TR.CaPTaiN
11.Kasım.2010, 17:46
http://i55.tinypic.com/2r4uauh.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:43
Eskişehirspor toparlandı. Antalyaspor ise bu sezon çok iyi. Zor bir maç olacak. Beraberlik bekliyorum...
Deus Dominus
12.Kasım.2010, 22:50
Antalyaspor her yıl üstüne koyarak devam ediyor, bu sezon daha da iyiler. Eskişehirspor'da bir çıkış arıyor ama bulamadı istediği gibi bir fırsat. Antalya karşısında çok zorlanırlar, kazanan bir ekip olacaksa bu büyük ihtimalle Antalya olur.
eng1n
13.Kasım.2010, 14:35
Bende beraberlik bekliyorum iddiada zaten 0 oynadım.
Aşk-ı Şehir
13.Kasım.2010, 14:41
Antalyaspor'a Süper Ligde içeride dışarıda hiç kaybetmedik. Toplamda yapılan 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik mevcut. Ben bu maçı kazanırız diyorum.
Eskişehir'de gülen yok..
Sıkıntılı bir dönemden geçen Eskişehirspor ile son 3 resmi maçını kazanamayan Antalyaspor arasındaki mücadele başladığı gibi sona erdi..
:: MAÇTAN NOTLAR ::
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından hakkında 8 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verilen Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maçı tribünden izledi.
Eskişehirspor seremoniye üzerinde ''Kurbanınız Kızılay ile amacına ulaşır. Kurbanınız Pakistan ile kardeş payı'' yazılı pankartla çıktı.
ESKİŞEHİRSPOR: 0 - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR: 0
Stat
Atatürk
Hakemler
Serkan Çınar xxx, Süleyman Özay xxx, Erdem Bayık xxx
Eskişehirspor
Ivesa xx, Volkan xx, Nadareviç x, Diego x, Sezgin x, Bülent x, Erkan xx (Dk. 88 Pele ?), Doğa x (Dk. 77 Alper x), Serdar x, Batuhan xx, Adem xx (Dk. 71 Tello x)
Medical Park Antalyaspor
Ömer xx, Kerem xx (Dk. 85 Kenan ?), Erkan x, Uğur x, Zitouni x, Puroment x, Deniz x, Radeljic x, Yenal xx, Sergey xx (Dk. 73 Veysel x), İlkem x (Dk. 57 Ertuğrul x)
Sarı Kartlar
Dk. 40 Bülent, Dk. 87 Alper (Eskişehirspor), Dk. 32 Puroment, Dk. 36 İlkem, Dk. 65 Yenal, Dk. 81 Ertuğrul (Medical Park Antalyaspor)
::MAÇTAN DAKİKALAR::
11. dakikada Medical Park Antalyaspor atağında Kerem'in sağ kanattan Eskişehirspor ceza sahası içine yaptığı ortada Sergey topa dokunamayınca meşin yuvarlak kale direğinin yanından az farkla auta çıktı.
18. dakikada Kerem'in ceza sahası dışından attığı sert şutta kaleci Ivesa, topu güçlükle bloke etti.
33. dakikada Serdar'ın düşürülmesinin ardından Eskişehirspor serbest atış kazandı. Serbest atışı kullanan Doğa, topu Medical Park Antalyaspor ceza sahası içine doğru ortaladı. Ceza sahası içindeki Batuhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin yanından az farkla auta çıktı.
41. dakikada Serdar, topu Adem'e iletti. Ceza sahası dışında topla buluşan Adem'in şutunda kaleci Ömer, meşin yuvarlığı kontrol etti.
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.
50. dakikada Eskişehirspor atağında Erkan, topu sağ kanattaki Sezgin'e iletti. Sezgin topu Medical Park Antalyaspor ceza sahası içine doğru ortaladı. Medical Park Antalyaspor'lu futbolcuların ters vuruşunda kaleci Ömer, topu güçlükle kontrol etti.
55. dakikada Erkan'ın sol kanattan yaptığı ortada ceza sahası içindeki Diego kafayla vurdu. Yükseklik kazanan meşin yuvarlağa Bülent'in kafa vuruşunda kaleci Ömer, topu kontrol etti.
64. dakikada Volkan'ın sol kanattan yaptığı ortada Erkan, topla buluştu. Erkan'ın şutunda meşin yuvarlak auta çıktı.
Karşılaşma 0-0 sonuçlandı.
Ajansspor
Aşk-ı Şehir
14.Kasım.2010, 16:31
Zevksiz, pozisyonsuz, tatsız, tuzsuz bir maçtı. Eee daha 5. dakikada 0-0 giden maçta zaman geçirirsen maçta gol olması beklenemez zaten...