Log in

View Full Version : "Uğur Boral 5 Maç Oynayamaz!.."

paceywitter
11.Mayıs.2006, 06:43
F.Bahçe ile anlaşma sağlayan Uğur Boral için G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ilginç açıklamalar yaptı. Cavcav, "Uğur iyi futbolcu ama F.Bahçe'ye erken gidiyor. Gönlüm oynamasından yana ama bu haliyle 5 maç bile oynayamaz. Zamanında Okan Koç ve Tarık için de aynı şeyleri söylemiştim ve yanılmadım" diye konuştu. Beşiktaş'a giden Baki'nin de şansının az olduğunu söyleyen Cavcav, "Ama onun başarılı olmasını isterim. Çünkü bugüne kadar Beşiktaş'a giden oyuncular beni utandırdı. Onlara karşı boynum bükük" dedi.

Sabah

zargı
11.Mayıs.2006, 14:49
hakılı adam uguruda bitiricekler oynatmıyca futbolcuyu niye alıyolar anlamıyorum yaa

paco
11.Mayıs.2006, 15:16
uğur sanki bunu kendisi bilmiyor mu ... fb bir futbolcu değirmeni ... bir tek ü.özat ı öğütemediler ... bir de tuncay ı ...

LaKe
11.Mayıs.2006, 16:27
zafer biryolda gol kralı olarak gitmişti? şimdi zaferi gören varmı?

bence yanlış bir adım olmuş UĞUR BORAL için.

enesao
11.Mayıs.2006, 16:34
bu fb hep böyle Türk futbolunan zarar veriyorr.

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 16:43
bence böyle genç oyuncular kendilerini kanıtlamadan 3 büyüklere gitmesin. Yazık oluyor

barahir
11.Mayıs.2006, 16:47
ya hep oynatılmayanları yazmışsınız bide oynayanları yazsanız keşke objektif olarak. siz saymazsanız ben size sayayım:
Volkan Demirel : Kartalspordan geldi ve seneye 1. kaleci
Servet: Denizlispordan geldi ve takımın değişmezi gibi
Serkan Balcı: G. Birliğiden geldi ve önemli maçlarda çokça forma şansı buldu Hasslerin küçüğü
Deniz Barış: G. Birliğinden Geldi. ilk yıl takıma adapte olamamasından dolayı çok fazla eleştiri aldı ve fazla forma şansı bulamadı. Ama bu yıl özellikle son maçlarda başarılı bir performans sergiliyor.
Selçuk Şahin: İstanbulspordan geldi ve T.D daumun zorda kaldığı anlarda çok başarılı performanslar çizdi. sakatlanana dek pek çok maçta forma giydi.
Kemal Aslan: G.Antepspordan geldi. İlk geldiği sezon başarılı bir performans sergilemesine ramen 2. sezonunda kupa yarı final maçında ayağı kırıldı ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. tekrar sahalara döndü derken şanssızlık olsa gerek bir sakatlık daha yaşıyor. Emin olun sakatlık olmasa Daumun en önemli kozlarından birisi.
Mehmet Yozgatlı: Geldiği ilk sezon fazla şans bulamadı ama özellikle malatyadaki maçlarda kendini buldu ve daumun değişmezi olarak göze çarpıyor
Ümit ve Tuncayı yazmaya gerenk yok. Bunların dışında sadece bir istisna var o da Mahmut Hanefi Şimdi soruyorum daum geldikten sonra hangi futbolcu heba olduda sürünüyo. Özellikle fenerin sol ayaklı bi oyuncuya ihtiyacı varken neden bu kadar speküle ediliyo anlamıyorum ben.

paco
11.Mayıs.2006, 16:53
biz seneyeden bahdetmiyoruz seneye oynarsa oynasın bu sene yok ... yazzdığın isimlerden sürekli oynayan ümit ve tuncay dan başka kimse sürekli oynamıyor ....

barahir
11.Mayıs.2006, 16:54
herkes sürekli oynamak için alınmıyo zaten elbette zaman zaman yedek kalcaklar.

zargı
11.Mayıs.2006, 16:57
ben ara sıra deil o ugur un yedek klübesinden cıkamıcanı düşünüyorum

barahir
11.Mayıs.2006, 16:59
bakalım daumun dahi planlarına uyarsa çok önemli futbolcu olur. hatta biraz abartayım tuncay gibi biri olur:D

paco
11.Mayıs.2006, 16:59
iyi ama ben kemal aslanı unuttum yozgatlı gibi bence çok iyi bir kanat oyuncusunu klübede bitiriyor .. servet mecburen oynuyor .... ee selçuk bu sene galatasaray maçına kadar yoktu ... bu adamlar sürekli oynasalar daha verimli olurlar .... her futbolcu sürekli oynamak ister ... sen şimdi kemali kaça aldın antepten şimdi kaça satarsın bir hesapla .... adamın değeri kalmadı ....aynı şekilde servet e de öyle başlıkları hatırlıyorum servet e servet teklif edildi falan deyip denizliye baya bir para verdiniz ... şimdi kaça satarsınız .... çünkü adamlar ortada yok ... seneye diyorsunuzda seneye bence bu adamların çoğu oynamaz ..... u.boral da yedeğe zor girer ....

barahir
11.Mayıs.2006, 17:03
bence sen hiiç takip etmiyosun eğer takip etseydi selçuğun bel fıtığı ameliyatı olduğunu ve ancak gs maçına yetiştiğini bilirdin. aynı şekilde biz servete servet vermedik ki sadece 850 bin € verdik tabi bu sizin için bi servet olabilir . kemal içinse adam sakatlıktan oynamaya fırsat bulamadı. ama biz onada çok para vermedik. ayrıca emin ol biz onu nerden baksan 2 milyon € ya satarız

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:12
ya hep oynatılmayanları yazmışsınız bide oynayanları yazsanız keşke objektif olarak. siz saymazsanız ben size sayayım:
Volkan Demirel : Kartalspordan geldi ve seneye 1. kaleci
Servet: Denizlispordan geldi ve takımın değişmezi gibi
Serkan Balcı: G. Birliğiden geldi ve önemli maçlarda çokça forma şansı buldu Hasslerin küçüğü
Deniz Barış: G. Birliğinden Geldi. ilk yıl takıma adapte olamamasından dolayı çok fazla eleştiri aldı ve fazla forma şansı bulamadı. Ama bu yıl özellikle son maçlarda başarılı bir performans sergiliyor.
Selçuk Şahin: İstanbulspordan geldi ve T.D daumun zorda kaldığı anlarda çok başarılı performanslar çizdi. sakatlanana dek pek çok maçta forma giydi.
Kemal Aslan: G.Antepspordan geldi. İlk geldiği sezon başarılı bir performans sergilemesine ramen 2. sezonunda kupa yarı final maçında ayağı kırıldı ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. tekrar sahalara döndü derken şanssızlık olsa gerek bir sakatlık daha yaşıyor. Emin olun sakatlık olmasa Daumun en önemli kozlarından birisi.
Mehmet Yozgatlı: Geldiği ilk sezon fazla şans bulamadı ama özellikle malatyadaki maçlarda kendini buldu ve daumun değişmezi olarak göze çarpıyor
Ümit ve Tuncayı yazmaya gerenk yok. Bunların dışında sadece bir istisna var o da Mahmut Hanefi Şimdi soruyorum daum geldikten sonra hangi futbolcu heba olduda sürünüyo. Özellikle fenerin sol ayaklı bi oyuncuya ihtiyacı varken neden bu kadar speküle ediliyo anlamıyorum ben.

volkan : yerine enke gibi bir araba lastiği bile tercih edildi
servet : takımdan gitmesi için dua ediyorsunuz, hadi inkar etmeyin
serkan balcı : futbolunun üzerine en ufak ekleme yok .. gençlerdeki serkandan ne fazlası var ? koşuysa aynı koşu, pas hatası ise aynı pas hatası
selçuk şahin: kadıköyde ıslıklanırken bugün kadrodaysa onu milli takıma alan fatih terim sayesindedir
kemal aslan : ? .. ? ? .. sonradan oyuna girip oyundan alınan bir oyuncu ..
mehmet yozgatlı : yeterli şans verilmeyen bir oyuncu.. veriliyor diyen varsa beri gelsin ..
ümit : genç değildi ki ? yetenek hiç değildi..
tuncay : sol kanat oldu ama hala sol kanat desen değil..adam forvet forvet.. harcanıyor..
hanefi : zaten kendin de demişsin ..

sonra neden futbolcu değirmeni .. yahu madem değirmen değilsiniz bu kadar iyi adamlarınız var madem, 6 yabancı sınırı kalksın diye ağlamayınız ..

uğur boral için bişi diyemiyorum, türk futbolu için ümit özatı kessin ..

Enjoy
11.Mayıs.2006, 17:18
serkan balcı : futbolunun üzerine en ufak ekleme yok .. gençlerdeki serkandan ne fazlası var ? koşuysa aynı koşu, pas hatası ise aynı pas hatası
selçuk şahin: kadıköyde ıslıklanırken bugün kadrodaysa onu milli takıma alan fatih terim sayesindedir
mehmet yozgatlı : yeterli şans verilmeyen bir oyuncu.. veriliyor diyen varsa beri gelsin ..
tuncay : sol kanat oldu ama hala sol kanat desen değil..adam forvet forvet.. harcanıyor..

sonra neden futbolcu değirmeni .. yahu madem değirmen değilsiniz bu kadar iyi adamlarınız var madem, 6 yabancı sınırı kalksın diye ağlamayınız ..

Frank_Castle dostum çok iyi açıklamışsın sana katılıyorum..

barahir
11.Mayıs.2006, 17:20
Lütfen Olaya at gözlüğü ile bakmayın fener şampiyonluğa ulaşmak için gün sayyosa yabancılardan sonra en yüksek pay bu saydığın oyunculardır. Volkan için çok komik bi yorum yapmışsın. Birincisi o 3 yıl önceydi. İkincisi ise araba lastiği dediğin enke bizden ayrıldığı yıl almanyanın en değerli kalecisi seçildi!

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:23

koyu yazdığım yerler hariç heryerde haklısın. Tuncay bence harcanmıyor ve gayet başarılı. ikinci yerde sadece uslübunu beğenmedim. Bide mehmet yozgatlıyla ilgili bence hiç yetenekli değil kendisini hiç beğenmiyorum

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:24
o zaman madem o kadar değerliydi de neden yolladınız ?
yoksa araba lastiği mi sandınız ?
madem volkan o kadar iyi neden rüştü geri geldi ?
yoksa güvenmiyor musunuz volkana ?

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:25
Lütfen Olaya at gözlüğü ile bakmayın fener şampiyonluğa ulaşmak için gün sayyosa yabancılardan sonra en yüksek pay bu saydığın oyunculardır. Volkan için çok komik bi yorum yapmışsın. Birincisi o 3 yıl önceydi. İkincisi ise araba lastiği dediğin enke bizden ayrıldığı yıl almanyanın en değerli kalecisi seçildi!

enke o kadar iyidide neden 1maçta adamı yolladınız?? bence sende biraz at gözlüğüyle bakıyosun. İki tarafta objektif yaklaşmıyo olaylara

barahir
11.Mayıs.2006, 17:25
İyi bakalım beyler Uğurun Oynadığı her maç için ben Foruma Konu açacam razı mı herkes

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:28
İyi bakalım beyler Uğurun Oynadığı her maç için ben Foruma Konu açacam razı mı herkes

beni ilgilendirmez açabilirsin ama sadece ilk 11 başladığında tamam?

barahir
11.Mayıs.2006, 17:28
o zaman madem o kadar değerliydi de neden yolladınız ?
yoksa araba lastiği mi sandınız ?
madem volkan o kadar iyi neden rüştü geri geldi ?
yoksa güvenmiyor musunuz volkana ?
1-) Çünki Volkandan daha iyi bi kaleci değildi
2-) Tecrübe denen bişi var gördük Schalke maçında
3-) Biz Volkana güvendiğimizi heryerde gösteriyoruz burasıda dahil

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:32
Bakın şunu açıklığı kavuşturalım .. Yabancı sınırını kalkması için yapılanlar bence Fenerbahçenin avrupadaki kötü sonuçlarına uydurulmaya çalışan bir kılıftan başka birşey değil ..

Eğer diyorsanız ki bizim yerli oyuncularımız iyidir, harikadır, biz futbolcu değirmeni değiliz, gençler bizde çok şans buluyor; o zaman neden bu yabancı sınırı kaldırılsın safsatası ?

yok eğer yabancı sınırı kalksın diyorsanız, zaten yerli oyunculara güveniniz yok demektir, güvenilmeyen oyuncu da değirmende öğütülür.. eğer sınır kalkmasın diyorsanız, başkanınıza takımınıza bunu belli edin yerli oyunculara sahip çıkarak ..

tuncay ın ben hala düzgün orta kesebildiğini göremedim...Galatasarayda ayhan akman ne kadar sol açıksa, tuncay da bence o kadar sol açık ..

barahir
11.Mayıs.2006, 17:35
Tamam o zaman yabancı sınırı kalkmazsa biz nasıl anlayalım hangi oyuncunun iyi olduğunu bkz. ingiltere. ordaki gibi bi yol izlersek daha kaliteli türkler ve yabancılar gelir ülkemize

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:35
Ayrıca Volkan evet aslını söylemek gerekirse elinden tutuldu ve başarılı oldu tabi enke 1 maçta çuvallamasaydı belki de hala yedekti .. kısmet sonuçta rüştü de enginin bacağı kırıldı diye kaleye geçmişti ..

Uğur Boral eğer ümit özatın yerinde oynarsa ama banko oynarsa kesinlikle başarılı olur ..
o yeteneği görüyorum onda.. ama gidipte onun yerine roberto carlos gibi futbol hayatının belkide son senesini yaşıcak biri alınırsa yazık olur..gerçekten yazık olur ..

barahir
11.Mayıs.2006, 17:39
bak sana bende katılıyorum ama ümidinde hakkını yememeliyiz. tamam ii orta kesemiyo ama fener o kanattan nerdeyse hiç gol yemiyo aksine o kanattan atıyo. şu konudada sana katılıyorum artık geleceği parlak yabancılar gelmeli buraya. medyada nowotny den bahsediliyo adam gelmiş 33 yaşına kendiisine faydası yok takıma ne faydası oldak en fazla bi yıl oynar.

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:46
Nowotny tamamen gereksiz bir transfer olur..

Açıkçası fenerbahçe yabancılarından hepsinden tam verim alamıyor zaten; alex ligde iyi ama büyük maçlarda duran toplarda tecrübeli takımlarakarşı kayıp, anelka zaten bir türlü uyum sağlayamadı; zaten sağlamasın ya sağlarsa tarumar eder .. ama daumun pek uyum sağlamasına uğraştığını sanmıyorum ..nobre nin uyumu harika .. appiah zaten vieira nın 1 gömlek altı anca .. aurelio zaten iyi ama luciano vasat.. nowotny gelip ne yapacak merak ediyorum şahsen; veya kimi yollayacaklar ?

Uğur boral eğer sol beke konursa, ümit özat stopere geçebilir ( bu arada hakikaten sol ayakla orta yapabiliyor; ayhan sözüm sana .. utan be ), luciano yollanıp kontenjan açılabilir .. ümiti sol bekte bırakıp, uğuru yedek oturtursa daum, bence uğur da biter..

paco
11.Mayıs.2006, 17:48
bak sana bende katılıyorum ama ümidinde hakkını yememeliyiz. tamam ii orta kesemiyo ama fener o kanattan nerdeyse hiç gol yemiyo aksine o kanattan atıyo. şu konudada sana katılıyorum artık geleceği parlak yabancılar gelmeli buraya. medyada nowotny den bahsediliyo adam gelmiş 33 yaşına kendiisine faydası yok takıma ne faydası oldak en fazla bi yıl oynar.
işte senin bu dediğinifb yönetimi ve bu yönetime ayak uyduran daum yapmaz ... çünkü az süre forma şansı bulan semih 9 gol atıyor anelka yanılmıyorsam 10 gol atıyor ki semih den daha fazla forma şansı buluyor ... fb de isimm önemli olduğu için..... bence volkan çok iyi maçlar çıkartırken yerine rüştüyü koymaları çok anlamsızdı formayı hakedene vermiyorlar eminim bir yabancı kontenjanı için gönderilmesi düşünülecek ilk isimlerden birisi aurelio ve luciano dur .... çünkü diğerlerine göre isimleri duyulmamaış ....

Berkaiser
11.Mayıs.2006, 17:49
Uğur Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamaz.Kariyeri bakımından daha çok forma şansı bulabileceği bir kulübe gidebilirdi.

barahir
11.Mayıs.2006, 17:50
ya onu zaman gösterir. İnşallah Oynar. Ama kafama takılan bişi var. Neden İlhan Cavcav sürekli fenerbahçeyle ve fenerbahçelilerle uğraşıyo anlamış değilim halen. Neden böyle bi açıklama yapma gereği duydu onu da anlamadım.

Berkaiser
11.Mayıs.2006, 18:13
ya onu zaman gösterir. İnşallah Oynar. Ama kafama takılan bişi var. Neden İlhan Cavcav sürekli fenerbahçeyle ve fenerbahçelilerle uğraşıyo anlamış değilim halen. Neden böyle bi açıklama yapma gereği duydu onu da anlamadım.

Bence İlhan Cavcav Fenerbahçe'yle sadece kendi kişisel hırsları yüzünden uğraşıyor ama bunu yaparken Gençlerbirliği'ni kullanıyor.:mad:

barahir
11.Mayıs.2006, 18:17
Bence İlhan Cavcav Fenerbahçe'yle sadece kendi kişisel hırsları yüzünden uğraşıyor ama bunu yaparken Gençlerbirliği'ni kullanıyor.
İşte benimde kızdığım olay bu. ama merak etmeyin önümüzde kongreleri var seçilmezse bi daha böle laflar duymayız duysak bile kaale almayız. çünki futbolla ilişkisi kesilmiş birinin lafları genelde kaale alınmaz

paco
11.Mayıs.2006, 18:37
i.cavcav ın fb yi sevmemesi için nedenler....
1-Galatasaraylı
2-aurelio yu olaylı bir biçimde gençlerin elinden alması
3-d.barış olayı ...
4-A.yıldırım ....

eGowiCh
11.Mayıs.2006, 18:58
Roberto Carlos geldi gibi... Sol kanatta Ümit yerine R.Carlos oynayacak, Uğur oynamayacak. Uğur, muhtemelen Tuncay'ın yerinde oynar, Tuncay da forvet oynar kaliteli bir yabancı forvet ile...

Zannediyorum ki, Nobre, Luciano ve Anelka gönderilecek. Üçü de faydasız. (Nobre hariç). Nobre çok iyi ama sadece ligde iyi. Avrupa'da iyi değil, sadece kafa toplarında iyi. Birebirde etkisiz...

Luciano yerine iyi bir stoper (Sol Campbell olabilir, gündemde o var), Anelka yerine iyi bir santrafor ve Nobre yerine de R.Carlos alınabilir.

Sol kanatta Carlos olursa, sağ kanat eksik kalır. Sağ kanada da Fenerbahçe'nin iyi orta açabilen, hem hücum hem savunma yapabilen (Hamit gibi) bir kişi lazım. Hamit ve M.Topuz bu mevki için iyi tercih olabilir.

Defans ikilisi ise iyi bir stoper ve Önder Turacı'dan oluşmalı. Kaleci ise Rüştü değil de Volkan olmalı. Volkan'ın Rüştü'den tek eksiği tecrübesi. Ama Volkan da tecrübe kazanıyor (Milli Takım'da oynuyor, bu sene Ş.Ligi'nde hep Volkan oynadı).

Orta sahada ise Uğur Boral, Aurelio, Appiah, Alex oynar.

Forvette ise Tuncay ve iyi bir santrafor.. Bu santrafor yabancı veya Türk olabilir. Eğer Türk alınacaksa, en iyi seçim F.Tekke olacaktır.

Eğer ben yönetici olsam, bu şekilde bir kadro kurarım. F.Tekke - Tuncay ikilisi olabilir forvet, U.Boral yerine daha iyi yabancı bir oyuncu veya sağ kanada yabancı alınabilir bu kontenjanla...

Şu anki futbolculardan çok iyi bir Türk karması yapabiliriz :

Kaleci : Volkan
Defans : Serkan - Önder - Servet - Ümit
Orta Saha : Mehmet - Selçuk - Kemal - Tuncay
Forvet : Tuncay - Semih (Z.Biryol)

emirduman
11.Mayıs.2006, 19:06
Bence Uğur FB'de şans bulamayacak, böyle düşünmenin birkaç nedeni var...

Ama umarım FB'de başarılı olur, biz de bu yeteneği kaybetmemiş ve kazanmış oluruz...

enesao
11.Mayıs.2006, 20:49
bakalım daumun dahi planlarına uyarsa çok önemli futbolcu olur. hatta biraz abartayım tuncay gibi biri olur:D
bunda abartılacak bişey yokki tuncay o kadar da abartılacak futbolcu deil yaniii.

SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 22:41
tuncay form düşüklüğü yaşıyor aslında çok ii bir oyuncu yattara ona hayranmış tr ligindeki en ii türk oyuncu diomuş onun için

Universal
11.Mayıs.2006, 22:46
bence oynar adam çaktırmadan fenerbahceyi yönetmye başladı

Sekopej
12.Mayıs.2006, 01:35
bence de daum önümüzdeki tuncayın yerine onu kullanacak. tuncayı ya sağ kanada ya da forvete alacak(bu da yapılacak yabancı transferin durumuna göre)uğurun 11 de oynamasını ise takımda alexden başka sol ayaklı futbolcu olmaması ve sol kanattan etkili ortalar gelmemesinden dolayı düşünüyorum(tabi sol açığa yabncı oyuncu alınmazsa)...

ernusal
12.Mayıs.2006, 16:05
takım sadece ilk onbirden mevcut değil 24 futbolcuda kaliteli olmalı...cavcav gençlerbirliği başkanlık seçimi için şunu demiş aziz yııldırım sevinemeyecek çünkü yine ben kazanacağım...adamın işi gücü fenerle uğraşmak yeter artık