View Full Version : 5 Kasım 2010 Geldi Çattı Bakalım Yeni Site Bize Ne Sürpriz Getirecek
BaGa TaRKaN
05.Kasım.2010, 01:32
Fm11'in Resmen Çıkmasıyla Birlikte TSI Ailesinin 5 Kasımdaki Yeni Site Faaliyeti Ne Oldu? Geçiyormuyuz Yeni Siteye Yoksa Yine Yalan mı Oldu?:confused:
Volkan Şen
05.Kasım.2010, 01:55
aynen bende merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Aydin
05.Kasım.2010, 02:37
Site tamamlandı sayılır. Kendi aramızda test yapıyoruz. Yayına girmesi bayramı bulabilir.
BaGa TaRKaN
05.Kasım.2010, 02:47
Bu Güzel Haber O Zaman Hayırlısıyla Bekliyoruz:)
World Hollow o1
05.Kasım.2010, 11:00
Sitemi olcak yoksa Vbulletin üzerinden devam mı edilecek?
Cengo
05.Kasım.2010, 11:19
Sitemi olcak yoksa Vbulletin üzerinden devam mı edilecek?
vbulletin forum zaten, site farklı.
World Hollow o1
05.Kasım.2010, 11:35
Yukarıdaki yazımı nasıl anladınız bilmiyorum ama zaten bende..
Yeni gelen SİTE mi olcak diyorum, yoksa yenilikler forumun üzerindemi olacak.. ;)
Raheem Lawal.
05.Kasım.2010, 13:52
Yenilikler istiyoruz Baga Tarkanlı yada Tarkanlı baganın Yanındayız Yaşasın Yenilikler :D
SAİT71
05.Kasım.2010, 14:04
Sanırım forum aynısı gibi kalacak, turksportal.net domaini başka bir web sistemi üzerinden çalıştırılacak. Yani portal yenilenecek.
Flawless Victory
05.Kasım.2010, 14:21
Forum ile etkileşimli, birçok yeniliği yapmayı kolaylaştıracak bir sistem. Yani sitenin açılması demek, forumun da zenginleşmesi demek olacak.
Aydin
05.Kasım.2010, 14:38
İlk başta site değişecek. Sonra forum da değişecek. Bunlar kademe kademe gerçekleşecek. Öncelik şu an sitede.
maNga 33
05.Kasım.2010, 16:53
beklediğimiz gün yaklaştı demek sabırsızlıkla bekliyoruz :p
leave_992
19.Kasım.2010, 00:46
hayulrı olur umarım böylece sitenin 2. yenilineşini görmüş olurum :)
2005 yılında forum felan değişmişti hatırlıyorum az çok
Nedvedmania
19.Kasım.2010, 00:57
Geçenlerde site kapanmıştı. Çalışmalar devam ediyor demekki :)
RaSenGan
19.Kasım.2010, 03:54
Geçenlerde site kapanmıştı. Çalışmalar devam ediyor demekki :)
O kapanma şu sebepten olmuştu :)
Sunucularımızın bulunduğu İzmir lokasyonlu datacenter'da yapılan elektrik güçlendirmesi çalışması nedeniyle sitemiz ve forumlarımıza erişim problemi yaşanmıştır. Tüm üyelerimizden bu sıkıntı nedeniyle özür diler, keyifli pazarlar geçirmenizi dileriz.
RasAnt
08.Aralık.2010, 12:33
Bayram gitti ses yok :D
nerazzuri
08.Aralık.2010, 12:47
5 aralık bile geçti.
Flawless Victory
08.Aralık.2010, 13:37
Adam yoğun yav, bir hafta içinde bütün boş zamanlarını yeni site çalışmalarına ayırıyor ama fazla boş zamanı olmadığı için aksadı, fakat artık sona gelindi merak etmeyin. Ya da merak edin daha güzel. :)
BaFraLı
08.Aralık.2010, 18:56
Her konu açıldığındada ''işler yoğun, özel hayat yoğun, iş & güç var vs. '' tamam bir yere kadar normal birşeyde bunlar; fm 2011 çıkınca olacak dendi o geçti bayram geldi bayramın bittiği günlerde açılcak dedi oda geçti ama halen hiç bir gelişme yok. Tamam bu işi yapanların özel hayatı ve işleri olduğunu herkes biliyorda ne bileyim çok uzun sürmedi mi sizce ?
Vieri
08.Aralık.2010, 19:14
Uzun sürdü arkadaslar kusura bakmayın
Ilhan
09.Aralık.2010, 10:19
Beklentileri site hiç açılmayacakmış gibi tutarsak hayal kırıklığı yaşamayız. Şu an büyük çoğunluğummuz site yapmayı bilmediğimiz için yapacağımız tek şey bekleyip destek olmak gibi gözüküyor. Zaten forum da şu anda yeterli :)
World Hollow o1
23.Aralık.2010, 15:15
Yalanmı oldu :)
Fearless Coward
23.Aralık.2010, 16:37
1 Ocak bekleniyor olmasın :D :D
Aydin
23.Aralık.2010, 18:56
Direk sizlere sunma olayı yalan oldu ama testini kendi aramızda yapıyoruz hala. Tam olsun güzel olsun dedik.
maNga 33
23.Aralık.2010, 19:02
geç olsun güç olmasın demişler :D eğer işin sonunda muhteşem bir siteyle karşılacaksam beklemeye razıyım...
World Hollow o1
24.Aralık.2010, 01:04
geç olsun güç olmasın demişler :D eğer işin sonunda muhteşem bir siteyle karşılacaksam beklemeye razıyım...
2 senedir var bu olay..
adamlar 8 yıldızlı hotel diktiler yahu 1 yılda.. :n:
bekliyoruz.. :p
Sheriff
24.Aralık.2010, 04:05
2 senedir var bu olay..
adamlar 8 yıldızlı hotel diktiler yahu 1 yılda.. :n:
bekliyoruz.. :p
Çok acımasızca bir eleştiri oldu bu.
Mevcut sistemde eksik bulduğunuz birşeyler varsa eğer söyleyin halletmeye çalışalım.
Yeni sitenin gecikmesinin keyfe keder bir durum değil tabiki. Emin olun Mustafa abi hepimizden çok istiyor siteyi yenilemeyi. Ancak, şunumuz eksik bunumuz eksik bunuda yapın dediğiniz şeyler varsa o konularda gerekli girişimleri yapalım.
World Hollow o1
24.Aralık.2010, 10:57
abi sistemi göremiyoruz ki hiç değilse demo olarak bir platform bir yer açın orada bizde deneyelim görelim herkes denesin ya da görsel olarak tanıtın hani aa g bak şu olsaydı güzel olurdu ve ya bu olsaydı böyle olur diye bilelim ama hayali 2 yıldır sistem bekleniyor ben çok merak ediyorum şahsen bu sistemi...
Ilhan
24.Aralık.2010, 11:35
Aslında hiç bahsedilmeden devreye girseydi daha iyi olurdu. Herkes duyduğu için şimdi mecburen beklenti oluyor. Aynen arkadaşımızın dediği gibi uzun süredir bekleniyormuş gibi oluyor. 5 Kasım dendi, 2 ay geçti. Keşke o da hiç denmeseydi.
Benim şahsen yeni site ile alakalı hiçbir beklentim yok. Çıkmasa da sorun değil açıkçası. Forum da güzel.
Ama güzel bir site de gelişimin en önemli adımı olur.
Flawless Victory
24.Aralık.2010, 12:01
Bence beklemeyin, unutun, çıkınca sürpriz olsun.
Aydin
24.Aralık.2010, 18:25
Yok bence acımasız bir eleştiri değildi Serhat'ın sözleri. Ama beklediğinize değeceğinden şüphem yok. Emin olun o konuda. Şimdilik böyle idare etmeye devam yani .) Tam oturduğu anda devreye girecek site.
Aydin
26.Aralık.2010, 02:41
Arkadaşlar, siteyi çok beklettiğimizin farkındayız. Özel hayat vs. gibi bahanelerin baydığının da farkındayız ama şöyle birşey var ki siteyi sıfırdan yazıyor Mustafa abi. Yani kendi yazılımımız olacak. Hazır bir konsept olmadığı için bunun yapımı zahmetli ve sitenin devreye girmesini daha da uzatan sebeplerden biri de maalesef Mustafa abinin özel hayatındaki yoğunluğu. Bunun lafını kendisi hayatta yapmaz elbette ama ben yapacağım ki özverisinden bilmeyenler de haberdar olsun. Kendisi bir şirkette full time çalışan olmasına rağmen eve döndüğü günün akşamı yeni site için vakit ayırıyor. Hafta sonlarının büyük bir bölümünü yazılım için ayırıyor. Ayrıca evleneli 1 sene olmadı.
Özel hayat bahanesinin baydığını biliyoruz ama bu "özel hayat" terimini biraz açayım dedim. Kendisi bu yeni site için 2 senedir uğraşıyor.Normalde sitenin tam anlamıyla devreye girmesini istiyorduk, en azından betasını yayınlarız diye düşünüyorduk hatta ama bir değişiklik olsun diye sitenin alfa halini devreye sokacağız.
Alfa hali, ana sayfanın yeni yüzünü kapsamaktadır.
lexoqe
26.Aralık.2010, 05:49
Hayırlısıyla. geç olsun güç olmasın.