Log in

View Full Version : Lugano ve Sezer'in cezası belli oldu!

Suicider
11.Kasım.2010, 21:50
Fenerbahçe - Eskişehirspor maçının devre arasında kırmızı kart gören iki oyuncu Diego Lugano ve Sezer Öztürk'ün cezaları belli oldu. PFDK Fenerbahçeli Lugano'ya 3, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'e 2 maç ceza verdi.

Lucas Neill
11.Kasım.2010, 22:08
Kupa maclari hesaba katiliyor mu?

sentugo
11.Kasım.2010, 22:14
Kupa maclari hesaba katiliyor mu?

katılıyor tabii.....

Clayman
11.Kasım.2010, 22:29
Lugano yıllardan beri alması gereken cezayı aldı sonunda.

MeMo
11.Kasım.2010, 22:31
Lugano yıllardan beri alması gereken cezayı aldı sonunda.

Nasıl yani biriktirip mi aldı ?

Lugano'nun zaten geçen sene vukuatı yoktu.Ondan öncekilerde zaten almıştı cezasını.Sırf laf sokucam diye niye böyle mantıksız cümleler kuruluyor anlamadım.

C h A o S
11.Kasım.2010, 22:34
Verilen cezalar yerinde olmuş.

Clayman
11.Kasım.2010, 22:46
Nasıl yani biriktirip mi aldı ?

Lugano'nun zaten geçen sene vukuatı yoktu.Ondan öncekilerde zaten almıştı cezasını.Sırf laf sokucam diye niye böyle mantıksız cümleler kuruluyor anlamadım.

Dünyada Lugano kadar konuşup, kışkırtıp onun kadar az ceza alan futbolcu yok. Yeterli mi ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Kasım.2010, 22:55
Verilen cezalar yerinde olmuş.
Katılıyorum.Yerinde cezalar...

Bordo61Mavi
11.Kasım.2010, 23:04
Yeterince caydırıcı olurmuki acaba ?

Sekopej
11.Kasım.2010, 23:11
Fenerbahçe Kulübü'nün ağır bir ceza vermesi gerekiyor Lugano'ya. 5 maç ceza aldğında bunu yapmadılar, hatta ödüllendirdiler peşinden koşarak.

5 sezonda bu 3 cezayı da sayarsak, cezalar sebebiyle kaçırdığı maç sayısı 17 olacak sanırım. Umuyorum Aykut Kocaman da bir ceza kesecektir.

Deus Dominus
11.Kasım.2010, 23:30
Ufak bir olayı nasıl büyütüp bu boyuta getirdi anlayamadım, benim izlediğim kadarıyla tartışmanın çıkma sebebi Fenerbahçe'li bir oyuncu saha içinde sakatlık nedeniyle yerde yatarken Eskişehir'li oyuncuların topu dışarı atmamalarıydı. Kabak Sezer'in başına patladı :)

ForsakeN
11.Kasım.2010, 23:37
Dünyada Lugano kadar konuşup, kışkırtıp onun kadar az ceza alan futbolcu yok. Yeterli mi ?

Sayayım mı?

titates1
12.Kasım.2010, 14:22
Cezaların adil olup olmadığına nasıl karar verebiliyorsunuz ben gündemden uzak kalmış olabilirim soyunma odasına giderken ne olduğunu gerçekten bilen gören var mı aramızda?

Archnia
12.Kasım.2010, 14:56
Cezaların adil olup olmadığına nasıl karar verebiliyorsunuz ben gündemden uzak kalmış olabilirim soyunma odasına giderken ne olduğunu gerçekten bilen gören var mı aramızda?

Luganoyu hepimiz biliyoruz kardeşim ben böyle birşey gördümmü işte lugano koridorda kavga etmiş diye gözüm kapalı inanırım.Çünkü oyuncunun yapısı belli.Ama ne yazıkki Dünya kupasında hiç göremedik Lugano'nun böyle haraketlerini.Emrenin avrupa maçlarında hiç böyle hakeme bağarıp çağırdığını göremiyoruz.Türkiyeye gelince bazı oyuncular aslan kesiliyor.Bence hakeme bağırmanın veya dokunmanın bile cezası kırmızı kart olmalı.Oyuncular yüz bulursa nasılsa kırmızı görmüyorum diyorlar hakemi itmeler bağırmalar küfür etmeler bunlar futbolda olmamalı.Sonuçta futbolda bir spor centilmen olmalı biraz oyuncular tavırlarını bilmeli.

Clayman
12.Kasım.2010, 15:02

Bilmeye, görmeye gerek yok. kavga etmişler ki hakem kırmızı kart çıkarmış üstüne ceza da yemişler.

Sayayım mı?

Sayamazsın, çünkü yok öyle futbolcu Lugano'dan başka. Hakeme bu kadar çok itiraz edip, bu kadar çok rakibi kışkırtıp üstüne hiçbirşey yapmadığını iddiaa ederek daha az ceza alan oyuncu yok. Zaten Serkan abi geldiğinden bu yana cezalı maç sayısının 17 olduğunu söylemiş ki bi o kadar maçta da çok rahat atılabilirdi sadece hakeme itirazdan.

Luganoyu hepimiz biliyoruz kardeşim ben böyle birşey gördümmü işte lugano koridorda kavga etmiş diye gözüm kapalı inanırım.Çünkü oyuncunun yapısı belli.Ama ne yazıkki Dünya kupasında hiç göremedik Lugano'nun böyle haraketlerini.Emrenin avrupa maçlarında hiç böyle hakeme bağarıp çağırdığını göremiyoruz.Türkiyeye gelince bazı oyuncular aslan kesiliyor.Bence hakeme bağırmanın veya dokunmanın bile cezası kırmızı kart olmalı.Oyuncular yüz bulursa nasılsa kırmızı görmüyorum diyorlar hakemi itmeler bağırmalar küfür etmeler bunlar futbolda olmamalı.Sonuçta futbolda bir spor centilmen olmalı biraz oyuncular tavırlarını bilmeli.

Katılıyorum.

Sekopej
12.Kasım.2010, 15:51
Lugano'nun yapısı böyle, milli takımda yapmıyor denmesine de katılmıyorum, her yerde yapıyor, Fenerbahçe transfer olduğunda 5 maç cezası vardı, Brezilya'dan kalma ve bu para cezasına çevrilmişti, yapısı böyle yani.

Ve Lugano'yu tek örnek gibi göstermek de yanlış, hakemin verdiği taça itiraz edenleri bile görüyoruz ligimizde, sadece göze batmak istendiğinden Lugano ön plana çıkarılıyor, eğer kayırılsaydı 17 defa cezalı olmazdı.

O nedenle Lugano'ya özgü ayrımcılık yapılıyor demektense, hakemlerimiz otoriter değil demeyi tercih ederim, geçmişten beri bu konuda hakemlerimiz otoriter değil, bunu da oyuncular çok iyi kullanıyor. İsim vermiyorum ki konu yok seninki yok benimki kavgasına dönmesin.

Lugano hakettiği bir cezayı almıştır (koridorda ne oldu bilmiyoruz ama yine de galip olduğun maçta, rahat kazanacağın belli olan maçta, 10 dakika önce yaşanmış olayı uzatmaması gerekirdi ve Bilica'nın ıslıklanmasını sağlayan da Lugano'dur), Aykut Kocaman da ekstra ceza vermelidir kendisine.

ForsakeN
12.Kasım.2010, 15:51
Lugano'yu biliyoruz ,yapmıştır vs. İhtimaller üzerine konuşup sonra da ceza az bile diyebiliyorsunuz. Hakemlerle tartışan,sert oynayan dünya'da 10binin üzerinde oyuncu vardır.Belki de Lugano rakip takımdan olduğun için ve de gayet iyi oynadığı için sizin dikkatinizi bu kadar çekiyor da olabilir. Neyse bunları tartışmamız ne Lugano'yu ne de verilen cezayı değiştirecek

TR.CaPTaiN
12.Kasım.2010, 17:23
Hakemlerin Lugano'ya torpil geçtiğini kesinlikle düşünmüyorum. Serkan'ın dediği gibi otoriter değiller denilirse kabul ancak sadece Lugano'ya göz yumuyorlar denilirse ben de karşı çıkarım. Hakemin gözünün içine baka baka küfür eden birçok oyuncu var. Futbol dışı sertliğe çokça başvuran epey oyuncu var. Hakemin yakasına yapışıp hesap soran birçok oyuncu var. Küfürden dolayı kırmızı kart yiyen kaç oyuncu var denildiğinde Kazım ve Ümit Karan'dan başka aklıma isim gelmiyor. Peki şimdiye kadar sadece bu 2 oyuncu mu küfür etti ? Hayır.

Hakemin raporunu bilmediğim için karar adildir veya değildir yorumu yapamam. Benim ilgilendiğim husus Lugano gibi önemli bir adamdan 3 maç yararlanamayacak olmamız. (Ankaragücü maçıyla birlikte 2 maç cezası kaldı)

attirson
12.Kasım.2010, 18:50
Ya lugano ne zaman birsey yapıpta cezasını az almıs her yaptıgı seyden sonra yeterli ceza veriliyor ve yine verilmis adam yaptıgının karsılıgını alıyor ne torpilinden bahsediyorsunuz ?

M.O.S.H
13.Kasım.2010, 01:43
Lugano'nun yapısı bu kimsenin ona torpil geçtiği falanda yok ben Lugano'yu bu agresif davranışlarıyla seviyorum nasıl zamanında Galatasaray'lıların Hagi'yi Beşiktaş'lılarında Nouma'yı sevdiği gibi.

KanaKe
13.Kasım.2010, 11:20
Luganonun yaptiklari savunulmamali gereksiz yere tartismaya girerek kirmizi kart gördü yönetim tarafindan para cezasi verilmesi lazim kendisine.

titates1
13.Kasım.2010, 13:58
Lugano'nun yapıtğını falan savunmuyorum da bazı arkadaşlar bir de görmeye gerek yok diyorlar sarı kartı maç içinde yaptığı hareketten aldı tamam , sonra içerde kırmızı kart gördü ve 3 maç ceza aldı Sezer ise 2 maç şimdi burda neler olup bittiğini bilmiyolar etmiyolar ama ceza adil olmuş diyebiliyorlar çünkü bu adamın üstündeki formanın rengi farklı , yaşanan olayı bilmeden etmeden veya geçmişinde yaptığı hareketlerden dolayı , cezanın adil olup olmadığını tartışmak sadece art niyetliliktir.

MeMo
13.Kasım.2010, 14:00
Of Lugano ya :(