View Full Version : Kayserispor - Galatasaray [13.Hafta]
Homer J.S
18.Kasım.2010, 11:48
http://img686.imageshack.us/img686/886/kayserigalatasaray.png
Sirius Black
18.Kasım.2010, 11:50
Kazanmamız lazım, ne olursa olsun.
Hagi'den kadroda revizyon bekliyorum.
DisCo
18.Kasım.2010, 13:24
Galatasaray'ın bu oyunuyla kazanması mümkün olmayan bir maç daha.
Bu takım nasıl düzelecek bilmiyorum ama düzelene kadar lig uçup gidecektir ki gitti de.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2010, 13:35
Galatasaray çökmüş durumda. Kendi Evinde Kayserispor kazanacaktır bence...
izmer96
18.Kasım.2010, 20:49
bir tek Misimovic kadro disi , yine aynen devam ederiz , gol atamadan bir yenilgi daha
Lucas Neill
18.Kasım.2010, 20:51
Misimovic olmadigina göre kazanmamamiz icin hic bi sebep yok Ayhan Ali Turan ve Servet'e cok güveniyorum ins Mustafa Sarp maca yetistirilir.
Varonil
19.Kasım.2010, 08:29
Berabere biteceğini düşünüyorum bu maçın.Galatasaray aynı Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında olduğu gibi oyunu iyi tutacaktır.Kayserispor'un kazanmak için erken bir gol bulması lazım.
raymonda54
19.Kasım.2010, 11:31
kayseri de önemli bi eksik yoksa rahat alır.
bjk4ever
19.Kasım.2010, 14:39
Misimovic olmadigina göre kazanmamamiz icin hic bi sebep yok Ayhan Ali Turan ve Servet'e cok güveniyorum ins Mustafa Sarp maca yetistirilir.
Sanirim ironu yaptin, oyle degil mi?:)
Homer J.S
19.Kasım.2010, 14:44
Sanirim ironu yaptin, oyle degil mi?:)
Aynen öyle. :)
Galatasaray taraftarı gergin..
KaRaBükLü KraL
19.Kasım.2010, 17:27
Kayseri bizi farklı bile yener.2-0 3-1 gibi bi Kayseri galibiyeti bekliyorum
yunusgs
19.Kasım.2010, 19:04
Şu anki şartlarda Kayserispor'un rahat kazanacağı bir maç olarak görüyorum.Bizim takımdaki durumlar malum.Ama bir sürpriz sonuç olacağını ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
sakary Ali
19.Kasım.2010, 19:28
Herkes böyle dediğinde ( kayseri rahat kazanır ) hep tersi olur ama bencede Kayseri kazanır :D
Revolution
19.Kasım.2010, 20:42
Maç alt biter ama Kayseri kazanır :)
Nedvedmania
20.Kasım.2010, 00:30
Kazanırız maçı bence.
Hagi'ye bir tepki olacak mı acaba Kayseri'den.
deniz.91
20.Kasım.2010, 00:46
Hagi'ye bir tepki olacak mı acaba Kayseri'den.
önceki yıllardaki telefon konusunu diyosan olacak sanırım forumlarda pankar falan hazırlanacağı söyleniyordu
önceki yıllardaki telefon konusunu diyosan olacak sanırım forumlarda pankar falan hazırlanacağı söyleniyordu
Evet telefon konusunu diyorum.Yaparlarsa da haklılar sonuna kadar :)
deniz.91
20.Kasım.2010, 00:55
Evet telefon konusunu diyorum.Yaparlarsa da haklılar sonuna kadar :)
yani adamın demediği kalmamıştı
E.Cartman
20.Kasım.2010, 00:56
Neyleyim Mustafa Sarp'ın içinde olmadığı galibiyeti ben :n::n:
En iyi ihtimalle berabere kalırız gibi duruyor ama Servet falan oynamaz gençlerle çıkarlarsa kazanma ihtimalimiz daha yüksek
yani adamın demediği kalmamıştı
Hagi'yi de bu yüzden mi göndermişlerdi,excensor'un yazısında öyleydi sanırsam.Baya ön yargılı davrandı,bir anlık sinirle binlerce insanın kalbini kırdı bir defa.
deniz.91
20.Kasım.2010, 01:12
Hagi'yi de bu yüzden mi göndermişlerdi,excensor'un yazısında öyleydi sanırsam.Baya ön yargılı davrandı,bir anlık sinirle binlerce insanın kalbini kırdı bir defa.
gönderilme nedenini bilmiyorum ama taraflı tarafsız herkesin sevdiği bir insanın öyle davranması baya bir tepki almıştı zamanındada
KanaKe
20.Kasım.2010, 10:51
Bursada teknik direktörken olmustu galiba o olay degil mi ?
E.Cartman
20.Kasım.2010, 22:37
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayseri Kadir Has Stadı'nda Kayserispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, karşılaşmanın hazırlık çalışmalarını bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Bu akşam saatlerinde 1481 Incentive Organisation’un düzenlediği THY'nın özel seferiyle Kayseri’ye geçen ve otelde kampa girecek olan Galatasaray kafilesinde Başkan Adnan Polat ve Yönetim Kurulu üyesi Murat Yalçındağ da bulunuyor.
Kafilede şu futbolcular yer alıyor:
Aykut Erçetin
Ufuk Ceylan
Lucas Neill
Ali Turan
Çağlar Birinci
Gökhan Zan
Servet Çetin
Emiliano Insua
Hakan Balta
Sabri Sarıoğlu
Musa Çağıran
Barış Özbek
Elano Blumer
Ayhan Akman
Aydın Yılmaz
Juan Pablo Pino
Emre Çolak
Cumhur Yılmaztürk
Harry Kewell
Mehmet Batdal
Sirius Black
20.Kasım.2010, 22:47
Ufuk - Sabri - Insua - Neill - Hakan Balta - Cumhur - Musa - Emre - Elano - Kewell - Pino
Hakan Balta da zorunluluktan yoksa onun da ne olduğunu biliyoruz. :) Böyle bir 11 istiyorum, Servet ve Ayhan'ın 18'e bile girmemesini istiyorum.
Revolution
20.Kasım.2010, 22:57
Ufuk - Sabri - Insua - Neill - Hakan Balta - Cumhur - Musa - Emre - Elano - Kewell - Pino
Hakan Balta da zorunluluktan yoksa onun da ne olduğunu biliyoruz. :) Böyle bir 11 istiyorum, Servet ve Ayhan'ın 18'e bile girmemesini istiyorum.
Aynen bu kadroyla çıkalım, bu oyuncuların hepsi terinin son damlasına kadar savaşır, yenilirlerse de canları sağolsun..
yunusgs
21.Kasım.2010, 19:05
GALATASARAY
Ufuk
Ali
Neill
Servet
Hakan
Barış
Sabri
Ayhan
Elano
Kewell
Pino
Yine bizi kanser edecek kadro sahada!
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Abdullah
Amisulahsvili
Önder Turacı
Selim Teber
Hamza
Mehmet Eren
Santana
Hasan Ali
Zalayeta
Ömer
M.Scofield
21.Kasım.2010, 19:24
kadro yine aynı nerede revizyon?
Corpus
21.Kasım.2010, 19:44
sabri hangi mevkide oynuyor?
Zekirdek
21.Kasım.2010, 19:50
@Corpus
Sağ kanat.
Oghuse
21.Kasım.2010, 19:56
Fena oynamıyor takım, sürekli bir atak halinde oluşumuzu sevdim.
Suicider
21.Kasım.2010, 20:00
Fena oynamıyor takım, sürekli bir atak halinde oluşumuzu sevdim.
Genelde hagi geldiğinden beri ilk 20 dk-30dk baskılı ve etkili oynuyoruz o sıralarda gol atamassak bu baskıyı 90 dk ya yayamadığımız için yeniliyoruz bakalım aynı seneryomu olacak yine..
izmer96
21.Kasım.2010, 20:21
Hakan Balta karaktersizi macin icinde Ayhan'a kufur edip ustune yuruyor araya Neil girmese koskoca GS'nin iki oyuncusu saha icinde kavga edicek
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 20:43
Kayserispor çok geniş alana yayılıyor ve ayağa pasla çıkmaya çalışıyor. Galasaray savunmadayken bu oyun tarzı sıkıntı yaratır.
derken Galatasaray'ın hızlı hücumu direkte patladı :)
iki takımdan birisi gol bulursa bu hızlı hücumla olacak gibi :)
Night_Mare17
21.Kasım.2010, 20:43
Kaçar mı bu ya
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 21:02
oldu mu şimdi Santana?!
sentugo
21.Kasım.2010, 21:16
maç biter herhalde böyle
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 21:22
Kayserispor beraberliğe razı. Hayret bişey :) taraftar Kayserispor'lu oyunculardan daha arzuluydu son dakikalarda :)
Top auta çıkmış, 8-9 Galatasaray'lı ileride kalmış, hızlı oyuna soksalar maç bitmeden bir gol şansı yakalayabilecekler ama vakit geçirip hakemin maçı bitirmesini beklediler :)
Night_Mare17
21.Kasım.2010, 21:25
Kayserispor beraberliğe razı.
Normal beraberliğie razı olması oynadığı takım Galatasaray asıl bizim hücüm oynamamıza şaşırdım bastırmamız gerekiyordu Kayseri'ye göre .
barahir
21.Kasım.2010, 21:29
valla bizim için en iyi sonuç buydu.. Gayet memnunum..
Flawless Victory
21.Kasım.2010, 21:29
Galatasaray maçlarını forumdan kaldırmayı öneriyorum. Rezalet. :)
Lucas Neill
21.Kasım.2010, 21:30
Bu takim sansli olsa 2 penaltimiz verilirdi Bjk gecen hafta kiytirik penalti aliyor, Karabük macinda sacma sapan bi pozisyon bizim aleyhimize penalti caliniyor.
Takim iyiydi bugün mücadele ettik pozisyona girdik ama gol olmadi.
Emre Colak'dan biraz umudum kesildi artik fizigi cok yetersiz sutlari cok zayif, son dkda sacma sapan bi serbest atis kullandi gitti Aydin'a verdi topu.
Sabri'nin cikmasi orta saha direncimizi olumsuz yönde etkiledi Kayseri'nin hücumlari cogaldi.Kewell yorgunluktan ölürken Sabri'nin cikmasi mantiksizdi bana göre.
Hakan Balta son dklarda cok acik verdi ve her zaman ki gibi agirdi bugün hücumda hic yoktu Ali Turan savunma anlaminda iyiydi ama hücum olarak o da yoktu sahada.
Ayhan iyiydi ben begendim keske bi de Baltayi dövseydi macin adami olurdu :)
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 21:32
Nesi rezalet yahu bence iki takımda oldukça iyiydi. Hele Ali Turan ikinci yarıda savunmada kendi bölgesinde hatasız oynadı neredeyse :) Islıklar daha bi motive etti herhalde. Tek eksik goldü karşılaşmada.
Lucas Neill
21.Kasım.2010, 21:56
Zalayeta'nin eline carpan topa Arsenal Tottenham macinda penalti verildi. Yöneticilerden biri de ciksin bi aciklama yapsin bu kadar aciz pisirik bi yönetim görmedim hic haklarini savunmuyorlar takimin.
RaSenGan
21.Kasım.2010, 22:01
Nesi rezalet yahu bence iki takımda oldukça iyiydi. Hele Ali Turan ikinci yarıda savunmada kendi bölgesinde hatasız oynadı neredeyse :) Islıklar daha bi motive etti herhalde. Tek eksik goldü karşılaşmada.
O Santana'nın pozisyonda ofsaytı Ali Turan bozuyordu :)
M.Scofield
21.Kasım.2010, 22:01
hakan ve ayhan maç içinde kavga ediyor, elano oyundan çıkarılınca direk soyunma odasına gitmeye çalışıyor izin verilmiyor çok ilginç şeyler oluyor bu takımda
World Hollow o1
21.Kasım.2010, 22:02
Ayhan'ın kayserispor'lu oyuncuya ceza sahasındaki halay çekme pozisyonuda penaltı o zaman?
Clayman
21.Kasım.2010, 22:06
Ayhan'ın kayserispor'lu oyuncuya ceza sahasındaki halay çekme pozisyonuda penaltı o zaman?
Türkçen düzgün olsa çok şey anlatacaksın da anlaşılmıyor ne dediğin ?
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 22:12
Abdullah Durak'tı galiba pozisyon içindeki oyuncu, Ayhan çocuğun kolunu çeke çeke uzattı, onu söyledi sanırım :) Gerçi her maçta olan şeyler, ikili mücadele deyip geçiyor hakemler genelde.
Deus Dominus
21.Kasım.2010, 22:14
O Santana'nın pozisyonda ofsaytı Ali Turan bozuyordu :)
Kendi bölgesinde dedim ya :D
Crocodile1963
21.Kasım.2010, 22:32
Telegol : Galatasaray 17 puanla 10. sıradaki yerini korudu . . .
Revolution
21.Kasım.2010, 22:40
Telegol : Galatasaray 17 puanla 10. sıradaki yerini korudu . . .
Bizi bu hallere düşürenler utansın.. Pino çok etkisizdi bu maç. Çok net gol pozisyonları harcadık. El pozisyonu, Elano'ya ilk yarıda yapılan hareket penaltı olduğu görüşündeyim. Gerçi ikisine de penaltı verilse atmaya niyetimiz yoktu :) İlk 10da bitirelim öpelim başımıza koyalım böyle ilkel futbol uzun yıllar izlememiştim..
World Hollow o1
21.Kasım.2010, 22:50
Türkçen düzgün olsa çok şey anlatacaksın da anlaşılmıyor ne dediğin ?
Atalarımız boşa dememiş işte kardeş, ne kadar bilirsen bil '' karşındakinde birşey yoksa'' boştur diye.. ;)
anlamadıysan sorun etme, tekrar açıklayayım...
2. devrede Ayhan'ın Kayserispor'lu oyuncunun formasından çekip yere düşürmesi penaltı değil mi?
izmer96
22.Kasım.2010, 09:06
Kumede kalma yolunda zorlu Kayseri deplasmaninda cok onemli 1 puan cikardik , Kasimpasa ile puan farkini aciyoruz , cok memnunum!!
Lucas Neill
22.Kasım.2010, 11:59
Atalarımız boşa dememiş işte kardeş, ne kadar bilirsen bil '' karşındakinde birşey yoksa'' boştur diye.. ;)
anlamadıysan sorun etme, tekrar açıklayayım...
2. devrede Ayhan'ın Kayserispor'lu oyuncunun formasından çekip yere düşürmesi penaltı değil mi?
Onlara penalti verilecekse 35 tane penalti olur her mac.
World Hollow o1
22.Kasım.2010, 12:37
Bilmiyorum artık kaç tane olurda..
Ayhan o hareketiyle, kendisine avantaj sağlıyor, elleriyle vede buda yüksek ihtimal pozisyonu yeme oluyor..
Sirius Black
22.Kasım.2010, 16:27
Koskoca maçtan çıkardığınız hiç kimsenin anmadığı yarım yamalak bir pozisyonsa, yorum gücünüzü sorgulamanızı isterim.
Revolution
22.Kasım.2010, 16:47
Takımda Galatasaray ruhu ölmüş -var mıydı?- , 5 metre içinde basıp pres yapan oyuncu sayısı 3 kişi filan. Sanki futbolcuları zorla koymuşlar sahaya zorla futbol oynattırıyorlar, hiç kimse futbola aç değil. Hani bizim o eskiden rakibi boğan atak futbolumuz, ruhumuz, canımızı dişimize takarak inanarak oynadığımız oyundan zerre kalmamış. Bir garip olmuşuz ne yaptığını bilmeyen bir takım, hata yapmaktan inanılmaz korkan sorumluluk almaktan çekinen futbolcular... Özgüvenden eser yok. Bu takımı bu hale nasıl düşürdüler hayretler içerisindeyim. 10.yuz yahu 10. 10 sene önce dünyanın en iyi 10 takımı arasında en tepelerde gösterilen takım şimdi ligde 10. Maçlardan önce bakın oyuncuların yüzüne hangisi inançlı, hangisi "Hadi maç başlasa da oynasak." diyebilecek kadar konsantre. Hangisi top bana gelsin de birşeyler yapiyim diye düşünüyor? Maçın belli bölümleri bazı işler yapıyoruz o ara gol bulursak buluyoruz, bulamazsak ya yiyoruz ya da maç öyle bitiyor. Takımı böyle gördükçe kalbimden birşeyler kopup gidiyor, hiç yakışmıyor hiç...
KaRaBükLü KraL
22.Kasım.2010, 16:51
Hagi yönetiminde 5 lig maçında sadece 2 gol atabilmişiz ne muhteşem bi istatistik
DisCo
22.Kasım.2010, 20:45
Galatasaray diğer maçlarına göre daha iyi bir oyun ortaya koydu. İki takımda maçı kazanabilirdi ama beceriksizlik sonucunda gol olmadı. Galatasaray maçı kazanmış olsaydı haftaya olası Beşiktaş galibiyetiyle silkinecekti. Bu kadar ciddi bir maçta kazanman gereken bir maçta bence gerekli olan herşey yapılmadı. Kaleci Ufuk'ta dahil saldırması gerekiyordu. Çünkü yenilseydi bile 17 olmak yerine 16 olacaktı. Galibiyetin getirisine baktığımızda bu risk alınmalıydı.
Elano heyecanımı kaybettim diyor. Bir insan durumunu ancak bu kadar güzel açıklayabilir. Brezilya'da kimisine göre mükemmel top oynamıyor ama yakaladı mı atıyor. Dün kaçırdığı pozisyon akıllara zarar.
Tüm bunlarla beraber Lig Tv dışında - ki mecbur marka değerini korumak için %100 penaltıyı inkar ediyorlar - herkesin penaltı dediği 2 pozisyon vardı. İlkinde hakemin görüş açısı belki görmeye yetmedi. Ancak barajda yaşanan pozisyon bir hakem faciasıdır. Bunu veremiyorsan daha neyi vereceksin.
Haftaya oynanacak maçla beraber hem Beşiktaş hem Galatasaray lige havlu atacaktır.
Deus Dominus
22.Kasım.2010, 21:30
Hala atmadılar mı?
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Kasım.2010, 22:05
Yine Kayserispor'un sahasında bir Kayseri-Galatasaray maçı ve yine skor 0-0... :D