PDA

View Full Version : Cordoba Beşiktaştan ayrıldı

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 22:08
Ve Cordoba yarın gidiyor !

Derbi maçta yaptığı kritik hata yüzünden hedef adam haline gelen Cordoba yarın Türkliye’den ayrılıyor.

Turkcell Süper Ligi’nde Galatasaray ile yapılan maçta son saniyelerde yediği gol nedeniyle tepki alan Beşiktaş’ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba, yarın Türkiye’den ayrılacağını açıkladı.

Cordoba, siyah-beyazlı takımın bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı idman öncesi tesislerde basın toplantısı düzenleyerek, "Türkiye’den vicdanım rahat ayrılıyorum" dedi.

Sezon sonunda Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesi bitecek olan 36 yaşındaki file bekçisi, ligin son haftasında Trabzonspor ile İzmir’de yapılacak maçta oynamayacağını ve yarın, ülkesine geçmek üzere Arjantin’e gideceğini açıkladı.
------Alıntıdır------
Bence cordobaya buyuk haksızlık yapıyorlar o golu cech bile yerdi bence

Berkaiser
09.Mayıs.2006, 22:15
Cordoba kesinlikle o golü bilerek yemedi.Beşiktaş taraftarının bu yüzden Cordoba'ya yüklenmesini anlamıyorum.Beşiktaş'tan ayrılma vakti gelmişti zaten.Beşiktaş'ın daha genç kalecilerle yoluna devam etmesi gerekiyor.

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 22:21
doğru diyorsun cordoba artık bayatladı:)

Krusty
09.Mayıs.2006, 22:25
Ben bjk'lyım ve maçı satmadık diyorum..
Cordoba'ya gelince illa 1 gol yedi diye niye hemen tepki aldı ..?
Başarılı olunca bişey denmiyor ama 1 gol yiyince neler deniliyor..

Ne kadar saçma yha :S

SeZeRinHo
09.Mayıs.2006, 22:27
refleksleri zayıflamış neyse demkki buraya kadarmış

FeYYaz1989
09.Mayıs.2006, 22:58
Aslında bende o sinirle biraz yüklenmiştim ama çok büyük hata yapmışım.
Zaman zaman yaptığı insan üstü kurtarışlar,zaman zaman yediği saçma sapan goller vardı.
100. yılımızda şampiyon olmamızdaki en büyük etmenlerden biriydi.Ayrıca Chelsea maçında yaptığı asist hala aklımda.Topu oyuna sokmada böyle başarılı kaleciler pek yok.Üstüne yürüyen oyuncular bu büyük kaleciye çok büyük haksızlık etmişler.
Vallahi ben şimdiden özledim.Yaptığı iyi kurtarışlardan sonra yüzünde böyle hafif bir gülümseme belirirdi.O hep aklımda ve aklımda kalacak.Zaman zaman rakip forvetten topu aldıktan sonra rakibinin kafasını okşayıp teselli etmesini özleyeceğim.O muhteşem reflekslerini özleyeceğim.Son Fenerbahçe maçında yaptığı muhteşem kurtarışları bir daha kalemizde zor göreceğiz galiba.Tam Beşiktaş'a yakışan kaleciydi.Tam bizim istediğimiz tip bir kaleciydi.

Böyle kovar gibi gönderildiği için yönetimi hiç affetmeyeceğim.Birde bunun üstüne gidip Fabien Barthez alınırsa kötü dualarım sizinle mösyö Tigana ve Yıldırım Demirören.Acaba bütün alıdğımız kupaları bu adama versek gidermi takımın başından.

Burak Duran
09.Mayıs.2006, 23:01
Aslında bende o sinirle biraz yüklenmiştim ama çok büyük hata yapmışım.
Zaman zaman yaptığı insan üstü kurtarışlar,zaman zaman yediği saçma sapan goller vardı.
100. yılımızda şampiyon olmamızdaki en büyük etmenlerden biriydi.Ayrıca Chelsea maçında yaptığı asist hala aklımda.Topu oyuna sokmada böyle başarılı kaleciler pek yok.Üstüne yürüyen oyuncular bu büyük kaleciye çok büyük haksızlık etmişler.
Vallahi ben şimdiden özledim.Yaptığı iyi kurtarışlardan sonra yüzünde böyle hafif bir gülümseme belirirdi.O hep aklımda ve aklımda kalacak.Zaman zaman rakip forvetten topu aldıktan sonra rakibinin kafasını okşayıp teselli etmesini özleyeceğim.O muhteşem reflekslerini özleyeceğim.Son Fenerbahçe maçında yaptığı muhteşem kurtarışları bir daha kalemizde zor göreceğiz galiba.Tam Beşiktaş'a yakışan kaleciydi.Tam bizim istediğimiz tip bir kaleciydi.

Böyle kovar gibi gönderildiği için yönetimi hiç affetmeyeceğim.Birde bunun üstüne gidip Fabien Barthez alınırsa kötü dualarım sizinle mösyö Tigana ve Yıldırım Demirören.Acaba bütün alıdğımız kupaları bu adama versek gidermi takımın başından.

aynen katılıyorum. Bu adam bence Bjkyi baya bi sırtladı. Ayrıca barthez artık ölcek ne kaleciliği ya

ibo
09.Mayıs.2006, 23:02
artık yaşı iyice ilerledi gitmesi gençleşme bakımından iyi oldu BJK için...

Del Piero_10
09.Mayıs.2006, 23:04
barthezi alılarsa dehşet dolu günler yaşar bjk!

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:05
Türkiye Ligi'nin en iyi kalecesiydi 100. yılımızda..
Beşiktaş'ımızı sırtladı resmen..
Dayanıklıydı,tecrübeliydi ..
Gitmesine üzüldüm .. Kaç yıl bjk forması giydi ..
Son maçta keşke üstüne gidilmeseydi de rahat gitseydi .. :(

FeYYaz1989
09.Mayıs.2006, 23:05
artık yaşı iyice ilerledi gitmesi gençleşme bakımından iyi oldu BJK için...
Şimdi yana yana kaleci arayacaklar ama zor bulurlar Oscar gibisini.Yani bence rahat bir sene daha oynardı.Ayrıca harbi Beşiktaşlıydı adam.Takımda kalmak hatta futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olmak isterim demişti.
Şimdi gidip kimi getirecekler merakla bekliyorum?

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:06
Bencede dandik birisi gelir.
Kim Cordoba'nın yerini tutar ..?
Bu arada haber söylenti mi ? Yoksa %100 mü gitcek ?
İnşallah gitmez !

kavara
09.Mayıs.2006, 23:07
su yas meselesini birakin artik ne olur.Cordoba giderse(zaten gidiyomus) yerine iyi 1 Türk kaleci alinabilir yada Ramazan var Volkan var Beşiktas sıkıntı cekmez.

ibo
09.Mayıs.2006, 23:08
Şimdi yana yana kaleci arayacaklar ama zor bulurlar Oscar gibisini.Yani bence rahat bir sene daha oynardı.Ayrıca harbi Beşiktaşlıydı adam.Takımda kalmak hatta futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörü olmak isterim demişti.
Şimdi gidip kimi getirecekler merakla bekliyorum?
anlıyorum Cordoba nın BJK de emeği çok o yüzden böyle ayrılmasını istemiyorsunuz ama yaşınında çok ilerlediği bir gerçek. Zaten tigana gençlere önem veren biri bakalım kimi getirecekler kaleye görecez...

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 23:08
adamcağız arkadan vurulmus gibi oldu bjk camiası cok nankör cıktı adama gidip moral veren bile yok

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:09
adamcağız arkadan vurulmus gibi oldu bjk camiası cok nankör cıktı adama gidip moral veren bile yok
Nerden biliyorsun

FeYYaz1989
09.Mayıs.2006, 23:11
su yas meselesini birakin artik ne olur.Cordoba giderse(zaten gidiyomus) yerine iyi 1 Türk kaleci alinabilir yada Ramazan var Volkan var Beşiktas sıkıntı cekmez.
Ya yapma Allah'ını seversen!Ne Ramazan'ı ne Volkan'ı ya.Ramazan oynadığı sene gelen geçen topları seyrediyordu.Volkan Ünlü ise çok tecrübesiz.Şampiyon olmak istiyen takımın kalecesi olamaz.Yerli kaleci kimi alacağızki?Gökhan Tokgöz-Ömer Çatkıç-Konya'lı Özden.Bunlarlamı şampiyonluğa oynayacağız?

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 23:13
Nerden biliyorsun
bilmem bi varsayım (kesin konustuğum icin özür)

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:14
Bence de Feyyaz haklı !
Cordoba'dan başka kim uyum sağlar BJK'ya..
Uzun bir süre kaleci sıkıntısı çekeceğiz galiba..
Yedek kalecilerimizden birşey çıkmaz ..
Volkan Ünlü daha çok genç..
Ramazan ise BJK'da oynayacak kapasitede değil henüz.
Ama en iyisi Ömer Çatkıç olur :S

Universal
09.Mayıs.2006, 23:16
çok yanlış cordoba bjk çok maç kazandırdı fenerbahcede kurtardığı toplar chealse de oynadığ oyun bunları unutup sadece bir maça bakıyorlar o zman rüştü ve volkanında gitmesi gerekirdi

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:19
Yha bence bu 1 söylenti ..
Eğer söylenti değilsede Cordoba'nın 1 mazereti oldu gitmesi için sanki :S

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 23:21
Yha bence bu 1 söylenti ..
Eğer söylenti değilsede Cordoba'nın 1 mazereti oldu gitmesi için sanki :S
Hayır söylenti değil adam basın toplantısı yaptı

ibo
09.Mayıs.2006, 23:25
benim basın toplantısından haberim yok. öyleyse kesin gidiyor demek...

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:25
Tamam sağol ..
Napalım herşey buraya kadarmış =)

emirduman
09.Mayıs.2006, 23:37
Bu şekilde gitmesi ayıp olmuş...

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:38
Bu şekilde gitmesi ayıp olmuş...
Evet BJK uğruna her şeyi fedâ etmiş bir futbolcunun böyle gitmesi çok yanlış ..!
Ama inşallah yönetim ısrar ederde kalır :(

Cancanokan
09.Mayıs.2006, 23:40
adamcağız cok kırıldı artık bjk sayfasını kapadı

Jesus_FB
09.Mayıs.2006, 23:41
Cordoba için sezon ortasında zaten ayrılıcak falan deniliyordu bence sadece o maçtaki olaylara bağlı değil cordoba'nın gitmesi çok iyi bi kaleciydi ama bu sene kötü sezon geçirdi şimdi yerini doldurmak önemli ama tüm dünyada genel bir kaleci rahatsızlığı var zaten bakalım kim transfer edilecek.

Krusty
09.Mayıs.2006, 23:44
Evet aslında yaşınında etkisi var bence ..
Son olay olunca kesin kararını vermiş işte ;)

Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 00:38
İsabet olmuş ayrılması.

Ayrıca bu yerli kalecilerle şampiyon olunmaz diyen arkadaşlara birkaç sözüm olacak:Yahu arkadaşlar kırın artık şu kabuğunuzu,yıkın şu saçma tabularınızı. Volkan Ünlü bugün Beşiktaş'ı sırtlayabilecek kapasitede bir kaleci.Belki hiç izleme fırsatınız olmadı ama eğer Volkan'ın Schalke II'de oynadığı birkaç maçı izlemiş olsaydınız inanın bugün Volkan'ı neden oynatmıyor diye Tigana'ya sitem ediyor olurdunuz.

Bir Konya'lı Özden bugün hangi takıma gitse oynayabilecek bir kaleci.Bir Aykut Erçetin Galatasaray'ı sırtlayacak kapasitede kaleci. Yapmayın ne olur! Bu kadar yabancı aşığı olmayın. Biraz etrafınıza bakın. İçinizdeki değerleri görün.

Emin olun şu an Volkan Ünlü yabancı bir kaleci olsaydı ve Beşiktaş'ın oyuncusu olmasaydı yarın Beşiktaş milyon dolarlar sarfedip Volkan'ı transfer etmeye çalışacaktı. Ama ne hikmetse oyuncu Türk olunca bir güvensizlik hissediyor herkes.Yazık.

Frank_Castle
10.Mayıs.2006, 00:51
Türk kalecileri yeteneksiz değil ama duygusal ..
gol yedikleri gibi kovalaşıyorlar..
cordobayı da haybeye yoluuyorlar.. hele hele ramazan oynarsa komedi olur

RoCCo_42
10.Mayıs.2006, 00:52
Bir Konya'lı Özden bugün hangi takıma gitse oynayabilecek bir kaleci.Bir Aykut Erçetin Galatasaray'ı sırtlayacak kapasitede kaleci. Yapmayın ne olur! Bu kadar yabancı aşığı olmayın. Biraz etrafınıza bakın. İçinizdeki değerleri görün.
[/SIZE]

Dosdum konuyla alakası yok derdim ama madem sen demişssin bende dedigine cevap yazayım ÖZDEN cok kaliteli bir kaleci ama her takımda oynayamaz nedenide gayet basit yedigi goller o kadar hatalıki 2 sene önce KONYASPOR taraftarları bende dahil gitmesi için dualar ediyorduk bu sene biraz düzeldi düzeldi ama gene yedigimiz gollerin cogu onun abuk subuk hataları yüzünden defansında bundan etkisi var ama özden'in bence daha fazla.Yani kaliteli olması yetmiyor istikrarlı olmasıda sart.

Ayrıca BESİKTAS CORDOBA'yı biz gönderdik demesin cünkü zaten sözlesmesi bitiyordu ve ben 1 yıldan beri onun BOCA JUNİORS'a gideceginide biliyordum.

VOLKAN ÜNLÜ Besiktas kalesini rahatlıkla korur SCHALKE gibi bir takımda ilk 11 de oynamış olduguna göre zaten refleksleri süper.

CORDOBA'da BESİKTAS'da alınlarının akıyla mücadele ettiler ve sanssız bir sekilde yenildiler CORDOBA'yı zan altında bırakanları ALLAH nasıl biliyorsa öle yapsın

Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 00:57
Dosdum konuyla alakası yok derdim ama madem sen demişssin bende dedigine cevap yazayım ÖZDEN cok kaliteli bir kaleci ama her takımda oynayamaz nedenide gayet basit yedigi goller o kadar hatalıki 2 sene önce KONYASPOR taraftarları bende dahil gitmesi için dualar ediyorduk bu sene biraz düzeldi düzeldi ama gene yedigimiz gollerin cogu onun abuk subuk hataları yüzünden defansında bundan etkisi var ama özden'in bence daha fazla.Yani kaliteli olması yetmiyor istikrarlı olmasıda sart.

Cihan onu bu hale getiren de bizler değil miyiz zaten? Adama bir gol yediğinde bu kadar yüklenirsek 2. Golü çok daha basit yiyecektir. Çünkü tedirgindir.Çünkü aciz kalmıştır.

Özden birkaç maç kendi gibi oynayınca hemen Milli Takım antrenörünün de dikkatini çekti ve kadroya alındı.

Futbol anlayışım gereği bir maçı seyrederken sadece meşin yuvarlağı değil oyuncuları da takip ederim. Bu sebepten dolayı sağlıklı gözlemler yapabiliyorum. Belki biraz iddialı olacak ama Özden'e şans verildiğinde ve güvendiğimizi hissetirebildiğimizde gidip dünya devlerinin bile kalesini koruyabilir. :)

koray_capello
10.Mayıs.2006, 01:24
Geldiği günü hatırlıyorum dün gibi ve kaleyi koruduğu ilk maçı o formayı ilk giyişini.
İsmini hatırlamıyorum yurt dısında bi hazırlık maçıydı adam sürekli ilerdeydi kaleden bu adam bizim başımız çoook yakar demiştim bi delilik vardı bi aykırılık vardı. Halbuki doğru yerdeydi ve akabinde 100. yılda Oscar’lı Guinti’li Ronaldolu Zagolu kadroyla gelen şampiyonluk o derin maneviyat hiçbir duygudan daha derin değildi.

Ne maçlar çıkardı neler yapmadı ki. Ingilterede chealse maçında sergene yaptığı asist ile bi kaleciden daha öte olduğunu ispat etti alayımıza.

Ve o Pazar gecesi maç biter bitmez Sergen ile Tümer efendinin yanına koşuşunu gördüm sadece gözlerimi kapattım. Kendisinin de belirttiği gibi “onur”u ile oynandı. Halbuki defansın salakça hatalarından dolayı yediği hiç bir golden sonra hiçbir takım arkadaşının üstüne yürümedi. Çünkü adamdı “AADAM GİBİ ADAM” dı.

Yönetimde hiç şaşırtmadı beni onlar için vefa sadece ve sadece Istanbul’daki küçücük bir semtten ibaret ama ya bizler.. bizler için böyle değil işte ve derim ki Cordaba’ya bize yakışır bi uğurlama yapalım bu taraftar kmleri sırtına almadı ki kimler için gözyaşı dökmedi ki.. bunu çok görmemek gerek Cordoba’ya. Gelin bunu hep beraber yapalım ve bizler için vefanın o küçük semtten ibaret olmadığını haykıralım.bu ayıbı belki böyle temizleyebiliriz…

Saygılarımla
Şefik Arslanyer

(alıntıdır)

Bu yazının üstüne daha da birşey sölemek istemiyorum.Beşiktaşıma en yakışan adamlardan biri olan klasik bir laf olacak ama adam gibi adam olan Oscar Corboba ya bu yapılanı hiçbir zaman unutmayacağım.Cordoba seni ise zaten hiç ama hiçbir zaman unutmayacağız.

paco
10.Mayıs.2006, 02:45
bu şike olaylarında adı daha önce de anılmıştı ancak ben cordobanın böyle bişey yapmıyacağını biliyordum ... sergen ve tümer in cordoba nın üzerine yürümesinin nedeni cordobanın oyunu yanlış başlatmasıydı ancak böyle durumlarda ne olursa olsun arkadaşının yanında olman lazım takım ruhu böyle kazanılır .... insanları karalamak çok kolay herkez faturayı kesti ... allahtan cordoba necati gibi penaltı kaçırmamış heralde döverlerdi ... ha birde mondragon ve cordoba maçtan önce cumartesi günü mondragon un evindelermiş diye suçlamalarda bulundular ... sanki çok ilginç bir olay .... gitmeseler tuhaf olur bence ... gidip orda maçı nasıl verelim satalım onu mu konuşacaklar .... bence cordobanın yaşı en az 2 sene daha rahat yeterdi şu an futbolcular zaten 36 yaşına kadar oynuyorlar kaleciler de rahat oynar ... ki çok iyi kaleciydi ... hataları oldu ama hata yapmayan bir kaleci ismi söyleyemezsiniz ....

FeYYaz1989
10.Mayıs.2006, 15:28
İsabet olmuş ayrılması.

Ayrıca bu yerli kalecilerle şampiyon olunmaz diyen arkadaşlara birkaç sözüm olacak:Yahu arkadaşlar kırın artık şu kabuğunuzu,yıkın şu saçma tabularınızı. Volkan Ünlü bugün Beşiktaş'ı sırtlayabilecek kapasitede bir kaleci.Belki hiç izleme fırsatınız olmadı ama eğer Volkan'ın Schalke II'de oynadığı birkaç maçı izlemiş olsaydınız inanın bugün Volkan'ı neden oynatmıyor diye Tigana'ya sitem ediyor olurdunuz.

Emin olun şu an Volkan Ünlü yabancı bir kaleci olsaydı ve Beşiktaş'ın oyuncusu olmasaydı yarın Beşiktaş milyon dolarlar sarfedip Volkan'ı transfer etmeye çalışacaktı. Ama ne hikmetse oyuncu Türk olunca bir güvensizlik hissediyor herkes.Yazık.

Vallahi Murat Şahin ve Ramazan Kurşunlu'yu hepimiz biliyoruz.Volkan Ünlü'yü izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim.Sadece sezon başında bir hazırlık maçında 45 dakika oynamıştı.Ondada pek güven vermedi bana ama 45 dakika ile değerlendirecek değelim adamı.
Ayrıca Jean Tigana Volkan'ı kadro dışı bırakmıştı.Bir sene oynamayan adamı kaleye koyup nasıl şampiyon olacağız?

Maymuncuk
10.Mayıs.2006, 16:30
http://img180.imageshack.us/img180/9072/cordoba8dl.jpg (http://imageshack.us)

Cordoba'ya G.Amerika'dan destek

Beşiktaş'a kızgın olan Güney Amerikan medyası "Cordoba şike yapmaz" diye başlık attılar. Cordoba' ya ayrıca Portekiz, Arjantin ve Kolombiya'dan teklifler geliyor.

Galatasaray maçında son dakikada hatalı gol yediği gerekçesiyle hakkında söylentiler çıkan ve takımdan ayrılma kararı alan Kolombiyalı file bekçisi Oscar Cordoba'nın Türkiye'de yaptığı açıklamalar Güney Amerika da büyük yankı buldu. Cordoba'nın şike iddiası ile gönderildiğini savunan Arjantin, Kolombiya, Brezilya ve Portekiz basını Beşiktaş'ın bu büyük kaleciye destek vermemekle hata yaptığını yazdılar.

Arjantin'de yayınlanan Ole ve Cların gazeteleri, "Oscar, Boca Juniors senin evin. İstenmediğin yerde durma" çağrısı yaparak Kolombiyalı file bekçisinin önümüzdeki ay Boca formasını giyeceğini iddia etti. Ole gazetesi, Cordoba ile ilk sıcak temasın yapıldığını kaydederek bu kalecinin Türkiye'deki günlerinin sayılı olduğunu ve dönünce imzayı atacağını belirtti.

Brezilya gazeteleri de Povo ve Futebolinterior ise Cordoba'nın Güney Amerika'nın en iyi kalecilerinden biri olduğuna dikkat çekerek Beşiktaş'ın bu futbolcuyu gönderme şeklini eleştirdi.

Kolombiya da yayınlanan El Nuevo Herald gazetesinin yanı sıra RCN televizyonu ve Çaracol radyosu ise vatandaşları Cordoba'ya sahip çıkarak ülkenin gelmiş geçmiş en büyük kalecilerinden olan Cordoba'nın şike söylentisi nedeni ile gönderilmesini kınadı. Cordoba'ya Kolombiya'daki tüm takımların kapılarını ardına kadar açacağını da belirten gazeteler, şike söylentilerinin vatandaşı Mondragon'u da etkileyebileceğine dikkat çekti.

Portekiz spor gazetesi El Record ise bugünkü sayısında Cordoba için "Şikeyle gönderildi" başlığını atarak bu kaleciye Portekiz'den teklifler olduğunu da duyurdu. Cordoba'nın Portekiz liginde oynayacağını savunan gazete bu kaleciyi başta Sportıng Lizbon kulübünün ilgilendiğini yazdı.

Kaynak : DHA

Selman Ozturk
10.Mayıs.2006, 18:20
Sadece sezon başında bir hazırlık maçında 45 dakika oynamıştı.Ondada pek güven vermedi bana ama 45 dakika ile değerlendirecek değelim adamı.
Ayrıca Jean Tigana Volkan'ı kadro dışı bırakmıştı.Bir sene oynamayan adamı kaleye koyup nasıl şampiyon olacağız?

45 dakikada ne yapabilir ki Volkan güven vermesi için?

Volkan kadro dışı olsa bile neticede her zaman antrenmanlara katılan bir oyuncu. Önünde koskoca 3-4 aylık süre var Tigana'nın. Bu 3-4 aylık sürede Volkan'ın çok rahat bir şekilde maç eksiğini kapatır.

10_Osmanozc
10.Mayıs.2006, 19:19
Trabzonspor maçında kalede olmamasına sevindim.

paceywitter
11.Mayıs.2006, 06:49
"Cordoba’ya ayıp ettiler" diyen Rüştü Reçber, şöyle devam etti: "Oscar’ı iyi tanırım. Ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Her kalecinin bu tip golleri yediği dönemler olmuştur. Golün ne zaman geleceğini kimse bilemez.

Üç yıllık emek sözkonusu

Birinci saniyeden son saniyeye kadar her şey olabilir. Önemli olan insanların düşüncesidir. Ben de böyle goller yedim, çok eleştiriler aldım. Bir insanı bu kadar kolay karalamak kolay mı?"

Rüştü Reçber, şampiyonluk yarışında son haftanın da önemine dikkat çekerek, "Denizli’ye galibiyet için gideceğiz. Rakibimizin durumu da kritik ama bizim üç yıllık emeğimiz söz konusu. Taraftarımıza üçüncü şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz. Sinirlerimize hakim olarak, sakin bir futbol sergileyeceğiz. Buraya kadar getirdiğimiz maratonu mutlu son ile tamamlayacağız" mesajını verdi.

OSCAR Cordoba için, "Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı kalecilerden birisidir" değerlendirmesini yapan Rüştü Reçber, "Oscar, burada çok güzel günler geçirdi. Çok başarılı maçlar çıkardı. Avrupa’nın çok önemli kulüplerinden teklifler almasına rağmen Beşiktaş’a olan sevgisi nedeniyle burada kalmayı tercih etti. Onu lekeleyerek, Türk futboluna da zarar veririz" dedi.

Belgeniz var mı?

Oscar Cordoba’nın bu koşullar altında Türkiye’den ayrılması durumunda yurt dışandan ülkemize gelecek oyuncular için kötü bir örnek olacağını da ifade eden Rüştü Reçber, şöyle devam etti: "Kasıtlı yorumlarla insanları karalamak hiçkimseye bir şey kazandırmaz.Bir takım iddiaları ortaya sürmek için belgelemek gerekiyor."

Hürriyet

RoCCo_42
11.Mayıs.2006, 12:09
CORDOBA konusunda söylenecek her türlü dogru sözü sölemis RÜSTÜ.

TüMeR_yAğıZ
11.Mayıs.2006, 12:36
bencede Rüştü doğru söylemiş.ilk sezon sonunda Arsenal istemişti adamı ama şimdi düştüğü hale bak.kovmaktan beter ettik Fevziye bile bu kadar yüklenilmemişti.kurt kocayınca maskara olurmuş cordoba'da biraz öyle oldu.umarım gittiği takımda başarılı olur.

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 14:44
mondragonda buna benzer bi toplantı düzenledi. Rüştü herşeyi söylemiş tebrikler

Laz_Asker_61
11.Mayıs.2006, 16:05
ah bunu birde bizimkiler anlasaydı adama gerçekten çok ayıp edildi şimdi gelecek kaleci sanki hiç hatalı gol yemeyecekmi ona da mı aynı şeyler yapılacak
cordoba türkiyeye gelmiş en iyi kalecilerden biriydi ama bu şekilde ayrılması üzüntü verici

Cancanokan
11.Mayıs.2006, 16:21
Oscar Cordoba’dan şok karar !

Beşiktaş’tan ayrılan tecrübeli file bekçisi Oscar Cordoba’dan şok karar.

Beşiktaş kulübünün, şike iddiası nedeniyle yollarını ayırdığı Oscar Cordoba, ülkesi Kolombiya’da yayın yapan Carakol radyosuna yaptığı açıklamada, futboldan soğuduğunu ve sahalara veda etmeyi düşündüğünü söyledi.

Beşiktaş’ta son günlerde yaşadıklarının, bu kararı almasında büyük rol oynadığını ifade eden tecrübeli file bekçisi, "Herşeyimi verdiğim bu büyük kulüpte, bana yapılanları asla affetmeyeceğim. Galatasaray yenilgisinde benim sorumlu tutulmam ve adımın şike söylentilerine karıştırılmasını utanç verici bir durum. Herşeyimi verdiğim bu büyük kulüpten başım dik, ancak kalbim kırık şekilde ayrılıyorum. Ama yine de bu ülkeye ve bu büyük kulübe çok şey borçluyum" dedi.

Oscar Cordoba, kendisine gelen tekliflerden sadece Boca Juniors’unkine sıcak baktığını, ancak onun da garanti olmadığını dile getirerek, "Arjantin olmazsa, artık futbol oynamama gerek yok. 36 yaşındayım, kafam çok karışık. Zannedersem eldivenleri asma zamanı geldi" diye konuştu.

Milliyet
_Alıntıdır_

Neyse hiç olmassa genc kalecilerin önü acılacak

enesao
11.Mayıs.2006, 16:22
genç kalecilerin önü açılabilir ama cordoba ya çook ayıp ettiler..

Cancanokan
11.Mayıs.2006, 16:25
Doğru cordoba'ya ayıp ettiler.
Lanet olsun Osvar Cordoba Yasmısın

enesao
11.Mayıs.2006, 16:42
herşey sergen ve tümerin maç içersinde cordoba ya yaptığı hareketlerle başladıı..

Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 16:43
rüştü yü takdir ettim bu açıklamasından dolayı .. doğru söze başka ne yapılabilir ?

Krusty
11.Mayıs.2006, 16:55
Bencede Rüştü haklı FAKAT..
Cordoba'nın takımdan ayrılmasının sırf sebebi O YEDİĞİ GOL DEĞİL Kİ ..
Diğer sebeplerde var bence.Biz bilemeyiz ama diğer nedenlerini ama yaşıda bir etken ..

Yani o golleri yemesi takımdan ayrılmak için BAHNESİ gibi oldu işte ..

Ama her ne olursa olsun gol yesin BJK yöneticilerinin böyle yaklaşmaması gerekirdi..
Kınıyorum böyle insanları !

zargı
11.Mayıs.2006, 17:04
resmen cordoba kurban secildi

barahir
11.Mayıs.2006, 17:07
ama en çok dikkat çekende oydu bence o kadar türkiye ligi maçında 60 metreye nokta pas atan ordan oraya nasıl attı die herkes kızıyo. ama bencede çok ayıp ettiler ona. hiç deyilse emeklerine saygılı olsalardı die düşünüyorum ben.

Enjoy
11.Mayıs.2006, 17:14
bence en iyisini yapıyor..bütün takım oscar'a ayıp etti..

Krusty
11.Mayıs.2006, 17:20
Arkadaşlar yha Cordoba ile ilgili bu 3. topic sanırım :)
İşinize karışmayayım ama neden açıyorsunuz çok :)
1 yere eklesenize :D

jacke
11.Mayıs.2006, 17:40
yildirim demirören aziz yıldırıma laf atacağına yaptığı saçma şeylere baksın.3 senelik gerçek beşiktaşlı cordobayı ne takımlar istedi gitmedi beşiktaş sevgisi için şimdi adama yaptıklarına bak..bu demirörenden ne köy olur ne kasaba..

Berkaiser
11.Mayıs.2006, 18:01
Rüştü doğru olanı yapmış.Böyle zamanlarda kalecilerin birbirine destek çıkması sevindirici.

Universal
11.Mayıs.2006, 22:24
sadece bu durumda kaleci kalecinin derdinden anlar bi fenerli olarak değil bir futbol seyredeni olarak rüştüye tebrik ederim yaptığı açıklamadan dolayı

Jesus_FB
12.Mayıs.2006, 00:26
Rüştü Türkiyede beşiktaş inönü stadı dahil tüm stadlarda alkışlanmış bir kaleci ona yakışanı yapıp meslektaşına destek vermiş

Krusty
12.Mayıs.2006, 00:31
Evet Rüştü bile bu kadarını düşünüyor ise , gerisini BJK yönetimi düşünmeli bence ..

Sekopej
12.Mayıs.2006, 00:33
ne diyelim rüştü doğru olanı yapmış. bence de bizim bilmediğimiz bir şeyler var ortada çünkü herkes cordoba ya destek çıkarken yönetimin tek kelime etmemesi gerçekten enteresan. ama yazık ettiler 1 sezon daha rahatlıkla oynayabilirdi. ama hayırlısı olsun. işallah bjk cordobayı aramaz önümüzdeki senelerde.....

hezzo
12.Mayıs.2006, 00:34
beyler sergen ve tümer ne yaptı ben izleyemedim orayı nedeni belli zaten o maçla ilgili birşey görmek istemiyodum:)

emrecep
12.Mayıs.2006, 02:20
Kalecilerin böyle eleştirildiğini görünce aklıma bir söz gelir hep.Beşiktaş'ın Samsun'dan transfer ettiği Göksel bir röportajda söylemişti: "Defans oyuncuları birbirinin açığını kapatır ama kalecinin açığını fileler kapatır." Kaleciliğin ne derece zor olduğunu ifade eden güzel bir söz. Yazık oldu Cordoba'ya!

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 02:23
beyler sergen ve tümer ne yaptı ben izleyemedim orayı nedeni belli zaten o maçla ilgili birşey görmek istemiyodum:)

maç bitince cordobanın üstüne yürüdüler. bağardılar resman çocuk gibi azarladılar

SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 04:03
rüştü abey sen boşver ya sorun her ne kadr oscardan kaynaklanmasada sözler bişeyi değiştirmicek...kleberson,koray,bobo,gökhan güleç hele hele Tümer o nasıl oyundur öle ceza alanına girer girmez gsli arıyolar pas vermek için resmen maçı kendi elleriyle verdiler oscar napsın bu durumda

koray_capello
12.Mayıs.2006, 04:08
Tümer golü istemeden attı değil mi?Ayrıca sen maçı izlemedinmi.İzlemiş gibi konuşuyorsun ama acaba Kleberson özellikle Koray kaç kez ceza alanına girdiler.Hakikatten giripte pasları gslilere verdilerde biz mi göremedik yoksa..

paceywitter
12.Mayıs.2006, 04:12
rüştü abey sen boşver ya sorun her ne kadr oscardan kaynaklanmasada sözler bişeyi değiştirmicek...kleberson,koray,bobo,gökhan güleç hele hele Tümer o nasıl oyundur öle ceza alanına girer girmez gsli arıyolar pas vermek için resmen maçı kendi elleriyle verdiler oscar napsın bu durumda

sen hangi maçtan bahsediyorsun yahuu tümer süper oynadı bir topu da direkten döndü aynı şekilde bobo ve kleberson sahanın en iyileriydi tamam tarafsın ama bu kadarda kör olma lütfen

SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 04:27
ben diorumki Fenerbahçemin 23 yıllık özlemini erteletmesini biliyolar Gsye nie öle oynamadılar resmen kendi elleriyle verdiler maçı sonrada faturayı oscara kesiyolar...Tümer ve Bobo Fenerbahçeye oynadığı gibi Gsye karşı oynasaydı ilk yarıda işi bitirirdi...Sen ii oku ondan sonra başkalarında kusur ara

koray_capello
12.Mayıs.2006, 04:31
Çünkü o adamlar senin fenerbahçenin 23 yıllık özlemini erteledikleri maçın yorgunluğunu,sevincini ve rehavetini taşıyorlar.bu durumda 3 gün sonra çıkacakları maç her ne kadar derbide olsa konsantrasyonda problem yaşayabiliyorlar ki bu da gayet normal.anladınmı.

paceywitter
12.Mayıs.2006, 04:32
kleberson,koray,bobo,gökhan güleç hele hele Tümer o nasıl oyundur öle ceza alanına girer girmez gsli arıyolar pas vermek için

Kusura bakma ama yazdığın bu mesajdan iyi niyetli bir anlam çıkaramıyorum

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 10:46
arkadaşlar bunun tartışmasını uzatmayın. Şike diyenlere cevap atmayın. Ben herkes adına bu sitede bir çok kez verilmiş cvbı veriyim. 90+3 te galibiyet alınıyorsa ki uzaktan vurulan bir şutla bu maçta şike arama arkadaşım. Bu tartışma konuyla alakasız devam ederse konuyu kaldırırım

marakesh
12.Mayıs.2006, 15:25
cidden ayıp ettiler adama.tümerin 1-0 iken direkten dönen topu gol olsa simdi hiçbi sey konusulmayacaktı.bi insan bu kadar cabuk harcanmamalı hemde boyle sike yaptı gibi agır ithamlarla asla olmamalı

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 15:32
3 KONUYU BİRLEŞTİRDİM. CORDOBAYLA İLGİLİ HERŞEYİ TEK KONUDA KONUŞALIM

besiktas1903
12.Mayıs.2006, 16:19
cordobaya haksizlik ettiler, cordoba cok mac kurtardi. tabiki hatalar da yapiyordu ama bunu her kaleci yapar. cordaba bence besiktasa gelmis gecmis en iy kalecilerden biri. onu hic unutmiyacam.

tigana İtandje yi istemisdi duydum (fanatik). ramazan ve murat asla cordobanin yerini tutamaz. bence tigana bu sezon volkana sans vermeliydi saten sampiyonluk elden gitmisti bari tecrube kazanirdi.

BaTuHN
12.Mayıs.2006, 20:25
cordoba yı medya göndermiştir ilhan we pascal da oldugu gibi şimdi sergene taktılar bıraksınlar artık bizi yeter walla cordoba ya Beşiktaşlılar olarak çok şey borçluyuz çok ii kaleciydi hatta Beşiktaş tarihinin en iyi kalecilerdendi bence yapılanlar gerçekten ayıp

Frank_Castle
12.Mayıs.2006, 21:08
cordoba yı medya göndermiştir

doğru söze ne denir..
günah keçisi cordoba oldu..