Log in

View Full Version : Galatasaray - Manisaspor [12. Hafta]

TR.CaPTaiN
11.Kasım.2010, 17:52
http://i55.tinypic.com/2w7pp54.jpg

Sirius Black
11.Kasım.2010, 18:33
Kazanmak zorundayız ve umarım kazanacağız. Manisaspor'un defansımızı delebilecek kalitede hücumcuları yok, eski pozisyon veren Galatasaray da. 1-0, 2-1,2-0 gibi bir skorla alırız.

Addolorato
11.Kasım.2010, 18:54
Kazanmak zorundayız ve umarım kazanacağız. Manisaspor'un defansımızı delebilecek kalitede hücumcuları yok, eski pozisyon veren Galatasaray da. 1-0, 2-1,2-0 gibi bir skorla alırız.

Bilmiyorum oynayacaklarmı ancak Isaac , Makukula , Simpson falan iyi oyuncular.

Sirius Black
11.Kasım.2010, 18:57
Isaac bence düşünüldüğü kadar değil.

Makukula hantal, defansı yaracak kat edici özellikleri yok, kaleyi görmese yeter ki onu başarabiliriz.

Simpson da Allah kerim artık. :D

KaRaBükLü KraL
11.Kasım.2010, 19:06
Denizli maçı her ne kadar ölçü olmasada 1-2 oyuncumuz sağlam oynadığı zaman istediğimizi alabiliyoruz(özellikle A.S.Y'de)Örneğin dün Pino ve Elano gayet iyiydi ve kazandık.Antalya maçı da güzel bi örnek.Gelelim bu maçla ilişkisine:)Eğerki yine 2-3 oyuncumuz üst düzey performans gösterebilirse bu maçtan galip ayrılırız.Hagi geleli en azından Rijkaard'ın oynattığı gibi zevksiz(bana göre)bir futbol oynamıyoruz.Mücadele ediyoruz.Manisa maçında mücadele edersek,2-3 oyuncumuzda gününde olursa bu maçı rahat alırız diyorum ben:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 19:36
Manisaspor düşüşte,Hikmet Karaman'ın ilk geldiği zaman ki gibi değiller. Galatasaray kendi sahasında rahat kazanacaktır.

Zekirdek
11.Kasım.2010, 19:51
@Addolorato

Makukula malesef Manisaspor'un oyun sistemine kesinlikle uymuyor. Makukula'ya top indirmek ve sadece onun üzerine oynamak lazım onun iyi oynaması için. Fakat Manisaspor böyle bir oyun sergilemiyor.

Isaac ise sprinter ve hızlı bir forvet. Ama oyuna yansıtılması gereken Finishing'i 7'den fazla olmaması gereken bir futbolcu.

Simpson ise yetenekli, çabuk ve bireysel yetenekleri olan bir futbolcu. Topla buluştuğu vakit Sabri'yi zorlayacak bir isim.

Şu Hikmet Karaman Dica'yı bu maçta da oynatmassa yazıklar olsun.

Dica eğer oynarsa Galatasaray'ı tek başına alır o kadar iddialıyım. Bu kadar yetenekli olan bir futbolcuya neden forma şansı verilmez anlamıyorum.

Deus Dominus
12.Kasım.2010, 22:55
Galatasaray yine gol görür kalesinde ama bu sefer puan kaybetmez, 3-1, 4-1 gibi bir skorla galip geleceklerini düşünüyorum. Özellikle Pino son haftalarda kaleye dikine oynayan, uygun pozisyonu bulduğunda tereddütsüz kaleyi düşünen bir kimliğe büründü. Manisaspor savunmasını alt-üst edebilir.

Nedvedmania
12.Kasım.2010, 23:03
Sanırım bu sefer gerçekten Samiyendeki son maçım olacak :) Umarım son maçımda mutlu ayrılırım.

Night_Mare17
13.Kasım.2010, 15:05
Sanırım bu sefer gerçekten Samiyendeki son maçım olacak :) Umarım son maçımda mutlu ayrılırım.
Gideceğim gideceğim babama söylüyorum başından sağıyor ama galiba gideceğim bu maç :D

Archnia
13.Kasım.2010, 19:58
Simpson hep boş kaleye atıyor golleri bakmayın 6 golümü vardı?Biz o kadar boşluk yapmayız top dönicekte simpsonun önüne düşicekte ufak ihtimaller bunlar.Kontra atak deseniz Makakula maşallahı var adam 100 kilo.Tek sorunumuz yan toplar eğer yan toplarda yemezsek alırız.Tahminim 2-0 Elano,Pino

Zekirdek
13.Kasım.2010, 20:07
Simpson hangi golü boş kaleye attı.

FreeStyLR
13.Kasım.2010, 21:40
Simpson hangi golü boş kaleye attı.

Hangisini atmadı ?

BaFraLı
13.Kasım.2010, 21:45
Fenerbahçe'nin de kaybetmesi ile maçın önemi arttı. İnşl. kazanır Galatasaray.

Zekirdek
13.Kasım.2010, 22:10
Hangisini atmadı ?

Adamı izleyerek yorum yapsanız içim yanmayacak.

Tek Fenerbahçe maçında seken topu attı diye adamı beleşçiye çıkardınız. O da boş kale sayılmaz Nizo'nun pasında önünde 3 kişi varken golü buluyor.

http://dai.ly/cYOW9n

Trabzonspor maçında normal bir gol attı. Soldan gelen ortaya çok güzel bir vuruş yaptı.

http://www.ogretmenx.com/trabzonspor-1-3-manisaspor-ozet-izle/

Sivasspor maçında yine karşı karşıya pozisyonlarda attı. Sivasspor maçında ilk golü Ömer Aysan'ın yerden ortasında vurdu. Bu boş kale sayılabilir. İkinci golü karşı karşıya kaldığı pozisyonda attı. 3. golüde karşı karşıya kaldığı pozisyonda attı.

http://mac-ozet-goruntuleri.blogspot.com/2010/09/manisaspor-sivasspor-mac-ozeti.html

Kasımpaşa maçında Makukula'nın bıraktığı topta karşı karşıya pozisyonda golü buldu.

http://www.netvideoizle.com/manisaspor-2-1-kasimpasa-ozet.html

Archnia
13.Kasım.2010, 23:32
Bide o kadar araştırmış emeğine yazık kardeş sonra ters konuşunca milletle papaz oluyorum bizim demek istediğimiz ney anlayamadın sen kapasiteni kotanı fln aştık heralde videoları izlemedim ama gollerini tek tük biliyorum 2 gol attı diye beleşçi yaptınız adamı demişsin bak ben diyorumki Simpson hep boş kaleye atıyor golleri bakmayın 6 golümü vardı?Biz o kadar boşluk yapmayız top dönicekte simpsonun önüne düşicekte ufak ihtimaller bunlar.Yani burda demek istediğim beleşci demek değildi.Attığı gollerin hepsi boş pozisyon veya boş kale.Onuda nerden anlıyoruz.''Biz o kadar boşluk yapmayız'' Yani biz ona o kadar boş pozisyon vermeyiz(Hagi defansa önem veren bir teknik adam ayrıca 3 defansif orta saha ile maça çıkıyoruz ve maç sahamızda)İnş anlamışındır kotanı aşmadan anlatmaya çalıştım ama bilmiyorum.Hıı birde böyle Galatasaray topiclerinde tatsızlık çıkartmaya çalışma Gaziantepe yenildiniz topicine dön nedenlerini bi oku onların üstüne kafa yor pokemon.Simpsonuda aldır feneri kurtarır belki

C h A o S
14.Kasım.2010, 18:45
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Ali Turan, Neill, Servet Çetin, Insua, Cana, Ayhan Akman, Elano, Sabri Sarıoğlu, Kewell, Pino

Ali Turan oynuyor.Bizi yine stresli bir maç bekliyor.Sabri'yi beke çekip onun yerine Aydın Yılmaz,Barış yada Emre Çolak oynayabilirdi.

Night_Mare17
14.Kasım.2010, 18:54
Bence bu sefer oyunumuz iyi olacak Ali Turan'a çok iş düşmeyecek gibi Sabri hayatının maçını oynar.

Zekirdek
14.Kasım.2010, 19:07
Ali Turan Simpson eşleşmesi çok güzel ve eğlenceli olacağa benziyor.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 19:22
Mustafa Sarp yok maci izleyebilirim diye sevinirken Ali Turan kanser edicek. Misimovic de yedek Hagi ile arasinda sorun var galiba. Her sene hoca oyuncu gerginligi yüzünden oyuncu kaybediyoruz bu sene ki talihliler de Hagi - Misimovic.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 19:26
Capone Sami Yen'deymis duygulandim lan özledim o duran toplarda ki gollerini.

Night_Mare17
14.Kasım.2010, 19:33
Mustafa Sarp yok maci izleyebilirim diye sevinirken Ali Turan kanser edicek. Misimovic de yedek Hagi ile arasinda sorun var galiba. Her sene hoca oyuncu gerginligi yüzünden oyuncu kaybediyoruz bu sene ki talihliler de Hagi - Misimovic.

Sorun olduğunu sanmıyorum . Manisa gibi hızlı bir takım karşısında Misimovic çok yavaş kalırdı ve birazda sisteme uymuyor çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış Hagi 2. yarıda Emre Çolak - Kewell değişikliği yapar büyük ihtimalle .

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 19:35
Sorun olduğunu sanmıyorum . Manisa gibi hızlı bir takım karşısında Misimovic çok yavaş kalırdı ve birazda sisteme uymuyor çıkabilecek en iyi kadrolardan birini çıkarmış Hagi 2. yarıda Emre Çolak - Kewell değişikliği yapar büyük ihtimalle .

Gecen mac direk soyunma odasina falan gitmis ya oyundan cikinca Hagi pek sevmez böyle hareketleri ama kendi Lucescu'nun elini sikmaz o ayri :)

Flawless Victory
14.Kasım.2010, 19:39
3 puan alabileceğimizi sanmıyorum.

Zekirdek
14.Kasım.2010, 20:09
Galatasaray 0-1 Manisaspor 32' Aziza Makukula

Bu maçta en az randıman beklediğim Makukula ile golü bulduk. Bu Makukula'da küçük maçlarda yatıyor büyük maçlarda oynuyor.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 20:09
Makukula atti Servet iki haftadir iyi calisiyor.

Aşk-ı Şehir
14.Kasım.2010, 20:10
Makukula kaldığı yerden devam. 0-1 Manisaspor öne geçti.

yunusgs
14.Kasım.2010, 20:21
Yazıklar olsun sizin gibi ruhsuz adamlara be.İzlemiyorum maç falan.Futboldan da her şeyden de soğuttunuz.Servet neden oynuyor,Ali Turan neden sağ bek,Sabri neden orta saha,Ufuk neden hala kalede?Yeter be.

LadroN
14.Kasım.2010, 20:26
Artık Hagi nin de yapacak bir şeyi yok.Oyuncular gitmiyor resmen revizyon şart.1 sene daha gitti.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 20:26
Mehmet Helvaci ilerleyen günlerde yavas yavas bazi seyleri degistiricez aciklayacagiz demisti oyunculara da gerekenler yapilabilir dedi.Hani nerde?

Servetin sucu yok adam kendine güvenilen yerde oynar yoksa oynamaz pasam.

M.Scofield
14.Kasım.2010, 20:27
hagi saçmaladı iyice sabrinin ne işi var ortada

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 20:28
2. yari Cana cikar Baris girer.

Deus Dominus
14.Kasım.2010, 20:34
Cana'nın çıkmasına gerek yok, iyi mücadele ediyor bence. Tek Simpson'a sert girdiği bir pozisyon oldu, ucuz kurtuldu orada kart gelebilirdi. Ayhan çok aksıyor, yanında Mustafa Sarp ve Barış olmayınca daha da göze batmaya başladı ( onlar daha kötü oynardı o yüzden :))
Ayhan'ı çıkarmasını bekliyorum ben, Sabri sağda devam, Kewell solda, Elano forvet arkasında. Ali Turan çıkarsa Sabri beke gelir, Pino sağa, forvete Batdal'ı alabilir.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 20:36
Cana'nın çıkmasına gerek yok, iyi mücadele ediyor bence. Tek Simpson'a sert girdiği bir pozisyon oldu, ucuz kurtuldu orada kart gelebilirdi. Ayhan çok aksıyor, yanında Mustafa Sarp ve Barış olmayınca daha da göze batmaya başladı ( onlar daha kötü oynardı o yüzden :))
Ayhan'ı çıkarmasını bekliyorum ben, Sabri sağda devam, Kewell solda, Elano forvet arkasında. Ali Turan çıkarsa Sabri beke gelir, Pino sağa, forvete Batdal'ı alabilir.

Cana cikar derken Hagi iki mactir cikariyor onu iyi oynarken onu kastetmistim yoksa cok iyi oynuyor su anda cikmamasi gerekten tek isim o.

eXcitinG
14.Kasım.2010, 20:42
Şu MakukuLa bütün bir yıL boyunca boşta gezdi. GaLatasaray ya da Beşiktaş şu adamı aLsaydı şu anda çok daha iyi yerLerde oLurdu.

LadroN
14.Kasım.2010, 20:44
Yakında Makukulayı 8-9 milyon eurolorla bir büyük(!)kulübümüz alır zaten

Zekirdek
14.Kasım.2010, 20:45
Şu MakukuLa bütün bir yıL boyunca boşta gezdi. GaLatasaray ya da Beşiktaş şu adamı aLsaydı şu anda çok daha iyi yerLerde oLurdu.

Bu sezon Makukula'nın oynadığı maçların yarısını tribünden canlı izledim. Kötü bir performans gösteriyor bu sezon. Sadece büyük takımların maçlarında kendini gösteriyor.

LadroN
14.Kasım.2010, 20:47
Çok pas hatası yapıyoruz.

Deus Dominus
14.Kasım.2010, 20:58
Elano çıkar- Misimovic girer.

edit: Galatasaray'lı oyuncuların kaleye şutlarına bakıyorumda Pino haricinde güçlü bir şut atabilen oyuncu olmadı.

bir edit daha :): Ali Turan'ı unutmuşum :D onu çıkardı Hagi.

LadroN
14.Kasım.2010, 21:01
Ali Turan çıktı Misi girdi.

Zekirdek
14.Kasım.2010, 21:07
Makukula çıktı Yiğit Gökoğlan girdi. Isaac forvete geçer sağ kanata ise Yiğit Gökoğlan geçer.

Zekirdek
14.Kasım.2010, 21:12
Helal be Isaac penaltı.

Edit: Simpson penaltıdan yazdı.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 21:14
4 e kadar yolu var.

K1nq35
14.Kasım.2010, 21:20
Manisaspor :)

Ahmet Göktaş
14.Kasım.2010, 21:25
Adnan Polat'ın dediği doğru yanlız tek rakibimiz Fener derken , Fb kaybedince GS'de kaybediyor.

Şaka bi yana Galatasaray'da durum cidden vahim gibi , maçı izlemiyorum belki iyi oynuyorlardır ama bellki bir yerde yanlışlar var. Yoksa kadro önemli değil Galatasaray'ın ismi bile çok rahat kafaya oynamalı. Keza Beşiktaşında.

Belki de yanlışlar yerine Anadolu takımlarının doğruları bu hale getirmiştir takımları.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 21:25
Bu emre colak'in üzerine neden bu kadar düsülüyor frikigi o kullaniyor orta sahadan sut cekiyor ama hic bi zaman yildiz olamicak ve Arda olamicak.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 21:33
Rijkaard'a sallayanlar simdi ne dicek acaba.Sorun ne Rijkaard'daydi ne de simdi Hagi'de sorun hic bir sportif basariya imza atmamis yönetimde. Ama dogru 2012 kriterleri var o zaman diger kulüpler cok sikinti yasayacak.

Forvet sikintisi var forvet almiyosun orta sahan aksiyor orta saha almiyorsun.

Yillardir aldigimiz bi tane iyi yerli oyuncu var mi?? Kadro kalitesi yerlerde ali turanla servetle mustafa sarpla top oynatmaya calisiyoruz teknik direktörlere.

Ufuk sen de bi maci kurtar da büyük kaleci olma izlenimi yarat!

C h A o S
14.Kasım.2010, 21:34
Valla üzülmedim bu yenilgiye.Adnanlar gidene kadar bu takım hep böyle gider.Köklü değişim şart.

Deus Dominus
14.Kasım.2010, 21:38
Galatasaray'lı oyuncuları güçsüz görüyorum, ikili mücadeleler olsun, son vuruşlar olsun olması gerektiği gibi değil. Elano bildiğimiz Elano değil, Kewell hala form tutamamış, Misimovic uyum sağlayamamış, Ayhan Emre'nin Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezonki gibi oynuyor, o da düşüşte. Savunma'da Servet büyük hatalar yapıyor, forvette istikrar yok, Pino istekli ancak aceleci, iyi şut atıyor ama gereksiz yerlerden. Cana en çok koşan, mücadele eden oyuncu, o da gereğinden fazla sert oynuyor. Bu takım toparlanır toparlanmasına da bu sezon gitti artık, hedefi avrupada mücadele etmek olarak koyulmalı -ki zaten dönüş çok zor bu durumdan- . Galatasaray taraftarının sabrı kalmadı ama tepkilerini başkana göstermelerini anlamıyorum, oyunculara anlarımda başkan istifa etse ne değişecek? yine çıkacak Ayhan, Servet, Barış, Sarp, vs... oynayacak. Mevcut kadroda değişim lazım, devre arasına kadar alabildiği kadar puan alıp birşeyler yapmalı yönetim ve Hagi. Yabancılar ne kadar kaliteli ise yerliler o kadar sıradanlaştı takımda.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 21:39
Galatasaray'lı oyuncuları güçsüz görüyorum, ikili mücadeleler olsun, son vuruşlar olsun olması gerektiği gibi değil. Elano bildiğimiz Elano değil, Kewell hala form tutamamış, Misimovic uyum sağlayamamış, Ayhan Emre'nin Fenerbahçe'ye ilk geldiği sezonki gibi oynuyor, o da düşüşte. Savunma'da Servet büyük hatalar yapıyor, forvette istikrar yok, Pino istekli ancak aceleci, iyi şut atıyor ama gereksiz yerlerden. Cana en çok koşan, mücadele eden oyuncu, o da gereğinden fazla sert oynuyor. Bu takım toparlanır toparlanmasına da bu sezon gitti artık, hedefi avrupada mücadele etmek olarak koyulmalı -ki zaten dönüş çok zor bu durumdan- . Galatasaray taraftarının sabrı kalmadı ama tepkilerini başkana göstermelerini anlamıyorum, oyunculara anlarımda başkan istifa etse ne değişecek? yine çıkacak Ayhan, Servet, Barış, Sarp, vs... oynayacak. Mevcut kadroda değişim lazım, devre arasına kadar alabildiği kadar puan alıp birşeyler yapmalı yönetim ve Hagi.

Baskan basarisizliklarin hepsini hocalara kesti birak da taraftar bu sefer ona kessin.

LeqenDary
14.Kasım.2010, 21:40
Bu kadar ruhsuz adam bir araya gelirse böyle olur .Futbol bilgisi 0 olan bir yönetimin takımından da bu beklenir .Biri oyuna girer lakayt lakayt sakız çiğneyerek diğeri 2 metre ötesine pas atamaz .2.yarı A2 takım çıksın maçlara bu kadar rezilllik yeter . Aldığınız paralar haram olsun .

M.Scofield
14.Kasım.2010, 21:42
demekki sorun riijkarda değilmiş tek sorun ADNAN POLAT

Flawless Victory
14.Kasım.2010, 21:44
Galatasaray'ın maçlarını izlemeyenler için kısa bir özet geçeyim. Ligde kalayım yeterli diyen takımlardan hiçbir farkı yok. Zaten puan tablosunda da bunu görebiliyoruz. Ligi orta sıralarda bitirirsek iyi. Rijkaard'ın hiçbir kabahati olmadığını defalarca söylemiştim. Hagi de başarısız olacak ama onun da kabahati olmayacak. Çünkü kadromuz o kadar uyumsuz, o kadar kötü ki. Senelerdir dökülen savunmamıza adam akıllı bir oyuncu alınmadı. Liverpool'un döküntüsünü getirdik ki Sabri'den bile iyi değil Insua. Misimovic ve Elano sanki sadece para almaya gelmişler. Forvet zaten yok. Kanatlar yok. Defansif orta saha Cana iyi fakat tek başına bir yere kadar oynuyor. Hücuma beklerden destek olmayınca yük zayıf olan orta sahaya biniyor. Forvetlerle yaptıkları kısa verkaçlar vs. dolayısıyla çok başarısız oluyor. Pino baktı ki olmayacak 35 metreden vuruyor her maç. Galatasaray'da 1-2 oyuncu dışında hepsini göndermek lazım. Gerekirse gençlerle devam ederiz ki eminim, gençler daha iyi oynar.

Hayatımda izlediğim en kötü Galatasaray bu sezon ki. Seyrederken içimden bir şeyler kopuyor, bu kadar da olmaz dedirtiyor.

M.Scofield
14.Kasım.2010, 21:48
senin takımında 2 tane sol bek varken sen yabancı hakkını sol bekten kullanıp şu takıma forvet almıyorsan sırf para için futbolcu satıyorsan bunun tek sorumlusu adnan polatdır.

E.Cartman
14.Kasım.2010, 22:04
Hagi: "Uzgunum Gerekli analizleri yapacagim ve gerekli kararlari alacagim. Bazi oyuncularin tavri bana gore normal degil. Gereken yapilacak"

Şu sözler çok sinir bozucu gerçekten, bu takımın sorunu ne Rijkaard, ne Hagi, ne yönetim ne de teknik kadro tamamen futbolcularda A takımdaki Türk oyuncuların %80'inin gönderilmesi lazım

izmer96
14.Kasım.2010, 22:10
Misimovic'in dun Almanya basinina yaptigi aciklama :

Ya sezon sonunda yada daha once Bundesliga'ya donucem !

bizde su adamdan hayir bekliyoruz , Galatasaray olmus gomeni yok !

BaGa TaRKaN
14.Kasım.2010, 22:23

Açıkcası Bu Sonuca Çok Şaşırdım Manisa Sürpriz Sonuçları Sever Her Zaman Ama Beklemiyordum Bu Kadarını Hikmet Karaman Galatasaray'ın T.D Haberlerinde Yer Almış ve Bu İntikamını Ali Samiyende Yenerek İyi Bir Ders Verdi Adnanlara. Tebrikler Manisa.

Bu Arada Misimoviç'in Geldiği İlk Günlerde Hakkındaki Haberlerin Zaman Geçtikçe Doğruluk Payı Kazanmasına da Üzüldüm:uzgun: Keşke Yalan Olsaydı Aspargas Olsaydı Bizim Takımların Transfer Politikalarının Ne Derece Ahmaklıktan Başka Bişey Olmadığını Bir Kere Daha Avrupaya Gösterdik. Bir Takım Bu Kadar Düşmemeli Yazık.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1839033&postcount=1

nerazzuri
14.Kasım.2010, 22:28

Sen de takdir edersin ki, bu Misimovic'in değil, Galatasaray'ın suçu.

BaGa TaRKaN
14.Kasım.2010, 22:32
Misimoviç'in Suçu Ne? :n:

Bu Arada Uyum Sorunundanmıdır Nedir Bilemem Belki İlerleyen Sezonda Kalırsa İyi Olur Ama Şu Bir Gerçekli Türkiyede Şuana Kadar Oynayan En Kötü Boşnak Oyuncu.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 22:33

Twitter'da yalanlandi bu haber. Bu arada kaynak var mi ?

deniz.91
14.Kasım.2010, 22:37
Galatasarayın kadroda çok geniş çaplı bir revizyona gitmesi şart böyle isteksiz bir oyuncu topluluğu görmedim ben

Aydin
14.Kasım.2010, 22:39
dk 70 skor 0-1 taraftarın yaptığı tezahurat: cimbombomum benim biricik sevgilim.

bıraksınlar adnan polat'ın, adnan sezgin'in istifasını. Türkiye'nin ilk büyük taraftar grubuyuz diye hava atacaklarına nerede nasıl tezahurat yapmalarını öğrenmeleri gerekir. ok let's go bile ne kadar denyoca olursa olsun şu biricik sevgilim tezahuratından iyidir. en azından içinde "oleeeğ oleeeğ" diye bağırınca bir aksiyon var.

Lucas Neill
14.Kasım.2010, 22:59
Sanirim kulüp yarin kongreye gidicek haberler bu yönde hep.

M.Scofield
14.Kasım.2010, 23:07
dk 70 skor 0-1 taraftarın yaptığı tezahurat: cimbombomum benim biricik sevgilim.

bıraksınlar adnan polat'ın, adnan sezgin'in istifasını. Türkiye'nin ilk büyük taraftar grubuyuz diye hava atacaklarına nerede nasıl tezahurat yapmalarını öğrenmeleri gerekir. ok let's go bile ne kadar denyoca olursa olsun şu biricik sevgilim tezahuratından iyidir. en azından içinde "oleeeğ oleeeğ" diye bağırınca bir aksiyon var.
maç esnasında benimde dikkatimi çekti taraftarın durumu en az takım kadar kötü

KaRaBükLü KraL
14.Kasım.2010, 23:30
Bu takımda işe yarar 3-5 oyuncu var.Bu oyuncular kalıp diğerleri üçe beşe bakılmadan satılması lazım.Savaşan takım dedikleri geçen senekilerin çeyreğini oynamıyo.Bu kadroya revizyon ŞART.Hemde ne revizyon.Gerçekten iş yapabilecek oyuncular transfer edilmezse bu iş olmaz.Ama sadece oyuncu değil yönetiminde işi bırakıp gitmesi lazım.Bu kadar rezil bi yönetim daha önce görmedim.İnşALLAH daha da görmem

Börk
14.Kasım.2010, 23:34
La lalalal laaayy ABDUL KADER KEİTA.

World Hollow o1
14.Kasım.2010, 23:35
Manisaspor'un defansı istikrarlı ve ciddi bir savunma grafiği gösterse ligin sonunda çok bir sırada olurlar..

Manisaspor'u tebrik ederim, çok cömertce futbol oynadılar Makakula'nın golünü her forvet golle sonuçlandıramaz kaldıki arkanda Servet gibi bir stoper varken helal olsun iyi iş bitirdi, cana'nın penaltı pozisyonundan önce tribünler ona oynadı gaza geldi eleman... :)

izmer96
14.Kasım.2010, 23:57
Twitter'da yalanlandi bu haber. Bu arada kaynak var mi ?

Bild ve Lig TV

deniz.91
14.Kasım.2010, 23:59
Bu Misimoviç geleli daha ne oldu takımdan gideceğim diyomuş galiba madem böyle bir niyeti var neden geldiki bu adam bu takıma hiç anlamadım

Lucas Neill
15.Kasım.2010, 00:01
Bild ve Lig TV

Bild de bugün yokmus öyle bi haber internette okudum ne kadar dogru bilemem ama.

Deus Dominus
15.Kasım.2010, 00:03
İsime kanıp geldi herhalde, avrupada en tanınmış takımımız Galatasaray. Birde Rijkaard vardı takımın başında. Ama davulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya hem Misimovic GS'ye, hem GS Misimovic'e öyle gelmiş sanırım :)

izmer96
15.Kasım.2010, 00:08
Bild de bugün yokmus öyle bi haber internette okudum ne kadar dogru bilemem ama.

Schalke - Wolfsburg macinin oldugu gun yapmis bu aciklamayi Misimovic , yani ayin 13 unde , Sansal Buyuka canli yayinda soyledi bu aksam , kaynak olarakda Bild'i gosterdi , Buyuka boyle kucuk yalanlar soyliycek kalitede bir adam degil

Archnia
15.Kasım.2010, 00:12
bırakın abi ya ben bu maç bitsinde evime gidiyim diyen köylüleri izlemek içinmi para verip stada gidiyorum yeni stad açılana kadar maçlara gitmemeye karar verdim.bu sezona gelince uefaya gidebilirsek başarıdır bu köylülerdende bir an önce kurtulsunlar isterse 100m borca girin yollayın bu köylüleri yerlerine oyuncu alın bıktık artık bu odunculardan.

izmer96
15.Kasım.2010, 00:15
Hagi'nin bu geceki zehir zembelek aciklamalarindan sonra yoneticilerin %80 ile telefonda gorusmus Lig tv deki GS arastirmacisi ve canli yayinda dedigine gore Misimovic , Insua , Servet ve belki Elano %90 gonderilicek oyuncularmis , hatta devre arasi bile beklenmeyebilinirmis

Mustafa Denizli bunlarin yanina Kewell , Ali Turan , Baris ve Baros'uda ekledi ve Baros'un artik GS ye hic bir faydasinin olmiycagini surekli sakatlandigini belirtti

Night_Mare17
15.Kasım.2010, 00:18
Hagi'nin bu geceki zehir zembelek aciklamalarindan sonra yoneticilerin %80 ile telefonda gorusmus Lig tv deki GS arastirmacisi ve canli yayinda dedigine gore Misimovic , Insua , Servet ve belki Elano %90 gonderilicek oyuncularmis , hatta devre arasi bile beklenmeyebilinirmis

Mustafa Denizli bunlarin yanina Kewell , Ali Turan , Baris ve Baros'uda ekledi ve Baros'un artik GS ye hic bir faydasinin olmiycagini surekli sakatlandigini belirtti
Mustafa Sarp , Ayhan Akman , Gökhan Zan , Harry Kewell ,Ali Turan , Aykut Erçetin , Misimovic yollanmalı

Elano forma giriyor o yollanırsa intihar olur.

E.Cartman
15.Kasım.2010, 00:28
Elano'nun gideceğini sanmıyorum ama Kewell'la hem antranör hem oyuncu olarak sözleşme imzalanmalı

Archnia
15.Kasım.2010, 00:31
bedava diye bütün çapulcuları topladılar adamlar takımı karıştırdı ya.

Mustafa Sarp - Coca Cola liginde oynar anca.Yollanmalı!
Ayhan Akman - Genellikle standart oynuyor ve takımın abisi sayılabilecek bir oyuncu.Bence kalmalı ama yedek olarak.Yerine kesinlikle kaliteli bir oyuncu alınmalı.
Gökhan Zan - Adamın nasıl oynadığını unuttuk sağlam olduğu 1 gün yok.Yollanmalı!
Kewell - Tamam professionalsin,seviyoruz seni ama senin mesleğin bu.Artık oynayamıyorsan bırakmalısın.Bırakmak istemiyorsan ülkene dön orda oyna.Burda artık seni idare edemeyiz.Yollanmalı.
Ali Turan - Serkan Kurtuluş kesinllikle daha yetenekli.Yollamasalardı Uğur Uçarda öyleydi.Kesinlikle Yollanmalı!
Aykut - 5 senedirmi bizde tam bilemiyorum ama takımda hiç görmüyorum genelde bar çıkışlarında kız arkadaşlarıyla haberlere çıkıyor.Yollanmalı!
Misimovic - Bu adamı ilk havalimanında gördüğümde yazık Lincoln 2 demiştim.Aynısı çıktı.Yollamadan iyice sopalamak lazım.
İnsua - Genç ama Hakan Balta kadar iyi değil onun potansiyelide yok bence.Yabancı kontejyanını bu oyuncuya kullanmak gereksiz.
Server - Bro Futbolu yeni yeni öğreniosun ama artık genç değilsin kartalspora dönmelisin.Yollanmalı.
Elano - Adamı 1 yıl bekledik ha form tutıcak tuttu tutıcak dünya kupasında mis gibi oynadı geldi yine yatmaya başladı.Hala para ediyorken yollanmalı.
Barış - Bence yeterince şans gördü yetenek yok yollanmalı.
Baros - Oynadığında oynuyor sakatlıkdan cıktıgı halde ama hep sakat.Türkiye liginin sertliğinde oynayamaz.İngiltereye tekrar dönmeli.Zaten forvet alıcaz satılmalı.

Gitmesi gereken 10 u geçik oyuncu.Takımın haline bakın nasıl bir halde ya yok böyle bir yönetim en başta yönetim gitsin sonra bu oyuncular.Bunlar daha uslanmaz kesin yollanmalılar bence.

KaRaBükLü KraL
15.Kasım.2010, 00:48
bedava diye bütün çapulcuları topladılar adamlar takımı karıştırdı ya.

Mustafa Sarp - Coca Cola liginde oynar anca.Yollanmalı!
Ayhan Akman - Genellikle standart oynuyor ve takımın abisi sayılabilecek bir oyuncu.Bence kalmalı ama yedek olarak.Yerine kesinlikle kaliteli bir oyuncu alınmalı.
Gökhan Zan - Adamın nasıl oynadığını unuttuk sağlam olduğu 1 gün yok.Yollanmalı!
Kewell - Tamam professionalsin,seviyoruz seni ama senin mesleğin bu.Artık oynayamıyorsan bırakmalısın.Bırakmak istemiyorsan ülkene dön orda oyna.Burda artık seni idare edemeyiz.Yollanmalı.
Ali Turan - Serkan Kurtuluş kesinllikle daha yetenekli.Yollamasalardı Uğur Uçarda öyleydi.Kesinlikle Yollanmalı!
Aykut - 5 senedirmi bizde tam bilemiyorum ama takımda hiç görmüyorum genelde bar çıkışlarında kız arkadaşlarıyla haberlere çıkıyor.Yollanmalı!
Misimovic - Bu adamı ilk havalimanında gördüğümde yazık Lincoln 2 demiştim.Aynısı çıktı.Yollamadan iyice sopalamak lazım.
İnsua - Genç ama Hakan Balta kadar iyi değil onun potansiyelide yok bence.Yabancı kontejyanını bu oyuncuya kullanmak gereksiz.
Server - Bro Futbolu yeni yeni öğreniosun ama artık genç değilsin kartalspora dönmelisin.Yollanmalı.
Elano - Adamı 1 yıl bekledik ha form tutıcak tuttu tutıcak dünya kupasında mis gibi oynadı geldi yine yatmaya başladı.Hala para ediyorken yollanmalı.
Barış - Bence yeterince şans gördü yetenek yok yollanmalı.
Baros - Oynadığında oynuyor sakatlıkdan cıktıgı halde ama hep sakat.Türkiye liginin sertliğinde oynayamaz.İngiltereye tekrar dönmeli.Zaten forvet alıcaz satılmalı.

Gitmesi gereken 10 u geçik oyuncu.Takımın haline bakın nasıl bir halde ya yok böyle bir yönetim en başta yönetim gitsin sonra bu oyuncular.Bunlar daha uslanmaz kesin yollanmalılar bence.
Elano gitmemeli Ayhan gitmeli ayrıca daha da gidecek var bence eksik demişsin:)

Corpus
15.Kasım.2010, 00:49
Var mı utanma duygunuz?
Ruhunuz ya da vicdanınız?

Sadece Arma’ya duyduğu aşktan,
Galatasaray’a olan sevgisinden,
Sırf takımının kazanması için, bir fazladan ses teli olmak için
Saatlerce yol gelen insanlardan

Haberiniz var mı?

90 dakika bile ayakta duramazken siz ?
Var mı haberiniz ısıtmalı, masajlı koltuklarınızda seyahat ederken,
Soğuk kış günlerinde bile çoğu zaman klimaları olmayan otobüslerde
Sıfıra karşı soğuğa meydan okuyup koridorlarda yatan gencecik insanlardan?

Gerçekten var mı haberiniz arka arkaya goller yediğiniz maçlarda,
Umarsızca ve pişkinlikle sırıttığınızda, aynı anda onbinlerce evde kıyametler koptuğundan?
Camların çerçevelerin indiğinden?
Ev halkı'nın matem havasına girip çekip battaniyelerini-yorganlarını kafalarına,
İki damla gözyaşıyla uyuduğundan? ya da hiç uyuyamadığından...

Sizler banka hesaplarınızın ne kadar çok sıfırlı olduğunu dahi bilmezken,
Asgari ücrete talim edip ama her maçta takımının yanında olmak için çırpınan insanlardan
Son parasıyla atkılar, formalar alıp ay sonunu nasıl getireceğini bile düşünmeyen insanlardan

Haberiniz var mı?

Haberiniz var mı Galatasaray uğruna yollara düşüp yollarda kaybettiklerimizden?
Gecesini gündüzünü Galatasaray’a adayan, hiç hesapsız, hiç beklentisiz ömrünü bu yola veren sağlığını, hayatını kaybeden ağabeylerimizden?

Kaç evde bu gece sabah olmayacak,
Kaç eve yarın ve sonraki günlerde gazete girmeyecek, televizyon açılmayacak
biliyor musunuz?

Bilmiyorsunuz… Anlamıyorsunuz… Haberiniz yok…

Bizim duvarlarımızda neden futbolcu posterleri olmaz?..
Neden formalarımızın arkasında futbolcu isimleri değil de, kendi isimlerimiz yazar çoğu kez?
Neden Arma’dır bizim aşkımız, Galatasaray’dır, renklerdir bilir misiniz?

Bilemezsiniz… Biz hala sizden Galatasaray Ruhu bekliyoruz nedendir bilinmez…
Neden hala birer Metin Oktay olun, terletin onurunuzla o formayı diye bekliyoruz bilmiyoruz…

Futbol sizin için sadece bir oyun.
Kazanmakta var kaybetmekte.
Hangi formayı giydiğinizi bilmiyorsunuz çünkü.
Hadi uyuyun çocuklar bakalım şimdi huzurla…
Gün olur devran döner … Herkes Gider…
BİZ KALIRIZ…

Ulaş Bayam
14/11/2010

Facebook Galatasaray Grubu

Dip not: Hoş bir yazı burda paylaşmak istedim.

Alıntıdır.

Universal
15.Kasım.2010, 01:04
Galatasaray'ın noktayı koyduğu maçtır.

E.Cartman
15.Kasım.2010, 01:17
bu takımı kurtarsa kurtarsa Abramovic kurtarır ona da ülkemizdeki sistem izin vermez :n::n:

Nedvedmania
15.Kasım.2010, 01:46
Evet bugün taraftar saçmaladı 1-0 Yeniliyoruz ama yapilan tezahurat "Şampiyonluk nameleri inletiyor samiyeni" Dayanamayıp yüksek bi sesle "Ne şampiyonluğundan bahsediyorsunuz takım 10. ve hala yeniliyor körmüsünüz" diye bağırdım duyanların bazıları çok şükür sustu. Maçta Adnan polat istifa diye bağırınca Ömer haliloğlu bağıranlara küfredip tezahuratı Adnan sezgine çevirtiyor. Ne oldu ömer bey bedava biletlerinizimi kesecekler, korktunuzmu hemen? 2. Alpaslan Abi gelmeden duzelmez bunlar.

DisCo
15.Kasım.2010, 10:47
Bugün Galatasaray oyuncuları onursuz, gurursuz futbol oynamaktadır.

Galatasaray tarihinde bu kadar onursuz mücadele eden oyuncu topluluğu bir araya gelmemişti. Belki tarafsız bakmadığım düşünülebilir ancak Manisaspor mükkemmel bir futbol oynamadı. Hatta hiç oynamadı diyebilirim ki Hikmet Karaman bile bunu kabul ediyor. Sürekli top kovaladık, aldığımızı kaptırdık. Şansa öne geçtik dedi. Galatasaray gibi topu dolaştıran, pas trafiğini iyi yapan bir takım -Manisaspor'a göre değerlendiriyor- bu maçı kazanamıyorsa başka sorunlar var demektir.

Bu açıklamalar Galatasaray camiasının bir ayıbıdır. Lucescu'nun gönderilmesiyle başlayan ayıp silsilesi bugüne kadar gelmiştir. Galatasaray Adnan Polat ve ekibinden, Hagi, Hakan Şükür gibi eskilerden Ayhan, Servet, Sabri gibi Hakan Şükür uzantılarından, M. Sarp gibi gönlünü verip yeteneği yetmeyenlerden, Barış, Aydın, Kewell gibi geleceği belli olmayanlardan Elano,Misimovic, Hakan Balta gibi gereksiz oyunculardan temizlenmelidir.

Bunların yerine gençlerle çıkalım diyeceğim ama takımda gençte bırakmadılar ki.

Galatasaray bunlardan kurtulduğu gün futbol anlamında ki eski büyüklüğüne geri dönecektir. Bu sayılan isimlerden birisinin bile takımda kalması Galatasaray'ın bu durumlarda kalmasına veya tekrar dönmesine neden olacaktır.

LadroN
15.Kasım.2010, 13:25
Aykut, Ali Turan, Gökhan Zan, İnsua, Barış, Elano, Mehmet Batdal, Mustafa Sarp, Ayhan, Misimovic, Servet, Serdar Özkan, hatta Kewell hatta BAROS gitmesi lazım.Bu takım anca böyle derin bir revizyonla düzelir.

E.Cartman
15.Kasım.2010, 14:05
KAMUOYUNA | ultrAslan

Galatasaray'ımızın zincirleme devam eden hatalarla bugün içine düşürüldüğü duruma dün akşam Ali Sami Yen Stadımızda gösterilen taraftar tepkisi, artık tüm Galatasaraylıların ve Galatasaray yönetiminin serinkanlı bir şekilde oturup düşünerek kalıcı önlemleri devreye alma vaktinin geldiğini göstermektedir.

Aylardır, önceliği her zaman Galatasaray olan Galatasaray taraftarının gösterdiği sağduyulu ve sabırlı duruş, radikal değişimin yapılabilmesi için yeterli zaman dilimini içeriyordu.

Ancak aylardır konduramasak da, gözümüzle gördüklerimizi aklımıza kabul ettiremesek de, artık çok net bir şekilde görülmektedir ki 105 yıllık geçmişi olan bu onurlu formayı taşımayı hak etmeyen, taşımaktan aciz oyuncular vardır.

Bunları izlemekten Galatasaray taraftarı olarak bizler büyük bir üzüntü duyuyoruruz.
Ama bizim üzüntü duymamız yetmez. Galatasaray futbolunun merkezi olan Florya'yı, futbolcuya dayalı bir düzenin üssü haline getirenler, bu acı tablonun baş sorumlusudurlar ve hemen gereğini yapmalıdırlar.

Galatasarayımızın böylesine zorlu günlerden geçmekte olduğu günlerde, sorumluluk mevkiinde oldukları halde, ellerini oğuşturarak kendi kişisel hesaplarının peşinde gitmekte olanları da ibretle izliyoruz. Galatasaray tribünlerinin öfkesini ve tepkisini, kendi değirmenlerine taşıma suyu olarak kullananlar, tavşana kaç, tazıya tut politikasını acemice uygulamaya çalışanlar, zannetmesinler ki, bu tabloda hiçbir sorumlulukları yoktur! Galatasaray Taraftarı, oynanan oyunun pekala farkındadır.

ultrAslan olarak bir kez daha sesleniyoruz. Galatasaray'ın bugün içine düşürüldüğü tabloda payı olan- yönetici, profesyonel ve sporcu- herkes, kulübümüze olan tarihi sorumluluklarının gereğini yerine getirmeli, başarısızlığın faturasını kendisine çıkarmalı ve hemen Galatasaray'ın önünü açmalıdır.

Galatasaray taraftarı, on yıllardır olduğu gibi tribünlerdeki yerindedir, yerini almaya bundan sonra da devam edecektir. Kulübümüzün, Takımımızın ve Teknik Yönetimimizin bu en zor günlerinde yanında yer almayı, sarı-kırmızıya olan koşulsuz desteğini sunmayı sürdürecektir.

Ama bu utanç verici tablonun sorumlularını ve fırsatçılarını da, çekip gidene dek takip etmeyi sürdürecektir.

ultrAslan Genel Koordinatörü
Oğuz ALTAY

M.Scofield
15.Kasım.2010, 14:48
yerlilerden ali turan, servet, musa, barış, serdar özkan, mustafa sarp, gökhan zan, yabancılardanda insua, misi, kewell, gönderilecekmiş az 10 oyuncu gidip yerine 5 oyuncu alınacakmış

vego
15.Kasım.2010, 14:57
Musa niye gidiyor 17 yaşındaki Musa'dan bahsediyoruz değil mi?

Geri kalanlara birşey diyemem.

M.Scofield
15.Kasım.2010, 14:58
Musa niye gidiyor 17 yaşındaki Musa'dan bahsediyoruz değil mi?

Geri kalanlara birşey diyemem.
yeterli değil demekki

E.Cartman
15.Kasım.2010, 15:00
Helvacı: "Hepimiz görevimizin başındayız"

15 Kasım 2010 13:42 | NTVSpor.net

Manisaspor mağlubiyetinden sonra Galatasaray taraftarının sabrı taşarken Sarı Kırmızılı ekip tarihindeki en kötü sezonlarından birini yaşıyor. 2-0'lık Manisaspor mağlubiyetinden sonra bugün bir toplantı yapan Galatasaray'da, Mehmet Helvacı toplantının ardından herkesin görevinin başında olduğunu ifade etti. Helvacı, Hagi'nin raporu doğrultusunda gelecek salı günü karar vereceklerini de belirtti.

2-0'lık Manisaspor mağlubiyetinden sonra 12 maçta 6 yenilgiyle tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Galatasaray'da, yönetim bugün gerçekleştirdiği toplantının ardından Mehmet Helvacı aracılığıyla bir açıklama yaptı. Helvacı, görevlerinin başında olduklarını ve gelecek hafta salı günü yapacakları Yönetim Kurulu toplantısının maddelerini belirlediklerini ifade etti.

"GÜNDEMİ BELİRLEDİK"
Manisaspor maçından sonra yaşananları değerlendirdiklerini belirten Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, gelecek salı günü yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısının içeriğini belirlediklerini ifade etti.
Helvacı, "Manisaspor maçında yaşananları biliyorsunuz. Toplantımızı yaptık ve gelecek salı günü yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısının gündemini belirledik ve oluşturduk" şeklinde açıklamalarına başladı.

"İSTİFA YOK, HEPİMİZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"
"İstifa var mı?" şeklindeki bir soru üzerine böyle bir şeyin söz konusu olmadığını belirten Helvacı, "Görevimizin başındayız. Şu anda herhangi bir karar almaya gerek yok. Önümüzdeki salı günü yapacağımız toplantıyı Florya'da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile görüştük ve her şeyi paylaştık. Biz toplantılarımızı salı günleri yaparız ama bu salı bayrama denk geldiği için bugün yaptık. Gelecek salı günü de olağan toplantımızı yaparak gereken kararları alacağız" ifadelerini kullandı.

"ŞEHİR DIŞINDA OLANLARIN TOPLANTIYA GELMELERİNİ BEKLEMİYORDUK"
Yönetim Kurulu üyeleri bu toplantıda tam kadro yer almazken, konuyla ilgili konuşan Helvacı, "Yurt dışında ve İstanbul dışında olanların toplantıya gelmesini beklemiyorduk. Bugün burada olmayanların daha önemli işleri var ki burada yoklar. Biz başkan ya da farklı yöneticilerimiz olmadan, daha önce de toplantılar yaptık. Bu çok normal ancak çok kötü bir sonuç aldığımız için şu anda her şey merak ediliyor. Biz, bu toplantıda gelecek hafta salı günü yapacağımız Yönetim Kurulu toplantısının ana maddelerini belirledik" dedi.

"HAGI'NİN AÇIKLAMALARI ÇOK DEĞERLİ, RAPORUNU BEKLİYORUZ"
Her zaman Galatasaray için çalıştığını belirten Mehmet Helvacı, "Ben her zaman Galatasaray'ın menfaatleri için çalıştım ve çalışırım" derken Hagi'nin Manisaspor maçından sonra yaptığı açıklamaların kendisine sorulması üzerine. "Hagi'nin basın önündeki yaptığı açıklama bizler için çok değerlidir. Hagi'nin raporu da bize gelince gerekli değerlendirme yapılacak ve gelecek salı günü konuşulacak" dedi.

ADNAN POLAT YURT DIŞINDA. KENDİSİNE TELEFONLA BİLGİ VERİLDİ
Galatasaray Başkanı Adnan Polat ailesiyle birlikte yurt dışında olduğu için bugün gerçekleştirilen toplantıya katılmadı. Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın toplantıdan haberi olduğunu ve toplantının içeriğinin kendisine aktarıldığını belirtti.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/27443/helvaci-hepimiz-gorevimizin-basindayiz

izmer96
15.Kasım.2010, 15:09
Bugün Galatasaray oyuncuları onursuz, gurursuz futbol oynamaktadır.

Galatasaray tarihinde bu kadar onursuz mücadele eden oyuncu topluluğu bir araya gelmemişti. Belki tarafsız bakmadığım düşünülebilir ancak Manisaspor mükkemmel bir futbol oynamadı. Hatta hiç oynamadı diyebilirim ki Hikmet Karaman bile bunu kabul ediyor. Sürekli top kovaladık, aldığımızı kaptırdık. Şansa öne geçtik dedi. Galatasaray gibi topu dolaştıran, pas trafiğini iyi yapan bir takım -Manisaspor'a göre değerlendiriyor- bu maçı kazanamıyorsa başka sorunlar var demektir.

Bu açıklamalar Galatasaray camiasının bir ayıbıdır. Lucescu'nun gönderilmesiyle başlayan ayıp silsilesi bugüne kadar gelmiştir. Galatasaray Adnan Polat ve ekibinden, Hagi, Hakan Şükür gibi eskilerden Ayhan, Servet, Sabri gibi Hakan Şükür uzantılarından, M. Sarp gibi gönlünü verip yeteneği yetmeyenlerden, Barış, Aydın, Kewell gibi geleceği belli olmayanlardan Elano,Misimovic, Hakan Balta gibi gereksiz oyunculardan temizlenmelidir.

Bunların yerine gençlerle çıkalım diyeceğim ama takımda gençte bırakmadılar ki.

Galatasaray bunlardan kurtulduğu gün futbol anlamında ki eski büyüklüğüne geri dönecektir. Bu sayılan isimlerden birisinin bile takımda kalması Galatasaray'ın bu durumlarda kalmasına veya tekrar dönmesine neden olacaktır.

Cok guzel bir yazi yazmissin Burak , tebrik ederim , hislerime tercuman olmussun

Sirius Black
15.Kasım.2010, 15:33
yerlilerden ali turan, servet, musa, barış, serdar özkan, mustafa sarp, gökhan zan, yabancılardanda insua, misi, kewell, gönderilecekmiş az 10 oyuncu gidip yerine 5 oyuncu alınacakmış

Kaynak ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Kasım.2010, 15:50
Tebrikler Manisaspor... Trabzonspor,Beşiktaş ve Galatasaray'ı deplasmanda yenmek kolay değil.

bjk4ever
15.Kasım.2010, 16:50
Oyuncu gondererek bir yere varilmaz. Oyuncu gonderirsen kadron daralir veya zayiflar, guclenip genislemez. O listelerdeki cogu oyuncuyu gondermek sacma. Servet kotu tamam, belki ilk 11 oyuncusu da degil, onun alternatifi kim olabilir? Hangi yerli daha iyi? Misimovic'ten Elano'dan kagit ustunde iyi oyuncu alabilecek misin? Baris Ozbek iyi bir rotasyon oyuncusu degil mi veya Ali Turan? GS'nin ihtiyaci olan sey yabancilarin verimini arttirabilecek veya kalitesiz 2-3 yerliyi kulubeye gonderecek 3-4 tane iyi ilk 11 transferi. Oyuncu gondererek takimin kalitesi yukselmez.

LadroN
15.Kasım.2010, 17:27
Oyuncu gondererek bir yere varilmaz. Oyuncu gonderirsen kadron daralir veya zayiflar, guclenip genislemez. O listelerdeki cogu oyuncuyu gondermek sacma. Servet kotu tamam, belki ilk 11 oyuncusu da degil, onun alternatifi kim olabilir? Hangi yerli daha iyi? Misimovic'ten Elano'dan kagit ustunde iyi oyuncu alabilecek misin? Baris Ozbek iyi bir rotasyon oyuncusu degil mi veya Ali Turan? GS'nin ihtiyaci olan sey yabancilarin verimini arttirabilecek veya kalitesiz 2-3 yerliyi kulubeye gonderecek 3-4 tane iyi ilk 11 transferi. Oyuncu gondererek takimin kalitesi yukselmez.
Artık Galatasaray tarftarı kağıt üstünde iyi oyunculardan bıktı.Misimovic ve Elano nun ismini ne yapyım verimi az olunca.Hadi Barış neyse de Ali Turan rotasyon oyuncusu bile olmamalı bence.Zaten bu oyuncuların gönderilmesini istememizin amacı takımın mücadele etmeyen kendini vermeyen sürekli sakatlık vb bahanelerle oynamayan oyunculardan arınmak.Artık bu iş 3-4 oyuncuyu aştı takımda gitmeyen birşeyler olduğu kesin.Şampiyon olduğumuz son seneden beri takım 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri gidip gidip duruyor.

C h A o S
15.Kasım.2010, 17:44
Musa Çağıran'ın akibetini bilen var mı?Acaba yetersiz olduğu için mi tercih edilmiyor yoksa disiplin yüzünden mi?Rijkard'da,Hagi'de 18'e bile almadı.

bjk4ever
15.Kasım.2010, 20:55
Artık Galatasaray tarftarı kağıt üstünde iyi oyunculardan bıktı.Misimovic ve Elano nun ismini ne yapyım verimi az olunca.Hadi Barış neyse de Ali Turan rotasyon oyuncusu bile olmamalı bence.Zaten bu oyuncuların gönderilmesini istememizin amacı takımın mücadele etmeyen kendini vermeyen sürekli sakatlık vb bahanelerle oynamayan oyunculardan arınmak.Artık bu iş 3-4 oyuncuyu aştı takımda gitmeyen birşeyler olduğu kesin.Şampiyon olduğumuz son seneden beri takım 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri gidip gidip duruyor.

Sen bunlardan verim almak icin ne yaptin peki? Misimovic geldi adamin arkasinda Ayhan ve M.Sarp oynuyor, saginda Sabri falan. Elano geldiginden beri kac mac ust uste oynadi ve hangi mevkilerde oynadi? Ben bu oyuncularin iyi oyuncu oldugunu dusunuyorum, GS gondermeye kalkarsa odedigini asla cikaramaz ve bunlardan daha iyisini de zor bulur, benim fikrim tabii. Bunlarin verimini arttirabilecek iyi oyuncular almali ilk 11'e GS.

Suicider
16.Kasım.2010, 12:39
Adnans ve yönetimin sonu gelmistir artik.Yönetimden de oyunculardanda biktim al birini vur ötekine maci izlerken bize iskenceye cektirmeye kimsenin hakki yoktur.Bizi rakip takim taraftarlarinin diline düsüren tarihin en basarisiz sezonlarindan birini gecirmesine sebep olan bizi rezil eden 'rezil' insanlarin hala takimda devam ediyor olmalarini saskinlikla izliyorum.Yeni stad yapilacak ve polat bu stada baskan olarak giderek tarihe gecmek istiyor.Peki yeni stadin ilk macinda isliklanip istifaya davet edilen ilk baskan olarak tarihe gecerse ne olcak?.Ayrica ultrAslan in aciklamalarinin tümûne katiliyorum fakat adnan polata yazilarinda hic deginmemeleri bana ilginc geldi...