PDA

View Full Version : Gençlerbirliği - Beşiktaş [12. Hafta]

TR.CaPTaiN
11.Kasım.2010, 17:50
http://i53.tinypic.com/143oqoi.jpg

Sirius Black
11.Kasım.2010, 18:32
Beşiktaş'ın moral bozukluğu bu maça da yansıyabilir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:40
Artık kazanmamız lazım. Gençlerbirliği zor bir deplasman olsa da kazanırız umarım.

Ahmet Göktaş
11.Kasım.2010, 19:47
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum çünkü takım moral ve özgüven olarak çökmüş durumda.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 22:57
Maçın berabere biteceğini düşünüyorum çünkü takım moral ve özgüven olarak çökmüş durumda.
Bu akşamki Gaziantep Belediye maçından sonra benimde görüşlerim aynen böyle artık...

footballer33
12.Kasım.2010, 02:01
Ayağa kalkmamız lazım ve bunun için de bir yerlerden başlamak gerekiyor artık. Umarım, bu maç diriliş maçımız olur. Haydi hayırlısı bakalım.

izmer96
12.Kasım.2010, 09:21
Besiktas eger oynarsa Ermin Zec'i durduramaz , eger bu macdada bir varlik gosteremezse BJK bence bu sezon daha lig adina umitleri kalmaz

Deus Dominus
12.Kasım.2010, 22:57
Önce savunma prensibini benimsemiş bir takım G.Birliği. Hızlı hücuma uygun oyuncuları da var. Beşiktaş adına çok zor bir 90 dakika olabilir. Benim tahminim berabere biteceği yönünde.

anil luque
13.Kasım.2010, 01:47
Kolay maçlarda büyük hayal kırıklıkları yaşayan takımlar genelde zor gibi görünen bir maçla çok iyi bir çıkışa başlayabilir. Bundan önceki zamanlarda hep böyle oldu. Geçen seneki en karışık dönemimizde içerde 4-1lik G.birliği galibiyetiyle ivme yakalamıştık. Belki bu sefer deplasmandayız ve futbol olarak da dibe yakın bir yerdeyiz ama büyük futbolcular kendilerini böyle günde belli ederler. Guti ve Q7'nin sahne alacakları bir maç olarak görüyorum bu maçı. Umarım kazanıp çıkışa geçeriz artık..

eXcitinG
13.Kasım.2010, 11:53
Besiktas eger oynarsa Ermin Zec'i durduramaz , eger bu macdada bir varlik gosteremezse BJK bence bu sezon daha lig adina umitleri kalmaz

Ermin Zec sakat ve 2-3 hafta oynayamayacak.

Bu sezon iLk defa kazanacağımıza tam inanıyorum. DepLasmanLarda kendimize daha iyi geLiyoruz. Hatta uzun bir aradan sonra goL yemeden kazanacağız.

bjk4ever
13.Kasım.2010, 19:31
Bobo da yokmus maalesef. Tam anlamiyla bizim icin zurnanin zirt dedigi yerdeyiz, maglubiyetle sampiyonluk sansimiz artik tek haneli ihtimallere iner, galibiyette ise tekrar cikisa gecebiliriz. Bu takim birseylere hala inaniyorsa bunu bu macta gostermeli, baska cozum yok....

deniz.91
13.Kasım.2010, 23:20
Gençler hoca değişikliğinden sonra kendine gelmeye başladı bjkden puan alacağını düşünüyorum

eXcitinG
14.Kasım.2010, 17:27
Guti nin penaLtı goLü iLe iLk yarı 1-0 bitti.

PenaLtı da uyduruk bir karardı zaten.

Deus Dominus
14.Kasım.2010, 17:39
Yazık oldu G.Birliği'nin çabalarına. Bu kadar basit penaltı çalınır mı yahu?

Sirius Black
14.Kasım.2010, 17:44
Penaltı çok ucuz bir pozisyondu.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 17:46
Ceza sahasi disinda olsa faul bile verilmez.Duran toplarda bunun gibi 1000 pozisyon oluyo faul bile calinmiyor.

ozaniel
14.Kasım.2010, 18:34
Beşiktaş Hilbert'in golü ile 2-0 yaptı, maç bitti.

GeNç KaRTaL
14.Kasım.2010, 18:41
Bu galibiyet ile nefes aldık.Zirve yarışından iyice kopmamak adına önemliydi.Umarım toparlanmamızın ilk halkası olur bu galibiyet.

eXcitinG
14.Kasım.2010, 18:54
Savunmada rotasyon yapmayınca goLde yemedik uzun süre sonra. Toraman ve Ersan sanırım üst üste 4. maçına çıktı. GençLerbirLiği yükLendiği anLarda biLe net pozisyon yakaLayamadı. Serkanın bir tek uzaktan direği var o kadar. Savunma oturunca gaLip geLmekte koLay oLuyor. Eski maçLara nazaran iLeride çok aktif oLmasak biLe savunmada ayakLarımız yere basınca kazanmasını biLdik.

Ahmet Göktaş
14.Kasım.2010, 19:31
Harbidende bu ligde Q7 gibi oyuncu yok ya :) 1 hareketle 2 adamı birden felç etti ilk yarıda :D 2. goldeki asist apayrı bi olay zaten.

Deus Dominus
14.Kasım.2010, 20:28
Beşiktaş Hurşut'u düşünsün :) Q7 tarzı bir oyuncu sağ kanatta iyi iş yapar :) Geçen haftada izledim, bu haftada birebirde oldukça etkili. İ.Üzülmez başa çıkamadı onunla bu karşılaşmada.

ozaniel
14.Kasım.2010, 23:51
Penaltıda Tabata hava topuna çıkmışken rakip savunmacı ona müdahelede bulunuyor, bence penaltıda bir sorun yok.

footballer33
15.Kasım.2010, 00:01
İnanılmaz sert oynayan bir rakibe karşı bu olumsuzluğun da etkisiyle pek etkili olamadık, ama öyle ya da böyle ihtiyacımız olan 3 puana ulaştık. Bugün esas gerekli olan da 3 puandı zaten bizim için, kaybedilen özgüvenin kazanılması açısından. Q7'yi de çok iyi gördüm ben. :) Özlemişiz o muhteşem çalımlarını, paslarını. Gözlerimizin pasını sildi yine. :) Allah bir daha zeval vermesin, inşallah bundan sonra bu kadar uzun süre mahrum kalmayız bu muhteşem hareketlerinden. Guti'nin cezalı olması da iyi oldu, çünkü 2 hafta sonra G.Saray maçı var ve o maça dinç bir şekilde çıkacak. Konya maçında kart görme stresi de olmayacak hiç değilse. :)

izmer96
15.Kasım.2010, 00:19
Sanki ''BJK cok puan kaybetti'' diye dusunulupde verilmis bir penalti gibime geldi benim , bu kadar basit bir mudaheleye birak penaltiyi orta sahada faul vermez hicbir hakem

burak95
15.Kasım.2010, 02:28
Arkadaşlar bana kalırsa defans oyuncusunun Tabata'nın dengesini bozmaktan fazla isteği yok..Adam topa kalkmıyor çünkü..Belki de doğru değildir karar ama benim fikrim bu..

Maç hakkında yorumum tüm takımın birden gayret gösterdiğini görmek güzel..Fazla pozisyon vermedik güzel oynadık tabi..Quaresma gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız..

Deus Dominus
15.Kasım.2010, 02:32
Tabata'nın dengesi bozulduğu konusunda bende hemfikirim ama bu gibi ikili mücadeleler maç içerisinde sıkça gerçekleşir. Tabata'nın zayıf fiziği var, ayakta kalamaz böyle pozisyonlarda. Neler izliyoruz, yaka paça indirilen adamlar oluyor da hakem kalk ayağa devam diyor. Basit bir penaltı oldu. O gol olmasa maçın gidişatı farklı olurdu ama sonuç bu işte, Beşiktaş istediği, ihtiyaç duyduğu galibiyeti aldı.

di canio
15.Kasım.2010, 03:07
O pozisyonda bence penaltı doğru karar. Sıkıntı hakemlerimizin standart davranmaması. Daha önceki maçlarda yaka paça indirilen oyuncular gördük, düdük çalınmadı çoğu zaman. Daha sık Fenerbahçe'nin maçlarını takip ettiğim için, Fenerbahçe ve Lugano sıklıkla mağdur bırakıldı bu çalınmayan penaltılar nedeniyle. Her hakemin aynı düdüğü çalması mümkün değil muhakkak. Ancak verilen kararlar arasında bu kadar fark olması da hoş değil.

bjk4ever
15.Kasım.2010, 11:07
Tabata'nın dengesi bozulduğu konusunda bende hemfikirim ama bu gibi ikili mücadeleler maç içerisinde sıkça gerçekleşir. Tabata'nın zayıf fiziği var, ayakta kalamaz böyle pozisyonlarda. Neler izliyoruz, yaka paça indirilen adamlar oluyor da hakem kalk ayağa devam diyor. Basit bir penaltı oldu. O gol olmasa maçın gidişatı farklı olurdu ama sonuç bu işte, Beşiktaş istediği, ihtiyaç duyduğu galibiyeti aldı.

Birader baska hakemler yaka paca indirilen pozisyonlarda hata yapip penalti vermiyor diye bu hakem de mi hata yapacak? Standart olmamasi sacma, ama dunku pozisyonun net penalti oldugunu degistirmez.

bjk4ever
15.Kasım.2010, 11:08
O pozisyonda bence penaltı doğru karar. Sıkıntı hakemlerimizin standart davranmaması. Daha önceki maçlarda yaka paça indirilen oyuncular gördük, düdük çalınmadı çoğu zaman. Daha sık Fenerbahçe'nin maçlarını takip ettiğim için, Fenerbahçe ve Lugano sıklıkla mağdur bırakıldı bu çalınmayan penaltılar nedeniyle. Her hakemin aynı düdüğü çalması mümkün değil muhakkak. Ancak verilen kararlar arasında bu kadar fark olması da hoş değil.

Keske hakem seminerlerinde kart isteyen oyunculara kart cikmasi gerektigi yerine bu tur seyler anlatilsa. Bu pozisyon ceza alaninin disinda olsa tum hakemler cart diye faul calmisti, ceza alani icinde formadan cekmelerde vs bile zor caliyorlar maalesef.

anil luque
15.Kasım.2010, 11:22
bu galibiyet takımın özgüvenini geri kazanması adına çok önemliydi. Gençlerbirliği iyi takım ve deplasman üstelik. Guti Quaresma gibi oyuncular rol oynar demiştim ve öyle de oldu. Haftaya içerde Konya maçını da kazanıp ivme kazanmamız hiç de fena olmaz.

indie
15.Kasım.2010, 11:32
Devre arası Hurşut tarzı iki yerli oyuncu katsak kadroya güzel olur. Sene başından beri söylüyorum, kanat rotasyonu çok kısıtlıydı. Q7 ile Ekremin sakatlığı ve Hilbertin geriye çekilmesiyle iyice bitti. Ki zaten bunların son ikisi zaten yaratıcılığı kısıtlı oyuncular. Takımda topu aldı mı yaldır yaldır gidebilen oyuncu sayısı 1. Devre arasında Nihat-Holosko-Tabata'ya sihirli değnek deymeyeceğine göre kadroyu dikine gidebilen adamlarla güçlendirmek lazım.

Rıdvan'ın 2. devreye yetişmesi de ilaç olur.

anil luque
15.Kasım.2010, 11:37
rıdvan'ın sağ beke yetişmesi ve Hilbert'in sağ açığa çekilmesi bence daha faydalı olur. Belki kapanan takımlara karşı sıkıntı yaşarız Hilbertle , dediğin gibi kısıtlı yetenekleri var yaratıcılık konusunda ama araya çok iyi kaçan ve devamlılığı çok üst düzeyde olan bir oyuncu. Dün attığı golde nasıl bir kondisyona sahip olduğunun göstergesi. Ama sağlam bir transfer hiç de fena olmaz tabiiki.

bjk4ever
15.Kasım.2010, 12:43
Yerli olarak yuksek kalitede oyuncu bulmamiz zor bence. O tarzda oynayan anca V.Sen ve O.Ipek var, onlarin kalitesini de Avrupa'da goruyoruz, bize ciddi fayda saglamaz. Holosko'dan falan belirgin daha iyi olacaklarini sanmam. Orasi icin aklima gelen transferler Hamit Altintop, V.Sen, O.Ipek, Veli Kavlak, Hursut Meric, Yekta Kurtulus, Tunay Torun, baska var mi? Cogu ya gelmez ya yetersiz.....

nerazzuri
15.Kasım.2010, 13:17
Yerli olarak yuksek kalitede oyuncu bulmamiz zor bence. O tarzda oynayan anca V.Sen ve O.Ipek var, onlarin kalitesini de Avrupa'da goruyoruz, bize ciddi fayda saglamaz. Holosko'dan falan belirgin daha iyi olacaklarini sanmam. Orasi icin aklima gelen transferler Hamit Altintop, V.Sen, O.Ipek, Veli Kavlak, Hursut Meric, Yekta Kurtulus, Tunay Torun, baska var mi? Cogu ya gelmez ya yetersiz.....
Tartışmak için doğru yer değil fakat, şu yazıdaki görüşüne katılıyorum. bir şey dışında; Volkan Şen yetersiz değildir fikrime göre.

Avrupa kupalarında takımda en dikkat çeken isim Volkan Şen, bana göre diğer 10 kişinin çok çok üstünde bir performans gösteriyor ki, Alex Ferguson'un bile dikkatini çekti.

Bunu seninle tartışmak için yazmadım, yanlış anlamanı istemem :) ama hakkını da vermek lazım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Kasım.2010, 16:12
Bu galibiyet takıma güveni tekrar getirmek adına çok iyi oldu. Tebrikler Beşiktaş'ım...

bjk4ever
15.Kasım.2010, 16:46
Tartışmak için doğru yer değil fakat, şu yazıdaki görüşüne katılıyorum. bir şey dışında; Volkan Şen yetersiz değildir fikrime göre.

Avrupa kupalarında takımda en dikkat çeken isim Volkan Şen, bana göre diğer 10 kişinin çok çok üstünde bir performans gösteriyor ki, Alex Ferguson'un bile dikkatini çekti.

Bunu seninle tartışmak için yazmadım, yanlış anlamanı istemem :) ama hakkını da vermek lazım.

Soyle soyleyim o zaman; Volkan'in bonservisi ne kadara patlar bize ve o paraya deger mi?