Log in

View Full Version : Ronaldinho Yeniden Milli Takımda

Volkan Şen
29.Ekim.2010, 18:20
Brezilya Milli Takımı'nın Arjantin ile 17 Kasım'da Katar'da oynayacağı maç öncesinde teknik direktör Mano Menezes aday kadrosunu açıkladı.

Copa America hazırlıklarını sürdüren Brezilya Milli Takımı'nda Dunga'nın yerine göreve gelen Mano Menezes, 17
Kasım'da Arjantin ile oynanacak olan hazırlık maçı için belirlediği aday kadrosunu açıkladı.

http://img264.imageshack.us/img264/3381/ronaldinho01.jpg (http://img264.imageshack.us/i/ronaldinho01.jpg/)

Menezes'in açıkladığı kadroda Galatasaraylı Elano yer almazken; Fenerbahçeli Andre Santos kendisine kadroda yer buldu. Menezes'in yaptığı en büyük yenilik ise AC Milan forması giyen süper yıldız Ronaldinho'yu yeniden aday kadroya dahil etmesi oldu.

Deneyimli
teknik adamın aday kadroda yaptığı en büyük sürpriz olarak ise bir dönem Trabzonspor'un da kalesini koruyan Jefferson'u Arjantin ile yapılacak olan hazırlık maçının kadroya davet edilmesi olarak gösterildi.

KALECİLER: Victor (Grêmio), Jeferson (Botafogo), Neto (Atlético-PR)

DEFANS: Daniel Alves (Barcelona), Rafael (Manchester United), Adriano Corrêa (Barcelona), André Santos (Fenerbahçe), Thiago Silva (Milan), David Luiz (Benfica), Alex Costa (Chelsea), Réver (Atlético-MG)

ORTA SAHA: Douglas (Grêmio), Philippe Coutinho (Inter), Ronaldinho Gaúcho (Milan), Elias (Corinthians), Lucas (Liverpool), Ramires (Chelsea), Sandro (Tottenham), Jucilei (Corinthians)

FORVET: Robinho (Milan), Alexandre Pato (Milan), André (Dínamo Kiev), Neymar (Santos)

Night_Mare17
29.Ekim.2010, 18:21
Andre Santos in Elano out :O

Sheriff
29.Ekim.2010, 19:51
Tam ben açacaktımki konuyu baktım açılmış, Dunga depreminin enkazından güzel bir kadro çıkarmış Brezilya. Doğru oyun sistemini bulurlarsa tekrar en tepede yer alırlar..

K1nq35
29.Ekim.2010, 20:59
Sizce eskisi gibi oynarmı ronaldinho? bence o kadar iyi bir form yakalıyamaz

maNga 33
29.Ekim.2010, 21:04
oh be ! en sonunda Ronaldinho'yu izleyeceğiz :D

nekop
29.Ekim.2010, 21:11
Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedip kendimi içkiye verirdim. :D

E.Cartman
29.Ekim.2010, 21:17
Ronnie ve onu izlemekten zevk alan ben için güzel bir haber :) zaten 2 sezondur yüzü gülüyordu Ronaldinho'nun artık yine eskisi gibi sırıtır sürekli :zuhaha:zuhaha

Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedir kendimi içkiye verirdim. :D

İşte bu yüzden adam Brezilya Milli takımına seçildi Serhat abi :n::n:

barahir
29.Ekim.2010, 22:30
Tolga Zengin gibi bir kalecinin arkadasında yedek kaldıktan sonra Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselmek gerçekten büyük başarı. Şahsen ben özgüvenimi tamamen kaybedir kendimi içkiye verirdim. :D

Tolga zengin ??:):)

KanaKe
29.Ekim.2010, 22:59
Kaleci Cesar'a ne oldu sakatmi?

di canio
29.Ekim.2010, 23:02
Tolga zengin ??:):)

Kadroya çağrılan kaleci Jefferson, Trabzonspor ve Konyaspor'da da oynadı daha önce.

barahir
29.Ekim.2010, 23:31
Konu Ronaldinho olunca bi anlam verememiştim :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ekim.2010, 00:15
Çağrılmayı kesinlikle hakediyordu son 2 sezondaki performansıyla Ronnie :)