Log in

View Full Version : Trabzonspor - Galatasaray [11. Hafta]

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2010, 10:37
http://i55.tinypic.com/lz9yo.jpg

Suicider
03.Kasım.2010, 11:30
Çok zor bir maç.Her nekadar Hagi yle birlikte çıkış yakalayıp morallansekte karşımızda lig başından beri iyi oynayan bir trabzon var. Antalya maçının 2. yarısı gibi oynarsak rezil olabiliriz dikkat etmek lazım.Hagi nin yine fener maçındaki gibi bir kadroyla çıkmasını bekliyorum.3 ihtimalli bir maç beraberliğe üzülmem ama umarım kazanırız..

Homer J.S
03.Kasım.2010, 11:36
Çok zor bir karşılaşma olacak, Rijkaard gitmemiş olsa yenileceğimizi söyleyecektim ama Hagi'nin gelişi umut yarattı.. 3 ihtimalli bir maç.

Gönlüm tabi ki Galatasaray'ı istiyor ancak berabere biteceği yönünde görüşüm..

urwrdskkn
03.Kasım.2010, 13:32
kazanırız inşallah umuyorumki bu maçı alcaz bu arada dün aldığım habere göre trabzonsporda glowacki konya maçında sakatlandi ve sakatlığı ciddi olduğu için galatasaray maçında oynamayacak

Lucas Neill
04.Kasım.2010, 12:52
Baros bu macta da yok.

urwrdskkn
04.Kasım.2010, 15:33
hade yaaaaa yokmu geneeee :S

RaSenGan
04.Kasım.2010, 16:01
Baros 2 hafta var 4 hafta yok zaten :)

Sirius Black
04.Kasım.2010, 17:06
ve 2 haftada attığı gollerle krallığa oynuyor, ilginç adam vesselam. :)

Beraberlik yeter diyorum ben.

Varonil
04.Kasım.2010, 21:10
Zor bir maç olacak her iki takım için de.Trabzonspor iç sahada galip geldiği Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarının ardından bu maçı da mutlaka kazanmak isteyecektir.

Galatasaray'ın eksik futbolcuları bu maçta oynayabilecek duruma gelirse,bu durum Galatasaray'da fark yaratabilir.

İki takımın da mevcut durumlarını göze aldığımızda,Galatasaray'ın beraberlikle ayrılsa bile kötü bir skor olmayacağını söyleyebiliriz.

yunusgs
04.Kasım.2010, 21:14
Pino kendisini gösterdikten sonra,Baros'un yokluğunu bir nebze olsun az hisseder olduk.Tabii ki o olsa,maçlar çok daha farklı olacak.En zor deplasmanlardan biri şu anki lig şartlarında TS deplasmanı.

Beraberlik dahi bizim için bu maçtan bir kazançtır.Fenerbahçe ve Beşiktaş da yenilmişti bu deplasmanda.

Trabzon her ne kadar son 2 haftadır maçları kazansa da,geriden gelip kazanıyor.Onlar da çok formda değiller.

Sonuç olarak maçı,istersek kazanabileceğimizi ama tahminimin beraberlikten yana olduğunu söyleyebilirim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Kasım.2010, 23:03
Trabzonspor ; Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra kendi sahasında Galatasaray'ı da yenecektir bana göre. Şenol Güneş geldiğinden beri derbileri iyi oynuyorlar...

Lim10
05.Kasım.2010, 00:00
Bende Trabzon'u favori görüyorum.Hagi'den dolayı Galalasaray'ın yakalamış olduğu hava bu maçada yansırsa beraberlikte çıkabilir.

Facx
05.Kasım.2010, 00:46
trabzonun inişli çıkışlı bi performansı var 2 haftadır kazanıyolar sıra inişte :D

izmer96
05.Kasım.2010, 12:43
cok zor mac , hem bir cok as oyuncusu yok Galatasaray'in hemde iyi , oturmus ve bu sezonki tum buyuk maclari kazanmis bir trabzon var , bence bu macin sonucu 1-1 olur ama yinede uc neticeli bir mac

Trabzonspor
05.Kasım.2010, 13:17
Fizik olarak,form grafiği olarak ve takım oyunu olarak Galatasaraydan üstünüz.

Colman ve Engin baba oldu.Bu onlara daha da motive olma şansı verebilir.

İlk yarı golsüz geçerse 2.yarı mutlaka gol bulacağımızı düşünüyorum çünkü gs fizik olarak geride ve bizde ikinci yarı iyi oynuyoruz.Bu maçı 2-1 alırız diye düşünüyorum.Umut'tan yine gol bekliyorum.

Bu yıl 2 büyük maçı kazandık ve kendi sahamızda oynucağımız bu maçıda kazanmalıyız.

Haftaya Bursa'dan 1 puanla dönersek sezonun ilk yarısını lider kapatırız derim.

DisCo
06.Kasım.2010, 10:15
Trabzonspor'a özellikle Şenol Güneş döneminden sonra farklı bir saygı duyuyorum.

Şuan şartlara bakıldığında Trabzonspor 10 adım önde görünüyor. Seyirci avantajı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenmenin getirdiği özgüven, takımın Galatasaray'dan daha iyi top oynaması, daha çok gol atması ve organize içerisinde olması en büyük sebeplerin başında geliyor. Ligdeki konumlarınıda hesaba kattığımızda tadından yenmiyor.

Yine de Galatasaray'ın güzel bir oyunla galip geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maçındaki gibi şaşırtan bir Galatasaray sahada olacaktır.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 12:40
Trabzon'un Galatasaray'i yenmesi benim icin surpriz olur. Tabii su an erken konusmak icin, kadrolardan sonra fikrim degisebilir.

Trabzonspor
06.Kasım.2010, 13:26
Trabzon'un Galatasaray'i yenmesi benim icin surpriz olur. Tabii su an erken konusmak icin, kadrolardan sonra fikrim degisebilir.

Böyle bir kanıya nereden vardın bi açıklasana merak ettim cidden?

nannar
06.Kasım.2010, 14:00
Trabzonspor şu ana kadar ligde istikrarlı bir şekilde en iyi oyunu oynayan tek takım bence. Bursaspor belki lider ama Trabzon kadar etkili değiller. Galatasaray Hagi ile birlikte ayağa kalktı. Bu kalkış sadece moral olarak takımı etkiledi diyenler var medyada. Bu yorumlara gülüyorum... :) Zaten Galatasaray gibi kadrosunda yabancılar olarak Baros,Kewel,Elano,Misimoviç,Pino,Cana,İnsua ve türk olarakda Arda gibi isimler olan bir takımın tek eksiği zaten özgüven ve moral idi :)

Maça gelince Galatasaray'ın son iki haftada gösterdiği direnci bu maçta da göstermesini bekliyorum. Fakat Fenerbahçe ve Antalya maçlarının aksine Trabzonspor'un orta sahasında Ceyhun,Colman ve Selçuk gibi çok iyi 3 isim var. Eğer bu 3 isim de sahada olursa işimiz çok zor olacak ama bana kalırsa çok keyifli bir doksan dakikanın ardından taraflar 2-2 gibi gollü bir beraberlikle sahadan ayrılabilirler....

bjk4ever
06.Kasım.2010, 14:43
Böyle bir kanıya nereden vardın bi açıklasana merak ettim cidden?

FB-GS macinin evvelinde de FB'li arkadaslar ayni soruyu sormustu bana, sonuc malum. Mactan sonra gorusuruz seninle, tabii bu fikrim simdilik bu yonde, mac kadrolarindan sonra fikrim degisebilir.:)

Bordo61Mavi
06.Kasım.2010, 14:52
Senol hocanın nasıl bir 11 cıkarcagını kestiremiyorum. Boyle maclarda bizi şaşırtabiliyor.

Mac icinse DERBİ macın favorisi olmaz ama zorda olsa bizim maçtan galip ayrılcagımızı dusunuyorum :)

Trabzonspor
06.Kasım.2010, 15:16
FB-GS macinin evvelinde de FB'li arkadaslar ayni soruyu sormustu bana, sonuc malum. Mactan sonra gorusuruz seninle, tabii bu fikrim simdilik bu yonde, mac kadrolarindan sonra fikrim degisebilir.:)

Sen yanlış anladın galiba tabiki de benim iddaam yok kesin yenecez di,ye bu sonuçta büyük maç ve 3 ihtimalli.Benim sorduğum soru neye dayanarak gs önde diyorsun?

Geçen sezon 1-9 kazandık içerdeki maçı bu yıl daha iyi durumdayız bence Gs'nin kadrosu geçen yıla göre daha kötü durumda şimdi neden olmasın

bjk4ever
06.Kasım.2010, 15:26
Sen yanlış anladın galiba tabiki de benim iddaam yok kesin yenecez di,ye bu sonuçta büyük maç ve 3 ihtimalli.Benim sorduğum soru neye dayanarak gs önde diyorsun?

Geçen sezon 1-9 kazandık içerdeki maçı bu yıl daha iyi durumdayız bence Gs'nin kadrosu geçen yıla göre daha kötü durumda şimdi neden olmasın

1 Trabzon bence hala istikrarsiz, her ne kadar Senol hoca doneminde bu ciddi bicimde azalmis olsa da. Ki agir favori oldugu maclarda hep sikinti yasamistir bugune kadar.
2 GS Hagi ile ciddi bir ivme yakaladi, bunun devam edecegini dusunuyorum.
3 GS'nin kadrosu cok daha tecrubeli, Trabzon'da Burak, Umut gibi oyuncular buyuk maclarda genelde daha silik oluyor.
4 Orta sahayi iyi tutan takimlara karsi Trabzon zorlaniyor, ki bunun yani sira GS'de oldukca teknik oyuncular da mevcut.

Umut'lu Burak'li hatta Engin'li kadro ile sikinti yasar Trabzon bence, hele ki orta alan yine Selcuk-Colman olursa. Orta sahaya Ceyhun'u ekleyip saglam tutarsa ve ileride Yattara ve Jaja oynarsa ve bu oyuncular biraz iyi bir gununde olursa bence ibre yine Trabzon'a doner. Kadrolari beklemek lazim yine de, ama ilk dusuncem bu yonde.

nannar
06.Kasım.2010, 15:59
selçuk-colman-ceyhun 3 lüsünün üçü de sahada olursa Trabzon hakimiyeti alır ama aksi durumlarda GS orta alanı bırakmaz :)

Trabzonspor
06.Kasım.2010, 16:18
1 Trabzon bence hala istikrarsiz, her ne kadar Senol hoca doneminde bu ciddi bicimde azalmis olsa da. Ki agir favori oldugu maclarda hep sikinti yasamistir bugune kadar.
2 GS Hagi ile ciddi bir ivme yakaladi, bunun devam edecegini dusunuyorum.
3 GS'nin kadrosu cok daha tecrubeli, Trabzon'da Burak, Umut gibi oyuncular buyuk maclarda genelde daha silik oluyor.
4 Orta sahayi iyi tutan takimlara karsi Trabzon zorlaniyor, ki bunun yani sira GS'de oldukca teknik oyuncular da mevcut.

Umut'lu Burak'li hatta Engin'li kadro ile sikinti yasar Trabzon bence, hele ki orta alan yine Selcuk-Colman olursa. Orta sahaya Ceyhun'u ekleyip saglam tutarsa ve ileride Yattara ve Jaja oynarsa ve bu oyuncular biraz iyi bir gununde olursa bence ibre yine Trabzon'a doner. Kadrolari beklemek lazim yine de, ama ilk dusuncem bu yonde.

Gs daha 2 maç yaptı Hagi ile nasıl ivme yakaladı ben onu anlamadım ne kadar iyimsersiniz.Moral olarak düzelmiş olabilir bu takıma iyi etki eder ama abartmayalım bence.

TS istikrarsız diyorsun ama bizim takımşuan ligde en çok gol pozisyonuna giren ve en çok gol atan 2 takımdan birisi.Tek yenilgimiz olan Manisa maçında bile oyunumuz kötü değildi ama şansızlık oldu ve maçıda bence Makakulaya kaybettik.

Umut mu tecrübesiz ?adam yıllardır bizde her maç 11 oynar onun tek eksiği soğukaknlı olması kendini geliştirip son vuruşlarda bocalamasa en kral forvet:Burak fizik olarak çok iyi durumda kendini bir hayki geliştirdi.Vuruşları vs .Jaja veya Alan ise sol kanatta iyi işller yapar ki geçmiş gs maçlarında Alanzinhoyu tutamadılar.

Kolay olmayacak bir maç ve bence ibre gayet bizden yana ama sonuçta rakip gs her zaman galibiyeti ister.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 20:57
Dikkatli okursan Umut'a tecrubesiz demedigimi, Trabzon'a takim olarak tecrubesiz dedigimi gorebilirsin. Fazla uzatmaya gerek yok, mactan sonra belli olacak. Trabzon kazanirsa da onemli bir galibiyet almis olur, tebrik ederiz.

Lucas Neill
06.Kasım.2010, 22:38
Galatasaray Trabzon'da

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçı için bugün Trabzon'a gitti.

1481 Incentive Organisation tarafından düzenlenen tarifeli THY seferiyle Trabzon'a ulaşan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, havaalanından kamp yapacağı otele geçti. Kafilede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ da yer alıyor.

Galatasaray’ın 20 kişilik futbolcu kadrosundaki isimler şu şekilde:

KALECİLER
Ufuk Ceylan
Emirhan Ergün
Eray İşçan

DEFANS
Lucas Neill
Ali Turan
Emiliano Insua
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Sabri Sarıoğlu

ORTA SAHA
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Ayhan Akman
Zvjezdan Misimovic
Emre Çolak
Elano Blumer
Aydın Yılmaz

FORVET
Harry Kewell
Juan Pablo Pino
Mehmet Batdal

nekop
07.Kasım.2010, 16:23
Form durumu, moral, iç sahada oynama gibi birçok avantajın bizden yana olmasına rağmen bu maçtan 3 puan alamayacağımızı düşünüyorum. Birçok pozisyona girip değerlendiremeyeceğiz ve Galatasaray bulduğu nadir gol pozisyonlarını değerlendirip maçı alacak gibi bir his var içimde.

RaSenGan
07.Kasım.2010, 16:33
Nedendir bilmiyorum ama rahat bir maç ve rahat bir galibiyet bekliyorum.Zorlanmadan 3 puanı alırız gibi geliyor bana.

Lucas Neill
07.Kasım.2010, 18:51
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Servet Çetin, Insua, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Ayhan Akman, Elano, Misimovic, Pino

Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Emre Çolak, Kewell

bjk4ever
07.Kasım.2010, 18:56
Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar, Trabzon anca uzaktan sutlarla, duran toplarla ya da Jaja'nin yaraticiligi ve sutlari sayesinde gol atar, normalde GS ustun oynar ve Trabzon'dan kulubeden katki gelmezse rahat alir maci. Engin-Burak-Umut uclusunun hicbir varlik gosteremeyecegini, orta alanda GS'nin ustun olacagini dusunuyorum.

yunusgs
07.Kasım.2010, 19:16
Kadro güzel.İnsua ve Ufuk hariç,FB derbisine çıkanın aynısı.Galibiyet alırsak bu akşam,tek farklı olacağı kanaatindeyim.Ama beraberliğe yakın maç.Hem son yıllardaki beraberlikler hem de kadrolar itibari ile bu kanıya vardım.

Suicider
07.Kasım.2010, 20:25
ilk yarı 0-0 bitti

izmer96
07.Kasım.2010, 20:28
inanilmaz zevklsiz bir ilk yari oldu , ne seyir zevki nede pozisyon var , insallah 2. yarida kipirdanma olur

MeMo
07.Kasım.2010, 20:29
Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar, Trabzon anca uzaktan sutlarla, duran toplarla ya da Jaja'nin yaraticiligi ve sutlari sayesinde gol atar, normalde GS ustun oynar ve Trabzon'dan kulubeden katki gelmezse rahat alir maci. Engin-Burak-Umut uclusunun hicbir varlik gosteremeyecegini, orta alanda GS'nin ustun olacagini dusunuyorum.

GS kesinlikle üstün mü izlemiyorum maçı ondan soruyorum ?

Suicider
07.Kasım.2010, 20:32

ilk yarı ortada geçti iki tarafta üstünük sağlayamadı

Lucas Neill
07.Kasım.2010, 20:49
Arkadas Cana cikti Baris girdi nedir bu Mustafa sevdasi orta sahanin en sert dayanikli ismi cikar mi.Futboldan sogudum su Mustafa yüzünden

sentugo
07.Kasım.2010, 20:49
maç gol atan kazanır maçı...

Lucas Neill
07.Kasım.2010, 21:09
Brovo servet gol Umut

MeMo
07.Kasım.2010, 21:29
Umut varlık gösterdi 2 gol attı.

Sirius Black
07.Kasım.2010, 21:31
Helal olsun Servet.

Suicider
07.Kasım.2010, 21:33
Geçen sene emre güngüör bu sene servet normal gol yiyp kaybetsek 2. gol gibi içim yanmıcakta böyle olunca üzülüyor insan

Lucas Neill
07.Kasım.2010, 21:35
Umarim tarihimizin en kötü sezonunu yasayarak Türk Telekom Arenaya gideriz.

Ben biktim artik böyle hakemlerden sadece bu mac icin söylemiyorum Fb macinu izlerken Bursa Bjknin maclarinda da her takim hakemlerden sikayetci.

Rijkaard gitti kendini kurtardi.Arda da devre arasinda gitsin, Cana mustafa sarp gibi biri varken oyundan cikiyorsa gitsin, Kewell Baros Neill umarim onlar da en kisa sürede kendilerini kurtarirlar.

Ben Türk Telekom Arena'da Servet'i Mustafa Sarp'i Baris Özbek'o Serdar Özkan'i Aykut'u görmek istiyorum.

Trabzona tebrikler iyi oynadilar hakettiler..

Mustafa Sarp ve türevleri adamlari izleyip kendi kendime sinir olacagima artik Gs futbol takimi maci izlemeyecegim..

Bundan sonra Su topu takimi Engelsiz Aslanlari ve bayan basketbolunu takip edecegim :)

MeMo

Aynı şeyleri sürekli iddaa edip haklı çıkınca herkesle dalga geçmiştin bjk4ever.Şimdi de aynı taktiğin tüm sezon falan süreceğini sanıp aynı şeyleri üstüste yazdın.Trabzon rahat aldı maçı.

Clayman
İlk 10 dakika Trabzon baskındı, daha sonra ilk yarının sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. İkinci yarıda da gole kadar bir orda bir burda tarzı bir maç oldu. Golden sonra da bütün gardımız düştü.

Servet, Ayhan, M.Sarp ve Barış'ın bu takımın oyuncusu olmadıklarını söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Yönetminin sene sonunda bu oyuncuları kesinlikle göndermesi gerekiyor.

Hakeme de değinmeden geçemeyeceğim. Gerçi hakem olduğundan bile şüphe duydum. Elano'ya sadece dokundu diye sarı kart gösteren ve Giray'ın, Pino'nun formasını yırtma derecesinde çekmesine kayıtsız kalan, son adamın 2 metre geride olmasına rağmen ofsayt çalabilen sözde bir hakem vardı sahada.

Allah'a havale etmek lazım böylelerini.

Clayman
07.Kasım.2010, 21:37

Aynı şeyleri sürekli iddaa edip haklı çıkınca herkesle dalga geçmiştin bjk4ever.Şimdi de aynı taktiğin tüm sezon falan süreceğini sanıp aynı şeyleri üstüste yazdın.Trabzon rahat aldı maçı.

Maçı izlemediğini söyledikten sonra nasıl oluyor da Trabzon'un rahat aldığını söylüyorsun merak ettim ?

Lucas Neill
07.Kasım.2010, 21:39

Maci izledinmi bilmiyorum ama Trabzon güle oynaya almadi maci Insua'nin Pino'nun 2 sans pozisyonu gol olsaydi mac su an berabere bitmisti. Servet'in hediyesi olan bi galibiyettir bu demek degil ki Trabzon macda mücadele etmedi kazandilar tebrikler ama cok rahat bi galibiyet kesinlikle degil.

MeMo
07.Kasım.2010, 21:40
Maçı izlemediğini söyledikten sonra nasıl oluyor da Trabzon'un rahat aldığını söylüyorsun merak ettim ?

Rahat aldı lafın gelişiydi arkadaş demiş ya Galatasaray rahat alır diye öyle birşey olmadı zaten.Maçı izlemedim ama 2-0 gayet net skor.Hele arkadaşın iddaasıyla kıyaslayınca.

izmer96
07.Kasım.2010, 21:40
Tebrikler Trabzonspor ,

2 kotu takimin daha iyi olaniydi bugun Trabzonspor , en azindan atak olarak varlik gosterdiler 2. yari fakat Galatasaray sanki sadece gol yememeye dayali bir taktik ile cikmisti sahaya , Pino haric 10 kisi ile takim savunmasi yaptik ama ataga cikarken 3 kisi ile atak yapiyorduk bu sartlardada gol atma sansin zaten yok

Nitekim golde yine kisisel bir hatadan geldi servet bir defansin yapmamasi gereken en buyuk hatayi yapti kornere yada taca atmasi gereken topu kontrol etmeye calisinca kaptirdi ve Engin'de guzel gord Umut'u

Tek pozisyonumuzuda golden bir kac dakika sonra Pino ile bulduk oda penalti cizgisi uzerinde topu iskalayinca tek golluk pozisyonumuzda kacmis oldu , bugun gol atmamiz mucizelere bagliydi mesela Insua'nin orta yapipda ust direkte patlayan topu gibi anca oyle bir sansla atabilirdik golu

Hagi'nin atak oyuncusu kisitli oldugu icin su taktikle oynattigini dusunmek istiyorum yoksa bu sezon boyle sadece 3 tane atak yapabilicek adamla oyniyarak gecmez

Tekrar tebrikler Trabzonspor , emin adimlarla geliyorum dedigi galibiyet serisini liderlige oturarak percinlemis oldu

bySilver
07.Kasım.2010, 21:43

ah be nasıl bu kadar emin yorum yapabildin ki : ) yorum yaparken iki kez düşünmelisin bence. hakettik, kazandık. hakem çift taraflı hatalar yaptı. sadece onlar değil bizde şikayetçiydik hakemden.

Suicider
07.Kasım.2010, 21:43
Rahat aldı lafın gelişiydi arkadaş demiş ya Galatasaray rahat alır diye öyle birşey olmadı zaten.Maçı izlemedim ama 2-0 gayet net skor.Hele arkadaşın iddaasıyla kıyaslayınca.

ilk gol de servet tpu kaptırdı gol oldu 2. gol de zaten 90+4 te gelde gs de herkes ilerdeyken

Aydin
07.Kasım.2010, 21:48
maçın hakkı beraberlikti orası kesin.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Kasım.2010, 21:49
Tebrikler Trabzonspor ,
2 kotu takimin daha iyi olaniydi bugun Trabzonspor.

bence kesinlikle bu cümle maçın özetidir.

bjk4ever
07.Kasım.2010, 21:49
Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.

Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.

bjk4ever
07.Kasım.2010, 21:52
ah be nasıl bu kadar emin yorum yapabildin ki : ) yorum yaparken iki kez düşünmelisin bence. hakettik, kazandık. hakem çift taraflı hatalar yaptı. sadece siz değil bizde şikayetçiydik hakemden.

Bence Trabzon hak etmedi. Ilk 5-10 dakikadaki firtina disinda basa bas mac oldu, hatta ilk yari bence kontrol GS'nin elindeydi daha cok. Son dakikalarda da Trabzon'un baskisi veya pozisyonlari yoktu, tamamen sansa tesadufi sekilde golu buldular. Ben Trabzon'u Arda'li Kewell'li Baros'lu GS'ye karsi deplasmanda merak ediyorum, bakalim orda ne yapacaklar.

bySilver
07.Kasım.2010, 21:55
Bence Trabzon hak etmedi. Ilk 5-10 dakikadaki firtina disinda basa bas mac oldu, hatta ilk yari bence kontrol GS'nin elindeydi daha cok. Son dakikalarda da Trabzon'un baskisi veya pozisyonlari yoktu, tamamen sansa tesadufi sekilde golu buldular. Ben Trabzon'u Arda'li Kewell'li Baros'lu GS'ye karsi deplasmanda merak ediyorum, bakalim orda ne yapacaklar.

formda bir yattara'lı, alanzinho' lu karşısında galatasaray' ı bende çok merak ediyorum.

MeMo
07.Kasım.2010, 21:56
Memo'yu ciddiye almayin, ne dedigini bilmiyor. Ayrica niye hakli cikmadim onu da anlat lutfen. Ben ne dedim orada, o kadrolarla Trabzonspor oyun ve pozisyon ustunlugunu saglayamaz, anca siradisi sekillerle gol atar. Ben 75 dakika en onemli 3 oyuncusundan yoksun moralman cokmus bir GS'ye karsi pozisyona giremeyen, oyun anlaminda ustun olmayan bir Trabzon gordum. Servet'in akil almaz hatasindan anca golu atti Trabzon, ki o golden sonraki 15 dakikada bile GS beraberligi saglayacak 2-3 pozisyona girdi. Duyan da Trabzon firtina gibi esip 3-0 aldi maci zannedecek, 75 dakika ortada giden maci rakibin hatasi sayesinde siradisi sekilde kazandi, dedigimde bal gibi de hakli ciktim, carpitmayi denemeyin isterseniz, komik oluyor.

Zaten izlemedigin maca yorum yapman ayri bir komedi, ama ciddiye almiyorum zaten.

Maçla ilgili yorum yapmadım ben zaten :) Bir cümleye takılıp kalıyorsun kaldı ki açıkladım ben onu.Aslında sadece bu olay değil sene başından beri kendi bildiklerini kesin doğruymuş gibi kabul edip yanılınca böyle millet saldırıyosun ciddiye almayın falan gibi.Üstün oynarla maçın ortada olması arasındaki farkı ben mi anlatamadım yoksa kendi dediklerini anlamını mı bilmiyorsun?

"Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar." Böyle alıntılarla mı anlatalım ille derdimizi ? Belki ciddiye alırsın o zaman.

He bu arada ben kimsenin tahminin yanlış çıkmasıyla veya maçtaki Galatasaray'ın oyunuyla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Deus Dominus
07.Kasım.2010, 21:56
Servet'in şanssızlığıydı o bana kalırsa. Tabiiki bedeli ağır olan bir hataydı ama top ayağına çarptı, Servet'in amacı topu kontrolü altında auta göndermekti diye düşünüyorum. Ayrıca o golde Ufuk kalesini de terk etmemeliydi, yakın direğe gelip açıyı kapatsa yeterdi, Umut boş kaleye gönderdi topu. Trabzonspor için önemli bir galibiyet daha, 3. derbiyi de kazandı. Galatasaray'lıların ise biraz daha sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Hagi takım başına geleli 3 maç oldu. Ondan önce takım mücadele bile etmiyordu. Şu an oynadıkları futbol eskiye nazaran daha olumlu geliyor bana. Sakatları da düzeldiğinde hücum anlamında daha kreatif bir Galatasaray izleyeceğimize eminim.

bjk4ever
07.Kasım.2010, 22:02
Maçla ilgili yorum yapmadım ben zaten :) Bir cümleye takılıp kalıyorsun kaldı ki açıkladım ben onu.Aslında sadece bu olay değil sene başından beri kendi bildiklerini kesin doğruymuş gibi kabul edip yanılınca böyle millet saldırıyosun ciddiye almayın falan gibi.Üstün oynarla maçın ortada olması arasındaki farkı ben mi anlatamadım yoksa kendi dediklerini anlamını mı bilmiyorsun?

"Kadrolari gordum. GS kesinlikle ustun oynar." Böyle alıntılarla mı anlatalım ille derdimizi ? Belki ciddiye alırsın o zaman.

He bu arada ben kimsenin tahminin yanlış çıkmasıyla veya maçtaki Galatasaray'ın oyunuyla dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Birader en azindan baskalari gibi mac sonrasi konusmuyoruz, oyle degil mi?
Soylediklerimin yanlis oldugunu dusunuyorsan, aksini dusunuyorsan icerikli bir sekilde karsilik verirsin, tartisiriz, buna da seviye denir, senin haberin yok sanirim ki benim fikirlerime icerikli cevap verecegine baska turlu cevap veriyorsun. Hani tez, antitez, icerik, fikir, bunlar cok zor seyler degil.....

ThersoN
07.Kasım.2010, 22:02
maçın hakkı beraberlikti orası kesin.

katılıyorum.. yüzde yüz şansla ilgili servetin ki genellikle hiç riske almazken orda topu bekleyesi geldi adamın..

bjk4ever
07.Kasım.2010, 22:05
Servet'in şanssızlığıydı o bana kalırsa. Tabiiki bedeli ağır olan bir hataydı ama top ayağına çarptı, Servet'in amacı topu kontrolü altında auta göndermekti diye düşünüyorum. Ayrıca o golde Ufuk kalesini de terk etmemeliydi, yakın direğe gelip açıyı kapatsa yeterdi, Umut boş kaleye gönderdi topu. Trabzonspor için önemli bir galibiyet daha, 3. derbiyi de kazandı. Galatasaray'lıların ise biraz daha sabretmesi gerektiğini düşünüyorum. Hagi takım başına geleli 3 maç oldu. Ondan önce takım mücadele bile etmiyordu. Şu an oynadıkları futbol eskiye nazaran daha olumlu geliyor bana. Sakatları da düzeldiğinde hücum anlamında daha kreatif bir Galatasaray izleyeceğimize eminim.

Bence sanssizlik falan degil. Bir futbolcu kendi kapasitesini bilmeli, Servet'in ilk 'fantezisi' degil bu, defalarca yapti ve hala yapiyor. Bir stoper orada topu taca atmali net bir bicimde. 75. dakikada deplasmanda kritik bir derbi oynuyorsun, karsinda Engin gibi cabuk ve adam eksiltebilen bir adam var ve sen orada topu taca atmiyorsan ona sanssizlik demem ben, baska birsey derim.

GS ile ilgili soylediklerine katiliyorum, sakatlar donunce iyi bir takim olacaklar, ikinci yarida ust siralara tirmanmis iyi bir GS izleyecegiz.

Clayman
07.Kasım.2010, 22:07

2-0 net skor ama gollerin ikisi de Servet'in hediyesi. Maçı izlemeden konuşmayın.

sentugo
07.Kasım.2010, 23:09
maç gol atan kazanır maçı...

hehe en iyisini ben demişim :D

Redrum
07.Kasım.2010, 23:10
formda bir yattara'lı, alanzinho' lu karşısında galatasaray' ı bende çok merak ediyorum.
O mantıkla bakarsan o zaman ben de sana sadece formda bir servet diyorum (:

jarosik_61
07.Kasım.2010, 23:10
bjk4ever kardeşim sen kendi takımına bak..yok baroş olsaydı yok bu olsaydı şu olsaydı..olsaydı niye yok niye devamlı sakatlanıyolar futbol sadece saha içinde değil saha dışındada var..olsaydı yenseydi arkadaş.baroşun alternatifini bulamıyosan misimoviçe okadar para verip sol kanatta oynatıyosan aynaya bakacaksın..kötünün iyisi trabzondu bugun..defans yapmaya geldi galatasaray resmen bu görüldü...korkak oynadıllar resmen ayrıca hagiyi ilah ettiniz 2 maçta...servet yapmasaydı arkadaş o hatayı egemen yaptımı soruyorum biri milli takımda biri milli olamadı asıl sorulması gereken bu..bide bu adam marsilyaya gitcekti..tsli defans oyuncuları niye bu hatayı yapmadılar..bırakın lütfen..

deniz.91
07.Kasım.2010, 23:14
Tatsız tuzsuz bir maçtı hatayı affetmeyenin maçı olacaktı trabzon aldı tebrikler

uAburak89
08.Kasım.2010, 00:07
Cana'nın oyundan çıkması, Ayhan'ın hatalı pas seçimleri (Hagi sürekli tek top oynamasını istiyor ama kapasite işte), Mustafa Sarp ve son olarak Servet bombasının patlaması bizim açımızdan sonuca etki eden faktörlerdi. Bu maçtan en azından bir puan çıkarmalıydık, kötü oldu.

World Hollow o1
08.Kasım.2010, 00:13
Jaja'nın tekniğine bayıldım, Lucas Neill'in belini kırdı neredeyse.. :)
Trabzonspor iyi futbol oynuyor, tebrikler TS..

Börk
08.Kasım.2010, 00:15
Jaja'nın tekniğine bayıldım, Lucas Neill'in belini kırdı neredeyse.. :)
Trabzonspor iyi futbol oynuyor, tebrikler TS..

Jaja gerçekten çok teknik o hareketten sonra 1-2 dakika maçta neler olup bittiğini hatırlayamıyorum zaten :) Fiziksel olarak hazır ve maçta en çok kaybeden oyuncuydu Jaja.Bu arada Engin Baytar'ı çok yapmacık buluyorum.

BaGa TaRKaN
08.Kasım.2010, 00:25

Varlık Yapamayan Adamları Gördük. Senin Tecrübeli Dediğin Galatasarayı da Gördük Renkdaşım İyisin Hoşsun Güzelsinde İyice Sırf Yorum Olsun Diye Yorum Yapmakta Olmaz Trabzonu Tanıdığını Hiç Ama Hiç Zannetmiyorum Senin Galatasaray Rahat Alır Dediğin Takımın Doğru Düzgün Antreman Yaptığı Yok Kondisyonlar Daha 10 Hafta Geçti Hazır Değil Yine Trabzon İstikrarlı Tanımadığın Takım Hakkında Fazla Yorum Yapma Sen Altta Kalırsın.

Önce Sen Bir Otur Renkdaşım Bir Yorumlarına Bak Trabzon Ligin En Hazır Takımlarından Tecrübesiz Dediğin Takım. Sen Bir Bak Önce Yorumlarına.

Bakış Açısına Bakış Açısı Nokta...

Bence sanssizlik falan degil. Bir futbolcu kendi kapasitesini bilmeli, Servet'in ilk 'fantezisi' degil bu, defalarca yapti ve hala yapiyor. Bir stoper orada topu taca atmali net bir bicimde. 75. dakikada deplasmanda kritik bir derbi oynuyorsun, karsinda Engin gibi cabuk ve adam eksiltebilen bir adam var ve sen orada topu taca atmiyorsan ona sanssizlik demem ben, baska birsey derim.

GS ile ilgili soylediklerine katiliyorum, sakatlar donunce iyi bir takim olacaklar, ikinci yarida ust siralara tirmanmis iyi bir GS izleyecegiz.

Hem Engin Bir Halt Yapamaz, Hemde Engin Gibi Çabuk Bir Oyuncu Laf Olsun Diye Yapılmış Bir Yorum.

Deus Dominus
08.Kasım.2010, 00:41
gerek yok böyle tartışmalara arkadaşlar, konu kapanmıştı zaten . Recep İvedik'in deyişiyle yangına kömürle gitmeyelim :)

barahir
08.Kasım.2010, 00:50
İzlediğim kadarıyla barcelona-getafe maçını izlemiş gibi oldum diyebilirim.. İlk yarıda özellikle, trabzon çok etkiliydi, çok fazla pas yaparak yordu galatasarayı.. Hagi bu taktikte ısrar ederse hüsrana uğrar.. Bunu Fenerbahçe maçından sonra da demiştim...

RasAnt
08.Kasım.2010, 01:16
Tebrikler Trabzonsporrrr :)

nekop
08.Kasım.2010, 03:15
Ortada bir maç oldu ama kazanmayı hakeden bir taraf bizdik. Belki diğer maçlardaki kadar fazla pozisyona giremedik ama bu Galatasaray'a karşı bunun normal olduğunu düşünüyorum. Umarım önümüzdeki hafta Bursaspor karşısındada galip gelerek zirvedeki yerimizi sağlamlaştırırız.

DisCo
08.Kasım.2010, 07:17
Maçtan önce Liverpool - Chelsea maçını izliyorum. Aynen Servet'in pozisyonu gibi bir pozisyon oluyor. Bir farkı var Chelsea'li hücum oyuncusu topa daha uzak.

Yani Liverpool savunmacısı hiç perdeleme yapmasa bile top dışarı çıkacak veya perdeleme yapabilir ki Chelsea'li gelene kadar zaten dışarı çıkacaktır. Bunları da geçtim topu alıp ileride vurabilirdi. Tüm avantajlar kendisineyken topu taca attı.

İşte bizim futbolumuzla Avrupa futbolu arasındaki fark buradan geliyor. Rijkaard'ın başarılı olamamasının nedeni de burda yatıyor. O maçta Liverpool formasını ben giyiyor olsaydım ben de taca atacaktım. Çünkü sistem sistem sistem. Sistem sana bunu öğretiyor. Sistem olduğu için Ali gitse bile yerine gelen Veli oraya cuk oturuyor.

Servet neyapıyor. Toptan vazgeçip adama bakıyor. Futbol adamla mı oynanıyor topla mı? Bir defans hata yapar. Ancak bunu yapamaz.

Trabzonspor zaten iyi takım üstüne bunları da yaparsan sonuç kaçınılmaz olur.

Nedvedmania
08.Kasım.2010, 12:58
Neil jajadan o çalımı yiyince içim bi kötü oldu. Neil gibi profosyonel bir adamın bakkala gitmesini kabullenmek istemiyorum :D

Maçın hakkı beraberlikti ama bu futbolun adalati yoktur lafı sürekli bize denk geliyor. Bikerede biz şöyle maç kazanalım. Rakip hata yapsın biz gol atalım.

Mustafa Sarp , Barış , Servet gibi adamları görmek beni Galatasaraydan soğutuyor. Frank R. zamanında iyice soğumuştum, Haginin gelişiyle yeniden ısındım ama bu adamlar yine beni soğutuyor.

bjk4ever
08.Kasım.2010, 16:43
Varlık Yapamayan Adamları Gördük. Senin Tecrübeli Dediğin Galatasarayı da Gördük Renkdaşım İyisin Hoşsun Güzelsinde İyice Sırf Yorum Olsun Diye Yorum Yapmakta Olmaz Trabzonu Tanıdığını Hiç Ama Hiç Zannetmiyorum Senin Galatasaray Rahat Alır Dediğin Takımın Doğru Düzgün Antreman Yaptığı Yok Kondisyonlar Daha 10 Hafta Geçti Hazır Değil Yine Trabzon İstikrarlı Tanımadığın Takım Hakkında Fazla Yorum Yapma Sen Altta Kalırsın.

Önce Sen Bir Otur Renkdaşım Bir Yorumlarına Bak Trabzon Ligin En Hazır Takımlarından Tecrübesiz Dediğin Takım. Sen Bir Bak Önce Yorumlarına.

Bakış Açısına Bakış Açısı Nokta...

Hem Engin Bir Halt Yapamaz, Hemde Engin Gibi Çabuk Bir Oyuncu Laf Olsun Diye Yapılmış Bir Yorum.

Evet o GS'yi gorduk, 75 dakika Trabzonspor'a oyun ustunlugunu vermedi, pozisyon da vermedi, hatta 1-0'dan sonra santrforsuz bir takim olarak 3 kere 1-1'e yaklasti.

Engin'e pozisyon icin cabuk dedim, bir yazimda pozisyonu degerlendiriyorum, diger yazimda maci degerlendiriyorum, kiyasladigin seylere bak, once dikkatli oku sonra yorum yap. Nitekim o uclu 75 dakika boyunca GS savunmasini sikintiya sokamadi, hic tehlikeli olamadi, Servet de o topu normal sekilde taca atsa mac 90% 0-0 bitecekti nitekim.

Trabzonspor
08.Kasım.2010, 17:27
Dediğim gibi ilk yarı berabere biter 2.yarı maçı alırız dedim oldu.

GS aşırı defansif bir kadroyla çıktı bu kadrokarşısında pozisyon bulamamız normal yinede 15 şut atöışız 6'sı kaleyi bulmuş.Oyunda topa sahip olan taraftık.1-0'dan sonra gs atak yaptı Pinonun yararlamamsı bizim için iyi oldu.Biz oynamaya çıktık onlar oynatmamaya.

Burak tercihine kızmıştım ve doğru oldu bu adam devamlılığı olmayan birisi ve böyle önemli maçta sabretmek gereksiz olurdu.Umut eleştiriliyor sürekli ama yine diyorum bu adam daha ne yapsın.

Colman ve Selçuk bzim için çok önemli.Oyunu iki yönlü oynuyorlar ve birbirlerini acayip tamamlıyorlar,Biri ileri çıkıyor dieri bekliyor sora diğeri çıkıpöbürü bekliyor.

Şenol hocanın tercihleri çok yerindeydi bence oyuna çok iyi müdahele etti.

Tebrikler Trabzonum!İnşallah haftaya Bursa'danda en az 1 puanla ayrılırız.

Clayman
08.Kasım.2010, 18:11
Maçının hakkı kesinlikle beraberlikti. Daha önce de söylediğim gibi, ilk 10-15 dakika bizi baskı altına almak isteyen bir Trabzonspor sahadaydı ve bunu başarıp, pozisyonlar buldular. Ardından silkinip kendimize geldik ve ilk yarının sonuna kadar maçın hakimiyeti tamamen bizdeydi. 2. yarı ise çok ortada geçti gola kadar. İki takımın oyuncularının formsuzluğu ve beceri eksikliğinden dolayı birçok gol pozisyonu cömertçe harcandı ve Servet'in hediyesinden sonra maç tamamen koptu.

Trabzon üstündü, eze eze kazandı, galibiyet onların hakkıydı diyen arkadaşlar başka bir Trabzonspor maçı izlemişler herhalde. Bırakın Ayhan'ı, Mustafa Sarp'ı, Barış'ı, Servet oynamamış olsa bu maç 0-0 bitecekti. Çünkü Trabzon da biz de hücum hattında çok zayıftık ve iki takım da çok iyi savunma yaptı, Servet hariç.

Maç 1-0'ken Pino ve Insua'nın kaçan gollerini de göz önüne alırsak, maçın hakkının beraberlik olduğuna kesin ve kesin bir şekilde yeniden ulaşacağız. Hagi'ye kızmıyorum, çünkü onun yapabileceği bir şey yok. Elinden gelenin en iyisini yapıyor, buna hiç şüphem yok. Dün biraz şansımız olsa Servet'e rağmen beraberlik alabilirdik, hatta galip bile gelebilirdik fakat bu Trabzonspor'un galip geldiği gerçeğini değiştirmez. Tebrik etmek lazım yine de.

Bordo61Mavi
08.Kasım.2010, 19:06
Mactaydım :)

75 dk boyunca iki takımda bisey yapcak gibi durmadı, ki golumuzde zaten defans hatasından geldi. Mac ordanda donebilirdi Pino nun pozisyonu nasıl gol olmadı halen inanamıyorum. 2 ci golde zaten kontradan geldi, macın son saniyelerinde.

Trabzon kazandıysa oyuncu kalitesiyle. JaJa nın attıgı çalımı diger kalenin ordan gorduk :D Neill nere gidiyordu oyle

Cimbomda koklu degiklikler sart. Ayhan - Mustafa bu takımın orta sahasında oynicak adamlar degil !

Hagi nin bu takımı duzeltcenden suphem yok 1 dk oturmadı, ama yonetimin ona her turlu destegi vermesi lazım.

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=81657

Izlemiyenler için JaJa şov :D

Facx
09.Kasım.2010, 00:01
maç bu sene izlediğim en zevksiz maçlardan biriydi öncelikle bunu söylim he bide hagi nin tabiki elindeki kadro şuan kısıtlı ancak yaptığı değişiklikler tam anlamıyla bi razelet 3-0 dan sonra yapılcak değişiklikleri 0-0 ken yapıyo sahada olan adamların maçı kurtarabilme şansı girenlerden %100 daha fazlaydı kewell ıda bu maç hiç beğenmedim umarım bu kalıcı olmaz jaja nın hareketine gelirsek şık ve güzel bi hareket :D ancak onu ben bile yapıyorum o kadar abartmamak gerek :D

Nedvedmania
09.Kasım.2010, 12:24
Hagi öyle bir ders verdi ki...

Trabzon maçının ardından soyunma odasında Hagi ve Servet arasında geçen şu diyalog futbolcuları mest etti...

Trabzonspor deplasmanından puansız dönen G.Saray'da son haftaların tartışılan ismi Servet, maçın ardından soyunma odasında Hagi'den özür diledi. Hagi'nin ise "Böyle hatalar futbolun içinde var. Önemli olan mücadele. Takım olarak kazanıyorsak, kaybettiğimizde de suç bir kişinin olamaz. Hatandan ders al ve tekrarlama. Sezon uzun, her hatada bir oyuncuyu suçlayacaksak sahaya çıkartacak 11 bulamayız." dediği öğrenildi.

SERVET'E SAHİP ÇIKMASI, BÜTÜN FUTBOLCULARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi'nin, sarı kırmızılı camianın tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu herkes biliyor. Ancak daha önce teknik adam olarak sarı kırmızılı takımdaki performansı tartışılan Hagi'nin, bu seneki pozitif etkisi her geçen gün daha da artıyor.

Trabzonspor maçı yenilgisi sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Hagi, basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında bile yenilen ilk golde hatası bulunan Servet'i savunması, sarı kırmızılı takımda olumlu bir hava yarattığı öğrenildi. Hagi, Servet'in hatasını yenilgiye bahane olarak görmeyip, aksine Servet'in iyi oynadığını, yürekten mücadele ettiğini hatta gol pozisyonuna bile girdiğini belirtti.

Hagi'nin futbolcusuna sahip çıkan tavrı G.Saraylı futbolcular tarafından da büyük takdirle karşılandı. Sarı kırmızılı futbolcular kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, Hagi'nin maç sonu yaptığı konuşmadan çok etkilendikleri öğrenildi.

Milliyet.

RaSenGan
09.Kasım.2010, 17:34
Beklediğim gibi olmadı maç.Maçın hakkı beraberlikti fakat bireysel hata sonucu kaybettik maçı.Tebrik ediyorum Trabzonspor'u.Fakat şöyle bir şey var.105 yaşındaki Fatma Nine bile maça gelirken takım kaptanı Arda neden gelmiyor da bir iki gece önce Meltem Cumbul'un doğum günü partilerine katılıyor ? Bu mudur kaptanlık ? Tez zamanda elinden kaptanlığı alınır umarım.

Revolution
09.Kasım.2010, 22:15
Hagi öyle bir ders verdi ki...

Trabzon maçının ardından soyunma odasında Hagi ve Servet arasında geçen şu diyalog futbolcuları mest etti...

Trabzonspor deplasmanından puansız dönen G.Saray'da son haftaların tartışılan ismi Servet, maçın ardından soyunma odasında Hagi'den özür diledi. Hagi'nin ise "Böyle hatalar futbolun içinde var. Önemli olan mücadele. Takım olarak kazanıyorsak, kaybettiğimizde de suç bir kişinin olamaz. Hatandan ders al ve tekrarlama. Sezon uzun, her hatada bir oyuncuyu suçlayacaksak sahaya çıkartacak 11 bulamayız." dediği öğrenildi.

SERVET'E SAHİP ÇIKMASI, BÜTÜN FUTBOLCULARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
Galatasaray Teknik Direktörü George Hagi'nin, sarı kırmızılı camianın tarihinde çok önemli bir yere sahip olduğunu herkes biliyor. Ancak daha önce teknik adam olarak sarı kırmızılı takımdaki performansı tartışılan Hagi'nin, bu seneki pozitif etkisi her geçen gün daha da artıyor.

Trabzonspor maçı yenilgisi sonrası büyük bir üzüntü yaşayan Hagi, basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında bile yenilen ilk golde hatası bulunan Servet'i savunması, sarı kırmızılı takımda olumlu bir hava yarattığı öğrenildi. Hagi, Servet'in hatasını yenilgiye bahane olarak görmeyip, aksine Servet'in iyi oynadığını, yürekten mücadele ettiğini hatta gol pozisyonuna bile girdiğini belirtti.

Hagi'nin futbolcusuna sahip çıkan tavrı G.Saraylı futbolcular tarafından da büyük takdirle karşılandı. Sarı kırmızılı futbolcular kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede, Hagi'nin maç sonu yaptığı konuşmadan çok etkilendikleri öğrenildi.

Milliyet.

Rijkaard maç sonu çıkar oyuncularını suçlardı, Hagi kalkıp sahip çıkıyor. Galatasaraylı antrenör istiyoruz derken bunu kastetmiştik.

bySilver
09.Kasım.2010, 22:31
O mantıkla bakarsan o zaman ben de sana sadece formda bir servet diyorum (:

Servet' in formda olduğu zaman yaptığı hatalarıda gördük..

Revolution
09.Kasım.2010, 22:35
Servet öyle Servet böyle diyoruz da Servet yerine elde tutulacak 1 stoper var mı? Ali Turan desek pimi çekilmiş bomba, Gökhan Zan zaten fizyoterapistin yanında yatarak para kazanıyor 2 yıldır. Bir tek Hakan Balta kullanılabilir döndüğü zaman onun da iyi bir yıl geçirdiği söylenemez. Bütün yazı sabır,denge diyerek geçirdiler sonucunu gördük. Bu olay yönetimin eseridir. Yazık gerçekten..

Lucas Neill
10.Kasım.2010, 21:13
Rijkaard maç sonu çıkar oyuncularını suçlardı, Hagi kalkıp sahip çıkıyor. Galatasaraylı antrenör istiyoruz derken bunu kastetmiştik.

Hagi Servet'le anlasamayan Rijkaard'in halini gördükten sonra tirsmistir belki.