View Full Version : Beşiktaş - Kasımpaşa [11. Hafta]
TR.CaPTaiN
03.Kasım.2010, 10:38
http://i54.tinypic.com/smf3ww.jpg
*Avrupa Ligi maçından sonra kilit kaldırılacaktır.
eXcitinG
05.Kasım.2010, 13:51
Ligin en az puan topLayan, en çok goL yiyen takımını artık yeneLim yani. Quaresma sanırım bu maçta sahaLara dönecek. Onu çok özLedim.
Zekirdek
05.Kasım.2010, 23:03
Quaresma'nın bu maçta kesinlikle oynamaması lazım. Beşiktaş bu maçı Quaresma olmadanda kazanabilir fakat Quaresma'nın alacağı bir ciddi darbe onu tekrar sakatlayabilir.
footballer33
05.Kasım.2010, 23:17
Kasımpaşa bu sene defansta inanılmaz kötü ve bizim de o defansın arasına top atacak Gutimiz, Ernstimiz var. O paslarla en az 2 gol bulsak maç 4-5 fark bile olabilir. Ama hafife alırsak işimiz çok zorlaşır, Sivas maçına benzer anlar yaşayabiliriz. Şu aralar takım toparlanır gibi oldu, umarım bu maçta da o beklediğim farkı atarız ve işler iyice yoluna girmeye başlar.
ozaniel
06.Kasım.2010, 00:49
Porto maçının ilk yarısındaki halimizle bile oynasak yeneriz. Bu maçta farka gidip moral bulmalıyız bence.
GeNç KaRTaL
06.Kasım.2010, 11:18
Evimizde bu sezon çöküşte olan Kasımpaşa'yı zorlanmadan yenmemiz gerekiyor.Farklı bir galibiyet toparlanma sürecimize iyi bir katkı sağlar.
anil luque
06.Kasım.2010, 13:01
Kasımpaşa'nın durumunu düşünmeden sanki Portoyla fenerle maç yapıyormuşuz gibi oynamamız lazım. Güzel bir oyunla farklı galibiyet bizi yavaş yavaş yeniden havaya sokar ..
King_91
06.Kasım.2010, 13:16
beşiktaş rakibini küçünsemeden , ciddiyetle oynadığı taktirde fark olur diye düşünüyorum .
anil luque
08.Kasım.2010, 19:30
Quaresma'nın bu maçta kesinlikle oynamaması lazım. Beşiktaş bu maçı Quaresma olmadanda kazanabilir fakat Quaresma'nın alacağı bir ciddi darbe onu tekrar sakatlayabilir.
Aslında bence burası önemli bir nokta. Ama bu adamın da her maç anormal darbeler alması artniyet oldugunu düşünüdürüyor bana. MP Antalya maçında tam 27 darbe almış Q7. El insaf dedirtecek cinsten..
I3esiktas
08.Kasım.2010, 19:32
Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış maçında Beşiktaş evinde, Kasımpaşa'yı konuk edecek. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'da başlayacak mücadelede Bülent Yıldırım düdük çalacak.
Lig TV'den naklen yayınlanacak bu mücadeleyi HABER1903 Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz. Üç maçlık mağlubiyet serisine geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyetiyle son veren Beşiktaş, bu maçı da kazanarak üst sıralara biraz daha yaklaşmak istiyor.
Ligde geride kalan 10 haftada 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Kasımpaşa ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmanın peşinde..
BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Toraman
İsmail Köybaşı
Ersan Gülüm
Erhan Güven
Ernst
Aurelio
Guti
Nihat
Holosko
Bobo
YEDEKLER:
Hakan
Fink
Hilbert
İbrahim Üzülmez
Necip
Quaresma
Tabata
KASIMPAŞA
Tolga
Keller
Sancak
Santos
Barış
Tjikuzu
Özgür
Nikolaj
Yekta
Şahin
Ersen Martin
- HABER1903 -
besiktas1903
08.Kasım.2010, 21:22
Ersan yine kritik mudahaler yapiyor bravo Ersan
ozaniel
08.Kasım.2010, 21:29
İlk yarı 0-0 bitti.
eng1n
08.Kasım.2010, 21:36
İddiada bu maça herkez üst veya handikap oynamıştır çoğu kişi yatabilir acilen Quaresma falan girsin gerekirse İverson girsin :D
RaSenGan
08.Kasım.2010, 22:15
Dakika 76 Ersen Martin 1-0 yaptı durumu.
sentugo
08.Kasım.2010, 22:28
1-1 oldu maç
BaFraLı
08.Kasım.2010, 22:29
Hadi BJK at 1 gol alalım 3-5 kuruş
Clayman
08.Kasım.2010, 22:32
Guti penaltı kaçırdı 90+4te.
BaFraLı
08.Kasım.2010, 22:35
Guti sana iyi sövdüm akşam akşam arkadaş yaç 1.25 ten de yatılırmı Guti varya felaket sövdüm kardeşim sana kalayın bol oldu .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Kasım.2010, 22:39
Guti sana iyi sövdüm akşam akşam arkadaş yaç 1.25 ten de yatılırmı Guti varya felaket sövdüm kardeşim sana kalayın bol oldu .
Aynen Tolga. Hem 90+4'te galibiyeti kaçırmamızın verdiği moral bozukluğu ile,hemde benim kuponunda bu maçtan yatmasıyla Guti'ye fena sövdüm bende. (Üst vermiştim maça,penaltıyı atsaydı 36 Lira alıyodum :/ )
footballer33
08.Kasım.2010, 22:41
Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum. Lig sonuncusu gelen geçenin fark attığı bir takıma karşı hiçbir şekilde üstünlük sağlayamadık, top bile oynamadık. Bu beraberlik artık ligin bittiğini gösteriyor, en azından benim açımdan öyle.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Kasım.2010, 22:43
Yazıklar olsun, başka da bir şey söylemiyorum. Lig sonuncusu gelen geçenin fark attığı bir takıma karşı hiçbir şekilde üstünlük sağlayamadık, top bile oynamadık. Bu beraberlik artık ligin bittiğini gösteriyor, en azından benim açımdan öyle.
Bence de artık bu saatten sonra şampiyon olamayacağız. Malum lig sonuncusu,sadece 3 puanı olan Kasımpaşa'yı İnönü'de yenemedik.
nouma16
08.Kasım.2010, 22:44
vay arkadaş ne hakemmiş ya. adam resmen "boru gibi gol"ü vermiyor. sonrada komik penaltı çalıyor. birde bu hakem avrupa'da maç yönetiyor. ayrıca inönü'de kendi altıpasından çıkmayan k.paşa trabzon'dan 7 fenerbahçe'den 6 gol yiyor. bir gariplik var bu durumda.
GeNç KaRTaL
08.Kasım.2010, 22:44
Bu sezon ligin en kötü performansını sergileyen takımına karşı evimizde iyi oynayamıyoruz.Daha üstüne söyleyecek söz yok.
Zekirdek
08.Kasım.2010, 22:46
Aslanım Yılmaz helal olsun.
burak95
08.Kasım.2010, 22:52
Aynen ya hayal kırıklığı yaşadım..Guti bir an için umutlandırdı beni ama nafile beyler.
bjk4ever
08.Kasım.2010, 22:53
Rezalet, tam anlamiyla rezalet. Bu takim sampiyon olmasin zaten, kendi sahanda Manisa'yi Kasimpasa'yi yenemeyen takim sampiyonlugu hak etmiyor. Guti'yi de kendimize benzettik, takdir edilesi birsey. Schuster oyuncu degisiklikleriyle macin icine etti. Quaresma sakatliktan dondu, yine cabaladi. Bobo her zamanki kotu oyununu sergiledi, anlik pariltilar ve pozisyon geldigi zaman birseyler yapabilen, ama yetenekleri cok kisitli olan vasat golcu, Holosko Bobo kadar bile degil. Hakem de ayri komedi, bal gibi nizami golu yedi resmen, her zamanki gibi yine sertliklere goz yumuldu. Boylece bizim icin yolun sonu da geldi, sampiyonluk artik imkansiz, insallah UEFA'da bari birseyler yapabiliriz, ligdeki hedef ilk 5 olur sanirim. Bu takim geri doner fikstur avantaji ile diyordum, bu takim ve hoca ile birsey olmaz.....
deniz.91
08.Kasım.2010, 22:59
BJKde takım oyunu denen birşey yok quaresma falan gününde olacak maç alacak yoksa kasımpaşaya bile evinde puan veriyor bu oyun anlayışıyla hiç bir yere varamazlar
Deus Dominus
08.Kasım.2010, 23:00
Kasımpaşa'nın hakkını da yemeyin şimdi. 3-4 maçlarını izledim, bu karşılaşmadaki kadar diri bir görüntü vermemiştiler sahada. Hele o 6-2'lik, 7-0'lık maçlarda ileri giden geri gelmezdi, bugün takım halinde savunma, takım halinde hücum yaptılar.
Kasımpaşa lig sonunda nerede olur bilemem ama Şahin, Yekta ve Barış daha iyi kulüplerde oynamayı hakeden oyuncular. Çok dikkat çekiyorlar.
I3esiktas
08.Kasım.2010, 23:03
Rezalet, tam anlamiyla rezalet. Bu takim sampiyon olmasin zaten, kendi sahanda Manisa'yi Kasimpasa'yi yenemeyen takim sampiyonlugu hak etmiyor. Guti'yi de kendimize benzettik, takdir edilesi birsey. Schuster oyuncu degisiklikleriyle macin icine etti. Quaresma sakatliktan dondu, yine cabaladi. Bobo her zamanki kotu oyununu sergiledi, anlik pariltilar ve pozisyon geldigi zaman birseyler yapabilen, ama yetenekleri cok kisitli olan vasat golcu, Holosko Bobo kadar bile degil. Hakem de ayri komedi, bal gibi nizami golu yedi resmen, her zamanki gibi yine sertliklere goz yumuldu. Boylece bizim icin yolun sonu da geldi, sampiyonluk artik imkansiz, insallah UEFA'da bari birseyler yapabiliriz, ligdeki hedef ilk 5 olur sanirim. Bu takim geri doner fikstur avantaji ile diyordum, bu takim ve hoca ile birsey olmaz.....
Bobo her zamanki gibi kötü ha ? Bobo kötü ise bizim gollerimizi obo mu atıyor ? Şuan gol kralıda Bobo degildir heralde. Son cümle icinde cok erken konusma derim..
Maçı izlemedim. Yorumlara göre kötü bir maç çıkarmışız. Ben yinede umutluyum takımımdan. Bir seriye baglayabilirsek kesilmez diye düşünüyorum.
Zekirdek
08.Kasım.2010, 23:10
@I3esiktas
Şu anki gol kralıda zaten Bobo değil Emenike'dir.
Deus Dominus
08.Kasım.2010, 23:12
Beşiktaş'ın kalesinde gördüğü topların büyük bir bölümü oyuncuların bireysel hatalarından kaynaklanıyor. Bu bir olur, iki olur...Beşiktaş'ın oyun anlayışında ben bir eksiklik göremiyorum, sadece hücum bölgesinde oynayan oyuncular eski güçlerinde değil, Bobo dışında formda olan hücum oyuncusu yok, bitirici vuruşları yapacak. Kaleye Cenk'i koyarsa, savunmada Ersan'a forma şansı vermeye devam ederse (ki kolay kolay bırakmaz o formayı Ersan. Son Porto maçı sonrası bu karşılaşmada da takımının en iyilerinden biriydi.), sistem çok daha iyi işler. Hatta Necip'te sıkça sahada yer almalı, oyunun her iki yönünü de oldukça iyi oynayabiliyor.
I3esiktas
08.Kasım.2010, 23:16
@I3esiktas
Şu anki gol kralıda zaten Bobo değil Emenike'dir.
Gol kralı veya gol krallıgına oynuyo o yazıdan onamı dikkat ettin
Ahmet Göktaş
08.Kasım.2010, 23:17
Kurtuluş gençlerde.
Onur-Necip 11'e. Tabata-Holosko bedava verilse bile sevinirim bi takıma.
Deus Dominus
08.Kasım.2010, 23:18
Çünkü gençler yetenekli ve öğrenmeye açık, artık Tabata'ya, Holosko'ya ne öğretebilirsin değil mi :)
Suicider
08.Kasım.2010, 23:18
Schuster in açıklamalarıda gereksiz olmuş biraz...
Bordo61Mavi
08.Kasım.2010, 23:29
'Türk futbolunda takımlar defans yaparak bir hata üzerine maçı kazanmaya çalışıyor. Biz bu şekilde oynamak istemiyoruz.'
Vah vah, iyice sasırdı bu adam. Hatta resmi siteye Trabzon ve Bursayı ornek gosterdigini eklememisler :)
Trabzon averaj 11 macta . 19
Bursa averaj 11 macta . 14
Besiktas averaj 11 macta . 5
Sen bi zahmet aklına koydugun taktikle ve mentalite ile devam et :)
izmer96
08.Kasım.2010, 23:30
Schuster'in oncelikle kavramasi gereken sey TSL bir La Liga degil fakat Hindistan ligi de degil , ne kadar cok atak oyuncusu ile oynarsan okadar cok gol atarsin diye birsey yok
Bugun BJK'de 2 tane iyi isim vardi birincisi genc Ersan , cok iyi oynadi , ozellikle Yekta'nin %100 luk gol pozisyonuna bir mudahelesi vardiki muazzam , Schuster'in bence bu cocugu kesinlikle kazanmasi lazim biseyler var bu cocukda , ikinciside Ernst herhalde BJK'de istikrar li tek oyuncu , her mac biseyler yapmaya calisiyor takimi ileri tasimaya calisiyor
Kasimpasa tamamen 1 puan almak icin gelmis , 10 kisi defans yaptilar , hic haz etmiyorum su tarz futboldan ama haklarini vermek lazim cok iyi defans yaptilar takim olarak , ligin 10 haftasi sonunda 28 puan kaybetmis bir takimin Inonu'den puan almasi cidden cok garip , lig bayagi farkli bir boyuta girdi , kimin nerden puan alicagi belli olmuyor ama bence bu ligin kalitesinin artmasindan degil Favori takimlarin vites kucultmesinden kaynaklaniyor
BJK bir seri yakaliycak orasi kesin ama o seriyi yakaladiginda cok gecde kalmis olabilir , tum sorumluluk Schuster'de TSL yi iyi idrak etmesi , ayaklarinin yere basmasi gerekiyor , yoksa bu sene ki BJK'nin gecen seneki GS'den hic bir farki yok , sonuda ayni olabilir
Universal
08.Kasım.2010, 23:33
Schustere'e sorarım ofansif futbol oynuyorsun; herkesin 4-5 attığı takıma neden 1 gol atıyorsun derler adama...
deniz.91
08.Kasım.2010, 23:35
Shuster çok gereksiz açıklamalarda bulunmuş ligi daha bilmediği her yönüyle belli şu an ligin zirvesindeki takımlar en organize hucum yapan takımlar zaten zirvedeki 4 takımında averajıda bjkden iyi durumda
I3esiktas
08.Kasım.2010, 23:38
İlk 11'deki en az 7 oyuncu rotasyona ugramadan 1 Haftada 3 maça çıktı. Bırakında performanslarında düşüklük olsun.
TR.CaPTaiN
08.Kasım.2010, 23:58
Sadece maçın ilk yarısını izledim. İkinci yarısına da Ezel'in reklamlarında ara ara baktım. İlk yarıda sahada yalancı baskı kuran Beşiktaş, tamamen defans yapan, bulduğu kontraları da çok kötü değerlendiren Kasımpaşa vardı. Kasımpaşa'da Dimitrov, Beşiktaş'ta ise Ersan dikkat çekti.
Ofsayt nedeniyle verilmeyen golde yardımcıyı kutlamak lazım. Karmakarışık bir pozisyondu ama iyi tespit etti.
Beşiktaş adına kaybedilen önemli 2 puan, Kasımpaşa için moral bulma adına güzel 1 puan. İki takıma da tebrikler.
Sekopej
09.Kasım.2010, 00:06
Schuster'den iyi futbolu bildiğimi iddia etmiyorum hatta onun kadar ya da onun 10'da biri bile bilmiyorumdur belki ama orta sahanın kontrolünü kaybedersen hücum yapmakjta çok zorlanacağını bir takımın biliyorum.
Guti bugün iyi oyun çıkarmadı, ilk devrede bu görülmüştü aslında, Aurelio da oyundan çıkınca yine tüm yük Ernst'e bindi. Devre arası Aurelio çıkmasa ya da Guti yerine ya da Tabata yerine Necip oyuna girse, Beşiktaş bence maçın kontrolünü alırdı kesinlikle.
Kasımpaşa gol atmayı düşünmedi, hele ki sol tarafı hiç kullanmadı, Erhan orada çok boşluk bırakmasına rağmen orada ki oyuncuya top atmadılar. Hızlı çıkmadılar, orta sahada kalabalık olmarına rağmen pas yapıp Beşiktaş'ı oyundan düşüremediler. Bu halde yakaladıkları Beşiktaş'ı yenmeleri gerekirdi.
Guti penaltıyı atsa Kasımpaşa'ya yazık olacaktı, 1 puanı kesinlikle haketmişlerdi. İptal edilen golde de hakem doğru kararı vardi, net ofsayttı.
bjk4ever
09.Kasım.2010, 00:59
Bobo her zamanki gibi kötü ha ? Bobo kötü ise bizim gollerimizi obo mu atıyor ? Şuan gol kralıda Bobo degildir heralde. Son cümle icinde cok erken konusma derim..
Maçı izlemedim. Yorumlara göre kötü bir maç çıkarmışız. Ben yinede umutluyum takımımdan. Bir seriye baglayabilirsek kesilmez diye düşünüyorum.
Kotu oyun derken sunu kastettim; Bobo yaratici degil, hizli degil, guclu degil, ayri bir ozelligi yok, oyun anlaminda katkisi sifir. Adami pozisyona sokacaksin ve atacak o kadar, ama onun disinda sikisan macta takima bir katkisi yoktur.
bjk4ever
09.Kasım.2010, 01:02
Schuster de kusura bakmayin gitsin gecen senenin kasetlerini izlesin veya M.Denizli'ye bir telefol acsin, olmadi Del Bosque. Senelik +/- 2 milyon euro almasini biliyor, bir zahmet ligimizi de analiz etsin o zaman. Bunlarin farkina varmasi icin 10 haftanin gecmesi, bizim ligden kopmamiz mi lazim? Herseyi gectim, Tayfur niye duruyor orada?
BaGa TaRKaN
09.Kasım.2010, 01:44
Berabere mi Bitti Maç Yav:( Tühh Yılmaz Hocayı Çılgınca Sevindirdik Desene:D
izmer96
09.Kasım.2010, 10:35
Berabere mi Bitti Maç Yav:( Tühh Yılmaz Hocayı Çılgınca Sevindirdik Desene:D
sen ne diyorsun hakemin elini bile optu macdan sonra :icon_biggrin:
eXcitinG
09.Kasım.2010, 11:23
Diyorum biz İnönüde oynayınca yapamıyoruz. Taraftar bu kadar bağırınca bizim oyuncuLar yerine sanırım rakip takım oyuncuLarı gaza geLiyor. YeniLdiğimiz veya puan kaybettiğimiz takımLarda takım oLsa bari. Manisa, Kasımpaşa vs vs. Yazık. Bu takımLarı yenemiyorsak başarıdan, ondan bundan söz etmeye gerek yok.
Herşeyi geçtim. Kasımpaşa gibi saçma sapan bir takıma takıLmamızı da geçtim ama haLa Guti gibi bir adamın o penaLtıyı nasıL kaçırdığını geçemedim. Sen bari yapma Guti. Sen bari ihtiyacımız oLduğundan ipten aL bizi. Yoksa o sahada ki diğer ruhsuzLara kaLacak oLursa işimiz iLk 10 da bitirirsek başarıdır.
Bordo61Mavi
09.Kasım.2010, 12:41
Trabzonspor ve Bursaspor'u savunma futbolu oynamakla suçlayan Schuster haklı mı?
Ligtv.com.tr sizler için 3 takımın performanslarını inceledi...
Beşiktaş Teknik Direktörü Berd Schuster, Kasımpaşa sonrası Lig TV'ye çok ilginç bir açıklama yaptı. Türkiye'de defans futbolu oynandığını belirten Alman teknik adam, ilginç bir şekilde buna lider Trabzonspor ve takipçisi Bursaspor'u da dahil etti!
Schuster, Lig TV'den Ömer Güvenç'e yaptığı açıklamada "Biz Trabzonspor ve Bursaspor gibi savunma futbolu oynamıyoruz" dedi!
Peki Schuster'in bu açıklamaları haklı mı? Beşiktaş'ın savunmaya fazla önem vermediği ve hücumu önemsediği; hatta ligde hücuma savunmaya nazaran en fazla önem veren takım olduğu bir gerçek. Ancak bu gerçek, Beşiktaş'ın iyi bir hucüm takımı olduğu ya da Trabzonspor ile Bursaspor'un savunma takımı olduğunu gösteriyor mu?
Bunu incelemek için 3 takımın ligdeki performanslarını sözler için çıkardık...
ATTIKLARI GOLLER:
Trabzonspor: 27 gol
Bursaspor: 21 gol
Beşiktaş: 17 gol
AVERAJLAR:
Trabzonspor: +19
Bursaspor: +14
Beşiktaş: +5
LİGİN EN ÇOK GOL ATAN 2. TAKIMI TRABZONSPOR
11. hafta itibariyle ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe. Sarı lacivretli ekip 11 maçta rakip filelere 29 gol gönderdi. Fenerbahçe'nin ardından ligin en golcü takımı ise Schuster'in savunma futbolu oynuyor diye eleştirdiği Trabzonspor. Bursaspor ise ligin en çok gol atan 3. takımı. Beşiktaş ise Karabükspor'un ardından ligin en çok atan 5. takımı durumunda.
TS'NİN AVERAJI BJK'NİN GOLÜNDEN FAZLA
Bu arada gol istatistiklerine baktığımızda ortaya çıkan bir başka ilginç tablo ise Trabzonspor'un +19'luk bir averaj yakalayarak, Beşiktaş'ın 17 olan atılan gol sayısını bile geride bırakmış olması.
Schuster otursun da biraz istatistiklere baksın.Ya da ona da gerek yok puan durumu da yeterli olur.
Şu son kısımı biri Schustere yollasın :)
eXcitinG
09.Kasım.2010, 12:56
VaLLa Schuster bence hakLı. Beşiktaş a oynanıLan sert futboL azıcık Trabzon ve Bursaspor a uyguLansa şaşarım zaten. Bursaspor ve Trabzonspor u kötüLemiyorum, buLundukLarı yeri çok hakeden oyun oynuyorLar ama Beşiktaş kadar rakipLer onLara kapanmıyor ve sert oynamıyor. Bunu da kimse inkar edemez. Dün bir pozisyon vardı, Ersen Martin orta sahada Guti Tzikuzu yu çaLım iLe geçtikten sonra ona bakarak Vur,Vur diyordu. Ondan 5 dakika sonra Tzikuzu Guti yi bir pozisyonda orta sahada biçti. Bu biLe takımLarın hangi mentaLite oLdukLarının göstergesidir. Ben bu bir başarısızLığı örtme sebebidir demiyorum, bu kesinLikLe bir mazeret oLamaz, rakipLer sana ne kadar sert oynarsa oynasın, sen bu kademede ki takımLarı yenemiyorsan zaten konuşmanın anLamı yoktur ama bu söyLedikLerimde gerçektir, bunu da kabuL etmek gerek.
SAİT71
09.Kasım.2010, 13:21
Kasımpaşa hakkı olan puanı çıkarmayı başardı. Genel olarak iyiydi K.Paşa. Bazı adamlar çok top tutuyorlar ayaklarında. Gereksiz yere top kaybı yapıyorlar. Bence bunu düzeltmeleri lazım. Bulgar bi adamları vardı çok iyi buldum oyundan çıkana kadarda etkiliydi.
perpetua
09.Kasım.2010, 17:00
VaLLa Schuster bence hakLı. Beşiktaş a oynanıLan sert futboL azıcık Trabzon ve Bursaspor a uyguLansa şaşarım zaten. Bursaspor ve Trabzonspor u kötüLemiyorum, buLundukLarı yeri çok hakeden oyun oynuyorLar ama Beşiktaş kadar rakipLer onLara kapanmıyor ve sert oynamıyor. Bunu da kimse inkar edemez. Dün bir pozisyon vardı, Ersen Martin orta sahada Guti Tzikuzu yu çaLım iLe geçtikten sonra ona bakarak Vur,Vur diyordu. Ondan 5 dakika sonra Tzikuzu Guti yi bir pozisyonda orta sahada biçti. Bu biLe takımLarın hangi mentaLite oLdukLarının göstergesidir. Ben bu bir başarısızLığı örtme sebebidir demiyorum, bu kesinLikLe bir mazeret oLamaz, rakipLer sana ne kadar sert oynarsa oynasın, sen bu kademede ki takımLarı yenemiyorsan zaten konuşmanın anLamı yoktur ama bu söyLedikLerimde gerçektir, bunu da kabuL etmek gerek.
Yeni mi bu gelismeler? Yillardir oluyor bunlar ve hakemler goz yumuyor.
Kadrodaki yildiz oyuncu sayisi ile basari ters orantili Turkiye'de.
11 x Lugano > 11 x Guti esitsizligini eksi bir ile carpmasi gereken de futbolsever. Taraftar cani yanmadigi zaman sus pus oturuyor maalesef.
Redrum
09.Kasım.2010, 17:04
Hiç kimse bahsetmemiş, sorayım dedim. Yahu şu Kasımpaşa'nın kalesinde Tolga Zengin değil miydi? Ne işi var onun orada yahu?
Harika bir maç çıkarmadı mı? Kimse bahsetmemiş de, adam mükemmel oynamış azizim.
Bordo61Mavi
09.Kasım.2010, 17:21
Hiç kimse bahsetmemiş, sorayım dedim. Yahu şu Kasımpaşa'nın kalesinde Tolga Zengin değil miydi? Ne işi var onun orada yahu?
Harika bir maç çıkarmadı mı? Kimse bahsetmemiş de, adam mükemmel oynamış azizim.
Yanlısın var :) Tolga bizde yedek suanda
fbdevil190737
09.Kasım.2010, 17:24
Yok bu kaleci Tolga Özgen , Murat Şahin'in yedeği olan adam .