View Full Version : Misimovic kadro dışı!
nerazzuri
18.Kasım.2010, 20:23
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri’nde devam etti.
Teknik direktör Gheorghe Hagi, Tugay Kerimoğlu, Bogdan Vintila, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Giovanni Melchiorre yönetiminde futbolcular saat 18.00’de 1 No’lu Antrenman Sahası’nda bir araya geldi.
Antrenman ısınma ve germe hareketleri ile başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman topa sahip olma ve pozisyon oyunları ile devam etti. Milli takımlarda yer alan Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Ufuk Ceylan, Lucas Neill, Aydın Yılmaz, Mehmet Batdal, Emre Çolak ve Emirhan Ergün takımdan ayrı olarak salonda rejenerasyon çalışması yaptı.
Teknik heyet kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Zvejdan Misimoviç yarından itibaren çalışmalarına A2 takımıyla birlikte devam edecek.
Arda Turan fizyoterapist eşliğinde havuz ve saha çalışması yaptı. Milan Baros kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Serdar Özkan ve Serkan Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Mustafa Sarp ile Lorik Cana’nın tedavisi devam ediyor.
Galatasaray, çalışmalarına yarın (19 Kasım Cuma) öğleden sonra saat 18.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk 30 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
sporx.com
uAburak89
18.Kasım.2010, 20:33
Çok ruhsuz bir futbol oynuyordu zaten isabetli bir karar olmuş, devre arası geri döner Almanya'ya.
izmer96
18.Kasım.2010, 20:34
bir tek Misimovicmiymis tum olaylari yaratan ruhsuz karaktersiz GS oyuncusu?
Lucas Neill
18.Kasım.2010, 20:37
Servet, Sarp, Serdar Özkan kadro disi birakilmazsa bu adama ayip edilmis olur. Hagi sol acikta oynatti ne bekliyodu ki Misimovicden. GEcen de yazmistim bir yildizi daha harcadik.
Ama sucun cogu Misimovic'de insan cikar röpartaj verir bana güvenilmesi lazim yoksa oynayamam diye...
Zekirdek
18.Kasım.2010, 21:10
Misimovic yerinde oynayabailecek birkaç oyuncu var diye ilk kurban oldu. Ondan önce kurban edilmesi gerekenler var.
Night_Mare17
18.Kasım.2010, 21:17
Neden aldık !
RaSenGan
18.Kasım.2010, 21:20
Daha en başından istemiyordum gelmesini.Bize yıldız oyuncu yaramıyor.Değer kıymet bilmiyoruz oynatamıyoruz.Sıradan kaliteli oyuncular lazım bize.Yıldız oyuncuyu gelirken havaalanında karşılıyoruz giderken demediğimizi bırakmıyoruz.
Sirius Black
18.Kasım.2010, 21:20
Elbette haklılar. Misimovic sadece kötü oynamıyor, berbat oyunuyla Ayhan'ın ince paslarını etkiliyor, Servet'in güvenini sarsıyor, Ali Turan'a yardım etmiyor saçma sapan hatalar yaptırıyor.
Lucas Neill
18.Kasım.2010, 21:30
Hagi kiralik oyuncu derken Misi'den bahsetmis sanirim, 2. taksidi yaklasmis Misi'nin ödemezsek geri döncek galiba Wolsfburga.
DisCo
18.Kasım.2010, 21:34
Üstün genç yetenekleri geliştiremeyip bitirdiğimiz doğrudur. Dünyaca tanınmış hocaların sistemine uygun oyuncu alamıyoruz. Onları da bu şekilde bitiriyoruz. Yine yıldız kategorisine girecek oyuncular getiriyoruz. Oynatamıyoruz.
Ancak Misimovic olayı biraz farklı gibi geliyor bana. Oyuna giriyor. Göğüslerine göbeğine sırtına bakıyorsun. Yağlar lop lop ediyor. Bir oyuncu bir zahmet kendine bakacak. Herşeyi yerine getirecek. Sonra bazı haklar talep edecektir.
Lucas Neill
18.Kasım.2010, 21:41
Üstün genç yetenekleri geliştiremeyip bitirdiğimiz doğrudur. Dünyaca tanınmış hocaların sistemine uygun oyuncu alamıyoruz. Onları da bu şekilde bitiriyoruz. Yine yıldız kategorisine girecek oyuncular getiriyoruz. Oynatamıyoruz.
Ancak Misimovic olayı biraz farklı gibi geliyor bana. Oyuna giriyor. Göğüslerine göbeğine sırtına bakıyorsun. Yağlar lop lop ediyor. Bir oyuncu bir zahmet kendine bakacak. Herşeyi yerine getirecek. Sonra bazı haklar talep edecektir.
Ben internette okumustum idmanda yapilan testlerde en iyi sonuc Misimovic'in.
Hagi'ye bi saygisizlik yaptiysa diyecek bisey yok tabi kadro disi kalmali.
Clayman
18.Kasım.2010, 21:58
Kötü oynadığı için kadro dışı bırakıldıysa ondan önce takımın el frenlerinin kadro dışı kalması gerekir. Mesela Ayhan, mesela Servet, mesela Mustafa Sarp. Başka da birşey demiyorum, diyemiyorum.
uAburak89
18.Kasım.2010, 22:11
Gerekçenin Hagi'ye yaptığı saygısızlık olduğu, bugünkü antremanda ikili arasında tartışma çıktığı yönünde söylentiler var.
Ayrıca başka oyuncularla kıyas yaparak kararını değerlendirmek bence doğru değil, isim ve performans olarak Misimoviç'den önce kadro dışı kalması gerekenler olabilir ancak bu durum bu kararın yanlış olduğunu göstermez. Geldiğinden beri takip ediyorum, bir kere de canlı istedim. İsteksiz, ruhsuz bir adam. Ondan bize hayır yok...
BaFraLı
18.Kasım.2010, 22:14
Valla abi şu ara kimde ruh varki GS'de. Misimoviç uyum sağlayamadı, doğru dürüst bir izleyemedik yani adam gibide bir performans göstermedi ama şu durumda bana göre kadro dışı bırakılacak kişilerden değildi.
Corpus
18.Kasım.2010, 22:15
Ben böyle iş görmedim !!! O kadar odun var takımda yine elano , misimovic tarzı oyuncular kadro dışı. Servet mükemmel mi oynuyor ? Her maç takımı yakan misimovic mi ? Sen bu adamın arkasına ayhan'ı barış'ı mustafa sarp'ı koyarsan bu adam nasıl oynasın? Sorumluluk alsın istiyorsunuz tamamda adam geleli 3 ay olmuş ne sorumluluğundan bahsediyorsunuz.Hangi oyuncu 3 ay önce geldiği takım sürekli kötü oynarken öne çıkıp takımı kurtarır ki ?
Ya benim beynim anormal ya da onların ki ben bir türlü anlamıyorum şu işi. !!!
Revolution
18.Kasım.2010, 22:23
Siz Hagi'yi Misimovic kötü oynuyor diye kadro dışı bıraktı filan mı sanıyorsunuz? Eğer sebep bu olsa kadro dışı kalmayan oyuncu kalmaz orada. Basın toplantısında kiralık oyuncu derken Insua'yı kastetmediğini çok iyi anlamıştım Hagi'nin, kiralık derken kiralık gibi oynayan Misimovic'miş kelimenin altında yatan. Ne mücadele ediyor, ne bir çaba içerisinde. Antrenmanlarını, takım içi davranışlarını, maçtaki tavırlarını en iyi gözlemleyen insan onu neredeyse sabah akşam gören Gheorghe Hagi ve Tugay Kerimoğlu'dur. Bırakın da adamlar doğru gördüklerini yapsın sonucunu gördükten sonra biz eleştiri yapalım. Bir bildikleri var herhalde bu adamların. Unutmayın bu adamlar Galatasaray'ın içinden gelmiş öncelik olarak daima Galatasaray'ı düşünen insanlar...
deniz.91
18.Kasım.2010, 22:31
Günah keçisi misimoviç kesilmiş demekki bir yıldız daha kaydı süper ligden server sarp ayhan barış hakan balta falan kusursuz heralde
Lucas Neill
18.Kasım.2010, 22:34
Ortada bi rivayet dolaniyo simdi de Adnan Sezgin kadro disi biraktirtti deniyor.Internette okudum.
Misimovic'in menejeriyle konuştum 5 dakika önce.
Olayları net bir biçimde öğrendim. Misimovic'i kadro dışı bırakan asıl kişi Adnan Sezgin. Hagi ile idmanda yaşadıkları tartışma da etkili olmuş tabi,ama Şansal Büyüka'nın Maraton'da söylediği bir haberden yola çıkıp,Misimovic'e gider yapıyor Sevgili Sezgin. Sonra da böyle bir oyuncunun Galatasaray'da yeri yok diyip Misimovic'i A2 takıma yolluyor.
Denizlispor maçından önce, taktik idmanında Misimovic Hagi'nin yanına gidip, hocam ben sol kanatta verimli olamıyorum demiş ve 10 numara mevkisinde oynamayı istemiş. Hagi ise şaşılacak şekilde Misimovic'i azarlayıp, burası kendini düşünebileceğin bir yer değil,sen takımı değil kendini düşünüyorsun demiş ve ondan sonra da kendisini cezalandırırcasına hem Denizlispor hem de Manisaspor maçında oynatmamış. Bunu da Adnan Sezgin'e açık açık söylemiş.
Daha farklı şeyler öğrenebilirsem yine yazarım. Hepinize sevgiler.
alisamiyen.net den alinti bir üyeden.
Revolution
18.Kasım.2010, 22:42
Bu olaya pek inanmıyorum açıkçası Hagi bu kadar düşürmez kendini, bir de Adnan Sezgin getirmedi mi bu adamı neden böyle bir saçmalık yapsın ki..
BaFraLı
18.Kasım.2010, 23:36
Ortada bi rivayet dolaniyo simdi de Adnan Sezgin kadro disi biraktirtti deniyor.Internette okudum.
Misimovic'in menejeriyle konuştum 5 dakika önce.
Olayları net bir biçimde öğrendim. Misimovic'i kadro dışı bırakan asıl kişi Adnan Sezgin. Hagi ile idmanda yaşadıkları tartışma da etkili olmuş tabi,ama Şansal Büyüka'nın Maraton'da söylediği bir haberden yola çıkıp,Misimovic'e gider yapıyor Sevgili Sezgin. Sonra da böyle bir oyuncunun Galatasaray'da yeri yok diyip Misimovic'i A2 takıma yolluyor.
Denizlispor maçından önce, taktik idmanında Misimovic Hagi'nin yanına gidip, hocam ben sol kanatta verimli olamıyorum demiş ve 10 numara mevkisinde oynamayı istemiş. Hagi ise şaşılacak şekilde Misimovic'i azarlayıp, burası kendini düşünebileceğin bir yer değil,sen takımı değil kendini düşünüyorsun demiş ve ondan sonra da kendisini cezalandırırcasına hem Denizlispor hem de Manisaspor maçında oynatmamış. Bunu da Adnan Sezgin'e açık açık söylemiş.
Daha farklı şeyler öğrenebilirsem yine yazarım. Hepinize sevgiler.
alisamiyen.net den alinti bir üyeden.
Eğer gerçekten durum böyleyse yazık. Galatasaray kimlerin elinde diyor insan. Yani gerçekten durum buysa asıl bu takımda Adnan Sezgin'in işi yok.
anil luque
18.Kasım.2010, 23:50
Kendi pozisyonu dışında oynatıldı ve haliyle kötü performans sergiledi. Kendini gösterebilmek için serzenişte bulundu Şimdi de bu yüzden kadro dışı bırakıldı. Galatasaray nereye gidiyor belli değil ..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2010, 23:52
Bence Galatasaray'da Misimovic'e gelene kadar bikoç oyuncu var,Misimovic'in kadro dışı kalmasını ilginç buldum...
Flawless Victory
19.Kasım.2010, 00:11
Kurban bayramında bir kurban seçtiler işte. Güya takımı temize çıkaracaklar. Devre arasında da aynı şeyi Elano'ya yaparlar, sonra Kewel, Neill diye sırayla gider ve sezon sonunu getirirler.
Lucas Neill
19.Kasım.2010, 00:16
Lucas Neill'i kadro disi birakirlarsa kendimi yakarim :)
Nedvedmania
19.Kasım.2010, 00:59
Lucas Neill'i kadro disi birakirlarsa kendimi yakarim :)
Hep beraber stadı yakarız daha iyi :D
Şu takımda adam akıllı kaç profosyonel varki ? "Neil - Kewell - Baros"
Vay be hale bak. Kos koca Galatasaray'da elle tutulur 3 futbolcu var. Bunlardan biri sakar biri adam geçmeyi unutmuş.
eng1n
19.Kasım.2010, 01:37
Misimovic ne kadar nakit ödenmişti ?
ThersoN
19.Kasım.2010, 01:54
Kendini göndertmek için uğraşıyor gibi geliyordu bana; özellikle rijkaard gidince burda herşey hızlı oluyor onunla çalışmaktan mutluydum sözleri ile bence takımdan iyice kopmuştu zaten
IcedEarth
19.Kasım.2010, 11:47
Sanırım büyük bir neşter operasyonu izlenebilir. Sezon sonunda yine neredeyse bütün yabancılarla yollar ayrılacak, yepyeni bir yabancı oyuncu kadrosu oluşacak gibime geliyor. Neill ve Cana hariç bütün yabancıların bir ayağı çukurda gibime geliyor.
World Hollow o1
19.Kasım.2010, 11:52
Denizlispor maçından önce, taktik idmanında Misimovic Hagi'nin yanına gidip, hocam ben sol kanatta verimli olamıyorum demiş ve 10 numara mevkisinde oynamayı istemiş. Hagi ise şaşılacak şekilde Misimovic'i azarlayıp, burası kendini düşünebileceğin bir yer değil,sen takımı değil kendini düşünüyorsun demiş ve ondan sonra da kendisini cezalandırırcasına hem Denizlispor hem de Manisaspor maçında oynatmamış.
Eğer bu yazı asparagas değilse, vay hagiyi hoca yapanın aklını yiyim..
Adam zaten gele bileceği dünyada en üst seviyelere gelmiş burdan bana barcelona'ya transfer olacak değil ya.
adam daha çok orada verim alabilirsiniz demiş hacide '' burası kendini düşünebileceğin bir yer değil''
vay vay haci'ye bak sen büyük hoca olmuşda oyuncularını azarlıyor..
Varonil
19.Kasım.2010, 12:08
Doğru bir karar,Galatasaray'da bir revizyon yakın gözüküyor.Ama kötü gidişin günah keçisi kesinlikle Misimovic değil,kökten değişmesi gereken bazı olgular var.Kadro çok zayıf,bugün Arda ve Baros'un yokluğunda takım böyle pasif kalıyorsa,bu takımı kuranların şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor.Gerçi tek sorun kadronun da zayıf olması değil,yönetim yanlışları da var.Gerets'in 2006 şampiyonluğundaki kadrosu çok mu iyiydi? -hayır. Galatasaray'ın mevcut kadrosunda bazı oyuncular büyük takımda forma giymenin ağırlığını taşıyabilecek kapasitede değiller.
DisCo
19.Kasım.2010, 12:11
Tüm oyuncular gitse bile yerine getireceğiniz oyuncularla bu iş yürümez. En kaliteli kadroyu kursanız bile sistem lazım.
Galatasaray'ın ve diğer takımların sistem mantığına geçmesi gerekmektedir. O zaman Arda'yı yetiştirirsin ve 10 milyon verildiğinde satarsın. Sistem gereği yerine gelecek kişi zaten Arda'yı aratmayacaktır.
Gelirlerin, konforlu stadların önemini anladık. Onlara yükleniyoruz. Biz sistemi anlayana kadar Avrupa başka birşeye geçecektir. Hep geriden gitmeyi ne zaman bırakacağız bilmiyorum.
Sirius Black
19.Kasım.2010, 12:33
Yabancı kadrosundan evvela şu yeniçerilerin gitmesi lazım. İstersek 10. istersek 15. olalım. Şu yeniçerliler lütfen gitsin takımdan! Lincoln'ün Hertha maçında kaptan yapılmasından beri takımın tek hakimi olduklarını zannediyorlar. Hepsini kapı dışarı etmek lazım.
nannar
19.Kasım.2010, 12:42
ben kadro dışı kalmasının sebebini bilemem fakat izlediğim tüm maçlarda misimoviç ağzında sakızla sahaya o kadar kaygısız giriyordu ki açıkcası ben rahatsız oluyordum bundan. sanki Galatasaray'ı ve galatasaray'da oynamayı ciddiye almıyor gibi geldi bana. Yani Elano bence hem daha teknik hem de daha arzulu. Onu bile begenmezken misimoviç'in bu kadar rahat ve sorumsuz tavırlarına tahammül edilmesine hiç gerek yok. Adam gibi maça motive olarak hırsla sahaya girmiyor. adam parka çıkar gibi ağzında sakız ve umursamaz bir tavır takınıyor. ısınamadım ben bir türlü bu duruma...
Tabi misimoviç kadro dışı bırakılırken her ne kadar çalışkanlığıyla orta alanda çok açık kapatsada topları kullanmaktaki beceriksizliği yüzünden ayhan ve mustafa ikilisi, savunmada sürekli adam kaçıran ve lüzumsuz ve gereksiz risk almalarıyla son haftalarda sürekli puanlarımızı yiyen servet gibi isimler de uyarılmıyorsa o zaman yönetimin çifte standartlı davrandığı anlaşılır...
Sirius Black
19.Kasım.2010, 12:48
Misimovic mi tek suçlu ? Neden yeniçerilere bir şey yapılmıyor ? Hani 2008-2009'da tek suçlu Skibbe idi ? Skibbe gitti, malum oyuncular kaldı. Sonuç ? Yine aynı. Hani Rijkaard idi bütün sorun ? Yine aynısı. Geçen sene Elano'ya pas atmayanlar, Lincoln kaptan olduğunda triplere girenler, kafasına göre oynayanlar gitmeyecek, 2-3 aydır takımda olan adamlar şutlanacak. Neden hep birilerini günah keçisi ilan ediyorlar da Galatasaray'ı babalarının malı gibi kullanıyorlar ? Büyük Galatasaray taraftarı neden hep tongaya düşüyor ? Neden bunları kovamıyoruz ?
Bu konu aslında o kadar derin ve büyük ki, Galatasaray'ı bu düştüğü durumdan kurtaracak kimseyi tanımıyorum.
nerazzuri
19.Kasım.2010, 12:49
şu ağzındaki sakız olayını abartmayın, çok saçma.
yıllardır rüştü hem fenerbahçe'nin hem milli takımın, bir dönem de barcelona'nın kalesini korudu ağzında sakız ile.
Homer J.S
19.Kasım.2010, 12:58
Arda gitsin, sorun bitsin.
Sirius Black
19.Kasım.2010, 13:01
Arda gitsin, sorun bitsin.
Arda, Servet, Hakan Balta, Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Serdar Özkan, Ali Turan bence hemen kadro dışı bırakılmalı.
DisCo
19.Kasım.2010, 13:02
yıllardır rüştü hem fenerbahçe'nin hem milli takımın, bir dönem de barcelona'nın kalesini korudu ağzında sakız ile.
Üniversiteyi kazanmadığınızda bilgisayar başında olmanız laf edilir. Kazanırsanız kimse neden oturuyorsun demez. Yani işini yaptığın için diğer yaptığın konular göze batmaz.
Volkan acayip goller yiyordu. Millet saçına jöle süreceğine işini yap dedi. Oysa bunu diyenler jöle kullanmıyor mu? Misimovic'te sakız çiğneyip balon patlatacağına sahaya girdiğinde biraz birşeyler yapmasını bekliyor insan.
Oynadığın yer yanlış olabilir. Bu mücadele etmeni mi engelliyor. Pas mı veremiyorsun. Bu tamamen başarısızlığına kılıf bulma yoludur. Güneşin açısı böyle bugün kötü oynayacağım yahu bu çimler neden böyle kesilmiş bugün yenileceğiz.
LadroN
19.Kasım.2010, 13:02
Bu takıma Ali Turan'dan sağ bek Aykut'tan kaleci Mustafa Sarp Ayhan dan orta saha Serdar Özkan dan kanat Pino'dan forvet yapanlar gitsin.
nannar
19.Kasım.2010, 13:07
uche de sakızla giriyordu ama adam gibi çıkıp hırsını , arzusunu ,mücadelesini ortaya koyduğu için kimse birşey demiyordu. misimoviç çıkıp "arda olmadığı için oynayamıyorum" diyorsa o zaman ağzındaki sakıza laf edilir. enteresan enteresan triplerle giriyor adam sahaya.sahaya girince burak'ın da dediği gibi işini yaparsa kimse laf etmez sakızına...
Lucas Neill
19.Kasım.2010, 20:52
"Oyuncumuz Zvjezdan Misimovic'in kulübümüzün arzuladığı performans taleplerine karşı tamamen olumsuz davranışlarından, antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disipsizliğinden dolayı A Takım kadrosunun dışında bırakılmasına karar verilmiştir.
Gheorghe Hagi
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü"
Ee Serdar Özkan, Mustafa Sarp, Servet cok mu teknik taktik disiplininde, Serdar Servet her mac konsantrasyonlari tam mi...
E.Cartman
19.Kasım.2010, 20:52
"INSUA'NIN DURUMUNA SEZON SONU BAKACAĞIZ"
Boşnak futbolcunun sözleşmesi hakkında da konuşan Sezgin "Misimovic ile opsiyonlu bir anlaşmamız var. Leasing gibi yapılan bir anlaşmaydı. Misimovic hakkında aldığımız kararın futbolcunun sözleşmesiyle bir ilgisi yok" dedi. "Hagi, takımda kiralık futbolcu istemiyorum demişti. Şimdi tek kiralık futbolcu Insua kaldı. Onun durumu ne olacak?" sorusunu da cevaplayan Sezgin "Evet. Insua tek kiralık olarak futbolcu kaldı. Sezon sonuna kadar mukavelesi var. Opsiyonu bizde. Onun durumuna da sezon sonu bakacağız" dedi.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/27673/liderler-dalgali-denizde-belli-olur
Revolution
19.Kasım.2010, 20:55
Insua büyük ihtimal sezon sonu alınır, Hakan Balta gider veya stopere çekilir..
E.Cartman
20.Kasım.2010, 00:46
Eğer bu yazı asparagas değilse, vay haciyi hoca yapanın aklını yiyim..
Adam zaten gele bileceği dünyada en üst seviyelere gelmiş burdan bana barcelona'ya transfer olacak değil ya.
adam daha çok orada verim alabilirsiniz demiş hacide '' burası kendini düşünebileceğin bir yer değil''
vay vay haci'ye bak sen büyük hoca olmuşda oyuncularını azarlıyor..
ne yani oyuncuya kızmak için illa 20-30 yıllık TD mi olmak lazım, ayrıca Skibbe bi şey demedi de n'oldu, Lincoln'ü hatırlamıyorsunuz galiba o zamanda niye bir şey demiyorlar diyoduk hepimiz
KanaKe
20.Kasım.2010, 10:47
olan galatasarayin parasina oldu simdi zararinada olsa mecburen satmak zorundalar.. misi 8,5 milyon € ya gelmisti galiba ? bakalim ne kadar zarar edecekler..
World Hollow o1
20.Kasım.2010, 10:56
ne yani oyuncuya kızmak için illa 20-30 yıllık TD mi olmak lazım, ayrıca Skibbe bi şey demedi de n'oldu, Lincoln'ü hatırlamıyorsunuz galiba o zamanda niye bir şey demiyorlar diyoduk hepimiz
İyide şimdi, sen kendi yerine koy seni kanat oynatıyorlar ve sen hayatında nadiren oynadığın bir mevkide görev alıyorsun..
En basitinden halı sahada bile kaleci yapsalar seni çıkıp dersin '' yahu ben kaleciliği beceremem ama orta sahada falan iyi iiş yaparım '' diye Misimovic'de bunu açıklamış ne var yani orada 2 3 maç oynatsa?
nerazzuri
20.Kasım.2010, 12:20
olan galatasarayin parasina oldu simdi zararinada olsa mecburen satmak zorundalar.. misi 8,5 milyon € ya gelmisti galiba ? bakalim ne kadar zarar edecekler..
henüz ortada verilmiş bir para yok. 7.000.000€ ya anlaşılmıştı.
ilk 6 ay ya da ilk sezon kiralık oynayacaktı Misimovic. Devre arasında geri dönecek büyük ihtimalle.
KaRaBükLü KraL
20.Kasım.2010, 12:46
henüz ortada verilmiş bir para yok. 7.000.000€ ya anlaşılmıştı.
ilk 6 ay ya da ilk sezon kiralık oynayacaktı Misimovic. Devre arasında geri dönecek büyük ihtimalle.
Devre arası değilde bildiğim kadarıyla sezon sonu gidebiliyomuş parası ödenmezse
nerazzuri
20.Kasım.2010, 12:48
Devre arası değilde bildiğim kadarıyla sezon sonu gidebiliyomuş parası ödenmezse
kiralık olduğu için, karşılıklı fesh edebilme imkanı var. misimivoc bunu isteyecektir devre arası. A2 ile antremana çıkacak bir futbolcu değil.
çok büyük ihtimalle de, Schalke 04'ün yolunu tutacak.
Homer J.S
20.Kasım.2010, 13:02
Ve Galatasaray bir yıldızı daha kaçırmış olacak.
E.Cartman
20.Kasım.2010, 13:34
İyide şimdi, sen kendi yerine koy seni kanat oynatıyorlar ve sen hayatında nadiren oynadığın bir mevkide görev alıyorsun..
En basitinden halı sahada bile kaleci yapsalar seni çıkıp dersin '' yahu ben kaleciliği beceremem ama orta sahada falan iyi iiş yaparım '' diye Misimovic'de bunu açıklamış ne var yani orada 2 3 maç oynatsa?
birincisi Misimovic profesyonel bir futbolcu, bizim gibi halı sahada baklavasına maç yapmıyor. Ayrıca hoca seni nerde oynatırsa orada oynamak zorundasın, Hagi zaten yerinin sol kanat olmadığını biliyor ama sakatımız çok öyle idare edeceksin bir süre diyor. Sen stoperde oynasan elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın. Sol kanatta oynaman senin pas atmana, şut atmana engel değil kimse kendini kandırmasın. Bakın Kewell stoperimiz yokken kendisi istedi stoper oynamayı dese ben oynamam kim ne diyebilirdi ki Kewell'a
lincoln ün ben skibbe döneminde kötü oynadığını sanmıyorum istersen bi bak o dönemde yakaladığı istatiğe
Sirius Black
20.Kasım.2010, 14:17
Evet Lincoln Skibbe döneminde asist ve gol canavarıydı. :) Attığımız gollerin %50'sinde filan payı vardı.
E.Cartman
20.Kasım.2010, 15:04
Hayır orda Lincoln'ü oyunu için değil, yaptığı davranışlar dolayısıyla örnek gösterdim yoksa o zaman Lincoln müthiş oynuyordu :D
sentugo
20.Kasım.2010, 15:12
Hagi böyle bir adam. Adam sinirli. Adam, kendi istediği olsun istiyor.. Galatasaray'ı düşünüyor.. Taraftarlar kızmış.. Bende Hagi haklıdır..
Bu arada aldığım duyumlara göre yeni stada gitmeden, devre arası 3 oyuncu transfer edilecekmiş :D Yalan değil ha
Night_Mare17
20.Kasım.2010, 15:17
Hagi böyle bir adam. Adam sinirli. Adam, kendi istediği olsun istiyor.. Galatasaray'ı düşünüyor.. Taraftarlar kızmış.. Bende Hagi haklıdır..
Bu arada aldığım duyumlara göre yeni stada gitmeden, devre arası 3 oyuncu transfer edilecekmiş :D Yalan değil ha
3 oyuncu yetmez ha 3 oyuncu olacaksa 1- Gareth Bale :n: 2-Romelu Lukaku 3-Kwadwo Asamoah gelsin 3. olan baya koşan biri zaten :n: Baki Mercimek olmasında.
Lucas Neill
20.Kasım.2010, 15:18
Bende okudum nette ama sezon sonu göndeririz onlari da buluruz Mustafa Sarp, Baris gibilerini aliriz yerlerine sonucta 2012 kriterleri var :D
Baptista haberi de cikmaya baslamis.Yavas yavas Pires Rui Costa gibi olmaya basladi bi de Emana var tabi :D
LadroN
20.Kasım.2010, 16:07
Yakında Robert Pires i de yazarlar futbola geri döndü nasılsa.
Zekirdek
20.Kasım.2010, 19:15
Yakında Robert Pires i de yazarlar futbola geri döndü nasılsa.
Pires Aston Villa ile 6 aylık sözleşme imzaladı diye biliyorum.
E.Cartman
20.Kasım.2010, 20:05
Pires Aston Villa ile 6 aylık sözleşme imzaladı diye biliyorum.
olsun yazarlar :n::n:
IcedEarth
20.Kasım.2010, 20:56
Çektirsin gitsin kalmak istemiyorsa.. Bu ne be her gelen bin türlü naz çektiriyor. Almasınlar abi böyle futbolcu.. İstemem 10 numara filan artık..
Night_Mare17
20.Kasım.2010, 21:19
Yani bu oyuncularlar artık şöyle bir şampiyonluk kutlamaları yapılamıyor bu tribün lideri yok artık yok kabullenmeliyiz.
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=1429498094397&oid=123856690962906&comments
Emurafu
20.Kasım.2010, 21:20
Ocak ayındada yapılacak operasyondan hayır gelmez..İşimiz zor..Bir sene kaybımız oldu anca uzun vadeli planlar yapılabilir..Elano ve Misimovic yaklaşık 15 Milyon dolar para verildi..Dortmund kaç sene sabretti,Şimdi taş gibi takım oldu..Ucuza aldığı oyuncuların fiyatları tavan yaptı.
Zekirdek
20.Kasım.2010, 21:23
@Emurafu 15 Milyon Dolar değil maliyetleri 15 Milyon Euro ediyor. Misimovic ilk geldiğinde çok yanlış transfer dediğidimde hatırladığım kadarıyla kıskanıyorsun vb. yorumlar gelmişti. Ama Galatasaray lükse kaçtı. Orta sahan, stoperin ve kalecin yokken niye forvet arkası alırsın anlamam ki. Forvet arkasıda kadroda mevcut yani.
barahir
20.Kasım.2010, 21:51
Misimoviç bu yıl hiç kendi yerinde oynadı mı?
World Hollow o1
20.Kasım.2010, 21:56
birincisi Misimovic profesyonel bir futbolcu, bizim gibi halı sahada baklavasına maç yapmıyor. Ayrıca hoca seni nerde oynatırsa orada oynamak zorundasın, Hagi zaten yerinin sol kanat olmadığını biliyor ama sakatımız çok öyle idare edeceksin bir süre diyor. Sen stoperde oynasan elinden gelenin en iyisini yapmak zorundasın. Sol kanatta oynaman senin pas atmana, şut atmana engel değil kimse kendini kandırmasın. Bakın Kewell stoperimiz yokken kendisi istedi stoper oynamayı dese ben oynamam kim ne diyebilirdi ki Kewell'a
Yahu sen Almanya'dan oyuncu getiriyorsun şakamısın?
Dünya'nın en ünlü topçularından birini almışsın takıma ve adamın verim veremeyeceği mevkide oynatıyorsun profesyonel her yerde oynar diye birşey mi varmış, çok sakatlık olur çok fazla gerekli olur adam kalecide oynar ama can sıkıntısına oynatılırsa gülerler..
Misimovic'den bahsediyon, tazemeta vs. gibi adamlardan değil.. ;)
E.Cartman
20.Kasım.2010, 22:14
Yahu sen Almanya'dan oyuncu getiriyorsun şakamısın?
Dünya'nın en ünlü topçularından birini almışsın takıma ve adamın verim veremeyeceği mevkide oynatıyorsun profesyonel her yerde oynar diye birşey mi varmış, çok sakatlık olur çok fazla gerekli olur adam kalecide oynar ama can sıkıntısına oynatılırsa gülerler..
Misimovic'den bahsediyon, tazemeta vs. gibi adamlardan değil.. ;)
Bende diyorum ki bu adamlar profesyonel, sol kanatta oynuyor diye bu kadar isteksiz ve kötü olamaz çabaladığını görsek zaten bir şey demeyiz. Tamam adam çabalıyor ama yeri bura değil der geçeriz. Ama Misimovic'te o çaba yok. O yüzden isterse Ibrahimovic gelsin böyle yapıpta sonra yerimde oynatmıyorlar deme hakkına sahip değildir.
World Hollow o1
20.Kasım.2010, 22:19
Bak kardeşim, futbolda şu vardır yeni transfer her zaman bu zamana kadar oynadığı yerde oynatılarak taraftara ve geldiği ülkeye veya şehire kendisini sevdirip daha çok bütün olmak ister, ben sana kaleci örneğini verdim sen hemen olayı çevirdin o yüzden bu adamı 3 4 5 hatta 6 maç kendi mevkisinde oynatıcaksın ondan sonra verim alamıyorsan sınır dışı et problem değil ama böyle yapılmadı ki..
şimdi ne oldu misimovic fiyasko transfer ilan edildi...
E.Cartman
20.Kasım.2010, 22:26
Bak kardeşim, futbolda şu vardır yeni transfer her zaman bu zamana kadar oynadığı yerde oynatılarak taraftara ve geldiği ülkeye veya şehire kendisini sevdirip daha çok bütün olmak ister, ben sana kaleci örneğini verdim sen hemen olayı çevirdin o yüzden bu adamı 3 4 5 hatta 6 maç kendi mevkisinde oynatıcaksın ondan sonra verim alamıyorsan sınır dışı et problem değil ama böyle yapılmadı ki..
şimdi ne oldu misimovic fiyasko transfer ilan edildi...
O zaman Elano önümüzdeki en büyük örnektir. Adam geçen sezon boyu resmen DMC oynadı. Ülkemizin bilmiş futbol otoriteleri her ne kadar beğenmeselerde. Elano bana göre hiçte kötü bir performans göstermedi. Gayet iyiydi. En azından çabalıyordu geri yardıma geliyordu, adam kovalıyordu. Ama Elano'nun bölgesi AMC değil miydi.
uAburak89
21.Kasım.2010, 10:29
Geri dönerse zarar 2.5 milyon euro + oyuncunun aldığı para..
Lucas Neill
21.Kasım.2010, 14:20
Geri dönerse zarar 2.5 milyon euro + oyuncunun aldığı para..
Yönetim para yok bilmem ne diyo yaptiklari ise bak.
titates1
21.Kasım.2010, 15:14
@Emurafu 15 Milyon Dolar değil maliyetleri 15 Milyon Euro ediyor. Misimovic ilk geldiğinde çok yanlış transfer dediğidimde hatırladığım kadarıyla kıskanıyorsun vb. yorumlar gelmişti. Ama Galatasaray lükse kaçtı. Orta sahan, stoperin ve kalecin yokken niye forvet arkası alırsın anlamam ki. Forvet arkasıda kadroda mevcut yani.
yazmayayım yazmayayım diyodum da aynen öyle burda söyleyince fazla transfer gerek yoktu falan dedik ama aynen öyle kıskanıyosun vb. yorumlar gelmişti zaten +1 yazmak olsa yazar giderdim ..