma o zaman söveyim Ömer'e mi?

Ayrıca Antalyalı ve Fenerbahçe taraftarı olmam düşüncemi değiştirmiyor. Belki hatırlamazsın ama Fenerbahçe taraftarının Ömer hakkındaki düşünceleri, Galatasaray-Ömer ilişkisinden çok önce, Ömer Gaziantepspor'dayken bozuldu. Ben o zaman, taraftarı olduğum takıma karşı yaptığında da Ömer'e küfür edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyordum, en büyük rakibimize karşı yaptığında da. Düşüncelerim Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı yapıyorsa savun, Fenerbahçe'ye karşı yapıyorsa söv kadar sığ değil. Elimden geldiğince objektif bakmaya çalışıyorum, inan bana. Meselem Galatasaray-Fenerbahçe meselesi değil.

Bunu da anlamıyorum. Futbolcuysa insan değil mi bu adam? Tribünler edepli davranmıyor, futbolcu tepki gösterince edepli davranmak zorunda. Arda geçen haftalarda ağladı bu yüzden. Futbolcuların da insan olduğunu unutmamak gerek. Tribünler hep bir ağızdan küfür ediyorsa bir oyuncuya o oyuncu da tribünlere küfür edince kimse edepten, adaptan bahsetmesin.

bak fener'in de galatasaray'ın da ömer'le alıp veremediği bişey var . suç milyonlarca galatasaray fener taraftarında mı yoksa ömerde mi ? beşiktaşlılara da sorsam antipatisi olan çok fazla adam çıkar ömer'e . diğer takımları tutanlara da sorabiliriz .
kendi oyuncularım da yaptığında ben sinirleniyorum , mesela keita . zaten adamın 1.gönderilme sebebi bu hareketleri oldu .
annesine falan küfür edilmesi kesinlikle doğru değil ama kendisine hakaret edilmesini biraz da kendi sağlıyor .
niye kimse gidip djeouha'ya küfür etmiyor da ömer'e ediyor ? hele annelerini gördüklerinde ben aklınıza geleyim falan da çok pis bir laf bence .. kendisi aynaya bakabiliyorsa zaten sorun yok ..
dediğim gibi ailesine vs. küfür edilmesi çok çirkin ama ömer kesinlikle masum değildir ve olay sadece zaman geçirmekten ibaret değildir ..

E.Cartman
31.Ekim.2010, 21:27
Ömer'in küfür yemesinin sebebi öncesine, Ömer'in Galatasaray taraftarına yaptığı harekete dayanıyor yoksa kimsenin Ömer'e özel bi kini yok. Ayrıca futbolcu durduk yere küfür yemez bakın Semih'e, Kewell'a, Alex'e, Tugay Kerimoğlu'na, Bülent Korkmaz'a Aykut Kocaman'a Metin Tekin'e bu kişiler belirli bir takımla özleştiler ama rakiplerinden bile müthiş saygı ve sevgi görüyorlar. Bu yüzden suçu her zaman taraftarda aramamak gerekir, kimse gidip Ömer'e zevkine küfretmiyor. Tabii ki bu küfürü haklı çıkarmaz ama yapacak bir şey yok bizim ülkemiz insanları tepkisini bu şekilde ortaya koyuyor mantalite değişirse küfür edilmez belki.

di canio
31.Ekim.2010, 22:30
Benim anlatmak istediğim farklı bir noktaydı. Ömer'i savunmak değil. Ama anlatamadım. İkili tartışmaya girerek konuyu amacından saptırmamak daha doğru sanırım.

Nedvedmania
01.Kasım.2010, 12:53

Küfrü biz etmiyoruz o ettiriyor. Sen tribünlere dönüp hareket çekersen 2 saniye sonra annene küfür edilir. Bunu bile bile her maç yaparsan küfür kaçınılmaz olur. Tıpkı Volkan gibi. Oda 2 saniye sonra annesine küfür edileceğini bilmesine rağmen hala dönüp hareket çekiyor. Neden Hakan Arıkanın veya neden Rüştü'nün annesine küfredilmiyor ? Hemde derbi maç olmasına rağmen ? Veya Neden başka anadolu takımlarına küfredilmiyor. Sadece Volkan ve Ömere küfrediliyorsa bu iki adamda sorun vardır. Ki ben Eskiden Ömeri çok severdim. Barteze benzetirdim ama o kendini herkese gıcık etti.

di canio
01.Kasım.2010, 13:13
Küfrü biz etmiyoruz o ettiriyor. Sen tribünlere dönüp hareket çekersen 2 saniye sonra annene küfür edilir. Bunu bile bile her maç yaparsan küfür kaçınılmaz olur. Tıpkı Volkan gibi. Oda 2 saniye sonra annesine küfür edileceğini bilmesine rağmen hala dönüp hareket çekiyor. Neden Hakan Arıkanın veya neden Rüştü'nün annesine küfredilmiyor ? Hemde derbi maç olmasına rağmen ? Veya Neden başka anadolu takımlarına küfredilmiyor. Sadece Volkan ve Ömere küfrediliyorsa bu iki adamda sorun vardır. Ki ben Eskiden Ömeri çok severdim. Barteze benzetirdim ama o kendini herkese gıcık etti.

Bir üstteki mesajda da yazdım, üstünde durmak istediğim nokta farklıydı.

Ömer el-kol hareketi yapmasa, sadece takımı öndeyken atışları geç kullanmaya çalıştığı için de küfür yiyecekti. Yedi de. Emin ol Rüştü'nün de, Hakan'ın da veya bir başkasının da anasına bacısına küfredilmesi çok kolay. Yeter ki senin, benim tuttuğum takımın çıkarı dışında bir eylemi olsun. Ama kendi takımımızın oyuncusu yapınca profesyoneldir gözümüzde. Amacım bu ikiyüzlülüğe ve küfretmenin kolaylığına dikkat çekmekti. Ömer bence derece doğru söylemiş, küfredenler eve gidince kendi annelerinin yüzüne baksın. Sadece Ömer için söylemiyorum bunu. Arda'ya, Emre'ye futbolcu olmasına da gerek yok, herhangi birine. İstedikten sonra bahane ya da suçlu hep bulunur. Küfreden değildir hiçbir zaman suçlu. Küfreden çok delikanlıdır. Ama küfrettiği, küfrü hakeder her zaman. Toplumun düşünce yapısının baştan sona değişmesi gerek bahsettiğim şeylerin değişmesi için. Bu da bir ütopya sanırım.

Uzatmak istemiyorum daha fazla.

Nedvedmania
01.Kasım.2010, 20:01
Bir üstteki mesajda da yazdım, üstünde durmak istediğim nokta farklıydı.

Ömer el-kol hareketi yapmasa, sadece takımı öndeyken atışları geç kullanmaya çalıştığı için de küfür yiyecekti. Yedi de. Emin ol Rüştü'nün de, Hakan'ın da veya bir başkasının da anasına bacısına küfredilmesi çok kolay. Yeter ki senin, benim tuttuğum takımın çıkarı dışında bir eylemi olsun. Ama kendi takımımızın oyuncusu yapınca profesyoneldir gözümüzde. Amacım bu ikiyüzlülüğe ve küfretmenin kolaylığına dikkat çekmekti. Ömer bence derece doğru söylemiş, küfredenler eve gidince kendi annelerinin yüzüne baksın. Sadece Ömer için söylemiyorum bunu. Arda'ya, Emre'ye futbolcu olmasına da gerek yok, herhangi birine. İstedikten sonra bahane ya da suçlu hep bulunur. Küfreden değildir hiçbir zaman suçlu. Küfreden çok delikanlıdır. Ama küfrettiği, küfrü hakeder her zaman. Toplumun düşünce yapısının baştan sona değişmesi gerek bahsettiğim şeylerin değişmesi için. Bu da bir ütopya sanırım.

Uzatmak istemiyorum daha fazla.

Küfrü tabiki kimse savunmuyor. Ama burda suç olayı başlatanda. Bir kayayı ittirirsen o kaya yuvarlanır gider. Burda suç kayayı harekete geçirende. El kol hareketi yapmasa sadece topu bekletse evet yine küfür yiyecekti. Bekletme demişken aklıma geldi bunu birde İvankov çok yapıyor. Oda küfürlerden nasibini alıyor. Bana göre taraftara hareket çekmeyle topu bekletmenin arasında bir fark yok. İkiside futbol kuralları dışında. İkiside taraftarı gıcık eder. Adam geriliyor geriliyor geriliyor yanındaki adama pas veriyor. Sen olsan gıcık olmazmısın ?

Bence konunun özeti : Küfür yiyecek hareket yapmayacaksın. Yaparsan suçlu sensin.