View Full Version : Gönlümde Galatasaray Var!
http://i.webaslan.com/images/haber/2006/uguryildirim002.jpg
"Gönlümde G.Saray var"
Hollanda’da misyonunu tamamladığını ve artık ciddi hedefi olan takımlarda mücadele etmek istediğini söyleyen Uğur, “Gönlümde Galatasaray var. Ancak başka büyük takımlardan da teklif aldım. Ben profesyonel futbolcuyum. Geleceğimle ilgili olarak en iyi kararı vereceğim” ifadesini kullandı. Yıldırım’ın Hollanda ekibiyle iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak: Fanatikya umarım galatasaray uğuru alır hiç olmazsa frikilerde heyecanlanırız ....
biraz detay verirsen sevinirim. hangi uğur bu? :D
hani manajerlik oyununda favori takımı galatasaray olan ve frikik yarışmasında birinci olan ve genç olan uğur ...:)
enesao
11.Mayıs.2006, 16:28
habere inanmıyoruum..
hani manajerlik oyununda favori takımı galatasaray olan ve frikik yarışmasında birinci olan ve genç olan uğur ...:)
hangi uğur bu?? espiri manasındaydı :D :D :D valla inşallah gelir :) ama pek zannetmiyorum:rolleyes:
Cancanokan
11.Mayıs.2006, 16:32
Bende habere inanmıyorum
iyi o zaman bende inanmayayım........
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:00
valla inşallah ama zor
zargı
11.Mayıs.2006, 17:00
ben ugurun bir konusmasını dinlemiştim asırı fanatik oldugunu ve Galatasarayın klübüyle anlaştıgı taktirde bi sene bedava bile oynayabilecegini sölemişti
walla bu tarz açıklamaları yapan oyuncuları çok seviyorum maçlarda performansları 2 ye katlanıyor h.şükür b.korkmaz, h.şaş ....
bursa_mc
11.Mayıs.2006, 17:34
yae butun lejyonerlerimiz turkıyeye gidince sankı bir anda formu düşüyoo
Frank_Castle
11.Mayıs.2006, 17:38
uğurun formunun son derece düşük olduğu yedek kaldığı söyleniyor..piyasası düşmüşken alsınlar hemen .. en kötü ihtimal kulübeye transfer olur ama cihanı sağ açıkta görmekten iyidir..
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 17:42
Uğur Galatasaray'a gelirse harika olur.Takıma büyük katkı yapar.Ama Hollanda'yı bırakıp Galatasaray'a geleceğini zannetmiyorum.
Selman Ozturk
11.Mayıs.2006, 18:02
Uğur bu sözleri sadece yakın bir zamanda söylemedi ki.:) Uğur bunu her iki röportajından birinde söylüyor.:) Şimdi iş bizim yönetime düşüyor. Sağlıklı bir transfer politikasıyla Uğur'u takıma kazandırabilirler. Uğur'un Herenveen'den Galatasaray'a gelmek istemesinin de 2 nedeni var:
1.Aşırı bir Galatasaray taraftarı olması.
2. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istemesi.
eGowiCh
11.Mayıs.2006, 18:30
Geleceğini zannetmiyorum. GS'ye gelirse oynar, ama GS Şampiyonlar Ligi'nde ne yapar, bu oyuncuya verecek parayı nasıl bulur, orası tartışılır...
J.M SaLas
11.Mayıs.2006, 18:59
gelirse bence de cok iyi olur ama kolay bi transfer deil.
emirduman
11.Mayıs.2006, 19:03
Çok iyi bir transfer olur, bence bizimkiler transferine çalışsalar çok da zorlanmazlare çünkü oyuncu da takıma gelmeye çok istekli...
Ama bizimkiler çok ilgilenmiyor sanırım Uğur'la, ama gelse çok yararlı bir transfer olur...
Universal
11.Mayıs.2006, 19:05
galatasaray için iyi transfer olur
RoCCo_42
11.Mayıs.2006, 21:13
ya su ugur'u sarı kırmızılı forma altında görürsem ölsemde gam yemem gercekten cok istiyorum onu GS'ye gelirse müthis performans sergileyeceginden kuskum yok.
Selman Ozturk
11.Mayıs.2006, 21:24
ya su ugur'u sarı kırmızılı forma altında görürsem ölsemde gam yemem
Hepimizin temennisi bu Cihan :). Ama şimdilik seni tatmin etsin diye aşağıdaki resmi yaptım sana. Gerçeğinin yerini tutmaz ama olsun :n::n::n:
http://img47.imageshack.us/img47/4739/ugurgs9rw.png (http://imageshack.us)
enesao
11.Mayıs.2006, 21:29
walla selman abi bu benim içinde çook iyi oldu eğer uğur GS ye gelirse bu resme bakar hayaldi ama gerçek oldu deriz :D
kavara
11.Mayıs.2006, 21:31
Uğur bu sözleri sadece yakın bir zamanda söylemedi ki.:) Uğur bunu her iki röportajından birinde söylüyor.:) Şimdi iş bizim yönetime düşüyor. Sağlıklı bir transfer politikasıyla Uğur'u takıma kazandırabilirler. Uğur'un Herenveen'den Galatasaray'a gelmek istemesinin de 2 nedeni var:
1.Aşırı bir Galatasaray taraftarı olması.
2. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek istemesi.
tamamıyla dorudur..
gookhan
11.Mayıs.2006, 21:36
insallah gelir yaaa ribery in yerini doldurur
RoCCo_42
11.Mayıs.2006, 21:36
Hepimizin temennisi bu Cihan :h:. Ama şimdilik seni tatmin etsin diye aşağıdaki resmi yaptım sana. Gerçeğinin yerini tutmaz ama olsun :n::n::n:
http://img47.imageshack.us/img47/4739/ugurgs9rw.png (http://imageshack.us/)fiyaka olmus SELMAN'cım ama o formayı terletmeside lazım. :D
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 21:48
Selman Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş.;;)
perpetua
11.Mayıs.2006, 21:54
Yarin bu resimle bir gazetede haber cikar. "Ugur Yildirim Galatasaray'da". :D
mertcan1304
11.Mayıs.2006, 22:06
uğur galatasaraya gelir bence.Hem galatasaray herenveenden cok daha iyi bir takım.
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 22:22
selman ya koptum. Çokta yakışmış forma aslanıma :D:D
cureshot
12.Mayıs.2006, 00:04
çok ii olur falan filan tmm da unuttuğumuz bir nokta var bu adam hayatta oynayamayacağını bildiği hollanda milli takımında oynamak uğruna türk milli takımının teklifini reddetti. şimdi bu adam buraya gelirse burda onu ne yaparlar. hallaç pamuğuna çevirirler, yerden yere vururlar, oynayacağı varsa da oynayamaz. başka şartlar altında olsaydı evet ama şu şartlarda tam performans verebileceğini sanmıyorum. işin bir de bu boyutu var.
Krusty
12.Mayıs.2006, 00:06
İlk sayfada habere inanmıyorum diyen arkadaşlar varda .. Bence doğruluk payı var yha .. GS favori takımı + Türk [daha rahat edebilir burda] ..
Ondan belki gelebilir ama artık haberler çok saçmaladı ..
Selman Ozturk
12.Mayıs.2006, 00:10
çok ii olur falan filan tmm da unuttuğumuz bir nokta var bu adam hayatta oynayamayacağını bildiği hollanda milli takımında oynamak uğruna türk milli takımının teklifini reddetti. şimdi bu adam buraya gelirse burda onu ne yaparlar. hallaç pamuğuna çevirirler, yerden yere vururlar, oynayacağı varsa da oynayamaz. başka şartlar altında olsaydı evet ama şu şartlarda tam performans verebileceğini sanmıyorum. işin bir de bu boyutu var.
Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...
dinaMYt
12.Mayıs.2006, 00:10
önder turacı da geçen sezonun sonunda aynı açıklamayı yapmıştı sonunda fb formasıyla izledik onu.para olmadan hayalden öteye gitmiyor bu haberler.
cureshot
12.Mayıs.2006, 00:13
Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...
kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...
Selman Ozturk
12.Mayıs.2006, 00:25
kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...
Yok ben de öyle dedin demedim sana yanlış anladın galiba :) Neyse eğer gelirse dilerim dediğin gibi olmaz.
Az önce Gs formasıyla bir resim yayınlamıştım. Hazır elimiz değmişken bir de maça çıkartalım bari. :n::n:
http://img104.imageshack.us/img104/1466/ugurmac1ph.jpg (http://imageshack.us)
NOT: FOTOMAÇ BU RESİMLERİ GÖRMESİN :n::n: EĞER GÖRÜRSE YARINKİ MANŞETİ "Uğur Galatasaray'da" ŞEKLİNDE OLABİLİR :n::n:
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 00:33
süper olmuş!!!!
comandante
12.Mayıs.2006, 21:06
önder turacı da geçen sezonun sonunda aynı açıklamayı yapmıştı sonunda fb formasıyla izledik onu.para olmadan hayalden öteye gitmiyor bu haberler.
aynı şekilde fatih sonkaya da gs formasıyla resim çektirmişti bjkye gitti...kimin adı geçse bizle iki kulüp atlıyo...
Berkaiser
12.Mayıs.2006, 21:43
aynı şekilde fatih sonkaya da gs formasıyla resim çektirmişti bjkye gitti...kimin adı geçse bizle iki kulüp atlıyo...
Çağdaş'ı da ekleyin.O da Galatasaray formasıyla resim çektirdikten sonra Beşiktaş'a gitmişti.:mad:
Nedvedmania
12.Mayıs.2006, 21:47
demirhan abi bide nedvedi galatasaray formasında yapsana ne oluur :D
comandante
13.Mayıs.2006, 02:16
Çağdaş'ı da ekleyin.O da Galatasaray formasıyla resim çektirdikten sonra Beşiktaş'a gitmişti.:mad:
bjk iyilik yapmış valla:D
artık daha deneyimliyiz yönetim olarak önder turacı olayında fb yönetimi canaydın a biz önder ile ilgilenmiyoruz demişti fakat bjk nin i.toraman ı transfer atmesi sonucu rotayı önder turacıya çevirdi galatasaray da önder ile kimse ilgilenmiyor diye rahat rahat pazarlık yapacaktı .... artık a.polat var ve bizim yönetimde ders almıştır umarım ....
ernusal
13.Mayıs.2006, 18:14
hollanda milli takımının dünya kupası kadrosunda yer alacak mı
comandante
13.Mayıs.2006, 18:39
hollanda milli takımının dünya kupası kadrosunda yer alacak mı
imkansız diyorum...
ernusal
13.Mayıs.2006, 18:43
o zaman niye hollanda milli takımın tercih etti
Legendeleven
13.Mayıs.2006, 18:50