PDA

View Full Version : Porto - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. Maç]

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2010, 10:43
http://i56.tinypic.com/14sjn0z.jpg

urwrdskkn
03.Kasım.2010, 13:37
çok zor bir maç gene beşiktaş elindeki en iyi kadrosuyla en güzel mücadeleyi verecektir buna inanırım gönlüm kartaldan yana ama porto kazanabilir kendi seyircisi önünde

eXcitinG
03.Kasım.2010, 13:53
Porto kazanacaktır. Schuster bu tarz maçLarda rakibe göre oyun pLanı yapmadığı sürece zorLuk seviyesi yüksek maçLarı kazanamayacağız.

Zekirdek
03.Kasım.2010, 17:28
Porto değil Hulk kazanır.

urwrdskkn
03.Kasım.2010, 18:16
hulk yok bu maçta :D :D :D :D :D :D

bjk4ever
03.Kasım.2010, 19:42
Porto yedek kadroyla cikacakmis galiba, ki zaten 3 oyuncusu kart cezalisi, bizim icin avantaj olabilir. Grupta 1. veya 2. olmak statu geregi hic fark etmiyor, hicbir sekilde sonraki kuralarda avantaj saglamiyor, ama gruptaki 2. lik acisindan en azindan beraberlik almak onemli bizim icin. Galibiyet veya beraberlik arasinda pek fark yok, ama beraberlik ve maglubiyet arasinda cok fark var.

footballer33
03.Kasım.2010, 22:57
Bu maçı da kaybedersek ve Rapid yine kazanırsa bir baskı oluşabilir bizde, çünkü puanlar eşitlenecek ve sonraki maçımızı da Rapid ile yapacağız. Yani kesin gördüğümüz tur hiç de öyle kolay olmayacak bizim için. Bu açıdan da, rakibin eksiklerini ve yedek oyuncularla çıkacağını da düşünürsek puansız ayrılmamalıyız bu maçtan, en azından bir beraberlik kesinlikle almalıyız. Hadi rastgele.

bursa_mc
04.Kasım.2010, 13:32
Porto malesef bu maçta da çok rahat galip gelecektir..

izmer96
04.Kasım.2010, 14:28
Cok zor bir mac BJK icin , Porto isi ciddiye alirsa zorlanmadan rahat bir galibiyet alir

anil luque
04.Kasım.2010, 17:20
Guti ve Bobo bu maçı bize getirecek..

Ahmet Göktaş
04.Kasım.2010, 17:26
Porto kadro kalitesi ile rahat bir galibiyet alacaktır.

Volkan Şen
04.Kasım.2010, 18:23
Porto kadro kalitesi ile rahat bir galibiyet alacaktır.

Yedek takımıyla çıkıcakmış porto Andre villas boas öyle bir açıklama yapmış. Hafta sonu çok önemli bir benfica maçı varmış o yüzden. Beşiktaş için bir şans olabilir.

Lucas Neill
04.Kasım.2010, 21:49
PORTO
Helton
Pereira
Guarin
Rolando
Ruben Micael
Otomendi
Rodruquiez
Belluschi
Falcao
Hulk
Fucile

YEDEKLER:
Beto
Moutinho
Sereno
Varela
Walter
Souza
Andre Castro

BEŞİKTAŞ
Hakan
Hilbert
Ersan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Ernst
Aurelio
Nihat
Guti
Tabata
Bobo

YEDEKLER:
Umut Kaya
İsmail Köybaşı
Necip
Holosko
Zapotocny
Fatih Tekke
Erhan Güven

GeNç KaRTaL
04.Kasım.2010, 21:51
Hakan mı? Rüştü ne zaman sakatlandı yahu.:icon_confused:

RaSenGan
04.Kasım.2010, 21:52
Adamlar yedeklerle falan çıkmıyor.Kadrolar böyle olursa maç Porto'nun olur.

Zekirdek
04.Kasım.2010, 21:53
FM 2006'nın değişilmezi Guarin ve FM 2010'un değişilmezi Otamendi ilk on birde.

Herkesi izlerken onlara daha bir önem vereceğim. C.Rodriguez'ide Pes 10'dan biliyorum çok süratli.

Hulk ve Falcao'yu söylemeye gerek yok.

Suicider
04.Kasım.2010, 21:55
Beşiktaşın işi zor beraberlik iyi sonuç olabilir..

BaGa TaRKaN
04.Kasım.2010, 21:55
PORTO
Helton
Pereira
Guarin
Rolando
Ruben Micael
Otomendi
Rodruquiez
Belluschi
Falcao
Hulk
Fucile

YEDEKLER:
Beto
Moutinho
Sereno
Varela
Walter
Souza
Andre Castro

BEŞİKTAŞ
Hakan
Hilbert
Ersan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Ernst
Aurelio
Nihat
Guti
Tabata
Bobo

YEDEKLER:
Umut Kaya
İsmail Köybaşı
Necip
Holosko
Zapotocny
Fatih Tekke
Erhan Güven

Böyle Yedeğe Kurban Olurum Ben:D Böyle Yedeklerim Olsun Borcum Olsun:zuhaha

Bilseydim 0-2 Oynamazdım Yattı Bizim Kupon:( Çok Pozisyon Veriyoruz ve Bu Pozisyonları Hulk, Fucile Gibi İsimler Bulursa Fark Bile Yeriz:uzgun:

ultraslanerdem
04.Kasım.2010, 22:11
İlk yarı 0
İkinci yarı 2 ;)

RaSenGan
04.Kasım.2010, 22:39
Spiker İlker Yasin oy oy oy :)

Volkan Şen
04.Kasım.2010, 22:41
Porto rahat kazanır gibime geliyor.

Suicider
04.Kasım.2010, 23:15
cok hata yapiyor besiktas paslarda dikkat etmek lazim

RaSenGan
04.Kasım.2010, 23:19
Defans uyudu Hakan penaltıyı yaptırdı ve gol oldu 1-0 dk 36.

Suicider
04.Kasım.2010, 23:19
al iste atti adamlar penaltidan

RaSenGan
05.Kasım.2010, 00:00
Nihat çok güzel bir gol attı.Porto 10 kişi.Hulk çıkıyor.Daha rahat olacaktır Beşiktaş galibiyet gelebilir.

barahir
05.Kasım.2010, 00:12
Bobo insan değil :)

Sekopej
05.Kasım.2010, 00:24
Beşiktaş bu gruptan zaten çıkacaktır ama berabere biterse maç, diğer maçı da deplasmanda CSKa kazanıyor ve çıkmayı garantilemiş olacak bir nevi.

footballer33
05.Kasım.2010, 00:37
Çok haklı bir beraberlik aldık, çok iyi oldu bu. Aslında şanssızlıklar olmasa ve Toraman atılmasa galip bile gelebilirdik. 2 topumuz direkten döndü, çok ballıydı Porto çok. Rapid de yenilmiş Cska'ya, böylece rakiplerle arayı 4'er puan açtık. Şimdi içerde Rapid'i yenip işi bitirmeliyiz. Bugün için teşekkürler Beşiktaş.

eXcitinG
05.Kasım.2010, 00:41
Hakem sağoLsun. Uyduruk bir penaLtı ve tam baskı aLtına aLdığımızda saçma bir kırmızı kart iLe anca bir puan aLmamızı sağLadı. Yazık oLdu.

bjk4ever
05.Kasım.2010, 01:01
Hakem sağoLsun. Uyduruk bir penaLtı ve tam baskı aLtına aLdığımızda saçma bir kırmızı kart iLe anca bir puan aLmamızı sağLadı. Yazık oLdu.

Bence hem penalti hem de kirmizi kart kokune kadar dogruydu. Burada hakeme degil de Hakan ve Ibrahim'e kizmak lazim, ustelik bu amatorlukleri ilk defa da yapmiyorlar....

Ahmet Göktaş
05.Kasım.2010, 01:07
Maç için görüşlerim

1-İbrahim Üzülmez bu takımda olmamalı artık. Bu adama karşı duyulan gereksiz ve sebepsiz sempatide artık bıkkınlık getirdi. Beşiktaş eğer Uefa hedefi koyuyorsa sol beki sadece mücadele eden bir bek olmamalı. 38 yaşında bir oyuncu olarak hala rakibe ilk hamlede birden dalınmayacağını öğrenememiş.

2-Holosko ve Tabata sanırım devre arasında yolcu olduklarının farkında , neyse az kaldı zaten Ocak'a.

3- Bobo üst düzey bir santrafordur. Bu sezon daha iyi görüyoruz bunu.

4-Ersan Gülüm , Ernst ve Guti bu takımı canlı tutan adamlar bunlar her maç ilk 11 olmalı.

Son olarak Avrupada ülkemizi bu yıl tek temsil eden takım olarak bu puanlara ve başarılara ihtiyacımız var. Gruptan sonra 2.turda iyi bir kura ile yarı finale kadar neden gitmeyelim.

eXcitinG
05.Kasım.2010, 01:19
Bence hem penalti hem de kirmizi kart kokune kadar dogruydu. Burada hakeme degil de Hakan ve Ibrahim'e kizmak lazim, ustelik bu amatorlukleri ilk defa da yapmiyorlar....

FaLcao daha topa geLmeden kendisini atıyor zaten, kaLdı ki Hakan ona dokunmuyor biLe kendisini taktırıyor. Saçma karar.

Toramanın pozisyonunda da orada kırmızı veriLecekse Guti ye veriLir. Toraman temiz haLde topa dokunuyor ve devam etmesi gerekiyor pozisyonun. O zaman bizim eLLe kesiLen bir şutumuz var o da penaLtı.

ozaniel
05.Kasım.2010, 02:02
Şu beceriksiz hakemlerle 1-1'i bile zor kurtardık. Nihat genel olarak iyiydi bugün, gol de sürpriz oldu. Oynanan futbol bence oldukça umut verici. Bayağı pozisyon harcadık. Ersan iyi oynadı ama Toraman yine saatli bomba gibiydi, zaten kırmızı da gördü.

besiktas1903
05.Kasım.2010, 03:08
Sivok ve Ersan iyi ikili olurlar

izmer96
05.Kasım.2010, 09:33
Bence Porto bu sezonun en iyi takimlarindan biridir ve UEFA sampiyonlugu icin en guclu adaydir , bu zor deplasmanda BJK cok iyi bir sonuc aldi , ben Porto'nun rahat galip gelicegini dusunuyordum

bjk4ever
05.Kasım.2010, 11:24
FaLcao daha topa geLmeden kendisini atıyor zaten, kaLdı ki Hakan ona dokunmuyor biLe kendisini taktırıyor. Saçma karar.

Toramanın pozisyonunda da orada kırmızı veriLecekse Guti ye veriLir. Toraman temiz haLde topa dokunuyor ve devam etmesi gerekiyor pozisyonun. O zaman bizim eLLe kesiLen bir şutumuz var o da penaLtı.

Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in hatasi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....

eXcitinG
05.Kasım.2010, 13:01
Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in hatasi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....

Ben objektif bakıyorum zaten. ÖyLe penaLtı oLmaz. Türk hakemde, yabancı hakemde hata yapıyorsa saLdırırım tabi. Uyduruktan verdiği korner, taç ve fauL atışının haddi hesabı yoktu dün maçta. Son anLarda heLe Necip in bir pozisyonunda sırf seyirci çıLdırdı diye adam gitti tehLikeLi noktada fauL verdi. Benim dediğim eL pozisyonu ikinci yarıda sağdan HiLbertin ortaLayıp, HoLosko nun vurup direkten dönen topa Ernst in vuruşu. Top kaLeye giderken eLLeri iki yana açık oLan adama çarpıyor. Net penaLtı o zaman. ELLer kapaLımı ? hayır. MutLak goL pozisyonumu ? Evet top direk kaLeye yöneLmiş. Ee o zaman o ne oLuyor. Sen bırak bu yabancı hayranLığını asıL.

Beşiktaş ın oyunu tartışıLır, tartışıLmaz. İLk yarıda sıfırdık ama ikinci yarı daha iyi oynadık. Ama hakem in bana göre verdiği kararLarın %70 i saçma ve yanLış kararLardı.

SAİT71
05.Kasım.2010, 14:07
Hem penaltı hemde kırmızı kart çok ağır karardı. Hakan müdahale etmemesine rağmen yinede öyle önüne doğru yatmamalıydı. Akıllı bir kaleci o topu kolayca çıkartabilirdi auta. Falcao zaten kendini bıraktı Hakan'la karşılaşmadan önce. İ.Toramana ise tamamiyle etki altında kaldığı için kart verdi. Hadi toraman ne ise ama oradaki hakem ne güne duruyor nasıl verdirir bu penaltıyı. Guti'yi beğenmedim çok kötüydü dün. Bence Holosko ve Ersan çok iyilerdi dün. Erns'te iyiydi.

Q7 olsa dünkü portoyu rahat yenerdi bjk.

Nedvedmania
05.Kasım.2010, 16:14
Spiker maçı bitirdi. Nihat süper gol attı ama spiker ayıp olmasın diye gol diye bağırdı :) Güzelim maçı izlenmez hale getirdi.

ultraslanerdem
05.Kasım.2010, 17:15
Yapmayin yahu, birazcik objektif olun. Falcao dusmuyor, sadece one dogru kaykiliyor, ki oyuncu dumduz dusecek diye bir kural da yok. Hakan topa dokunumuyor mu? Hayir. Falcao'ya dokunuyor mu? Evet. Bu dokunus Falcao'yu engelleyebilecek bir dokunus mu? Evet. Net penalti o zaman. Yok Falcao duz dusmedi, sol ayagi cukurda, adam sag kolunu cekti falan hikaye, daha net penalti nasil olur bilmiyorum, tamamen H.Arikan'in malligi. Toraman icin keza oyle, sari karti varken hicbir oyuncu boyle dalmaz rakibine, dalarsa da amator topcudur bana gore. Toraman maalesef cok panik ve heyecanli birisi, ozellikle buyuk ve zor maclarda bu yapisi on plana cikiyor maalesef. Elle kesilen pozisyon zaten ceza alani disindaydi ve hakeme frikik+sarti karti verdi zaten. Turk hakemlerini gectik, artik Avrupa'li hakemlere de saldiriyoruz. Birazcik aynada kendimize bakalim bence ilk olarak.....

hocam neresi penaltıydı izlemedin galiba. adam hakandan önce gidiyodu zaten

BaGa TaRKaN
05.Kasım.2010, 17:28
Penaltı Verilsede O Pozisyonda Kimse Niye Verdin Diyemez Mehmet Demirkolun Sözüne Yüzde Yüz Katılıyorum Bir Kaleci Oyuncuya Öyle Bodoslama Dalamaz. Vermeseydi de Kimse Niye Vermedin Diyemez Sonuçta Top Dışarı Çıkıyor Oyuncunun Pozisyonu Kayboluyor ve Oyuncu Kendini Bırakmaya Geyet Elverişli. Hakemin Art Niyetli veya Oyunun Kontrolünü Sağlayamadığı İddaalarına Kesinlikle Katılmıyorum Oyunun Kontrolünü Sağlayamasaydı Maçın Son Saniyelerindeki O Pozisyonda Tereddütte Kalırdı Ama Ersan'ın Pozisyonunu Çok İyi Süzdü. Kırmızı Kartlarada Kimse İtiraz Edemez Hepsi Doğruydu. Bu Gece Muhteşem Bir Oyun Ortaya Koyduk İkinci Yarı Pozisyonlarımız Çok Organizeydi Portoda Aksine Oynatmamayı Değil Galibiyeti Kovalayınca Güzel Bir Maç Oldu Gerçekten Ben Gerçekten Çok Memnunum Oynanan Oyundan Ayaklarına Yüreklerine Sağlık Oyuncularımızın.

İşte Takımımdan Görmek İstediğim Oyun Bu 2.Yarıdaki Oyunumuz Benim Takımımdaki En Büyük Beklentim.

Zekirdek
05.Kasım.2010, 23:16
Spiker yüzünden Fenerbahçe - Barcelona maçını izledikten sonra can sıkıntısına açtım maçı. Bir spiker bir maçı bu kadar kötü anlatabilirdi. Dün Ertem Şener niye yoktu ya.

ozaniel
05.Kasım.2010, 23:19
Bence spiker o kadar kötü değildi. Garip yorumlarda bulunmadı, sıkacak kadar yavaş da anlatmadı. Hulk gafı dışında fena değildi bence.

RasAnt
06.Kasım.2010, 01:29
Nihat napmış öle ya helal olsun 10 numara gol

GeNç KaRTaL
06.Kasım.2010, 11:17
Nihat'ın golü gerçekten güzel.Bizim beklediğimiz Nihat'ın yapacağı işler bunlar işte.Ama artık pek umutlu değilim Nihat'tan.Bu gol belki bir nebze toparlanmasını sağlar ama artık o bildiğimiz Nihat'ı izlememiz zor diye düşünüyorum.

Toraman'ın kırmızı kartı da çok acemice.Sarı kartın var orada adama öyle mi dalınır? Kaç senedir Beşiktaş'ta oynuyor,kendisini geliştirdiğini söylemek zor açıkcası.Sadece bu maç değil,diğer maçlarda da basit hatalar yapıyor.Gökhan Zan'dan kurtulduk,sıra sanırım Toraman'a geldi bu sezonki performansını devam ettirirse.

Son olarak Bobo'nun şutu gol olsaydı o da müthiş bir gol olacakmış,keşke olsaymış ama kısmet.Sonuç olarak Porto deplasmanından 1 puan iyidir.Gruptan çıkarız artık büyük bir aksilik yaşamazsak.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 12:13
Ben objektif bakıyorum zaten. ÖyLe penaLtı oLmaz. Türk hakemde, yabancı hakemde hata yapıyorsa saLdırırım tabi. Uyduruktan verdiği korner, taç ve fauL atışının haddi hesabı yoktu dün maçta. Son anLarda heLe Necip in bir pozisyonunda sırf seyirci çıLdırdı diye adam gitti tehLikeLi noktada fauL verdi. Benim dediğim eL pozisyonu ikinci yarıda sağdan HiLbertin ortaLayıp, HoLosko nun vurup direkten dönen topa Ernst in vuruşu. Top kaLeye giderken eLLeri iki yana açık oLan adama çarpıyor. Net penaLtı o zaman. ELLer kapaLımı ? hayır. MutLak goL pozisyonumu ? Evet top direk kaLeye yöneLmiş. Ee o zaman o ne oLuyor. Sen bırak bu yabancı hayranLığını asıL.

Beşiktaş ın oyunu tartışıLır, tartışıLmaz. İLk yarıda sıfırdık ama ikinci yarı daha iyi oynadık. Ama hakem in bana göre verdiği kararLarın %70 i saçma ve yanLış kararLardı.

Daha nasil olacak penalti? O zaman bizim Kadikoy'de attigimiz penalti da penalti degil sana gore? Hakan'in topla alakasi yok, rakibi indiriyor, net penalti. Ele carpan top hic dikkatimi cekmedi, senden baska kimsenin bahsettigini de gormedim. Ama cok kritik kararin oldugu macta hakem benim gordugum kadariyla cogunda dogru karar verdi ve iyi mac yonetti. Kendi oyuncularimizin sacmaliklarina (Hakan, Toraman) kizacagimiza hala hakemlere laf soylersek daha cok 10 kisi kaliriz Avrupa'da ve sacma goller yeriz.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 12:15
hocam neresi penaltıydı izlemedin galiba. adam hakandan önce gidiyodu zaten

Gidiyordu ne demek yahu? Yere dusmus muydu? Hayir. Belki adamin ayagi takildi ve one kaykildi veya kosma stili o sekilde? H.Arikan adama degdigi an 2 metre acilmisti top, adamin topla uzaktan yakindan alakasi yok bodoslama daliyor, daha nasil penalti olsun bilmiyorum.

vego
06.Kasım.2010, 12:17
bencede penaltıydıda eh be güzel hakan kardeşim ne olursa olsun ister top ayağında ister 20 metre önünde olsun adama niye bodoslama girersin.Böyle bir giriş şekli yok.

bjk4ever
06.Kasım.2010, 12:32
Spiker yüzünden Fenerbahçe - Barcelona maçını izledikten sonra can sıkıntısına açtım maçı. Bir spiker bir maçı bu kadar kötü anlatabilirdi. Dün Ertem Şener niye yoktu ya.

Kesinlikle dogru. Adam maci sanki cenaze havasinda anlatti. BJK gol atiyor, adamin umrunda degil, sanki gol yemisiz gibi anlatiyor. Bir FB-Frankfurt macindaki hem penalti hem gol bagirisina bak bir de bu mactaki anlatim sekline, ki inanilmaz bir golde. 2 topumuz direkten dondu, normal olaymis gibi anlatiyor, sanirsin faul oldu. Hulk olayi zaten ayri komedi, onun disinda defalarca oyunculari karistirdi, tam anlamiyla rezalet. Bu adamin hala bu seviyede olmasi inanilir gibi degil, coktan emekli olmus olmasi gereken biri, artik dalga gecilecek durumda, kimse fark etmiyor mu bunu?

Homer J.S
06.Kasım.2010, 13:30
Son olarak Avrupada ülkemizi bu yıl tek temsil eden takım olarak bu puanlara ve başarılara ihtiyacımız var. Gruptan sonra 2.turda iyi bir kura ile yarı finale kadar neden gitmeyelim.

Bursaspor ne oluyor peki?

BaGa TaRKaN
06.Kasım.2010, 13:34
Puanlara ve Başarılara Diyor Arkadaş O Manada Söylemiş Bursanın Şuana Kadar Bu Sezon Avrupada Katkısı Olmadı Hiç Tek Beşiktaş Var.