Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Eskişehirspor [11. Hafta]

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2010, 10:33
http://i53.tinypic.com/300qown.jpg

urwrdskkn
03.Kasım.2010, 13:39
rahatlıkla fenerbahce çünkü eskişehir hocası bülent uygun göz altına aldılar takımın morali alt üst oldu o yüzden bir galatasaraylı olarak bu maçı fener alır diyorum

World Hollow o1
03.Kasım.2010, 13:57
6 Kasım 2010.. :)

Güzel bir tarih, bakalım başka bir 6 Kasım mutluluğu yaşaya bilirmiyiz, göreceğiz.
Niang'ın yetişmesi iyi birşey olacak, gökhan'ın sakatlığında tekrar Okan'a şans verilir mi bilmem ama verilirse çok büyük şans olur Okan için..

Herşey yolunda gidiyor, şuanlık puan durumu haricinde istenen futbol gün geçtikce dahada oturtturuluyor takıma 3 puanla süslersek bu haftayı iyi olacaktır.. :p

Aşk-ı Şehir
03.Kasım.2010, 14:03
rahatlıkla fenerbahce çünkü eskişehir hocası bülent uygun göz altına aldılar takımın morali alt üst oldu o yüzden bir galatasaraylı olarak bu maçı fener alır diyorum

Takımın moralini alt üst olduğu felan yok. :) Futbolcuları kesinlikle etkilemedi bu olay. Sadece maçta takımın başında olamayacak Bülent Uygun. Gökhan Gönül'ün yokluğunda Erkan Zengin şov izleyebiliriz bu maçta. Açıkçası kadroyu merak ediyorum..

Neron_FB
03.Kasım.2010, 15:51
okan alkan için güzel bi fırsat daha, aykut hoca oynatırsa eğer bu fırsatı iyi değerlendireceğini düsünüyorum. Maçı fenerbahçe alır ama çok rahat bi galibiyet beklemiyorum 2 beraberliğin üstüne..

ForsakeN
03.Kasım.2010, 16:21
okan alkan'dan iyi oyun bekliyorum. Gökhan'dan formayı kapması şuan için zor olsa da en azından GG'yi vazgeçilmezlikten çıkarmak adına iyi olur. Gökhan'ın performansı bu yıl çok kötü gidiyor çünkü

Varonil
04.Kasım.2010, 21:05
Gökhan Gönül çok güçlü bir futbolcu.Biraz olsun standardının altına düştüğünde herkes acımasızca eleştiriyor,fakat bu sezona gayet iyi başladı bence.Bu maçta da Aykut Kocaman görev verirse oynamak istediğini söylemişti fakat Aykut Hoca Gökhan'ı riske etmeyip Okan'a şans verebilir.Okan için de çok iyi bir fırsat olur bu maç.

İssiar Dia maça yetişecek,Niang'ın son durumu hakkında birşey bilmiyorum.Zor bir maç,kazanmak gerektiğinin yanında morallenmek için güzel bir skorla sahadan ayrılmamız lazım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Kasım.2010, 23:05
Hernekadar Eskişehirspor çıkış yakalamış olsa da bence Fenerbahçe kendi sahasında bu maçı kazanacaktır...

Clayman
05.Kasım.2010, 00:13
6 Kasım 2010.. :)

Güzel bir tarih, bakalım başka bir 6 Kasım mutluluğu yaşaya bilirmiyiz, göreceğiz.
Niang'ın yetişmesi iyi birşey olacak, gökhan'ın sakatlığında tekrar Okan'a şans verilir mi bilmem ama verilirse çok büyük şans olur Okan için..

Herşey yolunda gidiyor, şuanlık puan durumu haricinde istenen futbol gün geçtikce dahada oturtturuluyor takıma 3 puanla süslersek bu haftayı iyi olacaktır.. :p

Sen de bir karar ver, Adanaspor'lu musun yoksa Fenerli misin ?

Lim10
05.Kasım.2010, 00:27
Gs ve Bursa maçlarının en azından birinden 3 puan çıkartmalıydık, olmadı.Bülent Uygun takımı havaya soktu, gözaltına alındı, takım hırslandı, falandısı filandısı yok bu işin.Liderle aranda 6 puan fark var.Evinde Es-Es'i yenemezsen şampiyonluğa oynayan bir takımım diyemezsin.Güzel bir futbolla en az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum.

Universal
06.Kasım.2010, 12:57
Günün anlam ve önemine yakışan bir maç olur umarım, akşam Telekom C Bloktayım...

Zekirdek
06.Kasım.2010, 13:03
Bu maçta Topuz'dan gol bekliyorum. Alex yine gol veya asist yapacak. Gökhan Gönül oynarsa artık güzel bir orta kesmesini bekliyorum. Böyle giderse orta açamadan bildiğin İbrahim Üzülmez olacak. Zaten şu anda pek farkı yok.

SAİT71
06.Kasım.2010, 13:12
Gökhan oynamazsa Okan daha kendini ispatlamak adına çaba harcayacak ve o bölgede de bir eksiklik olmayacaktır. Maçı rahat olmasada kazanacağımızı düşünüyorum.

Suicider
06.Kasım.2010, 18:54
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Yobo
Caner
Mehmet Topuz
Cristian Baroni
Emre
Stoch
Alex
Semih

ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Koray
Nadarevic
Vucko
Volkan
Bülent
Pele
Serdar
Sezer
Erken
Batuhan

goosfraba
06.Kasım.2010, 19:42
dk. 3 pele'nin sebep olduğu penaltıdan alex golü attı.

niang ve güiza tribünde birlikte izliyorlar maçı.

Suicider
06.Kasım.2010, 19:55
Sezer attı 1-1

Suicider
06.Kasım.2010, 19:56
Semih attı 2-1

Zekirdek
06.Kasım.2010, 19:57
Radyodan dinliyorumda spiker Alex dehşet oynuyor diyor.

goosfraba
06.Kasım.2010, 20:01
topu kanatlarla buluşturup, defansı önde kurarsak, eskişehirspor üzerinde baskı kurmuş oluruz. böylece gol yemez, atarız.

fark bekliyorum...

Zekirdek
06.Kasım.2010, 20:09
Kahretsin Emre çıktı artık 1 puan kardır.

Zekirdek
06.Kasım.2010, 20:24
Fenerbahçe 3-1 Eskişehirspor Gol: Gökhan Gönül

Spiker jilet gibi bir gol diyor. 90'a diyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Kasım.2010, 20:34
Gokhanin golunde, belki cok bosken atti ama yaptigi vurus cogu kisiyi sasirtmistir. Harika bi gol oldu. 1 asist 1 gol, bi bekten daha ne beklenir ki :D:D

LadroN
06.Kasım.2010, 20:38
Bu maçta Topuz'dan gol bekliyorum. Alex yine gol veya asist yapacak. Gökhan Gönül oynarsa artık güzel bir orta kesmesini bekliyorum. Böyle giderse orta açamadan bildiğin İbrahim Üzülmez olacak. Zaten şu anda pek farkı yok.
Orta açamıyor dedi adam maçın yıldızı oldu:DÇok şanslısınız:n:

Zekirdek
06.Kasım.2010, 20:40
Orta açamıyor dedi adam maçın yıldızı oldu:DÇok şanslısınız:n:

Valla sanki sesimi duydu Gökhan. Ama bir maç değil her maç açmalı ortayı. Çok geliştirmesi lazım kendisini orta açısından.

Zekirdek
06.Kasım.2010, 20:43
Adam olmayacak bu Lugano.

Lugano ve Sezer, soyunma odasi koridorlarindaki kavgalari nedeniyle Kirmizi Kart gördüler.

Rsa
06.Kasım.2010, 20:43
Lugano ve Sezer soyunma odasında kavga ettikleri için kırmızı kart görmüşler.

izmer96
06.Kasım.2010, 20:47
sezer ve lugano devre arasinda kirmizi gorduler

C h A o S
06.Kasım.2010, 20:48
Maçı izlemiyorum ama dediğiniz gibi kavgadan dolayı gördülerse en az 3 maç ceza vermeliler.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 20:55
Emre'nin ne ayricaligi var merak ediyorum. Kurallar geregi rakibe kart isteyen oyunculara hakemin otoritesini sarstigi ve seyirciyi galeyana getirdigi gerekcesiyle sari gosteriliyor, ki en hafif durumlarda (Delgado vs Galatasaray) bile gosteriliyor. Ama Emre her mac en az 2 defa kopegine bagriyormus gibi hakeme bagirabiliyor, cemkirebiliyor, her turlu saygisizligi yapabiliyor ve ne kart goruyor ne birsey. Cidden anlamiyorum bazi seyleri.

izmer96
06.Kasım.2010, 20:59
bu arada Emre'nin arka adelesinde cok ciddi bir yirtik varmis , uzun sure top oyniyamaz deniliyor

Börk
06.Kasım.2010, 21:01
Evet bunu bende gördüm ama yanlıştır diye paylaşmadım.Emre'de arka adelesinde ciddi derece yırtık olduğu söyleniyor.

Clayman
06.Kasım.2010, 21:01
Emre'nin ne ayricaligi var merak ediyorum. Kurallar geregi rakibe kart isteyen oyunculara hakemin otoritesini sarstigi ve seyirciyi galeyana getirdigi gerekcesiyle sari gosteriliyor, ki en hafif durumlarda (Delgado vs Galatasaray) bile gosteriliyor. Ama Emre her mac en az 2 defa kopegine bagriyormus gibi hakeme bagirabiliyor, cemkirebiliyor, her turlu saygisizligi yapabiliyor ve ne kart goruyor ne birsey. Cidden anlamiyorum bazi seyleri.

Katılıyorum.

Suicider
06.Kasım.2010, 21:07
Bilica inanılmaz bir hata 3-2

Suicider
06.Kasım.2010, 21:08
Tribünler Bilicanın ayağına her top geldiğinde ıslıklıyor..

Suicider
06.Kasım.2010, 21:11
2. yarı başından beri top eskişehirde eskişehir oynuyor..

Suicider
06.Kasım.2010, 21:13
2.yarı fenerin tek tehlikeli atağı gol 4-2

bjk4ever
06.Kasım.2010, 21:29
2.yarı fenerin tek tehlikeli atağı gol 4-2

Ivesa ve bu defansla zor Eskisehir'in isi. Ikinci golde Ivesa sacma sapan cikiyor, golde zaten 2 Fenerli 5 Es-Es'li var, ama Semih bombos kafa vurabiliyor. Ucuncu ve dorduncu golde de bombos rahat vurduruyorlar, bu defansla Eskisehir'in bu durumda olmasi normal.

IcedEarth
06.Kasım.2010, 21:41
Bu Ivesa anca bize karşı aslan kesiliyor zaten.

Maçı izlemedim ama Fenerbahçe güzel bir galibiyet almış. Gol yollarında problemleri yok, ama skordan anlaşıldığı kadarıyla defansın biraz toparlanması gerekiyor. Fenerbahçe hücum gücü yüksek takımlara karşı çok zorlanacaktır.

izmer96
06.Kasım.2010, 21:44
Simdi Lig TV dede yeniden soylediler Emre'de cok ciddi bir adele yirtigi varmis , uzunca bir sure top oyniyamiycakmis

fm_monster
06.Kasım.2010, 21:46
Gökhan Gönül 2 asist 1 gol + müthiş savunma
nazar değmesin

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2010, 21:58
Fenerbahçe maç başlar başlamaz bu akşam 3 puanı alacağını gösterdi. 2. dakikada gelen golden sonra ataklarımız devam etti. Ciddi pozisyonlar bulduk. Eskişehir Lugano'nun hatasıyla golü bulmasına rağmen -Lugano oyuncu cezasahasına girmeden önce döndürmemeliydi- ben galibiyetten emindim. Nitekim 2 gol daha bularak ilk yarıyı önde kapattık. Devre arası Lugano ve Sezer'in atılmasından dolayı daha zevksiz bir ikinci yarı izledik. Eğer bu iki oyuncu atılmasaydı daha kaliteli 2. yarı izleyebilirdik. 2. yarıya Bilica büyük bir hatayla başladı fakat Batuhan değerlendiremedi. Fenerbahçe pas yaparak zamanı tüketeyim diye düşünürken Bilica'nın 2. büyük hatası geldi ve maçtan ümidi olmayan Eskişehir'e adeta canlanma fırsatı verdik. Neyse ki bir aksilik yaşanmadı ve 4. golü de bularak maçtan 3 puanla ayrıldık.

Bugün maçın yıldızı seçebileceğimiz 3-4 oyuncu var. Tabelaya önemli katkısı olan Semih maçın yıldızı seçilebilir. Aynı şekilde skora 2 asist 1 golle büyük katkı yapan Gökhan maçın yıldızı seçilebilir. Hücumda iyi işler yapan Alex seçilebilir. Hatasız oynayan Yobo seçilebilir. Ancak bana göre maçın yıldızı Mehmet'ti. Maçın başından sonuna kadar sahada basmadık yer bırakmadı, gerek defans gerekse hücumda etkiliydi, çok diri gözüktü. Bir topu da direkten döndü. Çok beğendim.

Emre'nin çok iyi oynadığı bir dönemde sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Umarım durumu ciddi değildir.

Bilica yerine Bekir'de ısrar etmek daha mantıklı olacak gibi.

Kazım baya etkisizdi. Keşke Kazım değil de oyuna Dia girseydi.

11 maçta 29 gol güzel ancak artık basit gol yeme sorununa çözüm bulmamız gerekiyor.

Takımımıza tebrikler.

M.O.S.H
06.Kasım.2010, 22:17
Lugano'nun kırmızı kart görmesi ve Emre'nin sakatlığı çok kötü oldu onların yokluğunda takım çok dağınık oynuyor inşallah çok etkilenmeyiz.

Zekirdek
06.Kasım.2010, 23:26
Niang'ın tribündeki halini görünce aklım Kollama'daki Yiğit geldi. 30-40 bölüm önce babasını bulmadan önce böyle giyiniyordu.

http://samanyolu.tv/Images/MainPage/20091210/20091210175149.png

A.FaruK
06.Kasım.2010, 23:30
Kaptanında dediği gibi 3 puanı alacağımız maçın başında belli etti kendini. Basit hatalardan gol yeme alışkanlığımız artık istikrara dönüştü malesef. Lugano aynı Solomon'a benziyor. Eğer damarına basarsanız biraz üstüne oynarsanız çok rahat bir şekilde onu düzenden çıkarabilirsiniz. Yarın açıklama yapar bu son olur der ama eminimki asla son olmaz bu davranışlar.

10 kişi kaldıktan sonra Stoch oyundan çıkınca sol tarafın yükü Caner'e kaldı ilk yarıkı performansıyla birlikte vasatı aşamadı aynı şekilde Kazımda yokları oynadı resmen. Alex bugün bambaşkaydı topu saklamasıyla paslarıyla yine gözümüzün pası sildi. Gökhan ekstra oynadı çok çok iyidi. Yobo zaten her zamanki gibi güven verdi. Top hem ayağına yakışıyor hemde top ayağına gelince telaşlandırmıyor seyirciyi garanti oynuyor top kaptırmıyor gerçekten güven veriyor inşallah bonservisinide alırız. Semih yine görevini yaptı gollerini attı bu takıma her zaman yerinin olduğunuda gösterdi. Son dakikalarda ise Dia'yı azda olsa izlemek yine keyif verdi. Gerçekten geleceği parlak bence. Ama en iyisi ise maçta Mehmet'in performansıydı gerçekten. Heryerde vardı istekliydi, arzuluydu ileride geride iyi bastı . Üzüldüğüm tek nokta ise Emrenin sakatlanması İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Gerçi durumu biraz ciddi dediler ilk anda ama olmayışı tedirgin ediyor adamı.

Son olarak bence yürüye yürüye kazanılmış bir 3 puan. Tam kapasitesiyle oynarsa bu takım çok canlar yakar gibime geliyor.

Zekirdek
06.Kasım.2010, 23:39
Ben özeti izleyerek konuşuyorum tam maçı izlemedim ondan yanlışlarım olabilir ama bu takımda bir çok iyi birde çok kötü oynayanlar bir ortası yok ki.

Universal
06.Kasım.2010, 23:44
Bu gün gene 6 gol oldu, çok mutluyum.:) Uzun süre sonra tribünleri ilk kez beğendim, ah bide o DJ olmasa...

izmer96
06.Kasım.2010, 23:48
Tribunlerle alakali garibime giden Eskisehir'in 2. golunden sonra Bilica'yi isliklamaya basladilar (golde bilica'nin hatasi vardi) , taki Fener 4. golu atana kadar 10 dakka icinde 4. golu atinca Fener taraftarlar Bilica icin tezahurat yapmaya basladilar

Herhalde buda futbolun ne kadar ilginc oldugunun kanitidir eger maci eskisehir 3-3 bitirebilseydi simdi carmiha gerilmisti Bilica ama Fener 4. golu atinca onun icin tezahurat bile yapildi :)

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2010, 23:50
Emre 3 hafta sahalardan uzak kalacak. TRT Stadyum

Zekirdek
06.Kasım.2010, 23:52
Tribunlerle alakali garibime giden Eskisehir'in 2. golunden sonra Bilica'yi isliklamaya basladilar (golde bilica'nin hatasi vardi) , taki Fener 4. golu atana kadar 10 dakka icinde 4. golu atinca Fener taraftarlar Bilica icin tezahurat yapmaya basladilar

Herhalde buda futbolun ne kadar ilginc oldugunun kanitidir eger maci eskisehir 3-3 bitirebilseydi simdi carmiha gerilmisti Bilica ama Fener 4. golu atinca onun icin tezahurat bile yapildi :)

Taraftar yine yuhalıyacaktı ama özeti izlediysen Volkan rica etti. Yuhalamayalım, ıslıklamayalım diye.

Universal
06.Kasım.2010, 23:55

Islıklama Bilica'ya değildi, DJ'di... Zaten o anda tezahurat yapan bölüm golü görmedi arkası dönük olarak tezahurat yapıyordu. :)

ForsakeN
07.Kasım.2010, 00:28
Emre 3 hafta sahalardan uzak kalacak. TRT Stadyum

3haftaysa çok iyi. Ben 2-3aylık bişey bekliyordum. Mehmet Topuz oynar yerine.Emre'de dinlenmiş olur

Sekopej
07.Kasım.2010, 00:31
Semih bugün 2 gol attı ama maçın adamı için sıralama yapsam Gökhan ve Alex, Semih'ten önce geliyor. Gökhan'a eleştiriler artmaya başlamıştı, bu hafta takımla hiç idman yapmamış sadece son idmanda ter antremanı yapmış çıktı ve çok güzel bir oyunla 1 gol attı 1 attırdı.

Goller, gollerden önceki paslaşmalar güzeldi. Emre'nin yokluğunu Mehmet iyi doldurdu ama Emre'nin eksikliği çok hissedilecek, formu zirveye ulaşmıştı, nazar değdirdik adama.

Islıklanması gereken aslında başka Lugano, böyle sorumsuzluk olmaz. Artık seni biliyorlar, üzerine geliyorlar, kendini tutman lazım, devreye 3-1 önde griyorsun, Eskişehir'in artık puan alma gibi bir ümidi kalmamış, her şey güzel, neden rakiple uğraşıyorsun ki? Sonra Bilica girer işte, böyle olur. Hiç topu vurmmaya kalkmasa, zaten kendisine çarpıp önüne düşecek, niye garip şekilde vurmaya çalışırı onu da anlamadım.

Lugano'ya çok ciddi ceza verilmeli, bu sorumsuzluklarına bir türlü son vermiyor, affedilecek yanı yok. 2. sarıdan da atılmış olabilirler, uzun süre ceza alacağını sanmıyorum.

Bursa ve Kayseri puan kaybetti, yarın Trabzon veya Galatasaray da puan kaybedecek, üstelik bu rakiplerin birbirleriyleoynayacakları maçlar da duruyor, kazanmak önemliydi, devre sona ermeden zirveye iyice yaklaşmış hatta zirveye oturmuş oluruz diye düşünüyorum.

Zekirdek
07.Kasım.2010, 00:32
3haftaysa çok iyi. Ben 2-3aylık bişey bekliyordum. Mehmet Topuz oynar yerine.Emre'de dinlenmiş olur

Bu sefer Dia yine sağa geçecek ve Gökhan Gönül defansı toparlamaya çalışmaktan hücumda etkili olamayacak. Gönül-Topuz ikilisinin oynadığı maçlara bakın Gönül her zamankinden daha iyi oynuyor.

ForsakeN
07.Kasım.2010, 00:36
Mehmet'in de kanattaki performansı çok iyi değil ortaya nazaran. Belki Gökhan'ın hücuma çıkışı daha az olacak ama Dia da iyi pozisyonlar yaratıyor

Sekopej
07.Kasım.2010, 00:44
Bu sefer Dia yine sağa geçecek ve Gökhan Gönül defansı toparlamaya çalışmaktan hücumda etkili olamayacak. Gönül-Topuz ikilisinin oynadığı maçlara bakın Gönül her zamankinden daha iyi oynuyor.

Maçın büyük bölümünde Gökhan önünde Kazım ile oynadı, Mehmet ortadaydı. Kazım'ın da pek savunmaya desteği sevdiği söylenemez. Kazım'ın bu verilen şansları daha hırslı şekilde değerlendireceğini düşünüyordum ama beklediğim gibi çıkmadı. Kupa maçında belki ilk 11'de başlayabilir ama haftaya lig maçında kesinlikle Dia oynayacaktır.

Lim10
07.Kasım.2010, 02:20
MR'ı çekilen Emre'nin sağ arka adalesinde yırtık tespit edildi. Bu gelişme üzerine Emre'nin en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.NTV Spor

Dia'nın sağa geçmesiyle Topuz Emre'nin yerini doldurabilir.Kaldıki ortada sağ kanattan daha etkili oynuyor.Ama yanında mutlaka Sekçuk olmalı.Bu Cristian'dan A2 topçusu bile olmaz.Ön libero diye alındı, adamın ön liberoyla alakası bile yok.Emre'nin daha uzun süre sakatlandığını düşünmüştüm.2-3 hafta civarıysa nispeten sevindirici.

Lugano direk kırmızı görmüş.Geçen hafta cezalıydı.En az 2 hafta olmayacak.Ki Sezer'e yumruk attığı söyleniyor.Hakemin vereceği rapor doğrultusunda bence en az 3 hafta ceza alır.Bu sefer kesinlikle cezayı hak ediyor.Aldığın milyon dolarların sadece saha içinde değil, saha dışında da hakkını vermelisin, yok öyle fevri davranmak.Yine Bilica'ya kalmış olmakda ayrı bir kaygılandırıyor beni.Ben de Bekir'de ısrar etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Takımımız gün geçtikçe üzerine koyuyor.Ben defansta takım olarak sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum.Premier Lig'de oynamıyoruz.Hangi takım taş gibi savunma yapıyor ligde.Defans zaafiyeti olduğunu düşünenlere belirtmek isterim; 2. gol tamamen bireysel hata.İlk golde Lugano'dan beklenmeyecek şekilde döndürüyor rakibini.Buda kısmen bireysel.11 maçta 14 gol yememiz normal değil ligin en çok gol atan takımı olsak da.Ama şu da göz ardı edilmemeli; Ts-Bjk-Gs-Kayseri-Bursa maçlarını geride bıraktık öyle veya böyle.Ve bu maçlarda toplam 7 gol yedik.Önümüzdeki 7 haftada Antep-Ankaragücü-Antalya deplasmanları için çıkacağız İstanbul dışına.İlk yarıda kalan 7 maçta Anadolu takımlarıyla; bu maçlar kolay maçlar demiyorum.Ama mantıklı ve tarafsız düşünen her futbolseverin de katılacağı gibi kalan maçlarda 7de 7 yapma olasılığı en yüksek olan takımız.Rakiplerimiz kendi aralarında oynayacaklar.

Velhasıl ilk yarıyı lider bitirmemiz hususunda ben gayet umutluyum.Takım ışık veriyor çünkü.

Zekirdek
07.Kasım.2010, 11:02
Cristian ön libero değil. 5m2 topçusu. O 5m2 maç bitene kadar dolanıyor.

KanaKe
07.Kasım.2010, 12:25
Dia'yi dün begendim yavas yavas isinmaya basladi takima. Gökhan'da sonunda kendine geldi her mac böyle oynasa Manchester,Barcelona,Real kalibresinde bir oyuncu. Birde gecen sezon Güiza'nin yerine Semih oynasaydi kesinlikle sampiyonduk bunu bir kez daha gördük Semih kale önünde kolay kolay kacirmiyor Güiza ise tam tersi kale önünden cok gol kaciran bir oyuncu.. Takimda bu saatten sonra yeri olmamali Semih'in sözlesmesi yenilenmeli.

ForsakeN
07.Kasım.2010, 16:37
Cristian ön libero değil. 5m2 topçusu. O 5m2 maç bitene kadar dolanıyor.

Aynen öyle. Bir önlibero nasıl olur da takımda koşulan mesafe sıralamasında sonlarda olur yahu.

Semih demişken. Önümüzdeki sezon Alex ayrılınca ileri ikili kesinlikle Semih-Niang olmalı.Yeni 10 numara maceralarına gerek yok.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2010, 17:04
Tebrikler Fenerbahçe'ye. Beklediğim gibi kazandılar. Ama Emre'nin sakatlığı ciddi ise kötü olur Fenerbahçe adına...

Varonil
07.Kasım.2010, 20:17
Kayseri ve Bursa'nın puan kaybettiği,Trabzon ile Galatasaray'ın maçının olduğu bir hafta kazanmak oldukça güzeldi.

Eğer Emre sakatlanmasaydı ve Lugano kırmızı kart görmeseydi bu maçta lig tarihindeki 3000.ci golümüzü bulabilirdik.

Gökhan Gönül resitali vardı maçta.Perfomansı iyi değil,düşüşte diyenlere çok iyi bir cevap verdi hem attığı hem de attırdıklarıyla.Semih,Alex ve Mehmet Topuz net galibiyette fark yaratan diğer oyunculardı.Dia kısa bir süre oyunda kaldı ama o sürede maça renk katmayı başardı.Top Dia'nın ayağına geldiği zaman bütün stat heyecanla ayağa kalkıyor,o derece futboluyla taraftara zevk veren bir futbolcu :)

Lugano'nun kırmızı kartı sinir bozucu.Sezer ile kavga etmişler,nasıl oldu bilmiyorum ama Aykut Kocaman'ın konuşması lazım Lugano'yla.Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu sadece sahada oynadığı futbolla değil,karakteriyle duruşuyla da örnek olmalı.Lugano'nun sevdiğimiz o savaşçı,hırslı kimliğini bozan bir karttı kesinlikle.

Takım her geçen hafta daha iyi futbol oynamaya devam ediyor,üstüne koyuyor.Takım savunmamız oldukça iyi.Yediğimiz goller bireysel hatalardan kaynaklanıyor.Ligin ilk yarısının sonuna doğru diğer rakiplerimizin birbirleri ile oynayacağını düşündüğünde bütün maçlarımızı kazanmamız durumunda ilk yarıyı lider kapatacağımız konusunda umutluyum.

Son olarak da uzun zaman sonra bu maçta tribünleri beğendim.Stadımızda oynadığımız maçların özellikle ligin bu döneminde hiç boş kalmaması gerekiyor.