PDA

View Full Version : Crash Dump Hataları



moods
06.November.2010, 13:01
Makinem çok stabil ama ikinci hazırlık maçına girer girmez crash dumb alıyorum.

Steamdan orjinal. Sürücüler güncel, Sistem Win7 64 bit ingilizce

Sorun neden kaynaklanablir?

Crash Dump hatası alan çok fazla üyemiz var, bu yüzden konu/konuları tek başlık altında topladım ve sabitledim.
Universal

Zekirdek
06.November.2010, 13:06
Ben 5 yıldır FM oynamama rağmen bu hatayı hiç alamadım. Bilgisayar ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yoksa 5 yılda ister istemez denk gelirdi.

moods
06.November.2010, 13:31
Bende hiç bir oyunda benzer bir crash almadım, niye acaba bunu yaptı çözemiyorum.

nannar
06.November.2010, 13:43
hoşgeldin fm 2011 :) hoşgeldin eskimeyen dostumuz crash dump

aliCHaN_FM
06.November.2010, 14:45
Yinemu bu hata 3 senedir bu hatayı almadım umarım bu senede almam

heavy86
07.November.2010, 02:38
Nedeni , sistemin gereğinden fazla yoğunluğu .. Bu neden kaynaklanır ?

Seçtiğiniz database'den.. Eğer large seçiyorsanız Medium , Medium seçiyorsanız small database seçiniz..

moods
07.November.2010, 13:53
Nedeni , sistemin gereğinden fazla yoğunluğu .. Bu neden kaynaklanır ?

Seçtiğiniz database'den.. Eğer large seçiyorsanız Medium , Medium seçiyorsanız small database seçiniz..

Medium zaten. Ayrıca 3gb Ram var, sorun sanırım Ekran kartı ile alakalı.

brknesta
07.November.2010, 17:52
sıze acıkca soluyeyım ben artık yas yıl belırtmıcem kendımı bıldıgımden berı oynadıgımdan soyluyorum. fm her sene daha bı ozellıklı yogun cıktıgından her senede ekran kartı bı o kadar daha ıyısını ıstıyor bu hata tamamıyle pc donanımıyla alakalı ;)

E.Cartman
07.November.2010, 19:46
Bu hatanın pc donanımıyla alakası yok ve bu hatanın çözümünü bilen de yok. Bu hata oyun dinamikleriyle ilgili ve tamamen sizin şansınıza bağlı hata veredebilir vermeyedebilir. Ayrıca Crash Dumps'ın 2 çeşidi var birinde sizi oyundan atıyor ve kayıtlı oyununuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Diğeride oyundan atmakla kalmıyor save game'inizi de bozuyor bu yüzden bu hatanın en net çözümü oyun içinden auto save'i haftalık veya 15 günlük yapıp 3 ve üzeri şekilde save oluşturulmasını sağlamaktır. Böyle yapınca hem hatanın geleceği zamanı geçiktirdiği gibi oyundan attığında yakın tarihten başladığınız gibi save game bozulursa da diğer 2 kopyasına bir şey olmuyor.

tgun89
08.November.2010, 00:02
steamden kullanıyorum ben de su ana kadar bir sorun yok, masallah :D

BHARISH
09.November.2010, 17:27
Şimdi arkadaşlar size birşey anlatayım bu konuyla ilgili. İnanırsınız inanmazsınız bu size kalmış.

Ben Football Manager oyununu en az 30 lig açarak oynarım. Elimde de olmayan grafik eklentisi yoktur. 100.000den fazla Face, dünyadaki en ücra takımların logoları ve stad resimleri vs...Ayrıca oyunu açarken dll dosyalarıyla dünyanın tüm ülkelerinin 1.lig takımlarının tüm oyuncularını aktif ederim.

Geçen sene FM 10 oynarken bu elimdeki face dosyalarına yeni bir paket ekledim.(River Plate'nin face pack'i) Elimde zaten bu takımın face dosyası vardı ve bunu aradaki eksikler tamamlansın diye yüklemiştim.Ve bu yüklemenin ardından hiç Crash Dump hatası almayan ben ,oyunda maça giremez oldum.

Bir süre nedenini araştırdıktan sonra, en son yaptığım değişiklik bu yamayı indirmek olduğu için yamadan bi huysuzlandım :D
Elimde zaten olan resimlerle yeni indirdiğim resimleri ve config dosyalarını birleştirdikten sonra tekrar hata almamaya başladım. daha sonra aynı resimleri tekrar eskisi gibi eklediğimde oyun tekrar Crash Dump vermeye başladı.
İçinizde hiç bir yama eklentisi olmadan Crash hatası alan var mı?

E.Cartman
09.November.2010, 19:03
benim almışlığım var yamasız Crash Dumps

brknesta
09.November.2010, 19:22
Bu hatanın pc donanımıyla alakası yok ve bu hatanın çözümünü bilen de yok. Bu hata oyun dinamikleriyle ilgili ve tamamen sizin şansınıza bağlı hata veredebilir vermeyedebilir. Ayrıca Crash Dumps'ın 2 çeşidi var birinde sizi oyundan atıyor ve kayıtlı oyununuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Diğeride oyundan atmakla kalmıyor save game'inizi de bozuyor bu yüzden bu hatanın en net çözümü oyun içinden auto save'i haftalık veya 15 günlük yapıp 3 ve üzeri şekilde save oluşturulmasını sağlamaktır. Böyle yapınca hem hatanın geleceği zamanı geçiktirdiği gibi oyundan attığında yakın tarihten başladığınız gibi save game bozulursa da diğer 2 kopyasına bir şey olmuyor.

sanırım haklısın bu şans la alakalı. arkadasada ben yukledım beraber oynuyoruz bende hata vermemesıne ragmen cocukta sezonda 2 yada 3 defa hata vermekte.. ve pc ozellıklerı onun kı daha ıyı.

nessus
10.November.2010, 18:15
ilk kez başıma 2011de denk geldi. ne olacak bakalım bu işin sonu.

richard castle
11.November.2010, 03:01
Daha önce benim de başıma geldi. Zannediyorum crash dump klasöründeki son dosyanın ismi değiştirilince çözülüyordu. Ya da crash dump klasörü masaüstüne konulunca etkisi oluyordu.

brknesta
11.November.2010, 10:41
crash dump u sılın

ciomania21
14.November.2010, 20:37
11.1.1'i yükledim bugün ve bu oyundaki ilk crash dumpımla karşılaştım hadi hayırlısı :D umarım iyi ediyoruz diye batırmamışlardır işleri bu yamayla, başka olmaz umarım

rainmakerr
15.November.2010, 13:26
1 kez 2007de almıştım udinese de as kalecim de sanctis sakatlanmıştı genç kalecilerim de cezalı sakat ya da oynayamayacak durumdaydı oyun hatası mı bilmiyorum kalecilik özellikleri nerddeyese hepsinin 20 olduğu bir adam geldi ama hani şu gri renkli olanlardna bayağı bi sevindim çünkü hem 23 yaşında hem de gördüğüm en iyi kaleci hemen sözleşme teklif edeyim dedim crash dump yedim. bu sene de bir takımın bilgilerine bakarken sportspeakera tıkladığımda crash dump verdi. sistemle hiç alakası yok çünkü ilk crash dump ı başka bu crash dump ı başka bilgisayarda aldım. sistemim de standartların üzerinde.

33avci33
19.November.2010, 00:09
ve ne zaman olacak diye dört gözle beklerken bu senenin ilk crash dump'ını almış bulunmaktayım :D

Deli_Ruh
19.November.2010, 00:33
ben 01-02 cm den beri oynuyorum yaa ilkdefa 11 de aldım sistemimde çok iyi sıfır sistem daha çözümü yokmu bunun...

Deli_Ruh
20.November.2010, 14:28
arkadaşlar sorunu çözdüm gibi :) belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masa üstüne atın belgelerimdekini silin belgelerimde fm ile ilgili bişe kalmasın ama bu işlemi oyunu açtıktan sonra yapmanız lazım daha sonra oyunun kurulu olduğu sürücüdeki Sports Interactive dosyasını gizle seçeneğiyle gizleyin böylece crash dump fm dosyalarını bulamadığından hatayı almıyosunuz 3 gündür hata almadım hergün defalarca alıyodum önceden bu arada bi not : oyunu kayıt edeceğiniz zaman masa üstündeki Sports Interactive dosyasını atın belgelerime oyunu kapamadan kayıt edin daha sonra tekrar masa üstüne alın umarım sizin işinizede yarar ;) ;)

Universal
20.November.2010, 16:47
Crash Dump hatasını ilk kez bu oyunda aldım, şevkim kırıldı.

zargı
21.November.2010, 14:27
arkadaslar bendede aynı problem vardı 2011'in son update'ini yaptım sorun kalmadı. Sizde bir deneyin.

33avci33
21.November.2010, 20:30
henüz bir kere aldım ama eğer birkez daha crash dump alırsam dediğini bir deneyeceğim dostum umarım işe yarar :)

playeray
22.November.2010, 17:23
Hayatımda hiç crash dump almadım açıkçası. Merakla almayı bekliyorum.

Universal
22.November.2010, 17:33
Hayatımda hiç crash dump almadım açıkçası. Merakla almayı bekliyorum.


Bekleme bence, amansız bir anda geliyor. :)

tgun89
22.November.2010, 22:13
Cok can sıkıcı olmaya basladı bu hata oyundan soğudum resmen

hasanerarslan
23.November.2010, 10:54
Beniimde sanırım CM03/04 te olmuştu sanırım. Save dosyam açılmıyordu. O günden beridir en az iki save yaparım. Bir ona bir ötekine savelerin yine olursa en azından diğer savei açabileyim diye.

Not: O zaman bunun, save yaparken elektrik kesilmişti belki onndan olabileceğini düşünmüştük ama sanmıyorum.

Stormlord
23.November.2010, 14:06
2013 yılında Konfederasyon Kupası'ndan sonra takımımın anterman kısmına girdiğim zaman hiçbir antreman programı, teknik kadro ve antremanlardaki oyuncular görünmemeye başladı. Antreman ayarlarıyla biraz oynayınca da oyun Crush Dumps hatası veriyor. İnternetten yaptığım araştırma sonucu bu sorunu tam aynı şekilde yaşayanların olduğunu gördüm ama elde tutulur bir çözüm bulamadım. Bir kaç çözüm yazılmış bu konuyla ilgili ama işe yaramıyor. Antreman kısmına girmediğim sürece bir sorun yaşamıyorum ama antremanla ilgili düzenlemeleri de yapmak önemli sonuçta...

mehmetd
25.November.2010, 07:26
Ben 5 yıldır FM oynamama rağmen bu hatayı hiç alamadım. Bilgisayar ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yoksa 5 yılda ister istemez denk gelirdi.

şu pcleri değişsek:D


arkadaşlar sorunu çözdüm gibi :) belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masa üstüne atın belgelerimdekini silin belgelerimde fm ile ilgili bişe kalmasın ama bu işlemi oyunu açtıktan sonra yapmanız lazım daha sonra oyunun kurulu olduğu sürücüdeki Sports Interactive dosyasını gizle seçeneğiyle gizleyin böylece crash dump fm dosyalarını bulamadığından hatayı almıyosunuz 3 gündür hata almadım hergün defalarca alıyodum önceden bu arada bi not : oyunu kayıt edeceğiniz zaman masa üstündeki Sports Interactive dosyasını atın belgelerime oyunu kapamadan kayıt edin daha sonra tekrar masa üstüne alın umarım sizin işinizede yarar ;) ;)

:D oyun o gizle yi görmüyor mu yani peki oyun nereye kaydedilecek


Daha önce benim de başıma geldi. Zannediyorum crash dump klasöründeki son dosyanın ismi değiştirilince çözülüyordu. Ya da crash dump klasörü masaüstüne konulunca etkisi oluyordu.

ben en etkili çözümü buldum:

oyun oynanmayınca crash dump da olmuyor:D hakkaten birkaç gündür almıyorum zira oynamıyorum işin esprisi bu crash dump çoklukla sonradan yüklenenlerden meydana geliyor. ama üretici de türkçe üretmiyor ki dil eklediğimizde aha bundan dil eklemişin o bozuyor desin
yada editör,resim vs. yüklemeler...

kral1902
27.November.2010, 12:39
arkadaşlar burda sizlerin yazdığı çözümlerin hepsini denedim ama yine alıyorum aynı hatayı.oyunu kaldırdım tekrardan kurdum aynı hatayı veriyor yine maalesef. bence donanımla ilgili bi problem bu çünkü ben daha önceki fm lerde hiç böyle bi hatayla karşılaşmadım. ama bi an önce kesin çözümü varsa bu hatanın halletmek isterim fm artık hayatımızın bi parçası oynamadan olmuyo...

kral1902
04.December.2010, 21:30
müjde arkadaşlar sorunu çözdüm biraz zahmetli olabilir ama kesin çözüm işte bu; crash dump hatalarını almaktan sıkılmıştım artık oyundan atıyordu sürekli pcnin formata ihtiyacı oldu ve formatladım sonra fmyi tekrar deneyim dedim ve şimdi oynuyorum hiçbir sorun yok olmazda inşaALLAH size biraz zahmetli gelebilir ama fm için değer...

Balroq
07.December.2010, 01:28
Nedeni , sistemin gereğinden fazla yoğunluğu .. Bu neden kaynaklanır ?

Seçtiğiniz database'den.. Eğer large seçiyorsanız Medium , Medium seçiyorsanız small database seçiniz..


En doğru yorum bu denedim ve sorun çözüldü ne oyunu baştan yüklemeye ne de format atmaya gerek yok

rammstein7
13.December.2010, 17:30
lanet hatayı bende aldım 2010da hiç almamıstım bu oyunda aldım 11.1.1 düzeltildi demislerdi bende mediumla oynamaya basladım ondan mı yoksa laptopunda özelligi okdar değil 1.75 ghz ram1gb ekran kartı512 bazen su uyarı alıyorum sanal bellek gereginden fazla felan yazıyor bununda bir etkısı varmıdır bu lanet hatayla ilgili ? ve düzelmesi için yeni oyun mu açmamız lazım buda oyun databaseside küçük mü olması lazım baska çağresi yok mu ?

marakesh
26.December.2010, 12:16
Arkadaşlar delirmek üzereyim bu update yapıldıktan sonra oyunu oynayamıyorm. maça giriyorum ama maç bitip continoue yapınca direk crash dump. bu sorun sigames forumlarında da dile getirildi ama garip bir şekilde yetkililerden bir cevap gelmedi. daha önce bu sorunu yaşamış şu an yaşayan bir yardım edebiliecek kimse var mı?

RasAnt
26.December.2010, 14:59
Son yamayla bende aldım Allhtan maça girmeden savelemiştim,kesin çözüm 3 maçta bir save lemek

lexoqe
26.December.2010, 21:27
Kesin çözüm Bir Daha Bu Oyunu Orjinal Almamak :)

mad butcher
27.December.2010, 04:29
laptopda çok fazla bu hatayı alıyordum , masaüstü pc de ise ekran kartı yok on board üzerinden anca idare ediyorum neyse oyunu yükledim ekran kartım çıkarılmış olmasına rağmen 3d oynayabiliyorum . ve crush dump almadım ne hikmetse.. (aman nazar değmesin)

1 kere laptopda yama kurdum 2010 un yaması olduğu için sürekli hata aldım ,tema değiştirince olmuştu , yamaların ektisi olabilri

richard castle
30.December.2010, 22:47
Bir kere FMRTE kullandığımda aldım, galiba ilk kez kullanmanın acemiliği ile hatalar yapmışım. Onun dışında geçen oyunda laptopta sürekli alıyordum, bu sezon masaüstünde oynadım ve FMRTE dışında hiç almadım. İnşallah böyle devam eder.

C h A o S
01.January.2011, 18:05
Şöyle bir hata aldım az önce.Sanırım Crush dump bu olsa gerek.Bildiğim kadarıyla bu hata alındın mı kariyeri bitiyordu.Ben aldıktan sonra tekrar girdim oyun devam etti.

http://img521.imageshack.us/img521/2747/cccsa.jpg (http://img521.imageshack.us/i/cccsa.jpg/)

playeray
02.January.2011, 14:38
Şöyle bir hata aldım az önce.Sanırım Crush dump bu olsa gerek.Bildiğim kadarıyla bu hata alındın mı kariyeri bitiyordu.Ben aldıktan sonra tekrar girdim oyun devam etti.

http://img521.imageshack.us/img521/2747/cccsa.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg521.imageshack. us%2Fi%2Fcccsa.jpg%2F)

Aynen bende de Litmanen'e tam da Suggest Terms derken çıktıydı. Ama oyun kapandıktan sonra kariyere devam edebildim.

Lim10
02.January.2011, 14:41
Bu yıl 1 kez aldım Fb kariyerimde, nerde aldığımı hatırlamıyorum.Ama bende devam etmiştim.Bu neye göre oluyor acaba, ilginç.Sanırım onarılabilecek bir hataysa kariyere zarar vermiyor, yok değilse oradan devam edemiyoruz.En mantıklı seçenek bu geliyor bana.

C h A o S
02.January.2011, 15:44
Valla ben o hatayı alınca orda söylenen dosyayı silmiştim.Tam da aha kariyer gitti dedim baktım devam edebiliyorum.

lexoqe
02.January.2011, 16:32
Ani hatalarda, ani elktrik gidimlerinde oyun otomatik yedek save yapıyor :)

sarianet
29.January.2011, 16:38
antrenmanlarda aldım hatayı allahtan yedek save vardı
yok sgnin kulaklarını çınlatıcaktım:D

semih195
07.February.2011, 15:14
Aynen bende de Litmanen'e tam da Suggest Terms derken çıktıydı. Ama oyun kapandıktan sonra kariyere devam edebildim.
bende maca girerken aldim.ve oyun bir daha dewam etmedi.gene ayni noktya geldiginde ayni hata....

mehmetd
20.February.2011, 19:54
Bu hatanın pc donanımıyla alakası yok ve bu hatanın çözümünü bilen de yok. Bu hata oyun dinamikleriyle ilgili ve tamamen sizin şansınıza bağlı hata veredebilir vermeyedebilir. Ayrıca Crash Dumps'ın 2 çeşidi var birinde sizi oyundan atıyor ve kayıtlı oyununuza kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Diğeride oyundan atmakla kalmıyor save game'inizi de bozuyor bu yüzden bu hatanın en net çözümü oyun içinden auto save'i haftalık veya 15 günlük yapıp 3 ve üzeri şekilde save oluşturulmasını sağlamaktır. Böyle yapınca hem hatanın geleceği zamanı geçiktirdiği gibi oyundan attığında yakın tarihten başladığınız gibi save game bozulursa da diğer 2 kopyasına bir şey olmuyor.

bende save game bozma pek olmuyor,sadece kayıt esnasında pc kapanır yada oyun oyundan atarsa oluyor o da dediğim gibi KAYIT ESNASINDA.

ben hergün kayıt yaparım bu arada.öyle 3 hafta,15 gün dayanmıyor,hatta daha evvel 1 gün bile ilerleyemediğim olmuşken öyle 2 gün 15:u: gün falan bizi bozar yani hatırlıyorum fm 2006 da haftalık yapayım dedim,6.gün oyun oyun dışı kalınca 1 güne dönmüştüm o zamandan beri günlük kayıt yaparım.


Son yamayla bende aldım Allhtan maça girmeden savelemiştim,kesin çözüm 3 maçta bir save lemek

kesin çözüm her gün savelemek yada maç başları sonlarında savelemek.

bakınız geçen oyunumda maçı kazandım ama continue demeyi unuttuğum için kontratları ayarlayayım derkeen oyun gidince gene aynı maça döndük.


bende maca girerken aldim.ve oyun bir daha dewam etmedi.gene ayni noktya geldiginde ayni hata....

o zaman o maçta sorun var
asistana bırakmayı dene yada bazı dosyalar bozulmuş olabilir en iyisi oyunu kaldırmak ccleaner ile temizlik yapmak sonra İNTERNET AÇIKKKEN oyunu tekrar kurmak.internet açıkken i büyük yazdım zira ben internet kapalıyken kurduğumda eksik kuruldu active x hatası uyarısı veriyor bende interneti açıp OYUN İLE güncelleyince oyun sorunsuz kuruldu.

celalpekcaliska
20.February.2011, 23:59
ahh şu crash dump ilk defa fm 2011 oynarken aldım önceki serilerde ki fm 2010 hiç oynamadım hiç bu sorunla karşılaşmıyordum ama :( tanıştım bende bazen uzun süre almıyorum bazen aynı gün içinde 2-3 kez farklı yerlerde ard arda alıyorum bazen 2-3 günde bir alıyorum ama belli olmuyor ve en çok üzüldüğümde oyuna devam ederken ve başarılı sonuçlar almışken küt diye kapanması ve save etmemiş olmam hemde aklımda hata verir dur şunu kaydedeyim deyip kaydetmeyi unutup tam devam et'e basınca yada bir yere girince zınk diye karşıma çıkan karabela. Allah canını alsın crash dump gözün kör ayakların felç oolsunnn boyu devrilesice sıçan :( :)

hsyn0618
06.March.2011, 21:00
Arkadaşlar yeni bir tespit yaptım :D

Şimdi şöyle oluyor;

Oyunun database'si ile oynarsanız ek programlarla bu hatayı alıyorsunuz. Ek bir editör dosyası fln fln bunları yüklerseniz alırsınız. Ben fm 10 da hiç almazken şu ligi bu ligi ekledim oyuna giremedim :D Şu an Çankırı BLd.'yi hile ile pilot kulüp yaptım Çankırı Bld. 'nin Geçmiş e tıkladığımda crash dumps alıyorum :D Yani size tavsiyem crash dumps hatası aldığınız kaydı silin yeniden başlayın ve hiç bir ek paket yüklemeyin ve değiştirme yapmayın.. Yapıyorsanız da abartmayın :D

LifeYourself
06.March.2011, 21:08
haftada 1 kayıt ve 3 fazladan save hatanın kesin çözümü bende böyle ayarlı oyun:)haftada bir kayıdı siz almıyorsunuz o kendi ekran altından alıyor uğraşmanızada gerek yok üşenenler:)

dogus4621
07.March.2011, 22:21
Arkadaşlar aynı Crash Dumps hatalarını bende alıyorum oyunu haftada bir save yapmama rağmen yine hata veriyor, iyice oyundan soğudum,Üstelik tek ülke tek lig ile ve small database ile oynuyorum... donanım yetersiz olduğunu zannetmiyorum..Çünkü Laptop'un kaldırmadığı oyun yok ekran kartı, ram ve işlemcim çok iyi...Ben yamalar ile çakıştığını düşünüyorum...Yada işletim sisteminden kaynaklanan bir sorun var.Türkçe yama ile çakışıyor olabilir.Elbet bir çözüm yolu vardır ama maalesef o çözüm yolunu henüz bulamadık...Bugün Windows 7 ye format atıp XP kurmayı düşünüyorum...

fm yaman
10.April.2011, 12:57
fm 2010 da ''maça git'' tıkladığımda bu hatayı her defasında veriyordu... fm 2011 de henuz bu hatayla karşılaşmadım ancak bunda da maçlara 3d olarak izleyemiyorum oyundan atıyor... pc donanımları gayet iyi.. benden başka 3d maç izleyemeyen var mı sorunu cozebilen :(
,

mazacan
05.July.2011, 03:37
ben sildim artik 2012 bekliyicem herseyi dendim 14 nisani bi gecemedim:D

sarianet
05.July.2011, 11:24
bi kariyerimde olmuştu bu hata antrenmana tıkladımda hta verip kapatıyodu 11.2 yaması vardı pcde
daha sonra 11.3 geldi
geçenlerde bi bakaym dedim hiçbi hata almadım.
yeni yamada bu hatayı alan var mı

yigitgk
14.July.2011, 14:28
Ben her maçtan sonra save yapıyordum crash dump gelme ihtimaline karşı. Arkadaşla ortak kariyer yapıyorduk ve iki kere aldık fakat her maçtan sonra save yaptığım için yakın tarihte yine başlıyorduk. Fakat bu sefer aldığım crash dump biraz farklı. Kayıtlı oyunu açamıyorum bile. Sanırsam direk oyuna geldi hata. Oyunu tamamen silip kaydedilmiş oyunun yedeğini alsam ve oyunu tekrardan yükleyip bu dosyayı oyunun içine atsam crash dumps verir mi ? Yani kaldığım yerden devam edebilir miyim ?

futureless
24.July.2011, 06:44
İlk kez aldım hatayı ben de 10 gün önce falan.İlk kez 2020yi geçtim oyunda bir anda Crash Dump çıktı başıma.Kayıtlı oyuna birşey olmadı devam edebiliyorum ancak sinir ediyor , ilk kez aldığım için düşünüyorum acaba eklentiler yüzünden mi diye.Çünkü 2 adet database güncellemesi ve birkaç tane de paket ekledim(logo vs.).Daha önceki serilerde hiç ekleme yapmamıştım oyuna.İlginç bi hata gerçekten.Üreticinin bir açıklaması yok mu hakikaten bu konuda

aniltorres9
17.August.2011, 17:46
Bende 2024 yılına geldim önceden bir kaç kez alıyordum ama devam edebiliyordum şimdi hiç bi türlü edemiyorum aynı noktada hep atıyor. Önceden Forma, logo vs yüklemezdim uzun bi kariyerde sıkıntıdan yükledim acaba bununlamı alakali ki. Önceden Crash Dumps dosyası ve cache silip geri girince devam ederdi ama şimdi etmiyor aynı noktada hep hata...

lufy33
19.August.2011, 13:27
arkadaşlar crash dump hataları genelde sistemden olmuyor çoğunlukla fmrte proğramı ve kendi editöründen yapılan değişikliklerinden kaynaklanıyor denemiş biri olarak ha ben illaki değişiklik yapacam diyorsanız abartılmayacak şekilde yapılırsa bir ihtimal olarak crash dump hatası almazsınız herkese hayırlı ramazanlar

Walter Sakana
19.August.2011, 13:59
arkadaşlar crash dump hataları genelde sistemden olmuyor çoğunlukla fmrte proğramı ve kendi editöründen yapılan değişikliklerinden kaynaklanıyor denemiş biri olarak ha ben illaki değişiklik yapacam diyorsanız abartılmayacak şekilde yapılırsa bir ihtimal olarak crash dump hatası almazsınız herkese hayırlı ramazanlar

Bununla ilgili bir sabit başlığımız var, oraya taşıyorum.

ParduS
23.August.2011, 23:25
Uzun bir aradan sonra fm'ye başlamıştımki; tüm şevkimi kırdı bu hata. Sorunu eklentilere bulmayın, çünkü benim oyun sütten çıkmış ak kaşık gibi. Bambaşka bir şey bu zımbırtı.