PDA

View Full Version : Beşiktaş'ta Sıcak Gelişmeler!

Lucas Neill
13.Kasım.2010, 16:35
Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler! Turkcell Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir giriş yapan fakat son haftalarda bu formunu koruyamayan Beşiktaş'ta takımın Alman çalıştırıcısı Bernd Schuster yüksek sesle tartışılmaya başlandı.

13 Kasım 2010 Cumartesi - 15:53
Sporx.com

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon başarılı sonuçlar alan Beşiktaş, Avrupa'daki performansını Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında ortaya koyamadı.

Yaşanan keskin düşüşten sonra yönetimin kolları sıvadığı ve başkan Yıldırım Demirören'in Alman çalıştırıcı ile özel bir görüşme yaptı.

Sporx'in kulübe yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Beşiktaş'ta Alman çalıştırıcı ile yolların ayrılması durumunda takımın başına getirilecek isimler için adayların başında ise eski bir Beşiktaşlı yer alıyor. Beşiktaş'ın emektar oyuncularından, Mehmet Özdilek ile bir dirsek teması kurulmuş durumda ve Özdilek ile anlaşma sağlandığı ifade ediliyor. Şifo Mehmet 2008 yılından beri Antalyaspor'u çalıştırıyor.

Beşiktaş'ta Galatasaray ile geçtiğimiz ay yolların ayrıldığı Frank Rijkaard ile Schuster'in aynı kaderi paylaşacağı belirtiliyor.

Saka gibi !

GeNç KaRTaL
13.Kasım.2010, 16:46
Günü kurtarmaya çalışmaya hiç gerek yok.Schuster'e yeterince zaman verilmeli.(en az 2 sezon)

Bordo61Mavi
13.Kasım.2010, 16:49
Tamam Schusteri elestirdim ama bukadarıda olmaz. UEFA daki performansını goz ardı edemeyiz.

nerazzuri
13.Kasım.2010, 17:03
sezon başından beri yaptığı tüm doğru hamleleri bir anda yok eder yönetim. çok büyük bir hata schuster'i göndermek.

anilton
13.Kasım.2010, 17:07
Olmaz böyle birşey.Her fırsatta "en büyük hatam Del Bosque'yi göndermek" diyen Yıldırım Demirören,Schuster'i göndermez...

Varonil
13.Kasım.2010, 20:48
Schuster de tartışılmaya başlandıysa yazık gerçekten.Gerçi Beşiktaş yönetiminin böyle birşeyi yapacağına ihtimal bile vermiyorum ama...

Revolution
13.Kasım.2010, 20:57
Schuster'den başka bir antrenörün(şu tarihte gelebilecek antrenörlerin) yıldız oyuncularda disiplini sağlayabileceğini düşünmüyorum Schuster'i kovmak saçmalık olur.

IcedEarth
13.Kasım.2010, 22:32
Ben mi yanılıyorum, yoksa bu ülkeye gelen bütün büyük teknik adamların sonu aynı mı oluyor?

izmer96
13.Kasım.2010, 23:17
Basin baslamis yine yazmaya 3-4 kotu sonuc gelince , bu kadar utanmasiz ve is ahlaki olmayan bir basin daha yokdur

footballer33
14.Kasım.2010, 00:25
Basin baslamis yine yazmaya 3-4 kotu sonuc gelince , bu kadar utanmasiz ve is ahlaki olmayan bir basin daha yokdur
Aynen bunu yazmak için girdim konuya, ama benden önce davranmışsın bile. :) Üstüne ekleyeceğim başka bir şey yok. :icon_evil:

ozaniel
14.Kasım.2010, 14:48
Mustafa Denizli geçen sene 6 maçta 6 puandan sonra istifayı düşünüyorum demişti ama Demirören "Hocamıza güveniyoruz." demişti. Zaten göndermek istese bile tazminatı ödeyemez Beşiktaş.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Kasım.2010, 14:51
Yok artık,o kadar da değil. Şemsi Abi'nin de dediği gibi en az 2 sezon güvenilmeli Schuster'e - ki bende Schuster'i göndermek gibi bi hata yapacağını düşünmüyorum yönetimin...

E.Cartman
14.Kasım.2010, 20:00
Schuster ne olursa olsun gelecek sezona başlamalı, ama baktılar gelecek sezonda olmuyor yapacak bir şey yok. Aslında Türkiye'de suç TD'lerden çok futbolcularda, hocayı göndermek istedikleri zaman gidip yönetimle konuşmak yerine kötü oynuyorlar, hata yapıyorlar tıpkı Thomas Doll ve Frank Rijkaard örneğinde olduğu gibi.