View Full Version : Büyük cazibe
eGowiCh
11.Mayıs.2006, 18:37
"Carlos'un transferini şölene dönüştürmek için ligin bitmesi bekleniyor. Carlos heyecan katar. Fenerli olmayanları bile tribüne çekecek bir cazibe"
FOTOMAÇ'ın duayen yazarı Galatasaraylı Hıncal Uluç, Fenerbahçe ve Roberto Carlos'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uluç, "Fenerbahçe, Roberto Carlos'u alabilir mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "İçeriden gelen haberlere bakılırsa Fenerbahçe, Roberto Carlos'u almış bile. İç kaynaklar öyle diyor. Fenerbahçe, Carlos'un transferini şölene dönüştürmek için ligin bitmesini bekliyor.
TÜRKİYE İÇİN ÇOK İYİ BİR ŞEY
"Şu günlerde futbolcuların konsantrasyonunu bozmak istemedikleri için resmi resmi açıklamayı yapmıyorlar. Roberto Carlos'un Türkiye'ye gelmesi Fenerbahçe adına, Türkiye adına, futbol adına iyi bir şey. Heyecan katar. Büyük bir cazibe. Roberto Carlos, Fenerbahçeli olmayanları bile Fenerbahçe maçlarına çekebilecek bir cazibe.
FENER'İ KEYİFLE İZLEYECEĞİM
"Hagi, Barcelona ve Real Madrid'ten kovulduktan, İtalya'da iş bulamadıktan sonra Türkiye'ye geldi. Hayatının en büyük futbolunu da Türkiye'de oynadı. Bu bir uyum meselesi, havaya girme, ambians meselesi. Hagi'nin yaptığını Roberto Carlos niye yapmasın. Ben bir Galatasaraylı olarak Roberto Carlos'lu Fenerbahçe'yi daha büyük keyifle izleyeceğimi düşünüyorum."
Kaynak : Fotomaç
J.M SaLas
11.Mayıs.2006, 18:55
o ve onun gibi futbolcuların transferlerinin Türk Futboluna heyecan ve kalite katacağı tartısılmaz.. gelirse iyi olur ama GS açısından deil :)
Universal
11.Mayıs.2006, 18:58
roberto carlosu aldılarsa kimi gönderecekler büyük ihtimalle luciano
Krusty
11.Mayıs.2006, 19:07
Roberto Carlos gelir mi acaba yha .. :S
1 ihtimal gelebilir ..
O da Alex ve Anelka orda düşüncesinden bence .. =)
OmuraK
11.Mayıs.2006, 20:04
İspanya da yayınlanan Sport gazetesi, Fenerbahçe kulübünün uzun süredir peşinde olduğu Roberto Carlos için son kozlarını oynadığını savunarak, bu futbolcuya yıllık 5 milyon Euro ile 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini belirtti. Sport gazetesi, sarı lacivertli kulübün önerdiği 5 milyon Euro'nun Real Madrid'te sadece yıldız futbolcuların aldığını kaydederek, tarihte ilk kez bir Türk takımının Real Madrid'ten böylesine yüksek bir rakamla bir futbolcuyu transfer etmeye çalıştığına dikkat çekti. İngiliz kulübü Chealse'nin de Roberto Carlos'un peşinde olduğunu iddia eden Sport gazetesi, "Ne ünlü Real Madrid Kulübü, ne de mültimilyoner Chealse Kulübü, Fenerbahçe kadar Brezilyalı yıldıza bu parayı teklif etmeye yanaşmıyor" yorumunda bulundu.
Bu arada Roberto Carlos da İspanyol medyasına yaptığı açıklamada Real Madrid ile günlerinin sayılı olduğunu açıkladı. Real Madrid kulübünün geleceği hakkında sessiz kalmasından rahatsızlık duyduğunu ifade eden ünlü futbolcu, kendisine gelen teklifleri değerlendirerek geleceği hakkında en iyi kararı yakında alacağını söyledi. Futbol hayatına Brezilya'da noktalamayı düşündüğünü de belirten Roberto Carlos, ancak futbolun süprizlerle dolu olduğunu, Brezilya yerine Avrupa'daki bir kulüpte de sahalara veda edebileceğini açıkladı.
zargı
11.Mayıs.2006, 21:02
"Ne ünlü Real Madrid Kulübü, ne de mültimilyoner Chealse Kulübü, Fenerbahçe kadar Brezilyalı yıldıza bu parayı teklif etmeye yanaşmıyor" yorumunda bulundu.
.
yaa chelsea istese tak die alır ama bu kadar yaşlı futbolcuyaa bu para verilmez die vermiyo adamlar hem napcaklar onu yaa
paceywitter
12.Mayıs.2006, 03:43
r.carlos gibi bir oyuncuyu tartışmak biraz komik geliyor bana;)
koray_capello
12.Mayıs.2006, 03:56
R.Carlos iyi bir oyuncu eğer Fenerbahçeye gelirse bizim standartlarımıza göre yani bizim liglerimize göre çok çok iyi bir oyuncu sayılır.Bence 5 sene rahat oynar Türkiyede hemde iyi bir performansla.Yalnız Türkiye ye gelirse adam heralde şok geçirir çünkü ligimizde tek 1 tane bile defansif kanat yok.Tüm takımlarımız o mevkilerinde başka mevki adamlarını mecburiyetten oynatıyor.
SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 03:56
bence gelir ama gelmesin ondan geçti artık
koray 5 sene derken biraz abarttın heralde ... bence gelirse en fazla 1 veya 2 sene yararlı olur .... ben gelmesini isterim ama türk takımları yıldız oyuncuları ancak yaşlandığı zaman aldığı için paranın geri dönüşü olmuyor ... verdiğin para olduğu gibi gidiyor ... bu takımlara çok zarar veriyor bence ....
ayrıca bu yazıda fb; chelsea ve r.madrid takımlarıyla transfer yarışmasına girmişte kazanmış gibi bir hava yaratılmış bu çok saçma ve de komik .... r.madrid ve chelsea fb nin verdiği fiyatın yarısını verse bence ki vermez direk o takıma gider ben bunu fb için demiyorum galatasarayda olsa aynı şey olurdu ....
paceywitter
12.Mayıs.2006, 05:22
r.carlos'un gelmesiyle satılacak formalar ve satılcak kombine biletlerle fenerbahçe zarar etmez r.carlos dünyada en çok tanınan ve sevilen oyunculardan biri klübe para konusunda da geitirisi çok olucaktır işallah gerçekleşir
gelirse lige daha bir kalite gelecek...
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 10:24
bizim gazetelerin iddia ettiği gibi ispanyadaki gazelerde bir bilgi var mı diye İspanyadan bir arkadaşım var ona sordum ve böyle bir haber 1 kere yapıldığını onunda 1.5 ay falan önce olduğunu söyledi. Bu haberin dedeğim gibi doğruluğ tartışılır. ama gelirse ümit özattan kurtulmuş olur fenerbahçe. Ama bence yersiz bir transfer olur. Bana göre Fenerin bir Dc ye daha çok ihtiyacı var
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:22
Bana göre Fenerin bir Dc ye daha çok ihtiyacı var
bu konuda sana pek katılamayacağım çünkü bu takımın göbeğinde servetle önder de pekala oynar yanee ama fbnin solunda ümit idare edemiyor şampiyonlar liginde gördük bunu. luciano gitsin carlos gelsin. tabee böyle bence gayet ii gs açısından. gerçi al birini vur ötekine ama nese. sol campbell gelcekse alsınlar ama yoksa grk yok yanee sola oranla.
Burak Duran
12.Mayıs.2006, 13:26
öyle diyorsunda bence servet çok yetersiz bir defans. CL maçlarında gördüğümüz gibi çok ağır kalıyor rakpi yanından çok kolay geçiyor yetişemeyincede indirriyor ve kırmızı kart. Servetin yerine daha çevik ve hızlı bir DC şart ama DL de alınmalı belki ümit özat 1 sene daha idare eder ama ondan sonrası bence fener için pek hayırlı olmaz
eGowiCh
12.Mayıs.2006, 15:00
hurmet'e katılıyorum. DC de lazım. DL ve DC en büyük eksiklik. Buraları da doldurulmalı iki yabancı ve kaliteli oyuncuyla..
cureshot
12.Mayıs.2006, 15:17
stoper tabee ki şart ama öncelik bence sol bekte