PDA

View Full Version : low memory hatası :(



eutku
09.November.2010, 19:23
ya arkadaslar bugün aldım FM2011 dvd yi yükledim ilk basta sorun olmadı. oynadım kaydettim cıktım falan. sonra aksam oynamak için masaüstündeki simgeye tıkladım reklamları gördüm ondan sonra oyun direk masaüstüne falan cıktı. tıklıorum oyun zaten kullanımda diyor. ama oynayamıorum yok öyle birşey. bide memory hatası werdi :S niye öyle oldu anlamadım ya http://www.hackhell.com/simy/xmajere.gif tekrar tekrar yaptım ama nafile... bi bilgisi olan war mı ya :/

brknesta
09.November.2010, 19:30
pc kapatıp actıgında durum nedır? bıde pc nın teknık ozellıklerı fln kaldırabılmesını denedınmı? demo ıle deneseydın once.

eutku
09.November.2010, 19:37
pc kapatıp actıgında durum nedır? bıde pc nın teknık ozellıklerı fln kaldırabılmesını denedınmı? demo ıle deneseydın once.

hiç bi degisiklik yok . kaç defa sildim tekrar yükledim o durumdan sonra, sonra sanal bellek ayarlarından azalttım cogaltttım herşeyi denedim kısacası ama hiç banamısın demiyor hala ya...
pc özellikleri iyi ,suanakadar ki fm serilerini cok rahat oynuodum hiç böle sorunlar yoktu bile.. ilk yüklememde calısmıstı zaten ama kaydedip cıktıktan sonra bi daha giremedim oyuna ya :/

brknesta
09.November.2010, 19:38
sana tek tavsıyem baska bı cd ıle dene pc demı cd demı anlarsın kı tahmınım cd dedır. netıcede kopya oyun :)

eutku
09.November.2010, 19:41
sana tek tavsıyem baska bı cd ıle dene pc demı cd demı anlarsın kı tahmınım cd dedır. netıcede kopya oyun :)

haklısın baska bi yerden alıp denicem artık bide . teşekkür ederim ilgin için ...

brknesta
09.November.2010, 19:44
haklısın baska bi yerden alıp denicem artık bide . teşekkür ederim ilgin için ...

Rica ederim umarım sorunsuzca oynarsın..

eutku
09.November.2010, 20:23
Rica ederim umarım sorunsuzca oynarsın..


ya bu arada CPU: 2.0 GHz yazıo sistem gereksnimlerinde .. benm laptopta 1.86 GHz yazıo :S