PDA

View Full Version : Logo Grafik problemi!!



burakofly
04.November.2010, 23:46
fm 2010 daki logolarımı fm 2011 e engetre ettim fatak bazı logolar gözükmüyor... tekrar bi logo pack indirdim ama sorun yine aynı italya ve ingiltere logoları açılmıyor.. diğer lig logoları açılıyor.. acaba problem nedir? caghe yi sidim herşeyi tam olarak yaptım..

burakofly
05.November.2010, 01:02
yok mu cevap verecek olan biri

burakofly
06.November.2010, 01:38
haal bi cevap yok mu

maxsleox
06.November.2010, 01:44
Sadece cache dosyasının içindeki klasörleri silmek yeterli değil, Oyun ayarlarında cache diye bir yer var ona tıklaman gerekiyor, tam adı aklıma gelmedi şimdi.
Eğer hala gözükmüyorsa grafik dosyalarının bulunduğu bölümde config dosyası olmalı.Eğer config dosyası yoksa gözükmez.

burakofly
06.November.2010, 01:52
logoların %90 ı gözüküyor sadece oyunda orjinal logolu olan takımların logoları gözükmüyor... oyunun kendi logo dosyasını bulabilsem sorunu çözecem aslında bulamıyorum..

Sysmix
06.November.2010, 02:21
logoların %90 ı gözüküyor sadece oyunda orjinal logolu olan takımların logoları gözükmüyor... oyunun kendi logo dosyasını bulabilsem sorunu çözecem aslında bulamıyorum..

hocam bende 2gb lik grafik paketini 2010 dan 2011 e aktardım şimdi. cache i sildim ve ayrıca "maxsleox" demek istediği şeyi yaptım;

preferences/display and sound/ use skin cache ve always reload skin on confirm seçenekllerini işaretledim

olay haloldu. foto lardan tut ufak logolara kadar herşey mevcut. sanırım sende de hal olucak.

EmRe41
06.November.2010, 13:36
use skin cache ve always reload skin on confirm seçeneklerini işaretlememe rağmen aynı sorun bende devam..

burakofly
06.November.2010, 17:19
ikisinide işaretledim aynı sorun devam ediyor...

Sysmix
06.November.2010, 17:27
cache i bi daha kontrol edin seçenekleri işaretledikten sonra tekrar çıkıyor. onun dışında ben dün gece ek bişey yapmadım. formalar hariç tüm resimler ve logolar gözükmekte.

belgelerim/sports interactive in içinde graphics klasörü oluşturudugunuzu var sayıyorum. hani "aptala" anlatıyo gibi algılamayın en basit şeyleri unutabiliyoruz oyun aşkına :)

arneas
06.November.2010, 17:33
arkadaşlar cache filan silmekle malesef olmuyor logoları görsekte hepsini görmüyoruz bazı kluplerin küçük logosu yok bazılarının büyük yani görünmüyor...

sorunu çözen arkadaşlar olursa yardım ederse seviniriz

kamilakar
06.November.2010, 20:37
Aynı sorun bende de vardı, ilk mesaja hitaben cevap veriyorum. Attığın dosyaların isimlerini kontrol et bende İngiltere ligi logoları gözükmüyordu sadece gittik klasörlerde ingiltere 1 ingiltere 1 (2 ) adlı 2 klasör vardı.
İsmi ingiltere 1 ingiltere 2 yaptım sorun ortadan kalktı

burakofly
07.November.2010, 02:11
öyle bişey yok bende!

Hatred
07.November.2010, 02:47
Bende çözemedim sorunu graphics dosyasında config belgesi yok onu nerden bulabilirim ?

Flawless Victory
07.November.2010, 10:38
Görünmeyen logolarınızı vs. upload edin, hangi takımların, ülkelerin logolarının görünmediğini detaylı yazın. Çözelim.

burakofly
07.November.2010, 23:14
Sorun çözüldü Patch Yükleyince Ortadan Kalkıyor..