Log in

View Full Version : Emre Aşık ve Kerem İnan mahkemelik

Selman Ozturk
12.Mayıs.2006, 16:45
Samsunspor kalecisi Kerem İnan, 2002 yılında Roma ile Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında çıkan olaylar nedeniyle kendisi ve Emre Aşık hakkında İtalya'da 4 yıl sonra açılan davayı, 'skandal' olarak değerlendirdi.
Roma maçının ardından soyunma odasında bazı olaylar yaşandığını belirten kaleci Kerem, yaşanan olaylar nedeniyle polislerin devreye girdiğini kaydetti. Polislerin Ümit Karan'a copla vurduğunu, bu nedenle Ümit Karan'ı kurtarmak için olayların içine girdiğini ifade eden kaleci Kerem, "Bizim de belki polislere karşı bir hareketimiz olmuştur. Ama 4 yıl sonra böyle bir olayın çıkması çok enteresan, şaka gibi" dedi.
Galatasaray Kulübü ile görüşüp konu hakkında detaylı bilgi alacağını belirten kaleci Kerem, "19 Mayıs'ta İtalya'ya tatile gidecektim. Yaşanan bu olaylar nedeniyle şimdi bunu iptal edebilirim. Sıkıntı yaşamak istemiyorum. Bu olay İtalya için de hoş bir durum değil. Umarım bir an önce düzeltilir" diye konuştu.
Bu davanın Türkiye'ye mi, Galatasaray'a mı, yoksa kendilerine karşı alınmış bir tavırdan açıldığını İtalyan yetkilere sormak gerektiğini dile getiren kaleci Kerem, "Biz ne yaptık. İtalyan polislerin dövdükleri futbolcularımız Berkant ve Capone yedikleri coplardan dolayı yerlerde sürünüyordu. Biz bu olaylara tepki göstermedik diye mi bu yapılıyor. Maçtan sonra soyunma odasına giderken bize polisler bir koridor yapmışlardı. Orada bize coplarla vurdukları halde bize dava açıldı. İnşallah bu konuyu bir an önce hallederler. Bu tam bir skandal" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

İtalyanlar saçmalamış...

Berkaiser
12.Mayıs.2006, 16:53
4 yıl sonra yeni mi akıllarına gelmiş İtalyanlar'ın?Ayrıca İtalyanlar'ın orada yaptığı pislikleri de hala hepimiz hatırlıyoruz.:mad:

BurakMania
12.Mayıs.2006, 16:54
olan olaylar italya da değilde türkiye de olsaydı eminim rahat bi 10 sene avrupa kupalarından men edilirdik bu italyanlar hala neyin pesinde anlamak mümkün değil

Burak Duran
12.Mayıs.2006, 16:56
ya bu italyanlar iyi mi ya kafalarına bişey düşmüş herhalde

zargı
12.Mayıs.2006, 17:01
dayak yiyen biziz mahkemeye verilen biziz nası iş anlamadım jeton sonradan düsüyo heralde italyanlarda

Gravity
12.Mayıs.2006, 17:37
İtalya şike iddialarıyla çalkalanıyor. Dikkat ve ilgi dağıtmak lazım biraz ve bu da bir dikkat ve ilgi dağıtma çabası. Biraz yurtseverlikle ilgili bir şey yaparsan da her ülke milletini uyutabilirsin. Yapılan, "İtalyan polisine saldıran Türk futbolcu" portresi çizip yurtseverlik duygularını kabartıp şu anda yaşanan gelişmeleri daha kolay atlatabilme çabası.
Ancak sonuç olarak hata bizde. Neden yapılanlardan dolayı şikayetçi olmadığımızı hala anlayamıyorum. Hala anlayamıyoruz galiba, bu gibi şeylerde misafirperverlik ya da sportmenlik artık 2. planda kaldı ne yazıkki. Karşıt örnekler Türkiye-İsviçre ve Roma-Galatasaray maçlarıdır. Alınan kararlar ve verilen cezalar ortada. Biz hala ortalarda dolaşalım "Biz sportmen ve barışcıl bir milletiz." diye. Hakkımızı aramamaya devam edersek bu şekilde, daha çok hakkımızı yerler hiç utanmadan.

Universal
12.Mayıs.2006, 17:51
4 yıl sonra ki cezayı şimdi düşünüyorlar böyle şaçmalık görülürmü ya

Sekopej
12.Mayıs.2006, 19:01
valla isviçre maçından sonra aldığımız cezaya bakınca bu maçtan sonra romanın herhalde kupadan men edilmesi gerekirdi. orda yapılanları hepimiz biliyoruz. bu medeniyet dediğimiz batı ülkeleri menfaatleri olduğunda nasıl dost görünürler ama bi açığını yakalarlarsa da seni yerden yere vururlar...

ne diyim bu olayda biz Türkler suçlu çıkarsa artık anlarız galiba bize karşı tutumlarını.....

Türkün Türkden Başka Dostu Yoktur.......

FeYYaz1989
12.Mayıs.2006, 19:05
Hayatımda böyle saçmalık daha görmedim.:confused:

enesao
12.Mayıs.2006, 19:29
bence bu Türkiye için yapılmış bir davranış bunlar Türkiye yi ne avrupada nede onların olduğu hiçbir yerde istemiyolar ve bu hareketleride bunun için yapıyolar..

barman
12.Mayıs.2006, 19:41
suç bizdemiki mahkemeye werilioruz

comandante
12.Mayıs.2006, 21:17
bu italyanlardan nefter ediyorum.olay kereme emreye değil.türkiyeye bence...

tombul taho
12.Mayıs.2006, 21:31
ne zmndır gs ile oyniip mağlup olmuyolar ya ondan bööle yapıyolardır :)

LaKe
12.Mayıs.2006, 22:08
bu kadarına pes yani. Abartmışlar iyice ya... ne yapmaya çalışıyor bu İTALYANLAR??

nart_susruko
13.Mayıs.2006, 01:04
bu italyanlardan nefter ediyorum.olay kereme emreye değil.türkiyeye bence...
valla aynen öyle ...
(qq)

gorkemyilmazkarasu
13.Mayıs.2006, 01:13
:D :D çok iyi ya bide kerem bunun için ceza alırsa acayip bişey olur.saçmalamışlar yine zaten italyanlardan başka ne beklenirki bi zamanlar eyvah türkler diye başlık atıyolardı galatasaray avrupa arenasından azıcık uzaklaştı azdılar hemen :D

bekle roma geliyoruz...