View Full Version : Bursaspor - Trabzonspor [12. Hafta]
TR.CaPTaiN
11.Kasım.2010, 17:45
http://i54.tinypic.com/rup26w.jpg
sentugo
11.Kasım.2010, 18:18
Şüphesiz haftanın maçı... Zor maç..
SAİT71
11.Kasım.2010, 18:20
Bu maçı Trabzon un alacağını düşünüyorum. Liderliğide yakalamışken daha iştahlı oynayacaklardır.
anil luque
11.Kasım.2010, 18:21
Kısır bir maç olacakmış gibi geliyo bana. Golü atan taraf kazanır sanki ve Trabzon an itibariyle biraz daha yakın kazanmaya..
Sirius Black
11.Kasım.2010, 18:31
Berabere biter umarım. Bursaspor'un yenilmeyeceğini düşünüyorum fakat bu sene o staddan galibiyet almak zor.
nekop
11.Kasım.2010, 18:32
Haftanın en önemli maçı neden 16:00'da oynanıyor bunu çözebilmiş değilim.
Bordo61Mavi
11.Kasım.2010, 18:57
Haftanın en önemli maçı neden 16:00'da oynanıyor bunu çözebilmiş değilim.
Aynen, ilk yarı aydınlık ikinci yarı stat ışıkları altında :)
Schustere gore haftanın en defansif macı :D 0 gol olur :D
Beraberlik iyi sonuctur
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:39
Çok zor bir maç olacak. Ben gollü bir beraberlik bekliyorum. Kazanan taraf olursa da onun kendi sahasında ki Bursaspor olacağını düşünüyorum.
Varonil
11.Kasım.2010, 21:12
Beraberlik bekliyoruz :) Haftanın maçı olacak açıkcası,sonucunu merakla bekliyorum.
Deus Dominus
11.Kasım.2010, 23:37
2 haftadır takımımın maçlarını izleyemiyorum, saat 4'te ne işi var bu kadar önemli bir karşılaşmanın?!
Bordo61Mavi
11.Kasım.2010, 23:40
2 haftadır takımımın maçlarını izleyemiyorum, saat 4'te ne işi var bu kadar önemli bir karşılaşmanın?!
Bursa cephesinden federasyona hic tepki maili yollandımı mac saati yuzunden ? Biz epey ugras gosterdik ama bisey degismiyor :)
izmer96
12.Kasım.2010, 09:24
hani derler ya tam sifirlik mac iste oyle bir mac , iki guclu rakip Bursa evinde olmanin avantaji ile yenilmeyecekdir , Trabzon'da bence Bursa'ya gore hem daha kaliteli hemde daha iyi organize olan bir takim bu sekilde dengeler esitlenir ve tipik bir beraberlik macina donusur , 1-1 diyorum
Redrum
12.Kasım.2010, 11:05
Trabzon'un yeneceğini düşünüyorum ama bunların dışında insanların az gol olur fikrine kesinlikle katılmıyorum..
bursa_mc
13.Kasım.2010, 11:58
Son zamanlarda Bursa'da oynanan Trabzon maçları ya 1-1 yada 2-1 bitiyor.Umarım 2-1 Bursaspor lehine biter :)
deniz.91
13.Kasım.2010, 15:58
Bizim için en hayırlısı beraberlik olur sanırım
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 16:45
JaJa Jackson, izlerken sasıracaksın :)
exit61
13.Kasım.2010, 16:54
Umut verdi jaja ikiledi.erken goller bulduk umarım mac sonuna kadar bu form düşmez.haydi Trabzonum
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 16:55
Jaja sasırt bizi :D
Ziya38
13.Kasım.2010, 16:59
Offside/ofsayt degil bence 3. "gol"
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 17:00
Bursada komik ofsaytlar devam ediyor
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 17:02
http://img585.imageshack.us/img585/1812/gol.jpg
Lucas Neill
13.Kasım.2010, 17:03
Pozisyonun ofsaytla alakasi yokmus. Güzelim maci izleyemiyorum yav.
nerazzuri
13.Kasım.2010, 17:06
jaja'nın golleri ile trabzonspor 2-0 önde. buradan maç dönmez şahsi fikrime göre.
exit61
13.Kasım.2010, 17:09
Hakemin durduğu yere bak ordan yanlış gördüyse bıraksın haklemliği yazık.
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 17:28
NTVSPOR'da Trabzonsporu konuşuyorlar.
Rıdvan: 3.golün verilmemesi maçın devam etmesini sağladı.
Golumuz verilseydi en azından 1 ci devrenin sonuna kadar Bursanın direnci kırılırdı
World Hollow o1
13.Kasım.2010, 17:40
dinleye bileceğimiz bir radyo varmı acaba?
Zekirdek
13.Kasım.2010, 17:43
TRT1'in radyosundan dinlenebilir.
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 17:49
Ozanın yaptıgı faule sarı bıle yok :D
Ceyhunun yaptıgı faule sarı :D
Sirius Black
13.Kasım.2010, 18:16
Hakem de bir yere kadar işte. :)
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 18:22
Sonunda Bursayada sarı cıktı :) Volkan hakeme bıseyler soyleyınce hakemde dayanamadı demek
BaFraLı
13.Kasım.2010, 18:28
Trabzonspor şampiyon olursa sevinirim. Bursaspor şampiyon olduğundada sevinmiştim :D. Anadolu takımlarını böyle zirvede görmek çok güzel gerçekten. Tebrikler Trabzonspor.
Trabzonspor
13.Kasım.2010, 18:35
güzel bir galibiyet oldu.böyle kazanmaya devam etmeyeliyiz
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 18:38
Sonunda mı? şaka gibisiiniz ya hakem maçı katletti. 2. golde ömere faul var. maçın geneli bizim kaç tane pozisyonumuza faul çalmadı egemen sürekli tepişiyor kart gördüğü yok. Birde utanmadan dayanamadı Volkana çıkardı diyorsun. Sen ilk önce kendi takımının neler yaptıgı bak .
Evet verilen ofsaytında yorumunu alalım sizden :) Sizin Egemenle derdiniz baska kandırmayın bizi :)
Macın yorumuna gelince Bursa bizden ustun oynadı. Bizim pas sayımızı 2 ye katladılar. Gol onunde fazla yaratıcı olamadılar, 60 tan sonrada biz iyice savunmaya gectik ve Bursa oynadı biz savunduk.
Jaja alıstıkta boyle golleri cok olacaktır
Bu arada Ertuğrul sağlam sürekli agresif hakeme itiraz halinde.Adam gibi adam bu mu acaba...
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 19:05
http://www.facebook.com/video/video.php?v=112110872188453
Ofsayt pozisyonu
ForsakeN
13.Kasım.2010, 19:18
Bursa'nın etkisiz oyunu devam ediyor. Trabzon'un kazanmasını bekliyordum öyle de oldu. Bursa gol pozisyonlarına girmekte acayip zorlanıyor. Trabzon hakettiği bir galibiyet aldı tebrik ediyorum.
I3esiktas
13.Kasım.2010, 19:24
Bu arada Ertuğrul sağlam sürekli agresif hakeme itiraz halinde.Adam gibi adam bu mu acaba...
Sen adamlıgı hakeme itiraz etmemek diye varsayıyorsan, Vah sizin takımın haline.
Sen adamlıgı hakeme itiraz etmemek diye varsayıyorsan, Vah sizin takımın haline.
Ne alakası var ben sadece hakeme itiraz mı dedim.Bakıyorum baız üyeler tutmadığı takımdan bile olsa kimseye laf söyletmiyor.Sadece Fenerbahçe'lilere laf söylenicek galiba bundan böyle.
bjk4ever
13.Kasım.2010, 19:29
Trabzonspor şampiyon olursa sevinirim. Bursaspor şampiyon olduğundada sevinmiştim :D. Anadolu takımlarını böyle zirvede görmek çok güzel gerçekten. Tebrikler Trabzonspor.
Cok sevinirsin, ama o takimlar sonra Avrupa'da o oynatmamaya yonelik zihniyetten dolayi 3 macta tek pozisyona giremeyince ve rezil olunca anca saglik olsun deriz.
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 19:41
Cok sevinirsin, ama o takimlar sonra Avrupa'da o oynatmamaya yonelik zihniyetten dolayi 3 macta tek pozisyona giremeyince ve rezil olunca anca saglik olsun deriz.
:)
O dedigin takımlar suan ligin ilk 3 sırasını paylasıyorlar. Rezil olmaya gelincede zamanında İstanbul takımlarıda oldu hatta cok yakın zamandada yuz kızartıcı sonuclar cıktı ortaya.
bjk4ever
13.Kasım.2010, 19:44
Trabzon 3 buyuklerin seviyesine gelsin onlari da goruruz. Her takim uc buyuklere karsi oynadigi gibi Trabzon'a oynasin, Avrupa'da oynayin mac trafigi olsun, baski artsin vs, kolay is degil bunlar. Kaldi ki Trabzon sampiyonluk yarisindaki stresi bile zor kaldiriyor, gecen yillarda gorduk zaten. Daha kesin konusmak icin erken.
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 19:48
3 İstanbul buyugu desek suna :) Ne bilim bazıları 3 buyuk diyor bazıları 4 diyor bazılarıda 5 :)
Sampiyon olacak takım ligin1 ci yarısı bittiginde en iyi hamleleri yapan takım olur :)
BaFraLı
13.Kasım.2010, 19:52
Yeri değil ama Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'da tecrübe kazanarak geldi bir yerlere. Bu sene olmassa bi dahaki sene olur.
Archnia
13.Kasım.2010, 19:53
Tebrikler trabzon güzel galibiyetti.Ertuğrula gelince bırakın ligi kazanınca artist olmayanmı var geçen sene bursa mütavazi görünüyordu şimdi adamların haline bakın tavan yapmış bi kibir,artist tavırlar.Efendi dediğimiz Sağlamın birden huyu değişti.Uygunda Sivasla 2. oldu hemen oda artist oldu.Yapmayın arkadaşlar anadolu takımlarını üstte görmek güzel ama böyle artist olıcaklarsa hiç olmasın zaten uzun sürmez böyle artistlerin gündemde kalması.
bjk4ever
13.Kasım.2010, 20:03
Bizde de boyleydi Ertugrul, Bursa veya sampiyonluga ozgu birsey degil. Zaten niye efendi deniyor anlamiyorum....
Archnia
13.Kasım.2010, 20:09
hayır Bursada ilk sezonunda bırakın hakemle tartışmayı kulubesinden bile kalkmıyordu sakinliği yüzünden oyuncularına bağarıp çağırmamasından,toplantılardaki üslubundan fln efendi olarak tanınıyordu.Sanırsam bu sene biraz sampiyonluk stresi olduğu için huzursuz hakemlere fln saldırıyor.Oyuncularda aynı şekilde.
bjk4ever
13.Kasım.2010, 20:22
Gecen seneki hakemlere de bagirsaydi piskinlik olurdu zaten.
bursa_mc
13.Kasım.2010, 21:03
İki hatadan gol yedik.Hoca hakemi eleştirmiş ama ilk önce takımına baksa daha iyi olacak galiba.Birde benim anlamadığım birşey var deplasman tribününde yer varken Trabzonspor taraftarı niye Bursa tarafından bilet aldı acaba??
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 21:28
Gol: Trabzonspor: 2 – Bursaspor: 0
Toplam Şut: Trabzonspor: 4 - Bursaspor: 15
İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 5
İsabetli Orta: Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 8
Faul: Trabzonspor: 22 - Bursaspor: 19
Korner: Trabzonspor: 1 - Bursaspor: 8
Ofsayt: Trabzonspor: 6 - Bursaspor: 4
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 61 - Bursaspor:% 39
İstatistik olarakta gorunuyor zaten, Bursa bizden ustun oynadı. Ama istedikleri pozisyonlara giremediler
Deus Dominus
13.Kasım.2010, 21:39
Topla oynama oranı şık olmuş:).
Gözü aydın herkesin, artık namağlup değiliz. Üzerimizdeki baskı, stres kalkar inşallah bu maçtan sonra. Sezon sonunda zirveye yakın biryerde olacağımızdan %100 eminim. Yeterki oyuncularımız geçen sezon olan yardımlaşmayı, mücadeleyi yansıtsın sahaya. Birde forvetlerimiz bol bol şut çalışsın. 15 şut çekiyoruz ama 5'i kaleyi bulmuyor toplamda :)
dipnot:İki haftadır(kupa maçını da sayarsak 3....) takımımın maçlarını kaçırmama neden olan TFF'ye ve Digiturk'e (+ TRT'ye) selamlar(!).
nouma16
13.Kasım.2010, 21:52
İki hatadan gol yedik.Hoca hakemi eleştirmiş ama ilk önce takımına baksa daha iyi olacak galiba.Birde benim anlamadığım birşey var deplasman tribününde yer varken Trabzonspor taraftarı niye Bursa tarafından bilet aldı acaba??
aynen arkadaş ya açık kalede fitil oldum elemanlara. birde güvenlik kapıları açtı onları deplasman tribününe geçirdi.
nekop
13.Kasım.2010, 21:59
Kendilerine ayrılan tribünde yer bulamayınca yılda 1 kez izleyebilecekleri takımlarını görmek için girmişlerdir. Olay falan çıktıda ben mi kaçırdım, nedir bu tepkinin sebebi?
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 22:02
http://www.medyatrabzon.com/images/other/trabzonda_timsah_yuruyusu.jpg
Trabzon yıkılıyor mac bittiginden beri, 22.00 de takım Trabzona iniyor bu gece uyimicaklar :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Kasım.2010, 14:05
Trabzonspor'un kazanmasını beklemiyordum ama Jaja kalitesini gösterdi. Tebrikler Trabzonspor...
nouma16
14.Kasım.2010, 14:31
Kendilerine ayrılan tribünde yer bulamayınca yılda 1 kez izleyebilecekleri takımlarını görmek için girmişlerdir. Olay falan çıktıda ben mi kaçırdım, nedir bu tepkinin sebebi?
sürekli küfür edildi bize karşı tabii güvenliğin ardından. kendilerini dışarı davet ettik gelmediler. ilk devrede kendi aralarında kavga çıktı. vur, vur diye tempo tuttuk.
Bordo61Mavi
15.Kasım.2010, 17:07
Bakalim sahaya giren taraftarlar yuzunden ne ceza gelcek
bjk4ever
15.Kasım.2010, 17:23
Ceza gelmez, olaylar ciktigi icin belki Bursa 3-0 hukmen galip bile sayilabilir.:)
Aşk-ı Şehir
15.Kasım.2010, 19:02
sürekli küfür edildi bize karşı tabii güvenliğin ardından. kendilerini dışarı davet ettik gelmediler. ilk devrede kendi aralarında kavga çıktı. vur, vur diye tempo tuttuk.
Dışarı gelselerdi ne olacaktı acaba? :D
Deus Dominus
15.Kasım.2010, 23:34
Biraz Bursa'lı taraftarlar, biraz Trabzon'lu taraftarlar sopa atacaktı...Sonra bolca polisten dayak yiyeceklerdi :)
World Hollow o1
16.Kasım.2010, 12:33
http://www.medyatrabzon.com/images/other/trabzonda_timsah_yuruyusu.jpg
Trabzon yıkılıyor mac bittiginden beri, 22.00 de takım Trabzona iniyor bu gece uyimicaklar
Bursaspor harbiden büyük olmuş yahu.. :)
Galibiyeti sabaha kadar kutlamalar falan.. :p
exit61
16.Kasım.2010, 13:15
Bahsettiğin yer Trabzon yani bir futbol şehri her maç öncesi taraftarlar uzun sokakta ve meydanda toplanır tempo tutulur eğlenilir, hangi maç kazanılırsa kazanılsın maç sonrası meydanda taraftarlar eğlenmeye devam eder.Rakip Bursa veya başkası fark etmez maç günü eğlence günüdür Trabzon için, laf atmanın anlamı yok güzel kardeşim.
Trabzonspor
16.Kasım.2010, 13:50
Olayın Bursa ile alakası yok.Arkadaşın da dediği gibi her maç öncesi yapılır bunlar ve sonrasındada tabi.Yani Bursa neyse İnegölde o :D
Bursaspor
16.Kasım.2010, 18:38
İyide Hüseyin ile Egemen bir mi?
Hüseyin sizi para için mi bıraktı? Yoksa takımda şans bulamadığı için mi?
Egemen hem bizi para için bıraktı hem de tüm bunların üzerine her Bursa maçında provakatif davrandı. Hüseyin gibi bir kişi olsa Egemen ona da küfür edilmez. Ömer Aysan'a edilmediği gibi.
KanaKe
16.Kasım.2010, 20:09
Egemen kaptanligi birakip gittigi icin küfür ediliyor para icin gidecek tabi adam profesyonel futbolcu bu isten para kazaniyor baska ne icin gidecek?
Bursaspor
16.Kasım.2010, 20:22
Kaptanlığı bırakıp gittiği için değil, kendisine sözleşme önerildi kendisi Trabzonspor daha fazla para verdiği için bizimkini kabul etmedi. Gerçek bir kaptan olsaydı kalabilirdi. Takımın en zor zamanında yanında olmayı bildiği gibi yine dururdu.
E Hüseyin'de giderken kaptandı yanlış hatırlamıyorsam.
exit61
17.Kasım.2010, 00:06
Tamam adam profesyonel düşündü ve Bursa'dan ayrıldı,daha büyük bir kulube ve daha çok paraya geldi.Bu Egemene yakışan davranış Bursalılarada onun anasına bacısına sövmekmi yakışıyor?Sorarım size.....
Sizin savunduğunuz adama koro halinde küfür edilmesi ne diyelim artık.PESSSS
Bursaspor
17.Kasım.2010, 00:07
Onu savunan yok burada, sadece Hüseyin ile Egemen arasında fark var, onu anlatıyoruz.
exit61
17.Kasım.2010, 00:21
Onu savunan yok burada, sadece Hüseyin ile Egemen arasında fark var, onu anlatıyoruz.
Maalesef yok.Para konusunu yanlış biliyorsunuz.Hüseyine Rubin Kazandan teklif gelmişti hatta sene içinde sırf bu yüzden sözleşme imzalamadı.Trabzonspor ona aldığı paradan daha azını önerdi çünkü gelen yönetim maaşları yüksek buluyordu yada Hüseyinin aldığı parayı yüksek buluyordu oda Rusya sevdasına, aldığından aşağıya imza atmadı.Ama Rusya işi yatınca Hüseyinde baktı en iyi teklif Bursadan oda Trabzondan aşağıya bir miktar karşılığında imza attı.
Gitmesini bir çok Trabzonlu istediğinden ona karşı bir tepki doğmadı,beğenmeyen gider dendi.Ben şahsen Hüseyini hep tutmuşumdur ligin çok iyi top kesen adamlarından biridir.Ama Trabzonluların çoğu sevmez.O yüzden tepki oluşmadı yada fazla tepki oluşmadı.Egemen ise Bursanın sevdiği bir adamdı daha yüksek para için gidince olay oldu.Aralarıdaki tek fark birinin fazla sevilmemesi diğerinin sevilen bir kaptan olması.
Sonuçta ikiside profesyonel yaşlarıda belli biyere gelmiş bu saatten sonra parayı ikinci plana atmaları bence ahmaklık olur.Futbolu bırakınca ne trabzonspor nede bursaspor eski futbolcularına bakar adamlar iş yapıyor.
Bursaspor
17.Kasım.2010, 00:24
Hüseyin sevilirdi sevilmezdi bir şey diyemem ancak 9 sene kaptanlık yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Egemen ise dediğin gibi çok sevilirdi, o dönemde de fazlasıyla seviliyordu ancak istediği para çok fazlaydı Egemen'in o parayı azaltması istendi azaltmadı ve Trabzonspor'a transfer oldu. Gemiyi en son o terkeder diye düşünülen adam ilk giden oldu.
exit61
17.Kasım.2010, 00:35
Ya burda olay aslında bursanın küfür etmesi olayı değil her takım taraftarı bunu yapıyor ama hep kendi tarafımızdan bakıyoruz olaya.Evet takım tutuyoruz biraz taraflık olucak ama.Bu adamların bir hayatı var bakmaları gereken insanlar var geleceklerini garanti altına almaları lazım eee yetenekleride malum avrupa çok zor.Önceki mesajdada dedim hiç bir kulup futbolcusu futbolu bıraktığı zaman ona bakmaya devam etmez bunların yaşı 18-20 değilki yaşları gelmiş 25-30'a tepki normaldir bir maç olur 2 maç olur ama her sene anasına bacısına koro halinde küfür etmek ne Bursa'ya yakışır nede başka bir şehire.
Saygılar :)
bjk4ever
17.Kasım.2010, 09:19
Bu tartisma oldukca anlamsiz aslinda. Bu kadar duygusal olmaya gerek yok, kaptan olsa bile adam para icin yapiyor bu isi. Neden ayrildiginin bir onemi yok, sonucta gitmisler ve su an ikisi de gayet basarili ve mutlu gorebildigim kadariyla, tartismanin anlami yok aslinda....
Chinatown
18.Kasım.2010, 02:14
büyük yanlış var ortada, Egemen Korkmaz para için gelmedi bize, Bursaspor Egemenden çok kıstı, bunu Bursalı bir yönetici Trabzona gelmeden demişti, şartlarımız sunduk gelirse diye. yani Bursaspor kendi kaptanına blöf yaptı, hatta zamanın Beşiktaşlı yöneticisi Sinan Vardar Egemeni Beşiktaşa önerdiğinde Bursaspor'un teklifini beklediğini söylemiş, ondan sonra bjk stoper sorunun çözmüş, Bursada Egemenin istediği ücreti vermemiş, boşta kalan Egemen'de bize imza atmış.
velasıl kelam bunlar olmasa da, Egemen Trabzona gelsede para için, Bursaspor'un yaptığı hoş değil. Neyse, ben hiçbir takımın arasının bozulmasına karşı değilim, ama bu maçta Bursasporlular bize haksızlık ettiler.