PDA

View Full Version : Iverson'a Türkçe Dersi Verilecek

vego
28.Ekim.2010, 15:52
Iverson'ın çocuklarına Beşiktaş bakacak.

Beşiktaş’ın yeni transferi Allen Iverson için özel bir çevirmen tutacağı ve bunun yanı sıra ‘The Answer’ lakaplı süper yıldıza Türkçe öğretmeye de çalışacağı iddia edildi.

New York Times'tan Joanne Gerstner imzalı haberde, Beşiktaş'ın Iverson'ın 5 çocuğunun özel okul masraflarını da karşılayacağını yazdı. Iverson uçak biletleriyle tahsis edilecek evin tüm masraflarının da Beşiktaş tarafından karşılanacağını açıkladı. Iverson'ın iki sezon için sezonluk 750 bin dolar alacağını, 500 bin doların ise imza parası olduğunu iddia etti.

FOTOMAÇ

Zekirdek
28.Ekim.2010, 16:16
Hiç ipleyeceğini sanmıyorum.

RaSenGan
28.Ekim.2010, 16:22
Iverson ekmek almaya gitse haber olur artık :) Kaynak belli zaten büyük ihtimalle yalandır.

Zekirdek
28.Ekim.2010, 16:46
@Adaş

Daum'un spagetti alıpta berbere gitmesi haber oluyor bu ülkede. İverson adımını atsa adım olur.

RaSenGan
28.Ekim.2010, 17:05
@Adaş

Daum'un spagetti alıpta berbere gitmesi haber oluyor bu ülkede. İverson adımını atsa adım olur.
Fotomaç ve bu tip gazeteler için böyle oyuncular ve teknik adamlar büyük haber kaynağı zaten.Adamlar ne yapsa haber oluyorlar.Büyük ihtimalle bu haber de yalandır.Ama dikkat çekmek,gazeteyi doldurmak için Iverson en güzel tercih tabi ki onlar için.