Log in

View Full Version : Gaziantepspor - Fenerbahçe [12. Hafta]

TR.CaPTaiN
11.Kasım.2010, 17:47
http://i54.tinypic.com/bfes6e.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:42
Gaziantepspor çok zor bir deplasman. Niang ve Dia yine yokmuş. Fenerbahçe'nin kazanamayacağını düşünüyorum. Tahminim 1...

Varonil
11.Kasım.2010, 20:57
Emre Belözoğlu,Diego Lugano,Mamadou Niang ve İssiar Dia önemli eksiklikler.Bu eksikler fark yaratacak isimler oldukları için maçın bizim adımıza zor geçeceğini söyleyebiliriz,Gaziantep'te 2 yıldır kazanamıyoruz.Bursaspor-Trabzonspor maçının olduğu bir haftada bu maçı muhakkak kazanmamız lazım.

Bilica ve Cristian çıldırtacak işlere girişmezlerse,sağ kanatta Gökhan-Mehmet ve ileride Alex-Semih uyumu ile pozisyon buluruz.Emre'nin sakatlığında Gökay'ı ilk 11'de oynatabilir belki Aykut Hoca.Stoch da iyi bir maç çıkartırsa kazanacağımız bir maç olacaktır.

TR.CaPTaiN
12.Kasım.2010, 17:41
Fener'de çifte heyecan!

Gaziantepspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de çifte heyecan yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin 99 golü bulunan Brezilyalı yıldızı Alex, dalyaya hazırlanırken Fenerbahçe'de de lig tarihindeki 3000. golü kimin atacağı merakla beklenmeye başladı.

Eğer Alex, bu maçta ilk golü atarsa, bir kez daha Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıracak.

Ligde 99 golü bulunan Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza'yı, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile deplasmanda yapacakları maç öncesi dalya heyecanı sardı.

Türkiye'de 7. sezonunu geçiren ve lig maçlarında bugüne dek 99 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, yarın Gaziantepspor karşısında forma giyip bir gol daha atarsa 100 gole ulaşacak.

Atacağı bir golle ''100'ler Kulübü''ne girecek Alex, Türkiye'de genel olarak bu sayıya ulaşan 31. futbolcu, Boliç ve Kona'dan sonra da bu unvanı alan 3. yabancı oyuncu olacak.

Fenerbahçe formasıyla şimdiye dek çıktığı 184 lig maçında toplam 99 gol atan Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki lig performansı şöyle:

Sezon Maç Gol
--------- --- ---
2010-2011 10 5
2009-2010 26 11
2008-2009 26 11
2007-2008 28 14
2006-2007 32 19
2005-2006 31 15
2004-2005 31 24
----------------------
Toplam 184 99

3. YABANCI OLACAK

Alex, 1 gol daha attığı takdirde lig tarihinde 100 gol barajını geçen 3. yabancı oyuncu olacak.

Türk vatandaşlığına geçen Boşnak Elvir Boliç, Birinci Lig'de Galatasaray, Gaziantepspor, Fenerbahçe, İstanbulspor, Malatyaspor ve Gençlerbirliği formaları altında toplam 129 gole imza atarak Türk futboluna damgasını vururken, uzun yıllar Türkiye'de top koşturan Kongolu Andre Ngole Kona da 100 gol barajına ulaşan ikinci yabancı oyuncu oldu.

EN GOLCÜSÜ HAKAN ŞÜKÜR

Son yıllardaki adıyla Süper Lig'de geride kalan 52 sezonda en fazla gol atan futbolcu Hakan Şükür olarak tarihe geçti.

Hakan Şükür, Türkiye'deki lig kariyerinde toplam 249 gol atarak, 2007-2008 sezonunda, bu unvanı yıllar sonra Tanju Çolak'ın elinden almayı başardı ve listenin en başına yerleşti. Hakan Şükür'ü 240 golle Tanju Çolak, 219 golle Hami Mandıralı, 217 golle Metin Oktay, 200 golle de Aykut Kocaman izliyor.

Hakan Şükür, Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Metin Oktay ve Aykut Kocaman, aynı zamanda lig tarihinde 200 gol barajına ulaşan 5 futbolcu oldu. Ligde 100 gol barajını, geride kalan 52 sezonda yalnızca 30 futbolcu geçebildi.

Bu arada, ligde 98 golü bulunan Medical Park Antalyasporlu Necati Ateş de ''100'ler Kulübü'' için gün sayıyor.

3000. GOLÜ KİM ATACAK?

Fenerbahçe'de 3 bininci gol heyecanı yaşanıyor. Lig tarihindeki 53 sezonda 1709 maçta 2 bin 998 gol atan Fenerbahçe, yarınki mücadelede 2 gol daha atarsa 3 bininci golüne ulaşacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde bol gollü bir sezon geçirerek 11 haftalık bölümde rakip fileleri 29 kez havalandıran sarı-lacivertliler, Gaziantepspor deplasmanında 3 puanın yanı sıra 3 bininci golü de arayacak.

Fenerbahçe 1709 maçta 966 galibiyet elde ederken, 462 beraberlik 281 mağlubiyet aldı. Sarı-lacivertli ekip rakip filelere 2 bin 998 gol atarken, kalesinde 1439 gol gördü.

TARİHİ GOLLER

Fenerbahçe'nin lig tarihinde ilk golüne Ergun Öztuna, 1000. golüne Erol Togay ve 2000. golüne de Nijeryalı Uche Okechukwu imzasını atarken, 3000. golün sahibinin kim olacağı merak ediliyor.

Eski adıyla Birinci Futbol Ligi'nde Fenerbahçe'nin 1959 sezonunda yaptığı ve Ankaragücü'nü 3-1 yendiği ilk maçta ilk golü Ergun Öztuna atarken, 1000. golü 1979-1980 sezonunda 1-1'lik eşitlikle tamamlanan Adana Demirspor maçında penaltıdan Erol Togay kaydetmişti.

Sarı-lacivertli ekibin 2000. golüne ise unutulmaz yabancı oyuncularından Nijeryalı Uche imzasını koydu. Uche, 1996-1997 sezonunda Kadıköy'de takımının Trabzonspor'u 1-0 yendiği maçta 2000. golü kaydeden isim oldu.

Ligtv

Varonil
12.Kasım.2010, 20:59
Volkan Demirel

Gökhan Gönül-Bekir-Yobo-Caner

Kazım(Dia)-Mehmet Topuz-Cristian-Stoch

Alex

Semih

Bu ilk 11 ile sahaya çıkacağız bu maçta.Niang ve Dia da 18 kişilik kadronun içindeler,fakat büyük bir ihtimalle ikisi de yedek başlayacaklar.

goosfraba
12.Kasım.2010, 21:06
ankette fenerbahçe'ye verdim ama tolunay kafkas sert futbolu tercih ediyor. bu yüzden 3000. golü bulamayabiliriz de.

bursa_mc
13.Kasım.2010, 12:01
Antep lig maçında deplasmanda A.Gücünü, kupada Antalya deplasmanında 3-1 galipo gelerek özgüven kazandı bence.G.Antep kaybetmez.

TR.CaPTaiN
13.Kasım.2010, 15:13
Kağıt üzerinde ilk yarıda kalan maçlarımızın en zoru gibi gözüküyor. Bu hafta tabloda üzerimizdeki takımlar birbirleriyle oynuyorlar, ardından önümüzdeki haftalarda diğer rakiplerimiz de birbirleriyle karşılaşacaklar. Dolayısıyla bizim bu maçı hasarsız atlatıp güzel fikstürü en iyi şekilde değerlendirerek ilk yarıyı lider kapatmamız lazım.

Zekirdek
13.Kasım.2010, 18:45
Fenerbahçe'nin ilk 11'i.

Bilica'nın kesik yemesi sevindirici.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Bekir, Caner, Kazım, Mehmet Topuz, Cristian, Stoch, Alex, Semih / 6+2...

Esat Dergi yazdı.

eng1n
13.Kasım.2010, 19:54
Alex attı dakika 18 ve Alex'in 100. golü

Zekirdek
13.Kasım.2010, 19:57
Dalya Dalya Dalya!..

Neron_FB
13.Kasım.2010, 19:58
fenerin 2999 alex'in 100. golü geldi :) 3000 i de o atar umarım. gerçi biri atsın da kim olursa olsun, antebe karşı tek gol fark yetmez, tehlikeli.

ForsakeN
13.Kasım.2010, 20:29
Cristian sahada yok yine. umarım ilk yarı sonunda gönderilir. O bölgeye transfer şart.

yaman76hakanFB
13.Kasım.2010, 20:30
Christian kaptırdığı topların bile peşinden koşmuyor ve eli belinde denir ya; öyle seyrediyor pozisyonları... İnanmayan, maçın tekrarından 40 ile 45 arası dakikalarda sadece Christian'ı izlesin. Zaten nerde lazımsa orada olma-mayı başarıyor. Bu kadar suya sabuna dokunmadan ve tehlike bölgesinin uzağına kaçarak maç tamamlayan ön libero yoktur herhalde... Maldonado bundan daha kötü oyuncuydu ama risk anında oralarda olurdu, işe yarar-yaramaz; ayrı mesele... Ama bu pozisyonlardan kaçıyor. Bu adamın halet-i ruhiyesi arkadaşlarına da bulaşırsa, halimiz harap... En azından diğer 10 oyuncumuz çok iyi niyetli...

Son haftalarda her oynadığımız maçın 45 ile 60 arası dakikalarında rakibe mahkum oluyoruz; özellikle ilk devreyi önde kapattıysak... Bakalım, yine mi o hastalık tekerrür edecek ve oyunun kontrolünü 2.devrenin hemen başında rakibe mi teslim edeceğiz?

Bir diğer problem: 1-0'ı yakaladıktan sonra ikiyi "yemeden" atamıyoruz. Halbuki iki olsa maç kopacak...

Umarım bugün tekrar etmez.

ForsakeN
13.Kasım.2010, 20:32
Ben de korkuyorum 1-1 olacak diye. Öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyamıyoruz çoğu kez. Bu yüzden 2. golü bulmamız şart.

Varonil
13.Kasım.2010, 20:50
Çok pas hataları yapıyoruz şu dakika.Emre Belözoğlu'nun yokluğu çok bariz belli oluyor.

titates1
13.Kasım.2010, 20:53
Cristian ikinci yariya bence cok iyi basladi

Varonil
13.Kasım.2010, 20:54
Şu dakikalar oyunu biraz hareketlendirmemiz lazım.Kazım-İssiar Dia değişikliği çok iyi olabilir.

yaman76hakanFB
13.Kasım.2010, 21:00
Cristian ikinci yariya bence cok iyi basladi

Kırmızı kramponlar yaramış. :D

Varonil
13.Kasım.2010, 21:09
İssiar Dia girdi,Semih çıktı.Oyun şu dakikalar biraz hareketlenir,2.ci golü bulmalıyız artık.

Varonil
13.Kasım.2010, 21:12
Hareketlenir dedim golü yedik :D Şu dakikalar biraz sıkıntılı geçecek.Puan kaybı çok kötü olur,artık yüklenmemiz lazım rakip kaleye.

Night_Mare17
13.Kasım.2010, 21:12
1-1 oldu maç

MeMo
13.Kasım.2010, 21:18
Geçen senekinin aynısı maç.Valla bravo.

yaman76hakanFB
13.Kasım.2010, 21:18
Ayıptır kardeşim ya... Tutamayacaksan skoru geçme öne... Devre arası ne oluyorsa o soyunma odasında... Ölü gibi, ruh gibi geliyor futbolcular.

İnsanın ağzında tat bırakmıyorlar ki... Bu kaçıncı ya...

bursa_mc
13.Kasım.2010, 21:22
Antep 2-1...

Clayman
13.Kasım.2010, 21:24
Bir Antep klasiği...

bursa_mc
13.Kasım.2010, 21:30
Gaziantep:2 Fenerbahçe:1 bitti

Suicider
Mac bitti 2-1 Tebrikler antep

Bordo61Mavi
Antep deplasmanından herzaman korkulur. Benim sezon icinde herzaman cekindigim maclardan biridir.

Bizim acımızdan cok iyi oldu 3 puan daha uzaklastık Fenerbahceden.

Varonil
Son dakika elle oynayan Gaziantepe karşı faul çalmayan hakeme yazık.Ama bu yenilginin bahanesi değil kesinlikle.

Kötü olduğumuz bir maçtı.Gaziantepspor'a tebrikler,3 puanı hakettiler.Büyük avantaj kaybettik.İlk yarıyı yarışın içinde olmak için bütün maçları kazanarak tamamlamamız gerekiyor artık.

Geçen sezon ki maçın kopyası,böyle bir yenilgi de ayıp,yakışmıyor Fenerbahçe'ye.

yaman76hakanFB
Yedikleri içtikleri haram zıkkım olsun bu futbolcuların; ne diyeyim daha... Bir değil, iki değil, üç değil... Hep aynı hayat, hep aynı nakarat...

Lucas Neill
13.Kasım.2010, 21:31
Tolunay Kafkas mac sonunda Great Comeback diyecektir :)

Neron_FB
13.Kasım.2010, 21:31
bu antep ne iş böyle adamlar her maç 3 büyüklere oynadıkları azimle oynasalar şampiyon olacaklar :D fenerin isteksizliği de cabası.. tebrikler antepe

Deus Dominus
13.Kasım.2010, 21:32
G.Antep'in stoperine bayıldım. Dani mi ne ismi, genel performansı nasıl bilemem ama bu karşılaşmada süperdi bana kalırsa.

deniz.91
13.Kasım.2010, 21:35
Tebrikler antepe fenerbahçeyle aramızdaki puan farkının açılması iyi oldu

Nedvedmania
13.Kasım.2010, 21:37
Tebrikler Antep.

nerazzuri
13.Kasım.2010, 21:39
sabır sabır. bir sene sabır.

alex bir gitsin, aykut hoca zaten 4-3-3'ü yavaş yavaş oturtuyor. daha bu takıma ön libero alınacak, sol bek alınacak daha durun hele.

TR.CaPTaiN
13.Kasım.2010, 21:41
Saçma sapan bir maç. 1-0'ın üstüne yatmaya çalışırsan olacağı budur. Öne geçmişsin, 2. golü bulsan maç bitecek, hala maçı geride kabul ediyorsun. Alex'in, Stoch'un güzel oyunu da böyle bir sonuçla birlikte güme gitti.

MeMo
sabır sabır. bir sene sabır.

alex bir gitsin, aykut hoca zaten 4-3-3'ü yavaş yavaş oturtuyor. daha bu takıma ön libero alınacak, sol bek alınacak daha durun hele.

Artık kimse de sabır kalmadı.Tarihin en iyi kadrosu belki de bu seneki kadro.Geçen sene 2 kupayı da finalde kaybeden takım Avrupa'da sezon başı elendi büyük maç kazanamadı.Aykut hoca bu işi beceremedi malesef.

eXcitinG
Uzun zamandır Türkiye Liginde bu kadar iyi ayağa pas yapan takım görmedim. Bravo Antep.

Varonil
13.Kasım.2010, 21:45
Artık kimse de sabır kalmadı.Tarihin en iyi kadrosu belki de bu seneki kadro.Geçen sene 2 kupayı da finalde kaybeden takım Avrupa'da sezon başı elendi büyük maç kazanamadı.Aykut hoca bu işi beceremedi malesef.

Avrupa konusunda haklı sayılırsın Memo.Ancak büyük maç konusunda katılmıyorum.Sadece derbi maçı kazanılmakla şampiyon olsaydı her sene şampiyon olurduk nerdeyse.Evvel ki sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda derbi maçlardaki galibiyetlerinin az olmasını hatırlıyoruz.Önemli olan sezon sonunu mutlu bitirmek.Avantaj kaybettik ama kesin konuşmak için çok erken.Hiç kimse erkenden şampiyonluk şarkıları söylemesin,köprünün altından daha çok sular akar.

MeMo
13.Kasım.2010, 21:47
Avrupa konusunda haklı sayılırsın Memo.Ancak büyük maç konusunda katılmıyorum.Sadece derbi maçı kazanılmakla şampiyon olsaydı her sene şampiyon olurduk nerdeyse.Evvel ki sene Beşiktaş'ın şampiyonluğunda derbi maçlardaki galibiyetlerinin az olmasını hatırlıyoruz.Önemli olan sezon sonunu mutlu bitirmek.Avantaj kaybettik ama kesin konuşmak için çok erken.Hiç kimse erkenden şampiyonluk şarkıları söylemesin,köprünün altından daha çok sular akar.

Şampiyonluk konusunda haklısın ille derbileri kazanmak gerekmiyor ama bu bizim geleneğimizdir büyük maçların çoğunu hep çıkış olarak kullanmışızdır.Bu sene onu da yapamadık rakiplerle fark iyice açıldı.Sezon sonunda işler çok değişebilir orasına katılıyorum ama çok kötü durumdayız şu an...

Varonil
13.Kasım.2010, 21:53
Şampiyonluk konusunda haklısın ille derbileri kazanmak gerekmiyor ama bu bizim geleneğimizdir büyük maçların çoğunu hep çıkış olarak kullanmışızdır.Bu sene onu da yapamadık rakiplerle fark iyice açıldı.Sezon sonunda işler çok değişebilir orasına katılıyorum ama çok kötü durumdayız şu an...

Lugano ve Emre'nin eksikliği çok dikkat çekti bu maçta.Semih'te oldukça ağır kaldı Antep savunmasında.Dia ve Niang'ın da takıma dönmesi lazım.Devre arasında Cristian,Kazım,Bilica gibi faydasızları gönderip gereken takviyeleri yapmalıyız.

Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama Trabzonspor'un fikstürü artık çok rahat,büyük bir ihtimalle devreyi lider kapatacaklarını düşünüyorum.Zirvenin gerisinde kalmamak için 5 maçta 15 puan almamız şart.Bu 5 haftada Kayseri,Bursa,Galatasaray ve Beşiktaş'ın birbirleri ile maçları var,dolayısıyla 5 maçta 15 puan alırsak en kötü ihtimalle devreyi 2.ci veya 3.cü tamamlarız.

deniz.91
13.Kasım.2010, 21:56
Uzun zamandır Türkiye Liginde bu kadar iyi ayağa pas yapan takım görmedim. Bravo Antep.
aynen abi özellikle bunu tolunayın takımının yapması beni çok şaşrıttı gerçi büyük takımlara karşı her zaman iyi oynatıyor takımını

Varonil
13.Kasım.2010, 22:00

Evet,hakkını vermek lazım.Özellikle Ahmet Arı biraz zayıf nokta gibi kalsa da Olcan-Murat Ceylan-Orhan Gülle-Ahmet Arı'dan oluşan ortasaha makine gibi çalıştı,iyi işler yaptılar.Orhan Gülle'yi çok beğendim.Milli Takıma çağrılmasının da vermiş olduğu motivasyonla iyi bir maç çıkardı.Gaziantep bu takımın iskeletini korursa iyi işler yapacaktır ilerleyen haftalarda.

yaman76hakanFB
13.Kasım.2010, 22:01
Ne kulübüz ama?..

Yönetim geçen yıl sıkıştı mı: "Büyük takım büyük maçlarda belli olur. Bakın, bütün derbileri kazanıyoruz. Demek ki biz iyi takımız, biz yönetim olarak iyi takım kurmuşuz" der ve sorumluluktan sıyrılırdı. Kabahat "takımı küçük maçlara motive edemeyen" hocalara kalırdı. (Ki hocaların kabahati olduğu da doğru...)

Yönetim, bu sezon: "Derbi kazanmakla şampiyon olunmuyor. Geçen yıl kazanıyorduk, n'oluyordu?"

Birileri bizi acaip kafalıyor ama, dur bakalım.

Şu durumda Aykut hocanın ne Sportif Direktör olduğu belli, ne Teknik Adam... Şu görüntüde hoca birisinin koltuğunu sağlama almaya yarayan bir paravana...

BaGa TaRKaN
13.Kasım.2010, 22:24
Boşunamı Antep'e Verdik Tahmin Yarışmasında:D

Gururluyum Valla Bir Yarımda Antep Olduğum İçin Böyle Bir Memleketim Varsa Ne Mutlu Bana:) Şanlı Antebim Benim.

World Hollow o1
13.Kasım.2010, 22:25
Tebrikler Gaziantepspor'a helal olsun 3 puanı hak ettiler.. :)
Çok iyi mücadele verdiler Fenerbahçe kazanmak adına pek birşey sergilemedi..

Helal olsun Gaziantepspor'a...

izmer96
13.Kasım.2010, 22:48
G. Antep iyi oynamis tebrik ediyorum , ama macin hareketi 25. dakkaydi galiba Alexin defansdan topu alip 2 adami gecip sag kanada gokhan a verip birde ceza sahasina girip golu aticakken Semih'in izin vermedigi pozisyondur , mukemmel bir pozisyondu Alex tarafindan yaratilip yine Alex tarafindan bitirilicekdi eger Semih izin verseydi

nerazzuri
13.Kasım.2010, 22:49
aykut hoca bu işi beceremedi demek için de çok erken bence.

12 haftalık süre içinde hiç bir hocayı değerlendiremeyiz, böyle bir teşhis koyamayız. ortada yapılan 3 senelik bir anlaşma var bu ancak sezon sonu veya 2.sezonun yarısında değerlendirilir.

burada söz konusu aykut kocaman olduğu için ben kafadan 2 sezon sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

şu an için oynatılan futbol, ya da şöyle söyliyeyim oynatılmak istenen futbolu çok az da olsa 12 hafta içinde bazı maçlarda gördük çok mutlu etti bizi.

sabretmeliyiz, her şeye rağmen. :)

bjk4ever
14.Kasım.2010, 13:56

Dogru, hakikaten super kadro. Solbek oyuncun Caner, sagbek G.Gonul'un yedegi yok, yuksek profilli 4 santrfor var tek forvet oynayan takimda, ama adam gibi 1 tane onlibero yok. Harbiden super kadroymus. Sezon basinda kurulan dengesiz kadronun dezavantajlarini hala yasiyor FB. Takimda adam gibi onlibero 1 tane sahada bile yok, kulubede zaten yok, ama 4 tane sag acik (Stoch, Kazim, Dia, Topuz) ve 3 tane santrfor (Semih, Niang, G.Unal) var. Dia'nin yerine Emre'nin yukunu hafifletecek ve takimi dengeleyecek 1 tane iyi onlibero alinsaydi cok cok daha iyi durumda olurdu FB, ama muhtesem Dia alindi zaten 5 tane sag acigi olan takima. Kadro kalitesi bir yana, kadro planlamasini bu kadar kotu yapmak takdire sayan. Antep deplasmaninda 0-1 ondesin, rakip iyi oynamaya basliyor, ama kulubeden oyuna alip kontrolu ele gecirmeni saglayacak oyuncu yok. Hos, Kayseri deplasmanina yedek stoper goturmeyip o yuzden yenilen hocanin kadro planlamasini iyi yapmasi beklenemez. Ama dur haklisiniz, Aykut Kocaman Fenerbahce'nin cocugu, ustelik Ankaraspor'u 5. falan yapmis, buyuk hoca.:)

bjk4ever
14.Kasım.2010, 13:57
aykut hoca bu işi beceremedi demek için de çok erken bence.

12 haftalık süre içinde hiç bir hocayı değerlendiremeyiz, böyle bir teşhis koyamayız. ortada yapılan 3 senelik bir anlaşma var bu ancak sezon sonu veya 2.sezonun yarısında değerlendirilir.

burada söz konusu aykut kocaman olduğu için ben kafadan 2 sezon sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

şu an için oynatılan futbol, ya da şöyle söyliyeyim oynatılmak istenen futbolu çok az da olsa 12 hafta içinde bazı maçlarda gördük çok mutlu etti bizi.

sabretmeliyiz, her şeye rağmen. :)

Aykut Kocaman'in ne ayricaligi var onu da aciklar misin, cok merak ettim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Kasım.2010, 13:58
Tebrikler Gaziantepspor. Son 2 sezonda olduğu gibi yine Fenerbahçe'yi kendi evlerinde mağlup ettiler...

di canio
14.Kasım.2010, 14:46
Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde yazan bir isimdir. Bu Aykut Kocaman'ın ayrıcalığını, taraftarın gönlündeki yerini açıklar sanırım. Dün Kral dediğimiz adama, birkaç başarısız sonuç yüzünden sırt çevirmemeli Fenerbahçe taraftarı. Büyük çoğunluğu çevirmez de zaten.

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz. En az 1 sezon sabretmeliyiz. Kötü sonuçlar gelse de, takımda geçtiğimiz sezonlara göre iyi gelişmeler oluyor bence. Takım bir geçiş dönemi yaşıyor. Bekleyelim, devre arası transferleri yapılsın, sezon sonunda eleştiririz hep beraber yanlışlarını.

nerazzuri
14.Kasım.2010, 17:14
Aykut Kocaman'in ne ayricaligi var onu da aciklar misin, cok merak ettim.

Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinde yazan bir isimdir. Bu Aykut Kocaman'ın ayrıcalığını, taraftarın gönlündeki yerini açıklar sanırım. Dün Kral dediğimiz adama, birkaç başarısız sonuç yüzünden sırt çevirmemeli Fenerbahçe taraftarı. Büyük çoğunluğu çevirmez de zaten.

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz.

Di Canio'ya teşekkür ediyorum benim yerime cevap verdiği için.

Elbette Aykut Kocaman sizin için ayrıcalıklı olmayabilir, fakat bizim için öyle değil.

M.O.S.H
14.Kasım.2010, 17:48
Andre Santos yerine mademki inatla Caner denen çakma sol bek oynatılıyor devre arasında Santos gönderilip yerine gerçek bir sol bek alınmalı .
Emre'siz bu takımın bir hiç olduğunu görmüş olduk aynı şekilde Lugano olmayıncada savunma aksıyor.
Niang'la Dia madem iyileşti neden ilk 11 başlamıyor onu anlayamadım hadi Niang yeni iyileşti bi derecede deplasmanda oynadığımız maçta Dia nasıl 11 de düşünülmez.
Devre arasında Bilica , Cristian ve gerekirse Santos gönderilip yerlerine gerçek bi ön libero , çift yönlü orta saha ve sol bek alınmalı yoksa işimiz zor.

nerazzuri
14.Kasım.2010, 18:15
Andre Santos yerine mademki inatla Caner denen çakma sol bek oynatılıyor devre arasında Santos gönderilip yerine gerçek bir sol bek alınmalı .
Emre'siz bu takımın bir hiç olduğunu görmüş olduk aynı şekilde Lugano olmayıncada savunma aksıyor.
Niang'la Dia madem iyileşti neden ilk 11 başlamıyor onu anlayamadım hadi Niang yeni iyileşti bi derecede deplasmanda oynadığımız maçta Dia nasıl 11 de düşünülmez.
Devre arasında Bilica , Cristian ve gerekirse Santos gönderilip yerlerine gerçek bi ön libero , çift yönlü orta saha ve sol bek alınmalı yoksa işimiz zor.
bu dediklerin en geç sezon sonuna kadar olacak.

devre arası olmaz ise, sezon sonu mutlaka olacak yani benim hiç şüphem yok.

Alex'de gidiyor, Cristian devre arası ülkesine dönüyor. Santos ve Bilica'da muhtemelen sezon sonu gidecekler.

Yobo'nun da devre arası bonservisi alınacak.

Şimdi diyeceksiniz, burası transfer konusu mu? tabiki değil, neden anlatıyorum bunları; gördüğünüz gibi daha yapılanma dönemindeyiz. Hiç bir taş yerine oturmadı, daha istenilen oyuncular kadroda değil. Gidecekler var gelecekler var, sistem değişecek.

12 haftalık süreçte yargılamayın, sabredin biraz. 1 sezon sabredin. Varsın bu sene Trabzon,Kayseri,Bursa üçlüsünden birisi şampiyon olsun.

Ben inanıyorum ki gelecek bizim. Yapılanlar çok doğru, çok doğru hamleler. 5 aylık süreçte hemde. Daha ilerisi var bu işin.

bjk4ever
14.Kasım.2010, 18:47

Aykut Kocaman'a ilk kez geldiği görevinde henüz 5 ay geçmişken tepki göstermek doğru olmaz. En az 1 sezon sabretmeliyiz. Kötü sonuçlar gelse de, takımda geçtiğimiz sezonlara göre iyi gelişmeler oluyor bence. Takım bir geçiş dönemi yaşıyor. Bekleyelim, devre arası transferleri yapılsın, sezon sonunda eleştiririz hep beraber yanlışlarını.

Birader futbolcu olarak yazdirdi adini, oyle degil mi? Bu ona teknik direktorluk yapma ve bunu istedigi gibi basarisiz sekilde yapma hakkini mi veriyor? Bu duygusallik nedir anlamiyorum, ayni Riza ve Ertugrul olayinda da yasandi. Bana ne abi futbolculugundan, zamaninda yapmis, karsiligini para seklinde almis, bu takima veda etmis, tamam bitti gitti. Antrenor olarak da kulube gelmek istiyorsa kendini kanitlasin ve basarili olsun o zaman. Bulent Korkmaz, Riza Calimbay, Ertugrul Saglam, Maradona geldi de ne oldu? Futbolcuyken efsaneydi diye birini teknik direktorluge getirmenin anlami yok bence...

di canio
14.Kasım.2010, 18:56
Futbolcu iken kişiliğiyle ve yaptıklarıyla taraftarın gönlünde yer etti. Takımın aldığı başarısız sonuçlar, ortada gözle görülen değişiklikler de varken Aykut Kocaman'a henüz 12. haftada sırt çevirtmez demek istedim.

Dünya çapında hoca da getirildi, oyuncu da. Birçoğuna hiçbir fayda sağlamamasına rağmen katlanıldı, hala katlanılanlar da var. Onların yanında Aykut Kocaman ve onun gibi takımın geçmişinde yer etmiş isimlerin kredisi daha fazla olmalı bana göre. Bu duygusallıksa, evet duygusalım. Ama takımın başına getirilmişken, sabır gösterilmeden suçlanmamasını istemek bence vefadır.

Aykut Kocaman'ın takımın başına getirilmesi yanlış olabilir. Ama yanlış yapıldı diye de Aykut Kocaman gibi bir ismin 12. haftada başarısızlıkla suçlanması doğru olmaz. Henüz sezonun yarısı bile geçmedi. Başka takım taraftarları ne derse desin, Fenerbahçe taraftarlarından ricam biraz daha sabredelim. Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bazı kronik durumlar değişiyor artık (bana göre).

Universal
15.Kasım.2010, 01:17
Bütün herşey mahvoldu. İlk yarıda ki bütün maçlarımızı kazanıp zirveye ortak veya lider bitirmemiz gerekirdi. Kötü bir yenilgi oldu. Tebrikler Gaziantespor.

SAİT71
15.Kasım.2010, 10:43
Helal olsun Aykut hocaya. Bu kadar eksiğe rağmen Antep gibi bir takıma karşı önede geçtik fakat 2. golü bulamayınca tıpkı kupa maçındaki gibi geriye düştük. TAbloya bakınca en azından rakiplerimiz olan 2 büyük İstanbul takımından öndeyiz. Bu sene avantajlı olarak Trabzon ve ardından Bursa geliyor bana göre. Şampiyonluğu kaptıracaksak yine Bir Anadolu takımına kaptırmayı tercih ederim. Galatasaray ve Beşiktaş'ın hocaları yabancı ama onlarda zirveden uzaktalar. Bizim hocamız ise bizim istediğimiz birisi en azından ve gösterilecek sabır yine bize yarayacak. 12. haftada hocaya yüklenmek doğru değil. Taktik olark eleştirilir ama asla diğer türlü eleştiriyi haketmiyor (uzun vadede). Devre arasıda değil gelecek sezon transfer yetkisi verilmeli eline ve tekrar kadroyu yapılandırmalı. Maç ile ilgili birşey söylemeye gerek bile yok. Ben hala kadromuzun eksik olduğunu söylüyorum. Adam gibi bir sol bekimiz yok. Sağ bek alternatifsiz. Stoper bile Yobo-Lugano olmayınca çöküyor. Ön libero desen hepsi sakat. Transfer gerekli.. Bana öyle geliyorki bu Stoch'da belli bir kademenin üzerine çıkamayacak. Yani potansiyel olarak çokta büyük bir oyuncu değil. Dia'yı tercih ederim sol açıkta...

DisCo
15.Kasım.2010, 10:50
Fenerbahçe'de takım olma eksikliği yaşanıyor. İster istemez yapılan transferlerinde bunda etkisi büyüktür. Bu oyuncuların uyum süresini aşması gerekiyor ancak takım halinde hala hareket edilemiyor. Bireysel olarak değerlendirdiğimizde Fenerbahçe'nin kaliteli isimleri bulunuyor. Arada Selçuk gibi Baroni gibi Bilica gibi oyuncular temizlenirse ve takım olabilirlerse şampiyonluğu Fenerbahçe kazanacaktır.