View Full Version : A Milli Takım Hollanda Maçı aday kadrosu
ForsakeN
12.Kasım.2010, 20:09
A Milli Futbol Takımı'nın 17 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maçın aday kadrosu belli oldu.
A Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
KALECİLER
Volkan Demirel Fenerbahçe
Onur Recep Kıvrak Trabzonspor
Ufuk Ceylan Galatasaray
SAVUNMA OYUNCULARI
Gökhan Gönül Fenerbahçe
Sabri Sarıoğlu Galatasaray
Servet Çetin Galatasaray
Serdar Kesimal Kayserispor
İbrahim Öztürk Bursaspor
Ersan Adem Gülüm Beşiktaş
İsmail Köybaşı Beşiktaş
Gökhan Süzen İstanbul BŞB
ORTA SAHA OYUNCULARI
Hamit Altıntop Bayern Munchen
Yekta Kurtuluş Kasımpaşa
Selçuk İnan Trabzonspor
Yiğit İncedemir Manisaspor
Orhan Gülle Gaziantepspor
Nuri Şahin Borussia Dortmund
Mehmet Ekici FC Nürnberg
İbrahim Akın İstanbul BŞB
Engin Baytar Trabzonspor
HÜCUM OYUNCULARI
Batuhan Karadeniz Eskişehirspor
Burak Yılmaz Trabzonspor
Umut Bulut Trabzonspor
Kazım Kazım Fenerbahçe
14 Kasım Pazar günü 17.00'den itibaren Swissotel The Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, 15 Kasım Pazartesi saat 11.00'de Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a hareket edecek.
Burada Wyndham Apollo Hotel'de konaklayacak A Milli Takım, ilk çalışmasını aynı gün saat 19.00'da Amsterdam Olimpiyat Stadı'nda yapacak. Bu idmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık tutulacak.
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink 16 Kasım Salı saat 18.30'da Amsterdam Arena'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Saat 19.00'da ise Milli Takım, stadyumda özel maçın son çalışmasını yapacak. İdman, 15 dakika süreyle basına açık olarak gerçekleştirilecek.
Amsterdam Arena'da 17 Kasım Çarşamba günü oynanacak Hollanda-Türkiye karşılaşması 20.30'da başlayacak. Müsabakayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek. Kassai'nin yardımcılıklarını György Ring ve Vencel Toth yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Ed Janssen üstlenecek. Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından saat 01.10'da THY'ye ait uçakla Türkiye'ye dönecek
DenizlispoR
12.Kasım.2010, 20:11
Görmek istediğime yakın bir kadro , sonunda Yekta milli takıma girebilecek .
deniz.91
12.Kasım.2010, 20:14
Hasan ali kaldırım ve mehmet erende olabilridi
Bordo61Mavi
12.Kasım.2010, 20:18
Şok oldum :) Ben en cok bizden Serkanı beklerken Engin Baytar bile alınmış.
goosfraba
12.Kasım.2010, 20:19
----------------volkan
gg - serdar kesimal - ersan - ismail
-------------------m. ekici
------------y.incedemir---------nuri
yekta ---------------------------------engin b.
--------------------i.akın
yenileri görmek adına güzel bir kadro olurdu.
Sheriff
12.Kasım.2010, 20:19
Hani Hidding İngiltere'ye gitmişti, ordaki adamlardan alacaktı kadroya. Ömer Toprak nerde? Batuhan ne alaka?
Bu kadar tecrübesiz oyuncu bir arada ne yapacak bakalım..
Night_Mare17
12.Kasım.2010, 20:22
Hazırlık maçı oldugundan normal karşılıyorum Mehmet Ekici as çıkabilir.
fbdevil190737
12.Kasım.2010, 20:23
Mehmet Topal , Volkan Şen , Gökhan Töre ,Oğuzhan Özyakup gibi adamları görmek isterdim . Ömer Toprak'da tercihin daha yapmamış herhalde ya da Almanya'yı seçmiş.
Bordo61Mavi
12.Kasım.2010, 20:26
İlkay Gundogan da seçimini yapmamıs heralde ?
necip,emre çolak gibi isimleride görmek isterdim yenilenmennin ilk aşaması için iyi olmuş keşke colin kazımda olmasaydı
ozaniel
12.Kasım.2010, 20:40
En azından üç büyükler dışındaki oyuncuları da göreceğiz, Aurelio, Nihat gibi yaşlı adamları da kadroya almamış, İngiltere'den bazı oyuncuları ve Ömer Toprak'ı da bekliyordum ama bu kadarı bile iyi.
Lucas Neill
12.Kasım.2010, 20:41
Sanirim Gs yillar sonra milli takima kaleci gönderdi ben hatirlamiyorum Ufuktan baska kaleciyi gönderdigimizi.
KaRaBükLü KraL
12.Kasım.2010, 20:46
Hele şükür farklı bi kadro gördük.Umarım bu kadroda iyi isimler çıkarda milli takımda kalıcı olurlar.Bizde Halil Altıntop gibilere kalmaktan kurtuluruz
besiktas1903
12.Kasım.2010, 20:50
Kadro güzel sonunda degisiklik :) tribünde yerim hazir :D
RaSenGan
12.Kasım.2010, 20:54
Bunca yeni isim varken Kazım'ın orda işi ne onu hala anlayamıyorum.
GodfatheR
12.Kasım.2010, 22:01
Burak Yılmaz Trabzonspor
Umut Bulut Trabzonspor
Kazım Kazım Fenerbahçe
4 ünü toplasan bir golcü etmez.
anilton
12.Kasım.2010, 22:13
Burak Yılmaz Trabzonspor
Umut Bulut Trabzonspor
Kazım Kazım Fenerbahçe
4 ünü toplasan bir golcü etmez.
Tüm Türk forvetleri toplasan yine bir "golcü" etmez...
BleedingMoon
12.Kasım.2010, 22:16
hepsini toplayınca bir mevlüt ediyor işte.
K1nq35
12.Kasım.2010, 22:16
Baya gençler var gibi hazırlık maçıdır diye oyuncuları görmek istemiştir güzel teknik adam güzel bir kadro çıkarmış :) 2012 ideal kadrosu olabilir ve dahada iyi oyuncular görebiliriz :)
EndoplazmiK RetikuluM
12.Kasım.2010, 22:20
Forvet hattı dışında iyi, güzel bir kadro. O 4 forvetten yapsa yapsa Umut katkı yapar.
I3esiktas
12.Kasım.2010, 22:51
Forvet hattı seçimi kötü olmuş. 4ü Yerine 1 Mevlüt'ü alsa daha iyi olurdu. Orta sahaya Necip'i alabilirdi. Kötü bir kadro olmamış ama.
Deus Dominus
12.Kasım.2010, 23:06
Bende İbrahim Öztürk'ü gördüğüme sevindim. Volkan Şen ile beraber milli takım formasını en çok hakeden oyuncumuz. Sadece Burak Yılmaz'ı görmek şaşırttı beni :) biraz kazma, biraz çirkef bir adam ama hırsıyla, oyun içindeki azmiyle ve takımının şu anki yeriyle milli takıma kadar yükseldi :)
Mevlüt ve Mehmet Topal neden çağrılmaz anlamıyorum.
deniz.91
13.Kasım.2010, 00:00
Orhan Gülle Kazım Burak Yılmaz Ufuk Ceylan Engin Baytar Servet Sabri ve Batuhan gerekszi isimler gibi geldi Orhanı pek bilmiyorum ama diğerleri a milli takımı hakeden isimler değil kanımca Mevlüt Mehmet Eren Sinan Bolat veya hakan arıkan volkan şen selçuk inan Semih Şentürk gibi isimler daha iyi olurdu sanki ama hazırlık maçı sonuçda denesin bakalm ayrıca Ömer Toprak İlkay Gündoğan ve Jem Pauluda bekliyoruz kadroya
di canio
13.Kasım.2010, 00:23
Kazım Kazım, Burak Yılmaz bana göre gereksiz olmuş. Volkan Şen ve Serkan Balcı'nın çağrılmasını uzun zamandır bekliyoruz zaten. Ama bu kadroda da yok maalesef. Ben ayrıca Hasan Ali Kaldırım ile sezon başından beri çok iyi performans sergileyen Olcan Adın'ı da bekliyordum. Yine de genel olarak iyi olmuş. Umarım güzel performans gösterirler.
zemlinskis
13.Kasım.2010, 00:25
Volkan Şen Mehmet Topal Ömer Toprak ve Mevlüt Erdinç in alınmaması şaka olmalı...Kazım'ın dönmesi sevindirici...Mehmet Ekici güzel seçim olmuş...Kadro gençleşmiş.Pisliklerden arınmış..Nihat H.Balta Tuncay Ömer Erdoğan gibilerinin bu takımda yeri yok...Bu Hollanda maçı çıkışımızın başlangıcı olacaktır.
footballer33
13.Kasım.2010, 00:29
Çok köklü bir değişiklik olmuş sayılır, o yüzden maçı izlemeden yorum yapmak istemem. Ters de tepebilir, işte aradığımız buydu da diyebiliriz. Sonuçta ilk kez milli olanlar var ve ilk kez birlikte oynayacaklar. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Kasım.2010, 00:38
Fena değil kadro.
Sekopej
13.Kasım.2010, 00:57
Merak etmeyin ilk resmi maçta bu oyuncuların %70'i kadroda olmaz zaten, resmi maçlarda kadro değişirse o zaman gelecek adına plan yapılıyor diyebiliriz.
raymonda54
13.Kasım.2010, 01:14
yenileceksekte bu kadroyla yenilelim.tam istediğim gibi bi kadro olmuş ama o forvet hattı nedir öyle ya.sanki takım gol atamasın diye seçmişler özellikle bu 4 adamı.mevlüt,hasan kabze,gökdeniz,ömer şişmanoğlundan birkaçı alınabilirdi.
Mr.CordiaL
13.Kasım.2010, 01:21
Semih formda olmadığı zman banko oynadığı milli takıma 8 maçta 6 golü varken alınmıyor. İlginç ..
M.O.S.H
13.Kasım.2010, 02:26
Sanırım denemek istediği oyuncuları görmek için böyle bi kadro belirledi Hiddink çoğunun kalıcı olacağını düşünmüyorum.
eXcitinG
13.Kasım.2010, 09:33
Formda bir Semih ve sürekLi oynayan Necip`in aLınmaması ve Kazım Kazım ın oLması dışında güzeL bir kadro.
Sinan BoLat sakat sanırım.
Aşk-ı Şehir
13.Kasım.2010, 10:33
Oooleeeey Batuhan Karadeniiiz. ;) Mesele formda olup olmamaları değil. Mesele potansiyelleri. Mesela Yekta ve Orhan Gülle içinde çok sevindim ben. Aynı şekilde Gökhan Süzen, İbrahim Akın, Engin Baytar vs vs vs
KanaKe
13.Kasım.2010, 10:50
forvet hattini begenmedim semihin olmasi lazimdi batuhan sezon basindan beri 2 gol atmis o kadar etkili bir performans gösteremedi.. onun disinda cok iyi bir kadro birde nuri sahinin artik bu takima monte edilmesi lazim emre sayet milli takimi birakacaksa nuri onun yerine ilac olur.
TR.CaPTaiN
13.Kasım.2010, 12:18
Serdar Kesimal ve Gökhan Süzen'in kadroda olması güzel ancak genel olarak kadroyu pek beğendiğimi söyleyemem. Özellikle forvet hattı Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından oluşmuş. Hiddink'in böyle bir kadroyu şans vermiş olmak için seçtiğini düşünüyorum.
bursa_mc
13.Kasım.2010, 13:02
Miili takıma formda oyuncular alınır benim bildiğim.Bizden İbo'yu almış ama İbrahim'in formu çok düşük.Ayrıca Ömer Erdoğan niye alınmadı acaba..?
Mehmet Topuz ve Serkan alınmalıydı.
eXcitinG
13.Kasım.2010, 13:32
Serkan BaLcı bencede oLmaLıydı. Bu adamdan yararLanmamız gerek. Gökhan gönüL`ün Türkiye de ki aLternatifi Sabri değiLde, Serkan oLmaLı.
Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 16:57
Umarım bu macta Umut ve Batuhan ilerde baslar. Ne yapabileceklerini cok merak ediyorum
LadroN
14.Kasım.2010, 19:03
Miili takıma formda oyuncular alınır benim bildiğim.Bizden İbo'yu almış ama İbrahim'in formu çok düşük.Ayrıca Ömer Erdoğan niye alınmadı acaba..?
Yaşından dolayı Ömer Erdoğan alınmamıştır.Biz daha öncede böyle bir yapılanmaya gitmeye çalışmıştık.Fatih Terim zamanında.Suusi Arabistan la falan maç yapmıştık Can Arat falan vardı milli takımda ama elemeler başlayınca güme gitmişti.Gene aynısı olmaz umarım.Forvete Mevlüt orta sahaya da Mehmet Topal niye alınmıyor anlamıyorum.Oğuz Çetin gitmedikçe Mehmet e rahat yok sanırım.
KaRaBükLü KraL
15.Kasım.2010, 00:24
Serkan Balcı ve Mehmet Topal yine yok kişisel gıcıklığı var heralde bu adamlara Hiddink'in
di canio
15.Kasım.2010, 01:27
Batuhan Karadeniz ve Gökhan Süzen sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılmışlar. İkisinin yerine Eren Aydın çağrılmış.
Bağlantı (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/27399/eren-aydin-milli-takimda-)
anilton
15.Kasım.2010, 21:15
Nadir Çiftçi, A Milli Takım'da
Hollanda ile Çarşamba akşamı oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Amsterdam'da sürdüren A Milli Takım'ın aday kadrosuna Portsmouth'lu forvet Nadir Çiftçi de davet edildi.
Kadroda yer alan Avustralya doğumlu Ersan Adem Gülüm gibi Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Nadir Çiftçi için FIFA'ya gerekli başvurular yapıldı. Bugün öğleden sonra kampa katılan 18 yaşındaki genç futbolcunun Hollanda maçında forma giyebilmesini sağlayacak prosedürün tamamlanması için yoğun çaba sarf ediliyor.
Nadir Çiftçi, daha önce Hollanda U17 Milli Takımı'nın formasını giymişti
Bu arada Nadir 92'li;
http://www.karakocan.info/tr/images/stories/haber/spor/Nadir-Ciftci.jpg
Bordo61Mavi
15.Kasım.2010, 21:27
İngilterede yetismesi cok buyuk avantaj
Omer Toprak ve İlkay ıda aldımı bu işin cogu tamamdır
Varonil
15.Kasım.2010, 21:46
Bu hazırlık maçlı birşeylerin değişeceğini görmek için iyi bir sinyal olacak hepimize.Son dönemde beğenerek izlediğim Yekta Kurtuluş,Serdar Kesimal,Yiğit İncedemir,Mehmet Ekici gibi isimleri oynamaları durumunda dikkatle takip edeceğim bu maçta.
deniz.91
15.Kasım.2010, 22:35
Nadir Çiftiçiyi merak ediyorum bakalm neler yapacak bu kadroa ilkay ömer toprak jem paul ve tunayıda katarsak çok güzel olacak
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Kasım.2010, 22:47
Böyle oyuncuları teker teker kadromuza katıyoruz. Güzel. :)
Deus Dominus
17.Kasım.2010, 17:01
Bakalım kaçı Hiddink'in planları dahilinde kalacak, en azından bu gençlerin 2-3 tanesini adapte edebilsek milli takıma yeter.
besiktas1903
17.Kasım.2010, 17:43
Milli takim formami giydim birazdan stadyum'a dogru gidecegim :)