Log in

View Full Version : Trabzonspor - Eskişehirspor [13.Hafta]

Homer J.S
18.Kasım.2010, 11:46
http://img89.imageshack.us/img89/2434/trabzoneskiehir.png

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2010, 13:42
Eskişehirspor Trabzonspor'u zorlayabilecek potansiyelde bir takım fakat yine de Trabzonspor böyle bir hava yakalamışken kendi sahasında kazanır diye düşünüyorum.

nekop
19.Kasım.2010, 04:18
Son yılların en iyi Trabzonspor'unu izlememe rağmen bir türlü takıma güvenemedim. Her maç öncesi puan kaybedeğimizi düşünüyorum fakat beni yanıltıyorlar. Bu maçtada sanki Eskişehir bizden beraberlik alacakmış gibi hissediyorum. Umarım yine yanılırım.

Varonil
19.Kasım.2010, 08:27
Eskişehirspor'un bu maçta Trabzonspor'dan 1 puan alabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum fakat Trabzonspor yakaladığı bu havayla maçta puan kaybetmez gibi geliyor.

bySilver
19.Kasım.2010, 22:30
Avni Aker dışındaki tüm maçlara Trabzon alır gözüyle bakabilirsiniz ama içerideki maçlara asla. Beraberlik düşünüyorum ama oyumu Trabzon'a attım

Aşk-ı Şehir
20.Kasım.2010, 13:04
Ne olacak çok merak ediyorum. Defansif oynarsak çok sıkıntı yaşarız. Geriye yaslanmamamız gerek. Fenerbahçe deplasmanında olduğu gibi golü hedeflemeliyiz. Geçen 2 senede Trabzonspor'a sıkıntılı anlar yaşatmıştık Avni Aker'de. Sanırım ikiside 2-1 bitmişti. Güzel maç olur. Umarım kazanırız...

deniz.91
20.Kasım.2010, 13:34
Eskişehirden bir beraberlik bekliyorum umuyorum:)

Suicider
20.Kasım.2010, 15:19
Bu tip maçlar zor olur.Trabzonun 1-0 yada 2-1 kazanacağını düşünüyorum..

Bordo61Mavi
21.Kasım.2010, 16:55
Colman bana gore ikinci sariyi gormesi lazimdi, elinle kesti topu

Bordo61Mavi
21.Kasım.2010, 17:08
Es Es oynuyor biz izliyoruz :)

Aşk-ı Şehir
21.Kasım.2010, 17:32
İlk yarıda gayet iyi oynadık diye düşünüyorum. İlk yarıda hakem Colman ve Engin'i atabilirdi. Umarım daha fazla hakem hatası olmaz...

Night_Mare17
21.Kasım.2010, 18:28
What a game ? :n:

Harika bir maç oldu.

Lucas Neill
21.Kasım.2010, 18:28
Son 3 dk da inanilmaz seyler oldu inanilmaz dakikalardi.

nekop
21.Kasım.2010, 18:29
0-0 bitti. Maçın son saniyelerinde 2 takımda gole çok yaklaştı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Kasım.2010, 19:24
Tebrikler Eskişehirspor...İyi mücadele ettiler ve 1 puanı aldılar.
*Engin'in,kendisini kazanan hocaya küfür etmesi hiç hoş olmadı...

Varonil
21.Kasım.2010, 19:49
Beklediğim gibi Eskişehirspor 1 puan almayı başardı.Maçı seyretmedim,o yüzden maçla ilgili yorum yapamayacağım.Ama Eskişehirspor'un bir ivme yakaladığını kabul etmek gerek.

Suicider
21.Kasım.2010, 20:16
Ya ben bu engini anlamıyorum arkadaş hocan seni kaç oldu affediyor sana şans veriyor iyi oynadığın dönemde milli takıma seçildiğin dönemde Trabzon gibi lig lideri bir takımda oynuyorsun.Daha ne istiyosun be adam.Umarım şenol güneş sağlam bir ceza verir ve birdahada oynatmaz..

KaRaBükLü KraL
21.Kasım.2010, 21:38
İlk yarısı değilde ikinci yarısı müthiş zevkli geçen bi karşılaşma oldu iki takımıda tebrik etmek lazım:)

Bu arada Onur'a ayrı bi parantez bu çocuk Trabzonun kalesinde oldukça Trabzon kolay kolay gol yemez.Son dakika %100 lük 2 gol çıkardı

bySilver
21.Kasım.2010, 22:06
Avni Aker dışındaki tüm maçlara Trabzon alır gözüyle bakabilirsiniz ama içerideki maçlara asla. Beraberlik düşünüyorum ama oyumu Trabzon'a attım

Dediğim gibi oldu. Telafisi olur.

Trabzonspor
21.Kasım.2010, 22:20
Tam tahmin ettiğim gibi Manisa ve Gençler maçındaki gibi olduk.Tebnrikler iki takımada.Antep deplasmanı öncesi kötü oldu.

Son sn direkten dönen top girse süper olacaktı...Ben oyuna Yattara ve Alanzinhoyla başlamasını bekliyordum yine değikiklik yapılmadı 11'de yine puan kaybettik.

Crocodile1963
21.Kasım.2010, 22:31
Trabzonspor - Eskişehirspor maçının son dakikalarında oyundan çıkarılan Engin Baytar Teknik Direktör Şenol Güneş'le kapıştı.

Oyundan çıkarken Şenol Güneş'e el hareketleri yapan Engin, hızını alamayıp hocasına küfretti!
Disiplinsiz tavırlarıyla tanınan Engin geçen hafta da Bursaspor aleyhine söylediği küfürlü tezahuratlarla Bursaspor taraftarını çıldırtmıştı...

Kendisini Eskişehirspor'dan alıp yıldız futbolcu statüsüne kavuşturan, milli takıma çıkaran hocası Şenol Güneş'e eşi benzeri görülmemiş sözler söyleyen Engin'i Lig TV kameraları çok net şekilde görüntüledi.

Engin'den kameralara yansıyan sözler "Ne yapıyorsun a... k..." oldu.
Trabzonspor yönetiminin ve teknik heyetin bu olaya nasıl yaklaşacağı merak konusu.
Kaynak: Medyaspor

---------------------------------------------------------------------------------

Eskişehirspor Antrenörü Toprak Kırtoğlu ise Trabzonspor'u hafta içinde iyi analiz ederek çalıştıklarını belirterek, ''Zor maç olacağını biliyorduk. İstediğimiz şekilde maça iyi başladık. Serdar ile ilk dakikalarda gol bulabilseydik maç daha farklı şekilde gelişebilirdi'' dedi.

Trabzonspor karşısında alınan 1 puanın da iyi bir sonuç olduğunu ifade eden Kurtoğlu, ''1 puanla dönmek çok önemli bir şey. Trabzonspor'a başarılar diliyoruz. Geçen hafta liderliğine sevinenlerden biri de bendim. Önümüzdeki hafta Manisaspor maçını da kazanırsak daha iyi yol alacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Ajansspor.com

Aşk-ı Şehir
21.Kasım.2010, 22:45
Mücadele ederek 1 puanı kazandık. 2 takımda maçı kazanbilirdi gayet zevkli maç oldu. Maçtan önce dediğim gibi yaslanmamamız lazımdı. Zaten geriye yaslandığımız dakikalarda Trabzonspor çok etkili oldu. İlk yarıda Engin ve Colman atılsa maçı kazanırdık. :) Ayrıca penaltı beklenen pozisyonlardada birşey yok. Engin bu kendisini yere atmaya bayılır. :) Bizle çıktığı ilk maçtada kendini atıp penaltı kazandırmıştı.:D Bu sefer inandıramadı. Şenol Güneş'e sert çıkışması klasik Engin hareketleri. :) Adam senin için Alanzinho'yu kesmiş, Yattara'yı kesmiş sen küfrediyorsun. Bakalım ilerleyen haftalarda oynama şansı bulabilecek mi? :)