PDA

View Full Version : Logo Varmı Acaba



RasAnt
05.November.2010, 21:53
TR logo çalışması yapıldıysa oyunu kurdum,logoyuda kurup başlamak istiyorum bilgi verirmisiniz ?

Lucas Neill
05.November.2010, 22:14
Tsi de su anda yok ama ilerleyen günlerde sanirim calisma olacak.

maxsleox
05.November.2010, 22:33
Eski logolar, oyun yüzleri ve formalari bu versiyondada kullanabilirsin.

Universal
05.November.2010, 22:54
Sitemizde ki grafik bölümünü takip ederek istediğiniz yamaları bulabilirsiniz. Oyun yeni çıktığı için şu kısa süre içinde bir yama gelmesi mümkün değildir. TSI olarak özel bir çalışma içinde değiliz. Bireysel olarak çalışıyoruz.

RasAnt
05.November.2010, 23:10
Sitemizde ki grafik bölümünü takip ederek istediğiniz yamaları bulabilirsiniz. Oyun yeni çıktığı için şu kısa süre içinde bir yama gelmesi mümkün değildir. TSI olarak özel bir çalışma içinde değiliz. Bireysel olarak çalışıyoruz.

Teşekkür ederim açıklama için güzel bi skinde yaparsanız çok güzel olur,çok kötü 2 skinide oyunun,darkta hiçbişey beli olmuyor beyaz olanda çok açık geçen senenin üstüne bu skinler çok kötü olmuş