Log in

View Full Version : Devler Anelka'nın peşinde

paceywitter
11.Mayıs.2006, 06:54
Dünya futbolunun iki büyük kulübü Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı. İngiltere’den birçok takımın da transfer etmek istediği Anelka, son kararını Almanya’daki Dünya Kupası’ndan sonra verecek.

F.BAHÇE’nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka’ya dünyanın en büyük iki takımı İspanyol Barcelona ile İngiliz Chelsea kulüpleri transfer teklifi getirdi. Geçtiğimiz sezonun ortasında İngiltere’nin Manchester City Kulübü’nden yaklaşık 7.5 milyon Euro’ya transfer edilen sarı lacivertli futbolcunun kesin kararını Almanya’da oynanacak Dünya Kupası maçlarından sonra vereceği öğrenildi. F.Bahçe forması giymeye başladıktan sonra önce Fransız Milli Takımı’na seçilen ve Horozlar"ın 2006 Dünya Kupası kadrosuna çağrılan Anelka için ilk teklif bu sezonun ortasında İngiltere’nin Newcastle Kulübü’nden gelmişti.

2 dev yarışıyor

Ancak F.Bahçe, İngiliz kulübünün astronomik teklifini geri çevirmişti. Sözleşmesinde, "F.Bahçe’den ayrılması halinde 20 milyon dolar getirmesi" koşulu bulunan Fransız oyuncu için şimdi dünyanın en büyük ve en zengin iki kulübü yarış içine girdi.

Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Chelsea Kulübü geçtiğimiz günlerde Milan’ın golcüsü Shevchenko’ya transfer teklifinde bulunmuş ancak ret yanıtı almıştı. Portekizli ünlü teknik adam Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea’nin Ukraynalı golcünün transferinin yatmasının ardından Nicolas Anelka’yı transfer etmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

Dünya Kupası’nı bekliyor

Kadrosunda, Ronaldinho, Messi, Eto’o gibi yıldızları barındıran İspanya’nın Barcelona Kulübü de Anelka için temaslara başladı. Rüştü’nün transferinden dolayı F.Bahçe ile "iyi ilişkiler" içinde bulunan Barcelona’nın, Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ve Anelka’nın menajerleriyle temasa geçtiği bildirildi. Anelka’ya, bu iki kulübün dışında İspanya ve İngiltere’den de pek çok teklifin geldiği öğrenildi. Fransız oyuncunun kaderi Dünya Kupası maçlarından sonra belli olacak.

hurriyet

e_mali
11.Mayıs.2006, 10:43
Eger iyi para verilirse hemen satilsin. Onun yerine nobre gibi savasan ama daha kaliteli bir santrafor alınsın. O zaman sezon sonunda nobreyi de gonderebilir ve yabancı kontenjanını rahatlatabiliriz.
Kim var peki savasan kaliteli golcü?
Benim aklıma ilk Adriano geliyor ama o da hayal :)

eser3131
11.Mayıs.2006, 11:27
Benim Aklıma Carlos Tevez ve Cisse Geliyor.Cisse Gelirmi Bilmem Ama Bence Tevez Mutlaka Gelir Hem Kaliteli hemde Golcü bi OYUNCU

partizans2005
11.Mayıs.2006, 12:16
barça istiyosa hemen versinler ve benim sahsi fikrim etooya karsı takas yaparlarsa fener çok kazançlı çıkar

gookhan
11.Mayıs.2006, 12:22
bence barca ya gitsin eto gidio saten parlar

TüMeR_yAğıZ
11.Mayıs.2006, 12:39
cisse ile beşiktaş'da ilgileniyor.eğer bu haber doğruysa fener anelkayı satsın çünkü daumun sistemine uyum sağlayamıyor.daum kalacaksa anelkanın satılması daha hayırlı olur fener için.

Jesus_FB
11.Mayıs.2006, 13:30
şu adamı çift forvet oynatmadan yollucaz yaa :(

LaKe
11.Mayıs.2006, 14:13
bu adam chelsea ya giderse söner, barçaya giderse parlar. bence barçaya gitmeli :)

zargı
11.Mayıs.2006, 14:33
chelsea nin anelkayla ilgilendigi kesinlikle yalan bence mourinho anelka gibi bi oyuncuyu klübün önünden bile gecirmez

Burak Duran
11.Mayıs.2006, 14:35
barca bu adaım alır mı onu bilemem ama alırsa fenere baya para kazandırır. Bide etoo fenere gelmez ama belli olmaz tabi. Bence anelka satılmamalı daum yollanmalı :D

OmuraK
11.Mayıs.2006, 20:00
Eger iyi para verilirse hemen satilsin. Onun yerine nobre gibi savasan ama daha kaliteli bir santrafor alınsın. O zaman sezon sonunda nobreyi de gonderebilir ve yabancı kontenjanını rahatlatabiliriz.
Kim var peki savasan kaliteli golcü?
Benim aklıma ilk Adriano geliyor ama o da hayal :)

Bencede iyi para verirlerse satsınlar

enesao
11.Mayıs.2006, 20:21
habere inanmıyoruuumm... bu tür haberler daha çook çıkacak ama hiçbirisi olmıcakk

Selman Ozturk
11.Mayıs.2006, 20:57
İlginç bir haber doğrusu :n::n:

SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 21:03
siz daha inanmayın arkadaşlar her ne kadar üzülsemde çok mutlu oldum benim gönlüm chelsea gitmesinden yana ama henry olurda barçaya giderse anelkada düşünebilir

kavara
11.Mayıs.2006, 21:05
haber büyük olasılıkla yalandır..
Ayrıca anelka su anda fenerbahcede cok mutlu, yüzü gülmeye basladı bu tür haberler rating alma amaclı dır.;)

kavara
11.Mayıs.2006, 21:07
Benim Aklıma Carlos Tevez ve Cisse Geliyor.Cisse Gelirmi Bilmem Ama Bence Tevez Mutlaka Gelir Hem Kaliteli hemde Golcü bi OYUNCU
Corintihans klubu teveze 130 milyon dolar istiyo biliyomusun bunu ?
Ben duyunca sok oldum..

SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 21:10
130 milyon ha ii para bana versinler chelsea rakip takım kurayım

Selman Ozturk
11.Mayıs.2006, 21:10
siz daha inanmayın arkadaşlar her ne kadar üzülsemde çok mutlu oldum benim gönlüm chelsea gitmesinden yana ama henry olurda barçaya giderse anelkada düşünebilir

Evet inanmıyorum çünkü Chelsea forvet hattı için Carlos Tevez'i getiriyor İngiltere'ye. Barca ise Eto'o'nun ayrılması durumunda Henry ile masaya oturacak. Eto'onun yerini Anelka'yla dolduramayacağını bilir Rijkaard. Böyle hayâli haberlerle futbolcuya rant sağlamaya çalışıyorlar. Ve biz de bunu yiyoruz...

enesao
11.Mayıs.2006, 21:13
Evet inanmıyorum çünkü Chelsea forvet hattı için Carlos Tevez'i getiriyor İngiltere'ye. Barca ise Eto'o'nun ayrılması durumunda Henry ile masaya oturacak. Eto'onun yerini Anelka'yla dolduramayacağını bilir Rijkaard. Böyle hayâli haberlerle futbolcuya rant sağlamaya çalışıyorlar. Ve biz de bunu yiyoruz...
selman abi sana sonuna kadar katılıyorumm...
her sezon bu zamanlar bu tür transfer dedikoduları çıkıyor hangisi gerçke oluyor soruyorum size:???

kavara
11.Mayıs.2006, 21:17
selman abi sana sonuna kadar katılıyorumm...
her sezon bu zamanlar bu tür transfer dedikoduları çıkıyor hangisi gerçke oluyor soruyorum size:???
doru diyorsun da.. bu dedikoları bile duymak insanı heyecanlandırıyoR..

enesao
11.Mayıs.2006, 21:23
doru diyorsun da.. bu dedikoları bile duymak insanı heyecanlandırıyoR..
iyi sen heyecanlan o zaman bu yalan haberlerle..

kavara
11.Mayıs.2006, 21:34
iyi sen heyecanlan o zaman bu yalan haberlerle..
ben bunu kastedmiyorum.. bi henry nin barca ya , bi nistelrooy un real e transfer haberleri beni heyecanlandırıyo anlatmak istedigim bu, polemik yaratma.

SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 23:05
inşallah chelsea gider

Universal
11.Mayıs.2006, 23:06
hiç birşey yapmadı ama halen ilgilenen var demekki bazen adda yetiyormuş

Krusty
11.Mayıs.2006, 23:08
Anelka'yı napsın ki Barca ve Chelsea :)

dinaMYt
12.Mayıs.2006, 00:00
kariyeri başlangıcı kadar parlak olamadı anelkanın.bundan sonra real madrid arsenal ve liverpool gibi kötü maceralarından sonra avrupanın elit takımlarında yer bulabileceğini sanmıyorum.oyun stili kapalı savunmalar karşısında sönmesine neden oluyor.defans oynayan takımlara lazım anelka gibi futbolcu chelsealere barçalara değil..

Krusty
12.Mayıs.2006, 00:03
Evet Anelka'yı dev takımların alacağını sanmıyorum ..
Ama gene yabancıdırlar belki Anelka'yı nasıl kullanacaklarını biliyorlardır,ve alabilirlerde .. ;)

Sekopej
12.Mayıs.2006, 01:13
bakalım dünya kupasında ne yapacak. oradaki oyunu bence kariyeri için de belirleyici olacaktır(ama iyi değil muhteşem oynamalı ki eski yaptıklarının önüne geçsin oyunu yoksa fenerde devam eder)....

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 01:16
ben anelkadan şahsen o kadar umutlu değilim dünya kupasında fenerbahçedeki performansını katlamak zorunda

Krusty
12.Mayıs.2006, 01:17
Evet de dünya cupasında o kadar şans bulacağını sanmıyorum ..!

Jesus_FB
12.Mayıs.2006, 02:02
belkide kendini dünya kupasına saklıyor oynadığı oyuna bakılırsa buda bir ihtimal olabilir ;)

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 02:12
baya uzun süredir saklıyor galiba

SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 04:15
arkadaşım illa bir tane transfer yapacaksın die bişey yok görende Rijkaard ile çok yakınsın sanar...Chelsea zaten olayı aştı adamlar lazım olmasa bile millete gıcıklık olsun die futbolcu alıyor...Barçaya gelince Eto'o gidiyo yerine alsın Hernyi Giulyde gidiyo napcak ozmn Anelka çokmu kötü Giulyden hem Henry olması durumda ilk düşünecekleri isim Anelka olur bence...Sen bi daha düşün

J.M SaLas
12.Mayıs.2006, 16:51
bu adam chelsea ya giderse söner, barçaya giderse parlar. bence barçaya gitmeli :)

ßence Tam Tersi Olur :)
ßana qOre aneLkanın stili ingiliz futboLuna uyumLu..

dip not : iLhan cavcav konusmaya devam etsin. çok ßilio ya :)

gezenti
12.Mayıs.2006, 22:07
TEVEZ Fenerbahçeye gelsin ben artık fenerbahçeli olurum...

ewrim_FB
12.Mayıs.2006, 22:33
anelka kendini dünya kupasında gösterir ondan sonra fenerden ayrılır gibi geliyor bana ama fenerin bu işten karlı çıkacağı kesin